Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memphis Grizzlies - L.A. Clippers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
koutsou10
εκπληκτικη αρχη απο τις αρκουδες,κερδιζουν με 14 στο τελος της 1ης περιοδου κ τον ζαχαρια που εχει 6-6 σουτ κ 15 ποντους να φαινεται αποφασισμενος να τα δωσει ολα... smiley.gif

ενα εντυπωσιακο στατιστικο ειναι οτι απο τους 36,εχουν βαλει τους 27 οι γκασολ κ ζαχαριας με 12 στα 14 σουτ μαλιστα...
Razorblade Fish
Ελα,ας τραυματισει καποιον τον Gay μπας και περασουμε λεμε.
Gravedigger
Οι Grizzlies εμφανίζουν σημάδια πρώτου match.Κακή άμυνα,πολλά λάθη και η διαφορά από τους 24 έχει πέσει στους 10.
T.W.Is.M.
Πλεον εχοντας δει τα 4 απο τα 5 ματς της σειρας(εργολαβια εχω παρει τη μια μερα τους Λεικερς και την αλλη τους Κλιπερς tongue.gif ) δεν εχω αμφιβολια οτι οι Γκριζλις ειναι καλυτερη ομαδα. Δεν εχω ομως επισης καμια αμφιβολια οτι οι Κλιπερς παιζουν με την αισθηση της καλυτερης ομαδας. Το πρωτο ημιχρονο των Γκριζλις ηταν εκπληκτικο, αλλα μετα κολλησαν στην επιθεση, αγχωθηκαν, ισως να κουραστηκε και ο Ραντολφ, εχασαν την αυτοσυγκεντρωση τους με τις τεχνικες ποινες των Κλιπερς, ανεβηκε και ο Πολ(δεν ειναι και ευκολο να τον σταματησεις για 48') και το παιχνιδι απεκτησε ενδιαφερον με τα σουτ του Μο. Στο τελος οι Γκριζλις μπορει να πηραν τη νικη, αλλα ο τροπος που ηρθε ηταν σαν τεχνητη αναπνοη.
Αν ο Γκριφιν και ο Πολ δεν εχουν κατι σοβαρο που να τους κρατησει εκτος απο το 6ο ματς ή εστω να τους επηρεασει πολυ την αποδοση, θεωρω τους Κλιπερς φαβορι για το 6ο παιχνιδι. Θα τους θεωρω λιγο τυχερους, γιατι το 1ο παιχνιδι αλλαξε πολυ τις ισορροπιες με τον τροπο που πηραν τη νικη, αλλα και δικαιους νικητες, αν τελικα περασουν.
HLR CENATION
Εχω δει ολα τα ματς της σειρας(πριν αρχισει ο ημιτελικος του ΠΑΟ ειδα το 5ο ματς.)

Θα συμφωνησω με αυτο που γραφει ο ΤWisM.Το Μεμφις ειναι καλυτερη ομαδα απο τους Κλιπερς και με καλυτερο προπονητη.Απο την αλλη οι Κλιπερς εχουν αυτο τον κοντοπουτανο τον Πολ που μπορει να σου παρει ενα παιχνιδι μονος τους.

Κακος στην σειρα ο Τζορνταν γι αυτο οι Κλιπς τελειωνουν τα παιχνιδια τους με Γκριφιν-Εβανς.Ο Εβανς κανει φοβερη δουλεια πισω και κυριως πανω στον Ραντολφ.

Ο Φου επισης κανει κακη σειρα ενω και ο Μπταλερ ειναι μετριος.

Ο Γκριφιν θωρηκτο στην επιθεση ειδικα στα ματς που εγιναν στο ΛΑ.

Πολυτιμες λυσεις στην αμυνα και ο ΜΑρτιν.

Απο το Μεμφις καταπληκτικη σειρα κανει ο Κονλει τοσο σε δημιουργια οσο και σε εκτελεση.

Ο Ραντολφ με εξαιρεση το 5ο ματς ακομα δεν εχει βοηθησει αναλογα.

Αντιθετα καταπληκτικος ο Μαρκ Γκασολ.

Ο Γκει ατυχος με τα δυο σουτ που εχασε στο τελος του πρωτους και του τριτου παιχνιδιου.

Εκτιμω παντως οτι θα καταφερουμε να περασουμε τελικα,αρκει να ειναι στο 100% οι Πολ και Γκριφιν.

Razorblade Fish
88-90 νικη το Μεμφις σε ακομα μια ματσαρα σε αυτη τη σειρα και 3-3 κυριοι!
JR_Swish
Έδειξαν φανερά επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς τους οι Πολ και Γκρίφιν, ειδικά ο Μπλέικ,σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού οι Μέμφις τον σημάδευαν γιατί δυσκολευόταν υπερβολικά να παίξει δυνατή άμυνα και επίσης έχουν δεχθεί μερικά εύκολα καλάθια οι Κλίπερς λόγω αργών επιστροφών του στην άμυνα.

Χαρακτηριστική φάση της χθεσινής κατάστασης του είναι μια επίθεση μέσα στην 3η περίοδο που πατάει γερά σχετικά κοντά στο καλάθι και ενώ περιμένεις ότι θα σηκωθεί στο θεό (ως συνήθως) και θα καρφώσει με μανία κάνει ένα βαρύ άλμα και ίσα που καταφέρνει να καρφώσει.

Νομίζω ότι όχι και μόνο λόγω έδρας αλλά και κατάστασης οι Grizzlies είναι το πρώτο φαβορί για να πάρουν το 7ο παιχνίδι,αλλά όπως και να'χει θα είναι ωραίο ματς κι αυτό.
j-kidd13
Παντως στα 2 τελευταια παιχνιδια εχει ανεβει και ο Ραντολφ και εχουν φτιαξει παλι φοβερο διδυμο με τον Ισπανο...
Επιθυμια κια προβλεψη μου ειναι οτι θα περασουν οι αρκουδες...
Οι Κλιπς χωρις τον Πολ δεν θα εφταναν ουτε καν στο 7ο παιχνιδι,ολη η δουλεια ειναι ο τυπος για την ομαδα του.Περιμενω οτι η πιο δουλεμενη ομαδα του Μεμφις θα περασει...
Pierce
Μακαρι να περασει το Μεμφις ωστε να....φυγει ο Ντελ Νεγκρο απο τον παγκο των clips. ASAP εναν καλυτερο προπονητη για να παιξει η ομαδα στο ,πολυ μεγαλο, potential της.
aegeansheed
66-58 για τους Clippers, 8:41 για το τέλος του παιχνιδιού. Memphis timeout..
captain charisma
στο 1 ματς που αξιωθηκα να δω δλδ το σημερινο οι αρκουδες παιζαν οτι να ναι μπασκετ...ο καθενας επαιρνε τη μπαλα κ εκανε οτι του κατεβαινε...καμια σχεση με τη περσινη ομαδα η φετινη...

ειδα επεσε αρκετο ξυλο μεταξυ ζαχαρια,γκριφιν εβανς και μαρτιν...φανταζομαι στα προηγουμενα παιχνιδια τι θα εγινε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.