Πλεον εχοντας δει τα 4 απο τα 5 ματς της σειρας(εργολαβια εχω παρει τη μια μερα τους Λεικερς και την αλλη τους Κλιπερς

) δεν εχω αμφιβολια οτι οι Γκριζλις ειναι καλυτερη ομαδα. Δεν εχω ομως επισης καμια αμφιβολια οτι οι Κλιπερς παιζουν με την αισθηση της καλυτερης ομαδας. Το πρωτο ημιχρονο των Γκριζλις ηταν εκπληκτικο, αλλα μετα κολλησαν στην επιθεση, αγχωθηκαν, ισως να κουραστηκε και ο Ραντολφ, εχασαν την αυτοσυγκεντρωση τους με τις τεχνικες ποινες των Κλιπερς, ανεβηκε και ο Πολ(δεν ειναι και ευκολο να τον σταματησεις για 48') και το παιχνιδι απεκτησε ενδιαφερον με τα σουτ του Μο. Στο τελος οι Γκριζλις μπορει να πηραν τη νικη, αλλα ο τροπος που ηρθε ηταν σαν τεχνητη αναπνοη.
Αν ο Γκριφιν και ο Πολ δεν εχουν κατι σοβαρο που να τους κρατησει εκτος απο το 6ο ματς ή εστω να τους επηρεασει πολυ την αποδοση, θεωρω τους Κλιπερς φαβορι για το 6ο παιχνιδι. Θα τους θεωρω λιγο τυχερους, γιατι το 1ο παιχνιδι αλλαξε πολυ τις ισορροπιες με τον τροπο που πηραν τη νικη, αλλα και δικαιους νικητες, αν τελικα περασουν.