@ Traveller
Μια χαρά φαίνονται, έκανες καλή δουλειά!
Μια προεπισκόπηση για τα σημερινά παιχνίδια (σε παρένθεση η ώρα έναρξης για όποιον θέλει να τα παρακολουθήσει):
Saint Mary's(#10)-Villanova(#2) (19:05): To Nova γλίτωσε από του χάρου τα δόντια στο πρώτο ματς απέναντι στο θεωρητικό πιο αδύναμο Robert Morris. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάει πουθενά... Σήμερα αντιμετωπίζει μια καλύτερη ομάδα από το Morris, η οποία διαθέτει έναν σέντερ με διψήφιους μέσους όρους σε πόντους και ριμπάουντ τον Omar Sahman, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρώτο ματς. To Nova είναι το φαβορί αλλά δείχνει να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση...
Murray State(#13)-Butler(#5) (21:20): Θα κάνει και άλλη έκπληξη το Murray State μετά από το Vanterbilt; Γιατί όχι; To Butler πάντως δείχνει σε καλή φόρμα και έχει αυτή τη στιγμή 21 σερί νίκες, το μεγαλύτερο σερί σε όλο το πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον παιχνίδι...
Ohio(#14)-Tennessee(#6) (21:35): Δεν έχω εικόνα για καμία από τις δύο ομάδες... Θα το παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ματς μόνο και μόνο για να δω το Ohio που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο, αποκλείοντας το Georgetown.
Northern Iowa(#9)-Kansas(#1) (23:40): Δε βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να απειληθεί το Kansas στο συγκεκριμένο ματς...
Old Dominion(#11)-Baylor(#3) (23:45): Για να αποκλείσει το σκληροτράχηλο Notre Dame, σημαίνει πως το Old Dominion είναι μια ομάδα που αντέχει στο δυνατό παιχνίδι. Σήμερα όμως καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα με αρκετή ποιότητα, η οποία είναι γεγονός πως δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ματς. Παρόλα αυτά, το Baylor είναι μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι αυτό.
Washington(#11)-New Mexico(#3) (23:50): Έχω ξαναγράψει πως το seeding #11 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική του Washington. Πρόκειται για μια ομάδα που επιδιώκει συνεχώς το τρανζίσιον και είναι αρκετά καλή σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Δε θα μου κάνει καμία έκπληξη αν σήμερα αποκλείσει και το New Mexico μετά από το Marquette, από τη στιγμή μάλιστα που ο ηγέτης του New Mexico, Darington Hobson αγωνίζεται με τραυματισμένο το αριστερό του χέρι. Νομίζω ότι θα γίνει καλό ματς εδώ...
BYU(#7)-Kansas State(#2) (02:10): Πολύ καλή ομάδα το Kansas State, δικαίως έχει φιλοδοξίες για κάτι καλό στο τουρνουά. Από την άλλη το Brigham Young έχει έναν play maker πραγματικά σεσημασμένο σκόρερ, τον Fridette. Δεν νομίζω όμως να μπορέσει ο συγκεκριμένος να κερδίσει μόνος του το K-State. Δύσκολα τα πράγματα για τους μορμόνους του BYU.
Kentucky(#1)-Wake Forest(#9) (02:15): Πρώτο σοβαρό τεστ για την ομάδα του Calipari στο τουρνουά, ύστερα από τον περίπατο του πρώτου γύρου απέναντι στο East Tennessee State. Το Wake Forest είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο και ο ηγέτης της ο Aminu θεωρείται λότερι πικ για το επόμενο draft. Παραμένει φαβορί το Kentucky αλλά θα πρέπει να προσέξει απόψε...
Άντε και καλό μας ξενύχτι...