Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Koλλεγιακό Πρωτάθλημα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
traveller
Mέτριο θέαμα μέχρι στιγμής στο Μινεσότα-Οχάιο και χαμηλό σκορ.

13-11 υπέρ του Οχάιο , 9 λεπτά πριν το ημίχρονο

Υ.Γ Η Μινεσότα έχει ένα ψηλό λευκό, εκεί γύρω στο 1,12- 1,15 τον κόβω που είναι πολύ καλός. Iverson
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 14 2010, 22:43 ) *
Mέτριο θέαμα μέχρι στιγμής στο Μινεσότα-Οχάιο και χαμηλό σκορ.

13-11 υπέρ του Οχάιο , 9 λεπτά πριν το ημίχρονο

Υ.Γ Η Μινεσότα έχει ένα ψηλό λευκό, εκεί γύρω στο 1,12- 1,15 τον κόβω που είναι πολύ καλός. Iverson

Λογικό να παίζει καλά ο Iverson... Το Οχάιο Στέητ υστερεί απελπιστικά σε ψηλούς...

Το Κεντάκυ κέρδισε το Μισισσίππη Στέητ στην παράταση, σε ένα δραματικό ματς και κατέκτησε τον τίτλο στη SEC. Ισοφάρισε στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας με ένα αμφισβητούμενο καλάθι του Κάζινς.

Δυστυχώς δεν έχει ανέβει ακόμα κάποιο βίντεο της προκοπής, μόνο το παρακάτω...

http://www.youtube.com/watch?v=ei5VMuNPmZA
traveller
έκανε μεγάλη εμφάνιση ο Varnado από το State. είδα κάτι hilights στο ημίχρονο αλλά λίγο. και το duke ζορίστηκε με το G.Tech αλλά έβαλε ένα κρίσιμο ο scheyer στο τέλος και καθάρισε.

απόψε είναι το selection?? έχεις κανένα λινκ να δούμε ποιοι θα πάνε στους 65?

Υ.Γ ..άκυρο. το έχει το εσπν σε 1,5 ώρα από τώρα
GK_23
Επιβλητική εμφάνιση του Οχάιο Στέητ και νίκη με 90-61 επί του Μινεσότα. Εκπληκτικός ο Τέρνερ τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ... 41.gif Γενικότερα η τετράδα Τέρνερ-Μπούφορντ-Ντίεμπλερ-Λάιτι είναι όλα τα λεφτά για το Οχάιο Στέητ. Επαναλαμβάνω βέβαια πως δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο και η ομάδα χωλαίνει στους ψηλούς.

Highlight η είσοδος Ζήση Σαρικόπουλου στο ματς, 1:25 πριν τη λήξη... tongue.gif
traveller
Λοιπόν, έχουμε και λέμε :

SOUTH REGION

Duke vs Winthrop Eagles

California (Berkeley) vs Louisville

Tamu (Texas A&M ) vs Utah

Purdue vs Siena

Villanova vs Robert Morris Colonials

Richmond Spiders vs Saint Mary's

Baylor vs Sam Houston state

Notre Dame vs Old Dominion

EAST REGION

Kentucky vs Tennessee State

Texas vs Wake Forest

Temple vs Cornell

Wisconsin vs Wofford

West Virginia vs Morgan state

Clemson vs Missouri

New Mexico vs Montana

Marquette vs Washington Huskies

MIDWEST REGION

Kansas vs Lehigh

UNLV vs Northern Iowa

Michigan State vs New Mexico

Oklahoma state vs Georgia Tech

Maryland vs Houston

Ohio State vs Santa Barbara

G''town vs Ohio

Tennessee vs San Diego state (aztecs)

WEST REGION

Syracuse vs Vermont

Gonzaga vs Florida State (Seminoles)

Butler vs UTEP

Vanderbilt vs Murray State

Kansas Sate vs North Texas

BYU vs Florida Gators

Pittsburgh vs Oakland

Xavier vs Minnesota

-sixama23 : Ta έβαλα έτσι, άμα έχεις όρεξη να γράφουμε τα σκορ, θα είναι εύκολο νομίζω

-έχει αρχίσει μεγάλη γκρίνια γιατί να είναι μέσα το Wake Forest (19-10) και όχι το Virginia Tech (23-8). Eιναι και οι δυο στην ACC.
Ειδικά ένας γέρος σχολιαστής χτυπιέται "ας μου το εξηγήσει κάποιος, είμαι ηλίθιος δεν το καταλαβαίνω" laugh.gif laugh.gif laugh.gif και όλοι οι σχολιαστές υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είναι.
Ο Βob Knight λέει ότι έπρεπε να είναι και οι δύο.Παράγκα και στη Αμερική tongue.gif

-Πολύ κακό για το τίποτα . 8 ομάδες της Big East είναι στο τουρνουά.

-Οι δύο ομάδες του περσινού τελικού έξω. Το ίδiο και το Illinois & το Mississippi state

-Mετά το Providence , το Boston College και το Kentucky , το Louisville είναι η 4η ομάδα που πάει ο Pitino στο Τουρνουά

Πού να περιμένουμε δυνατά παιχνίδια με αμφίρροπη εξέλιξη?? έχω μερικά υπόψη μου αλλά περιμένω και κανέναν άλλον. γράψτε και τίποτα. chat το έχουμε κάνει με τον sixama23 tongue.gif

ξέχασα το κυριότερο : Για όποιον θέλει να δει τα ματς και δεν έχει άλλον τρόπο θα υπάρχει live streaming στη σελίδα του ESPN. Δωρεάν. (και μερικά θα τα έχει και σε HD. Τουλάχιστο αυτό ίσχυσε πέρσι)
Andre_Iguodala
To UNC εκτος ε?Καλα με το ρεκορ που ειχε ηταν ψιλοαναμενομενο βεβαια αλλα απο πρωταθλητης να μην μπαινεις καν στους πρωτους 65 παει καπως...

Παντως εχουμε πολλες ισαξιες ομαδες φετος απλα θα παω με τους Wildcats λογω της τριαδας Wall,Patterson,Cousins
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 15 2010, 02:20 ) *
Duke vs Winthrop Eagles

Μια διόρθωση...
Το Ντιουκ θα παίξει με τον νικητή του "μπαράζ" μεταξύ 64ης και 65ης ομάδας: Αρκάνσας/Πάιν Μπλαφ-Γουίνθροπ (αύριο το ματς αυτό)

-sixama23 : Ta έβαλα έτσι, άμα έχεις όρεξη να γράφουμε τα σκορ, θα είναι εύκολο νομίζω

Πολύ καλή δουλειά! Εννοείται ότι έχω όρεξη... Όπως και ανάγκη για ύπνο έχω, μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο laugh.gif

-έχει αρχίσει μεγάλη γκρίνια γιατί να είναι μέσα το Wake Forest (19-10) και όχι το Virginia Tech (23-8). Eιναι και οι δυο στην ACC.
Ειδικά ένας γέρος σχολιαστής χτυπιέται "ας μου το εξηγήσει κάποιος, είμαι ηλίθιος δεν το καταλαβαίνω" laugh.gif laugh.gif laugh.gif και όλοι οι σχολιαστές υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είναι.
Ο Βob Knight λέει ότι έπρεπε να είναι και οι δύο.Παράγκα και στη Αμερική tongue.gif

-Πολύ κακό για το τίποτα . 8 ομάδες της Big East είναι στο τουρνουά.

-Οι δύο ομάδες του περσινού τελικού έξω. Το ίδiο και το Illinois & το Mississippi state

Εμένα μου κακοφάνηκε που άφησαν έξω το Μισισσίππη Στέητ. Αν δεν δεχόταν αυτό το καλάθι στην εκπνοή από τον Κάζινς θα ήταν στο τουρνουά. Μάλλον ήταν οριακά εντός χρόνου το σουτ όπως είδα σε αρκετά βίντεο.

Η μία εκ των δύο είναι εκτός, το Νορθ Καραλάινα. Το Μίτσιγκαν Στέητ παίζει κανονικά...

ξέχασα το κυριότερο : Για όποιον θέλει να δει τα ματς και δεν έχει άλλον τρόπο θα υπάρχει live streaming στη σελίδα του ESPN. Δωρεάν. (και μερικά θα τα έχει και σε HD. Τουλάχιστο αυτό ίσχυσε πέρσι)

Δωρεάν live streaming θα έχει και στη σελίδα του CBS. Επίσης κάποια ματς θα τα δείξει και η NOVA.

Προγνωστικά από Πέμπτη... icon_wave.gif
traveller
Exεις δίκιο, μπερδεύτηκα με την Οκλαχόμα, νόμιζα ότι αυτή ήταν στον τελικό πέρσι.

Από Πέμπτη , να κοιμηθούμε και λίγο laugh.gif
GK_23
Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Gary Parrish στο CBS σχετικά με τον καθορισμό των περιφερειών από το NCAA και τις διασταυρώσεις των ομάδων.....

Τα σημεία που πρόσεξα περισσότερο:

1. To Κάνσας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένο γιατί στην περιφέρειά του (Midwest) τοποθετήθηκαν 8 πρωταθλήτριες ομάδες περιφερειών, 3 ομάδες που έχουν παίκτες υποψήφιους για λότερι πικ, τα μοναδικά πανεπιστήμια που κέρδισαν το Κάνσας φέτος (Τενεσί και Οκλαχόμα Στέητ) κλπ. Εν ολίγοις θεωρεί ότι το Κάνσας άξιζε μεγαλύτερο σεβασμό και πως θα "ιδρώσει" αρκετά για να φτάσει στο F4.

2. To Σίρακιους είναι αρκετά ευνοημένο από τον ορισμό και θεωρεί ότι θα φτάσει με σχετική ευκολία στο F4. Μάλιστα λέει ότι καλά έκαναν τα μέλη της ομάδας και είπαν ψέματα για τον τραυματισμό του βασικού σέντερ Ονιάκου ώστε να πάρουν το No 1 Seed στην περιφέρεια West. Ο νιγηριανής καταγωγής σέντερ θα απουσιάσει σίγουρα από τις 2 πρώτες φάσεις του τουρνουά τελικά.

3. Η περιφέρεια του Ντιουκ (South) είναι συνολικά αυτή με την μικρότερη δυναμικότητα ομάδων. Υποστηρίζει πως η ομάδα του Σιζέφσκι δεν αποτελεί φόβητρο και αναμένεται να περάσει από σκληρή δοκιμασία στον 2ο γύρο όταν και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καλιφόρνια-Λούιβιλ. Μου κάνει εντύπωση η πρόβλεψή του πως από την περιφέρεια αυτή η ομάδα που θα πάει στο F4 θα είναι το Μπέϋλορ. Το προτείνουν αρκετοί Αμερικανοί αναλυτές το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο σαν έκπληξη...
traveller
QUOTE(sixama23 @ Mar 15 2010, 19:29 ) *
1. To Κάνσας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένο γιατί στην περιφέρειά του (Midwest) τοποθετήθηκαν 8 πρωταθλήτριες ομάδες περιφερειών, 3 ομάδες που έχουν παίκτες υποψήφιους για λότερι πικ, τα μοναδικά πανεπιστήμια που κέρδισαν το Κάνσας φέτος (Τενεσί και Οκλαχόμα Στέητ) κλπ. Εν ολίγοις θεωρεί ότι το Κάνσας άξιζε μεγαλύτερο σεβασμό και πως θα "ιδρώσει" αρκετά για να φτάσει στο F4.

έλεγαν χθες στο σχολιασμό-δυστυχώς δε θυμάμαι πολλά γιατί έκανα και αλλη δουλειά ταυτόχρονα- ότι το Κάνσας το έχουν βάλει να παίξει με ομάδες , που παίζουν εντελώς διαφορετικό μπάσκετ από αυτό. Και ότι εάν περάσει, μου έκανε εντύπωση το "εάν", θα παέι καλά από κει και κάτω. Πέρα από κάποια hilights, δεν έχω δει καθόλου Κάνσας και δεν ξέρω τι εννοούσαν.

QUOTE(sixama23 @ Mar 15 2010, 19:29 ) *
Μου κάνει εντύπωση η πρόβλεψή του πως από την περιφέρεια αυτή η ομάδα που θα πάει στο F4 θα είναι το Μπέϋλορ. Το προτείνουν αρκετοί Αμερικανοί αναλυτές το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο σαν έκπληξη...

Σύμφωνα με τον bullet έχει έναν PG πραγματικό πολυβόλο , τον LaceDarius Dunn

http://www.youtube.com/watch?v=Q9FCB_-ptxY

προσωπικά μου άρεσε κι ένα 4αρο5αράκι που έχουν , ο Epke Udoh (no 13)

Για να θυμηθούμε και τον Χατζη : "δεν έχουν τιποτα το φοβερό, τρέχουν , πηδάνε, καρφώνουν" icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Η Big 12 έχει καλούτσικες ομάδες, 3ο τερμάτισε το Baylor, ιμηο καλοί είναι αλλά δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να πάνε

Y.G Μπλουζάκι θα πάρουμε φέτος ???
http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Sy...napolis_T-shirt

smiley.gif

benchwarmer
Ειδα με λιγες μερες καθυστερηση τον τελικο της SEC, Kentucky-Mississipi State.

Πολυ καλο ματς, πολυ καλες ομαδες. Ο Wall παντως δεν μου εκανε και τοοοοοση μεγαλη εντυπωση. Πραγματι εχει φοβερο potential, ειναι γρηγορος, αθλητικος, πολυ καλος αμυντικος, αλλα εχει και μειονεκτηματα. Πολλες φορες κουτουλαγε, ενω μεχρι να βαλει ενα φοβερο (και τυχερο) τριποντο στην παραταση, δεν πρεπει να ειχε σκοραρει πισω απο τα 3 μετρα. Σιγουρα παντως μπορει να πρωταγωνιστησει στο ΝΒΑ. Γενικα, πολυ καλη ομαδα το Κεντακι, απο τα φαβορι για τον τιτλο σιγουρα. Και ο αλλος τους γκαρντ ο Bledsoe πολυ καλος (να πω την αμαρτια μου, μου αρεσει πιο πολυ απο τον Wall), και οι δυο ψηλοι Patterson και Cousins πολυ καλοι.
Οι οποιοι δυο ψηλοι θα εκαναν πλακα, εαν απο την αλλη δεν υπηρχε ο Varnado. Πραγματικο beast. Αλλο βεβαια το ΝΒΑ εννοειται, αλλα εχει τα φοντα να κανει καριερα. Επιθετικα δεν θυμαμαι να εδειξε κατι σπουδαιο, αλλα ενα ματς δεν μπορει να ειναι κριτηριο (αυτο ισχυει για ολους βεβαια). Κατα τ αλλα, ειχε καποιους καλους σουτερ το Μισισιπι (Stewart, Johnson), αλλα αρκετα αδυναμοι για να πω οτι μπορουν να κανουν καλη καριερα στο ΝΒΑ. Παντως μου αρεσε πολυ σαν ομαδα, επρεπε πιστευω να ειναι κ αυτο στο τελικο τουρνουα.

**Εχω κατεβασει και το Duke-Georgia Tech, να δουμε ποτε θα το δω....
mono maroussi

QUOTE (traveller @ Mar 15 2010, 03:20 ) *
.

.

.

arkansas pine bluff-winthorp σε λιγη ωρα για το ποια θα ειναι η 64η ομαδα..ζωντανα απο το νοβασπορτς 1 για οσους θελουν
Leon_cp3
Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος λοιπόν...Εγώ ελπίζω σε Syracuse που επιτέλους έκανε πολύ καλή σαιζόν για πρώτη φορά μετά τα κατορθώματα του Μέλο οπότε της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται.
Καλή τρέλα του Μαρτίου μας εύχομαι. smiley.gif
traveller
Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον Calipari που μεταξύ των άλλων αναφέρει : "Virtually everybody outside of Kentucky wants to see him lose"

για μένα το λέει 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writ...pari/index.html

κι ένας φίλος από τα παλιά με τη φανέλα του Georgetown (to 50 πρέπει να είναι ο Σάμσον αλλά δεν είμαι και σίγουρος)
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 16 2010, 02:36 ) *
Σύμφωνα με τον bullet έχει έναν PG πραγματικό πολυβόλο , τον LaceDarius Dunn

http://www.youtube.com/watch?v=Q9FCB_-ptxY

προσωπικά μου άρεσε κι ένα 4αρο5αράκι που έχουν , ο Epke Udoh (no 13)

Για να θυμηθούμε και τον Χατζη : "δεν έχουν τιποτα το φοβερό, τρέχουν , πηδάνε, καρφώνουν" icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Η Big 12 έχει καλούτσικες ομάδες, 3ο τερμάτισε το Baylor, ιμηο καλοί είναι αλλά δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να πάνε

Φοβερός σουτέρ ο Dunn και αρκετά αθλητικός επίσης. Και εμένα ο bullet μου άνοιξε τα μάτια για τον συγκεκριμένο. Δεν τον είχα προσέξει...

Υπάρχει και κάτι άλλο που ενισχύει τα σενάρια πρόκρισης του Baylor στο F4. Τα ημιτελικά και ο τελικός της περιφέρειάς του, θα διεξαχθούν στο Χιούστον και το Baylor αναμένεται να παίξει σχεδόν εντός έδρας καθώς εδρεύει στην πολιτεία του Τέξας.

QUOTE(Leon_cp3 @ Mar 17 2010, 03:47 ) *
Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος λοιπόν...Εγώ ελπίζω σε Syracuse που επιτέλους έκανε πολύ καλή σαιζόν για πρώτη φορά μετά τα κατορθώματα του Μέλο οπότε της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται.
Καλή τρέλα του Μαρτίου μας εύχομαι. smiley.gif

Το Syracuse έχει τραυματία τον βασικό του σέντερ τον Ονιάκου, ο οποίος μάλλον θα απουσιάσει από τις 2 πρώτες φάσεις του τουρνουά. Πάντως είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης...

Μερικές σκέψεις για τα σημερινά ματς (για αυτά που σκοπεύω να παρακολουθήσω τουλάχιστον):

- Washington(#11)-Marquette(#6): Δεν νομίζω ότι η διαφορά στο seeding αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων. Το Washington είναι πρωταθλητής στην PAC-10 και θεωρώ πως το ματς είναι πολύ ανοικτό.

- Wake Forest(#9)-Texas(#8): Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για το παιχνίδι της ημέρας. Πολύ ποιοτικές και οι δύο ομάδες ενώ ο νικητής συναντιέται με το Kentucky στο 2ο γύρο... Το κακό είναι ότι παίζουν στις 3 και 35 ξημερώματα Παρασκευής icon_drunk.gif

Θα προσπαθήσω να ρίξω μια ματιά και στο Baylor που παίζει με το Sam Houston...

Έκανε προβλέψεις για το τουρνουά και ο πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ομπάμα 68.gif
Αναμένονται αντιδράσεις, κυρίως από τον Σιζέφκσι, καθώς ο Ομπάμα προβλέπει για 2η συνεχή χρονιά πως το Duke δεν θα είναι στο F4. Πέρυσι πάντως δικαιώθηκε σε αυτό, όπως και για τον τελικό νικητή...

traveller
Σήμερα λέω να δω το ND vs Old Dominion λόγω Harangody που με WV δεν πολυέπαιξε και καπάκια το Vandy vs Murray γιατί έχω καιρό να το δω το Vanderbilt.

Και λέω να ρίχνω και καμια ματιά από τον υπολογιστή στο Villanova vs Robert Morris που είναι την ίδια ώρα με το ND
traveller
Mέχρι στιγμής το Baylor ζορίζεται αρκετά με το Sam Houston (28-28) που εάν ήταν λίγο πιο εύστοχο απ' έξω θα είχε πάρει και διαφορά. Τι να πω...έτσι όπως το βλέπω ...μόνο για έκπληξη δεν θα το έδινα.

Ευτυχώς που μπέρδεψα τις ώρες και δεν είδα το ND. Πάλι 50 πόντους έβαλε και βέβαια το Old Dominion έβαλε 51 και πέρασε για 1η φορά μετά το 1995

Τώρα έχει και το cbs στη σελίδα του το Vandy με το Μurrey. Ωραίο παιχνίδι!!! icon_headbang.gif icon_headbang.gif
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 18 2010, 22:31 ) *
Mέχρι στιγμής το Baylor ζορίζεται αρκετά με το Sam Houston (28-28) που εάν ήταν λίγο πιο εύστοχο απ' έξω θα είχε πάρει και διαφορά. Τι να πω...έτσι όπως το βλέπω ...μόνο για έκπληξη δεν θα το έδινα.

Ευτυχώς που μπέρδεψα τις ώρες και δεν είδα το ND. Πάλι 50 πόντους έβαλε και βέβαια το Old Dominion έβαλε 51 και πέρασε για 1η φορά μετά το 1995

Όντως το Baylor δεν ικανοποίησε σήμερα... Ο Dunn ήταν κακός και γεμάτος νεύρα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς αλλά στο τέλος πέτυχε 2-3 καλάθια έδωσε και μία ασίστ και καθάρισε το ματς. Εξακολουθώ να πιστεύω πως τo Baylor έχει σημαντικές ελπίδες για τελικό περιφέρειας. Παίζει στη συνέχεια με το Old Dominion και μετά με τον νικητή St. Mary's-Villanova. Όσο χάλια και να ήταν το Baylor σήμερα, τι να πει και το Villanova που απέκλεισε τελικά στην παράταση το Robert Morris με τα χίλια ζόρια... shot.gif

QUOTE(traveller @ Mar 18 2010, 22:31 ) *
Τώρα έχει και το cbs στη σελίδα του το Vandy με το Μurrey. Ωραίο παιχνίδι!!! icon_headbang.gif icon_headbang.gif

Η έκπληξη της ημέρας! Κέρδισε το Murray State με καλάθι στην εκπνοή!

Νομίζω πως μέχρι στιγμής η πρώτη ημέρα μας έχει προσφέρει αρκετά συναρπαστικά ματς 77.gif
Είχα την τύχη να δω το BYU-Florida που κρίθηκε τελικά στη 2η παράταση υπέρ του BYU...
traveller
άσε ρε γμτ και το είδα. και φαινόταν να το έπαιρνε το Vandy έστω και με τα χίλια ζόρια και ας μην ήταν και πολύ στα καλά του ο Τζέκινς. είχε πάρει διαφορά 6 πόντων στο τέλος και το πούλησε το παιχνίδι.
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 19 2010, 01:22 ) *
άσε ρε γμτ και το είδα. και φαινόταν να το έπαιρνε το Vandy έστω και με τα χίλια ζόρια και ας μην ήταν και πολύ στα καλά του ο Τζέκινς. είχε πάρει διαφορά 6 πόντων στο τέλος και το πούλησε το παιχνίδι.

Δεν το είδα δυστυχώς το ματς αυτό...
Βλέπω το UTEP-Butler τώρα. Το Butler με όπλο την άμυνα έχει κάνει ένα μεγάλο σερί και προηγείται με +10 στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.
Εννοείται πως ετοιμάζομαι για ολονυχτία... icon_drunk.gif
traveller
QUOTE(sixama23 @ Mar 19 2010, 00:31 ) *
Δεν το είδα δυστυχώς το ματς αυτό...
Βλέπω το UTEP-Butler τώρα. Το Butler με όπλο την άμυνα έχει κάνει ένα μεγάλο σερί και προηγείται με +10 στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.
Εννοείται πως ετοιμάζομαι για ολονυχτία... icon_drunk.gif

από αυτά που είδα μέχρι τώρα :

-Το Κ-state μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. (είδα το 2ο ημίχρονο)

-Εκείνος ο Κλεμέντε....τι έκανε το παλληκάρι!!! μέχρι και το παρκέ σκούπισε μια φορά laugh.gif laugh.gif τι παιχτούρα είναι αυτή!!!! Πώς πασάρει έτσι!!!!

- Το St Mary's έχει ένα σέντερ , Omar Sahman τον λένε και σταμάτησε στους 27 πόντους και στα 11 ριμπάουντ. Και έκατσε και πολλή ώρα έξω γιαί φορτώθηκε γρήγορα τα φάουλ

- Τι κομμάτι είναι εκείνο το 41 του Baylor??? icon_drunk.gif icon_drunk.gif τι σέντρες ήταν αυτές icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif μιλάμε ο κοντινότερος προς αυτόν αμυντικός ήταν στα 2 μέτρα απόσταση. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Υ.Γ sixama23 : Πρόταση : Δες το Κεντάκι να δω τους "απογόνους" του Ταρκάνιαν. Μόλις άρχισαν και τα δύο smile.gif
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 19 2010, 01:45 ) *
από αυτά που είδα μέχρι τώρα :

-Το Κ-state μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. (είδα το 2ο ημίχρονο)

Συμφωνώ 77.gif

QUOTE(traveller @ Mar 19 2010, 01:45 ) *
- Τι κομμάτι είναι εκείνο το 41 του Baylor??? icon_drunk.gif icon_drunk.gif τι σέντρες ήταν αυτές icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif μιλάμε ο κοντινότερος προς αυτόν αμυντικός ήταν στα 2 μέτρα απόσταση. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Τον Anthony Jones λες...
Του άφηναν συνεχώς 1,5-2 μέτρα όταν τον μάρκαραν... Με το που το βλέπω πρώτη φορά το μαρκάρισμα μου ήρθε στο μυαλό ο Χατζη και η αντίστοιχη ατάκα για Περπέρογλου-Τσίλνρες 77.gif
Πάντως 2 ή 3 νομίζω τριποντάκια τους τα κόλλησε ο τύπος. Από φυσικά προσόντα όμως ήταν το κάτι άλλο.
Τριάρι με ύψος στο 2.10 δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Λίγη δύναμη του λείπει βέβαια.

Το καθάρισε το ματς το Butler. Προηγείται με +14 ενάμιση πριν το τέλος...

Υ.Γ.: Θα δω Ουάσινγκτον-Μαρκέτ. Περιμένω καλό ματς εκεί...
traveller
Me εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής το Ohio. Πολύ στρωτή και δουλεμένη ομάδα. Υπομονετικοί στην επίθεση χωρίς επιπολαιότητες δε θυμίζουν 20άχρονα σε καμια περίπτωση. Εχουν κι έναν σέντερ πολύ καλό (νο1). Πάρτι κάνει στα καλάθια. Παίζουν εξαιρετικά. Προσέχουν πολύ τον Μονρό και αφήνουν εκτεθιμένη την αδύνατη πλευρά και τους βγαίνει μέχρι στιγμή.46 πόντους και θέλει ακόμα 2 λεπτά για το ημίχρονο.
Πρέπει να σοβαρευτεί το G''town στο 2ο ημίχρονο. Αυτό το ότι να' ναι που παίζουν στην επίθεση...

-54 πόντους το Κεντάκι στο ημίχρονο icon_drunk.gif 1η φορά τους βλέπω τόσο καλούς.
GK_23
Run 'n gun το παιχνίδι Ουάσινγκτον-Μαρκέτ, 42-43 το ημίχρονο! Ακριβώς όπως το περίμενα δεδομένου ότι το Ουάσινγκτον επιδιώκει γρήγορο παιχνίδι...

Και οι δύο ομάδες μαζί έχουν βάλει 13 συνολικά τρίποντα! Για το Μαρκέτ καλύτεροι οι κοντοί Άκερ, Τζόνσον-Όντομ και ο Κούμπιλαν. Βέβαια δεν έχει καθόλου ψηλούς το Μαρκέτ....

Για το Ουάσινγκτον φοβερός ο Τόμας ο pg, έχει βάλει 17 πόντους με μόλις ένα χαμένο σουτ. Καλός είναι και ο Αμανίνγκ ένας Άγγλος σέντερ όμως δεν τον τροφοδοτούν αρκετά. Ο Ποντέξτερ είναι δυνατός και απίστευτα αθλητικός αλλά για να σταδιοδρομήσει στο NBA στη θέση του SF, θέλει πάρα πολλή δουλειά...

@ Traveller

Να "το κλάψουμε" από τώρα το Τζωρτζτάουν, τι λες;
traveller
κρατάνε με άνεση διψήφια διαφορά και μόλις έφτασε στο +17. Αλλά θέλει πολύ ακόμα. Μισό ημίχρονο +. Πάντως αυτός ο C/F ο DeVaughn Washington (νο1) είναι άλλο πράγμα. Δεν υπάρχει Μονρό απόψε στο γήπεδο. Πολύ καλός και ο PG (νο 0) και ένα SG (vo 5)

Πάντως, χάσει ή κερδίσει απόψε το Ohio πολύ θα ήθελα να μάθω πόσοι θα κάνουν ρεκόρ καριέρας. laugh.gif
78 πόντους και θέλει ακόμα 9 λεπτά.

υ.γ :Πάει να αυτοκτονήσει το Ohio. Η διαφορά έπεσε στους 7. Εχει και δυο λευκούς μέσα που είναι yatabaza έχει πάρει φωτιά ο Wright του G''town , έχουν αφήσει τη ζώνη και αρχίζει και ανεβαίνει ο Μονρό. Για να δούμε...
GK_23
+15 το Μαρκέτ, το οποίο παίζει καλή άμυνα, έχει κοντρολάρει το ρυθμό και στην επίθεση οι κοντοί του τα βάζουν από παντού. 10 τρίποντα σε 27 λεπτά αγώνα... 41.gif

Το Ουάσινγκτον μαρκάρει με τα μάτια...
GK_23
QUOTE(sixama23 @ Mar 19 2010, 04:14 ) *
+15 το Μαρκέτ, το οποίο παίζει καλή άμυνα, έχει κοντρολάρει το ρυθμό και στην επίθεση οι κοντοί του τα βάζουν από παντού. 10 τρίποντα σε 27 λεπτά αγώνα... 41.gif

Το Ουάσινγκτον μαρκάρει με τα μάτια...

Το γύρισε το Ουάσινγκτον! Περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος είναι στο +1. Αποφάσισαν να παίξουν άμυνα, έκλεψαν μπάλες και έχουν βάλει αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό...

Φοβερό ματς πραγματικά 41.gif
traveller
Τέλος και το Ohio που νίκησε με 97-83.

Η τριάδα Basset (no 0) 32π- Cooper (no 5) 26π -Washington (no 1) 12π-12ρ δεν παιζόταν με τίποτα.

Βέβαια είναι δύσκολο να επαναλάβουν τέτοια εμφάνιση με 13/23 τρίποντα και δεν τους βλέπω για μακριά με μόνο έναν καλό ψηλό αλλά απόψε ήταν σούπερ.Εάν είδα καλά , είχαν να νικήσουν σε ΝCAA τουρνουά από το 1985
Τώρα παίζουν με τον νικητή Tennessee vs San Diego

Από το G''town πάλευε μόνος του ο Wright και ανέβηκε και ο Μονρό στο 2ο αλλά όταν το παιχνίδι είχε κριθεί.

- Eίδα και το 1ο ημίχρονο από το Κεντάκι. Αυτός ο Bledsoe που έλεγε ο bullet στο νήμα του νταφτ, πολύ καλός παίχτης. Κι εκείνο το 33...τι κτηνάρι είναι !!! Οι άλλοι τα γνωστά. Απόψε το φοβήθηκα το Kentucky.

- To Northern Iowa vs Nevada/Las Vegas, τίποτα το ιδιαίτερο. Πήγε στο buzzer και έχασε το UNLV. Με όποιον και να παίξει το Ν.Iowa στο 2ο γύρο την έχει δύσκολα, δεν έχει τίποτα.

Υ.Γ Ντέρμπι και το Marquette !!

τελικά "το' πε" το επιθετικό ριμπάουντ που πήραν μετά το σουτ του νο2 και το χαζό λάθος που έκανε το Μαρκετ στην προηγούμενη επίθεση που έφυγε η μπάλα από το χέρι του Τζόνσον/Οντομ
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 19 2010, 04:37 ) *
Υ.Γ Ντέρμπι και το Marquette !!

τελικά "το' πε" το επιθετικό ριμπάουντ που πήραν μετά το σουτ του νο2 και το χαζό λάθος που έκανε το Μαρκετ στην προηγούμενη επίθεση που έφυγε η μπάλα από το χέρι του Τζόνσον/Οντομ

Νίκη για το Ουάσινγκτον με 80-78, με καλάθι του Ποντέξτερ 2'' πριν τη λήξη! Το Ουάσινγκτον χρωστάει πολλά στον αναπληρωματικό γκαρντ Όβερτον που με την άμυνά του ουσιαστικά στο 2ο ημίχρονο ήταν αυτός που άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Ωραία παιχνίδι πάντως 41.gif

Τέξας-Ουέηκ Φόρεστ τώρα...
traveller
QUOTE(sixama23 @ Mar 19 2010, 03:59 ) *
Νίκη για το Ουάσινγκτον με 80-78, με καλάθι του Ποντέξτερ 2'' πριν τη λήξη! Το Ουάσινγκτον χρωστάει πολλά στον αναπληρωματικό γκαρντ Όβερτον που με την άμυνά του ουσιαστικά στο 2ο ημίχρονο ήταν αυτός που άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Ωραία παιχνίδι πάντως 41.gif

ΛΤέξας-Ουέηκ Φόρεστ τώρα...

Το είδες και αυτό; στο 17- 8 υπερ του Wake έφυγα, δεν άντεχα άλλο.
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 19 2010, 12:50 ) *
Το είδες και αυτό; στο 17- 8 υπερ του Wake έφυγα, δεν άντεχα άλλο.

Δεν το είδα όλο δυστυχώς...
Χάσαμε συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση με καλάθι στο τέλος, υπέρ του Wake Forest me 81-80.

traveller
Clemson vs Missouri (tv) και Siena vs Purdue (η/υ)

Καλά παιχνίδια και τα δύο μέχρι τώρα αλλά με αυτό το ρυθμό μάλλον θα χρειαστούμε ντόπα για να αντέξουμε μέχρι το ΦΦ laugh.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
traveller
Στο OSU (Oklahoma State University) παίζει κι ένας Σιδοράκης, Σιροδάκης κάπως έτσι, δεν πρόβαλα να δω καλά το όνομα. Πενταδάτος, έβαλε κι ένα τώρα
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 20 2010, 02:15 ) *
Στο OSU (Oklahoma State University) παίζει κι ένας Σιδοράκης, Σιροδάκης κάπως έτσι, δεν πρόβαλα να δω καλά το όνομα. Πενταδάτος, έβαλε κι ένα τώρα

Σιδοράκης. Ομογενής με ρίζες από την Κρήτη...

Και στο Τζόρτζια Τεχ παίζει ο γιος του Γκλεν Ράις. Είναι το Νο 41, ο Γκλεν Ράις Jr.

Προβλέπω συναρπαστικό ματς smile.gif
traveller
Tώρα αρχίζει και το Michigan State με το Νew Mexico state. Kαι αυτό από ότι διαβάζω θα έχει κόντρα
traveller
QUOTE(sixama23 @ Mar 20 2010, 01:24 ) *
Σιδοράκης. Ομογενής με ρίζες από την Κρήτη...

τον έβαλε μέσα στο καλάθι ο αράπης laugh.gif laugh.gif ωραίο παιχνίδι όντως. Και το Μ.State πολύ καλό, καμια σχέση με τα προηγούμενα ματς του
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 20 2010, 02:46 ) *
τον έβαλε μέσα στο καλάθι ο αράπης laugh.gif laugh.gif ωραίο παιχνίδι όντως. Και το Μ.State πολύ καλό, καμια σχέση με τα προηγούμενα ματς του

Πάντως αν τον αφήσεις μόνο του στο τρίποντο είναι κίνδυνος-θάνατος ο "Κρητικός" smile.gif
Βασικά μόνο αυτό ξέρει να κάνει...

Ημίχρονο 31-36 υπέρ του Οκλαχόμα Στέητ. Το Τζόρτζια Τεχ προσπαθεί να περάσει την μπάλα στους ψηλούς του όπου υπερέχει ξεκάθαρα με Λαουάλ και Φέιβορς, όμως τα τελειώματα ειδικά του πρώτου είναι για κλάματα... Συν ότι έχει κάνει και πολλά λάθη τα οποία μεταφράστηκαν σε εύκολους πόντους του Οκλαχόμα Στέητ. Αντίθετα το Οκλαχόμα Στέητ έχει κάνει μόλις 3 λάθη χωρίς αυτά να του κοστίσουν κάποιο καλάθι. Μάλιστα προηγείται στο σκορ χωρίς ο μεγάλος του σκόρερ ο Άντερσον να έχει φανεί ιδιαίτερα...

Αυτό ο πολύ κοντός λευκός του Οκλαχόμα Στέητ, ο Πέιτζ, μου θυμίζει τον Μπαρέα biggrin.gif
traveller
QUOTE(sixama23 @ Mar 20 2010, 02:04 ) *
Αυτό ο πολύ κοντός λευκός του Οκλαχόμα Στέητ, ο Πέιτζ, μου θυμίζει τον Μπαρέα biggrin.gif

γι αυτόν ήθελα να ποστάρω κι εγώ!!!!!!!!

εμένα πάντως μου θυμίζει λουκουμά. Πώς είναι δυνατό να παίζει μπάσκετ αυτός ο τύπος???? shot.gif shot.gif shot.gif

υ.γ τι έβαλε ο Rice ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 20 2010, 03:16 ) *
γι αυτόν ήθελα να ποστάρω κι εγώ!!!!!!!!

εμένα πάντως μου θυμίζει λουκουμά. Πώς είναι δυνατό να παίζει μπάσκετ αυτός ο τύπος???? shot.gif shot.gif shot.gif

υ.γ τι έβαλε ο Rice ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Την τάπα που έφαγε από τον Φέιβορς ο Άντερσον θα τη θυμάται για καιρό...

Το έχει το τρίποντο ο Rice Jr, έβαλε και στο πρώτο ημίχρονο ένα. Όχι σαν το μπαμπά όμως...

Με έχει εντυπωσιάσει ο αριστερόχειρας ψηλός του Οκλαχόμα Στέητ ο Μόουζες! Κάνει καταπληκτικό παιχνίδι...
traveller
QUOTE(sixama23 @ Mar 20 2010, 02:32 ) *
Με έχει εντυπωσιάσει ο αριστερόχειρας ψηλός του Οκλαχόμα Στέητ ο Μόουζες! Κάνει καταπληκτικό παιχνίδι...

μονος του τους κρατάει. είναι πολύ άστοχοι στα 3ποντα και επιμένουν

πέρασε μπροστά και το Νew Mexico για πρώτη φορά μετά την έναρξη του αγώνα, με μια άμυνα αυτοκτονίας σε όλο το γήπεδο, που πάντως στο 1ο ημίχρονο δεν τους απέφερε τίποτα καλό.

υ.γ :το σταξε o ...λουκουμάς laugh.gif laugh.gif

στα 42 δευτ πριν το τέλος ο Σούμπερτ (νο1) του Τεκ κάνει πεντακάθαρα βήματα. δεν τα δίνουν, δίνουν το φάουλ μετά, βάζει και τις 2 βολές και τέλος
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 20 2010, 04:20 ) *
μονος του τους κρατάει. είναι πολύ άστοχοι στα 3ποντα και επιμένουν

πέρασε μπροστά και το Νew Mexico για πρώτη φορά μετά την έναρξη του αγώνα, με μια άμυνα αυτοκτονίας σε όλο το γήπεδο, που πάντως στο 1ο ημίχρονο δεν τους απέφερε τίποτα καλό.

υ.γ :το σταξε o ...λουκουμάς laugh.gif laugh.gif

στα 42 δευτ πριν το τέλος ο Σούμπερτ (νο1) του Τεκ κάνει πεντακάθαρα βήματα. δεν τα δίνουν, δίνουν το φάουλ μετά, βάζει και τις 2 βολές και τέλος

Πρέπει να τα έκανε όντως. Στο ξεκίνημα της προσπάθειας για διείσδυση...

Βασικά συγκράτησα αυτό που είπαν στο τέλος οι σχολιαστές, πως ενώ το Τζώρτζια Τεχ ήταν η χειρότερη ομάδα φέτος στην ACC στις βολές (64%), σήμερα είχε 24/25 41.gif Φοβερό!

Απογοήτευση ο Άντερσον του Οκλαχόμα Στέητ...

Έτοιμος για την ομαδάρα μου τώρα! Μέρυλαντ και τα μυαλά στα κάγκελα!!! 77.gif 77.gif 77.gif
traveller
με δεδομένη την απουσία καλών ψηλών από το Οhio και έχοντας 2-3 F που είναι πολύ αθλητικοί και αλτικοί έχει τύχη ή τουλάχιστο θα το παλέψει καλά

Ο Αντερσον έτσι όπως τον είχα δει σε δυο ματς πριν μου άρεσε. Αλλά σήμερα όχι στην 1η καλύτερη 5άδα δεν έπρεπε να βρίσκεται αλλά ούτε στην 21η
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 20 2010, 04:30 ) *
με δεδομένη την απουσία καλών ψηλών από το Οhio και έχοντας 2-3 F που είναι πολύ αθλητικοί και αλτικοί έχει τύχη ή τουλάχιστο θα το παλέψει καλά

Δεν έχεις άδικο! Ενδιαφέρον παιχνίδι το Τζώρτζια Τεχ-Οχάιο Στέητ στη 2η φάση...
Οι Φέιβορς και Λαουάλ ουσιαστικά δεν θα έχουν αντίπαλο κάτω από τα καλάθια.

Εκτός και αν επιστρατευτεί ο Ζήσης... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Λες να το χαιρετίσουμε νωρίς το Μίτσιγκαν Στέητ;
traveller
εχει μεγάλο πρόβλημα κοντά στο καλάθι. όχι αντέχει ο Λούκας κρατάει

πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα ο Ζήσης με το πόδι πλάκα πλακα. και το καλοκαίρι δεν ήταν καλά.είναι και αργός ρε γμτ
Pierce
Εγω ειδα το Γκονζαγκα Φλοριντα ,στο τελος ειχε ενα Α ενδιαφερον , καλη ομαδα το Γκονζαγκα κυκλοφορουσε ωραια την μπαλα, ειχε παρει μεγαλη διαφορα αλλα στο τελευταιο 5 λεπτο 7 λεπτο ψιλοβραχυκυλωσε και απο το +17 (δεν θυμαμαι ποσο ειχε φτασει), ηταν στο +3 μονο στο τελος, αλλα με ψυχραιμια στις βολες καταφερε και το πηρε.  Αφασια ο ψηλος με το 00 edit: (Sacre λεγεται 13π-9ρ-2τ),με σωματοδομη Χαουαρντ , εριχνε πολυ ξυλο μεσα στη ρακετα  laugh.gif (Εφαγε και κατι ξεγυρισμενες ταπες βεβαια...), ενω απο την Φλοριντα μου αρεσε ο Λιθουανος (Dulkys) που ειχε 4/9 τριποντα. Ειδικα το τελευταιο που εβαλε με το ταμπλο , και μειωσε στους 4 ,ηταν μαχαιρια...

Leon_cp3
Επίδειξη δύναμης κάνει το Syracuse,34-10 μέχρι στιγμής επί του Vermont.Μπορώ να πάω να κοιμηθώ χωρίς να ανησυχώ. tongue.gif
traveller
Πήρα μια γεύση από την περίφημη 2-3 του μπαρμπα-Μποχέιμ , που έχει κρατήσει το Βερμοντ στους 10 πόντους μετά από 15 λεπτά αγώνα αλλά βέβαια στο Βερμοντ κάνουν σκι , δεν παίζουν μπάσκετ. Οπότε να την δούμε καμια άλλη φορά καλύτερα σε πιο ζόρικα παιχνίδια.

καλό ξενύχτι στους εναπομείναντεςsmiley.gif

Το Berkeley έχει καλή ομάδα, θα γίνει χαμός με το Louisville (όταν πόσταρα το σκορ ήταν 12-2 και τώρα είναι 22-4 icon_drunk.gif icon_drunk.gif )
GK_23
QUOTE(traveller @ Mar 20 2010, 05:18 ) *
Πήρα μια γεύση από την περίφημη 2-3 του μπαρμπα-Μποχέιμ , που έχει κρατήσει το Βερμοντ στους 10 πόντους μετά από 15 λεπτά αγώνα αλλά βέβαια στο Βερμοντ κάνουν σκι , δεν παίζουν μπάσκετ. Οπότε να την δούμε καμια άλλη φορά καλύτερα σε πιο ζόρικα παιχνίδια.

καλό ξενύχτι στους εναπομείναντεςsmiley.gif

Εγώ δεν πάω πουθενά αν δεν δω Μέρυλαντ smiley.gif

Καλά τι σφύριγμα-εφεύρεση ήταν αυτό υπέρ του Μίτσιγκαν Στέητ (η επανάληψη της βολής στο τέλος);
Γιούχαρε όλο το γήπεδο με το που τελείωσε το ματς...

QUOTE(traveller @ Mar 20 2010, 05:18 ) *
Το Berkeley έχει καλή ομάδα, θα γίνει χαμός με το Louisville

Για την ώρα "καλοπερνάει" ο Πιτίνο...
Χάνει με 22-4!!!
traveller
Επειδή ήταν περίπου αδύνατο να κάνω quote το ποστ του selection, έκανα το εξής : (ελπίζω μόνο να φαίνονται καλά)

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (18/3)

και της Παρασκευής (19/3)

πηγή : www.si.com
GK_23
@ Traveller

Μια χαρά φαίνονται, έκανες καλή δουλειά!

Μια προεπισκόπηση για τα σημερινά παιχνίδια (σε παρένθεση η ώρα έναρξης για όποιον θέλει να τα παρακολουθήσει):

Saint Mary's(#10)-Villanova(#2) (19:05): To Nova γλίτωσε από του χάρου τα δόντια στο πρώτο ματς απέναντι στο θεωρητικό πιο αδύναμο Robert Morris. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάει πουθενά... Σήμερα αντιμετωπίζει μια καλύτερη ομάδα από το Morris, η οποία διαθέτει έναν σέντερ με διψήφιους μέσους όρους σε πόντους και ριμπάουντ τον Omar Sahman, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρώτο ματς. To Nova είναι το φαβορί αλλά δείχνει να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση...

Murray State(#13)-Butler(#5) (21:20): Θα κάνει και άλλη έκπληξη το Murray State μετά από το Vanterbilt; Γιατί όχι; To Butler πάντως δείχνει σε καλή φόρμα και έχει αυτή τη στιγμή 21 σερί νίκες, το μεγαλύτερο σερί σε όλο το πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον παιχνίδι...

Ohio(#14)-Tennessee(#6) (21:35): Δεν έχω εικόνα για καμία από τις δύο ομάδες... Θα το παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ματς μόνο και μόνο για να δω το Ohio που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο, αποκλείοντας το Georgetown.

Northern Iowa(#9)-Kansas(#1) (23:40): Δε βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να απειληθεί το Kansas στο συγκεκριμένο ματς...

Old Dominion(#11)-Baylor(#3) (23:45): Για να αποκλείσει το σκληροτράχηλο Notre Dame, σημαίνει πως το Old Dominion είναι μια ομάδα που αντέχει στο δυνατό παιχνίδι. Σήμερα όμως καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα με αρκετή ποιότητα, η οποία είναι γεγονός πως δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ματς. Παρόλα αυτά, το Baylor είναι μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι αυτό.

Washington(#11)-New Mexico(#3) (23:50): Έχω ξαναγράψει πως το seeding #11 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική του Washington. Πρόκειται για μια ομάδα που επιδιώκει συνεχώς το τρανζίσιον και είναι αρκετά καλή σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Δε θα μου κάνει καμία έκπληξη αν σήμερα αποκλείσει και το New Mexico μετά από το Marquette, από τη στιγμή μάλιστα που ο ηγέτης του New Mexico, Darington Hobson αγωνίζεται με τραυματισμένο το αριστερό του χέρι. Νομίζω ότι θα γίνει καλό ματς εδώ...

BYU(#7)-Kansas State(#2) (02:10): Πολύ καλή ομάδα το Kansas State, δικαίως έχει φιλοδοξίες για κάτι καλό στο τουρνουά. Από την άλλη το Brigham Young έχει έναν play maker πραγματικά σεσημασμένο σκόρερ, τον Fridette. Δεν νομίζω όμως να μπορέσει ο συγκεκριμένος να κερδίσει μόνος του το K-State. Δύσκολα τα πράγματα για τους μορμόνους του BYU.

Kentucky(#1)-Wake Forest(#9) (02:15): Πρώτο σοβαρό τεστ για την ομάδα του Calipari στο τουρνουά, ύστερα από τον περίπατο του πρώτου γύρου απέναντι στο East Tennessee State. Το Wake Forest είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο και ο ηγέτης της ο Aminu θεωρείται λότερι πικ για το επόμενο draft. Παραμένει φαβορί το Kentucky αλλά θα πρέπει να προσέξει απόψε...

Άντε και καλό μας ξενύχτι... icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.