Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχολια και συζητησεις αποκλειστικα για παικτριες-παικτες αλλα και προπονητες μπασκετ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
trefoil 13
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 11 2006, 03:23 AM) *
Και που λέτε η trefoil 13....................

fast.gif
Inspector Jacques Clouseau
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 10 2006, 06:37 PM) *
σε όποια φώτο τον έχω δει αυτό το παντελόνι φοράει! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Πάντως αν δεν με απατά η μνήμη μου και ο Πολίτης αλλά και ο Ιωαννίδης είχαν συγκεκριμένα ρούχα που φόραγαν στους αγώνες , ειδικά τα σακάκια. wink.gif
Live strong
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Oct 11 2006, 01:21 PM) *
Πάντως αν δεν με απατά η μνήμη μου και ο Πολίτης αλλά και ο Ιωαννίδης είχαν συγκεκριμένα ρούχα που φόραγαν στους αγώνες , ειδικά τα σακάκια. wink.gif

Γιατί πας μακριά; Νεοφερμένο άτομο στο πάγκο της Δάφνης βγάζει το καφέ μπουφάν από πάνω του; Τα γούρια δίνουν και παίρνουν!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif
peka
QUOTE(Live strong @ Oct 11 2006, 01:27 PM) *
Γιατί πας μακριά; Νεοφερμένο άτομο στο πάγκο της Δάφνης βγάζει το καφέ μπουφάν από πάνω του; Τα γούρια δίνουν και παίρνουν!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif

Ωωωωχχχχχχχ ωωωωωωχχχχχχ καρφωμα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φανταζομαι δεν εννοεις τους δυο εκλεκτους φιλους απο τη Δαφνη και το φορουμ?????????????????
Live strong
QUOTE(peka @ Oct 11 2006, 01:51 PM) *
Ωωωωχχχχχχχ ωωωωωωχχχχχχ καρφωμα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φανταζομαι δεν εννοεις τους δυο εκλεκτους φιλους απο τη Δαφνη και το φορουμ?????????????????

Όχι μιλάω για τον Παύλου! w00t.gif blink.gif smile.gif
tsops
QUOTE(peka @ Oct 11 2006, 01:51 PM) *

Μπα, για να λέει "νεοφερμένο" δεν ισχύει. ΨΨΨΤΤΤ, σοβαρευτείτε, θα φάμε ξύλο! laugh.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Oct 11 2006, 02:37 PM) *
Μπα, για να λέει "νεοφερμένο" δεν ισχύει. ΨΨΨΤΤΤ, σοβαρευτείτε, θα φάμε ξύλο! laugh.gif

Όχι ρε! Γι αυτόν λέω! Λέω νεοφερμένος γιατί ήρθε πριν τρεις μέρες. rolleyes.gif Ότι είναι παλιά καραβάνα στη Δάφνη αυτό το ξέρουμε! smile.gif
Επίσης μιλάω πολύ σοβαρά και δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο! blink.gif Δεν είναι κακό να έχει κάποιος γούρια! Ξέρεις πόσους μπορώ να σου γράψω; wink.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Oct 11 2006, 02:43 PM) *
Όχι ρε! Γι αυτόν λέω! Λέω νεοφερμένος γιατί ήρθε πριν τρεις μέρες. rolleyes.gif Ότι είναι παλιά καραβάνα στη Δάφνη αυτό το ξέρουμε! smile.gif
Επίσης μιλάω πολύ σοβαρά και δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο! blink.gif Δεν είναι κακό να έχει κάποιος γούρια! Ξέρεις πόσους μπορώ να σου γράψω; wink.gif

Βρε η peka λέει για τον Clouseau και μένα. Εσύ όμως αναφέρεσαι αλλού! Γκάγκα.... laugh.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Oct 11 2006, 03:07 PM) *
Βρε η peka λέει για τον Clouseau και μένα. Εσύ όμως αναφέρεσαι αλλού! Γκάγκα.... laugh.gif

Κατάλαβα πολύ καλά τι είπε η peka. blink.gif
Αν διαβάσεις όμως από πιο πάνω θα δεις ότι ο Clouseau μιλάει για τον Ιωαννίδη και τον Πολίτη. Έτσι απάντησα λοιπόν κι εγώ σ εκείνον ότι υπάρχουν και πιο κοντά του παραδείγματα για γούρια!
Για πες μου τώρα ποιος είναι γκαγκα; blech.gif
peka
Παιδια μπερδευτηκαμε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
peace.gif peace.gif peace.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Oct 11 2006, 03:19 PM) *
Κατάλαβα πολύ καλά τι είπε η peka. blink.gif
Αν διαβάσεις όμως από πιο πάνω θα δεις ότι ο Clouseau μιλάει για τον Ιωαννίδη και τον Πολίτη. Έτσι απάντησα λοιπόν κι εγώ σ εκείνον ότι υπάρχουν και πιο κοντά του παραδείγματα για γούρια!
Για πες μου τώρα ποιος είναι γκαγκα; blech.gif

"Γκάγκας" όχι "Γκαγκά"...σε παρακαλώ, ξέρεις ότι η επινόηση του όρου "Γκάγκας" έχει βαθιά ιστορία και ρίζες από το ένδοξο παρελθόν....μη μου τον διαστρεβλώνεις ξεπουπουλιασμένη κουρούνα!

P.S. Δεν το πιστεύωωωωωω..... blink.gif Το topic άλλαξε σε "...αλλά και προπονητές μπάσκετ"...α, δε πάτε καλά ρε...μηχανορραφία! sad.gif
diama13
Απο οτι σκεφτομαι,ολο το κακο και το μπερδεμα ξεκινησε απο εμενα που σκεφτηκα να βαλω μεσα και προπονητες...αλλα θα εχουμε πολλες αντιπαραθεσεις απο οτι φαινεται...!!! shot.gif shot.gif biggrin.gif
dizzy_fingers
24.gif 24.gif

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΛΟΙ!!!!
ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!! 19.gif

24.gif 24.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Oct 11 2006, 04:24 PM) *
"Γκάγκας" όχι "Γκαγκά"...σε παρακαλώ, ξέρεις ότι η επινόηση του όρου "Γκάγκας" έχει βαθιά ιστορία και ρίζες από το ένδοξο παρελθόν....μη μου τον διαστρεβλώνεις ξεπουπουλιασμένη κουρούνα!

P.S. Δεν το πιστεύωωωωωω..... blink.gif Το topic άλλαξε σε "...αλλά και προπονητές μπάσκετ"...α, δε πάτε καλά ρε...μηχανορραφία! sad.gif

Τι να σου πω ρε πουλάκι μου! Καλά δεν ακούς!!! Αλλά δε βλέπεις κι όλας; w00t.gif Με είδες να βάζω τόνο και να γράφω γκαγκά; blink.gif Όχι πες μου σε παρακαλώ!!!! angry_red.gif angry_red.gif
Την ιστορία την ξέρω, « κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά, τουρουρουρου» 65.gif 65.gif
Πώς να μην είμαι ξεπουπουλιασμένη η γυναίκα που με αυτά που διαβάζω μαδήθηκα!!!! hammer.gif wacko.gif
Όσο για την αλλαγή του topic εεε!!! Και κάποιοι άλλοι βάλανε το χεράκι τους, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε έτσι; rolleyes.gif

QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 11 2006, 04:37 PM) *
24.gif 24.gif

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΛΟΙ!!!!
ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!! 19.gif

24.gif 24.gif

Τι καλός που είναι ο dizzy w00t.gif wub.gif wub.gif
tsops
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 11 2006, 04:37 PM) *
24.gif 24.gif

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΛΟΙ!!!!
ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!! 19.gif

24.gif 24.gif

Δίνε τους θάρρος και συ μουργόλυκε και θα καταλήξεις να αναλύεις τον τραυματισμό του Μασιγιάουσκας με τη Τατιάνα και τη συντακτική ομάδα του STAR Channel! laugh.gif

το από πουλάκι σε κουρούνα κιαπό καρδάρα σε καρδάρα πετώ, το ξέρεις? rolleyes.gif
womanplayer
QUOTE(Live strong @ Oct 11 2006, 05:43 PM) *

μην μιλησω για τα δικα μου γουρια ....................... ασε θα καρφωθω.................. 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif tongue.gif tongue.gif sleep.gif sleep.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif unsure.gif blink.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
mikri prasini ollandeza
Μπράβο diama(nti)13 για την μετονομασία του τόπικ(χεχε...να'μαι καλά!!)!!

Έλα...καρφώσου...Μπάντε σκύλοι αλέστε είμαστε εδώ...δεν παρεξηγούμε..!!
womanplayer
Έλα...καρφώσου...Μπάντε σκύλοι αλέστε είμαστε εδώ...δεν παρεξηγούμε..!!
[/quote]

xaxaxa μην φας εχουμε γλαροσουπα! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
diama13
Παιδια,το τοπικ ειναι πολυ πετυχημενο τελικα....!!! biggrin.gif εδω δεν κρυβεται τιποτα...οποιος μπαινει,πρεπει να τα λεει εξω απο τα δοντια...!!! tongue.gif
trefoil 13
Δηλαδή πρέπει όλοι να αποκαλυφθούμε; Είμαι η $%#^13$%(*&*) και αν βγείτε αυτήν την στιγμή και κοιτάξετε στον ουρανό, θα με δείτε να σας χαιρετάω από τον δέκατο τρίτο πλανήτη δεξιά...
diama13
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 12 2006, 12:20 AM) *
Δηλαδή πρέπει όλοι να αποκαλυφθούμε; Είμαι η $%#^13$%(*&*) και αν βγείτε αυτήν την στιγμή και κοιτάξετε στον ουρανό, θα με δείτε να σας χαιρετάω από τον δέκατο τρίτο πλανήτη δεξιά...

Πω,τι αποκαλυψη τρελη ηταν αυτη τωρα...????μπραβο ρε τριφυλλι που ειχες τα κοτσια και αποκαλυφθηκες...!!!! 77.gif biggrin.gif icon_wave.gif
trefoil 13
QUOTE(diama13 @ Oct 12 2006, 03:36 AM) *
Πω,τι αποκαλυψη τρελη ηταν αυτη τωρα...????μπραβο ρε τριφυλλι που ειχες τα κοτσια και αποκαλυφθηκες...!!!! 77.gif biggrin.gif icon_wave.gif

Είδες, είμαι ανοιχτός άνθρωπος!
peka
QUOTE(Live strong @ Oct 11 2006, 02:36 PM) *
Όχι μιλάω για τον Παύλου! w00t.gif blink.gif smile.gif

Καλημερα και σημερα!
Λοιπον το συγκεκριμενο καφε σακακι το ειδα χτες τυχαια σε μια εφημεριδα που ειχε τον προαναφερθεν κυριο σε μια φωτογρταφια απο ωρα αγωνα!
Οποτε σωστη παρατηρηση Live...
Α ρε Δαφνη με τα γουρια σου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smile.gif
Live strong
QUOTE(peka @ Oct 12 2006, 08:58 AM) *
Καλημερα και σημερα!
Λοιπον το συγκεκριμενο καφε σακακι το ειδα χτες τυχαια σε μια εφημεριδα που ειχε τον προαναφερθεν κυριο σε μια φωτογρταφια απο ωρα αγωνα!
Οποτε σωστη παρατηρηση Live...
Α ρε Δαφνη με τα γουρια σου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smile.gif

Βασικά δεν ξέρω αν το φορούσε κι εχτές που χάσανε! Δεν τον είδα τον αγώνα… rolleyes.gif
Ίσως να ήταν νωρίς για δερμάτινο. Σαν χειμωνιάσει λίγο θα έρθουνε κι οι νίκες! cool.gif
Καλημέρα κι από μένα icon_wave.gif
diama13
smile.gif Καλησπερα...ειχα παει εγω στον αγωνα της δαφνης και οντως φορουσε αυτο το σακακι αλλα μαλλον οπως λειι και η live,πρεπει να χειμωνιασει λιγακι για να δει ασπρη μερα η δαφνη που δεν το βλεπω....!!! biggrin.gif
QUOTE(diama13 @ Oct 12 2006, 03:04 PM) *
smile.gif Καλησπερα...ειχα παει εγω στον αγωνα της δαφνης και οντως φορουσε αυτο το σακακι αλλα μαλλον οπως λειι και η live,πρεπει να χειμωνιασει λιγακι για να δει ασπρη μερα η δαφνη που δεν το βλεπω....!!! biggrin.gif

QUOTE(Live strong @ Oct 12 2006, 09:23 AM) *
Βασικά δεν ξέρω αν το φορούσε κι εχτές που χάσανε! Δεν τον είδα τον αγώνα… rolleyes.gif
Ίσως να ήταν νωρίς για δερμάτινο. Σαν χειμωνιάσει λίγο θα έρθουνε κι οι νίκες! cool.gif
Καλημέρα κι από μένα icon_wave.gif

39.gif Ουδέν σχόλιο
tsops
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Oct 12 2006, 04:12 PM) *
39.gif Ουδέν σχόλιο

Έλα ρε τι ουδέν σχόλιο? δίκιο έχουν! laugh.gif Ο Παύλου δεν το βγάζει από πάνω του. Σε συνδυασμό με το μπλε τζην, το έχει κάνει avant garde la grece! laugh.gif

Έμαθα επίσης ότι ήταν και ωραίο παιχνίδι, γεμάτο ευγένεια. Μου είπαν ότι έλεγε ο Ηρακλής "μα σας παρακαλώ, εσείς πρέπει να κερδίσετε", όχι έλεγε η Δάφνη "παρακαλώ, κερδίστε εσείς". Ε ρε γλέντια που έχουμε να δούμε φέτος με Ρέθυμνο και Κολοσσό... icon_drunk.gif
Live strong
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Oct 12 2006, 04:12 PM) *
39.gif Ουδέν σχόλιο

Εμ τι να πεις; Ότι έχω δίκιο; rolleyes.gif 19.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Oct 12 2006, 04:22 PM) *
Εμ τι να πεις; Ότι έχω δίκιο; rolleyes.gif 19.gif

Σταμάτα μωρέ, το είπαμε ότι έχεις δίκιο....και κουρούνα και ευέξαπτη?! laugh.gif 19.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Oct 12 2006, 04:21 PM) *
Έλα ρε τι ουδέν σχόλιο? δίκιο έχουν! laugh.gif Ο Παύλου δεν το βγάζει από πάνω του. Σε συνδυασμό με το μπλε τζην, το έχει κάνει avant garde la grece! laugh.gif

Έμαθα επίσης ότι ήταν και ωραίο παιχνίδι, γεμάτο ευγένεια. Μου είπαν ότι έλεγε ο Ηρακλής "μα σας παρακαλώ, εσείς πρέπει να κερδίσετε", όχι έλεγε η Δάφνη "παρακαλώ, κερδίστε εσείς". Ε ρε γλέντια που έχουμε να δούμε φέτος με Ρέθυμνο και Κολοσσό... icon_drunk.gif

Αν μη τι άλλο υπήρχε λέει ευγένεια στις κερκίδες… θα μάθω θα μάθω! Πράσινεεεε που είσαι; w00t.gif

Όσο για το παρκέ, άκου τι σκεφτήκανε! Οι μεν λέγανε ότι μια και ήταν η πρώτη αγωνιστική του Παύλου (για φέτος) ας τους αφήσουμε να κερδίσουν, οι άλλοι έλεγαν, κρίμα το παιδάκι που είναι στον πάγκο, ας μη του ρίξουμε το ηθικό αρχή είναι ακόμα,και έγινε ότι έγινε…
Το έργο Φουρτουνάκιδες και Βροντάκιδες το έχεις δει; Που στο τέλος κόντεψαν να σκοτωθούν από την πολύ ευγένεια; Κάτι τέτοιο μου κάνει! rolleyes.gif 19.gif 19.gif 19.gif
QUOTE(tsops @ Oct 12 2006, 04:21 PM) *

Tsops σα να σε τρώει και σένα μου φαίνεται ....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tsops
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Oct 12 2006, 04:34 PM) *
Tsops σα να σε τρώει και σένα μου φαίνεται ....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Κοίτα, δεν θα μείνει και πολύ οπότε τουλάχιστον όσο μείνει, να προλάβουμε να πούμε 2 λόγια για τον άνθρωπο! tongue.gif
Live strong
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Oct 12 2006, 04:34 PM) *

Χι ! χι! Η κουρουνίτιδα είναι κολλητική!!!! 19.gif Είναι σαν τη γρίπη! 65.gif
24.gif 24.gif 24.gif

QUOTE(tsops @ Oct 12 2006, 04:36 PM) *
Κοίτα, δεν θα μείνει και πολύ οπότε τουλάχιστον όσο μείνει, να προλάβουμε να πούμε 2 λόγια για τον άνθρωπο! tongue.gif

Έτσι... έτσι!!! 69.gif
πάνε με τη σειρά αυτοί! επόμενος παρακαλώ! icon_tomato.gif
diama13
Εσεις μου φαινεται δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε και λετε αυτα... smile.gif ζητω παρακαλω περισσοτερο υλικο απο παικτριες-παικτες και προπονητες φυσικα...(π.χ. σχολιαστε τον τσοπς) biggrin.gif
Live strong
QUOTE(diama13 @ Oct 13 2006, 12:23 AM) *
Εσεις μου φαινεται δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε και λετε αυτα... smile.gif ζητω παρακαλω περισσοτερο υλικο απο παικτριες-παικτες και προπονητες φυσικα...(π.χ. σχολιαστε τον τσοπς) biggrin.gif

Ακριβώς! biggrin.gif Κάνουμε ότι μπορούμε για να μη icon_bored.gif στο εν λόγω topic. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του! icon_tomato.gif Τώρα όσον αφορά το σχολιασμό για τον Tsops… rolleyes.gif τα καλά τα αφήνουμε για σένα! banana.gif banana.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
peka
Ενδιαφερον θα εχει να δουμε σχολια για τον tsops...
Παμε παιδια βγαλτε τα φτυαρια σας... Τωρα αν ειστε παικτριες του θα ελεγα να προσεξετε τι θα γραψετε, γιατι ποιος ξερει τι θα σας περιμενει στην προπονηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Live strong
QUOTE(peka @ Oct 13 2006, 10:23 AM) *
Ενδιαφερον θα εχει να δουμε σχολια για τον tsops...
Παμε παιδια βγαλτε τα φτυαρια σας... Τωρα αν ειστε παικτριες του θα ελεγα να προσεξετε τι θα γραψετε, γιατι ποιος ξερει τι θα σας περιμενει στην προπονηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ μπορώ 19.gif που δεν είμαι παίχτριά του…????? w00t.gif και δεν έχω λόγο να φοβάμαι torture.gif
Τι λες Tsops; Ν αρχίσω rolleyes.gif ήήήή… άαααστο καλύτερα; fast.gif blush.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Oct 13 2006, 10:42 AM) *
Εγώ μπορώ 19.gif που δεν είμαι παίχτριά του…????? w00t.gif και δεν έχω λόγο να φοβάμαι torture.gif
Τι λες Tsops; Ν αρχίσω rolleyes.gif ήήήή… άαααστο καλύτερα; fast.gif blush.gif

Αν μιλήσεις σοβαρά, καλοδεχόμενη η κριτική. Αν κουρουνιάσεις... ugly8.gif
peka
QUOTE(tsops @ Oct 13 2006, 10:45 AM) *

Λοιπον να πω εγω που ειμαι και μακρια και δεν με φτανει??????????????????
Τουλαχιστον τα καλα νεα μαθαινονται και εδω μακρια και ταξιδευουν και γρηγορα!
Μαθαινουμε λοιπον για εναν προπονητη (μικρο σε ηλικια σχετικα tongue.gif) ο οποιος εχει τρελη ορεξη για μπασκετ και διδασκει το αθλημα υποδειγματικα στην ομαδα του! Ακουγεται οτι κανει πολυ καλη δουλεια μεσα στο γηπεδο και αυτο ειναι υπερ του γιατι στις μερες μας λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται πραγματικα με το αντικειμενο.
Μπραβο κοουτς συνεχισε την καλη δουλεια και μια μερα το μπασκετ θα στο ξεπληρωσει! 41.gif 41.gif 41.gif
Οταν αγαπας αυτο που κανεις καποια στιγμη σου το ανταποδιδει και με το παραπανω!

Ακομα μην ξεχασω να κουτσομπολεψουμε και λιγο, τουλαχιστον εγω λεω οτι μου λενε γιατι δεν τον ξερω προσωπικα (που θα παει ομως θα τον γνωρισω καποια στιγμη...!), οπως αυτος εκθειαζει την ομορφια του συναδελφου του Λαμπρου ως Στακ, οτι ο κοουτς τρελαινει τα μυαλα απο καποιες πιτσιρικες! Αντε επιτυχια εκανες παλι! Αλλα πιτσιρικες μακρια ομως, γιατι ειναι παντρεμενος ο ανθρωπος και μην του κλεισετε το σπιτι!!!!!!! wink.gif

Ειδες αν και μακρια η φημη σου και οι πληροφοριες φτανουν μεχρι εδω...!
Σου ευχομαι καλο πρωταθλημα και γιατι οχι και ανοδο???????????????????????????????
icon_wave.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Oct 13 2006, 10:45 AM) *

Εντάξει δεν θα κουρουνιάσω, αλλά θα το δεχτείς το σχόλιο, έστω σαν συμβουλή ως μεγαλύτερη που είμαι!!!

Μερικές Φορές είσαι υπέρ του δέοντος ανεκτικός, κάποιες φορές έχει θετικά αποτελέσματα αυτό, κάποιες άλλες όμως… δημιουργεί πρόβλημα στο σύνολο!
Ηθικό δίδαγμα: όταν λες κάτι, είτε στο παιχνίδι είτε στη προπόνηση φρόντιζε να έχεις μάτια και στη πλάτη για να βλέπεις αντιδράσεις και σχόλια!
Και στη προπόνηση λες… δεν πειράζει δε μας βλέπουν, στο παιχνίδι όμως????
Γι αυτό τράβα και κανένα αφτί καμιά φορά δε βλάπτει!

ΥΓ. αυτό ειλικρινά δεν ήταν κουρουνίστικο ήταν πραγματικά φιλική συμβουλή!!! smile.gif
diama13
καλημερα...Τα σχολια σας για τον τσοπς μου αρεσαν πολυ...εγω δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι τον συγκεκριμενο δεν τον ξερω καλα....αλλα απο οτι βλεπω απο αυτα που γραφει,πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος του αρεσει να ασχολειται πολυ με αυτο που αγαπαει και να ψαχνεται και να δινει και ωραιες συμβουλες... blove.gif
mikri prasini ollandeza
Σειράαααααααα μου για σχολιασμό...(ίσως να είναι κουρουνίστικος, αλλά δεν πειράζει)

Λοιπόν...στηριζόμενη στο τόπικ Ask the Coach, έχω να πω πως μοιράζετε τα tips του,κλπ και δεν τα κρατάει για τον ευατό του!Το αντικείμενό του το έχει ξεσκίσει με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτή η λέξη...

Τώρα...ως φυσιογνωμία...Είναι πολύ καλό, (χαζο)χαρούμενο, τρελό, ευγενικό, συμπονετικό, συμπαθητικό ΠΑΙΔΑΚΙ(πώς να το κάνουμε....όλοι κρύβουμε λίγο παιδί μέσα μας ακόμα και στα 33 μας χρόνια...)!!Και αυτά τα επιθετα λίιιγα λένε... Ο ίδιος πάλι δηλώνει για τον ευατό του:"είμαι βλάκας, εγωϊστής, πεισματάρης και γκρινιάρης"!!Ίσως να είναι όμως...Και τώρα που το καλοσκέφτομαι...έχει δίκιο... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Keep walking tsops...

Btw...και η basket4, και η trefoil13 και πολλοί άλλοι πρέπει να σχολιασθούν σε αυτό το εξαίσιο τόπικ... w00t.gif
diama13
Πωπω αυτα ειναι σχολια....!!!τελικα ειμαι πολυ εξυπνη που ανοιξα αυτο το τοπικ...(λιγο ψωναρα) shot.gif diama 13
QUOTE(diama13 @ Oct 13 2006, 11:38 AM) *
Πωπω αυτα ειναι σχολια....!!!τελικα ειμαι πολυ εξυπνη που ανοιξα αυτο το τοπικ...(λιγο ψωναρα) shot.gif diama 13

Εγώ πάλι νομίζω πως το topic πρέπει να το ξαναβαφτήσεις οπότε θα ήταν καλό ο καθένας να προτείνει ένα όνομα

GENERAL CEMETERY ( ΓΕΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ) αν και έχει γίνει ποιο ειδικό ¨Tsops Cemetery ¨

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
tsops
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ Oct 13 2006, 12:03 PM) *
Εγώ πάλι νομίζω πως το topic πρέπει να το ξαναβαφτήσεις οπότε θα ήταν καλό ο καθένας να προτείνει ένα όνομα

GENERAL CEMETERY ( ΓΕΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ) αν και έχει γίνει ποιο ειδικό ¨Tsops Cemetery ¨

Και συ τέκνον Βρούτε? 45.gif
peka

Απλα ετυχε και σχολιαζουμε τον συγκεκριμενο τωρα...
Που θα παει ομως θα ερθει και η σειρα σου...
Ανεμενε...!!!
rolleyes.gif
Live strong

Γιατί ρε παιδιά; Αφού το λέει καθαρά! «Σχόλια και συζητήσεις» ugly_tocktock.gif 19.gif εσύ δηλαδή τι εννοείς σχόλιο, μόνο πόσους πόντους έβαλε κάποιος παίχτης/τρια, αν βγήκε σωστά το σύστημα σε κάποιον coach; blink.gif Αφού τέτοιου είδους σχόλια γίνονται και σε άλλα topic. Πχ. Β ΕΣΚΑ δεν ήταν ο coach του γυναικείου της Δάφνης κλπ! rolleyes.gif smile.gif
Live strong
QUOTE(peka @ Oct 13 2006, 12:33 PM) *
Απλα ετυχε και σχολιαζουμε τον συγκεκριμενο τωρα...
Που θα παει ομως θα ερθει και η σειρα σου...
Ανεμενε...!!!
rolleyes.gif

19.gif 42.gif 65.gif
sofo4
QUOTE(diama13 @ Oct 13 2006, 02:38 PM) *

41.gif Μπράβο diama13 έβαλες φωτιά στο τόπικ- αλλά συμφωνώ με τον inspector πρέπει να αλλαχτεί η επωνυμία του και να λέγεται ίσως ....ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΤΙΑΡΙ- ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.....χα-χα smile.gif smile.gif
tsops
Παιδιά, χαίρομαι που με την ανάλυση που βλέπω παραπάνω, φτιάξατε τον τέλειο σχιζοφρενή, αλλόφρονα, ναρκισιστή, εγωπαθή προπονητή γυναικείου μπάσκετ. Με βλέπω να με διώχνουν από τη προπόνηση το βράδυ. Χαρτομάντηλα στα φανάρια θα καταλήξω να πουλάω! laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.