Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Ολυμπιακός - Playoffs 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
SteelGandalf
Έχοντας τοποθετηθεί σχετικά με όλα τα τελευταία αγωνιστικά δεδομένα, δεν έχω να προσθέσω κάτι επί όσων γράφετε. Θέλω όμως να σας πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που τοποθετείστε, αφού η ανταλλαγή απόψεων, και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο, μας ωφελεί όλους.

Basket League Playoffs 2015

2η Φάση (Ημιτελικοί) - 3ος Αγώνας

Τρίτη, 2/6/2015, 18:30 (novasports3)

Άρης - Ολυμπιακός


Επιστροφή στο Nick Galis Hall, για το 3ο παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς, κατά πάσα πιθανότητα και το τελευταίο αυτής.

Η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Υπαρκτό το ενδεχόμενο να μην συμπληρώσει ούτε δεκάδα

Ο Άρης ενδέχεται να μην συμπληρώσει ούτε δεκάδα για τον αυριανό τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό. Το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη είναι γεμάτο και περιμένει τη σημερινή απογευματινή προπόνηση για να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει.


Εκτός από τους Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση, οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, απόντες από τη χθεσινή προπόνηση ήταν και οι Άντριου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ. Ο πρώτος συνεχίζει τη θεραπεία του και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Σίμτσακ έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, που αποκόμισε από το δεύτερο αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Το ευχάριστο είναι ότι προπονήθηκε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς και όλα δείχνουν ότι θα είναι παρών κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.


Επίσης, εχθές (παραθέτω ένα κομμάτι από κάποιο άρθρο):

QUOTE(www.pressaris.gr)
Στον αντίποδα, κανονικά προπονήθηκε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος είχε δεχτεί χτύπημα στο πόδι, την Παρασκευή στο Σ.Ε.Φ. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Δημήτρης Φλιώνης, μετά το τέλος των εξετάσεών του.


Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ετοιμότητας θα είναι ο Pasalic. Θετικό το γεγονός πως ο Δημήτρης Φλιώνης κατά πως φαίνεται θα βρίσκεται στην αποστολή. Είναι πολύ σημαντικό να πάρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Πρίφτης: «Κόντρα σε Ολυμπιακό και προβλήματα»

Τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα σε συνδυασμό με την απουσία του κόσμου καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα (2/6, 18:30) με τον Ολυμπιακό, στο Nick Galis Hall, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.


Mιλώντας στο arisbc.gr, o τεχνικός των κίτρινων αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά και στο στόχο της ομάδας. «Μπροστά μας έχουμε ακόμα μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, που γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των προβλημάτων μας, τα οποία αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Στα δύο πρώτα ματς της σειράς φάνηκε η διαφορά ποιότητας, αλλά και ποσότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό το οποίο θα προσπαθήσουμε είναι να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Σίγουρα η απουσία του κόσμου μας, λόγω της τιμωρίας της έδρας, μας αφαιρεί κι άλλο κομμάτι της δύναμής μας».

Συνεχίζοντας ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι παίζει «στο κόκκινο» για 40 λεπτά και πρέπει να δείξουμε μεγάλες αντοχές για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τα δύο προηγούμενα ματς. Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες μας στην επόμενη σειρά αγώνων, η οποία θα κρίνει και τη βαθμολογική θέση μας στο πρωτάθλημα».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Με απουσίες και χωρίς κόσμο στο Παλέ (PRESSARIS – LIVE, 18:30) για ότι καλύτερο προκύψει…

Εντός έδρας έστω και χωρίς τον κόσμο του, ο Άρης και οφείλει και μπορεί να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός απέναντι στον πολύ φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Ο σημερινός (18:30) τρίτος ημιτελικός που γίνεται στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλεξάνδρειο θα έχει διπλό στόχο για τον Άρη.


Καταρχήν οι κίτρινοι θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, κάτι που δεν κατάφεραν στους δύο πρώτους ημιτελικούς, στο ΣΕΦ, όπου γνώρισαν ισάριθμες βαριές ήττες.

Κατά δεύτερον – και επί της ουσίας πιο σημαντικό – ο Δημήτρης Πρίφτης εύχεται να μην προκύψουν νέα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της σειρά των μικρών τελικών.

Ήδη έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Στέφεν Αντεγκμπόγιε και Γιάννης Καραθανάσης, ενώ ο Ντρου Νέιμικ έχει χάσει όλη τη σειρά με τον Ολυμπιακό για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στους μικρούς τελικούς. Αν συνυπολογίσει κανείς και το ότι ο Βασίλης Σίμτσακ είναι σήμερα εξαιρετικά αμφίβολος, μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της αγωνιστικής ζημίας που επιφέρουν οι απουσίες.

Σε κάθε περίπτωση, οι κίτρινοι οφείλουν στους εαυτούς τους να παίξουν καλύτερα από ότι στο ΣΕΦ, να είναι πιο συγκεντρωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί, έστω κι αν έχουν από τώρα στο μυαλό τους την επόμενη σειρά.
Quincy
Αν έχει κανείς link για τον αγώνα θα το εκτιμούσα rolleyes.gif
Manu7
Δεν ξέρω αν κανείς βλέπει το ματς...

Ντάξει η ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένη και δεν παίζει άμυνα αλλά αυτά που κάνει ο Λαφαγιέτ είναι από άλλο πλανήτη. Ο παίχτης είναι στον κόσμο του... Φοβάμαι ότι θα μας κρεμάσει στους τελικούς...
RipCity
τραγικός Λαφαγιέτ.

και Σλούκας μόλις 2 λεπτά, ντάξει πήρε 2 φάουλ αλλά διάολε μπορεί να προφυλαχθεί αν χρειαστεί. λες και λέει το συμβόλαιό του να μην παίζει πάνω από 20 λεπτά μοιάζει η φετινή του χρονιά.

Δεν είναι κακό που μας κοντράρει ο Άρης σήμερα, μπορεί και μία ήττα σήμερα να μας κάνει καλό.
Κακό είναι βέβαια που κάποιοι πετάνε αετό.
Ilias7
Δεν είμαστε καλοί στην άμυνα σήμερα με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό στην επίθεση..Συν ότι έχουμε κολλήσει στην άμυνα ζώνης του Άρη που μάλλον θα παίξει και τα 40 λεπτά σήμερα..
Manu7
Όταν έλεγα για τον απόλυτο αποπροσανατολισμό που οδήγησαν τα 2 πρώτα ματς, ήμουν παράλογος...

Παίζουμε με έναν αποδεκατισμένο Άρη και επειδή μας λείπει ο Σπανούλης έχουμε χάσει τα αβγά με τα πασχάλια..
Quincy
Όποια ομάδα κι αν σε παίζει ζώνη θα σε κρατήσει χαμηλά όσο δεν βάζεις τρίποντα (και βολές 68.gif ).

Η άμυνα είναι το μεγάλο μυστήριο σήμερα. Ότι θέλει κάνει ο Άρης
Zephyr
Η ήττα έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή. Και καλό είναι να είναι αρκετά τσουχτερή για να σφιχτούν μερικοί μερικοί που θεωρούσαν ότι θα πάμε τελικούς με ΠΑΟ και θα μοιράζουμε 30αρες.
Quincy
πάμε για ηρωικό διαγωνισμό τριπόντων icon_drunk.gif όποιος το βάλει τον κερνάει μπύρες ο κόουτς
Reggie Miller #31
Σίγουρη όλη η ομάδα είναι κακή,αλλά ο Λαφαγιέτ τους ξεπερνάει όλους!!! smiley.gif

Φοβερή αστοχία,αλλά αυτό που νομίζω δεν αρέσει σε κανέναν είναι η νοοτροπία και η χαλαρότητα.
Αποκορύφωμα και η αντίδραση Αγραβάνη που ίσως ψήλωσε απότομα...

Και μην ξεχάσουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Άρη που παίζει με απουσίες...
Manu7
Όταν κερδίζεις μια ομάδα τη μια φορά με 45 πόντους και την άλλη με 35, με τι σοβαρότητα να κατέβουν στο επόμενο ματς σε ένα άδειο γήπεδο ;

Όταν κάτι Λαφαγιέτ , Κατσίβελης, Αγραβάνης , Λοτζέσκι σκότωναν τον Άρη με τη διαφορά στους 20 πόντους πώς να βάλουν τα σουτάκια τους όταν ξαφνικά είναι 10 πόντους πίσω;

Σιγά μην πανηγυρίσουμε κιόλας για την ήττα. Να γίνει και κάνα 2-2 την Πέμπτη να κλαίμε όλοι μαζί.

Δεν γίνεται να χάνεις από έναν αποδεκατισμένο αντίπαλο που ούτε για τον κόσμο του δεν είχε δυνατότητα να παίξει σήμερα ακόμα κι αν σου παίζει 40 λεπτά ζώνη .
Ilias7
Δεν υπήρχε συγκέντρωση από την αρχή του παιχνιδιού σήμερα..Η άμυνα δεν ήταν καλή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού..Οι 84 πόντοι είναι πάρα πολλοί για τη φετινή άμυνα του Ολυμπιακού..

Στην επίθεση δεν αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα ζώνης του Άρη..Μεγάλη επιμονή στο τρίποντο όπου το ποσοστό ήταν πολύ κακό..

Θα ήθελα να μάθω πόσους αιφνιδιασμούς έβαλε ο Άρης..Πολύ κακές οι επιστροφές στην άμυνα..

Θέλω να πιστεύω πως στο παιχνίδι της Πέμπτης θα υπάρχει συγκέντρωση και δε θα δούμε πάλι την ίδια εικόνα..

Μόνο καλό μπορεί να κάνει μία ήττα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή..Πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα στο μέγιστο βαθμό μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα..
spysta
QUOTE(Manu7 @ Jun 2 2015, 17:24 ) *
Δεν γίνεται να χάνεις από έναν αποδεκατισμένο αντίπαλο που ούτε για τον κόσμο του δεν είχε δυνατότητα να παίξει σήμερα ακόμα κι αν σου παίζει 40 λεπτά ζώνη .

ΜΙΑ ΧΑΡΑ γινεται !! αθλητισμος ειναι και μια μερα παιζεις καλα την αλλη οχι.

ΜΠΡΑΒΟ στην Αρη !! Ελπιζω του χρονου να ειναι ακομα καλυτερος
οσο για εμας .. η ηττα καλο θα μας κανει , να συνελθουμε και να δουλεψουμε πανω στην ζωνη την οποια θα χρησιμοποιησει ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΠΑΟ.
RipCity
ντάξει δεν ήρθε καμιά καταστροφή, καλό είναι να ζοριστούμε λίγο, αλλιώς το σημερινό μπορεί να γινόταν στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ, όπου μια ομάδα έβγαλε πάθος, μας έπαιξε ζώνη και πάθαμε μπλακ άουτ.
Quincy
Και τι να έκανε δηλαδή η ομάδα έτσι όπως εμφανίστηκε στο ΣΕΦ ο Άρης; Να μην κάνει επίθεση για κάνα 5λεπτο; Αφού για 45 και 35 πόντους ήταν τα ματς εκείνα. Το θέμα είναι πως τα διαχειρίζεσαι μετά. Με νοοτροπία του στυλ "τους ρίξαμε μια 80αρα, έχουν απουσίες και άδειο γήπεδο οπότε ας ξεκουράσουμε κανένα βασικό πριν τον ΠΑΟ και πάμε να πάρουμε το ματς σβηστοί" φυσικό κι επόμενο είναι να χτίσεις νέο Αλεξάνδρειο όταν είσαι πίσω με 10+ στο 5λεπτο.

Είπαμε υποβαθμισμένη η Α1 και αδύναμος ο Άρης, αλλά δεν παύουν να είναι ημιτελικοί. Θέλουν σοβαρότητα και σεβασμό όπως και να χει.
Timemaster
Άρης- Ολυμπιακός 84-74.

Και εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα...
Μετά από δύο συντριβές και ελπίζοντας σε επόδηνη ήττα για να πάμε με ΠΑΟΚ μπας και συνέλθουμε.
Βλέπουμε νίκη χωρίς Νειμικ, Σιμιτσακ , Αντεκμπόγιε , Καραθανάση και ΚΟΣΜΟ
και μάλιστα έχοντας νικήσει όλες τις περιόδους και χωρίς να μειωθεί η διαφορά στο τέλος.

28 Πόντους ο Βεζένκοφ με 9/16 σουτ και 7/11 βολές και 6 ριμπάουντ
και 17 πόντους με 7/10 σουτ και 3/4 βολές και 8 ριμπάουντ από τον Χαρίση.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Κρίμα να μη μπορούμε να τους χειροκροτήσουμε για άλλη μια φορά φέτος.
Manu7
To θέμα είναι ότι οι ξένοι μας είναι στον κόσμο τους. Καμία βοήθεια...

Με εξαίρεση τις εκλάμψεις του Λοτζέσκι και των ψηλών, οι Λαφαγιέτ και Ντάρντεν ήταν προκλητικά κακοί για ακόμη μια φορά που η ομάδα τους χρειάστηκε.

Έλειπε και ο Σπανούλης.. Αυτός μωρε που παίρνει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και εμποδίζει τους υπολοίπους να δείξουν την αξία τους.

Αν παλεύουν πάλι οι έλληνες μόνοι τους στα ματς με τον ΠΑΟ θα έχουμε την ίδια ιστορία.
tuareg
μπραβο στην ομαδα
TakeshyKurosawa
Μυρίζομαι μικροτραυματισμό Σπανούλη κύριοι! Αυτός ο παίχτης δεν μένει πίσω για να ξεκουραστεί!
Quincy
Βλέπω στη στατιστική ότι ο Νταρντεν σε 18 λεπτά έχει 1 ριμπάουντ, μια ασίστ, και 2 εις βάρος του φάουλ !!! Δεν υπάρχει αυτό. Ούτε μια προσπάθεια για ένα σουτ;;; Ο Παπαπέτρου σε 4 λεπτά έχει ίδιους αριθμούς + ένα λάθος κι ένα άστοχο τρίποντο icon_drunk.gif
AKRG
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Jun 2 2015, 20:45 ) *
Μυρίζομαι μικροτραυματισμό Σπανούλη κύριοι! Αυτός ο παίχτης δεν μένει πίσω για να ξεκουραστεί!


Θα αρχίσουν τώρα τίποτα "δικοί" μας "καφροι-ποδοσφαιροφατσες" να λένε για "φάρμακα και φορμαρίσματα" !! το παίζω στάνταρ 1,10 !!
smiley.gif
TakeshyKurosawa
QUOTE (andykrg @ Jun 2 2015, 20:51 ) *
Θα αρχίσουν τώρα τίποτα "δικοί" μας "καφροι-ποδοσφαιροφατσες" να λένε για "φάρμακα και φορμαρίσματα" !! το παίζω στάνταρ 1,10 !!
smiley.gif


Για ποιον για τον Σπανούλη? χαχαχα
boumtze-boumtze
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 2 2015, 20:13 ) *
Σίγουρη όλη η ομάδα είναι κακή,αλλά ο Λαφαγιέτ τους ξεπερνάει όλους!!! smiley.gif

Φοβερή αστοχία,αλλά αυτό που νομίζω δεν αρέσει σε κανέναν είναι η νοοτροπία και η χαλαρότητα.
Αποκορύφωμα και η αντίδραση Αγραβάνη που ίσως ψήλωσε απότομα...

Και μην ξεχάσουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Άρη που παίζει με απουσίες...

Ο Aγραβανης,γενικως την εχει ακουσει στερεοφωνικα μου φαινεται...
Και στο ΣΕΦ ειχε ριξει την μπαλα στο προσωπο του Χαριση,μετα απο διεκδικηση...
jovan
Η ομάδα φαίνεται κάπως ξεφούσκωτη!
Δύσκολοι οι τελικόι με τον Παναθηναικό να είναι συγκεντρώμενος 100% στον στόχο του.
RipCity
έλα ρε συ lol είπαμε.

4 σερί παιχνίδια βάζεις >90 και δέχεσαι <60 και χάνεις μετά ένα παιχνίδι και λες ότι είναι ξεφούσκωτη. υπερβολή.
Ilias7
QUOTE(jovan @ Jun 2 2015, 22:05 ) *
Η ομάδα φαίνεται κάπως ξεφούσκωτη!
Δύσκολοι οι τελικόι με τον Παναθηναικό να είναι συγκεντρώμενος 100% στον στόχο του.



Αυτό το είδες σήμερα;Η το έχεις διακρίνει και στα προηγούμενα παιχνίδια;Γιατί μετά το F4 δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο..

Η ομάδα έκανε ένα κακό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω..Έτσι είναι το μπάσκετ..Σε άλλα μεγάλα Πρωταθλήματα μια ήττα στην έδρα του αντιπάλου σε έναν ημιτελικό είναι κάτι το αναμενόμενο..
Reggie Miller #31
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Jun 2 2015, 20:45 ) *
Μυρίζομαι μικροτραυματισμό Σπανούλη κύριοι! Αυτός ο παίχτης δεν μένει πίσω για να ξεκουραστεί!


Γράφτηκε πως ανεβαίνει Θεσσαλονίκη...Για εμένα κάπως τραγικό και έρχεται να κολλήσει στην γενικότερα άσχημη μέρα.
Κακό μπάσκετ,άσχημα ποσοστά,άσχημη νοοτροπία,χαλαρότητα,νεύρα από Λοτζέσκι και Αγραβάνη,τιμωρία Αγραβάνη,λιγόετερες μέρες ξεκούρασης από ΠΑΟ και δεν ξέρουμε πόσο θα μείνει έξω ο Πετγουέι...

Πάντως θέλω να δω πως θα αντιδράσει ο Σφαιρόπουλος,όχι για το αποτέλεσμα,αλλά για την εικόνα σήμερα...
Manu7
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 2 2015, 22:22 ) *
Γράφτηκε πως ανεβαίνει Θεσσαλονίκη...Για εμένα κάπως τραγικό και έρχεται να κολλήσει στην γενικότερα άσχημη μέρα.
Κακό μπάσκετ,άσχημα ποσοστά,άσχημη νοοτροπία,χαλαρότητα,νεύρα από Λοτζέσκι και Αγραβάνη,τιμωρία Αγραβάνη,λιγόετερες μέρες ξεκούρασης από ΠΑΟ και δεν ξέρουμε πόσο θα μείνει έξω ο Πετγουέι...

Πάντως θέλω να δω πως θα αντιδράσει ο Σφαιρόπουλος,όχι για το αποτέλεσμα,αλλά για την εικόνα σήμερα...

Είπε στον Σπανούλη να ανέβει... 68.gif
Ilias7
QUOTE(Manu7 @ Jun 2 2015, 22:27 ) *
Είπε στον Σπανούλη να ανέβει... 68.gif


Λογικό είναι..Που είναι το παράξενο;;

Ήθελε να τον ξεκουράσει πιστεύοντας ότι η ομάδα θα κερδίσει σήμερα..Κάναμε κακό παιχνίδι δεν κερδίσαμε και θα παίξει στο επόμενο αγώνα..Δεν είναι και λογικό να μείνει σχεδόν 10 μέρες χωρίς παιχνίδι..Και στα 4 προηγούμενα παιχνίδια των πλει οφ δεν έπαιξε πάνω από 20 λεπτά..Είναι εμφανές ότι θέλουν να είναι ξεκούραστος στους τελικούς.
SteelGandalf
QUOTE(Timemaster @ Jun 2 2015, 20:39 ) *
Άρης- Ολυμπιακός 84-74.

Και εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα...
Μετά από δύο συντριβές και ελπίζοντας σε επόδηνη ήττα για να πάμε με ΠΑΟΚ μπας και συνέλθουμε.
Βλέπουμε νίκη χωρίς Νειμικ, Σιμιτσακ , Αντεκμπόγιε , Καραθανάση και ΚΟΣΜΟ
και μάλιστα έχοντας νικήσει όλες τις περιόδους και χωρίς να μειωθεί η διαφορά στο τέλος.

28 Πόντους ο Βεζένκοφ με 9/16 σουτ και 7/11 βολές και 6 ριμπάουντ
και 17 πόντους με 7/10 σουτ και 3/4 βολές και 8 ριμπάουντ από τον Χαρίση.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Κρίμα να μη μπορούμε να τους χειροκροτήσουμε για άλλη μια φορά φέτος.


Επειδή δεν ήμουν σπίτι και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τον αγώνα, δεν έχω εικόνα της ομάδας. Πέραν του αρχικού 6-0 που είδα, δεν έχω άποψη. Παρακολουθούσα μόνο την εξέλιξη του σκορ από το www.esake.gr.

Πρέπει να έπαιξαν πολύ καλά οι δικοί μας, αλλά με τους αντιπάλους μας τι συνέβη; Ήταν τόσο χαλαροί;

Πείτε τις γνώμες σας όσοι το παρακολουθήσατε το παιχνίδι. smile.gif
hagi
Ναι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ χαλαρός και όταν πια κατάλαβε ότι θα χάσει ήταν αργά. Μπράβο όμως στην ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μειώσουμε τον κόπο τους.. Η ιστορία θα γράψει ότι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό.
Και πάλι μπράβο. Εγώ το έβλεπα εντελώς απαθής και ακόμη όταν τελείωσε δεν κατάλαβα τι έγινε.. Πάντως η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν χαίρεται ιδιαίτερα γιατί δεν μπορούμε να περάσουμε.. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε μία αγωνιστική κεκλεισμένων.

Και πάλι μπράβο στα παιδιά .. Μακάρι να δούμε ακόμη κάτι παραπάνω..

Α και σε όλες τις περιόδους ήμασταν από πάνω.. Μάλλον αποσυντονίστηκε χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός.
Sokos
Νομίζω υπερβάλουμε (κλασσικά)...

Δεν μπόρεσα να δω το ματς (προφανώς) αλλά απ' ότι κατάλαβα ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι που συνοδεύτηκε δικαίως από ήττα. Ήταν όμως απλά αυτό πιστεύω.... ένα πολύ κακό ματς.

Από αυτά που διάβασα καταλαβαίνω ότι αρχίσαμε το ρολόι και όσο δεν έμπαιναν τα σουτ τόσο σουτάραμε... Χτίσαμε δεύτερο κλειστό από τα τούβλα...

Δυστυχώς δεν έχουμε πολλούς παίκτες να μπορούν να γυρίσουν με τρίποντα ματς κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Σπανούλης (λόγω κλάσης) νομίζω και άντε ο Petway (λόγω τρέλας) όπως έκανε με την Barcelona. Παλιότερα το έκανε και ο Παπανικολάου που μπορούσε να έχει 0/5 ή 5/5 ανεξαρτήτως του τι γίνεται στον αγώνα. Ο Lojeski πχ. νομίζω απλά μπορεί να ενισχύσει πολύ μια ήδη καλή εικόνα. Ο Lafayette όταν δεν του βγαίνει μάλλον γίνεται βιαστικός και αρνητικός. Και τις περισσότερες φορές μάλλον δεν του βγαίνει. Ο Σλούκας για κάποιο λόγω πιστεύω ότι νιώθει εγκλωβισμένος και βιάζεται να αποδείξει πράγματα. Αν φύγει αυτός νομίζω θα είναι ο λόγος και όχι τόσο τα λεφτά.

Πέραν αυτού όμως πιστεύω πως μόνο καλό έκανε η ήττα. Σίγουρα πολύ καλύτερα που χάσαμε σήμερα παρά να πηγαίναμε τρένο και να χαμε καμία κηδεία στο πρώτο ματς των τελικών. Αρκετοί παίκτες προσγειώθηκαν απότομα και έσφιξαν κάπως τα γάλατα. Με τον Αγραβάνη δεν ξέρω τι έγινε αλλά και πάλι φαντάζομαι η κατσάδα μάλλον καλό θα κάνει.



SteelGandalf
Ρίχνοντας μία ματιά, βρήκα ένα άρθρο που δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (αν και το θεωρώ πολύ πιθανό).

QUOTE(planetaris.gr)
ΑΡΗΣ - Ολυμπιακός 84-74 | Υπεροψία, φιλότιμο και τιμωρία!

Ηχηρό χαστούκι έδωσε ο ΑΡΗΣ μας σήμερα στον υπερόπτη Ολυμπιακό που "κάθισε" πάνω στις 2 εύκολες νίκες στο ΣΕΦ και το πλήρωσε ακριβά. Από την άλλη ο προπονητής και οι παίκτες μας έδειξαν ότι διαθέτουν φιλότιμο και ότι αφουγκράζονται τα θέλω του κόσμου που τις τελευταίες ημέρες δικαιολογημένα έβγαλε αγανάκτηση για τους διασυρμούς στο ΣΕΦ. Η σημερινή εύκολη (έφθασε στο +16 η διαφορά) όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη φανερώνει ότι η διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες δεν είναι αυτή των 45 και 35 πόντων που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ότι όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες όταν πατάνε στο παρκέ.


Ο Ολυμπιακός προτίμησε να ξεκουράσει τον Σπανούλη και να προστατέψει τον Πέτγουεϊ θεωρώντας ότι ο κουρασμένος και γεμάτο απουσίες (Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε, Σίμτσακ, Καραθανάση) ΑΡΗΣ δεν θα αποτελούσε ούτε σήμερα σοβαρό αντίπαλο. Ιδίως από την στιγμή που το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς κόσμο. Αυτό όμως που δεν υπολόγιζαν είναι ότι οι παίκτες του ΑΡΗ είχαν στην άκρη του μυαλού τη νίκη και παράλληλα την απάντηση στους διασυρμούς του ΣΕΦ. Μπορεί αναγκαστικά λόγω απουσιών να μην έπαιξαν τόσο σκληρά στην άμυνα αλλά με σωστές αλληλοκαλύψεις κατάφεραν και να κλείνουν σχετικά καλά τους διαδρόμους αλλά και να αποφεύγουν την επαφή και τα γρήγορα φάουλ. Στην επίθεση ο ΑΡΗΣ έπαιξε πραγματικά ελεύθερα αλλά έχοντας ως στόχο να τρέξει, να πιάσει την άμυνα του Ολυμπιακού ανοργάνωτη αλλά και να φέρει την μπάλα κοντά στο καλάθι εκμεταλλευόμενος την εκπληκτική εμφάνιση του Κώστα Χαρίση. Ένας Χαρίσης που ήταν άξιος συμπαραστάτης του μόνιμου MVP Βεζένκοφ που από το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξε ότι σήμερα ήθελε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποφάσισε να αντεπιτεθεί στο Β' ημίχρονο αλλά δεν υπολόγισε στη διάθεση των παικτών του ΑΡΗ που είδαν την ευκαιρία να αρπάξουν τη νίκη και αυτό ακριβώς έκαναν.

Η σημερινή νίκη μπορεί να μην σημαίνει τίποτα όσο αφορά τους ημιτελικούς αλλά σίγουρα σημαίνει πάρα πολλά όσο αφορά το γόητρο της ομάδος και του κόσμου. Όταν γκρινιάζουμε και κράζουμε για τους διασυρμούς στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ είναι γιατί αυτή η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι όταν θέλει μπορεί να ξεπεράσει τις δυνατότητες της και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχει απέναντι της. Ντροπιαστικές εμφανίσεις σαν και αυτές στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ αδικούν τους ίδιους τους παίκτες και τον προπονητή μας. Αν αυτές ήταν οι δυνατότητες τους τότε σήμερα θα έχαναν είτε με 5 ή είτε με 25 πόντους διαφορά... Οι απουσίες (έλειπε και ο Σίμτσακ) θα έπαιζαν τον ρόλο τους... Η ομάδα θα έκανε απλή "διαχείριση" δυνάμεων και ήδη θα σκεφτόμασταν την επόμενη σειρά... Και όμως η μαζική κατακραυγή του κόσμου (εκτός από κάποιους που έχουν παρασυρθεί από την κατρακύλα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια) λειτούργησε θετικά, ο ΑΡΗΣ με όσους παίκτες είχε στη διάθεση του έπαιξε σαν ΑΡΗΣ και έδωσε ένα καλό μάθημα στον δευτεραθλητή Ευρώπης. Άλλωστε ο Αρειανός ξέρει να κρίνει... Ας παλεύουν όλα τα παιχνίδια με όλες τις δυνάμεις τους όπως οφείλουν και αν τελικά μείνουν από δυνάμεις ή ξεμείνουμε από παίκτες θα δείξουμε κατανόηση... "Επιλογή" αγώνων και ήττες με κατεβασμένα τα χέρια δεν αρμόζουν στον ΑΡΗ και στον κόσμο του...

ΥΓ. Πιο γρήγορα συμβιβάστηκαν με την ήττα οι παίκτες του Ολυμπιακού παρά τα "κοράκια".

ΥΓ2. Και επί την ευκαιρία απλά να υπενθυμίσουμε το ότι ότι ο ΑΡΗΣ δεν κατέβασε ούτε δεκάδα σήμερα έχει να κάνει πέρα από τους τραυματισμούς με τη συνολική διαχείριση του ρόστερ. Γκίκας, Μανωλόπουλος αποχώρησαν για τους λόγους τους ενώ και ο Λαρετζάκης δόθηκε από το καλοκαίρι δανεικός. Που τελικά να μην έμενε και ο Χαρίσης...

ΥΓ3. Πολλά νεύρα το παιδί-σπυρί...

ΥΓ4. Αδερφέ Αρειανέ να απαιτείς πάντα από την ομάδα σου το καλύτερο!


Τα έχω γράψει πολλές φορές. Σαφώς και δεν υπάρχει τέτοια χαοτική διαφορά ανάμεσα στο ρόστερ των δύο ομάδων, παρά την τεράστια διαφορά στο budget, ώστε να δικαιολογεί ήττες με 35 και 45 πόντους, είτε από τον Ολυμπιακό, είτε, πολύ περισσότερο, από την Α.Ε.Κ.!

Επίσης δεν ήταν λίγες οι φορές που κραύγαζα για την παρουσία του Χαρίση στην ομάδα, όταν στην αρχή της χρονιάς δεν υπολογιζόταν και σκοπεύαμε να προχωρήσουμε μόνο με τους Naymick και Σίμτσακ.

Ο Κώστας απέδειξε πολλά φέτος και για τον επαγγελματισμό του και για τις αθλητικές του ικανότητες. Θεωρώ πως ως τρίτος ψηλός έχει θέση στο ρόστερ και της επόμενης χρονιάς, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από το συνολικό budget και τις διαθέσεις του επενδυτή και των διοικούντων.

Σε ό,τι αφορά τον Σίμτσακ, που επίσης τον ήθελα στην ομάδα, παρουσιάστηκε κατώτερος των δικών μου προσδοκιών, σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Παίζει φοβούμενος, τις περισσότερες φορές, να πάρει προσπάθειες και όταν το κάνει, με τέτοια προσέγγιση, έχει αισθητά μειωμένες πιθανότητες επιτυχίας. Αμυντικά όμως σκυλιάζει, τα δίνει όλα και βοηθάει πολύ και στα ριμπάουντς. Τηρουμένων των αναλογιών, λοιπόν, και γι' αυτόν, θεωρώ πως είναι θετική η παρουσία. Όχι αυτό που θέλουμε εμείς οι απαιτητικοί φίλαθλοι της ομάδας του Άρη, αλλά σίγουρα προσπάθησε κι έδωσε το 100% των δυνάμεων του.

Όλα αυτά τα γράφω γιατί πρέπει να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους.
natouralistis
Αναμένεται καμιά ανάλυση για το πόσο καλύτερα παίζει η ομάδα χωρίς τον Σπανούλη, να κάτσω να την απολαύσω; Έστω μια ανάλυση για του χρόνου που ο Σλούκας πρέπει να παίζει περισσότερο από τον αρχηγό;

ΥΓ.1. Αγραβάνη, όπως γράφει κι ο Μελάγιες, τράβα άναψε 2 λαμπάδες που βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και άσε τα "ψηλώματα" για άλλους που τους παίρνει.

ΥΓ.2. Καλά σας κάνουν οι αφοί και δεν σας δίνουν αυτά που ζητάτε. Μέσα από την ομάδα φαίνεστε όχι ατομικά καλά σας λένε. 2 φορές ξεκουράστηκε ο Σπαν και χάσατε από το ΚΑΟΔ και από τον συγκεκριμένο Άρη, εύκολα κιόλας!
bodiroga10
28 ποντους ο βεζενκοβ και 17 ο χαρισης.... βλεποντας και την κατασταση φωτση και μαυροκεφαλιδη οι τελικοι αποκτουν μεγαλο ενδιαφερον.Πιστευω φετος θα δουμε 5 τελικους με ενα μικρο προβαδισμα στον ολυμπιακο αφου ο 5ος τελικος θα γινει στο σεφ...
SteelGandalf
Έστω και με μερικές ώρες καθυστέρηση:

1η Περίοδος

Άρης - Ολυμπιακός : 21-18

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Ολυμπιακός : 44-37

3η Περίοδος

Άρης - Ολυμπιακός : 65-57

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Ολυμπιακός : 84-74

QUOTE(www.pressaris.gr)
Αυτή η παρέα συνεχίζει να εκπλήσσει! Τεράστιος Άρης και εύκολη νίκη επί του Ολυμπιακού (84-74)!

Αυτή η παρέα συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Συνεχίζει να προσφέρει χαρά στον κόσμο του Άρη! Οι κίτρινοι με επική εμφάνιση, με απουσίες και χωρίς κόσμο στις κερκίδες κέρδισαν εύκολα τον Ολυμπιακό με 84-74 και μείωσαν την ημιτελική σειρά σε 2-1! Επόμενο παιχνίδι και πάλι στο Παλέ την Πέμπτη!


Ο Άρης ήταν διαφορετικός και ήταν κρίμα που δεν τον είδε ο κόσμος του από τις κερκίδες του Παλέ. Ξεκίνησε προηγούμενος με 7-0 (3’) και παρότι ο Ολυμπιακός με τον Μάντζαρη επέστρεψε (9-9 στο 6’), οι κίτρινοι είχαν τους τρόπους και με σωστή κυκλοφορία και με ευστοχία στα περισσότερα ελεύθερα σουτ, να διατηρούν το προβάδισμα. Ο Τόμας με τρίποντο έκανε το 16-11 (8’), ένα λεπτό αργότερα το σκορ ήταν 20-14 (9’) και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 21-18.

Οι κίτρινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, εγκλώβισαν τον Ολυμπιακό με την άμυνα ζώνης και αν ήταν πιο εύστοχοι στις βολές (10/16) θα είχαν και μεγαλύτερη διαφορά.

Ο Πρίντεζης ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό σε 24-24 (13’), όμως οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη ήταν σε καλή μέρα και το εκμεταλλεύτηκαν. Ξέφυγαν και πάλι με 32-26 (15’) και παρότι ο Πρίντεζης με έξι σερί πόντους ισοφάρισε σε 34-34 (17’), ο Άρης με λέι απ του Ριντ και τρίποντο του Βεζένκοφ ξέφυγε με 39-34 (18’) και προηγήθηκε με 44-37 στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν απίθανο για τον Άρη και τον Βεζένκοφ. Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος με 10 πόντους στα πρώτα έξι λεπτά της περιόδου έδωσε το σύνθημα για ένα επιθετικό ξέσπασμα και με την σταθερά καλή αμυντική λειτουργία, οι κίτρινοι προηγήθηκαν με 50-37 (23’), 54-40 (24’) και 61-45 στο 27’! Ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεσή του στην άμυνα και οι κίτρινοι οδηγήθηκαν σε κάποιες λάθος επιλογές που έριξαν τη διαφορά. Το 65-49 στο 29’ έγινε 65-57 στο τέλος της τρίτης περιόδου με καλάθια των Λαφαγιέτ και Ντάνστον.

Οι κίτρινοι είχαν την ψυχραιμία απέναντι στον Ολυμπιακό να κάνουν αυτά που έπρεπε. Με σωστή αμυντική λειτουργία και υπομονή στην επίθεση διατήρησαν τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας. Εκτός του Βεζένκοφ πολύτιμες λύσεις έδωσε ο Χαρίσης και στο 35’ το σκορ ήταν 71-60. Ο Τόμας στο 37’ με 2/2 βολές έγραψε το 76-65 και ο Βεζένκοφ στο επόμενο λεπτό με 2/3 βολές διαμόρφωσε το 78-66. Ο Σλούκας με καλάθι και φάουλ μείωσε σε 79-71 (1.36 πριν το τέλος), ο Πάσαλιτς με 1/2 βολές έκανε το 80-71 (1.24), ο Λοτζέσκι μείωσε με 2/2 βολές σε 80-73 (49’’), ο Μούρτος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 82-73 (43’’), ο Λαφαγιέτ με 1/2 βολές μείωσε σε 82-74 και ο Βεζένκοφ πάλι με τον ίδιο τρόπο έκανε το 83-74 (38’’) και στα 28’’ με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 84-74!

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 44-37, 65-57, 84-74.

ΑΡΗΣ: Πάσαλιτς 9 (4ασ.), Τσιάρας 2 (4ρ., 3ασ.), Δήμας, Ριντ 5 (4ρ., 2ασ.), Τόμας 12 (7ρ., 6ασ., 2κλ.), Πουλιανίτης 3 (1), Χαρίσης 17 (3/4β., 7/10δπ., 8ρ., 2ασ.), Βεζένκοφ 28 (7/11β., 6/10δπ., 3/6τρ., 6ρ., 2ασ.), Μούρτος 8 (7ρ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάντερ 11, Ντάνστον 8, Ντάρντεν, Παπαπέτρου, Σλούκας 9 (1), Λαφαγιέτ 8 (1), Λοτζέσκι 7 (1), Πρίντεζης 13, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 14 (3), Κατσίβελης.


Box Score



Key facts of the match

SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Πρίφτης… αποθέωσε τους παίκτες του: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν»

Ο Δημήτρης Πρίφτης κράτησε χαμηλούς τόνους μετά την πολύ σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, έδωσε όμως πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του που συνεχίζουν να τον εκπλήσσουν!


Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: “Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, μια φορά ακόμα μας εκπλήσσουν. Η εικόνα μας στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν πολύ κακή, θα έπρεπε να ήμασταν σήμερα πολύ πιο σοβαροί. Λόγω των προβλημάτων αποφασίσαμε να παίξουμε μια πολύ κλειστή άμυνα για να μη ξοδέψουμε ενέργεια και να διαχειριστούμε τα λεπτά συμμετοχής των παικτών. Συγχρόνως ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος και πήγαμε προς το τέλος έχοντας καλά μακρινά και σωστές επιλογές στην επίθεση. Δεν σημαίνει κάτι αυτό, είμαστε χαρούμενοι, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι αυτή η εικόνα του Ολυμπιακού”.


Από την στιγμή που δεν μας "σκούπισαν" είναι πολύ θετικό.

QUOTE(www.yellownews.gr)
Ζορίστηκαν και... κάλεσαν Σπανούλη

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάλεσε στη Θεσσαλονίκη τον Βασίλη Σπανούλη για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς.


Ο διεθνής γκαρντ έκατσε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί μετά από εντολή του τεχνικού του Ολυμπιακού, ωστόσο μετά το αποτέλεσμα στο Nick Galis Hall, είδε τα... ζόρια και αποφάσισε να επιστρατεύσει τον αρχηγό της ομάδας. Υπό τον φόβο να γίνει και πέμπτο παιχνίδι, ο Βασίλης Σπανούλης θα ταξιδέψει αύριο το πρωί και το απόγευμα θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Nick Galis Hall.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Jun 2 2015, 22:32 ) *
Επειδή δεν ήμουν σπίτι και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τον αγώνα, δεν έχω εικόνα της ομάδας. Πέραν του αρχικού 6-0 που είδα, δεν έχω άποψη. Παρακολουθούσα μόνο την εξέλιξη του σκορ από το www.esake.gr.

Πρέπει να έπαιξαν πολύ καλά οι δικοί μας, αλλά με τους αντιπάλους μας τι συνέβη; Ήταν τόσο χαλαροί;

Πείτε τις γνώμες σας όσοι το παρακολουθήσατε το παιχνίδι. smile.gif



O Ολυμπιακός ήρθε απλά για τουρισμό και σε άμυνα και σε επίθεση.
Δε προσπάθησε καθόλου να διασπάσει την άμυνα μέσα από τη ρακέτα με ταχύτητα που είναι και το αδύναμο μας σημείο αλλά έπαιζε ρολόι στο τρίποντο.
Βέβαια κατά την γνώμη μου έχασε το παιχνίδι από την άμυνα του.
Μεμονωμένα κάποιοι παίχτες του προσπάθησαν να παίξουν άμυνα όμως αλληλοκαλύψεις, παγίδες , κίνηση δεν υπήρχαν με αποτέλεσμα να κάνουμε ένα εύκολο πάρτι μέσα στο καλάθι του Ολυμπιακού.
Αν και πολύ διαφορετικό κατά βάση μου θύμισε την νίκη της εθνικής στην Ιαπωνία με την USA. Ήμασταν μια ταχύτητα πάνω σε ομαδική δουλειά με αποτέλεσμα να φαινόμαστε περισσότεροι στο γήπεδο από την άλλη ο αντίπαλο με ατομικά επιθετικά ξεσπάσματα πίστευε πως θα πάρει την νίκη και δεν πιέστηκε για το κάτι παραπάνω.

Γενικά δώσαμε την ενέργεια που δεν είχαμε δώσει στα δύο προηγούμενα ματς, μας βγήκαν από την αρχή τα σουτ,
ήταν επιθετικά σε κακή μέρα ο Ολυμπιακός έξω από το τρίποντο και δε πανικοβληθήκαμε (δείγμα πως μεγαλώνει η ομάδα) όταν ο Ολυμπιακός πήγε να γυρίσει το παιχνίδι.

Σίγουρα την Πέμπτη θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός αν ξεκινήσει με 8/10 τρίποντα (βλέπε ΠΑΟΚ-ΠΑΟ) θα μας κόψει τα πόδια και θα πάμε σε άλλη μια βαριά ήττα.

Η ουσία είναι ότι παλέψαμε το παιχνίδι (στα δικά μου μάτια ακόμα και αν δε κερδίζαμε θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος) και κερδίσαμε άλλο ένα κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι ελπίζουμε με τον ΠΑΟΚ ή να μειωθεί η ποινή και να παίξουμε ξανά με κόσμο ή έστω να μη κουβαλήσουμε τιμωρία την νέα χρονιά.

Υ.Γ. Δηλώσεις απόλυτα δίκαιες και σωστές από τον Αρβανίτη πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Άραγε γιατί κανένας δε ζήτησε το φίλο έργου στο παιχνίδι του Χάντμπολ ή στο πόλο που εκεί και αν έγιναν επεισόδια; Τελικά η αρχή που θα γινόταν με εμάς βλέπω να σταματάει και σε εμάς.
Timemaster
Φήμες λένε πως σφυρίξανε στον Ολυμπιακό για το ντόπινγκ κοντρόλ και για αυτό δεν ήταν ο Σπανούλης στην αποστολή.
Άλλες φήμες αναφέρουν πως ο Σφαιρόπουλος κλαίγοντας στα αποδυτήρια μονολογούσε "Θα δείτε εσείς τι θα σας κάνω θα φωνάξω τον Kill-Bill που ξέρει και καράτε και θα δείτε τι θα σας κάνει"
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Σορυ αλλά περίμενα περίπου 10+ χρόνια για να το πω κάτι τέτοιο... μου αξίζει!!!

Χωρίς πλάκα τώρα ο Ολυμπιακός σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό που θα μπει στους τελικούς.
Δεν έλειπαν παίχτες ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό σήμερα.
Έλειπε το παίξιμο με την πλάτη στον τοίχο που τον κάνει να αποδίδει τα μέγιστα....
Έλειψε το πνεύμα του δε τα παρατάω και παλεύω...
Έλειψε η συγκέντρωση από την πρώτη στιγμή.

Άσχετα με ποιους παίχτες θα κατέβει ο Ολυμπιακός στους τελικούς θα κατέβει για πόλεμο....
το γεμάτο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ δε θα τους αφήσουν να εφησυχάσουν και πιστεύω πως θα έχει σχετικά εύκολο έργο.

Άποψή μου πως την σκούπα που δεν έκανε τώρα στο κρύο Παλέ θα την κάνει στο καυτό ΟΑΚΑ.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός παίζει (ίσως) καλύτερα με τον Σπανούλη στον πάγκο (και όχι στην ξαπλώστρα) όταν παίζει για τη ζωή του όχι όταν πάει για διακοπές
SteelGandalf
Δεδομένο 1ο: Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το σημερινό. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα σήμερα να κερδίσουμε (το έχω γράψει κιόλας), αλλά πίστευα πως θα φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Θέλετε επειδή είμαστε εντός έδρας (έστω και χωρίς την δύναμη μας); Θέλετε επειδή ο Ολυμπιακός, όπως και να το κάνουμε, δεν θα ήταν τόσο σφιγμένος όσο στην έδρα του;

Δεδομένο 2ο: Την Πέμπτη δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε την σημερινή μας εμφάνιση. Το θεωρώ πολύ δύσκολο και ένας από τους λόγους βρίσκεται στο 3ο δεδομένο (από κάτω).

Δεδομένο 3ο: Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ψιλιασμένος για τα καλά. Δεν θα μιλήσω για την άφιξη του Σπανούλη (δεν θεωρώ πως τον χρειάζεται για να μας κερδίσει). Σίγουρα όμως δεν θα παρουσιάσει την σημερινή του εικόνα. Θα κοιτάξει να παίξει το μπάσκετ που ξέρει και να τελειώσει την σειρά. Αν παρουσιαστεί στοιχειωδώς συγκεντρωμένος, ως σύνολο, δεν τίθεται θέμα να μην καταφέρει να κερδίσει.

Αυτό που περιμένω εγώ την Πέμπτη είναι να δω την ομάδα μας να αγωνίζεται με τον ίδιο προσανατολισμό που είχε σήμερα και να καταθέτουν οι παίχτες μας την ίδια διάθεση στο παρκέ. Αν συμβεί αυτό, ακόμη και να ηττηθούν δεν θα πει κανείς τίποτα.

Το 8/10 τρίποντα που αναφέρεις, φίλε Κώστα, εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από μας να μην επιτρέψουμε να συμβεί. Από 'κει και πέρα όμως, ακόμα και το 4/10 (τυχαίο παράδειγμα), είναι αρκετό, αν ο Ολυμπιακός εκμεταλλευτεί τα ατού του, σε σύγκριση με την δική μας ομάδα.

Εν πάση περιπτώσει, η Πέμπτη είναι κοντά. Ας μην προτρέχουμε και ας μην μαντεύουμε. Θα δούμε την πράξη τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
air_23
εγω παλι πιστευω οτι ο ΑΡΗΣ με τις απουσιες που ειχε στο ΣΕΦ και απεναντι σ ολυμπιακο που επαιξε στο 100% ακριβως εκει που εχασε ηταν η διαφορα του....ο ολυμπιακςο οταν παιζει στο 100% ειναι η καλυτερη αμυνα της ευρωπης..για οποιον ειδε το ματς σημερα η μεγαλη διαφορα ηταν η ανυπαρκτη αμυνα του οσφπ που εκανεαγγαρεια(αν εξαιρεσουμε το τελευταιο δεκαλεπτο) και οτι μας βγηκε το τρικ της ζωνης αφου σπασανε τα καλαθια απο το τριποντο..

Περα απο ολα αυτα τερστια νικη,καθαριζουμε ακομα μια αγωνιστικη και αν μας βοηθησει το ασεαδ ισως δουμε γεματο παλε στους μικρους τελικους
Manu7
Σαν κατακλείδα του σημερινού πατατρακ και όσον αφορά την απόδοση παιχτών όπως ο Σλούκας, ο Λαφαγιέτ και ο Ντάρντεν νομίζω ευθύνη για τον αποσυντονισμό στην απόδοση τους παίζει και όλη αυτή η μεταγραφολογία πριν τους τελικούς.

Εμείς μπασκετικο φόρουμ είμαστε, το τοπικ με τις μεταγραφές είναι το αγαπημένο μας και μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε αλλά όταν στα σάιτ έχει αρχίσει ήδη η παρέλαση ονομάτων για αντικατάσταση των Αμερικανών καθώς και η συζήτηση για την ανανέωση του Σλούκα και των χρημάτων που αξιώνει, νομίζω πως μια χαρά φτάνουν όλα αυτά στα αυτιά των παιχτών μας.

Και αν για τον Ντάρντεν η απόδοση είναι στάσιμη, για τον Λαφαγιέτ είναι να απορείς... Το κλέψιμο με την Μπαρτσελόνα ήταν η μοναδική του καλή στιγμή εδώ και 2 μήνες.

Δηλαδή, έχεις βοηθήσει την ομάδα σου να φτάσει στον τελικό της Ευρωλιγκα, η ομάδα αποθεώνεται για τη φετινή της πορεία και μετά το Final four ακούς ότι ψάχνουν αντικαταστάτη σου, ε για ποιο λόγο να σκιστείς για την ομάδα;

Βέβαια, όλα αυτά θα έπρεπε να είναι ρουτίνα για τους παίχτες και να φροντίζουν να κάνουν τη δουλειά τους καλά, αλλά τον αθλητισμό δεν μπορείς να τον δεις μοναχά στεγνά επαγγελματικά.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Timemaster @ Jun 3 2015, 00:34 ) *
Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός παίζει (ίσως) καλύτερα με τον Σπανούλη στον πάγκο (και όχι στην ξαπλώστρα) όταν παίζει για τη ζωή του όχι όταν πάει για διακοπές



Μάλλον δεν παρακολουθείς πολύ Ολυμπιακό φίλε! Αυτά τα λένε μόνο οι Αντι-Σπανούληδες, ούτε καν αντιΟλυμπιακοί! Τα λένε μόνο άτομα που ο Σπανούλαρος τους έχει στοιχειώσει τα όνειρα και τους έχει στιγματίσει το είναι! Μην πιστεύετε ότι ακούτε! Δεν υπάρχει σημαντικό ματς που να έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι καλός ο Σπανούλης!
Το μόνο που γίνεται με τον Σπανούλη στον πάγκο είναι ίσως κάποιο ξέσπασμα αρχικά λόγω της αλλαγής των πλάνων που αναγκάζονται να ακολουθήσουν οι αντίπαλοι μέχρι να προσαρμοστούν και μετά δεν σκοράρουμε ούτε με αίτηση και ξαναμπαίνει ο Μπιλ!
Dred11
Νομίζω για τον Ολυμπιακό είναι κρίσιμο από δω και πέρα το τί διάθεση θα επιδείξουν οι ξένοι παίκτες του και συγκεκριμένα οι Ντάνστον, Ντάρντεν, Λαφαγιέτ. Χωρίς αυτούς να παίζουν με πάθος πέφτει πολύ η ομάδα. Ο Σλούκας είναι καλός παίκτης, αλλά είναι 2 κλάσεις κάτω από τον Σπανούλη. Φυσικά δεν αξίζει τα λεφτά που υποτίθεται ότι ζητάει.
Ilias7
QUOTE(Dred11 @ Jun 3 2015, 09:21 ) *
Νομίζω για τον Ολυμπιακό είναι κρίσιμο από δω και πέρα το τί διάθεση θα επιδείξουν οι ξένοι παίκτες του και συγκεκριμένα οι Ντάνστον, Ντάρντεν, Λαφαγιέτ. Χωρίς αυτούς να παίζουν με πάθος πέφτει πολύ η ομάδα. Ο Σλούκας είναι καλός παίκτης, αλλά είναι 2 κλάσεις κάτω από τον Σπανούλη. Φυσικά δεν αξίζει τα λεφτά που υποτίθεται ότι ζητάει.


Ο Ντανστον μετα το F4 εχει ανεβασμενη αποδοση και διαθεση σε ολα τα παιχνιδια..

Ο Νταρντεν συνεχιζει να ειναι μετριος οπως στα περισσοτερα φετινα παιχνιδια..Βεβαια εχει κανει καλα παιχνιδια με το ΠΑΟ σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ οποτε περιμενουμε να δουμε αν θα συνεχισει τη παραδοση..

Ο Λαφαγιετ συνεχιζει να ειναι αστεθης εδω και καιρο πλεον..Δεν ειναι τοσο κακος αμυντικα αλλα επιθετικα εχει θεμα..
akratacity
παντως η ηττα αυτη εκτος των οσων αρνητικων ειχε μαλλον θα μας βγει σε καλο διοτι οι παιχτες θα μπουν πιο αποφασισμενοι και πιο συγκεντρωμενοι στους τελικους

οταν κερδιζεις συνεχως με 40αρες ειναι λογικο σε ενα βαθμο να ''ψηλωνεις'' εως εναν βαθμο και να αποπροσανατολιζεσαι (ειδικα οι ξενοι)

πχ ο παο που παρα τις εν τελει ανετες νικες επι του παοκ στο οακα ειχε ζοριστει για μεγαλο χρονικο διαστημα του αγωνα πηγε στην πυλαια πολυ σοβαρος και το καθαρισε το παιχνιδι απο το 1ο δεκαλεπτο

γενικα ομως αυτοι η ηττα δεν αλλαζει κατι για τους τελικους το ξεκαθαρο φαβορι ειμαστε εμεις (και οχι με μικρο προβαδισμα οπως θελουν απο χθες να πιστευουν καποιοι) μενει να το αποδειξουμε κατι που δεν καναμε τις δυο προηγουμενες χρονιες
Air Kef
.
Timemaster
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Jun 3 2015, 08:51 ) *
Μάλλον δεν παρακολουθείς πολύ Ολυμπιακό φίλε! Αυτά τα λένε μόνο οι Αντι-Σπανούληδες, ούτε καν αντιΟλυμπιακοί! Τα λένε μόνο άτομα που ο Σπανούλαρος τους έχει στοιχειώσει τα όνειρα και τους έχει στιγματίσει το είναι! Μην πιστεύετε ότι ακούτε! Δεν υπάρχει σημαντικό ματς που να έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι καλός ο Σπανούλης!
Το μόνο που γίνεται με τον Σπανούλη στον πάγκο είναι ίσως κάποιο ξέσπασμα αρχικά λόγω της αλλαγής των πλάνων που αναγκάζονται να ακολουθήσουν οι αντίπαλοι μέχρι να προσαρμοστούν και μετά δεν σκοράρουμε ούτε με αίτηση και ξαναμπαίνει ο Μπιλ!


Μη μπερδεύεσαι...
Ούτε αντι Σπανουλικός είμαι ούτε και αντι Ολυμπιακός.
Και έχω δει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού και φέτος (ίσως περισσότερα από του Άρη)

Ο Σπανούλης είναι δύο σκαλιά καλύτερος από όλη την υπόλοιπη ομάδα, όμως (όπως γράφεις και εσύ) όταν κάθεται στον πάγκο για 5-10 λεπτά η ομάδα γίνεται πιο κινητική, πιο ομαδική και ίσως πιο σκληρή. Ανακατεύεται η τράπουλα με αποτέλεσμα το προβλέψιμο παιχνίδι με τον κλεισμένο Σπανούλη να αλλάζει και ο Ολυμπιακός να ξεμπουκώνει.
Δε σημαίνει πως αν έπαιζε ο Ολυμπιακός 40 λεπτά χωρίς τον Βασίλη θα ήταν καλύτερος αλλά κατά την γνώμη μου από το να έχεις έναν Σπανούλη κλεισμένο και κουρασμένο καλύτερα να βάλεις 5-10 λεπτά παραπάνω τον Σλούκα ή τον Μάτζαρη για να πάρεις τα παραπάνω που αναφέρω αλλά και ένα ξεκούραστο παίχτη την ώρα που η μπάλα καίει.

Στην πραγματικότητα γράψαμε ακριβώς το ίδιο.
rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.