newpower2020
Jun 2 2010, 23:34
Νομίζω πώς ακόμα και αν γίνει το θαύμα και πάρει αυτή η ομάδα πρωτάθλημα ο Γιαννάκης σήμερα έβαλε την ταφόπλακα του.
Αν ο ΠΑΟ έκανε παράπονα στην ΚΕΔ τότε εμείς τι πρέπει να πούμε στην επόμενη συνεδρίαση?
Αγγελόπουλε ξύπνα και κάνε ότι ο Πατέρας στο ποδόσφαιρο, για να το πώ ωμά το πράγμα...
Edit. Ε ΠΟΤΕ μας
paralis77
Jun 2 2010, 23:36
Εχω ανεβασει 200 παλμους.
Δεν μπορω να καταλαβω πως χαθηκε τετοια ευκαιρια ....
Αφου δεν εγινε τωρα , δεν θα γινει ποτε με αυτον τον ασχετο στον παγκο !
balomazoxtra
Jun 2 2010, 23:36
QUOTE(lamar @ Jun 3 2010, 00:29 )

Ε βεβαια εσυ χιουμορ θα κανεις. Αφου βρεξει χιονισει θα κερδισεις, γιατι να μην κανεις χαβαλε.
Σήμερα ούτε έβρεξε,ούτε χιόνισε.
Ζέστη είχε.
kotzito
Jun 2 2010, 23:41
Tραγικη η διαιτησια στο 4ο δεκαλεπτο,ηταν αυτη που αποτελειωσε τον Ολυμπιακο.Μια ευκαιρια ειχαμε για διπλο τιτλου και την πεταξαμε/μας την στερησαν παλι.
Ο Ολυμπιακος ειναι η απολυτη loser ομαδα.Καλυτερα να παιζουμε με τον Σλουκα,τον Παπανικολαου και τον Γλυνιαδακη με τον Τομιτς προπονητη παρα με αυτους που παιζουν τωρα.Στο 4ο δεκαλεπτο φανηκαν ολες οι αδυναμιες του Ολυμπιακου.Ενας πλει-μεικερ που κραταει την μπαλα 15 δευτερολεπτα.Ενας ψηλος που ειναι πιο αργος και απο τον θανατο.Mια ομαδα διχως συγκεκριμενο πλανο στην επιθεση.Και ενας προπονητης που απλα ερχεται στο γηπεδο.Λυπαμαι κυριοι αλλα ετσι δεν παμε πουθενα.Οταν φωναζαμε απο το 3ο κιολας δεκαλεπτο οτι δεν τελειωσε το ματς,δεν μας πιστευαν καποιοι.Εχουμε βρει εναν ΠΑΟ μετριο στα δυο τελευταια παιχνιδια και αντι να τον συντριψουμε βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας.Αναστενουμε τον καθε απιθανο ειτε λεγεται Τσαρτσαρης,ειτε Τεπιτς ειτε Περπερογλου.Μονο ο Σερμαντινι και ο Βεργινης δεν μας εχουν κανει ζημια.Kι ομως.Μια ομαδα με 14/29 τριποντα,14 επιθετικα ριμπαουντ και προηγουμενη με 14 ποντους στο 27 μπορει να χασει μονο αν λεγεται Ολυμπιακος.
Περιμενω πως και πως να διαβασω δηλωσεις... πλεον η κατασταση ειναι κωμικοτραγικη ... στον Ολυμπιακο εχουν χαθει 3 μπασκετικα χρονια και πολλα εκατομμυρια (αλλα δε μαμιεται εχουν οι Αφοι Αγγελοπουλοι) .
Υ.Γ. Ειδε κανεις τις φατσες του Τεο και του Μπουρουση οταν φωναζαν ''Κανε την ομαδα παλι πρωτη Παναωτη Παναωτη'' ? χαχαχ
Υ.Γ.2 Ο κλειζα κανει drive και ολοι οι υπολοιποι παιχτες του Ολυμπιακου καθονται και τον κοιτανε αν τελικα θα καταφερει να τελειωσει την επιθεση ή οχι?
Υ.Γ3 . Αγγελοπουλαιοι ξυπνατε με το σταυρο στο χερι το πολυ πολυ να αναψετε λαμπαδα.
Υ.Γ4 Φερτε τον Lebron για να νικησει τον Περπερογλου... (πιστευω πως και αυτουντου ο Στρατος θα του δινει 1-2 μετρα για ελευθερο σουτ χαχαχα )
Reggie Miller #31
Jun 2 2010, 23:43
Πέρα από κάποια διαιτητικά λάθη τα οποία ήταν κραυγαλέα!,το παιχνίδι το έχασε ο Ολυμπιακός με τις επιλογές του
και κυρίως με τον Παπαλουκά να είναι εκτός πρωταθλήματος,όχι απλά εκτός αγώνα...!
Πολλά λάθη και η μπάλα κολλάει στα χέρια του,όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι...
lightday
Η ανάσταση του Σπαν ήταν σήμερα, έβαλε και το λιθαράκι του ο τρελάρας ε δεν χανόταν με τίποτα το σημερινό.
Το εξωπραγματικό ήταν το ποσοστό του οσφπ στα τρίποντα , που δεν νομίζω να το περιμέναν στον παό με τίποτα.
κατα τα άλλα φώτσης δεν υπήρχε ,κωστάκης ρεσπεκτ, και Ντρου is on fire .
Και τέλος αυτός ο Κλειζα όταν πιέζεται ψυχολογικά κάνει την μια λακαμια πίσω από την άλλη.
Εκπληξη και η εμφάνιση στην αρχή του τεπιτς. Αργα αργα αλλά ψιλοπήρε μπρος.
Οσο και αν υπάρχει μένος κατά του Γιαννάκη δεν νομίζω να φταίει τόσο πολύ. Η τρικιμία στο τέλος με τις τελείως σκοτωμένες επιθέσεις δεν διορθώνεται με τίποτα παρόντος του Παπαλουκα μάλιστα (του μόνου ίσως ορθολογιστή του οσφπ)
il postino
ο οσφπ σημερα εχασε παιχνιδι που δε χανεται! για 26-27 λεπτα εβαζε ο,τι εφευγε απο τα χερια του απεναντι σε εναν κακιστο παο που κρυβοταν πισω απο το 5/5 του ντρου!!!! οταν σταματησε ο νικολας να τα βαζει μπλοκαρε ολος ο παο , που εφθασε στο σημειο να κανει λαθη στην επιθεση μονος του χωρις πιεση!
στο τελος του γ δεκαλεπτου ο παο αποφασισε να παιξει αμυνα του θανατα! ειχε την ανοχη των διαιτητων (σε 2-3 φασεις εξωφθαλμα) , εγινε το γηπεδο κολαση και εκει ο οσφπ , ο οποιος ειχε ηδη αρχισει να φοβαται να κερδισει , κατερρευσε!.
ενα μπραβο στους παικτες του παο , στους οποιους το μονο που δεν μπορει να καταλογισει καποιος ειναι οτι τα παρατανε! αλλωστε σε ολες τις ηττες μας φετος το παλεψαν μεχρι τελος (με εξαιρεση μεσα στη μπαρτσα). ενα μπραβο επισης στον σπαν , ο οποιος αν και κακος φετος και προσφατα λογω τραυματισμου , τα εδωσε ολα και βοηθησε να γυρισουμε το ματς.
βιαστηκα να τελειωσω το ματς υπερ του οσφπ αλλα δν το παιρνω πισω. αυτο το ματς το εχασε ο ολυμπιακος , ο οποιος εδειξε σημερα , περισσοτερο απο καθε αλλη φορα , οτι φοβαται το οακα.
αν ειχε μια σοβαρη ΟΜΑΔΑ ο παο σημερα απεναντι του θα εχανε με διψηφια διαφορα. απλα δε δεχομαι και δε φανταζομουν ποτε οτι θα τρομαξουν (οι παικτε ςτου ολυμπιακου) τοσο στην ιδεα του διπλου!
υ.γ η διαιτησια εσπρωξε τον παο αφηνοντας το σκληρο παιχνιδι , αλλα πιστευει κανεις οτι εκρινε το ματς?
QUOTE(kotzito @ Jun 3 2010, 00:41 )

Tραγικη η διαιτησια στο 4ο δεκαλεπτο,ηταν αυτη που αποτελειωσε τον Ολυμπιακο.Μια ευκαιρια ειχαμε για διπλο τιτλου και την πεταξαμε/μας την στερησαν παλι.
Ο Ολυμπιακος ειναι η απολυτη loser ομαδα.Καλυτερα να παιζουμε με τον Σλουκα,τον Παπανικολαου και τον Γλυνιαδακη με τον Τομιτς προπονητη παρα με αυτους που παιζουν τωρα.Στο 4ο δεκαλεπτο φανηκαν ολες οι αδυναμιες του Ολυμπιακου.Ενας πλει-μεικερ που κραταει την μπαλα 15 δευτερολεπτα.Ενας ψηλος που ειναι πιο αργος και απο τον θανατο.Mια ομαδα διχως συγκεκριμενο πλανο στην επιθεση.Και ενας προπονητης που απλα ερχεται στο γηπεδο.Λυπαμαι κυριοι αλλα ετσι δεν παμε πουθενα.Οταν φωναζαμε απο το 3ο κιολας δεκαλεπτο οτι δεν τελειωσε το ματς,δεν μας πιστευαν καποιοι.Εχουμε βρει εναν ΠΑΟ μετριο στα δυο τελευταια παιχνιδια και αντι να τον συντριψουμε βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας.
Μα πραγματικά όταν το σκορ 51-60 και άρχιζε το 4ο δεκάλεπτο, είχα την αίσθηση ότι ακόμα κηνυγούσαμε στο σκορ...
Έτσι μας έχει καταντήσει η αρμάδα του Γιαννάκη...Καλά όταν είδα και εκείνη τη φάση που βγάζει ο Διαμαντίδης τη μπάλα σε διεκδίκηση με τον Μπέβερλι και το δίνει ανάποδα, είπα τέλος...Είσαι που είσαι τραγικός, τα βρίσκουν και τα κάνουν...
PrasiniThyella
Jun 2 2010, 23:46
Δεν έχω κουραγιο να πω τίποτα.Μπράβο στον Ολυμπιακό που καταφερε να εχει εξωπραγματικά ποσοστά για τον ιδιο στα τριποντα και προηγηθηκε με 14 ποντους (!!!) μεσα στο ΟΑΚΑ...
Αλλα θα πω και ένα μπράβο σε αυτον που έβρισα απο τον καναπε μου οταν φάνηκε αρχικα εκτος αγώνα...τον Σπανούλη...γιατι πήρε μπρος σε ενα κρισιμο σημειο και γυρισε το παιχνιδι...
Νικολας...δεν έχω λογια...
Επιστρέψαμε απο την κολαση στον παραδεισο με εκπληκτική άμυνα.
Respect στην ομάδα που καταφερε μεσα στο βραχυκυκλωμα της να κανει τετοια ανατροπή.
lightday
Jun 2 2010, 23:47
QUOTE(Manu7 @ Jun 3 2010, 00:44 )

Μα πραγματικά όταν το σκορ 51-60 και άρχιζε το 4ο δεκάλεπτο, είχα την αίσθηση ότι ακόμα κηνυγούσαμε στο σκορ...
Έτσι μας έχει καταντήσει η αρμάδα του Γιαννάκη...Καλά όταν είδα και εκείνη τη φάση που βγάζει ο Διαμαντίδης τη μπάλα σε διεκδίκηση με τον Μπέβερλι και το δίνει ανάποδα, είπα τέλος...Είσαι που είσαι τραγικός, τα βρίσκουν και τα κάνουν...
Εντάξει δώσαν και άλλα ανάποδα , μην είσαι άδικος
QUOTE(lightday @ Jun 3 2010, 00:47 )

Εντάξει δώσαν και άλλα ανάποδα , μην είσαι άδικος
Καθόλου άδικος...Δεν υπήρχαν ανάποδα...Το μόνο ανάποδο το έδωσε στους 8 πόντους
που έβγαλε τη μπάλα ο Μπέβερλι και όχι ο Νίκολας.Κλασσικά πράγματα...
Boom Dizzle
Jun 2 2010, 23:49
Σημερα το ματς το εχασε ο ΟΣΦΠ μονος του.Ηταν στο +14 αλλα.....
Χρειαζεται γιγαντιαια προσπαθεια για να χασεις αυτο το ματς,ιδιαιτερα αν εισαι ο Ολυμπιακος.Τελοσπαντων αφου
δεν κερδισαν και αυτο το ματς δεν προκειται να μας κερδισουν ποτε και γι αυτο γιατι ειναι (ας μ επιτραπει η λεξη) ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
Τα υπολοιπα περι διαιτησιας τα ακουω βερεσε.....
ΥΓ1:Συνεχιζω να πιστευω οτι η σειρα θα παει στα 5 παιχνιδια
ΥΓ2:Το καλαθι του Σαρας ηταν
Reggie Miller #31
Jun 2 2010, 23:50
QUOTE(il postino @ Jun 3 2010, 00:43 )

υ.γ η διαιτησια εσπρωξε τον παο αφηνοντας το σκληρο παιχνιδι , αλλα πιστευει κανεις οτι εκρινε το ματς?
Μαζί σου σε όλα,εκτός από το τελευταίο...Ναι έγιναν λάθη που μέτρησαν,όπως και με το 5ο φάουλ του Τεόντοσιτς και άλλα πολλά,αλλά δεν έχει νόημα αν τα πούμε και το σημαντικότερο είναι ότι κανείς δε θα το αναφέρει πουθενά και φυσικά καμάι κουβέντα από τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές...
οι διατητες εκαναν λαθη και σημερα οπως και στο προηγουμενο ματσ..
απλα θεωρω οτι ειναι μαλλον ασχετοι..αν δει κανεις καποιες φασεις οπως του μπατιστ που μπροστα στα ματια τους πηδαει να σωσει τη μπαλλα ενω ειναι ολος εκτος γηπεδου καταλαβαινει οτι απλα δεν μπορουσαν..
τα εχαναν στις ευκολες φασεις, στις δυσκολες ( οπως το κοψιμο του τσιλντρες) θα μπορουσαν???
παρολα αυτα θεωρω οτι μια διαφορα 14 ποντων σε τετοιο επιπεδο παιχτων δεν χανεται απο τη διατησια... εξαλλου ο παναθηναικος στο 4 δεκαλεπτο εχασε 3 συνεχομενες επιθεσεις στην αρχη του δεκαλεπτου χωρις ο ολυμπιακος να απαντησει και να τελειωσει το ματσ...
και για να μη με βγαλουν τελειως οφ...μια μεγαλη απορια...
ο σχορτσιανητης γιατι δεν επαιξε καθολου?????????
ενταξει ξεσκιστηκε ο μπουρουσης..αλλα την ροη του αγωνα οπως πηγαινε ο σχορτσιανιτης μπορεουσε να την αλλαξει..οχι παντως ο βουισιτς..
το οτι πηραμε αυτο το ματσ..δεν με κανει καθολου σιγουρο οτι θα παρουμε και την κουπα...η ομαδα σερνεται...απορω πως καταφερνει ο ολυμπιακος και χανει...για αυτο στην ευρωπη μας εσκισαν...θα μας εβρισκε ετσι η μπαρτσελονα και θα μας αφηνε..???χαχα
Συγγνώμοι φίλοι Ολυμπιακοί, αλλά οι διαιτητές βρήκαν και τα καναν!
Τέτοιο τραγικό κοουτσάρισμα, ή μάλλον, μοιρολατρικό και απαθές κοουτσάρισμα είχα να δω απο τον τελικό του Τελ Αβιβ
Οι παίχτες μπλοκάρουν. Τα χάνουν. Κουτουλάνε πάνω σε σκληρή άμυνα.. Πάρε ένα ταιμ αόυτ και ρίξε κανα καντηλάκι να ταρακουνηθούν. Χτίσε ένα πλέι επι τόπου να ζωντανέψουν! Κάνε κάτι!!! ΉΜΑΡΤΟΝ!
Ρε συ Γιαννάκη, μέχρι και εγώ βγήκα απο τα ρούχα μου σήμερα!
Το ξαναλέω. τέτοιον ύπνο απο το Τελ Αβιβ είχα να δώ. Η κατάσταση να ξεφεύγει και να πέρνεις ταιμ άουτ όταν είσαι στο -1!!!!
Τι να πω; Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Παναθηναϊκό, αλλά αφου ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε σήμερα αυτόν τον ανύπαρκτο Παναθηναϊκό, δεν θα το κάνει ποτέ! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ!!!
lightday
Jun 2 2010, 23:51
QUOTE(Manu7 @ Jun 3 2010, 00:49 )

Καθόλου άδικος...Δεν υπήρχαν ανάποδα...Το μόνο ανάποδο το έδωσε στους 8 πόντους
που έβγαλε τη μπάλα ο Μπέβερλι και όχι ο Νίκολας.Κλασσικά πράγματα...
Φάουλ του Σαρας στο Τεοντοσίτς και βολή , αν ψάξουμε θα βρούμε πάρα πολλά και δεν καταλήγουμε και πουθενα. τουλάχιστο το σημερινό είχε αρκετό σασπένς και μπόλικα ρολογια από το τρίποντο.
kotzito
Jun 2 2010, 23:53
Η διαιτησια δεν ηταν αυτη που διαμορφωσε το αποτελεσμα.Ο Ολυμπιακος στο 4ο δεκαλεπτο ηταν για λυπηση και εχασε μονος του τον αγωνα.Απλα αν ηταν σωστα τα σφυριγματα θα του δινοταν η ευκαιρια να διεκδικησει το παιχνιδι,οπου αν εκανε την εμφανιση του πρωτου ημιχρονου θα μπορουσε να το ειχε παρει.Ηταν αυτη που αφησε τον Ολυμπιακο εκτος διεκδικησης της νικη.Οχι δηλαδη οτι αν τον αφηνε θα κερδιζαμε σημερα,αλλα τουλαχιστον θα μπορουσαμε να το διεκδικησουμε.
paralis77
Jun 2 2010, 23:56
Εγω δεν θα πω οτι η διαιτησια δεν εβαλε λιγο το χερακι της .... σαφως και 2-3 αποφασεις βοηθησαν τον Παναθηναικο να κανει το come back... ΑΛΛΑ ... θα μου απαντησει καποιος γιατι ο Γιαννακης χρειαστηκε 7 λεπτα ,και αφου προηγηθηκε ο Παναθηναικος στο σκορ, να παρει time out ?
Δεν μπορω να διαβαζω ευκολες και φτηνες κριτικες περι λιγοψυχων και looser παιχτων!! Γι'αυτο τη κανω απο το τοπικ.. Παρωδια το καταντησαν ουτως η αλλως το ματς στο 4ο δεκαλεπτο, οποτε τι να συζηταμε..
QUOTE(rankin @ Jun 3 2010, 00:51 )

Συγγνώμοι φίλοι Ολυμπιακοί, αλλά οι διαιτητές βρήκαν και τα καναν!
Τι παει να πει βρηκαν και τα'καναν? Αυτο δεν στεκει. Η ψυχολογια στο μπασκετ ειναι πολυ απλο πραγμα. Με 3 συνεχομενα φαλτσοσφυριγματα και δινοντας ολη την ωρα την μπαλα σε ΜΙΑ και μονο ομαδα η αλλη πρεπει να ειναι Ηρακλης για να αντεξει. Δεν ειπε κανεις οτι δεν εγιναν λαθη στο τελος... αλλα αυτο δεν δινει το δικαιωμα σε κανεναν γκριζο να ερθει και να σε μαμησει... σορυ κιολας...
Reggie Miller #31
Jun 2 2010, 23:59
QUOTE(paralis77 @ Jun 3 2010, 00:56 )

Εγω δεν θα πω οτι η διαιτησια δεν εβαλε λιγο το χερακι της .... σαφως και 2-3 αποφασεις βοηθησαν τον Παναθηναικο να κανει το come back... ΑΛΛΑ ... θα μου απαντησει καποιος γιατι ο Γιαννακης χρειαστηκε 7 λεπτα ,και αφου προηγηθηκε ο Παναθηναικος στο σκορ, να παρει time out ?
Γιατί πότε έχει πάρει;
Nik Tepits
Jun 2 2010, 23:59
Μπραβο στον Παναθηναικο μας, αν και μας εκαναν καρδιακους. Συγχαρητηρια μαγκες για την ανατροπη!
Ο Σπανουλης κακος σε ολο το ματς αλλα στα κρισιμα μιλησε. Ο ΔΔ ηταν κατωτερος των περιστασεων σημερα, κακοι Μπατιστ (αν και συγχωρειτε για κεινη την θεικη ταπα), Φωτσης. Καταλυτης ο Σαρας, φοβερος ο Πεκο. Θα ηθελα τον Σερμαντινι να παιζει και λιγο, ετσι να κανει κανα φαουλ..
Παντως σε πολλες στιγμες η ομαδα μου θυμισε εποχες Φλεβαρη, το καλοκαιρι θελουμε ριζικες αλλαγες. Ο Μαικ πλεον μου φαινεται δεν κανει για 2ο ψηλο, μανταλακια στα χερια και εχανε αιστευτα καλαθια.
enypnio
Jun 3 2010, 00:01
δεν έχω να πω τπτ για το ματς τέτοια διαιτησία έχω να δω από το παναθηναικός τσσκα στο βερολίνο
αλλά βοήθησε και παναθηναϊκός έπαιξε κατπληκτική άμυνα στα όρια του φάουλ είναι αλήθεια και οδήγησε στην επιθετική συγχυσή του ολυμπιακού
όπως και ο φόβός του ολυμπιακού μπροστά στο θριάμβο
τέτοια αυτοκτονία έχω να δω από την σλοβενία με την εθνική στην ισπανία
QUOTE(lightday @ Jun 3 2010, 00:51 )

Φάουλ του Σαρας στο Τεοντοσίτς και βολή , αν ψάξουμε θα βρούμε πάρα πολλά και δεν καταλήγουμε και πουθενα. τουλάχιστο το σημερινό είχε αρκετό σασπένς και μπόλικα ρολογια από το τρίποντο.
Χαχαχα...Πεντακάθαρο φάουλ...Με το σώμα...Ο Σάρας είναι αργός,δεν μπορούσε να τον προλάβει τον Τεό...
Απορούσα και που το έδωσαν τότε...Αλλα είμαστε

μιας και υπάρχει το κατάλληλο για ανάλυση φάσεων...
Μην φάμε κάνα μπαν...
ρε παιδια αφου ολα τα ποστ περιστρεφονται γυρω απο τη διαιτησια γιατι δεν τα γραφετε εκει που πρεπει?
παντως πρεπει καποιοι ολυμπιακοι να καταλαβουν οτι δεν γινεται σε καθε παιχνιδι να γκρινιαζεις γιατι σε ματς σαν το σημερινο που εχεις τους λογους σου φαινετε σαν μια απο τα ιδια!
basketka*los
Jun 3 2010, 00:02
Οι ισσοροπιες στο μπασκετ ειναι τοσο λεπτες παιδια που αν οι διαιτητεσ σφυριζαν οπως επρεπε νομιζω οτι δε γυρναγε το ματς....και τοτε θα λεγαμε ρε ειδες τι εκανε ο Γιαννακς?εβαζε μπεβερλυ πανω σε σπανουλη,πεν πανω σε νικολας και αλλαγες στο πικ του νικολας και τον κλειδωσε τον βαζελο!!!!!ρε μηπως ειναι καλος?οχι δεν εγινε ξαφνικα καλος,ειναι ανεπαρκης...αυτο ομως δε σημαινει οτι ο ολυμπιακος δε θα κερδιζε σημερα...ναι συμφωνω οτι με σκορ 46-60 οτι και αν κανει η διαιατησια δε γυρναει αν εσυ εισια καλος,αυτιο δε σημαινει ομως οτι πρεπει αν γυρισει επειδη δεν εισαι καλος!!!
απο το 46-60 και οι δυο ομαδεες ηταν ανικανες να σκοραρουν αλλα η διαιτητες σκοραραν εξωφθαλμα για τον Παναθηναικο...δεν ειναι κοκκινα γυαλια αυτα ειναι απλα γνωση μπασκετ..και οταν πλεον γυρναει τετοιο παιχνιδι μεσα στην εδρα σου η νικη ειναι δικη σου!
μετρηστε...2 ποντους βηματα γιασικεβιτσιους
2 ποντους καθαρα τη βγαζει ο τσιλι
3 ποντους και 5ο φαουλ τεο
συνολο 7....
δλδ σκορ 54-60...
βαλτε και την ψυχολογια την αποβολη τεο κτλ...ο ολυμπιακος δε πιστευετε οτι θα σκοραρε εστ 4 ποντους λογω μικροτερης πιεσης???(ψυχολογικης αλλα και παναθηναικου?λογω μιας μικρης απογοητευσης?)
54-64 6.30 πριν το τελος...ΓΥΡΝΑΕΙ?
τεσπα μη γελιεστε ο παναθηναικος ειναι πολυ καλυτερη ομαδα...ειναι ομαδα προπονητη και αν περναμε το πρωταθλημα κακο θα μας εκανε,θα μενε ο γιαννακης
QUOTE(rchos @ Jun 3 2010, 01:01 )

ρε παιδια αφου ολα τα ποστ περιστρεφονται γυρω απο τη διαιτησια γιατι δεν τα γραφετε εκει που πρεπει?
παντως πρεπει καποιοι ολυμπιακοι να καταλαβουν οτι δεν γινεται σε καθε παιχνιδι να γκρινιαζεις γιατι σε ματς σαν το σημερινο που εχεις τους λογους σου φαινετε σαν μια απο τα ιδια!
Αυτο ειναι τεραστια αληθεια!!!
Βέβαια...Το θέμα είναι ότι τώρα θα μας τα κάνουν ζέπελιν οι δημοσιογράφοι για την σκληρή άμυνα του ΠΑΟ
ενώ όταν παίξαμε εμείς σκληρά την Κυριακή παίζμε με την ανοχή των διαιτητών...
kseplenhs
Jun 3 2010, 00:06
QUOTE(rchos @ Jun 3 2010, 01:01 )

έχεις δίκιο ρε φίλε.όσο δεν πάει...
και καθόμαστε τώρα και τρώμε όλα τα κλισε περι διαιτησίας στη μάπα.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συμφώνησε απόλυτα με τον Νίκολας που είχε μιλήσει λίγο νωρίτερα… «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής μου. Σε κάθε δευτερόλεπτο, ακόμη και στο -14 πιστεύαμε ότι ήταν δυνατόν να γυρίσουμε το παιχνίδι. Υπήρχαν φάσεις που ο Ολυμπιακός σκόραρε στο τέλος επίθεσης εκπληκτικά τρίποντα με άμυνα, όπως και ο Σάρας που έβαλε εκείνο το εκπληκτικό καλάθι που για μένα άλλαξε το ματς.
Ο Ολυμπιακός το είχα πει ότι δεν ήταν φυσιολογικό το 0/23 τρίποντα στο πρώτο ματς και το είδαμε σήμερα. Όταν έχουν τέτοια ευστοχία το παιχνίδι είναι δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δύο παίκτες μπήκαν στο παρκέ χωρίς ενέργεια, ο Σπανούλης και ο Σαράς, αλλά στο τέλος ήταν αυτοί που ήταν πιο παθιασμένοι και βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Η άμυνα στο πικ εν ρολ του Ολυμπιακού στα τελευταία 13 λεπτά ήταν το κλειδί που άλλαξε το αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι παίξαμε πιο έξυπνα επιθετικά.
Κρατούσαμε τις αποστάσεις και είχαμε καλύτερη κυκλοφορίας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την αντίδρασή τους. Ο κόσμος βοήθησε την ομάδα, αλλά φυσικά δεν συμφωνώ με τα μπουκάλια και τα αντικείμενα που έπεσαν στο τέλος από κάποιους ανεγκέφαλους»
newpower2020
Jun 3 2010, 00:10
Προσωπικά παιδιά έχω απογοητευτεί πλήρως σήμερα.Η υπόθεση τίτλος είναι για μένα τελειωμένη υπόθεση.
Σε τι να ελπίζω για να πάρουμε διπλό στο ΟΑΚΑ?
Ότι η διαιτησία θα σφυρίξει 50-50?Άχα καλό έ?
Ότι ο Γιαννάκης θα κάνει καλό κοουτσάρισμα? Γιατί παιδιά έκανε εγκλήματα στο 4ο δεκάλεπτο
Ότι θα μπαίνουν όλα μέσα?Μα μπήκαν
Ότι θα έχουμε ψυχολογία?Αν κερδίζεις με 14 1 λεπτό πριν τελειώσει το 3ο δεκάλεπτο στην έδρα του αντιπάλου σου με αυτούς να χάνουν την μπάλα μόνοι τους πότε θα έχεις ψυχολογία?
Τίποα Ολυμπιακοί... Προσωπικά το πήρα απόφαση.Μακάρι να γίνει θαύμα αλλά...
Το καλοκαίρι ας πάρουμε κάποιον προπονητή με καλό κοουτσάρισμα και να ελέγξει τ'αποδυτήρια , ας καλύψουμε τις τρύπες στα γκάρντ-5 και βλέπουμε.
Razorblade Fish
Jun 3 2010, 00:12
QUOTE(GMlls @ Jun 3 2010, 01:09 )

Ως το καλύτερο παιχνίδι που έχει συμμετάσχει στην ζωή του, χαρακτήρισε το αποψινό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ποσο θελω να το σχολιασω αυτο,αλλα δεν ειμαστε στο σωστο τοπικ!
kseplenhs
Jun 3 2010, 00:12
QUOTE(GMlls @ Jun 3 2010, 01:09 )

Ως το καλύτερο παιχνίδι που έχει συμμετάσχει στην ζωή του, χαρακτήρισε το αποψινό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
δεν μου κάνει εντύπωση...
Air Kef
Jun 3 2010, 00:16
Και τον Τζόρνταν 91-93 να είχαμε σήμερα, Μπιλ Ράσελ σέντερ και Λάρι Μπερντ δεν κερδίζαμε.
Για να επιβιώσεις ψυχολογικά απέναντι σε αυτά που έγιναν σήμερα, δεν αρκεί νοοτροπία νικητή που είχε ο Ολυμπιακός για 30 λεπτά, πρέπει να έχεις κάνει και 2-3 μπαφάκια στο ημίχρονο, ενώ το πρωί να έχεις καταφέρει και την γυναίκα της ζωής σου για να συνεχίσεις ήρεμος και συγκεντρωμένος το ματς.
Και τάιμ άουτ να έπαιρνε ο Γιαννάκης, και καντήλια να έριχνε, και plays να έδειχνε, αν δεν σου επιτρέπεται να μπεις μέσα στο τρίποντο, δεν μπορείς να νικήσεις.
Ότι ο ΠΑΟ με έναν τραγικό αμυντικό (Σάρας) μάλιστα μέσα, είχε καταφέρει για 6 λεπτά να παίζει άμυνα στα 8 μέτρα από το καλάθι του, είναι κάτι που εγώ δεν έχω ξαναδεί μπασκετικά.
Και αυτό είναι ότι πιο μπασκετικό ποστ μπορώ να γράψω αυτή την στιγμή.
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, δήλωσε πως «... δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Απλά ήρθα εδώ για να μη φάει η ομάδα μου πρόστιμο».
Όταν ήρθε η ώρα του Ντρου Νίκολας να μιλήσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε προς το μέρος του Αμερικανού γκαρντ και του είπε: «Ντρου, εσύ μπορείς να πεις ό,τι θέλεις. Είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε διαφορετικοί
newpower2020
Jun 3 2010, 00:22
QUOTE(GMlls @ Jun 3 2010, 01:21 )

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, δήλωσε πως «... δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Απλά ήρθα εδώ για να μη φάει η ομάδα μου πρόστιμο».
Όταν ήρθε η ώρα του Ντρου Νίκολας να μιλήσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε προς το μέρος του Αμερικανού γκαρντ και του είπε: «Ντρου, εσύ μπορείς να πεις ό,τι θέλεις. Είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε διαφορετικοί
Ναι... Και...? Κάποιο συμπέρασμα βγαίνει?Γιατί προσωπικά δεν βρίσκω τι θές να πείς...
aegeansheed
Jun 3 2010, 00:23
Άνοιξα την TV στο ημίχρονο...στο 3ο δεκάλεπτο παρακολούθησα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, επιπέδου ευρωπαϊκού final four κατά τη γνώμη μου. Ωραίες επιθέσεις και από τις δύο ομάδες, καλή κυκλοφορία κλπ κλπ.
Από το 1ο λεπτό του 4ου δυστυχώς μόνο μία ομάδα έπαιζε στο ίδιο επίπεδο σε σχέση με ό,τι είχα παρακολουθήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός για μία ακόμα φορά παρουσίασε τα ίδια σημάδια που παρουσιάζει τα 2 τελευταία χρόνια, όταν βραχυκυκλώνει και κάνει αυτά τα τεράστια διαστήματα να σκοράρει. Γιατί σταματάει να σκοράρει??? Ίσως επειδή δεν κυκλοφορεί τη μπάλα στην επίθεση. Δεν ξέρω πόσες φορές έχω δει το ίδιο σκηνικό, να γίνεται "τεχνητό" isolation με όλους τους παίκτες να βγαίνουν έξω από την ρακέτα, ενώ ο παίκτης που έχει τη μπάλα να είναι και αυτός στην περιφέρεια (ένας φίλος έφερε πολύ ωραία το παράδειγμα με τον Kleiza να έχει τη μπάλα και οι υπόλοιποι απλά να παρακολουθούν τι θα φέρει η μοίρα). Η μπάλα σταματούσε να κυκλοφορεί (θεωρώ τραγικό σε ομάδες τέτοιου επιπέδου ένας παίκτης να κρατάει τη μπάλα πάνω από 5 δεπτερόλεπτα-και συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό κανείς πέρα από τους Teo) και εκδηλώνονταν επιθέσεις υπό καθεστώς πίεσης και με την άμυνα φυσικά προσαρμοσμένη πάνω στον παίκτη που είχε τη μπάλα.
Ως ουδέτερος αυτό που διαπιστώνω πλέον είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι "εκεί" σε όλο το 40λεπτο. 2 χρόνια τώρα η ίδια διαπίστωση. Το σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να σταθεί στο παιχνίδι για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ψυχολογικά ίσως του κοστίσει και με δεδομένη την πίεση που ήδη υπάρχει από οπαδούς και θα υπάρξει από τον Τύπο, θα είναι μία δύσκολη κατάσταση για την ομάδα το Game 4 στο ΣΕΦ. Οριακές καταστάσεις. Αυτό που δικαιολογώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι ότι με βάση τις δυνατότητες και την ποιότητα των παικτών είναι φυσικό να περιμένουν (και σίγουρα δικαιούνται να βλέπουν) κάτι καλύτερο από εμφανίσεις όπως αυτή απόψε.
notes:
-O Παπαλουκάς πρέπει να έχει τραυματιστεί. Από τη στιγμή που έδεσε το πόδι δυσκολευόταν να κάνει το κλασσικό reverse κατέβασμά του.
-Το επιθετικό στον Teodosic δεν ήταν, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξαν διαιτητικές αποφάσεις που να επηρεάσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Με 4 fouls πάντως και πάνω που είχε αρχίσει να παίρνει πάνω του ο Παναθηναϊκός, είναι τεράστιο ρίσκο να στήνεσαι...
-Το project "Γιαννάκης" αρχίζει να μου θυμίζει Mike Brown coaching Cleveland Cavaliers περισσότερο από ποτέ
QUOTE(GMlls @ Jun 3 2010, 01:21 )

Πάλι τιμή και δόξα στον Ζοτς

?
Bλέπω δεν υπάρχει καθόλου ψυχραιμία. Λογικό ίσως, μιας και είναι νωρίς, και η διαδρομή που έκανε ο Ολυμπιακός από το "μπαίνουν όλα" στο "δε σκοράρω με τίποτα" ήταν δραματικά γρήγορη και επώδυνη για την ψυχολογία κάποιου θεατή "ερυθρόλευκων" προτιμήσεων.
Για μένα το κλειδί του παιχνιδιού ήταν η παντελώς λανθασμένη απόφαση του κόουτς Γιαννάκη να αφήσει τον Τεόντοσιτς μέσα με 4 φάουλ στα 7 περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Όπως και λάθος του Σέρβου να ζητήσει να παραμείνει μέσα στον αγώνα και στη συνέχεια να προσπαθήσει να πάρει επιθετικό φάουλ. Το ξέρω πως ήταν επιθετικό και όχι αμυντικό, αλλά ήδη την είχε γλιτώσει φτηνά στο προηγούμενο ποστάρισμα του ΔΔ, αργά ή γρήγορα θα το έκανε το φάουλ. Με τον ΠΑΟ παίζεις εκτός έδρας, δε θα σε αφήσει να παίζεις για 7 λεπτά με τον κορυφαίο σου γκαρντ να έχει 4 φάουλ. Θα τον σημαδέψει όλη η ομάδα. Λάθος κίνηση, εκεί ο Ολυμπιακός έχασε κάθε ελπίδα.
Κανείς σας δε το έχει επισημάνει φυσικά, μιας και δεν έχετε αυτή τη στιγμή ψυχραιμία. Κράζετε γενικά κι αόριστα τον Γιαννάκη, και δεν έχετε σχολιάσει το λάθος του με το οποίο κρίθηκε το ματς.
Κατά συνέπεια καλύτερα να πούμε περισσότερα άλλη ώρα.
jimol34
Jun 3 2010, 00:27
Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας σήμερα. Τα έδωσαν όλα σε αντίθεση με άλλα ματς στο οακα όπου κατεβαίνουν με τα σλιπάκια λερωμένα. Δυστυχώς όμως με αυτά που έγιναν στο 4ο δεκάλεπτο το ματς δεν το παίρναμε ούτε με Kobe, Lebron, Wade και Howard.
Κατα τα άλλα, πέρα από την τραγική διαιτησία, οφείλουμε να δώσουμε credit και στους παίκτες του ΠΑΟ οι οποίοι δεν παράτησαν το παιχνίδι αλλά έχυσαν αίμα για να το γυρίσουν.
traveller
Jun 3 2010, 00:28
QUOTE(GMlls @ Jun 2 2010, 23:21 )

διολισθαίνει σε χαμηλότερο επίπεδο και δε θα ήθελα να συμβεί αυτό και ελπίζω να είναι κάτι της στιγμής.
Έχει φάει όμως και πολλές προσβολές στα μούτρα και δεν έχει αντιδράσει με αποκορύφωμα εκείνο το
"εμείς προσπαθούμε να είμαστε ισορροπημένοι, δεν σουτάρουμε 32 τρίποντα" που άκουσε χωρίς να αντιδράσει μετά το ματς της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ.
Για την ιστορία : Ο Ολυμπιακός σούταρε σήμερα 29 τρίποντα...
aionio talento
Jun 3 2010, 00:29
QUOTE(BakariosG13 @ Jun 2 2010, 22:49 )

Σημερα το ματς το εχασε ο ΟΣΦΠ μονος του.Ηταν στο +14 αλλα.....
Χρειαζεται γιγαντιαια προσπαθεια για να χασεις αυτο το ματς,ιδιαιτερα αν εισαι ο Ολυμπιακος.Τελοσπαντων αφου
δεν κερδισαν και αυτο το ματς δεν προκειται να μας κερδισουν ποτε και γι αυτο γιατι ειναι (ας μ επιτραπει η λεξη) ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
Τα υπολοιπα περι διαιτησιας τα ακουω βερεσε.....
ΥΓ1:Συνεχιζω να πιστευω οτι η σειρα θα παει στα 5 παιχνιδια
ΥΓ2:Το καλαθι του Σαρας ηταν :shot:

BΗΜΑΤΑ
vastravoud
Jun 3 2010, 00:29
2 πρόχειρα σχόλια:
--> Να πάτε σπίτια σας, ΑΛΗΤΕΣ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Τόσο απλά..... Μπουκάλια, αντικείμενα, δυναμιτάκια, μέχρι και φωτοβολίδα στυλό. Ηλίθια, άχρηστα ζώα, να τη βράσω την "υπέροχη ατμόσφαιρα". Σιχάθηκα στο γήπεδο σήμερα να βρωμοκοπάνε τα ρούχα μου τσιγαρίλα και μπάφους και να ακούω διάφορα για τη μάνα του Παπαλουκά και του Μπουρούση. Υποκριτές όλοι βέβαια, δημοσιογράφοι, παίκτες, προπονητές: "συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας", "καυτή ατμόσφαιρα" και λοιπές ανοησίες.
Αυτό είναι υπέροχη ατμόσφαιρα:
http://basketball.ballparks.com/NBA/Boston...cs/interior.jpg--> Σε ένα τέτοιο ματς μοναδικές παραφωνίες από πλευράς παικτών ήταν το ειρωνικό εχιροκρότημα του Μπουρούση προς την εξέδρα(Γιάννη, δε νομίζω ότι χρειαζόταν αυτό, ο κόσμος είναι ούτως η άλλως ζώα). Με τέτοια ένταση στο ματς το μοναδικό που έγινε ήταν ψιλοτσαμπουκάδες μεταξύ των παικτών και τίποτα παραπάνω. Ο Μπουρούσης που είναι κόκκινο πανί για τον "υπέροχο κόσμο μας" έχει πολλούς φίλους στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Σοφοκλής.
--> Μέσα σε όλα αυτά: "Προστατεψτε την ομάδα μας". Τι λες ρε μάστορα; Εδώ κινδυνεύουν οι παίκτες, η ομάδα μας μας νοιάζει μόνο; Μακάρι να παίξουμε 5ο τελικό κεκλεισμένων - μας αξίζει.
@ΑΖ
Ειχε χτυπησει κι ο Παπαλουκας ομως...
voreadis7
Jun 3 2010, 00:32
Εκκληση μέσω του basketforum.gr : Αγγελόπουλε θέλω μισό εκατομμυριάκι από τα 30 που πετάς στα σκουπίδια κάθε χρόνο.
Υ.Γ. Τώρα που έχουν σφίξει τα γάλατα φαίνεται το ήθος της "μεγαλύτερης ομάδας που ανέδει
ξε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός". Σπασμένα αποδυτήρια, ροχάλες,καραγκιοζιλίκια.
Υ.Γ2 Οι δηλώσεις του "μεγαλύτερου προπονητή στον κόσμο" δεν μου κάνουν καμία στην εντύπωση. Είναι κανόνας στη ζωή οτι οι πρώτοι των πρώτων στον επαγγελματικό τομέα είναι αποτυχημένοι ως άτομα.
Air Kef
Jun 3 2010, 00:32
Το ξέρω πως ήταν επιθετικό και όχι αμυντικό, αλλά ήδη την είχε γλιτώσει φτηνά στο προηγούμενο ποστάρισμα του ΔΔ, αργά ή γρήγορα θα το έκανε το φάουλ
Δεν την είχε γλιτώσει φτηνά ρε συ ΑΖ, το παλικάρι ειπε θα μείνω και θα παίξω, ο Γιαννάκης τον σεβάστηκε όπως σέβονται ολοι οι προπονητές αυτά τα "θέλω" των μεγάλων παικτών, ο Σέρβος έβαλε 100% συγκέντρωση και έπαιξε 2 ολόσωστες άμυνες.
silversurfer
Jun 3 2010, 00:36
Ήμουν στο γήπεδο! Τα τελευταία 3 χρόνια (μαζί με αυτό) είμαι με διαρκείας στο γήπεδο.
Γιατί τα λέω αυτά? Γιατί κάθε χρόνο η κατάσταση χειροτερεύει.. Αυτά που έγιναν σήμερα είχαν χρόνια να γίνουν. Μέσα σε τόσους βλάκες, βρέθηκε κ ένας που πέταξε τη φωτοβολίδα του στον πάγκο της ομάδας "του".. Ούτε που έβλεπε μπροστά του! Στα δέκα μέτρα δίπλα μου, μια από τις φορές που το γυρίσαμε στον πόντο κ άρχισαν πάλι να πετάνε την Άρτα με τα Γιάννινα μέσα, ένας από τους ξέμπαρκους κάφρους που έρχονται μόνο σε αυτά τα ματς πήγε να πλακωθεί κ πούλαγε τσαμπουκά σε όσους έβριζαν τους ομοίους του!
Όλο το 4ο δεκάλεπτο κ το περισσότερο από το 3ο το λέηζερ ήταν πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού κ μόνο στις βολές το σταμάταγαν. Αυτά κ άλλα όμορφα έγιναν σήμερα στο ΟΑΚΑ!
Α κάναμε κ μια επική ανατροπή από το -14, αλλά ούτε που το κατάλαβα! Περίμενα πότε θα διακοπεί το ματς..
Στο τέλος ο Σπανούλης είχε πάρει φάουλ κ ενώ το έδωσαν, μόλις είδαν να πετάγονται τα αντικείμενα το έλειξαν κ μετά ο Γιαννάκης μαζί με τον Ζοτς ήταν στο διαιτητή κ ο ήρωας Βασιλόπουλος μαζί με τον Σόφο κάθονταν μπροστά στον πάγκο κ περίμεναν μήπως κ εκτελεστούν οι βολές!
Ευχαριστώ τους κ. Γιαννακόπουλους που συντηρούν αυτές τις καταστάσεις κ δεν κάνουν τίποτα για να προστατεύσουν όσους πάνε στο γήπεδο κ στα υπόλοιπα 30 ματς της σεζόν..
Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω για όσα έζησα σήμερα..
υγ. Στο 4ο δεκάλεπτο δεν υπήρχαν διαιτητές.
edit: vastravoud 100% ταύτιση απόψεων! Σιχάθηκα κ γω με όσα είδα
QUOTE(Anaz @ Jun 2 2010, 23:30 )

@ΑΖ
Ειχε χτυπησει κι ο Παπαλουκας ομως...

Ωραία, αυτό το ξέρω... Αλλά εκεί έπρεπε να βρεθεί λύση. Καλύτερα να έδινε 2 λεπτά σφίγγοντας τα δόντια ο Παπ εκείνη την ώρα και να επέστρεφε για το τελευταίο τετράλεπτο ο Τεόντοσιτς. Ας έριχνε Πεν Μπέβερλι. Οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ από το να χάσεις τον μοναδικό εναπομείναντα δημιουργό σου 7 λεπτά πριν τελειώσει το ματς! Οτιδήποτε άλλο...
QUOTE(AZ1980 @ Jun 3 2010, 01:26 )

Για μένα το κλειδί του παιχνιδιού ήταν η παντελώς λανθασμένη απόφαση του κόουτς Γιαννάκη να αφήσει τον Τεόντοσιτς μέσα με 4 φάουλ στα 7 περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Όπως και λάθος του Σέρβου να ζητήσει να παραμείνει μέσα στον αγώνα και στη συνέχεια να προσπαθήσει να πάρει επιθετικό φάουλ. Το ξέρω πως ήταν επιθετικό και όχι αμυντικό, αλλά ήδη την είχε γλιτώσει φτηνά στο προηγούμενο ποστάρισμα του ΔΔ, αργά ή γρήγορα θα το έκανε το φάουλ.
Τελικα ομως δεν το εκανε και δωθηκε... για να μην σχολιασουμε τα Νο2καιΝο3 που δοθηκαν... Ναι ειναι λαθος αλλα στα μεγαλα ματς περιμενεις να σου παιξουν οι μεγαλοι παιχτες. Ε οταν αυτους δεν τους αφηνουν τοτε τι περιμενεις? Να παρω παιχνιδι με Πεν-Μπεβερλι στα γκαρντ?
Υ.Γ. Ρε παιδια ξερει κανεις ο Βασιλοπουλος γιατι δεν επαιξε καθολου?
Εχει κανεις τα στατιστικα να μας τα δωσει ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.