Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ιδανικοτερος-Καταλληλοτερος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
a bullet for your head
Οι κ.Αγγελοπουλοι μπορει να εχουν τα χαρτια τους κλειστα,ομως τα δημοσιευματα ''δινουν & παιρνουν''...
Βουγιοσεβιτς & Μαριτς στον ΟΣΦΠ?
http://thehoop.blogspot.com/2010/06/olympi...-and-maric.html
panosak
QUOTE(GMlls @ Jun 17 2010, 00:44 ) *

μακραν το καλυτερο σεναριο ...
μακαρι
benchwarmer
Προσοχή, ακολουθεί μεγάλο ποστ wos_sport4.gif

Αφού λοιπόν ο καιρός περνάει και δεν ανακοινώνεται τίποτα, ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για όλους αυτούς που έχουν ακουστεί στο παρόν τόπικ...


Γιαννάκης: Όσο δεν ανακοινώνεται λήξη της συνεργασίας (που πιθανότατα βέβαια θα ανακοινωθεί όταν τελειώσει το συμβόλαιό του), θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει εάν δεν βρεθεί κάτι "καλύτερο". Παρόλα αυτά, ακόμα και αν αποφασίσουν κάτι τέτοιο οι Αγγελόπουλοι (που με τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και με τους παίχτες και με τον κόσμο είναι απίθανο), το αποκλείω να θέλει ο ίδιος να παραμείνει, ιδίως χωρίς έμπρακτη στήριξη από τη διοίκηση στο θέμα των σχέσεών του με τους παίκτες. Λογικά θα θελήσει να ξεκουραστεί κιόλας του χρόνου, ίσως και μόνιμα. Προσωπικά, και με την παρούσα κατάσταση, πράγματι θα ήταν το καλύτερο και για τις δυο πλευρές να κλείσει ο κύκλος.

Μπλατ: Έκλεισε στην Μακάμπι.

Ιβάνοβιτς: Δείχνουν να ανέβηκαν πολύ οι μετοχές του μετά από το μυθικό πρωτάθλημα που πήρε η Κάχα. Λογικά είναι ένα από τα ονόματα που σκέφτονται σοβαρά οι αφοί. Εξακολουθεί πάντως να μην είναι από τις συμπάθειές μου, όχι τόσο λόγω του τρόπου διαχείρησης των παιχτών του (που πράγματι κάτι τέτοιο ίσως να χρειαζόμαστε, αφού το μοντέλο των ισορροπιών απέτυχε), αλλά καθαρά για τις προπονητικές του ικανότητες.

Σπάχια: Έκλεισε στην Φενέρ. "Λίγος" ούτως ή άλλως.

Ίβκοβιτς: Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτούς που δεν τον θέλουν λόγω μεγάλης ηλικίας κλπ. Εάν θέλουμε κάποιον να εμπνεύσει τον σεβασμό στους παίχτες, είναι αυτός. Αλλά το αποκλείω να θέλει ο ίδιος να μπει ξανά στην διαδικασία των καθημερινών προπονήσεων, πίεσης κλπ, ιδίως σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Πάντως για μένα, θα ήταν πολύ καλή λύση.

Σφαιρόπουλος: Νέος, ανερχόμενος, ικανότατος προπονητικά, αλλά δεν νομίζω ότι με τις παρούσες συνθήκες μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της θέσης όπου μία προσωπικότητα σαν τον Γιαννάκης απέτυχε να το κάνει. Πιθανότατα πάντως, και εάν συνεχίσει την ανοδική του πορεία, θα είναι ο μεθεπόμενος προπονητής μας.

Σφαιρόπουλος με τεχνικό διεθυντή Ντούντα: Εάν ταιριάζουν μπασκετικά, τότε είναι ίσως και η καλύτερη περίπτωση. Ο συνδυασμός της όρεξης και της ικανότητας του Σφαιρόπουλου, με την επιβλητική παρουσία του σοφού, νομίζω είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Απαραίτητη προυπόθεση πάντως για αυτό το σχήμα θα είναι να ταιριάζουν αυτοί οι δύο προπονητικά, που δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει. Πάντως, εάν δεν κάνω λάθος έχει κυκλοφορήσει ότι τελικά δεν θα πάνε οι αφοί σε σχήμα με τεχνικό διεθυντή.

Πιανιτζιάνι: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Πράγματι, έχει κάνει καλή δουλειά στη Σιένα, αλλά δεν έχει κάνει και καμία υπέρβαση. Οι κούπες στο συγκεκριμένο ιταλικό πρωτάθλημα δεν λένε απολύτως τίποτα. Συν το ότι η δουλειά του στην εθνικη Ιταλίας θα τον έχει απασχολημένο μέχρι τέλος Αυγούστου το νωρίτερο, και αυτό είναι το τελευταίο που θέλουμε.

Σκαριόλο: Τα ίδια πάνω κάτω με τον Πιανιτζιάνι. Συμπαθής, αλλά δεν πιστεύω ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω. Ισχύει το ίδιο που ισχύει και για τον Πιανιτζιάνι με τις εθνικές. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι κάταλληλο το "κοσμοπολίτικο" στυλάκι. Ειδικά ο συγκεκριμένος θα έχει και μεγάλο πρόβλημα με την πειθαρχία.

Τόμιτς με τεχνικό διευθυντή Ντούντα: Σίγουρα θα ταιριάξουν καλά οι δυο τους, αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω τον Τόμιτς "κανονικό" προπονητή την ώρα του αγώνα. Παρόλα αυτά, δεν είμαι και απόλυτα αρνητικός. Αλλά είπαμε, σχήμα με τεχνικό διευθυντή δύσκολα να συμβεί.

Ρέπεσα: Δεν υπάρχει περίπτωση. "Λίγος" κατ' εμέ. Συν ότι είναι και στην εθνική Κροατίας κλπ κλπ.

Πέπου Ερνάντεθ: Είναι στη Μπανταλόνα. Όπως και να 'χει, δεν μου αρέσει προσωπικά. Δεν το αποκλείω πάντως να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι αφοί.

Ζούρος: Ικανότατος στο τεχνικό κομμάτι χωρίς αμφιβολία, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να δώσει στα άλλα. Σίγουρα πάντως, η πρώτη "κρυάδα" που είχε περάσει το 2001, θα τον βοηθήσει σε ενδεχόμενη συνεργασία. Αλλά το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να πάμε σε Έλληνα κόουτς.

Βουγιόσεβιτς: Καταπληκτικός κόουτς, αλλά μόνο για την Παρτιζάν. Αποδεδειγμένα δεν μπορεί να δουλέψει εκτός Σερβίας. Και το αποκλείω να θελήσει και ο ίδιος να φύγει απο εκεί που τον έχουν ήρωα.

Ρενέσες: Πολύ μεγάλος σε ηλικία για να θελήσει να δουλέψει για πρώτη φορά στη ζωή του εκτός Ισπανίας.

Γκέρσον: Θα είχε ενδιαφέρον δεν αντιλέγω να τον δούμε και με τέτοιο μπάτζετ (το οποίο παρεπιπτόντως δεν αποκλείω να πέσει κάπως φέτος), αλλά έκλεισε ως τεχνικός διευθυντής στην Μακάμπι.

Σιρέικα: Αμφιβάλλω αν τον γνωρίζουν καν οι αφοί. Εντάξει, παρουσίασε μια διαστημική Λιθουανία το 2003, αλλά με αυτούς τους παίχτες που είχε, πολλοί θα το έκαναν (όσο κλισέ και εάν ακούγεται αυτό). Εξάλλου, απο εκεί και πέρα, είναι το απόλυτο μηδέν.

Παπαλουκάς: Προς το παρόν μόνο ως αστείο το παίρνω. Για το μέλλον, είμαι σχεδόν σίγουρος.

Μπαρτζώκας: Πάρα πολύ καλός προπονητής. Και με εμπειρίες πλέον. Αλλά εάν είναι να πάμε σε Έλληνα προπονητή (που όπως ξαναείπα είναι σχεδόν απίθανο) λογικά θα προτιμηθεί ο Σφαιρόπουλος.

Κατσικάρης: Έπεσε πολύ στην εκτίμηση τη δική μου και πολλών με τη συμπεριφορά του στον Άρη. Ούτως η άλλως, δεν υπήρχε περίπτωση.

Αγγέλου με τεχνικό διευθυντή Ντούντα: Ακούστηκε κάπου στην πορεία, ευτυχώς ξεχάστηκε. Είχε βάση πάντως, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο πρώτος είχε υπάρξει βοηθός του δεύτερου στην Ντιναμό.

Τζούροβιτς: Να το δω κι ας πεθάνω..

Καζλάουσκας: Εάν δεν κάνω λάθος έχει υπογράψει όρο που δεν μπορεί να αναλάβει Ολυμπιακό-Παναθηναικό. Εάν πάντως μπορεί να τον σπάσει, δεν θα με χάλαγε, αλλά δεν νομίζω ότι τον σκέφτονται οι αφοί σαν προσιτή περίπτωση.

Περάσοβιτς: Καλός προπονητής κι αυτός, και ανερχόμενος. Αλλά είναι μεγάλη η διαφορά της Τσιμπόνα με τον Ολυμπιακό. Έχω και μια έμφυτη αντιπάθεια στους (περισσότερους) Κροάτες, οπότε... Και δεν νομίζω ότι τον υπολογίζουν και οι Αγγελόπουλοι.

Μεσίνα: Εδώ είμαστε.... Νομίζω αυτό περιμένουν οι αφοί για να αποφασίσουν. Δεν θα πω ότι έγινε λάθος πέρυσι, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είχαν πάρει την σωστή απόφαση να κρατήσουν τον Γιαννάκη, φέτος πάντως θα πρέπει να το ψάξουν. Σίγουρα, τα έκανε σαλάτα στην Ρεάλ, αλλά είναι αποδεδειγμένα πολύ σπουδαίος προπονητής. Θα πρέπει πάντως να αρχίσουμε τελείως από το μηδέν σε μια τέτοια περίπτωση και δεν είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Και αλίμονο, εάν έρθει, να μην μπλεχτεί κανείς στα πόδια του.

Πατσέσας: Τα ίδια με τον Περάσοβιτς πάνω κάτω. Εάν πάμε σε επιλογή προπονητή τέτοιου επιπέδου (όχι προπονητικού, αυτό δεν είμαι σε θέση να το ξέρω απόλυτα, αλλά επιπέδου ομάδας που βρισκόταν), καλύτερα να προτιμήσουμε έναν Έλληνα.

Πέσιτς: Για μένα η καλύτερη επιλογή. Αυτά τα "πρώην προπονητής" κλπ, τα ακούω βερεσέ. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να δουλέψει στο υψηλότερο επίπεδο, συν το ότι η προσωπικότητά του θα βάλει πολλούς στη θέση τους, χωρίς όμως τις υπερβολές τύπου Ιβάνοβιτς. Δεν ξέρω βέβαια εάν θέλει να δουλέψει εδώ, καθώς και σε τι κατάσταση είναι η υγεία του κλπ. Εάν πάντως θέλει, εγώ θα του παρέδιδα τα κλειδιά της ομάδας εν λευκώ. Έχει και την (φημολογούμενη) κόντρα με τον Ομπράντοβιτς, ήταν και προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα, θα δέσει μια χαρά.

Μάλκοβιτς: Ναι οκ....

Οποιοσδήποτε προπονητής ΝΒΑ η NCAA: Εάν το κάνουν οι Αγγελόπουλοι, θα είναι πράγματι άξιοι της μοίρας τους.


Κλείνοντας λοιπόν, προσωπικά καταλήγω στον Πέσιτς. Το θέμα όμως είναι, ότι όποιον και να επιλέξουν οι αφοί, θα πρέπει να τον στηρίξουν έμπρακτα, και απέναντι στον κόσμο της ομάδας, και απέναντι στους παίχτες, και απέναντι στο σύστημα, καθώς επίσης και να τον αφήσουν να αποφασίσει αυτός και μόνον αυτός για το ρόστερ. Εκεί χάθηκε η χρονιά φέτος (εάν "χάθηκε", γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιοι παρουσιάζουν τα πράγματα πολύ πιο τραγικά από ότι είναι), και όχι στο εάν πήρε ο Γιαννάκης 5 τάιμ άουτ λιγότερα από ότι έπρεπε.

Και ένα άρθρο με το οποίο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ:
http://www.gazzetta.gr/bloggers/papadogian...%8D%CE%B4%CE%B9
roben
QUOTE(rankin @ Jun 16 2010, 09:18 ) *
Δηλαδή είναι top προπονητής ο Ιβάνοβιτς με την κωλο-ομάδα την Καχα Λαμποράλ που την παίρνει 2 χρόνια τώρα φαλάγγι ο Ολυμπιακός του Γιαννάκη;; smiley.gif

Σαφώς ανώτεροι προπονητές είναι μόνο όσοι κερδίζουν τον Ζοτς.. Οι άλλοι είναι τυχαίοι τυχεροί μπαγλαμάδες, που ο ακόμα πιο τυχερός Ολυμπιακός βρίσκει στο δρόμο του και έτσι, εντελώς τυχαία, προοδεύει

Τα πα και εγώ και ξέσκασα.... icon_headbang.gif


Ε,τον προπονητή που κέρδιζε τον Ζοτς τον είχατε και τον διώξατε σαν...ταβερνιάρη !! Στερνή μου γνώση...
kseplenhs
το θέμα κούρασε.μας έχουν βρει που ψαχνόμαστε και κάθε μέρα έχουμε και διαφορετικό σενάριο...

ελπίζω σε μερικές ώρες που θα ξυπνήσω να έχουμε νεο προπονητή icon_drunk.gif

υ/γ:φέρτε μπάνε με τεχνικό διευθυντή την κόρη του.ή αντίστροφα δεν έχει σημασία... shot.gif
spysta
Eγω παντως θα ειμαι κομπλε ΟΠΟΙΟΣ εκ των Πεσιτς,Πιανιτζιανι,Ιβκοβιτς,Σκαριολο και Ιβανοβιτς .. κι αν ερθει !!
ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρουμε σε ολους απο ενα αρνητικο ..
πχ
Πεσιτς-εχει καιρο να προπονησει συλλογο επιπεδου ΟΣΦΠ
Πιανιτζιανι-Πρωταθλητης στο αστειο πρωταθλημα της Ιταλιας
Ιβκοβιτς-εχει γερασει πια
Σκαριολο-Δεν ειναι αυστηρος σε θεματα πειθαρχιας
Ιβανοβιτς-εξαντλητικες προπονησεις

ΑΛΛΑ .. ΟΛΟΙ ειναι ΣΟΒΑΡΟΙ προπονητες .. και αναμφησβητητα εντασσονται στους καλυτερους απο τους διαθεσιμους προπονητες που εχεις να διαλεξεις
stig
Έτσι είναι, όποιος κι αν έρθει, καλό θα είναι. Υπάρχει μια σειρά επιλογών, δε χτυπάς μόνο έναν. Ελπίζω πάντως να είναι κάποιος από τους παραπάνω.
saou
Και γω ικανοποιημένος θα είμαι με τους παραπάνω, εκτός του Ιβάνοβιτς. Για την ακρίβεια το ίδιο μου κάνουν και ο Μπαρτζώκας με το Σφαιρόπουλο, ικανοί είναι και αυτοί και ας μην κάνουν γκελ στον κόσμο. Αρκεί να προστατέψουν την ομάδα οι Αγγελόπουλοι από τη βρωμιά. Αν γίνει αυτό, τότε μια χαρά θα είμαστε όποιος από τους παραπάνω και αν έρθει.

Αν πάλι όχι, θα καθόμαστε του χρόνου τέτοια εποχή να συζητάμε τι δεν έχει ο εκλεκτός μας, γιατί οι βεντέτες δεν τον υπάκουαν 100% και πήραν 2 τραβηγμένα σουτ σε 40', τι γάτος είναι ο Ομπράντοβιτς που τον έφαγε λάχανο τον δικό μας, γιατί έγιναν πάλι επεισόδια, γιατί δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ και όλα τα συναφή. .

Ίσως είναι λίγο άσχετο, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα βλέποντας την Ταού του Σέρβου η οποία έπαιζε κατά κύριο λόγο ανερμάτιστο μπάσκετ μέσα στη σεζόν, να παίρνει το πρωτάθλημα απόλυτα δίκαια επειδή πέτυχε τη Μπάρτσα ντεφορμέ. Κουτόφραγκοι Ισπανοί...
rankin
QUOTE(roben @ Jun 17 2010, 02:56 ) *
Ε,τον προπονητή που κέρδιζε τον Ζοτς τον είχατε και τον διώξατε σαν...ταβερνιάρη !! Στερνή μου γνώση...

Δεν ισχύει αυτό που λες, γιατί ο "Ζοτς" άφηνε επίτηδες τον Γκέρσον να κερδίζει για να τον κρατήσουμε wav.gif

Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται ο Φιλ Τζάκσον για να κερδίσουμε ένα ρημαδιασμένο πρωτάθλημα.. wink.gif
Redalert
QUOTE(rankin @ Jun 17 2010, 10:54 ) *
Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται ο Φιλ Τζάκσον για να κερδίσουμε ένα ρημαδιασμένο πρωτάθλημα.. wink.gif


Συμφωνω με τον rankin οσο αναφορα τον προπονητη. Ολοι οι προπονητες που αναφερονται δεν ειναι "ασχετοι"...
ολοι ομως κρινονται εκ του αποτελεσματος!!
Τα τελευταια χρονια το "προβλημα" της ομαδας ειναι η λανθασμενη διαχειριση του μεγαλυτερου "budget" στην ευρωπη.
Τοσα $ "πεταμενα" και εχεις την χειροτερη περιφερεια στην ευρωπη στο "εκτελεστικο" κομματι.
Αν δεν επελθει ισορροπια μεταξυ front line και περιφερειας δεν βλεπω φως!!!
tsouras o.a.c
Και συνεχιζουμε σχεδον σε ολα τα ποσταρισματα να βαζουμε σαν παραμετρο , το ποιος μπορει να κερδίσει τον Ζοτς!Αυτο και μονο δειχνει το δικο μας σκαλωμα , που μπορει να εχουν και οι ιδιοι οι Αγγελοπουλοι!
Ο Γκερσον κερδιζε τον Ζοτς γιατι απλα ειχε δυνατο ροστερ και ηταν καλυτερος κοουτς, ενω ο Σερβος ειναι η επιτομη του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!Επειδη δεν εχω σαφη εικονα για ολους, θα ηθελα την αποψη σας, για το ποιος ειναι καλυτερος στο κοουτσρισμα στην διαρκεια του παιχνιδιου, και ποιος ειναι καλυτερος στο να κανει την ομαδα να δουλευει σαν μηχανη!

εγω με μια γρηγορη ματια θα βαθμολογουσα καπως ετσι:
Γιαννακης:Κοουταρισμα 8-Προπονηση 7

Μπλατ: ...................7-..................8

Ιβανοβιτς:..................8-...................9

Πιανιτζιανι:.................8-...................9

Ιβκοβιτς:....................9-...................9(?)

Σκαριολο:...................8-...................8

Πεπου:.......................8-...................9

Πεσιτς:.......................9-...................9

Ζουρος:.....................9-...................8(αναλογικα με την υλικο του)

Μπαρτζωκας:................9-..................9(το ιδιο)

Σφαιροπουλος:............8-...................9(το ιδιο)

a bullet for your head
QUOTE(tsouras o.a.c @ Jun 17 2010, 12:56 ) *
εγω με μια γρηγορη ματια θα βαθμολογουσα καπως ετσι:
Γιαννακης:Κοουταρισμα 8-Προπονηση 7

Μπλατ: ...................7-..................8

Ιβανοβιτς:..................8-...................9

Πιανιτζιανι:.................8-...................9

Ιβκοβιτς:....................9-...................9(?)

Σκαριολο:...................8-...................8

Πεπου:.......................8-...................9

Πεσιτς:.......................9-...................9

Ζουρος:.....................9-...................8(αναλογικα με την υλικο του)

Μπαρτζωκας:................9-..................9(το ιδιο)

Σφαιροπουλος:............8-...................9(το ιδιο)

Αυτο που εγω θα ηθελα να πω ειναι,πως μεγαλο ρολο στον παραγοντα ''Προπονηση'',παιζουν & τα επιτελεια που περιστοιχιζουν τους χεντ-κοουτς των ομαδων.
Για π.χ. χρονια τωρα ακουμε για τις καλες πορειες του Αμαρουσιου,με προπονητη ειτε τον Γιαννακη,ειτε τον Μαρκοπουλο,ειτε τον Μπαρτζωκα,αλλα ποτε δεν αναφερονται οι Μανωλοπουλος-Λιναρδος,οι οποιοι παραμενουν σταθεροι στα ποστα τους,ενω οι πρωτοι προπονητες του Αμαρουσιου αλλαζουν...
Επισης,επειδη δεν μπορουμε να ειμαστε παροντες στις προπονησεις των ομαδων,μπορουμε να κανουμε μονο εκτιμησεις πανω στη βαση των αμυντικων & επιθετικων αυτοματισμων,στην ατομικη βελτιωση των παικτων & στη Φ.Κ.

Απο κει & περα...η δικη μου βαθμολογηση ειναι:

Γιαννακης:Κοουτσαρισμα 7.5-Προπονηση 8.5

Μπλατ:Κοουτσαρισμα 9-Προπονηση 9

Πιανιτζιανι:Κοουτσαρισμα 9-Προπονηση 9

Ιβανοβιτς:Κοουτσαρισμα 8.5-Προπονηση 9.5

Ιβκοβιτς:Κοουτσαρισμα 9.5-Προπονηση 9

Πεσιτς:Κοουτσαρισμα 9-Προπονηση 9

Σκαριολο:Κοουτσαρισμα 8-Προπονηση 8

Βουγιοσεβιτς:Κοουτσαρισμα 9.5-Προπονηση 9(αναλογικα με το υλικο & τις συνθηκες που εχει στη Παρτιζαν)

Πεπου:Κοουτσαρισμα 8.5-Προπονηση 9

Μπαρτζωκας:Κοουτσαρισμα 8.5-Προπονηση 9

Σφαιροπουλος:Κοουτσαρισμα 8.5-Προπονηση 9

Ζουρος:Κοουτσαρισμα 8-Προπονηση 8.5

Για τους 3 τελευταιους Ελληνες προπονητες,ισχυει πανω-κατω,αυτο που ανεφερα για τον Βουγιοσεβιτς.
HLR CENATION
Μonο στο 8αρι του Ηλια στο κοουτσαρισμα διαφωνω κ στο μεγαλυτερο βαθμο που πηρε ο Μπαρτζωκας.Ο Ζουρος για εμενα ειναι ο καλυτερος ελληνας ππροπονητης στο κοουτσαρισμα.Ειναι ο μονος που εχει τοσες διαφορετηκες αμυντηκες πατεντες.Ο ομπραντοβιτς ειχε δηλωσει οτι ο προπονητης που τον δυσκολευει περισσοτερο στο κοουτσαρισμα στην ελλαδα ειναι ο Ζουρος.Ο Μπαρτζωκας πηγε σε μια ομαδα που εδω κ πολλα χρονια πηγαινει καλα κ ρολαρει.

a bullet for your head
QUOTE(laclipers @ Jun 17 2010, 17:30 ) *
Μonο στο 8αρι του Ηλια στο κοουτσαρισμα διαφωνω κ στο μεγαλυτερο βαθμο που πηρε ο Μπαρτζωκας.Ο Ζουρος για εμενα ειναι ο καλυτερος ελληνας ππροπονητης στο κοουτσαρισμα.Ειναι ο μονος που εχει τοσες διαφορετηκες αμυντηκες πατεντες.Ο ομπραντοβιτς ειχε δηλωσει οτι ο προπονητης που τον δυσκολευει περισσοτερο στο κοουτσαρισμα στην ελλαδα ειναι ο Ζουρος.Ο Μπαρτζωκας πηγε σε μια ομαδα που εδω κ πολλα χρονια πηγαινει καλα κ ρολαρει.

Να τα μας... rolleyes.gif
Μιας & κατα τη διαρκεια της χρονιας παρατηρηθηκε μια ψιλοκοντριτσα μεταξυ τους,ισως να ανοιξω & ενα ξεχωριστο poll για τους δυο τους... smiley.gif
Αν προσεξες,παραπανω ανεφερα τις αμυντικες-επιθετικες συνεργασιες & αυτοματισμους,ως ενα κριτηριο για τον παραγοντα ''Προπονηση''.
Δεν θα διαφωνησω οτι ο Ζουρος εχει δειξει καλα στοιχεια & στα αμυντικα πλανα & στα παιχνιδια των ειδικων καταστασεων.
Κατα τη ροη των παιχνιδιων ομως,δεν με εχει εντυπωσιασει με το λεγομενο ''διαβασμα του παιχνιδιου''.
Αποψη μου βεβαια...οπως & εσυ η' ο καθενας απο μας,εχει τη δικια του.
olaaa
QUOTE
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική του δουλειά στο Μαρούσι καθώς αναδείχθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου καλύτερος προπονητής του φετινού πρωταθλήματος. Πίσω από τον Έλληνα τεχνικό, που οδήγησε το Μαρούσι στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας και στην τρίτη θέση της Α1, βρέθηκε ο προπονητής του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ τρίτος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του Κολοσσού Ρόδου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έλαβε καμία ψήφο (!), παρότι κατέκτησε το Κύπελλο κι έφτασε με την ομάδα του στον τελικό της Ευρωλίγκας. Σημειώνεται πως καθένας από τους 39 εκπροσώπους του Τύπου που συμμετείχαν στην ψηφοφορία μπορούσε να ψηφίσει τρεις προπονητές.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Γιώργος Μπαρτζώκας (Μαρούσι) 80
Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός) 67
Γιάννης Σφαιρόπουλος (Κολοσσός Ρ.) 60
Ηλίας Ζούρος (Πανελλήνιος) 17
Μηνάς Γκέκος (ΑΕΚ) 3
Ντέιβιντ Μπλατ (Άρης) 3
Σούλης Μαρκόπουλος (ΠΑΟΚ) 2
Θανάσης Σκουρτόπουλος (Περιστέρι) 2


μαλιστα..

προτιμησαν δηλαδη καποιοι να ψηφισουν το γκεκο αντι να ψηφισουν το γιαννακη

απιστευτος ο πολεμος που δεχεται αυτος ο ανθρωπος μακαρι να φυγει τελικα απο την ομαδα και να κατσει να ξεκουραστει για καποιο διαστημα, δεν του ταιριαζει αυτο το καραγκιοζλικι που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα
rankin
QUOTE(olaaa @ Jun 17 2010, 18:35 ) *
μαλιστα..

προτιμησαν δηλαδη καποιοι να ψηφισουν το γκεκο αντι να ψηφισουν το γιαννακη

απιστευτος ο πολεμος που δεχεται αυτος ο ανθρωπος μακαρι να φυγει τελικα απο την ομαδα και να κατσει να ξεκουραστει για καποιο διαστημα, δεν του ταιριαζει αυτο το καραγκιοζλικι που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα

και το αστείο είναι πως κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι δημοσιογράφοι τον έσπρωχναν και τον προστάτευαν.
Το μόνο που προστάτευε το Γιαννάκη είναι ο εαυτός του, και 10 γραφικοί που προσπαθούσαμε να σταθούμε ασπίδα προστασίας με αποτέλεσμα κάποιοι να μας θεωρούν μέχρι και εγκάθετους

Κρίμα που δεν φεύγει όπως του αρμόζει..
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Jun 17 2010, 19:52 ) *
και το αστείο είναι πως κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι δημοσιογράφοι τον έσπρωχναν και τον προστάτευαν.
Το μόνο που προστάτευε το Γιαννάκη είναι ο εαυτός του, και 10 γραφικοί που προσπαθούσαμε να σταθούμε ασπίδα προστασίας με αποτέλεσμα κάποιοι να μας θεωρούν μέχρι και εγκάθετους

Κρίμα που δεν φεύγει όπως του αρμόζει..



εγώ δεν το βλέπω πως είναι θέμα προσωπου.θέμα ομάδας είναι.

και μόνο που ο "λαικός ήρωας" και τοτέμ του ελληνικου μπάσκετ γιαννάκης έφτσε σε σημείο να τον φτύσουν όλοι,νομίζω το επιβεβαιώνει...
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Jun 17 2010, 20:04 ) *
εγώ δεν το βλέπω πως είναι θέμα προσωπου.θέμα ομάδας είναι.

και μόνο που ο "λαικός ήρωας" και τοτέμ του ελληνικου μπάσκετ γιαννάκης έφτσε σε σημείο να τον φτύσουν όλοι,νομίζω το επιβεβαιώνει...

και αυτό σωστό είναι ....
το αστείο είναι πως όσο ήμασταν κακομοίρηδες, όλο και κανένα ψηφουλάκι έπαιρνε ο εκάστοτε προπονητής μας..

όπως και να χει, ας αδιαφορήσουμε για αυτό. δεν έχει καμία σημασία
το θέμα είναι, θα πάρουμε προπονητή να τελειώνουμε;
Μέχρι και η εθνική ποδοσφαίρου πήρε νίκη στο μουντιάλ, και εμείς ακόμα δεν έχουμε πάρει προπονητή;;;;;
Anaz
Δηλαδη bullet κρινοντας απ'τις βαθμολογιες, ιεωρεις τον Γιαννακη τον χειροτερο προπονητη απ'ολους τους προαναφερθεντες?? Αρα οποιος και να'ρθει απο αυτους θα'χουμε κανει βημα παραπανω??
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Jun 17 2010, 21:19 ) *
Δηλαδη bullet κρινοντας απ'τις βαθμολογιες, ιεωρεις τον Γιαννακη τον χειροτερο προπονητη απ'ολους τους προαναφερθεντες?? Αρα οποιος και να'ρθει απο αυτους θα'χουμε κανει βημα παραπανω??

Δεν νομιζω οτι μπορει απαραιτητα να υπαρξει η εξισωση..''Αρα οποιος και να 'ρθει απο αυτους θα'χουμε κανει βημα παραπανω''...
Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επιδρουν.
Και σιγουρα δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
Οποιος & εαν ειναι αυτος που θα αναλαβει(στη περιπτωση παντα που δεν ανανεωσει ο ΟΣΦΠ με τον Γιαννακη),θα κριθει στη πορεια.
Anaz
Παντως τον θεωρεις τον χειροτερο. η οχι?
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Jun 17 2010, 21:36 ) *
Παντως τον θεωρεις τον χειροτερο. η οχι?

Βλεπω πως επιμενεις & μαλιστα με λιγο επιθετικο υφος... rolleyes.gif
Αν διαβαζες προσεκτικοτερα το ποστ μου θα εβλεπες οτι ανεφερα & καποια πραγματα οσον αφορα τον παραγοντα ''Προπονηση''...
Και τον μεγαλο ρολο που παιζουν & τα προπονητικα σταφ που περιστοιχιζουν τους χεντ-κοουτς(ιδιως για τους αμεσους συνεργατες..)..
Η γνωμη μου ειναι πως αν αντι του Μανουσελη παρεμενε ο Σφαιροπουλος,αυτοματως στον παραγοντα ''Προπονηση'' θα υπηρχε & μια αυξηση της ταξης του 0.5(παντοτε με τα δικα μου κριτηρια αξιολογησης..)..
Ενω & στο κομματι του κοουτσαρισματος,ισως & λεω ισως,να υπηρχε & εκει μια βελτιωση.

Περιμενω με ενδιαφερον & τη δικη σου βαθμολογηση-αξιολογηση..
priest
πιστευω πως ο γιαννακης δεν ηταν κακος σαν προπονητης αλλα ειμαι σιγουρος πως ειχε χασει τον ελεγχο των μεγαλων αστεριων της ομαδας...δηλαδη οι κινησεις τους μεσα στο γηπεδο,οι αλλαγες που εκανε,το ποιος θα μαρκαρει ποιον κτλ δεν ηταν κακες.απλως μερικες φορες εχω την αισθηση πως οταν ο παο ηταν φουριοζος και οι παικτες του οσφπ παθαιναν μπλακ-αουτ,το ιδιο παθαινε και αυτος.εχανε τελειως ομως τον ελεγχο.και μεσα στο γηπεδο οι παικτς εκαναν οτι ηθελαν..ξερω πως ισως να ειμαι καπως υπερβολικος αλλα δεν ξεφευγει και πολυ απο την πραγματικοτητα.τωρα οσον αφορα το ποιος ειναι καταλληλοτερος αυτο θα δειξει..κανεις πριν παρει μια ομαδα δεν μπορει να κριθει..ολοι κρινονται στο γηπεδο.
Anaz
QUOTE
Βλεπω πως επιμενεις & μαλιστα με λιγο επιθετικο υφος...
oχι ρε συ. Απλα ρωταω -απο περιεργεια- αν αυτη η βαθμολογηση αντικατοπτριζει σε γενικες γραμμες και την συνολικη εικονα που εχεις για τους συγκεκριμενους προπονητες, ή αν για να γινει κατι τετοιο δεν επαρκουν οι δυο παραγοντες που βαθμολογουνται, αλλα θα πρεπει να συμπεριληφθουν οπωσδηποτε και αλλοι.

QUOTE
Περιμενω με ενδιαφερον & τη δικη σου βαθμολογηση-αξιολογηση..
Προτιμω να εκφερω αποψη για κατι που θεωρω οτι γνωριζω αρκετα καλα.Δεν ειμαι σε θεση να κανω κατι τετοιο.
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Jun 17 2010, 22:22 ) *
oχι ρε συ. Απλα ρωταω -απο περιεργεια- αν αυτη η βαθμολογηση αντικατοπτριζει σε γενικες γραμμες και την συνολικη εικονα που εχεις για τους συγκεκριμενους προπονητες, ή αν για να γινει κατι τετοιο δεν επαρκουν οι δυο παραγοντες που βαθμολογουνται, αλλα θα πρεπει να συμπεριληφθουν οπωσδηποτε και αλλοι.

Μαλλον καταλαβα λαθος τοτε... rolleyes.gif
Αισθανθηκα μια επιθετικοτητα & μια ''ασφυκτικη πιεση'',απ τη στιγμη ειδικα,που απαντησα σε ενα ποστ,οπου ο Γιαννακης & παλι δεν συγκεντρωνε καλη βαθμολογια...ενω ενας αλλος φιλος ειπε πως συμφωνει σ'ολα,πλην του βαθμου που εβαλα στο κοουτσαρισμα των Ζουρου-Μπαρτζωκα... smiley.gif

Οι 2 παραγοντες που βαθμολογηθηκαν,ειναι παρα πολυ βασικοι.
Ομως παιζουν ρολο & αλλες καταστασεις,στοιχεια,συγκυριες.
Απο κει & περα ομως,θεωρω οτι το κοουτσαρισμα στον Γιαννακη,δεν ειναι & το δυνατοτερο του σημειο...& συγκριτικα παντοτε με τους υπολοιπους.

QUOTE(Anaz @ Jun 17 2010, 22:22 ) *
Προτιμω να εκφερω αποψη για κατι που θεωρω οτι γνωριζω αρκετα καλα.Δεν ειμαι σε θεση να κανω κατι τετοιο.

Εγω απ την αλλη πιστευω οτι εχεις ''ματι'' & μπορεις να εκφερεις & αποψη..
Μαλιστα η δημοσιευση σου Νο18501,στο τοπικ των μεταγραφων του Ολυμπιακου,μ'αρεσε ιδιαιτερα...
Αρκετα καλη παρατηρηση για καποιον που θεωρει για τον εαυτο του,οτι δεν ειναι σε θεση να εκφερει αποψη.. wink.gif
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...83&st=18495
Anaz
Απλα αν οι δυο αυτοι παραγοντες αντικατοπτριζουν σε γενικες γραμμες και την συνολικη εκτιμηση για εναν προπονητη, μου κανει εντυπωση που τον τοποθετεις πιο κατω απ'ολους. Γι'αυτο ζητησα διευκρινηση. that's all.

Κατα τη γνωμη μου παντως οι δυο αυτοι παραγοντες ειναι πολυ γενικοι, και δεν επαρκουν για να βαθμολογησεις εναν προπονητη.

QUOTE
για καποιον που θεωρει για τον εαυτο του,οτι δεν ειναι σε θεση να εκφερει αποψη..
Δεν εχω τις "εικονες" που θα ηθελα απ'ολους τους προαναφερθεντες προπονητες για να εκφερω μια αρκουντως εμπεριστατωμενη αποψη.
berry
δεν μπορω να καταλαβω πως αξιολογουμε την ικανοτητα καποιου τεχνικου να προπονει καλα

δεν ειμαστε εκει για να ξερουμε και οτι βαθμολογια και να δωσουμε θα βασιζεται πανω σε κατα καιρους δημοσιευματα ως επι το πλειστον ασχετων μπασκετικα δημοσιογραφων

τεσπα

οσο περναει ο καιρος αρχιζω να πιστευω ολο και περισσοτερο οτι περιμενουμε πιανιντζιανι να τελειωσει τους τελικους με την σιενα

ερχεται ανακοινωση οδοστρωτηρας...

πιανιντζιανι , σατο, μακινταρης , λαβρινοβιτς , ζησης ?

Σιενα - Ολυμπιακος (λαικ τσιπιτα πανιωνιος ενα πραμα) blink.gif

ο Πρωταθλητης σημερα λεει για Καζλαουσκας παντως

η καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου. αν δεν ηταν και στην εθνικη θα ηταν ιδανικο
panosak
QUOTE(berry @ Jun 18 2010, 08:50 ) *
δεν μπορω να καταλαβω πως αξιολογουμε την ικανοτητα καποιου τεχνικου να προπονει καλα
δεν ειμαστε εκει για να ξερουμε και οτι βαθμολογια και να δωσουμε θα βασιζεται πανω σε κατα καιρους δημοσιευματα ως επι το πλειστον ασχετων μπασκετικα δημοσιογραφων

σωστος ο truth ...
leonkalf
Συμφωνώ εν μέρη με τον berry..
Aν δεν ξέρεις/δεις πως λειτουργεί ένας προπονητής μέσα στην ομάδα (προπονήσεις, αποδυτήρια, ομιλίες κλπ) δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Από έξω, το μόνο που βλέπεις είναι το τι παρουσιάζει η ομάδα και πως λειτουργεί στα ματς. Σημαντικό αλλά δεν τα λέει όλα..
Οι παίκτες του καθενός ξέρουν πολύ περισσότερο το τι αξίζει κάποιος.
Ο πολύς κόσμος ασχολείτε περισσότερο με το προφιλ που βγάζει προς τα έξω ο κάθε ένας. Πως "κοκκινίζει" ο Ζοτς, πως "μαστιγώνει" ο Ιβάνοβιτς, πως "κλαίει" ο Γιαννάκης, πόσο ζελέ βάζει στο μαλλί ο Σκαριόλο κλπ κλπ.
Για να κρίνεις έναν προπονητή, πρέπει να τον ζήσεις στην καθημερινότητα μιας ομάδας και όχι μόνο το πως φαίνεται στο παιχνίδι. Έτσι τουλάχιστον έχω μάθει εγώ να λειτουργώ τόσα χρόνια σαν παίκτης.
newpower2020
http://www.redplanet.gr/html/ent/431/ent.270431.asp

Τέλος και επίσημα ο Γιαννάκης.Σ'ευχαριστούμε για την προσπάθεια που αναμφίβολα κατέβαλες και ανέβασες τον θρύλο ένα σκαλί πιο πάνω. Τώρα ήρθε όμως η ώρα για την κορυφή...

Υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα προπονητή.Είναι πλέον φανερό ότι τ'αδέλφια κάτι περιμένουν...

Οπότε το μυαλό πάει στον Μεσίνα και στον Πιανιτζάνι...(ή καμιά έκπληξη με Ιβάνοβιτς???)
berry
αρα περιμενουμε ανακοινωση για νεο προπονητη λιαν συντομως ?

ποτε κανει το 4-0 η Σιενα ειπαμε ? wink.gif
shtarkws
ο pianigiani θα ειναι και προπονητης της Ιταλιας,κατα ποσο μπορει να λειτουργησει και σαν προπονητης του οσφπ αν φυσικα τον παρουν? Ιδωμεν
pete7
http://www.redplanet.gr/html/ent/435/ent.270435.asp
Μακαρι ενας απο τους 2 να ειναι ο νεος μας προπονητης
newpower2020
http://www.redplanet.gr/html/ent/435/ent.270435.asp

Εδώ υποστηρίζει πώς ο Ολυμπιακός θέλει ή Ιβκοβιτς ή Μεσίνα
kseplenhs
ο μεσίνα ποιον παίχτη θέλει να φέρει μαζί του?

ο ντουντα μάθαμε πως θα φέρει τον σπανουλη και τον μανατζέρ τους tongue.gif

newpower2020
QUOTE(kseplenhs @ Jun 18 2010, 17:10 ) *
ο μεσίνα ποιον παίχτη θέλει να φέρει μαζί του?

ο ντουντα μάθαμε πως θα φέρει τον σπανουλη και τον μανατζέρ τους tongue.gif


Σίσκα???
kseplenhs
QUOTE(newpower2020 @ Jun 18 2010, 17:14 ) *
Σίσκα???


πλάκα έκανα ρε συ tongue.gif

ειδικά πάντως με τον μεσίνα με προβληματίζει στο "ποιούς θα φέρει" γιατί τον έχω ικανό να ζητήσει 8 καινούριους και να είμαστε του χρόνου ένα σκορποχώρι όλο τρέλλα.. icon_drunk.gif
newpower2020
QUOTE(kseplenhs @ Jun 18 2010, 17:16 ) *
πλάκα έκανα ρε συ tongue.gif

ειδικά πάντως με τον μεσίνα με προβληματίζει στο "ποιούς θα φέρει" γιατί τον έχω ικανό να ζητήσει 8 καινούριους και να είμαστε του χρόνου ένα σκορποχώρι όλο τρέλλα.. icon_drunk.gif


Το ξέρω ότι έκανες πλάκα αλλά δεν τόχω απίθανο αν έρθει να θέλει να τον φέρει μαζί του.Έχει συμβόλαιο ο Σίσκα?

Ούτως ή άλλως αρκετό απ'το ρόστερ μας θα αποτελέσει παρελθόν:

Χαλπερίν-Πέν-Βούισιτς σίγουροι
Τσίλι-Σόφο το ψάχνουν
Κλέιζα λέγεται ότι θέλει να μείνει (μακάρι)

Απ'την στιγμή που σίγουρα 3 απτους 6 ξένους αλλάζουν μιλάμε για μια νέα ομάδα.

Ο βασικός άξονας ξένων είναι οι Τεόντοσιτς-Κλέιζα.Κι'αυτούς δεν υπάρχει περίπτωση να τους κουνήσει κανένας Ετόρε.

Καταλήγω στο είτε μας αρέσει είτε όχι το νέο ρόστερ της ομάδας θα είναι αρκετά νέο και πάλι θα μιλάμε για χημεία-νέο προπονητή και μπλά-μπλά-μπλά
pete7
Καποιοι λενε αν ερθει Μεσινα θα αλλαξει την ομαδα οπως εκανε στην Ρεαλ-μονο που εκει η ομαδα δεν ειχε καταφερει τιποτα τα τελευταια χρονια κ ηταν ενας λογος να την φτιαξει την ομαδα απο την αρχη.Εδω στον Ολυμπιακο η ομαδα εχει επιτυχιες κ ειναι σε καλυτερη θεση απο την Ρεαλ κ ετσι πιστευω οτι αν ερθει δεν θα κανει ριζικες αλλαγες αλλα μονο αυτες που πρεπει.
xristos_metal
Αν ερθει στον Ολυμπιακο ο Μεσσινα θα ειναι κατι παρομοιο με αυτο που ειχε γινει στη Τσσκα. Καμμια σχεση με τη Ρεαλ που εχει ακομη πολυ δρομο.
spysta
Παντως ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως οι Αγγελοπουλοι .. περιμενουν μερικες μερες .. διοτι ξεκαθαριζουν καποια πραγματα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ .. πχ οντως μπορει να ερθει ο Μεσινα και θελει ο ιδιος να φυγει??ο Πιανιτζιανι μπορει να φυγει απο Σιενα ή ο Μινουτσι θα πουλησει τρελα ξανα ??ο Ντουντα ενδιαφερεται για πρωτος προπονητης ??
Μερικα απο αυτα τα ερωτηματα θελουν χρονο για να απαντηθουν .. λογικα ηδη εχουν γινει οι επαφες και περιμενουμε απαντησεις ..
φαινεται πως στο τελος της εβδομαδας που ερχεται θα εχουμε μπολικα νεα
berry
http://www.superbasket.gr/?c=264&a=126408

QUOTE
αλλά αυτός που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος φώναζε συνεχώς: «Δεν πρόκειται να σας ξεχάσω ποτέ! Είστε οι καλύτεροι».


γιατι να τους ξεχασει ?

θα φυγει ?
SoKRaM
Δε μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι επιμενουν με τον Μεσινα? Ο Ανθρωπος εχει βγει δημοσια και εχει πει ''ο Ομπραντοβιτς ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη'' και στο περσυνο Final four ειχε πει ''οποτε ειναι να παιξω αντιπαλος με τον Ομπραντοβιτς με παιρνει τηλ η γυναικα μου να με ηρεμησει γιατι βλεπω εφιαλτες το βραδυ'' . Λοιπον για ποιο πραγμα να φερω εναν τετοιο προπονητη για τον Ολυμπιακο που ο βασικος του αντιπαλος του θα ειναι ο Παναθηναικος του Ομπραντοβιτς? Μηπως επειδη δεν υπαρχει αλλος ή μπας και ξεπερασει το προβλημα-κολλημα του στα 50 του και στραβωθει ο Θεος και δουμε πρωταθλημα?
Reggie Miller #31
Βουγιόσεβιτς: «Μόνο αν άλλαζε χρώματα ο Ολυμπιακός»


Κατηγορηματικά και με ειρωνική διάθεση διέψευσε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς τα σενάρια που τον θέλουν να έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να διαδεχτεί τον Παναγιώτη Γιαννάκη. «Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτά τα σενάρια. Δεν είναι αλήθεια. Θα παραμείνω προπονητής της Παρτιζάν και την επόμενη περίοδο. Θα πήγαινα στον Ολυμπιακό μόνο αν άλλαζαν χρώματα και από ερυθρόλευκα φορούσαν μαύρα κι άσπρα», τόνισε ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Όσο για τις φήμες που στέλνουν τον σέντερ της Παρτιζάν, Άλεξ Μάριτς, στον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Μάριτς έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν».





http://www.sport-fm.gr/article/278936
duncan21
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 19 2010, 14:27 ) *
Βουγιόσεβιτς: «Μόνο αν άλλαζε χρώματα ο Ολυμπιακός»


Κατηγορηματικά και με ειρωνική διάθεση διέψευσε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς τα σενάρια που τον θέλουν να έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να διαδεχτεί τον Παναγιώτη Γιαννάκη. «Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτά τα σενάρια. Δεν είναι αλήθεια. Θα παραμείνω προπονητής της Παρτιζάν και την επόμενη περίοδο. Θα πήγαινα στον Ολυμπιακό μόνο αν άλλαζαν χρώματα και από ερυθρόλευκα φορούσαν μαύρα κι άσπρα», τόνισε ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Όσο για τις φήμες που στέλνουν τον σέντερ της Παρτιζάν, Άλεξ Μάριτς, στον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Μάριτς έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν».



http://www.sport-fm.gr/article/278936

Ειλικρινα εβαλα πλερεζες για τα λεγομενα του Βουγιοσεβιτς tongue.gif .Απο την αρχη ημουν 100% αρνητικος να 'ρθει στον Οσφπ.Γι' αυτον και τον Ιβανοβιτς.
Ginobili
QUOTE(SoKRaM @ Jun 19 2010, 10:42 ) *
Δε μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι επιμενουν με τον Μεσινα? Ο Ανθρωπος εχει βγει δημοσια και εχει πει ''ο Ομπραντοβιτς ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη'' και στο περσυνο Final four ειχε πει ''οποτε ειναι να παιξω αντιπαλος με τον Ομπραντοβιτς με παιρνει τηλ η γυναικα μου να με ηρεμησει γιατι βλεπω εφιαλτες το βραδυ'' . Λοιπον για ποιο πραγμα να φερω εναν τετοιο προπονητη για τον Ολυμπιακο που ο βασικος του αντιπαλος του θα ειναι ο Παναθηναικος του Ομπραντοβιτς? Μηπως επειδη δεν υπαρχει αλλος ή μπας και ξεπερασει το προβλημα-κολλημα του στα 50 του και στραβωθει ο Θεος και δουμε πρωταθλημα?

Όλοι ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος,ο Μεσίνα είναι ο μοναδικός που βγαίνει και το λέει δημόσια.Τώρα...αυτά περί της γυναίκας του....και η ανωτερότητα του Ομπράντοβιτς....καταλαβαίνω ότι "χαλάνε" τους κάφρους της Ελληνικής πραγματικότητας....ο "δικός τους" να λέει τέτοια πράγματα για τον αιώνιο εχθρό.....Κόλλημα δεν έχει ο Μεσίνα κανένα....εδώ στην Ελλάδα έχουμε κόμπλεξ με αυτά τα πράγματα....αλλά λογικό είναι,όταν έχουμε γαλουχηθεί με τον "μάγκα" τον Κόκκαλη που έδιωξε αμέσως τον Κάτανετς...επειδή έκανε μια δήλωση που δεν μας άρεσε..........
Η αλήθεια είναι όμως ότι όλα αυτά τα χρόνια ο καλύτερος προπονητής μετά τον Ομπράντοβιτς είναι ο Μεσίνα,και έχει αποδείξει ότι μπορεί διαχειριστεί τεράστια μπάτζετ,με πολύ μεγάλους παίκτες και βεντέτες και να πάρει τίτλους στο τέλος.


Εγώ σαν Παναθηναικός τουλάχιστον θα χαιρόμουν να μην τον πάρετε.
Sokos_Legacy
Βασικά η περίπτωση του Μεσίνα θα πρέπει να εξεταστεί μόνο αν δεν υπάρχουν εναλακτικές. Σίγουρα θα προτιμούσα έναν αποφασισμένο ψυχάκια σαν τον Ιβανοβιτς που δεν θα μασήσει απο ένα ψυχολογικό πόλεμο που ειναι αρκετά πιθανό να του ανοίξει το κατεστημένο και δεν θα βλέπει εφιάλτες και δεν θα επιρεάζεται ψυχολογικά. Προτιμότερος ειναι και ο Πέσιτς που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ζότσαρο, αλλά και ο Ιβκοβιτς που σίγουρα δεν θα βλέπει εφιάλτες όταν είναι να παίξει με τον μαθητή του.

Φυσικά και προτιμότερος θα ηταν και ο Βουγιόσεβτις που τον έχει δέσει κόμπο τον Ζότσαρο σε 2-3 ματσάκια. Ο Μεσίνα εκτός απο το ψυχολογικό του που είναι πιθανό να το μεταφέρει στην ομάδα, υπάρχει και ο κύνδινος να μας κάνει όπως την Ρεάλ και να θέλει να ξηλώσει όλη την ομάδα και να ζητάει ονόματα αντί να προσπαθήσει να φτιάξει μια ισορροπημένη ομάδα. Σιγα να μην τον προσκυνήσουμε κιόλας τον Ζότσαρο να πούμε, αν είναι έτσι καλύτερα να μην κατεβαίνουμε να παίζουμε.
Reggie Miller #31
QUOTE(duncan21 @ Jun 19 2010, 15:01 ) *
Ειλικρινα εβαλα πλερεζες για τα λεγομενα του Βουγιοσεβιτς tongue.gif .Απο την αρχη ημουν 100% αρνητικος να 'ρθει στον Οσφπ.Γι' αυτον και τον Ιβανοβιτς.


Κι εγώ δε θα φάω για 2 βδομάδες! smiley.gif
Μόνο για τον πρώτο...Ο δεύτερος δε με χαλάει! icon_drunk.gif
newpower2020
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jun 19 2010, 16:07 ) *
Σιγα να μην τον προσκυνήσουμε κιόλας τον Ζότσαρο να πούμε, αν είναι έτσι καλύτερα να μην κατεβαίνουμε να παίζουμε.


Πές τα!!!! Νισάφι πια με την θεοποίηση. Και αν πράγματι βλέπει εφιάλτες ο Μεσίνα και κάνει κακάκια με Ομπράντοβιτς μη σώσει και έρθει εδώ.

1000 φορές προτιμώ κομμάντο στυλ Ιβάνοβιτς παρά προπονητές looser με το καλημέρα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.