Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Youtube Area
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Das Kapital
Το ειδα το βιντεο,δεν προσπαθω να το παιξω μαμαω τωρα αλλα δεν υπηρχε κατι που με εκανε να φοβηθω ή να σοκαριστω,ετσι κι αλλιως ολοι γνωριζουμε πως γινονται αυτα,ενιωσα ομως αγανακτηση και λυπη κυριως στο 4 40 ηταν νομιζω,τελος παντων ειναι πολυ ασχημο να γινονται τετοια πραγματα για να φοραει η πλουσιογκομενα μια γουνα!
Gravedigger
ΑΙΣΧΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.Τους εύχομαι να πάθουν τα ίδια.
Air Kef
Το ειδα το βιντεο,δεν προσπαθω να το παιξω μαμαω τωρα αλλα δεν υπηρχε κατι που με εκανε να φοβηθω ή να σοκαριστω,ετσι κι αλλιως ολοι γνωριζουμε πως γινονται αυτα

Η ντροπή ειναι για τον τροπο και την κτηνωδία.Οχι για το αποτελεσμα.
Μπορουσαν οποια αψυχα όντα τα κανουν αυτα,να τους εβαζαν καποιο δηλητιριο στο φαι των ζώων και αυτα να πέθαιναν χωρίς πονο.Οχι να τους κανουν αυτα τα αχαρακτήριστα πράγματα.

Ειναι παρομοιο με ενα βιντεο με δελφινια που ειχε ανεβει πριν καιρο.

Αλλα τι να λεμε..
Νομιζω ολοι δεχτηκαμε πριν λιγο καιρο το μειλ, οπου έδειχνε το πως εχει γινει παιχνιδι το να σκοτώνεις φώκιες με παρόμοιο τρόπο..

21ος αιωνας και κουραφεξαλα.Μεσαιωνας για παντα.
grigoris
Πραγματικά δάκρυσα με το βίντεο αυτό.Ειδικά η τελευταία εικόνα θα στοιχειώνει σίγουρα για καιρό τα όνειρά μου.Τελικά ο άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο κτήνος στο πρόσωπο του πλανήτη αυτού.....................
dizzy_fingers
Αυτή η σκηνή....ωχ αυτή η σκηνή.... ohmy.gif

Ποιοί εγκληματίες.....

...αγοράζουν αυτές τις γούνες?
Air Kef
Παρα πολλοι.
Εγω επαναλαμβανω το θεμα δν ειναι το αποτελεσμα.Ειναι ο τρόπος.
Δεν ξερει η καθε κυρία,πως η γουνα της μπορει να φτιάχτηκε με τετοιον τρόπο.Υποθέτει πως το ζωο σκοτώθηκε με κατι ενδεδειγμενο και πολιτισμένο.

Πολλα ζώα θανατώνονται καθημερινα απο κτηνιάτρους επειδη πονούν πχ λόγω ηλικίας,και οι "ιδιοκτητες" τους δν αντεχουν τα βλεπουν να πονούν.

Ο κτηνωδης και αποκρουστικος τρόπος ειναι το κακο της υπόθεσης.
klearxos
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω τα τελευταια ειναι η "αναγκη" να βιντεοσκοπουνται ολες οι αθλιοτητες-ανωμαλιες που εχει ο καθενας. Δηλαδη τα 'ατομα-ανθρωποι" που εκαναν ολα αυτα (γιατι πιστευω οτι παντα ειχαμε βιαιοτητες-φρικαλεοτητες εναντιον ζωων απλα ισως οχι σε τετοια εκταση) ειχαν καποιο συγκεκριμενο σκοπο και τα τραβουσαν σε βιντεο?
Das Kapital
Αληθεια ποιο ειναι το πιο πετυχημενο video που εχετε βρει στο youtube; Δηλαδη αυτο με τα περισσοτερα comments,favourites κλπ!

Εμενα νομιζω ειναι αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=oIwWqYSbzGA#

Invalid Video Link

Οποιος βρει κατι με περισσοτερα views,favorites,comments ας ποσταρει
panos75
Δεν ξέρω αν είναι το πιο επιτυχημένο, πάντως σίγουρα είναι το πιο διάσημο βίντεο που φιλοξενεί το YouTube.
Χάρη σε αυτό άλλωστε κατάφερε όχι μόνο να αλλάξει πιθανότατα τον ρου της αμερικάνικης πολιτικής ιστορίας, αλλά και να γίνει ένα από τα διασημότερα σάιτ στον κόσμο:

Macaca Moment
Keyser_Soze

Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δει στο youtube!! 77.gif 77.gif 77.gif
apkat
Κάτι που μοιάζει πολύ με το από πάνω αλλά ειναι κατά την γνώμη μου πόλυ πιό εντυπωσιάκο και δύσκολο..
Erik Mongrain

Keyser_Soze
Πολύ καλό apkat, αλλά νομίζω ότι το Drifting του Andy McKee είναι πολύ πιο μελωδικό.
Ψάξε και για βίντεο του Stanley Jordan. Κάνει κι αυτός κάτι απίστευτα τρελα πράγματα.
Alexmei
QUOTE(Keyser_Soze @ Oct 21 2007, 21:55 ) *
Πολύ καλό apkat, αλλά νομίζω ότι το Drifting του Andy McKee είναι πολύ πιο μελωδικό.
Ψάξε και για βίντεο του Stanley Jordan. Κάνει κι αυτός κάτι απίστευτα τρελα πράγματα.

όντως πολύ καλός αλλά η γνώμη μου είναι ότι έχει αλλάξει την δομή του οργάνου, καλύτερα να έπαιζε πιάνο ή κάτι τέτοιο... παρόλα αυτά ναι η τεχνική που χρησιμοποιεί είναι υπερβολικά δύσκολη αλλά χαλάει τον λόγο για τον οποίο φτιάχτηκε η κιθάρα... είναι κάτι σαν τα ηλεκτρονικά αρμόνια που παίζουν βιολιά, κιθάρες κτλ κτλ.. sad.gif
mpalla
Παιδιά δείτε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=cBPuqUyGe6o

Το απίστευτο γέλιο!!!
Να 'ναι καλά τα παλικάρια 41.gif
apkat
όντως πολύ καλός αλλά η γνώμη μου είναι ότι έχει αλλάξει την δομή του οργάνου, καλύτερα να έπαιζε πιάνο ή κάτι τέτοιο... παρόλα αυτά ναι η τεχνική που χρησιμοποιεί είναι υπερβολικά δύσκολη αλλά χαλάει τον λόγο για τον οποίο φτιάχτηκε η κιθάρα... είναι κάτι σαν τα ηλεκτρονικά αρμόνια που παίζουν βιολιά, κιθάρες κτλ κτλ.

Γιατι χαλαει το λογο για τον οποιο φτιαχτηκε η κιθαρα;; blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Ισα ισα δινει εξτρα λογους υπαρξης της κιθαρας αφου βγαζει ηχους πιο σπανιους απο τους κλασσικους της κιθαρας.Το παραδειγμα με το αρμονιο ατυχες αφου αυτο που κανουν τα αρμονια δεν στηριζεται σε αλλη τεχνικη παιξιματος αλλα σε παραμοπρφωση του κλασσικου ηχου και μεταροπη σε καποιον αλλον.Κατι δηλαδη που σχεδον μπορεις να κανεις και με μια καλη πεταλιερα σε μια κιθαρα.
jois21
απλα λ-ι-ω-σ-τ-ε...

Gravedigger
QUOTE(jois21 @ Oct 22 2007, 02:51 ) *
απλα λ-ι-ω-σ-τ-ε...

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Kαι μόλις χθες είδα το dead silence που θυμιζει το βιντεάκι!Όσι το έχουν δει θα καταλάβουν!
tsitum
Βιντεο που αποδομει κ ξεμπροστιαζει το σπρωξιμο της Ισπανιας προς την κατακτηση του ευρωπαικου οσο κ τις υποκριτικες της ικανοτητες.Στρατευμενο μεν το βιντεακι (φτιαγμενο απο Ελληνα), στις περισσοτερες ομως περιπτωσεις εχει δικαιο.
Απολαυστικο,χιουμοριστικο κ με συγκλονιστικη μουσικη (απο οσιανς 12 οταν ο Βενσαν Κασελ "χορευει" στις ακτινες λειζερ)
Σημειωση οτι θεωρω οτι η εθνικη Ισπανιας ειναι εδω κ 2 χρονια η καλυτερη ευρωπαικη ομαδα με διαφορα κ ηθελα να το παρει στο τελικο.
Το ειδα απο το supersport.gr
Χορταστικο...

Απολαυστε το ....
Air Kef
Πολυ καλο το βιντεο,ωστοσο θα ηταν προτιμοτερο να εδειχνε τις φασεις μονο απο ριπλει,και οχι απο την βασικη καμερα που δυσκολα καταλαβαινεις τι γινεται. smile.gif
Pierce
πολυ καλο το βιντεο. οι πυροβολισμοι ολα τα λεφτα οπως και τα φλασμπακ. biggrin.gif
γι αυτο το τραγουδι ειχα αγορασει το soundtrack αμεσως μετα που ειδα την ταινια,αλλα για καποιο λογο δεν υπηρχε μεσα(!!) 68.gif

ο συγκεκριμενος που εφτιαξε το βιντεο πρεπει να ειναι και στο φορουμ (banou7)
B for Basketball

To υπουργειο υγειας δεν προειδοποιει....
ΑΛΛΑ....
Η ζωνη ασφαλειας σωζει ζωες!!!
Gravedigger
QUOTE(B for Basketball @ Nov 1 2007, 03:22 ) *
......

Δεν αντέχω να δω περισσότερο από μισό λεπτό...Είναι τραγούδι αυτό που έχουν βάλει???Μάλλον θα κλείσω τα ηχεία...
Air Kef
Ωραιο σχόλιο ρε νεκροθαυτη.Επισης το κιτρινο φόντο στα κείμενα χτυπάει ασχημα στο ματι.

-------

Ειναι απίστευτο το ποσοι σκοτώνονται επειδη δεν φορούν ζώνη.

Ειχε βγει ο Ιαβέρης*,λιγες μέρες μετά τις φωτιές τον Σεπτεμβρη και ειπε "στενοχωριούνται ολοι για 65 ατομα που πεθαναν αυτες τις μερες. Που να ήξεραν,ποσοι πεθαινουν στους ελληνικους δρόμους".

Κατι που δν επισημαινει το κατα τα αλλα πολυ καλό βίντεο,ειναι πως για να σε σώσει ο αερόσακος,πρέπει να φοράς ζώνη!!
Αν δν φοράς ζώνη,ο αερόσακος θα σε σκοτώσει.
Σε πνίγει.

Προσωπικά βλέπω σχεδόν ολους τους νέους οδηγούς να χρησιμοποιούν ζώνη και αυτο πριν ακομα ισχυσει ο περιβόητος νεος ΚΟΚ και αυτο μου λεει πολλά. Νομίζω ο νέος ΚΟΚ εχει βάλει μια τάξη στους "παλιους" ενώ τέτοιου τύπου βιντεο εχουν βάλει μυαλά στους περισσότερους νεους. Πιστεύω πως παμε καλά. smile.gif

*Ειναι συγγραφέας βιβλίων με οδηγίες για ασφαλή οδήγηση με συμβουλες προς τους οδηγους, σε παρομοιο στυλ με το βιντεο,διατηρει σχολή ασφαλής οδήγησης και παράλληλα δν χάνει ευκαρια να κατακρίνει την νοοτροπια των Ελληνων οδηγών και της αδράνειας της πολιτείας,ειτε μεσα απο τα βιβλια του ειτε οποτε μιλαέι στα ΜΜΕ.
Air Kef
Παιζει να το εχω ξαναβαλει,ωστοσο λεγαμε για τα καλυτερα που εχουμε δει.Με το επομενο εμεινα αφωνος:

Τον δευτερο κοιταμε,οχι τον πρώτο.
tsitum
Ενας/μία θαυμαστης/στρια της Μπριτνει Σπιαρς παρακαλει σε ηρεμο τονο 24.gif 24.gif να αφησουμε ησυχη τη Μπριτνει (απ οτι εμαθα εκ των υστερων την κριτικαραν τα μιντια επειδη στην επανεμφανιση της μετα την εγκυμοσυνη ηταν χοντρη).
Chris Crocker λεγεται το ατομο. Θα μεινει στην ιστορια.Μεσα σε 2 βδομαδες την ειχαν δει στο Γιουτουμπ παραπανω απο μια Ελλαδα.

Μετα εγινε χαμος απο μιμησεις στο Γιουτουμπ.Βαζω μια απο εναν γνωστο ηθοποιο που τον θυμαμαι απο τον Οστιν Παουελς.
Invalid Video Link
Air Kef
Chris Crocker

Αηδια.

Δν μπορω να το ξαναδω.
NBAholic
Για κάποιο λόγο, δε λειτουργεί το πλήκτρο προβολής του βίντεο σε όλη την οθόνη. Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα, αλλά πρώτη φορά το παρατηρώ.
grigoris
Ενας/μία θαυμαστης/στρια της Μπριτνει Σπιαρς παρακαλει σε ηρεμο τονο να αφησουμε ησυχη τη Μπριτνει (απ οτι εμαθα εκ των υστερων την κριτικαραν τα μιντια επειδη στην επανεμφανιση της μετα την εγκυμοσυνη ηταν χοντρη).
Chris Crocker λεγεται το ατομο. Θα μεινει στην ιστορια.Μεσα σε 2 βδομαδες την ειχαν δει στο Γιουτουμπ παραπανω απο μια Ελλαδα.

Κάποιος να πει στον Κρις ότι είναι άρρωστος.Απλά......
morfi

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
kostasvc15
Δε μασαει το @#!%@$ της...χαχαχαχαχαχα
Xaroumenos loukoumas

Απίστευτο!!
Ειδικά στην αργή κίνηση, όλα τα λεφτά!
Flash
Πιθανόν να το έχετε βάλει παλιότερα αλλά ακόμα κι έτσι αξίζει. Το υποκριτικό μεγαλείο του Κέβιν Σπέισι 77.gif 77.gif 77.gif

NBAer
QUOTE(Air Kef @ Nov 1 2007, 17:44 ) *
Παιζει να το εχω ξαναβαλει,ωστοσο λεγαμε για τα καλυτερα που εχουμε δει.Με το επομενο εμεινα αφωνος:

Τον δευτερο κοιταμε,οχι τον πρώτο.

Damn! Are you kidding me???? Daaaamn!!!!! w00t.gif w00t.gif 41.gif
NBAer
QUOTE(Flash @ Nov 8 2007, 01:18 ) *
Πιθανόν να το έχετε βάλει παλιότερα αλλά ακόμα κι έτσι αξίζει. Το υποκριτικό μεγαλείο του Κέβιν Σπέισι 77.gif 77.gif 77.gif

Damn that was awesome too! Was there a delay in sound or it was only me?
sihainas
i know that this isn't the computer section but I would like to inform you that if you press crtl+shift or cmd+space you can change between languages...βλέπεις; Εύκολο ήταν tongue.gif

anyway... όντως υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι στον ήχο...αλλά και πάλι είναι φοβερός... λέτε όντως να έχει έρθει από τον K-PAX tongue.gif
NBAer
QUOTE(sihainas @ Nov 8 2007, 01:58 ) *
i know that this isn't the computer section but I would like to inform you that if you press crtl+shift or cmd+space you can change between languages...βλέπεις; Εύκολο ήταν tongue.gif

ΟΚ, ΟΚ.... <-----Με ελληνικους χαρακτηρες παρακαλω! tongue.gif

anyway... όντως υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι στον ήχο...αλλά και πάλι είναι φοβερός... λέτε όντως να έχει έρθει από τον K-PAX tongue.gif

biggrin.gif
Ωραια ταινια εκεινη. Ποσο ζωο ημουν που δεν την εγραψα οταν την εδειξε.... sad.gif
sihainas
btw i meant alt+shift tongue.gif

Πάντως την έδειξε πρόσφατα το mega νομίζω... 2 φορές κιόλας... (την είδα και τις δύο tongue.gif )
Pierce
δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε δει την περιφημη αναβαση του συνονοματου μου Vatanen(οχι δεν ειμαι φινλανδος το ιδιο μικρο εχουμε tongue.gif ) στο pikes peak στο colorado σε υψομετρο 4 χιλιομετρων( με ενα αγωνιστικο pegueot 405). Ειτε ειστε ειτε οχι φιλοι της αυτοκινησης και των ραλλυ σας προτεινω να το δειτε. Η οδηγηση του ειναι ανατριχιαστικη! (το βιντεο τιτλοφορειται climb dance)

Achilleas13
Το συγκεκριμενο βιντεο πρεπει το εχει δειξει 2-3 φορες στην τηλεοραση.(νομιζω στο Magic ή στο Chanel9)
Pierce
ηταν και το intro της εκπομπης του (παλι συνονοματου μου tongue.gif ) Αρη Σταθακη (απο την θεση του οδηγου λεγοταν και αν δεν κανω λαθος ηταν στον ANT1 πριν καμια δεκαετια το λιγοτερο)
Pierce
oταν ο mario και ο louigi πανε .... vice city... απολαυστικο 24.gif
center
ενα αστείο βιντεάκι

youtube
sihainas

19.gif 19.gif 19.gif
Pierce
η εκπληκτικη μαντιναδα που επαιξε στο αλ τσαντιρι νιουζ την προηγουμενη τριτη σε 3 μερη. απολαυστε
(προφανως για το Ζωνιανα και την πολιτικη επικαιροτητα tongue.gif )

tsitum
Πραγματικα ηταν συγκλονιστικη μαντιναδα.

Κ η μελωδια κ οι στιχοι πολυ ξεσηκωτικοι.

Παμεεε , εεελα μωρεεεεε !!!!!!

Οσοι δε το χουν δει πατηστε το τωρα
center
φοβερή μαντινάδα!! Εκεί που πέθανα στα γέλια ήταν με τον αστροναύτη!!!
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
center

biggrin.gif biggrin.gif
sihainas
Αν κατάλαβα καλά και επειδή το είδα μόλις πριν 2 μέρες... μάλλον εννοείς ένα από αυτά τα video

Ο τύπος είναι γελοίος... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
center
ναι!!!
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Alexmei
Ο γνωστός Mr. Bean (Rowan Atkinson) στις παραστάσεις που έδινε στην Αγγλία

Invalid Video Link
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.