Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Portland Trail Blazers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
aegeansheed
Portland Trail Blazers




Λαμπάδα ύψους 2.13 στον Άγιο Γρηγόριο




Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010) :50-32


Leaders (2009-2010):
Πόντοι: Brandon Roy (21.5)
Ριμπάουντ: Marcus Camby (11.1)
Ασσίστ: Andre Miller (5.4)

Πιθανή 5άδα:
PG: Andre Miller
SG: Brandon Roy
SF: Nicolas Batum
PF: LaMarcus Aldridge
C: Marcus Camby

Πάγκος:
PG’s: Armon Johnson
SG’s: Wesley Matthews, Elliot Williams
SF’s: Rudy Fernandez, Luke Babbitt
PF’s: Jeff Pendergraph, Dante Cunningham
C’s: Greg Oden, Joel Przybilla

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Wesley Matthews (FA), Luke Babbitt (με ανταλλαγή από Wolves), Armon Johnson (FA)
Draft Picks: Elliot Williams (#22), Jerome Jordan (#44, Δεύτερος Γύρος, δεν υπέγραψε)
Έφυγαν: Martell Webster (με ανταλλαγή σε Wolves), Juwan Howard (FA), Steve Blake (FA), Travis Outlaw (FA), Jerryd Bayless (με ανταλλαγή σε Hornets)

Προπονητής: Ο Nate McMillan, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική των Η.Π.Α. στο πρόσφατο παγκόσμιο, περιμένει με ανυπομονησία την πορεία της αποθεραπείας του Oden. Από αυτόν θα εξαρτηθεί αν οι Blazers από μία ομάδα Playoffs θα μετατραπούν σε ομάδα Τελικών της Δυτικής Περιφέρειας. Από τους συνεργάτες του έφυγε ο Dean Δημόπουλος, (νυν πρώτος assistant του Vinny Del Negro στους Clippers), που θεωρείται guru στην άμυνα ζώνης.


Σχόλιο: Σίγουρα μπορούν και καλύτερα. Οι Blazers είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ομάδας που μπορεί να πετύχει 50 νίκες, αλλά κανείς να μην είναι ευχαριστημένος με αυτό. Σε όρους ταλέντου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, αλλά είχαν την ατυχία να κάνουν draft τον Greg Oden, ακριβώς στο σημείο που ένας νέος C με τις προοπτικές του θα απογείωνε την ομάδα.
Ο Oden, δυστυχώς αποδεικνύεται (όπως πολύ σωστά γράφει ο Basketbawfull) ένα κράμα μεταξύ Bill Walton, Sam Bowie και γυναίκας με οστεοπόρωσηtongue.gif. Είναι αμφίβολο πότε θα γυρίσει φέτος (έχει ήδη πάθει τενοντίτιδα) και γενικότερα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επίπεδο που θα θέλαμε να τον φανταστούμε να παίζει. Λέγεται μάλιστα ότι οι Blazers δεν σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.
Τα δυσάρεστα για τη θέση του Center δεν είναι μόνο ο Oden. Με τον Przybilla έξω μέχρι τον Δεκέμβρη, ο Adridge το καλοκαίρι ακολούθησε πρόγραμμα πάχυνσης/όγκου (πόσοι αθλητές τον ζηλέυουν tongue.gif) και βρέθηκε κάπου στα 118 κιλά, με σκοπό να παίρνει χρόνο και ως πεντάρι. Ο Pendergraph, που θα μπορούσε να πάρει 15 λεπτά στις θέσεις 4/5, τραυματίστηκε σε preseason game και θα μείνει έξω ίσως για ολόκληρη τη χρονιά. Κάτι τέτοια βλέπουν οι Blazers και κατέληξαν στη λύση του Camby, που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να τραβήξει κουπί.
Δύο κινήσεις που μου άρεσαν πολύ ήταν η υπογραφή του Wes Matthews, που οδήγησε στην ανταλλαγή του Webster με την απόκτηση του Babbitt από τους Wolves. Ο Matthews είναι περίπτωση παίκτη που χωρίς να έχει επιλεχθεί στο draft κέρδισε θέση με το σπαθί του στο ρόστερ των Jazz πέρυσι ως 15ος παίκτης και τελικά με την εργατικότητα και την άμυνά του εκτόπισε C.J.Miles και R.Brewer από την 5άδα. Ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προσέφερε σκυλίσια προσωπική άμυνα στην περιφέρεια (τον θεωρώ στους 10 καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς) και είχε σχετικά καλό μακρινό σουτ (38%). Οι Blazers είδαν αυτά τα στοιχεία και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν άμεσα και για τα επόμενα 5 χρόνια, αυτό που δεν πήραν ποτέ από τον Webster.
Ο Luke Babbitt φαίνεται μία από τις πιο αξιόλογες επιλογές του Draft, αθλητικός με φοβερό πάτημα και 100% μπασκετικός. Με απεριόριστη εμβέλεια στο σουτ, μαρκάρεται δύσκολα, καθότι δυνατός και αριστερόχειρας, μαζί με τον Batum (που προέρχεται από πολύ καλό Παγκόσμιο και θα κάνει career year) θα δώσουν σημαντικές λύσεις από την περιφέρεια.
Στόχος είναι η 1η θέση στην Northwest με δύο ερωτηματικά: αν οι Nuggets θα εμφανιστούν πιο αδύναμοι όπως φημολογείται (decline του Billups, εξοδολογία του Melo), αλλά κυρίως ο παράγοντας Χ: μέχρι πού μπορεί να φτάσει το τρένο της Oklahoma City?

Πρόβλεψη: 52-54 νίκες
Conference rank: 4-6
Division rank: 1-3

a bullet for your head
Αντε καλη χρονια να εχουμε!
Ο Τζεφ Πεντεργκραφ,οχι μονο τραυματιστηκε & θα χασει ολη τη σεζον,αλλα αποδεσμευθηκε κιολας,ενω ο Αυστραλος Πατι Μιλς,γλιτωσε τελικα το κοψιμο & θα παραμεινει στην ομαδα.
Η τελευταια προσθηκη ηταν ο Ομπερτο,ο οποιος δεν εχει κανει ακομη προπονηση με την ομαδα & ειναι αμφιβολο αν θα παιξει στην πρεμιερα κοντρα στους Σανς.
Οντως ο Ντιν Δημοπουλος εφυγε για τους Κλιπερς,οπως βεβαια εφυγε & ο Μοντι Ουιλλιαμς,ο οποιος ειναι πλεον ο χεντ κοουτς των Χορνετς.
Ενταχθηκαν στο προπονητικο σταφ των Μπλειζερς οι Μπομπ Οσιεπκα,Μπερνι Μπικερσταφ(νομιζω οτι τον ειχε ο ΜακΜιλαν κοουτς στους Σουπερσονικς),& η παλια δοξα των Μπλειζερς ο Μπακ Ουιλλιαμς.
Επισης την θεση του Κεβιν Πριτσαρντ ανελαβε ο Ριτς Τσο.
Μια κινηση που ξαφνιασε καπως ηταν το trade που εστειλε τον Τζεριντ Μπειλες στους Χορνετς,αντι ενος μελλοντικου ντραφτ πικ 1ου γυρου(με καποιους περιορισμους σε ενδεχομενο που ειναι λοτερι πικ).
Οι Αουτλοου & Μπλεικ,ναι μεν εφυγαν απ την ομαδα,αλλα τον Φεβρουαριο,στα πλαισια της ανταλλαγης με τους Κλιπερς για τον Μαρκους Καμπι.
Μια μικρη διορθωση:Τον Τζερομ Τζορνταν τον επελεξαν οι Μπακς,οι οποιοι παραχωρησαν τα δικαιωματα του στους Νικς,αντι μετρητων(αν θυμαμαι καλα).
Τελος ο Οντεν προπονηθηκε χθες σε 5 vs 5 με επαφη.
Οι Μπλειζερς δεν ειναι οτι δεν προτιθενται να του ανανεωσουν το συμβολαιο,αλλα οτι δεν σκοπευουν να του προτεινουν προωρη επεκταση του συμβολαιου.
Ευχομαι να βγαλει μια καλη σεζον & προπαντος ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!... rolleyes.gif

Δηλωσεις του Μπραντον-Μαθιους & ΜακΜιλαν..
http://www.oregonlive.com/blazers/index.ss...set_for_se.html


port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif
morrison
Σοφε bullet,εσυ που ξερεις τα πολλα και τρεχει ο λογισμος σου μπορεις να μου πεις τι εξυπηρετει η ανταλαγη του Μπειλες.
Παιχτης που προσεφερε αρκετα περσι με τους τραυματισμους τοσο σε σκορ οσο και σε οργανωση και που αναμενοταν τουλαχιστον εξισου καλος και φετος.
Εκτος αν πιστευουν πια τοσο πολυ σε Μιλς και Α.Τζονσον οι οποιοι ειναι καλοι παιχτες(ιδιαιτερα ο Τζονσον)αλλα δεν ξερω σε ποιο επιπεδο ετοιμοτητας ειναι...

Καλη χρονια...
port1-sm.gif
a bullet for your head
QUOTE(morrison @ Oct 26 2010, 13:53 ) *
Σοφε bullet,εσυ που ξερεις τα πολλα και τρεχει ο λογισμος σου μπορεις να μου πεις τι εξυπηρετει η ανταλαγη του Μπειλες.
Παιχτης που προσεφερε αρκετα περσι με τους τραυματισμους τοσο σε σκορ οσο και σε οργανωση και που αναμενοταν τουλαχιστον εξισου καλος και φετος.
Εκτος αν πιστευουν πια τοσο πολυ σε Μιλς και Α.Τζονσον οι οποιοι ειναι καλοι παιχτες(ιδιαιτερα ο Τζονσον)αλλα δεν ξερω σε ποιο επιπεδο ετοιμοτητας ειναι...

Καλη χρονια...
port1-sm.gif

Αν προσεξες το video παραπανω,ο ΜακΜιλαν ανεφερε πως & οι Ροι,Μαθιους,Τζονσον θα παιξουν καμποσο στο PG.
Ο Μπειλες ειναι ο scoring type G που χρειαζεται πολυ τη μπαλα στα χερια του,δεν ειναι αυτο που λεμε καθαρος PG,δεν ειναι αξιοπιστος σουτερ & στηριζει πολυ το παιχνιδι του στις διεισδυσεις.
Δεν ηταν δηλαδη ''the right fit'' για τη φιλοσοφια του ΜακΜιλαν,συν οτι & με τις νεες προσθηκες,συν την παραμονη του Ρουντι & την επιστροφη του Μπραντον,ο χρονος συμμετοχης του λογικα θα μειωνοταν.
Απ'αυτο το trade οι Μπλειζερς θα τσιμπησουν ισως & ενα λοτερι πικ(με τα 7 πρωτα νουμερα για του χρονου να ειναι protected),καθως δεν τους κοβω τους Χορνετς να μπαινουν στα πλει-οφς.
Οποτε η' θα καρπωθουν εναν επιπλεον ταλαντουχο παικτη & ψηλο πικ,προσφεροντας ενα παλιο λοτερι-πικ αλλα ερχομενο απ τον παγκο,η' θα χρησιμοποιησουν αυτο το asset σε καποια μελλοντικη ανταλλαγη.
Συν οτι αδειασε & μια θεση στο ροστερ(ηταν απαραιτητο να γινει),ενω οι Μπλειζερς θα γλιτωσουν & τα $2.3εκ του συμβολαιου του για φετος,που με τον φορο πολυτελειας αυξανονται περισσοτερο.
Απ την αλλη,ο Μπειλες θα παιξει με εναν γνωστο σ'αυτον κοουτς(Μοντι Ουιλλιαμς),& πιθανοτατα θα παρει περισσοτερες ευκαιριες & χρονο συμμετοχης,ειτε ως μπακ-απ του Πολ(ο Γκριν προοριστηκε αρχικα γι'αυτον τον ρολο),ειτε συνυπαρχοντας μαζι,ως ενα νεο ενδιαφερον dynamic duo.
Και δεν αποκλειεται εκει,να μπορεσει να αξιοποιηθει καλυτερα & να ξεδιπλωσει το ταλεντο του(κυριως επιθετικο).
Ο Αρμον Τζονσον εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια ως τωρα & φαινεται να αρεσει παρα πολυ στον ΜακΜιλαν.
Ο Μιλς 2 χρονια τωρα,καταβαλλει προσπαθειες προκειμενου να χωρεσει στο ροστερ & οι Μπλειζερς το εχουν εκτιμησει αυτο,συν οτι διαθετει & καποια χαρακτηριστικα που κρινονται ενδιαφεροντα & απαραιτητα στο mix,ενω κοστιζει & πολυ λιγο.
Παντως σαν διαδοχο του Μπειλες βλεπω τον φετινο ρουκι Ελλιοτ Ουιλλιαμς.
a bullet for your head
Μολις προσεξα κατι.
Ο Αρμον Τζονσον δεν αποκτηθηκε ως FA αλλα επιλεχτηκε στο Νο 34 του ντραφτ.
Αυτη η επιλογη αρχικα ανηκε στους Ουωρριορς οι οποιοι την παραχωρησαν στους Μπλειζερς,παιρνοντας την 44η επιλογη + μετρητα.
Ηταν μια απ τις τελευταιες ενεργειες του Κεβιν Πριτσαρντ ως GM της ομαδας.
Johnaros
Μεγάλη ανατροπή κόντρα στους Σανς χτες...
2 από τις αγαπημένες μου ομάδες, οπότε δεν στεναχωρήθηκα για την ήττα των ήλιων...
Επιμέρους σκόρ 4ης περιόδου : 11-31.

Και στο 5 λεπτο πριν τη λήξη ήταν μπροστά οι Σανς, 91-88, αλλά κάπου εκεί ήρθε ο Μπατούμ με 14 πόντους να πάρει το παιχνίδι...

Δεν κατάφερα να το δω όλο δυστυχώς, γιατί γύρισα σπίτι στις 5 μετά από πολύ ποτό, και η νύστα με κατέβαλε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού.

Πολύ καλός ο Κάμπι σε άμυνα και επίθεση, βοήθησε στο να συντρίψουν την φροντ-λάιν του Φοίνιξ στη μάχη των ρημπάουντ.
Ο Όλντριτζ δε βρήκε ποτέ ρυθμό, και τελείωσε με 8π.
Συνετό και παιχνίδι από τον Ρόι, όχι κάτι το εντυπωσιακό, με εξαίρεση ενά τρομερό τρίποτα στη λήξη του χρόνου με μεγάλη καμπύλη για να γλιτώσει την τάπα.
Μίλερ δεν έπαιξε πάρα πολύ, αλλά ήταν στα γνωστά καλά του επίπεδα.
Διαφορά έκανε και ο Wes Matthews...Όπως φαίνεται και από το +/- του (+22, με διαφορά το μεγαλύτερο στην αναμέτρηση). Χωρίς να κάνει κάτι το εντυπωσιακό, λειτουργούσε άψογα η ομάδα με αυτόν στον παρκέ.

Με έναν υγιή Όντεν, το Πόρτλαντ είναι πάρα πολύ δυνατό...

Οψώμεθα.
spysta
Brandon Roy ---> το τελειοτερο στυλατο jump shoot στο ΝΒΑ
a bullet for your head
Αξιο αναφορας ειναι το εξης:
Ο ΜακΜιλαν χρησιμοποιησε κατα κορον σχηματα με 3 G(σε ενα σημειο στην 4η περιοδο,επαιζε & ενα σχημα με 4 G & τον Μαθιους πανω στον Χεντο ως 4αρι!!).
Μαλιστα οταν ο Μιλλερ καθοταν στον παγκο,επαιζε σχημα με τους Ροι-Μαθιους-Ρουντι,δηλαδη με κανεναν καθαροαιμο ασσο!
Κατα καποιο τροπο στις επιθεσεις του μισου γηπεδου,ο Μπραντον ηταν το PG της ομαδας.
Ο ρουκι Αρμον Τζονσον ριχτηκε στην μαχη σε κρισιμο σημειο & αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
Εδωσε λυσεις & ενεργεια & νομιζω οτι στο προσωπο του οι Μπλειζερς βρηκαν τον επομενο βασικο τους PG.
O Ρουντι υπολογιζεται παρα πολυ πλεον & φαινεται οτι ολα τα προσφατα περιστατικα αποτελουν παρελθον.
Αν & ημουν ιδιαιτερα καυστικος μαζι του,μπορω να πω οτι φαινεται ανανεωμενος & σε καλη κατασταση,ετοιμος να συνεισφερει θετικα στην ομαδα.
Επισης ο Νταντε Κανιγχαμ αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις & δειχνει φετος οτι το mid range shoot του αποτελει εγγυηση!
Ο Λαμαρκους μου φανηκε οτι δεν ''στριβει'' & πολυ,ενω δεν ειχε την επαφη με το καλαθι,ειτε κοντα απ'αυτο,ειτε μακρια...
Ελπιζω τα επιπλεον μυικα κιλα που προσθεσε & το προγραμμα ενδυναμωσης που ακολουθησε το καλοκαιρι,να μην αλλοιωσουν τα καλα στοιχεια στο παιχνιδι του.
Το Γαλλακι,προτου κανει το επιθετικο του ξεσπασμα στο τελος,εκανε θραυση στα ρημπαουντ & ειδικα στα επιθετικα & επαιζε πολυ καλη αμυνα.
Ο Ροι επαιξε οσο χρειαζοταν καλα.
Ο ΜακΜιλαν χρησιμοπιοησε 10μελες ροτεισον,βαζοντας μαλιστα & τον Ομπερτο,ο οποιος εκτιμω οτι θα κολλησει ιδανικα με την φιλοσοφια της ομαδας.
Οι μονοι που δεν επαιξαν ηταν οι Μιλς & Μπαμπιτ.
Η ομαδα σιγουρα χρεαζεται δουλεια,προκειμενου να βρεθει αυτη η φορμουλα του να παιζουν με 3 G & χωρις καθαρο PG,αλλα & να αποφευγονται τα νεκρα διαστηματα,οπως η 3η περιοδος,που αν δεν κανω λαθος δεχθηκαν 35π.
Ομως αισιοδοξω για το μελλον..
Τι δηλωσαν οι ΜακΜιλαν,Μαθιους,Μπραντον,Τζονσον & Μπατουμ..
http://www.oregonlive.com/blazers/index.ss...rs_106_sun.html

Παμε για αλλα..(για τους Κλιπερς δηλαδη.. rolleyes.gif )..

port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif
a bullet for your head
QUOTE(spysta @ Oct 27 2010, 15:27 ) *
Brandon Roy ---> το τελειοτερο στυλατο jump shoot στο ΝΒΑ

Τι ανεφερε ο Κομπε για τον Μπραντον:

Kobe Bryant was asked who the toughest player for him to guard in the Western Conference on the John Thompson Show the other day. This was Kobe’s response:

“Roy 365 days, seven days a week. Roy has no weaknesses in his game.”

Και περσι ειχε μιλησει με πολυ κολακευτικα λογια για τον Ροι.
spysta
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 27 2010, 12:55 ) *
Τι ανεφερε ο Κομπε για τον Μπραντον:

Kobe Bryant was asked who the toughest player for him to guard in the Western Conference on the John Thompson Show the other day. This was Kobe’s response:

“Roy 365 days, seven days a week. Roy has no weaknesses in his game.”

Και περσι ειχε μιλησει με πολυ κολακευτικα λογια για τον Ροι.

ναι ρε .. ειναι απολαυση ο τυπος !!!δυστυχως ομως το Πορτλαντ φαινεται να τον κραταει μακρια απο μεγαλες διακρισεις ..τις οποιες αξιζει και ΘΑ αξιζει ακομα περισσοτερο στο μελλον !!
ισως ο καλυτερος δρομος γι αυτον θα ειναι να φυγει συντομα και να παει σε μια πολυ πιο ανταγωνιστικη ομαδα
a bullet for your head
QUOTE(spysta @ Oct 27 2010, 16:18 ) *
ναι ρε .. ειναι απολαυση ο τυπος !!!δυστυχως ομως το Πορτλαντ φαινεται να τον κραταει μακρια απο μεγαλες διακρισεις ..τις οποιες αξιζει και ΘΑ αξιζει ακομα περισσοτερο στο μελλον !!
ισως ο καλυτερος δρομος γι αυτον θα ειναι να φυγει συντομα και να παει σε μια πολυ πιο ανταγωνιστικη ομαδα

Εχεις τρελαθει τελειως νομιζω... rolleyes.gif
Περσι υπεγραψε την 5ετη επεκταση του συμβολαιου του εναντι $82εκ & δεν εχει να παει πουθενα!
Τις αξιζει & θα τις εχει...με τους Μπλειζερς φυσικα! 69.gif
Με την ανερχομενη δυναμη...τον ''κοιμωμενο Γιγαντα''... cool.gif
a bullet for your head
Δεν θυμαμαι αν το εχω ποσταρει εδω...
Ενα πολυ ωραιο αρθρο που αναφερει γιατι οι Λεικερς(και ο Κομπε.. rolleyes.gif ),θα πρεπει να φοβουνται τους Μπλειζερς..
Οπου Ουεμπστερ βαλτε Μαθιους & οπου Μπειλες βαλτε Αρμον Τζονσον-Μαθιους-Ρουντι(απ'οτι φαινεται θα εχει & περισσοτερα λεπτα συμμετοχης,αλλα & περισσοτερο τη μπαλα στα χερια του)..
Ενω θα πρεπει να υπολογιζονται & οι Ομπερτο(παρον) & Ελιοτ Ουιλλιαμς-Μπαμπιτ(παρον & οπωσδηποτε μελλον)..
Ναι μεν η υγεια ειναι το Νο1 ζητουμενο για φετος,ομως οι Μπλειζερς εχουν ολα αυτα που χρειαζονται για να κοιταξουν στα ματια τους Λεικερς & να πρωταγωνιστησουν αμεσα.
http://getbuckets.fantake.com/2010/09/30/w...hreat-out-west/

Spysta...με τους Μπλειζερς θα καταξιωθει πληρως ο Μπραντον.. biggrin.gif
pain of salvation
QUOTE(spysta @ Oct 27 2010, 14:18 ) *
ναι ρε .. ειναι απολαυση ο τυπος !!!δυστυχως ομως το Πορτλαντ φαινεται να τον κραταει μακρια απο μεγαλες διακρισεις ..τις οποιες αξιζει και ΘΑ αξιζει ακομα περισσοτερο στο μελλον !!
ισως ο καλυτερος δρομος γι αυτον θα ειναι να φυγει συντομα και να παει σε μια πολυ πιο ανταγωνιστικη ομαδα


Ώπα παιδιά,τι λέμε?!? tongue.gif
spysta
καλα ρε σεις .. με φαγατε !!! tongue.gif
οκ να μεινει στο Πορτλαντ και να καταξιωθει .. αλλα να ρθει και κανας ΜΕΓΑΛΗΣ αξιας παικτης .. γιατι αλλιως μονο με Αλντριντζ ΔΕΝ προχωραει το πραγμα .. τουλαχιστον οχι συντομα
giannis-hania
Άλλη μια νικη χθες απεναντι στους Κλιπερς.Αρκετα καλη εμφανιση ξανα απο Ρου,Μπατουμ ενω αισθητα βελριωμένος και ο Όλντριτζ.
a bullet for your head
QUOTE(giannis-hania @ Oct 28 2010, 12:33 ) *
Άλλη μια νικη χθες απεναντι στους Κλιπερς.Αρκετα καλη εμφανιση ξανα απο Ρου,Μπατουμ ενω αισθητα βελριωμένος και ο Όλντριτζ.

Ο Μπραντον χθες στο 1ο ημιχρονο ηταν ολα τα λεφτα!
Κρατησε την ομαδα σχεδον μονος του & ευστοχησε & σε 2 buzzer...
Στο 2ο ημιχρονο σιγησε,ομως οι επιθετικες λυσεις ηρθαν κυριως απ τον ΛαΜαρκους.
Ιδιαιτερη μνεια & στον Καμπι,ενω σταθερος ηταν & ο Αντρε.
Η ομαδα ακομα ψαχνεται & προσπαθει να βρει τον ρυθμο & την επιθυμητη χημεια,ομως δειχνει οτι μπορει να κλειδωνει & να κερδιζει τα παιχνιδια.
Κοινος παρονομαστης των 2 πρωτων ματς ηταν οτι στην 4η περιοδο υπηρχε καθαρο μυαλο & αποτελεσματικοτητα & ενω τα σκορ μεχρι καποια χρονικη στιγμη ηταν κλειστα.
Η κινηση ματ απ την πλευρα του ΜακΜιλαν ηταν η αμυνα ζωνης που εφαρμοσε(με προσαρμογες),εχοντας μεσα την πολυ ψηλη,ευελικτη & με μεγαλα ακρα τριπλετα Μπατουμ-ΛαΜαρκους-Καμπι.
Δεν επετρεπαν τα ελευθερα σουτ,εκλειναν εγκαιρα ολους τους διαδρομους & εξασφαλιζαν ολα τα αμυντικα ρημπαουντ,διχως να δωσουν στους αντιπαλους δευτερες επιθεσεις.
Αξια αναφορας ειναι η θραυση που εκαναν οι παικτες των Μπλειζερς στα επιθετικα ρημπαουντ.
Το σχημα με την περιφερειακη 3πλετα Μπραντον-Ρουντι-Μαθιους ακομη ψαχνεται να αποκτησει την απαραιτητη λειτουργικοτητα,νομιζω ομως οτι ειναι θεμα χρονου να βρεθει.
Τελειως διαφορετικος ο ρολος του Ρουντι,ο οποιος δεν κανει πια συνεχεια ολες αυτες τις κουρσες,προκειμενου να βγει απ τα σκριν & να σουταρει.
Εξακολουθουν βεβαια αυτα τα play's να υπαρχουν στο επιθετικο οπλοστασιο,ομως ο ΜακΜιλαν του εχει επιτρεψει να εχει & αρμοδιοτητα με τη μπαλα στα χερια,κατι σαν PG δηλαδη,στις επιθεσεις του μισου γηπεδου(εναλλασομενα,μαζι με τον Μπραντον).
Περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν φυσικα,η αναμονη για την επιστροφη των τραυματιων Οντεν-Πρζιμπιλα ισχυει,ομως οι Μπλειζερς δειχνουν οτι οδευουν προς την σωστη κατευθυνση.

Παμε για αλλα...

port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif

QUOTE(spysta @ Oct 27 2010, 23:43 ) *
καλα ρε σεις .. με φαγατε !!! tongue.gif
οκ να μεινει στο Πορτλαντ και να καταξιωθει .. αλλα να ρθει και κανας ΜΕΓΑΛΗΣ αξιας παικτης .. γιατι αλλιως μονο με Αλντριντζ ΔΕΝ προχωραει το πραγμα .. τουλαχιστον οχι συντομα

Ολοι οι φαν της ομαδας θα θελαμε τον Κρις Πολ... rolleyes.gif
Απο κει & περα η ομαδα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλοδουλεμενη & στην αμυνα & στις επιθεσεις του μισου γηπεδου & μπορει να ανταποκριθει,ακομη & εαν ο Ροι δεν παιζει η' εχει σιγησει.
Στο ροστερ υπαρχει ενα πολυ ενδιαφερον mix απο νεαρους ταλαντουχους,βετερανους & με τα πρωτα ονοματα σε πολυ καλη μπασκετικη ηλικια.
Εκτιμω...& ελπιζω,οτι θα προχωρησει το πραγμα... rolleyes.gif
pain of salvation
95-100 μέσα στη Νέα Υόρκη και 3-0.
Πολύ ουσιαστικός ο Ρόυ και οι υπόλοιποι της βασικής μας πεντάδας σε αυτά τα 3 παιχνίδια.
Περιμένουμε μεγαλύτερη βοήθεια και από τον πάγκο.Ο Μπράντον ήδη χτυπάει 40άρια.
Γερά!
giannis-hania
Eγω ξεχωρισα ιδαιτερα τον Αντρε ο οποιος ηταν πολυ καθοριστικος στα καιρεια σημεια του παιχνιδιου οπως και ο Λαμαρκους με τη ταπα στον Φελτον οπου εκρινε και το παιχνιδι.

Υ.Γ Στο Ρου δε χρειαζεται καν να ανφερθω μιας και μας εχει συνηθισει σε τετοια καλα παιχνιδια.
a bullet for your head
QUOTE(giannis-hania @ Oct 31 2010, 13:17 ) *
Eγω ξεχωρισα ιδαιτερα τον Αντρε ο οποιος ηταν πολυ καθοριστικος στα καιρεια σημεια του παιχνιδιου οπως και ο Λαμαρκους με τη ταπα στον Φελτον οπου εκρινε και το παιχνιδι.

Υ.Γ Στο Ρου δε χρειαζεται καν να ανφερθω μιας και μας εχει συνηθισει σε τετοια καλα παιχνιδια.

Ο Μπραντον πηρε το οπλο του στο 2ο ημιχρονο(15π στην 3η περιοδο).
Στο 1ο ημιχρονο & αυτος & ο ΛαΜαρκους ηταν μετριοι επιθετικα & αυτος που μας κρατησε ηταν ο Μαθιους.
Το στοιχειο που θα πρεπει να τονιστει ειναι οτι για 3η συνεχομενη φορα,οι Μπλειζερς εδειξαν χαρακτηρα,ωριμοτητα,υπομονη,προσωπικοτητα & ικανοτητα στο να γυρισουν & να παρουν το παιχνιδι στο τελος.
Μπορει η ομαδα να χρειαζεται ακομη δουλεια & να αναζητα την φορμουλα για την καλυτερη δυνατη χημεια,μπορει ο Μπραντον να μην ειναι 100% ετοιμος(οπως & ο ΛαΜαρκους...), & οι Οντεν-Πρζιμπιλα να μην εχουν επιστρεψει,ομως δειχνει οτι μπορει να παιρνει τα αποτελεσματα στο τελος & στα κρισιμα σημεια.
Πολυ ενθαρρυντικο αν μη τι αλλο...
3-0 για τους Μπλειζερς & για πρωτη φορα στα τελευταια 11 χρονια..

Επομενα ματς,αυτα κοντρα στους Μπουλς(Δευτερα),& Μπακς(Τριτη),& τα 2 εκτος εδρας..

Παμε για αλλα...

port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif


ΥΓ1:Οι Μπλειζερς ενεργοποιησαν την 4η χρονια των συμβολαιων των Ρουντι-Μπατουμ..
http://www.oregonlive.com/blazers/index.ss...th-year_op.html

ΥΓ2:Ο Ουιλσον Τσαντλερ,αν συνεχισει ετσι,θα γινει το μεγαλο φαβορι για το βραβειο του καλυτερου 6ου παικτη.
morrison
Aυτο που δεν ειπες bullet ειναι οτι στο κρσιμοτερο σημειο του ματς,στο 92-83 4-5 λεπτα πριν το τελος, ο Αντρε Μιλερ ηταν αυτος που γυρισε το παιχνιδι για τους Μπλειζερς.Η ομαδα παει καλα και δεν δειχνει αδυναμιες παρα τα πολλα χαμενα αμυντικα ριμπαουντς χτες.Ισως να επρεπε να υπαρχει ενας αναπληρωματικος ποιντ παντως...
port1-sm.gif
a bullet for your head
QUOTE(morrison @ Oct 31 2010, 15:01 ) *
Aυτο που δεν ειπες bullet ειναι οτι στο κρσιμοτερο σημειο του ματς,στο 92-83 4-5 λεπτα πριν το τελος, ο Αντρε Μιλερ ηταν αυτος που γυρισε το παιχνιδι για τους Μπλειζερς.Η ομαδα παει καλα και δεν δειχνει αδυναμιες παρα τα πολλα χαμενα αμυντικα ριμπαουντς χτες.Ισως να επρεπε να υπαρχει ενας αναπληρωματικος ποιντ παντως...
port1-sm.gif

Ο Μιλλερ ηταν οντως πολυ καλος,οπως καλος ηταν & στο ματς κοντρα στους Κλιπερς.
Περαν της μαχης των ρημπαουντς,χθες χασαμε & πολλες ελευθερες βολες(ειχαμε 20 στις 30)..
Για τον αναπληρωματικο PG ο ΜακΜιλαν εχει βαλει 2 στοιχηματα.
Πρωτον να γινει λειτουργικο το σχημα με τους Ροι-Μαθιους-Ρουντι και δευτερον να αναδειχθει ο Αρμον Τζονσον.
Προς το παρον δεν με προβληματιζει αυτο.
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 31 2010, 15:07 ) *
Ο Μιλλερ ηταν οντως πολυ καλος,οπως καλος ηταν & στο ματς κοντρα στους Κλιπερς.
Περαν της μαχης των ρημπαουντς,χθες χασαμε & πολλες ελευθερες βολες(ειχαμε 20 στις 30)..
Για τον αναπληρωματικο PG ο ΜακΜιλαν εχει βαλει 2 στοιχηματα.
Πρωτον να γινει λειτουργικο το σχημα με τους Ροι-Μαθιους-Ρουντι και δευτερον να αναδειχθει ο Αρμον Τζονσον.
Προς το παρον δεν με προβληματιζει αυτο.

Περσι ο Μιλερ βρηκε το ρολο του οταν ολοι οι υπολοιποι ηταν εξω.Εγινε ο σκορερ και ο ηγετης της ομαδας τοτε.
Πλεον συνεχιζει απο εκει που αρχισε περσι,κουμανταρει την ομαδα καλα και ξερεις οτι θα ειναι εκει στα κρισιμα.

Καλα και οι Νικς τα εσπασαν στις βολες χτες,γιάυτο δεν το ανεφερα.

Ελπιζω να μην κοστισει παντως η προσπαθεια με τα τρια γκαρντ και χωρις ποιντ.Ειναι καποιες στιγμες που ο Αντρε χρειαζεται ξεκουραση και προσωπικα χρειαζομαι κατι πιο σιγουρο...Εναν βετερανο ισως...
a bullet for your head
Και αλλον?... rolleyes.gif
Εχουμε τον ''βιονικοτερο'',τι να τον κανουμε εναν ακομη?... biggrin.gif
Νομιζω οτι το ροτεισον τωρα ειναι πιο αρμονικο & διχως...γκρινιες!
Ενω μεσα απ τις ευκαιριες που θα του δοθουν,ο Αρμον Τζονσον ενδεχομενως να αναδειχθει.
Δεν περιμενω σ'ολα τα ματς που θα χρησιμοποιηθει να εχει αναλογη παρουσια οπως στο ματς με τους Σανς.
Οπως σου ειπα & πιο πανω,δεν με προβληματιζει αυτο το θεμα(ακομη τουλαχιστον).
Andre_Iguodala
Τρομαζω στην σκεψη του τι μπορει να κανει αυτη η ομαδα με εναν υγιη και καλο Οden.Ειδα το παιχνιδι με τους Κnicks και αν επιστρεψουν οι Oden Pryzbilla(η οπως λεγεται) να προσθεσουν καποια ψηλα κορμια στο rotation ειναι "καταδικασμενοι" για μεγαλα πραγματα
johnypor
Γιατι παιζουμε τοσο γρηγορο και αναρχο μπασκετ ; Ο Ρουντι τα εχει σπασει!
johnypor
Εχθες πεσαμε πανω σε εναν εκπληκτικο Deng o οποιος απο οπου σηκωνοταν ευστοχουσε.
Γενικως το Chicago εχθες ηταν πολυ ορεξατο και ευστοχο απο πολλες θεσεις.Παιζει να ειχε πανω απο 60%
Μου φανηκε πως η ομαδα ηταν καπως υποτονικη.Τεραστιο παιχνιδι απο Aldridge με 33 ποντους αλλα και ο Armor Johnson θα μου φαινοταν καλος αν ευστοχουσε στις ελευθερες βολες.
Δεν ξερω αλλα η ομαδα μου φαινεται εντελως αδυναμη μονο με τον Roy στην πενταδα. Χρειαζομαστε την επιστροφη του Greg...

Oποιος ξερει τι εγινε με τον Batum ας με ενημερωσει!!!
johnypor
Μετα την νικη επι των Bucks (ειχαμε ενα μουδιασμενο ξεκινημα αλλα σιγα σιγα επιβαλλαμε τον ρυθμο μας και νικησαμε ευκολα με εναν φοβερο Mathhews) ηρθε μια αδικη ηττα πιστευω απο τους ΟΚC..
Δεν προλαβα να δω ολο το ματς παρα μονο 5 λεπτα της 4ης περιοδου και το OT.
Ο Roy σταθηκε κατωτερος των περιστασεων αν και ειχε καλη αποδοση.Χανοντας 2-3 κρισιμα σουτ καθως και απετυχε να ευστοχησει στο τελευταιου σουτ της κανονικης διαρκειας.Ο Miller στο τελος ηταν πολυ καλος αλλα για αυτο το οποιο χτυπιεμαι ειναι μια φαση οπου ο McMilan φωναζει 1-2(one-two) σε επαναφορα και περνει την μπαλα ο Camby και επιχειρει ενα τραγικο σουτ απο τα 6 μετρα να καταληγει σε airball! Στην παραταση χανουμε 3 επιθεσεις σερι, και εκει που απογοητευομαι πληρως ειναι στο "ελευθερο" σουτ τοου Batum απο τα 7.25 να καταληγει σε airball!

Ενα μπραβο στον μικρο A.Johnson για την τελευταια φαση που πετυχαινει τριποντο αλλα ακομη ενα μεγαλυτερο στον RUSSEL WESTBROOK! Πηρε το παιχνιδι μονος του στο τελος. Ποιος KD?tongue.gif
cydonian
realgm.com

Ο Ρόι θα παίζει μειωμένα λεπτά, ήδη στο χθεσινό παιχνίδι με το Ντιτρόιτ έπαιξε μόνο 20... Είχε κάποιο πρόσφατο τραυματισμό ή απλά δεν αντέχει το σώμα του;
pain of salvation
Που είναι ο bullet?
Δε πάμε καλά... sad.gif
Air Kef
Ο Ρόι έχει πρόβλημα με το γόνατό του, νομίζω έχει αποχωρήσει από τουλάχιστον 2 παιχνίδια φέτος λόγο αυτού του προβλήματος.
cydonian
QUOTE(Air Kef @ Nov 15 2010, 16:59 ) *
Ο Ρόι έχει πρόβλημα με το γόνατό του, νομίζω έχει αποχωρήσει από τουλάχιστον 2 παιχνίδια φέτος λόγο αυτού του προβλήματος.

Απ ότι διάβασα τις τελευταίες μέρες ο Ρόι δεν έχει μηνίσκο σε κανένα απο τα 2 γόνατα του και γι αυτό θα παίζει πάντα με ενοχλήσεις... Πολλοί φοβούνται ότι η καριέρα του θα έχει την πορεία αυτής του TMac. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει την εξέλιξη που περιμέναμε. Κρίμα..
pain of salvation
Διπλό στο Μέμφις 99-100.
Ο Μάθιους ντύθηκε Ρόυ.
Τρέλανέ μας
morrison
Ειναι κριμα για δευτερη σερι χρονια η ομαδα να μην μπορει να βγαλει στο γηπεδο αυτα που μπορει εξαιτιας τραυματισμων.
Ο Πεντεγκραφ εχασε την χρονια,ο Ομπερτο σταματησε το μπασκετ αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι ο καλυτερος παιχτης και ηγετης αυτης της ομαδας Μπραντον Ροι ταλαιπωρειται συνεχως με συνεπεια να αποδιδει αρκετα κατωτερα απο αυτο που μπορει.
Το ιδανικο σεναριο ειναι να γυρισει ο Οντεν και ο Πριζμπιλα,ο Ροι να ξεπερασει τα προβληματα του και η ομαδα να προσπαθησει να πετυχει τους στοχους της δυνατα.
Το χειροτερο ειναι να εχουμε μια απο τα περσινα.Ο Ροι να μην μπορει να μεινει υγιης,ο Οντεν να μην παιξει ουτε φετος και οι υπολοιποι στο μπες-βγες...
Καημο το εχω να δω την ομαδα μια φορα με ολα της τα οπλα ετοιμοπολεμα.
Ελπιζω να μην μεινουμε με την απορια τι θα μπορουσε να κανει...
port1-sm.gif port1-sm.gif port1-sm.gif
morrison
Καλα ενταξει...
Δεν εχω και πολλα να πω...Τελος ο Οντεν και για φετος.
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5819493
Leon_cp3
Δε συνηθίζω να μιλάω για κατάρες και λοιπές μπούρδες,αλλά αν έπρεπε σε κάποια ομάδα να δοθεί ο ορισμός σίγουρα αυτή θα ήταν οι Μπλέιζερς. Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν,και δεν είναι μόνο τώρα αλλά κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια... :/
pain of salvation
Ήττα στην έδρα μας 94-103 από την Utah.
Πολύ άστοχοι.
Δεχτήκαμε 7 τρίποντα από τον Miles.
Δεν εκμεταλευτήκαμε την διαφορά στα επιθετικά ριμπς.(24 έναντι 6 !!!)
Τα κάναμε θάλασσα στο 4ο.
sarounas
Αυτό το πράγμα με τον Όντεν είναι απίστευτο blink.gif
Η ιστορία μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με αυτή του Μπούι στο ντραφτ 1984
και τότε οι Μπλέιζερς άφησαν έναν σκόρερ ολκής Τζόρνταν (ελέω Ντρέξλερ) για να καλύψουν την ρακέτα τους με ένα θηρίο (Σαμ Μπούι) όπως και τώρα το 2007 αφήσαν τον Ντουράντ (ελέω Ρόι) με τον Όντεν να έχει ακριβώς την ίδια εξέλιξη με τον Μπούι
ακριβώς ίδιο σενάριο, άντε μετά να πιστέψεις ότι δεν είναι καταραμένη αυτή η ομάδα 68.gif

pain of salvation
Καλά πάμε...
συγκρούεται ο Ρούντι με τον Μπράντον και τραυματίζεται,
χάνουμε από τους Νετς...
ωραία
pain of salvation
...πλέον δεν μπορούμε να νικήσουμε κανέναν.
Ήττα(6η σερί) στην Ουάσιγκτον 79-83.
Τραγικά ποσοστά.Στην 3η περίοδο δε σκοράραμε με τίποτα.
Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξει.

υγ.αξιοπρόσεκτο...Ρόυ 0/0 βολές σε 38'
morrison
Και δεν μπορεις να ελπιζεις οτι θα επιστρεψουν οι τραυματιες και θα παμε καλυτερα ρε αδερφε μου.
Γιατι αν εξαιρεσουμε τον Οντεν πλεον παιζουμε κομπλε.
Η ομαδα ομως συνεχιζει να ειναι αστοχη,ανευρη,χωρις κινηση.Σαν να εχουν παραδοθει.
Εν τω μεταξυ ουτε οι δηλωσεις των πρωταγωνιστων σε αφηνουν να αισιοδοξεις...
''I asked them if it’s clear what we are asking them to do. They didn’t say anything. The thing is, they didn’t have to say anything. I think the games show that we’re not getting it done.”ΜcMillan
''Everybody is at a loss of words. Coach doesn’t know what to say to us and we don’t know what to say to one another.''Roy
http://basketball.realgm.com/src_wiretap_a...sing_streak/el/



T.W.Is.M.
Μηπως ενα trade θα ηταν λυση?
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 4 2010, 13:58 ) *
Μηπως ενα trade θα ηταν λυση?

Θα μπορουσε.
O Μπατουμ αν εβγαινε στο σφυρι θα προσελκυε ενδιαφερον απο πολλες ομαδες σιγουρα για παραδειγμα.
Σε ενα πακετακι με τον Αντρε ας πουμε.

Βεβαια δεν νομιζω οτι το υλικο ειναι κακο.Το αντιθετο θα ελεγα.
Οποτε ενα trade θα το εβλεπα στην λογικη της ψυχολογικης ανατασης και μονο.
Το προβλημα ειναι αλλου.
Ισως το γεγονος οτι οι τραυματισμοι δεν αφηνουν τον Ροι να ηγηθει της προσπαθειας οπως μπορει να εχει αρχισει να λειτουργει αρνητικα για ολη την ομαδα.

pain of salvation
Δύσκολα τους Κλίπερς 100-91...
Σταματήσαμε το αρνητικό σερί των 6 ηττών...
Χώρις τον Ρόυ υγιή,έχουμε θέμα

p.s...ελπίζω να μη χαθεί αυτή η ταλεντάρα...τρέμω στην ιδέα
pain of salvation
106-99 τους Σανς.
Καλό 4ο δεκάλεπτο,που τελευταία ήταν αδυναμία μας.
Για να ανεβαίνουμε λίγο...
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Dec 4 2010, 15:15 ) *
Θα μπορουσε.
O Μπατουμ αν εβγαινε στο σφυρι θα προσελκυε ενδιαφερον απο πολλες ομαδες σιγουρα για παραδειγμα.
Σε ενα πακετακι με τον Αντρε ας πουμε.

Βεβαια δεν νομιζω οτι το υλικο ειναι κακο.Το αντιθετο θα ελεγα.
Οποτε ενα trade θα το εβλεπα στην λογικη της ψυχολογικης ανατασης και μονο.
Το προβλημα ειναι αλλου.
Ισως το γεγονος οτι οι τραυματισμοι δεν αφηνουν τον Ροι να ηγηθει της προσπαθειας οπως μπορει να εχει αρχισει να λειτουργει αρνητικα για ολη την ομαδα.


Το υλικο ειναι μια χαρα. Κι εγω απο ψυχολογικης πλευρας πιστευω οτι μπορουσε να ωφελησει. Δεν καταλαβα παντως ποιος ηταν ο λογος που εγινε ανταλλαγη ο Bayless στην αρχη της σεζον. Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι οταν ελειπε ο Roy τα προηγουμενα χρονια εκανε πολυ καλα παιχνιδια, ενω ηταν ο μονος αξιοπιστος μπακ απ του Miller, εστω κι αν δεν ειναι καθαρος πλει μεικερ.
Εγω μαλιστα εκανα ολοκληρη ανταλλαγη στο fantasy πριν φυγει απο το Πορτλαντ για να τον παρω στην ομαδα μου υπολογιζοντας οτι οταν ο Roy θα τραυματιζοταν θα εμπαινε στην 5αδα και θα μου εδινε ποντους.
Νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει. Με τοσους τραυματισμους και με την ευαισθησια που φαινεται να εχει o Roy η ομαδα μοιαζει να μενει στασιμη και αυτο επηρεαζει και τους υπολοιπους.

Πως θα σου φαινοταν κατι τετοιο?
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 8 2010, 19:31 ) *
Το υλικο ειναι μια χαρα. Κι εγω απο ψυχολογικης πλευρας πιστευω οτι μπορουσε να ωφελησει. Δεν καταλαβα παντως ποιος ηταν ο λογος που εγινε ανταλλαγη ο Bayless στην αρχη της σεζον. Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι οταν ελειπε ο Roy τα προηγουμενα χρονια εκανε πολυ καλα παιχνιδια, ενω ηταν ο μονος αξιοπιστος μπακ απ του Miller, εστω κι αν δεν ειναι καθαρος πλει μεικερ.
Εγω μαλιστα εκανα ολοκληρη ανταλλαγη στο fantasy πριν φυγει απο το Πορτλαντ για να τον παρω στην ομαδα μου υπολογιζοντας οτι οταν ο Roy θα τραυματιζοταν θα εμπαινε στην 5αδα και θα μου εδινε ποντους.
Νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει. Με τοσους τραυματισμους και με την ευαισθησια που φαινεται να εχει o Roy η ομαδα μοιαζει να μενει στασιμη και αυτο επηρεαζει και τους υπολοιπους.

Πως θα σου φαινοταν κατι τετοιο?

Mαζι σου για τον Μπειλες.
Στην πρωτη σελιδα του τοπικ που βρισκομαστε υπαρχει η αντιστοιχη συζητηση που ειχα κανει με τον bullet.
Και για εμενα ο Μπειλες ηταν ενας παικτης που τον εφτιαξε το Πορτλαντ και πανω που αρχισε να προσφερει δοθηκε ανταλαγη για το τιποτα.Στο Τοροντο παιζει καλα ως τωρα.

Ο Νας στο Πορτλαντ;Τoo good to be true...
Ξερεις τι σκεφτομαι ομως...Οτι ακομα και με τον Νας το κλειδι για την υπερβαση ειναι η κατασταση του Ροι.
Αν ο Ροι δεν ειναι καλα ισως να μην αξιζει να παρεις τον Νας που ειναι και καποιας ηλικιας γιατι δυσκολα θα κανεις κατι φετος.Θα μπορουσες να επενδυσεις στον Μπατουμ που ειναι project που αξιζει ακομα και αν δεν εχει ξεκινησει καλα φετος.

Αν ο Ροι ηταν καλα απο την αλλη,θα μπορουσες να παιξεις την ζαρια με τον Στηβ στοχευοντας ψηλα απο φετος.



T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Dec 8 2010, 21:53 ) *
Mαζι σου για τον Μπειλες.
Στην πρωτη σελιδα του τοπικ που βρισκομαστε υπαρχει η αντιστοιχη συζητηση που ειχα κανει με τον bullet.
Και για εμενα ο Μπειλες ηταν ενας παικτης που τον εφτιαξε το Πορτλαντ και πανω που αρχισε να προσφερει δοθηκε ανταλαγη για το τιποτα.Στο Τοροντο παιζει καλα ως τωρα.

Ο Νας στο Πορτλαντ;Τoo good to be true...
Ξερεις τι σκεφτομαι ομως...Οτι ακομα και με τον Νας το κλειδι για την υπερβαση ειναι η κατασταση του Ροι.
Αν ο Ροι δεν ειναι καλα ισως να μην αξιζει να παρεις τον Νας που ειναι και καποιας ηλικιας γιατι δυσκολα θα κανεις κατι φετος.Θα μπορουσες να επενδυσεις στον Μπατουμ που ειναι project που αξιζει ακομα και αν δεν εχει ξεκινησει καλα φετος.

Αν ο Ροι ηταν καλα απο την αλλη,θα μπορουσες να παιξεις την ζαρια με τον Στηβ στοχευοντας ψηλα απο φετος.


Ενταξει λοιπον... Σου εχω καλυτερη προταση κι επειδη ανταλλαγη και σεναρια χωρις τους Νικς δε γινεται...οριστε!!!
Leon_cp3
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 8 2010, 23:43 ) *
Ενταξει λοιπον... Σου εχω καλυτερη προταση κι επειδη ανταλλαγη και σεναρια χωρις τους Νικς δε γινεται...οριστε!!!


(Έστω κι αν αυτή τη στιγμή μιλάμε για δημιουργήματα της φαντασίας μας) Θα αφήσει ο Μέλο το Κολοράντο για να πάει "δίπλα"; Δε βλέπει τι τραβάει ο Λεμπρόν; laugh.gif Πιο πιθανό να είναι στη τέρμα δεξιά ομάδα της ανταλλαγής που βάζεις. Μπορείς να βρεις κάποια λοιπόν με τις ίδιες ομάδες που να στέλνει αυτόν στη Νέα Υόρκη όμως; smiley.gif
SoKRaM
http://www.sport-fm.gr/article/351654

Αυτο δεν το ηξερα. Συγχαρητηρια λοιπον.
T.W.Is.M.
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 9 2010, 01:44 ) *
(Έστω κι αν αυτή τη στιγμή μιλάμε για δημιουργήματα της φαντασίας μας) Θα αφήσει ο Μέλο το Κολοράντο για να πάει "δίπλα"; Δε βλέπει τι τραβάει ο Λεμπρόν; laugh.gif Πιο πιθανό να είναι στη τέρμα δεξιά ομάδα της ανταλλαγής που βάζεις. Μπορείς να βρεις κάποια λοιπόν με τις ίδιες ομάδες που να στέλνει αυτόν στη Νέα Υόρκη όμως; smiley.gif


To καταφερα κι αυτο! Πως σου φαινεται? smiley.gif
Δεν ερχεται το μεγαλο ονομα βεβαια τωρα στο Πορτλαντ, αλλα γινεται μια αλλαγη που θα τους ταρακουνησει.
Μετα κι απ αυτο ζηταω να ανακηρυχτω master trader! tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.