Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πελεκανος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
pan_kyp
Μπορεί να το σκέφτομαι μονο εγώ αλλα τον χαλάει κανέναν ο Πελεκάνος?

Φέτος θα ήταν ιδανική λύση διότι:

1) Rebound 77.gif
2) σκόρερ 77.gif
3) κάνει διεισδύσεις (κάτι που μονο ο acker κάνει σωστά - οποτε του καβ****ει!)
4) Τρέχει 77.gif
5) σουτάρει
6) Έχει εμπειρία πρωταθλητισμού (σχετικά)
7) Είναι (απότι φαίνεται) καλο παιδί
8) Assist
9) είναι έλληνας 77.gif 77.gif 77.gif
10) θα παίξει εθνική 77.gif 77.gif 77.gif
11) είναι παίκτης μέσου ύψους ~1.98/9 (που δεν εχουμε) και μπορεί να παίξει 1/2/3 (ως κάποιο βαθμό το 1) (που και παλι δεν εχουμε)

Και τον ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!Παιχτουρα μου! lol 19.gif

Εδώ τα καλά του..
Air Kef
Τωρα μου θυμήζεις εναν χρήστη απο Πάτρα(δν θυμαμαι ποιος,συγνωμη) που οταν πήρε ο Ολυμπιακος τον Αργυροπουλο,με αυτα που έλεγε νομιζε κανεις οτι ο Ολυμπιακος ειχε παρει τον Αιβερσον,οπως ειχε πει κι ο Σπυρος τοτε! 24.gif

2)Δν ειναι και γενημενος σκορερ!
5)Εχει καπως ασταθες σουτ
8)Μαλλον πανω στον ενθουσιασμο σου..!
11)Μονο τον Πελεκανο δν εχουμε δει πλει στον φετινο Ολυμπιακο,η αληθεια ειναι.. tongue.gif

Θα αφαιρουσα και το οτι εχει εμπειρια πρωταθλητισμου μιας και περισσοτερο απο καλη πορεια της ομαδας του και συγκυριες βρέθηκε σε θεση να κυνηγαει τιτλο παρα μεσα απο αρχικους στοχους που συνοδεύονται απο ευθυνες/υποχρεώσεις/πιεση,αλλα θα πρόσθετα πως έχει...μπάλες.biggrin.gif

Πάντως,νομιζω πως οντως έχει θεση στον Ολυμπιακο,αλλα οχι πρωταγωνιστικο,περισσότερο συμπληρωματικο..
Anaz
Μηπως ξεφευγουμε λιγο με αυτα τα τοπικ?Δεν ειναι λιγο υπερβολη να ανοιγουμε απο ενα τοπικ για καθε παιχτη που εχει ο καθενας στο μυαλο του οτι θα'θελε στην ομαδα??Δεν θα'ταν καλυτερα να τα λεγαμε στο τοπικ με τις μεταγραφες?? rolleyes.gif
Τωρα..Και μενα μ'αρεσει ο Πελεκανος και δεν θα'χα κανενα προβλημα να τον δω στην ομαδα,αν και θα συμφωνησω βεβαια με τον ΑirKef οτι μες στον ενθουσιασμο σου υπερεβαλλες αρκετα.. biggrin.gif
Μαλιστα τωρα που το σκεφτομαι με την επιστροφη Ματσε,ισως δεν θα με χαλαγε και στη θεση του Ντομερ αφου στο μονο που υστερει ειναι στο σουτ,που με τον Ματσε δεν θα χρειαζεται τοσο,ενω αντιθετα υπερτερει σε πολλους τομεις!
1)πολυ καλος!Ειναι τρομερα αθλητικος,και αυτο τον βοηθα σε αυτον τον τομεα χωρις να εχει ιδιαιτερη εφεση.
2)Ναι,αλλα παντα σε μικρες ομαδες!Αυτο εχει μεγαλη διαφορα!επισης παρουσιαζει μεγαλες ασταθειες το σκοραρισμα του απο παιχνιδι σε παιχνιδι γι'αυτο και ποτε δεν βρισκεται στους κορυφαιους σκορερ του πρωταθληματος!
3)Δεν εχεις αδικο!Εχει αρκετα καλο ντραιβ,κατι που μαλλον λειπει τελικα απ'την ομαδα!
4)Γενικα ειναι τρομερα αθλητικος!τρεχει,πηδαει..
5)Φετος εχει αποκτησει καπως πιο σταθερο σουτ!!
6)Eδω ειναι ενα μειον.Οτι δεν εχει εμπειρια απο μεγαλη ομαδα!Αλλα δεν πειραζει,τωρα ειναι καλη ηλικια.Αν δεν κανει και τωρα το βημα..
7)Ετσι φαινεται(αλλα δεν το ξερω με σιγουρια)και ειναι κ ελληνοπουλο!Σημαντικο στοιχειο για την ομαδα!
8)Εδω συμφωνω με τον Kef. tongue.gif Δεν ειναι και κακος πασερ παντως.
9)Το ειπα στο 7.
11)Σωστο το στοιχειο με το υψος, ειναι κορμι που λειπει απ'την περιφερεια μας.Στο σχολιο για τον ασσο παλι θα συμφωνησω με τον Κεφ.Πανω στον ενθουσιασμο σου.. biggrin.gif

Εν ολιγοις μπορει να προσφερει σιγουρα στον Ολυμπιακο με το πλουραλιστικο ταλεντο του,και να κανει αρκετες δουλειες!Αρκει να μπορεσει να προσαρμοστει σε αυτο το επιπεδο σε εναν λιγοτερο πρωταγωνιστικο ρολο!Πρωτα απ'όλα εχει καλο κορμι και τρομερη αθλητικοτητα και ειδικα αμυντικα στην περιφερεια θα ηταν παρα πολυ χρησιμος αφου ειναι καλος και στο κλεψιμο.Στην επιθεση εχει καλο ντραιβ που επισης χρειαζεται,και μονος του δεν θα το χασει το τριποντο, αλλα βεβαια στον Ολυμπιακο επιθετικα θα πρεπει να περιοριστει σε πιο συγκεκριμενο ρολο,κατι που νομιζω ο Πελεκανος θα μπορουσε να το κανει.Δεν ειναι παιχτης που γουσταρει συνεχως να τραβα τις προσπάθειες. παραλληλα ψηλωνει και η ομαδα,κατι που βοηθα στα ματς απ (υπαρχει ενα μικρο προβλημα οταν οι αντιπαλοι παιζουν με ψηλα guard) και στο ριμπαουντ.
Αν προσαρμοστει δηλαδη σε συγκεκριμενους ρολους μπορει να προσφερει..

Βεβαια δεν θα με χαλαγε να τον δω και στον Αρη!
Anaz
Μια ματια στα φετινα στατιστικα του..
12π, 4.3ρ, 1.8α, 2κλ, 1τ, 1.6λ. - 67%β., 50%δ., 36%τρ.

Ειναι 1ος stealer και 4ος blocker του πρωταθληματος. Επισης ειναι 2ος ριμπαουντερ αναμεσα στους περιφερειακους πισω απ'τον Ταπουτο(22ος συνολικα). Ειναι 20ος σκορερ και 3ος πιο "οικονομικος" παιχτης.
apkat
Μα τωρα ανοιξαμε τοπικ και για τον πελεκανο..Δε μας εφτανε του Ζηση;Και καλα πες ο Ζησης αν ερθει θα ναι πολυ μεγαλη μεταγραφη και του ανοιξαμε.Ο Πελεκανος;;Το τοπικ για τις μεταγραφες ρε παιδια για αυτο νομιζω το χουμε..

Επι της ουσιας ο Πελεκανος δεν ειναι βεβαια ο Τζορνταν οπως θα μπερδευοταν κανεις διαβαζοντας τα στοιχεια του αλλα στον Ολυμπιακο θα ηταν ενας συμπληρωματικος παικτης που βεβαια δε θα εβρισκε πενταδα.Ειδικα με την επιστροφη του Λιθουανου.Δεν τον συγκρινω με Χενρι(μας εχει επιρρεασει νομιζω το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα του).Το μονο θετικο του Πελεκανου ειναι οτι ειναι πιο φτηνος.

Παντως θα συμφωνησω με Αναζ οτι στον Αρη θα μπορουσε να κανει μεγαλη καριερα..Ειναι γιαυτον νομιζω η τελεια επιλογη.
dizzy_fingers
Το ήδη γιγαντωμένο τόπικ των 72 σελίδων που για να βρεις κάτι μέσα πρέπει να πληρώσεις βιβλιοθηκάριο? tongue.gif

Το λέω παντού στο φόρουμ: Μη ντρέπεστε να ανοίγετε νέα τόπικ, όσο χαζά και να σας φαίνονται. Καλό είναι να έχουμε τακτοποιημένες τις συζητήσεις αλλά όταν αυτές πλέον γιγαντώνονται, επίσης καλό είναι να "απλωνόμαστε".
Στο κάτω κάτω αν συνεχιστεί το τόπικ (10 ποστ και πάνω) τότε μια χαρά μπασκετική κουβέντα θα έχουμε κάνει, που αυτό είναι το σημαντικό.

Τώρα για το συγκεκριμένο τόπικ, δεν έχω πρόβλημα που το άνοιξε ο φίλος pan_kyp, αλλά καλό θα ήταν να μην ξαναβλέπαμε νέο τόπικ για μεταγραφή παίχτη (εκτός αν είναι μεγάλο όνομα).
Anaz
Εδω δεν μιλαμε για ενδεχομενη μεταγραφη αλλα για επιθυμία..
Θα ηταν καλυτερα να ανοιγαμε αν ειναι ενα τοπικ με τις μεταγγραφες που θα θελαμε και να μπορουσε ο καθενας να γραψει οτι θελει,αλλιως αν ανοιγουμε απο ενα ξεχωριστο τοπικ,θα ξεφυγουμε!Χμμ..καλη ιδεα,θα το ανοίξω! biggrin.gif

Παντως εγω πιστευω οτι εφοσον θα αποφορτωθει το βαρος του σκοραρισματος αφου δεν θα'ναι πρωτο βιολι στον Ολυμπιακο,και προσαρμοστει στον ρολο του,ο Πελεκανος μπορει να προσφερει παρα πολυ σε τομεις που χρειαζονται στον ολυμπιακο!Ειναι ψηλος,αθλητικος,καλος ριμπαουντερ,καλος αμυντικος,καλος stealer,δεν κανει συχνα λαθη.. Πιστευω ας πουμε οτι μπορει να παιξει εναν ρολο Βασιλοπουλου στην περιφερεια εξισου καλα στην αμυνα και προσφεροντας ακομη περισσοτερα στην επιθεση αφου εχει πιο γρηγορο σουτ,καλυτερο ντραιβ και γενικα περισσοτερες κινησεις!Ασε που σχηματα με Πελεκανο,Βασιλοπουλο μαζι θα'ναι ιδιαιτερα ευελικτα!
Με τον Ντομερ ειναι λίγο αδοκιμη η συγκριση γιατι ειναι πολυ διαφορετικοι παιχτες!Γενικα παντως ο Πελεκανος ειναι πολυ πιο πολυδιαστατος παιχτης κ μπορει να προσφερει σε περισοτερους τομεις,δεν εχει ομως το επιθετικο ταλεντο του Ντομερ.Βεβαια ο Ντομερ είναι πολυ ασταθης και αν πιασει ρυθμο μπορει να παρει ενα παιχνιδι μονος του,αν ομως δεν πιασει συνηθως ειναι ωσεί παρων.Δεν προσφερει σχεδον τιποτα στο γηπεδο..

Γενικα ο Πελεκανος μ'εχει εντυπωσιασει με την εξελιξη του τα τελευταια 2 χρονια!Θα'ναι κριμα το καλοκαιρι να μην κανει το βημα παραπάνω..Αν οχι,στον Ολυμπιακο,ακομη καλυτερα στον Αρη..
dizzy_fingers
Πρώτα απ'όλα στην Εθνική το καλοκαίρι να τον δούμε...εφόσον ασφαλώς αποδείξει ότι το αξίζει. wink.gif
Air Kef
Αν και εμενα μου φάνηκε λιγο άκυρο το τοπικ,νομιζω μια χαρα εκανε ο παν κυπ που το ανοιξε,αφου υπάρχει θεμα για συζητηση και δν χανετε και τιποτα στην τελικη,τελευταιο τοπικ στην 1η σελιδα ειναι το Ολυμπιακος-Μαρουσι 5ος ημιτελικος,απο περσι..

Όπως λεει κι ο Αναζ το θεμα ειναι να κανει το βημα παραπανω και να μην μεινει στον Πανελλ η να παει στον Πανιωνιο ή στον ΠΑΟΚ ας πουμε..Ειναι παικτης Ευρωλιγκας ο Μιχαλης.
thrylos7
Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι Πανιώνιος ή ΠΑΟΚ δε θα παίζουν την επόμενη χρονιά Ευρωλίγκα; rolleyes.gif
Air Kef
Αυτα αλλου. tongue.gif
pan_kyp
Πρωτον συγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση,για κάποιο λόγο δεν φόρτωνε το site εδώ και καμια εβδομάδα για μένα. τελοσπάντων δεν θέλω να θίξω κανέναν και δίνω μια τελευταία απάντηση.
ΥΓ συμφωνώ πως ίσως ταίριαζε ο παίχτης στον Aρη και παρακάτω απλά δείχνω εν μέρη τα στατιστικά του όπως ένας φίλος έγραψε παραπάνω.


Μες τον ενθουσιασμο μου θα ειχα παρει τον Belinelli, ton monya και ενα καλαθι μικρους και θα παιζαμε run n gun μονο.. μετα θα πεις ομως 'ρε μεγαλε αν θες να δεις παικτες να πηδανε μονο πχ εις ύψους να πηγαινες στο Birmingham για τα του κλειστου..'

Οσο για τον Πελεκανο..

μεχρι 19η αγωνηστικη.
Ποιος ειναι γενημενος σκορερ ο acker?

19 ACKER Alex OLYMPIACOS 230
20 PELEKANOS Mihalis PANELLINIOS 229


rebounds:

22 PELEKANOS Mihalis PANELLINIOS 83
23 ZIZIC Antrija OLYMPIACOS 82


κλεψιματα

1 PELEKANOS Mihalis PANELLINIOS 37
2 DIAMANTIDIS Dimitris PANATHINAIKOS 36


BLOCKS
PLAYER TEAM Totals
1 HARISIS Costas AEP OLYMPIAS adam's 29
2 BOUROUSIS Giannis OLYMPIACOS 21
3 MASSEY Jeremiah ARIS T.T.BANK 17
4 PELEKANOS Mihalis PANELLINIOS 16
5 STICK Ryan OLYMPIACOS 15
6 JAVTOKAS Robertas PANATHINAIKOS 15

Στα λαθη δεν συμπεριλαμβανεται καν.


Στο περιστερι 00-01 (2ο στην καν. περιοδο) επαιξε 26 παιχνιδια, δεν ηταν πρωταγωνιστης αλλα με 6π μ.ο επαιξε σε ολα τα παιχνιδια. Ηταν τοτε 18-19. Πρωταθλητισμο δεν κανει μονο ο πρωτος σκορερ σωστα? Ειναι πρωτος σκορερ του πανελληνιου αυτη την στιγμη και και εχουμε ακομα 7 αγωνιστηκες. Τεσπα, σωστα δεν επαιζε στον ΠΑΟ η ΟΣΦΠ να μπορουμε να λεμε για πιεση.. Μπορει να μην εχει average 20π αλλα εχει 1 ποντο λιγοτερο απ'τον πρωτο σκορερ το Ολυμπιακου. Στο τριποντο ειναι ασταθεις σωστα αλλα και ο βασσιλειαδης δεν εχει 50% στα τριποντα αν και αυτος εχει το ρεκορ Α1 νομιζω με 7 τριπ. και φετος τα πηγαινει λιγο (..) καλυτερα.

Οσο για το Playmaker, ναι δεν ειναι και ισως ποτε να μην παιξει αλλα θα πρωτιμουσα να δω τον πελεκανο να τελιωνει αιφνιδιασμο παρα το πενν!! angry_red.gif (που συνεχεια κουτουλαει και χανει την μπαλα στο υψος των βολων- Μηπως να του δωσουμε παρατσουκλι το Κουτλαι??!) ugly1.gif

Το θεμα ειναι πως εχει σουτ μεσης αποστασης,μπορει να κανει drive και να τελιωσει αιφνιδιασμο (απο μας ποιος το κανει αυτο?ο βασσιλο? lol) Το παιδι ομως πηδαει σαν τον βασσιλο και εχει τρομερη ενεργεια.

Σε μια ομαδα σαν τους ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν υπαρχει μονο ενας πρωταγωνιστης. Πιστευω πως θα ηταν καλη λυση εστω και απ'τον παγκο. Δεν ξερω, ειναι 26 και τωρα εχει αρχισει και ριχνει 30π και ανω, σε 40λεπτα παιχνιδια με ριμπαουντ, ασσιστ και κλεψιματα. Δεν θυμαμαι ποσες φορες το εχει κανει.. 3-4? Ας μου πει καποιος. Ελεος τι αλλο θελουμε να παρει και τη θεση προπονητη..? χχμμμ 39.gif


Αυτα απο μενα στη συγκεκριμενη συζητηση biggrin.gif
Air Kef
Καλυτερα να συγκρινεις τους αριθμους τους στην Ευρωλιγκα.Του Ακερ φέτος και του Πελεκανου τα 3-4 χρονια που έπαιξε.. smile.gif

Επισης,οταν λεμε κανω πρωταθλητισμο,δν εννοουμε "ειμαι στους πρωτους,χτυπαω πρωταθλημα" αλλα "πρεπει να ειμαι στους πρωτους,πρεπει να παρω πρωταθλημα κτλ",τουλαχιστον ετσι το εννοω εγω. biggrin.gif wink.gif

Όπως και να εχει συμφωνουμε οτι εχει θεση στον Ολυμπιακο,αλλα πιστευουμε οτι ειναι καλυτερα να παει στον Άρη! smiley.gif
Anaz
Η στατιστικη συγκριση που επιχειρείς είναι λάθος!Τοσο λάθος που απορω αν την εννοεις ή αν τα'γραψες βιαστικά χωρις να το σκεφτεις καλα..
Ειναι τελειως αδοκιμο να συγκρίνεις στατιστικα ενος παιχτη που παίζει στον Πανελληνιο κι ενα παιχτη που παίζει στον Ολυμπιακο!Τελειως διαφορετικός ο ρόλος!
Τεσπα.Δεν διαφωνησαμε φιλε μου!Ισα ισα εγω θα τον ηθελα πολυ στον Ολυμπιακο,αναλυω και πιο πανω τον λόγο.. Απλα με τον ενθουσιασμο σου λιγάκι.. biggrin.gif
QUOTE
Ελεος τι αλλο θελουμε να παρει και τη θεση προπονητη..?
Σε λιγο θα μας το προτείνεις κι αυτο.. tongue.gif
pan_kyp
QUOTE(Anaz @ Mar 17 2007, 04:14 PM) *
Η στατιστικη συγκριση που επιχειρείς είναι λάθος!Τοσο λάθος που απορω αν την εννοεις ή αν τα'γραψες βιαστικά χωρις να το σκεφτεις καλα..
Ειναι τελειως αδοκιμο να συγκρίνεις στατιστικα ενος παιχτη που παίζει στον Πανελληνιο κι ενα παιχτη που παίζει στον Ολυμπιακο!Τελειως διαφορετικός ο ρόλος!
Τεσπα.Δεν διαφωνησαμε φιλε μου!Ισα ισα εγω θα τον ηθελα πολυ στον Ολυμπιακο,αναλυω και πιο πανω τον λόγο.. Απλα με τον ενθουσιασμο σου λιγάκι.. biggrin.gif
Σε λιγο θα μας το προτείνεις κι αυτο.. tongue.gif


Φιλε "αναζ", prisonbreak A.K.A. Michael Schofield-champion προφανώς δεν έπιασε τόπο ο σαρκασμός μου για το θέμα προπονητή smiley.gif . Το notion ήταν ότι το παιδί (πελεκάνος) ήδη κάνει πολλά και το μονο που δεν κάνει είναι να δίνει οδηγίες απ'τoν πάγκο.

Δεν τα διαβάζεις τα post μου καλά μου φαίνεται: "Σε μια ομαδα σαν τους ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν υπαρχει μονο ενας πρωταγωνιστης."

Πρωταθλητισμό δεν κάνει μονο ο πρωταθλητής φυσικά, όσοι πρωταγωνιστούν κάνουν πρωταθλητισμό (σχετικα αυτα ετσι,να εχουν καποια τυχη). Ολυμπιονίκες δεν είναι μονο αυτοί που περνούν μετάλλια αλλα οι πρώτοι 8 σωστά?
Αν τo πάρουμε έτσι το θέμα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κανέναν παίκτη. Θα μείνουν από δουλειά και οι manager παικτών ρε συ. Συμφώνως, κάθε παίκτης έχει ρολο,και κάθε ομάδα είναι διαφορετική αλλα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παίκτες σε ομάδες με το ίδιο budget και στόχο μονο. Αν ηταν ετσι δεν θα επερνε τον Διαμαντιδη ο Παναθηναικος..

Τα στατιστικά τα ανέφερα ως παράδειγμα γενικό. Δεν θα μου πεις όμως ότι είναι άσχημος στα κλεψίματα απτήν στιγμή που ήταν πρώτος στην A1 όταν βγήκαν αυτά τα στατιστικά. Έλεος.

Απτήν αρχή ήθελα να αναφέρω απλα μερικά πράγματα που δεν τα κάνουν οι δικοί μας καλά:

1) drive
2) shoot μέσης απόστασης
3)τελιωνει αιφνιδιασμο καλυτερα απ'τον πενν!! [δεν ειναι δυσκολο] (που συνεχεια κουτουλαει και χανει την μπαλα στο υψος των βολων- Μηπως να του δωσουμε παρατσουκλι το Κουτλαι??!)

και είναι έλληνας
σχετικά νέος
αθλητικός
1.98 (όχι ψηλός ούτε κοντός guard)

Δεν είπα ότι θα πάρει την θέση του Acker. ειπαμε! biggrin.gif Όσο για ευρωλίγκα, όταν έπαιζε ήταν σχετικά πιο μικρός.Δεν ξέρουμε τι θα έκανε αν έπαιζε φέτος. Ο acker δηλαδή έπαιζε έτσι πριν 4 χρονια? Όχι, γιατί ήταν 20κάτι..

Εχουμε ξεφύγει όμως λίγο νομίζω έτσι.. peace.gif
Anaz
Ρε'συ..μαλλον εσυ δεν κοιτας καλα τα ποστ μου!
Δες τα παραπανω ποστ μου..Αυτα που αναφερεις τα εχω ηδη πει και δεν ειχα διαθεση ουτε να μειωσω την αξια του ουτε να σε αμφισβητησω..Δες:
QUOTE
Εν ολιγοις μπορει να προσφερει σιγουρα στον Ολυμπιακο με το πλουραλιστικο ταλεντο του,και να κανει αρκετες δουλειες!Αρκει να μπορεσει να προσαρμοστει σε αυτο το επιπεδο σε εναν λιγοτερο πρωταγωνιστικο ρολο!Πρωτα απ'όλα εχει καλο κορμι και τρομερη αθλητικοτητα και ειδικα αμυντικα στην περιφερεια θα ηταν παρα πολυ χρησιμος αφου ειναι καλος και στο κλεψιμο.Στην επιθεση εχει καλο ντραιβ που επισης χρειαζεται,και μονος του δεν θα το χασει το τριποντο, αλλα βεβαια στον Ολυμπιακο επιθετικα θα πρεπει να περιοριστει σε πιο συγκεκριμενο ρολο,κατι που νομιζω ο Πελεκανος θα μπορουσε να το κανει.Δεν ειναι παιχτης που γουσταρει συνεχως να τραβα τις προσπάθειες. παραλληλα ψηλωνει και η ομαδα,κατι που βοηθα στα ματς απ (υπαρχει ενα μικρο προβλημα οταν οι αντιπαλοι παιζουν με ψηλα guard) και στο ριμπαουντ.
Αν προσαρμοστει δηλαδη σε συγκεκριμενους ρολους μπορει να προσφερει..

QUOTE
ο Πελεκανος μπορει να προσφερει παρα πολυ σε τομεις που χρειαζονται στον ολυμπιακο!Ειναι ψηλος,αθλητικος,καλος ριμπαουντερ,καλος αμυντικος,καλος stealer,δεν κανει συχνα λαθη.. Πιστευω ας πουμε οτι μπορει να παιξει εναν ρολο Βασιλοπουλου στην περιφερεια εξισου καλα στην αμυνα και προσφεροντας ακομη περισσοτερα στην επιθεση αφου εχει πιο γρηγορο σουτ,καλυτερο ντραιβ και γενικα περισσοτερες κινησεις!Ασε που σχηματα με Πελεκανο,Βασιλοπουλο μαζι θα'ναι ιδιαιτερα ευελικτα!


Απλα εσυ σε καποια σημεια κυριως στα πρωτα ποστ φαινοταν να τον υπερεκτιμας και ηθελα να βαλω το ζητημα στην πραγματικη του διασταση,οπως το βλεπω εγω..
Δεν διαφωνω μαλλον με την ουσια αυτου που θες να πεις απλα ασκησα κριτικη σε καποια απ'τα επιχειρηματα σου τα οποια προσωπικα μου φανηκαν αστοχα.. peace.gif

QUOTE
Φιλε "αναζ", prisonbreak A.K.A. Michael Schofield-champion προφανώς δεν έπιασε τόπο ο σαρκασμός μου για το θέμα προπονητή
To katalaba!Eξαλλου και το δικο μου σχόλιο σαρκαστικό ηταν.. wink.gif
pan_kyp
QUOTE(Anaz @ Mar 17 2007, 08:01 PM) *
Ρε'συ..μαλλον εσυ δεν κοιτας καλα τα ποστ μου!
Δες τα παραπανω ποστ μου..Αυτα που αναφερεις τα εχω ηδη πει και δεν ειχα διαθεση ουτε να μειωσω την αξια του ουτε να σε αμφισβητησω..Δες:
Απλα εσυ σε καποια σημεια κυριως στα πρωτα ποστ φαινοταν να τον υπερεκτιμας και ηθελα να βαλω το ζητημα στην πραγματικη του διασταση,οπως το βλεπω εγω..
Δεν διαφωνω μαλλον με την ουσια αυτου που θες να πεις απλα ασκησα κριτικη σε καποια απ'τα επιχειρηματα σου τα οποια προσωπικα μου φανηκαν αστοχα.. peace.gif

To katalaba!Eξαλλου και το δικο μου σχόλιο σαρκαστικό ηταν.. wink.gif


Όπα, μόλις διάβασα τα υπόλοιπα post. Να ζητήσω συγγνώμη από σένα και το φίλο Air Κεφ που και αυτός έγραψε πριν από καμια εβδομάδα. Το είπα πριν πως δεν άνοιγε το σαιτ στο laptop γιατί κάποιος στην γειτονιά πρέπει να χρησιμοποιεί το wireless μου gdi.gif το οποιο δεν το έχω secure και μου έπεφτε πολύ το signal..οποτε δεν μου άνοιγε καν η σελίδα και όταν άνοιγε δεν άνοιγαν όλα τα topic etc. Συμφωνούμε βλέπω σε όλα, έχεις δίκιο,απλά εγώ έγγραφα γύρω απτό θέμα αφού δεν είδα τι είχες γράψει.. και ο Αιρ κεφ. Παίδες please accept my apology! peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.