QUOTE (eskava13 @ Feb 4 2013, 14:25 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Αν δεν ειχε χασει ο Αρριωνας θα ειχε ενδιαφερον ακομα και η πρωτη θεση.Λετε να εχουμε και αλλες εκπληξεις?
το ρουφ εχει παντως ακομα ελπιδες για την τετραδα..
eskava13
Feb 4 2013, 18:16
Υπαρχει πουθενα η βαθμολογια με ηττες και νικες για να βγαλω καμια ακρη?
1) ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝΗΣ 28 13 - 2
2) ΓΣ ΑΡΙΩΝ 27 12 - 3
3) ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛ. 26 11 - 4
4) ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ 24 10 - 4
5) ΡΟΥΦ 80 24 9 - 6
6) ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 20 5 - 10
7) ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 20 6 - 8
8) ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 20 5 -10
9) ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 19 9 - 5
10) ΑΟ ΚΩΦΩΝ 16 3 - 10
11) ΠΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 16 3 - 10 κ 1 ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ
12) ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΖΩΓΡ. 9 0 - 13
eskava13
Feb 5 2013, 00:48
QUOTE (tk60 @ Feb 4 2013, 21:55 )
1) ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝΗΣ 28 13 - 2
2) ΓΣ ΑΡΙΩΝ 27 12 - 3
3) ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛ. 26 11 - 4
4) ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ 24 10 - 4
5) ΡΟΥΦ 80 24 9 - 6
6) ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 20 5 - 10
7) ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 20 6 - 8
8) ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 20 5 -10
9) ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 19 9 - 5
10) ΑΟ ΚΩΦΩΝ 16 3 - 10
11) ΠΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 16 3 - 10 κ 1 ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ
12) ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΖΩΓΡ. 9 0 - 13
Το Ρουφ παραμενει κοντα αν και ο Φοιτητικος εχει εναν αγωνα λιγοτερο(αν δεν εγινε καποιο λαθος).Εχει ενδιαφερον ακομα για ολες τις θεσεις.Ευχαριστω για την βαθμολογια!
blackArrow
Feb 9 2013, 02:59
Πηγασος - Ρουφ 2
τα λογια ειναι περιττα..δεν ξερω ακριβες σκορ γτ ο πινακας δεν λειτουργουσε,ομως το ματς ηταν απο τα χειροτερα που εχω παρακολουθησει στην κατηγορια
ο πηγασος παντως εχασε πανω απο 13,τοση ηταν η διαφορα στο 1ο παιχνιδι και η τετραδα αποκτα ενδιαφερον.
Το ρουφ ηρθε με ορεξη απο τη νικη με τον θριαμβο,κατι που ελειπε απο τον πηγασο σημερα.
πολλα χαμενα σουτ απο τον πηγασο,η αληθεια ειναι οτι ηταν και ατυχος σε μερικα,οχι ομως οτι εκει κριθηκε το παιχνιδι.
απο το ρουφ το 9 εκανε τη διαφορα χαρη στην κακη αμυνα και την μη αλληλοκαλυψη απο τους παικτες του πηγασου οταν εμπαινε το 5.
Επειδη οπως εχω ξαναπει βλεπω χρονια τον πηγασο και ειμαι της περιοχης ηθελα να πω οτι φετος η προσπαθεια που γινεται ειναι πολυ καλη και παει καιρος που ο πηγασος πρωταγωνιστουσε στην 4αδα οποτε ειναι κριμα να χαθει μια θεση για την ανοδο.δεν ξερω τι φταιε.καλο θα ηταν παικτες και κυριως ο coach να προβληματιστουν με την ηττα αυτη γτ τιποτα δεν εχει κριθει ακομη.
Αυτα ειχα να πω ως θεατης που βλεπει την ομαδα απο την κερκιδα και απο την εμπειρια μου ως τωρα στο μπασκετ.
Scandalous
Feb 9 2013, 22:53
QUOTE (blackArrow @ Feb 9 2013, 02:59 )
Πηγασος - Ρουφ 2
τα λογια ειναι περιττα..δεν ξερω ακριβες σκορ γτ ο πινακας δεν λειτουργουσε,ομως το ματς ηταν απο τα χειροτερα που εχω παρακολουθησει στην κατηγορια
ο πηγασος παντως εχασε πανω απο 13,τοση ηταν η διαφορα στο 1ο παιχνιδι και η τετραδα αποκτα ενδιαφερον.
Το ρουφ ηρθε με ορεξη απο τη νικη με τον θριαμβο,κατι που ελειπε απο τον πηγασο σημερα.
πολλα χαμενα σουτ απο τον πηγασο,η αληθεια ειναι οτι ηταν και ατυχος σε μερικα,οχι ομως οτι εκει κριθηκε το παιχνιδι.
απο το ρουφ το 9 εκανε τη διαφορα χαρη στην κακη αμυνα και την μη αλληλοκαλυψη απο τους παικτες του πηγασου οταν εμπαινε το 5.
Επειδη οπως εχω ξαναπει βλεπω χρονια τον πηγασο και ειμαι της περιοχης ηθελα να πω οτι φετος η προσπαθεια που γινεται ειναι πολυ καλη και παει καιρος που ο πηγασος πρωταγωνιστουσε στην 4αδα οποτε ειναι κριμα να χαθει μια θεση για την ανοδο.δεν ξερω τι φταιε.καλο θα ηταν παικτες και κυριως ο coach να προβληματιστουν με την ηττα αυτη γτ τιποτα δεν εχει κριθει ακομη.
Αυτα ειχα να πω ως θεατης που βλεπει την ομαδα απο την κερκιδα και απο την εμπειρια μου ως τωρα στο μπασκετ.
Α!Εκεί την έχουν την λύση.Και να μην προβληματιστεί ο κόουτς έχουν τον Κόουτς Παντέλοβιτς που θα δώσει την λύση.Ξέρει αυτός απο τέτοια.
Καλή ομάδα φέτος ο Πήγασος αλλα 29 πόντους ....ακαδημίες με προ-μίνι να βάλεις να παίξουν πιο πολλά θα βάλουν!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-49 το σκοράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ
![ohmy.gif](../style_emoticons/default/ohmy.gif)
πήγασος παλιότερα είχε ανέβει κατηγορία...τότε έπρεπε να δείς μπάλες...τώρα βλέπεις κλωτσοσκούφι!!!!!
[/quote]
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ 59 - 53
Α΄ 16 - 17 Β΄ 31 - 26 Γ΄ 47 - 39 ΤΕΛΙΚΟ 59 - 53
eskava13
Feb 14 2013, 13:15
Τι εγινε ρε παιδια?Τωρα ειδα τα τελευταια ποστ.Πηρε φωτια για τα καλα ο ομιλος δηλαδη!Ο πηγασος μια χανει απο ρουφ και μια νικαει φοιτητικο.Και το ρουφ ειναι ανεβασμενο αφου πηρε και τον θριαμβο!Ομορφο finish θα εχουμε!Ηταν κανεις στην γκραβα?
doctor_dru
Feb 17 2013, 23:56
δαφνη-θριαμβος 51-61
lizard
Feb 18 2013, 00:20
QUOTE (doctor_dru @ Feb 17 2013, 23:56 )
δαφνη-θριαμβος 51-61
καλο ματς?ποιος πηγε καλα?
doctor_dru
Feb 19 2013, 00:23
εμφανής η διαφορά των 2 ομάδων,εύκολα η δύσκολα θα κέρδιζε ο θρίαμβος.Τελικά πιέστηκε κάπως ο θρίαμβος καθώς είχε κάποια νεκρά διαστήματα και νομίζω πως υποτίμησε κιόλας την δάφνη(κυρίως στο 2ο ημίχρονο).Στο 1ο ημίχρονο η διαφορά κυμαινόταν στους 15-20 πόντους,στο 2ο σιγά σιγά η δάφνη ροκάνισε την διαφορά,έπεσε σε μονοψήφια νούμερα και έφτασε στο -6.Σε εκείνο το σημείο(1.30 περίπου πριν την λήξη)είχε 3 άστοχες επιθέσεις ώστε να μειώσει κι άλλο και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.Καλή εμφάνιση από θρίαμβο 9,10 ενώ το 5 έπαιξε μόλις τα τελευταία 2 λεπτά(δεν ξέρω αν είχε κάποιο θέμα τραυματισμού)ενώ από δάφνη σκόραραν αρκετά το 9 και ένας μικρός.
lizard
Feb 20 2013, 22:53
θριαμβος-δοξα 61-64 αν μου ειπαν καλα...φωτια ο ομιλος
Chatzakis
Feb 21 2013, 03:21
QUOTE (lizard @ Feb 20 2013, 22:53 )
θριαμβος-δοξα 61-64 αν μου ειπαν καλα...φωτια ο ομιλος
Και ναι ειναι σωστο το αποτελεσμα η δοξα βυρωνα απεδειξε αλλη μια φορα οτι η θεση της εκτος τετραδος οφειλεται σε τραυματισμους...
lizard
Feb 21 2013, 15:57
QUOTE (Chatzakis @ Feb 21 2013, 03:21 )
Και ναι ειναι σωστο το αποτελεσμα η δοξα βυρωνα απεδειξε αλλη μια φορα οτι η θεση της εκτος τετραδος οφειλεται σε τραυματισμους...
δεν εχω εικονα της δοξας πραγματικα...δεν την εχω δει καθολου φετος..και στα 2 ματς με τον θριαμβο ελειπα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων...κοιτωντας τα αποτελεσματα ομως και κρινωντας απο αυτα πιστευω πως η δοξα ειναι καλη ομαδα αλλα ή του υψους ή του βαθους..τωρα αν φταινε οι τραυματισμοι δεν ξερω..παντως δεν ειναι λιγο πραγμα να κερδιζεις τον πρωτοπορο ειδικα μεσα στην εδρα του....chatzakis ησουν στο ματς?
Chatzakis
Feb 21 2013, 16:59
QUOTE (lizard @ Feb 21 2013, 15:57 )
δεν εχω εικονα της δοξας πραγματικα...δεν την εχω δει καθολου φετος..και στα 2 ματς με τον θριαμβο ελειπα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων...κοιτωντας τα αποτελεσματα ομως και κρινωντας απο αυτα πιστευω πως η δοξα ειναι καλη ομαδα αλλα ή του υψους ή του βαθους..τωρα αν φταινε οι τραυματισμοι δεν ξερω..παντως δεν ειναι λιγο πραγμα να κερδιζεις τον πρωτοπορο ειδικα μεσα στην εδρα του....chatzakis ησουν στο ματς?
Ναι ημουν στο ματς ! Δεν χρειαζεται καν να ανεφερω τα περι διαιτησιας και ουτε προκειται. Αλλα η Δοξα ειχε Νικησει και τον Αριωνα εντος εδρας αν θυμασαι καλα! Και με τον θριαμβο στο εντος εδρας παιχνιδι εχασε παλι για λιγο λογω τραυματισμων, με το Ρουφ απο τριποντο στην ληξη για ενα ποντο . Δεν εχουν σημασια ομως αυτα..
eskava13
Feb 21 2013, 17:55
Εχει πολυ δρομο τελικα το πρωταθλημα.Πολλοι αγωνες κρινονται στον ποντο!Βλεπω πως και η πρωτη θεση παιζεται ακομα.Ξερω πως παιζει το Ρουφ με τον Φοιτητικο αυτην την αγωνηστικη.Μια ερωτηση,απο την πρωτη 6αδα ποιοι εχουν ακομα να παιξουν μεταξυ τους?Υπαρχει καπου να το δω?
Chatzakis
Feb 21 2013, 17:58
QUOTE (eskava13 @ Feb 21 2013, 17:55 )
Εχει πολυ δρομο τελικα το πρωταθλημα.Πολλοι αγωνες κρινονται στον ποντο!Βλεπω πως και η πρωτη θεση παιζεται ακομα.Ξερω πως παιζει το Ρουφ με τον Φοιτητικο αυτην την αγωνηστικη.Μια ερωτηση,απο την πρωτη 6αδα ποιοι εχουν ακομα να παιξουν μεταξυ τους?Υπαρχει καπου να το δω?
To προγραμμα
http://www.eska.gr/index.php?option=com_wr...r&Itemid=70Η βαθμολογια
http://www.eska.gr/index.php?option=com_wr...r&Itemid=72
basketomanas
Feb 21 2013, 21:03
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: 1) ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2) ΑΡΙΩΝ 3) ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ 4) ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PLAY OFF ..
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑ PLAY OFF ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!!
sourouk2
Feb 21 2013, 23:38
QUOTE(basketomanas @ Feb 21 2013, 21:03 )
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: 1) ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2) ΑΡΙΩΝ 3) ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ 4) ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PLAY OFF ..
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑ PLAY OFF ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!!
Εχεις απολυτο δικιο οτι αυτες ειναι οι 4 καλυτερες ομαδες οπως εχουν παρουσιαστει μεχρι τωρα.
Δεν πρεπει να παραβλεπουμε ομως οτι ιδιαιτερα ο φοιτητικος αλλα και αλλες ομαδες σε μικροτερο βαθμο εχουν τα πιο υποπτα δελτια πιτσιρικαδων και αυτο ενισχυεται απο το γεγονος οτι οποτε αντιπαλη ομαδα ζητησε ταυτοποιηση στο μεταξυ τους παιχνιδι ειτε κερδισε το παιχνιδι ειτε τους δυσκολεψε ιδιαιτερα..
Για τις μονες ομαδες που βαζω το χερι μου στη φωτια οτι παλευουν εδω και 2 χρονια εφαρμοζοντας με θρησκευτικη ευλαβεια τον ανοητο αυτο κανονισμο ειναι τα πετραλωνα και το ρουφ που τις ξερω απο πρωτο χερι.
Ειχα γραψει απο την αρχη οτι η ποιοτητα μικρων θα δωσει ανοδο αλλα οταν οι μικροι εχουν παιδια και εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις... αυτο παει πολυ.
Καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους και περισσοτερο στη μεχρι προσφατα ομαδα μου το ρουφ παρολη την πικρα μου για την αδιαφορια που εδειξε για την αποκατασταση του τραυματισμου μου, ενω την υπηρετω ανιδιοτελως 5 χρονια με τα τελευταια 2 και ως αρχηγος.
ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ...
basketomanas
Feb 21 2013, 23:46
ΤΟ ΡΟΥΦ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ...ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΥΧΟΜΑ ΑΝΤΡΕΑ!!
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΙΩΝ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ!!
watson
Feb 22 2013, 00:12
Ας μην μιλησουμε για διατησια στο ματς θριαμβος-δοξα..πραγματικα απαραδεκτη και συνεχως υπερ της δοξας!
eskava13
Feb 22 2013, 04:19
QUOTE (sourouk2 @ Feb 21 2013, 23:38 )
Εχεις απολυτο δικιο οτι αυτες ειναι οι 4 καλυτερες ομαδες οπως εχουν παρουσιαστει μεχρι τωρα.
Δεν πρεπει να παραβλεπουμε ομως οτι ιδιαιτερα ο φοιτητικος αλλα και αλλες ομαδες σε μικροτερο βαθμο εχουν τα πιο υποπτα δελτια πιτσιρικαδων και αυτο ενισχυεται απο το γεγονος οτι οποτε αντιπαλη ομαδα ζητησε ταυτοποιηση στο μεταξυ τους παιχνιδι ειτε κερδισε το παιχνιδι ειτε τους δυσκολεψε ιδιαιτερα..
Για τις μονες ομαδες που βαζω το χερι μου στη φωτια οτι παλευουν εδω και 2 χρονια εφαρμοζοντας με θρησκευτικη ευλαβεια τον ανοητο αυτο κανονισμο ειναι τα πετραλωνα και το ρουφ που τις ξερω απο πρωτο χερι.
Ειχα γραψει απο την αρχη οτι η ποιοτητα μικρων θα δωσει ανοδο αλλα οταν οι μικροι εχουν παιδια και εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις... αυτο παει πολυ.
Καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους και περισσοτερο στη μεχρι προσφατα ομαδα μου το ρουφ παρολη την πικρα μου για την αδιαφορια που εδειξε για την αποκατασταση του τραυματισμου μου, ενω την υπηρετω ανιδιοτελως 5 χρονια με τα τελευταια 2 και ως αρχηγος.
ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ...
Περυσι που κοιταγα αυτο(eska.gr) το site δεν εκανε καθολου refresh.
Μια ακομα ερωτηση.Δεν υπαρχουν κυρωσεις σε αυτες τις ομαδες που κατεβαινουν με πλαστους?Πως τις αφηνουν αφου γινεται ταυτοποιηση?Τι εννοεις ομως πως τα 2 τελευταια χρονια σε αυτες τις 2 ομαδες εφαρμοζονται με θρησκευτικη ευλαβεια?Τα προηγουμενα χρονια τι κανανε?Ειναι σημαντικες κατηγοριες αυτες κατα την γνωμη μου και πρεπει η εσκα να τις κοιταξει αν οντως ισχυουν!
ptsaba
Feb 22 2013, 13:25
QUOTE (watson @ Feb 22 2013, 00:12 )
Ας μην μιλησουμε για διατησια στο ματς θριαμβος-δοξα..πραγματικα απαραδεκτη και συνεχως υπερ της δοξας!
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ''ΑΣΤΕΡΙ'' ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ 4 ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Η ΔΟΞΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ 4 ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ.
lizard
Feb 22 2013, 14:04
QUOTE (ptsaba @ Feb 22 2013, 13:25 )
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ''ΑΣΤΕΡΙ'' ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ 4 ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Η ΔΟΞΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ 4 ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ.
εγω στο γηπεδο δεν ημουν..απο φιλο πληροφορηθηκα και το σκορ αλλα και μια εικονα του αγωνα...η δοξα μου ειπαν εκανε πολυ καλο παιχνιδι...πηρε ολα τα ριμπαουντ επαιξε εξυπνα σε επιθεση και αμυνα και δεν εχασε σχεδον σε κανενα σημειο το προβαδισμα...ο θριαμβος παλι εχασε ολες τις μαχες των ριμπαουντ..αμυντικα ηταν αλλου για αλλου ενω πολλοι παιχτες του δεν τραβηξαν..δεν αναφερθηκε κατι για διατησια...οσο για το 4 φιλε μου εχεις απολυτο δικιο...πολυ καλος αλλα μιλαει συνεχεια(σαν το παπαλουκα ενα πραγμα,λες να φταιει το νουμερο?
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
)
Chatzakis
Feb 22 2013, 16:07
QUOTE (lizard @ Feb 22 2013, 14:04 )
εγω στο γηπεδο δεν ημουν..απο φιλο πληροφορηθηκα και το σκορ αλλα και μια εικονα του αγωνα...η δοξα μου ειπαν εκανε πολυ καλο παιχνιδι...πηρε ολα τα ριμπαουντ επαιξε εξυπνα σε επιθεση και αμυνα και δεν εχασε σχεδον σε κανενα σημειο το προβαδισμα...ο θριαμβος παλι εχασε ολες τις μαχες των ριμπαουντ..αμυντικα ηταν αλλου για αλλου ενω πολλοι παιχτες του δεν τραβηξαν..δεν αναφερθηκε κατι για διατησια...οσο για το 4 φιλε μου εχεις απολυτο δικιο...πολυ καλος αλλα μιλαει συνεχεια(σαν το παπαλουκα ενα πραγμα,λες να φταιει το νουμερο?
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
)
Παιδια ας μην το πολυ κουραζουμε.. Δεν ειναι ομαδα τρομερη ο θριαμβος ποσο μαλλον αν λαβουμε υποψιν και το θεατρο που αρχιζω να πιστευω οτι προπονουνται σ' αυτο καθημερινα....
[/quote]
ΑΡΙΩΝ - ΠΗΓΑΣΟΣ 66 - 47
Α΄16 - 17 Β΄30 - 29 Γ΄38 - 35 ΤΕΛΙΚΟ 66 - 47
ATHINOULA
Feb 24 2013, 14:31
O MAIANDROS ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ; ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ META TA FANARIA ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΞΙΑ;
esperara
Feb 25 2013, 00:23
QUOTE(ATHINOULA @ Feb 24 2013, 14:31 )
O MAIANDROS ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ; ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ META TA FANARIA ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΞΙΑ;
Κατεβαίνοντας τον περιφερειακό φτάνεις στα πρώτα φανάρια της Ηλιούπολης (αμέσως μετά την κατηφόρα) και κάνεις δεξιά. Βγαίνεις στη λεωφόρο που είναι η εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Μετά από λίγο φτάνεις σε ένα φανάρι που ο δρόμος συνεχίζει με καμπύλη προς τα αριστερά, εκεί όμως κάνεις δεξιά (έχει διάζωμα στη μέση εκεί αυτός ο δρόμος)
Λίγο πριν μια ανηφόρα κάνεις δεξιά να πας προς τα πάνω και πας κατά μήκος του γηπέδου ποδοσφαίρου! Εκεί αριστερά είναι το γήπεδο μας.
Ελπίζω να βοήθησα!
doctor_dru
Feb 25 2013, 00:43
έχουμε κανένα αποτέλεσμα από τα σημερινά ματς??
ATHINOULA
Feb 25 2013, 08:39
[quote name='doctor_dru' date='Feb 25 2013, 00:43 ' post='589327']
έχουμε κανένα αποτέλεσμα από τα σημερινά ματς??
[/quote
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΡΟΥΦ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΙΤΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗ 3 ΘΕΣΗ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Κ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ MIAS K KERDISE K AYTOS ΧΘΕΣ.Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΝΩ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
doctor_dru
Feb 25 2013, 11:16
το ρουφ νομίζω θα είναι στην τετράδα μετά και την χθεσινή του νίκη και από κει κ πέρα θα παλέψουν πήγασος και φοιτητικός για μια θέση,με τον φοιτητικό να έχει ματς και με τους 2 πρωτοπόρους.Ο μαίανδρος δεν μπορεί να μπει τετράδα γιατί έχει το -4 που τον αφήνει πίσω...
esperara
Feb 25 2013, 11:51
QUOTE(doctor_dru @ Feb 25 2013, 11:16 )
το ρουφ νομίζω θα είναι στην τετράδα μετά και την χθεσινή του νίκη και από κει κ πέρα θα παλέψουν πήγασος και φοιτητικός για μια θέση,με τον φοιτητικό να έχει ματς και με τους 2 πρωτοπόρους.Ο μαίανδρος δεν μπορεί να μπει τετράδα γιατί έχει το -4 που τον αφήνει πίσω...
Συμφωνώ, δεν προλαβαίνουμε μια με τίποτα... Ας ελπίσουμε του χρόνου ότι θα καταφέρουμε να έχουμε παιδικό. Αυτοί είναι οι κανόνες για όλους, όπως οι άλλες ομάδες τα κατάφεραν, έτσι πρέπει και εμείς... Αλλά την ατυχία μας μέσα... Ακόμα και φέτος με αποδεκατισμένη την ομάδα, 1 παιχνίδι να είχαμε πάρει θα ήμαστε μέσα στο κόλπα...
Θα περιμένω μέχρι και το παιχνίδι της Τετάρτης που θα έχουμε παίξει και με το Θρίαμβο για να αναφερθώ και εγώ στις 6 κατά βαθμολογία καλύτερες ομάδες του ομίλου μας
doctor_dru
Feb 25 2013, 12:12
QUOTE (esperara @ Feb 25 2013, 11:51 )
Συμφωνώ, δεν προλαβαίνουμε μια με τίποτα... Ας ελπίσουμε του χρόνου ότι θα καταφέρουμε να έχουμε παιδικό. Αυτοί είναι οι κανόνες για όλους, όπως οι άλλες ομάδες τα κατάφεραν, έτσι πρέπει και εμείς... Αλλά την ατυχία μας μέσα... Ακόμα και φέτος με αποδεκατισμένη την ομάδα, 1 παιχνίδι να είχαμε πάρει θα ήμαστε μέσα στο κόλπα...
Θα περιμένω μέχρι και το παιχνίδι της Τετάρτης που θα έχουμε παίξει και με το Θρίαμβο για να αναφερθώ και εγώ στις 6 κατά βαθμολογία καλύτερες ομάδες του ομίλου μας
Είναι κρίμα για την προσπάθεια σας γιατί όντως αξίζετε να είστε εκεί και να διεκδικείτε την είσοδο σας στην τετράδα.Αλλά όπως λες,καλώς ή κακώς,αυτοί είναι οι κανόνες για όλους.Αναμένεται ωραίο το ματσάκι σας πάντως την τετάρτη...
panther2910
Feb 25 2013, 13:30
ξερουμε ποιος υπερτερει σε τριπλη ισοβαθμια που υπαρχει τωρα;;
watson
Feb 25 2013, 14:56
QUOTE(panther2910 @ Feb 25 2013, 13:30 )
το ρουφ γιατι πηρε τις διαφορες απο πηγασο και φοιτητικο!
Παιδια καλησπερα.Θα μπορουσε να μου πει καποιος αν θελω να ξεκινησω παλι το μπασκετ μετα απο μια περιοδο διακοπης λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων που πορω να απευθυνθω?
QUOTE(panther2910 @ Feb 25 2013, 13:30 )
Για την τριπλή ισοβαθμία.
3o το Ρουφ,
4ος ο Πήγασος,
5ος ο Φοιτητικός.
Το Ρουφ έχει πάρει την διαφορά από τους δύο
και ο Πήγασος έχει πάρει την διαφορά από τον Φοιτητικό.
Ρουφ έχει
Δάφνη εντός -
Αρίων εκτός -
Δόξα εντός -
Πατήσια εκτός.
Πήγασος έχει
Πατήσια εντός -
Πετράλωνα εκτός -
Θρίαμβος εντός -
Α.Ο. Κωφών εκτός.
Φοιτητικός έχει
Αρίων εντός -
Πατήσια εκτός -
Πετράλωνα εντός -
Θρίαμβο εκτός.
Και αν ο Πήγασος υπερέβαλε εαυτόν, το μέλλον θα δίξει φίλε μου.
Εμείς πιστεύουμε ότι ακόμα δεν έχουμε αποδώσει τα αναμενώμενα.
sourouk2
Feb 26 2013, 15:50
QUOTE(wade7 @ Feb 25 2013, 17:53 )
Παιδια καλησπερα.Θα μπορουσε να μου πει καποιος αν θελω να ξεκινησω παλι το μπασκετ μετα απο μια περιοδο διακοπης λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων που πορω να απευθυνθω?
Αν εισαι πανω απο τριαντα χρονων, σκουρα τα πραματα καθως μονο 2 προσθηκες τετοιας ηλικιας παικτων επιτρεπονται το χρονο για καθε ομαδα.Αν παλι εισαι μικροτερος και επειδη απευθυνεσαι στο forum της Δ ΕΣΚΑ αρα και θεωρεις εαυτον παικτη τετοιου επιπεδου θα σε συμβουλευα να παρεις σβαρνα τις ομαδες της περιοχης σου για καμια προπονηση καθοτι φραγκο δε θα δεις ουτε ζωγραφιστο.
Αν τους αρεσεις, τα υπολοιπα θα τα κανονισουν αυτοι.
Καλη επανενταξη.
ATHINOULA
Feb 28 2013, 00:43
ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ 4 10ΛΕΠΤΟ.ΣΤΟ Α 10ΛΕΠΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΕΧΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ Α ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΟΥΛ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΟΛΙΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 4 ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 6 ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ....ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΜΕ ΜΠΟΦΙΛΗ ΑΛΩΝΙΣΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑΛΑΡΟ ΒΕΖΥΡΤΖΟΓΛΟΥ Κ.Λ.Π Κ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
watson
Feb 28 2013, 01:04
Καθαρο διπλο.. η διατησια ηταν κακη και για τις δυο πλευρες. Επειδη ξανακουω τα ιδια ψεματα εγω ειμαι το 6 του θριαμβου και ναι ειμαι του 1992. συγκεκριμενα κιολας νοεμβριο του 1992. Αρχικα ειχα σκοπο να αναφερθω μονο σε διαφορους ανθρωπους του ρουφ που λενε πως ειμαι μεγαλυτερος. Κυριοι ασχοληθειτε με κατι αλλο. Αλλη δουλεια πιστευετε δεν εχω απ το να βγαζω πλαστα δελτια για να παιζω δ'εσκα??? Συγχαρητηρια για τον δευτερο γυρο σας αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα. Για πλαστα δελτια κοιταξτε αλλου πχ στον φοιτητικο που αποδεδειγμενα υπαρχουν.
esperara
Feb 28 2013, 13:55
QUOTE(watson @ Feb 28 2013, 01:04 )
Καθαρο διπλο.. η διατησια ηταν κακη και για τις δυο πλευρες. Επειδη ξανακουω τα ιδια ψεματα εγω ειμαι το 6 του θριαμβου και ναι ειμαι του 1992. συγκεκριμενα κιολας νοεμβριο του 1992. Αρχικα ειχα σκοπο να αναφερθω μονο σε διαφορους ανθρωπους του ρουφ που λενε πως ειμαι μεγαλυτερος. Κυριοι ασχοληθειτε με κατι αλλο. Αλλη δουλεια πιστευετε δεν εχω απ το να βγαζω πλαστα δελτια για να παιζω δ'εσκα??? Συγχαρητηρια για τον δευτερο γυρο σας αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα. Για πλαστα δελτια κοιταξτε αλλου πχ στον φοιτητικο που αποδεδειγμενα υπαρχουν.
Συμφωνώ ότι η διαιτησία ήταν κακή και για τις δύο πλευρές αλλά για τη μία πλευρά ήταν πάρα πολύ κακή. Πώς εξηγείς εσύ ότι ενώ είμαστε σε καλό momentum στο δεύτερο δεκάλεπτο με 15 πόντους διαφορά, με την ομάδα σας να πιέζει να φτάσει στο σκορ, τα φάουλ να είναι 10-3 εις βάρος μας; Και σε όλα τα υπόλοιπα δεκάλεπτα να μην κάνουμε πάνω από 7 φάουλ ακόμα και στο τελευταίο που κάναμε για να σας στείλουμε στις βολές;
Δεν έκριναν αυτοί το παιχνίδι, απλά πιστεύω θα ήταν ακόμα πιο αμφίρροπο αν δεν υπήρχε εκείνο το διάστημα.
Και χαίρομαι που κάποιος άλλος το ανάφερε και όχι κάποιος από την ομάδα μας γιατί όπως και να έχει εμείς θα ήμαστε προκατειλημμένοι
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
... Αλλά και πάλι η διαιτησία ήταν κακή, ειδικά ο πιο μικρός διαιτητής ήταν ανύπαρκτος, όπως εξηγούσε και στον προπονητή σας έξω από το γήπεδο ο άλλος, που αλλού θα σφυρίζε αυτός για να μάθει παρά στη Δ ΕΣΚΑ;
Για τις ηλικίες των παιδιών του Θριάμβου δε μου φάνηκε κάποιος να είναι εκτός κανονισμών. Αλλά δεν μου αρέσει γενικότερα που λέγονται και φέτος στο φόρουμ σχόλια για αυτά τα θέματα. Αν γνωρίζετε ότι σε κάποια ομάδα υπάρχει αυτή η παράβαση τότε να το καταγγείλετε στο φύλλο αγώνος, ειδικά αν είναι αποδεδειγμένο όπως αναφέρεις! Όπως και η ομάδα σας στο πρώτο αγώνα που είχαμε μείνει με 4 λόγω αποβολής του ενός από τους δύο μικρούς μας βάλαμε για δύο λεπτά μεγαλύτερο παίκτη. Πήγε ο προπονητής σας και ζήτησε να σημειωθεί στο φύλλο αγώνος (και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ). Δεν πήγε παραπάνω γιατί κερδίσατε το παιχνίδι αλλά αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε.
Και να μου επιτρέψετε να κάνω και την (ήπια) κριτική μου στις 6 (επαναλαμβάνω κατά βαθμολογία) καλύτερες ομάδες του ομίλου μας.
Για μένα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος ήταν η Δόξα Βύρωνα. Αθλητικά παιδιά που προσπαθούσαν να παίξουν καλό μπάσκετ. Στη συνέχεια, ο Φοιτητικός στα μεταξύ μας παιχνίδια, έδειξε πολύ καλός, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι συνεπής με τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Αρίωνας και Θρίαμβος είναι σαφώς οι πιο δουλεμένες ομάδες με σίγουρα έναν ή δύο παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, που αν όμως καταφέρεις να τους κλείσεις τότε δυσκολεύονται αρκετά στο παιχνίδι τους. Το Ρουφ εντυπωσίασε στο δεύτερο γύρο, αλλά για κάποιο λόγο, μας ταιριάζει σαν ομάδα και τους κερδίσαμε δύο φορές. Σίγουρα πρόκειται για ομάδα που προσπαθεί να παίξει σωστό μπάσκετ. Ο Πήγασος για μένα είναι καλή έκπληξη. Έχουν ωραίο υλικό, πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουν παίξει όπως θα μπορούσαν. Τους βοηθάει σίγουρα και η έδρα τους.
eskava13
Feb 28 2013, 18:22
Θεωρω πως η τετραδα εχει κλεισει.(Βεβαια το εχω ξαναπει αυτο αλλα επεσα εξω.)Το προγραμμα που ακολουθει βολευει την ομαδα του Ρουφ η οποια απο οτι φαινεται απο τα αποτελεσματα εχει κανει εναν πολυ καλο δευτερο γυρο!!!Ο Πηγασος ειναι σταθερος και δυσκολα θα χασει καποιον αγωνα απο αυτους που απομενουν.Ο Φοιτητικος απο την αλλη εχει το πιο δυσκολο εργο και δεν μου φαινεται πολυ αποτελεσματικος με ομαδες που ειναι πανω απο αυτον!Οσο για τα δελτια ακομα δεν μπορω να καταλαβω που βασιζονται αυτα που λετε.Ρωτησα και εναν αλλον χρηστη αλλα απαντηση δεν πηρα.Πολλες ομαδες ακουγετε πως εχουν πλαστους.Εγινε καμια ενσταση πουθενα?Τιμωρηθηκε καμια ομαδα?Γιατι στην βαθμολογια της εσκα δν βλεπω καμια τιμωρια .
basketomanas
Mar 1 2013, 01:59
ΕΧΑΣΕ Η ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΦΟΥΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ.... ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...
sourouk2
Mar 1 2013, 16:39
Θα ηθελα να απαντησω σε πανω απο ενα ποσταρισματα αλλα επειδη οι γνωσεις μου σε χειρισμο PC σταματουν στο διπλο κλικ θα γινει με αυτο τον τροπο.
Αφου ο φιλος eskava 13 εγραψε πως εκλεισε η τετραδα σιγουρα κατι θα αλλαξει.Οσον αφορα το γεγονος οτι δεν εχει τιμωρηθει καποια ομαδα για χρησιμοποιηση πλαστων δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν.Κι αυτο γιατι ειναι παρα πολυ ευκολο να εκδωθει ενα δελτιο με τα πραγματικα στοιχεια ενος ατομου και τη φωτογραφια ενος αλλου η ακομα να ειναι πραγματικη η φωτογραφια αλλα ο παικτης που βρισκεται στο παρκε απλα να του μοιαζει λιγακι.Τελος η ταυτοποιηση δε γινεται με την παρουσιαση αλλου εγγραφου π.χ. ταυτοτητα-διαβατηριο οποτε ειναι στη διακριτικη ευκαιρια των διαιτητων-γραμματεων να αποφασισουν.Οσον αφορα το ΡΟΥΦ 80 για το οποιο δεν ανεφερα αν εφαρμοζει κατα γραμμα την επιταγη του κανονισμου περαν των τελευταιων 2 χρονων ειναι γιατι παλαιοτερα ΔΕΝ επαιζε στη Δ,με οτι συνεπαγεται αυτο.
Καποιοι εγραψαν για καποιες ομαδες οτι προσπαθουν να παιξουν καλο μπασκετ.Υπαρχουν αραγε ομαδες που θελουν να παιξουν κακο μπασκετ? Στο φιναλε σε αλλον αρεσει να βλεπει set μπασκετ με 2-3 pick και σε αλλον η σκληρη αμυνα και το ασταματητο τρεξιμο.
Ακομα εγινε αναφορα στο γεγονος πως η θεση της ΔΟΞΑΣ ειναι πλασματικη και οφειλεται σε τραυματισμους.Εχω την εντυπωση οτι ολες οι ομαδες ειχαν κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος απουσιες λογω τραυματισμων, επαγγελματικων υποχρεωσεων, πονων περιοδου, την συνοδεια του γιου τους στην παιδικη παρασταση Μαικ ο φασολακης(ελεος).
Κατα τη γνωμη μου η εικονα της βαμολογιας δινει σωστη εικονα της δυναμικης των ομαδων με εξαιρεση τον πολυ συμπαθη μαιανδρο που πληρωνει τα σπασμενα για ελλειψη υποδομων.Μην ξεχασω, ουτε οι Κωφοι εχουν υποδομες αλλα...
Υ.Γ. Ας βρεθει ενας εισαγγελεας να κλεισει φυλακη τον υπευθυνο φωτισμου του κλειστου Μυρακτης.Αλλοιθωρησαμε.
Του χρονου ΕΣΚΑΒΔΕ.ΠΑΣ-ΠΑΣ ο αγιαξ της Ηπειρου.
[/quote]
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. - ΠΑΤΗΣΙΑ 51 -36
Α΄ 16 - 14, Β΄ 38 - 19, Γ΄ 45 - 23, ΤΕΛΙΚΟ 51 - 36
esperara
Mar 2 2013, 00:16
QUOTE(sourouk2 @ Mar 1 2013, 16:39 )
Θα ηθελα να απαντησω σε πανω απο ενα ποσταρισματα αλλα επειδη οι γνωσεις μου σε χειρισμο PC σταματουν στο διπλο κλικ θα γινει με αυτο τον τροπο.
Αφου ο φιλος eskava 13 εγραψε πως εκλεισε η τετραδα σιγουρα κατι θα αλλαξει.Οσον αφορα το γεγονος οτι δεν εχει τιμωρηθει καποια ομαδα για χρησιμοποιηση πλαστων δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν.Κι αυτο γιατι ειναι παρα πολυ ευκολο να εκδωθει ενα δελτιο με τα πραγματικα στοιχεια ενος ατομου και τη φωτογραφια ενος αλλου η ακομα να ειναι πραγματικη η φωτογραφια αλλα ο παικτης που βρισκεται στο παρκε απλα να του μοιαζει λιγακι.Τελος η ταυτοποιηση δε γινεται με την παρουσιαση αλλου εγγραφου π.χ. ταυτοτητα-διαβατηριο οποτε ειναι στη διακριτικη ευκαιρια των διαιτητων-γραμματεων να αποφασισουν.Οσον αφορα το ΡΟΥΦ 80 για το οποιο δεν ανεφερα αν εφαρμοζει κατα γραμμα την επιταγη του κανονισμου περαν των τελευταιων 2 χρονων ειναι γιατι παλαιοτερα ΔΕΝ επαιζε στη Δ,με οτι συνεπαγεται αυτο.
Καποιοι εγραψαν για καποιες ομαδες οτι προσπαθουν να παιξουν καλο μπασκετ.Υπαρχουν αραγε ομαδες που θελουν να παιξουν κακο μπασκετ? Στο φιναλε σε αλλον αρεσει να βλεπει set μπασκετ με 2-3 pick και σε αλλον η σκληρη αμυνα και το ασταματητο τρεξιμο.
Ακομα εγινε αναφορα στο γεγονος πως η θεση της ΔΟΞΑΣ ειναι πλασματικη και οφειλεται σε τραυματισμους.Εχω την εντυπωση οτι ολες οι ομαδες ειχαν κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος απουσιες λογω τραυματισμων, επαγγελματικων υποχρεωσεων, πονων περιοδου, την συνοδεια του γιου τους στην παιδικη παρασταση Μαικ ο φασολακης(ελεος).
Κατα τη γνωμη μου η εικονα της βαμολογιας δινει σωστη εικονα της δυναμικης των ομαδων με εξαιρεση τον πολυ συμπαθη μαιανδρο που πληρωνει τα σπασμενα για ελλειψη υποδομων.Μην ξεχασω, ουτε οι Κωφοι εχουν υποδομες αλλα...
Υ.Γ. Ας βρεθει ενας εισαγγελεας να κλεισει φυλακη τον υπευθυνο φωτισμου του κλειστου Μυρακτης.Αλλοιθωρησαμε.
Θα συμφωνήσω μαζί σου για την τετράδα. Είναι αρκετά ρευστά τα πράγματα! Ειδικά οι θέσεις 3-4 πιστεύω ότι θα κρίνονται μέχρι την τελευταία αγωνιστική!
Και για τους πιτσιρικάδες συμφωνώ απόλυτα! Και εγώ πιστεύω ότι ομάδες θα έχουν καταφέρει να βρουν το ελιξήριο της νεότητας για κάποιους από τους παίχτες τους, αλλά μου κάνει εντύπωση που μόνο λόγια είμαστε. Το λέω άλλη μια φορά: στο παιχνίδι με το Θρίαμβο, παίξαμε με ένα πιτσιρικά στο τέλος (χωρίς να δηλώνουμε ότι παίζαμε με 2, απλά βάλαμε 4 μεγάλους στην πεντάδα για να μην μείνουμε με 4 στα τελευταία 2-3 λεπτά). Ο μόνος λόγος που δε δόθηκε συνέχεια είναι ότι ο Θρίαμβος κέρδισε, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ εφόσον το ήξεραν αυτό από το Θρίαμβο να τους αρκούσε να το λένε δεξιά και αριστερά, θα πήγαιναν στην ΕΣΚΑ να δικαιωθούν. Εκτός αν οι ΟΛΕΣ οι ομάδες που το κάνουν αυτό συστηματικά είναι χαμηλά στη βαθμολογία και δεν ενοχλούν κανέναν, αλλά δεν νομίζω ότι οι αναφορές γίνονται για τις προς τα κάτω ομάδες...
Καλή συνέχεια φίλε μου!
Απάντηση σε Υ.Γ.
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
πραγματικά το Μυρακτής σε υπνωτίζει! Αλλά έχει ωραία στεφάνια τουλάχιστον!
Το λέω άλλη μια φορά: στο παιχνίδι με το Θρίαμβο, παίξαμε με ένα πιτσιρικά στο τέλος (χωρίς να δηλώνουμε ότι παίζαμε με 2, απλά βάλαμε 4 μεγάλους στην πεντάδα για να μην μείνουμε με 4 στα τελευταία 2-3 λεπτά). Ο μόνος λόγος που δε δόθηκε συνέχεια είναι ότι ο Θρίαμβος κέρδισε, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ εφόσον το ήξεραν αυτό από το Θρίαμβο να τους αρκούσε να το λένε δεξιά και αριστερά, θα πήγαιναν στην ΕΣΚΑ να δικαιωθούν.
[/quote]
Εαν έχανε ο Θρίαμβος νασε σίγουρος ότι η ένσταση θα γινότανε και θα είχες μηδενιστεί.
Το ίδιο έγινε και με τον Παο Δάφνη με τα Πατήσια που έμεινε με εναν έφηβο και αναφέρθηκε
στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές και μηδενίστηκε.
Και ο Πήγασος την πρώτη χρονιά εφαρμογης του μέτρου με τον έναν έφηβο είχε μηδενισθεί στον
αγώνα με την Μεν Ηλίου γιατί έμεινε χωρίς έφηβο και φυσικά έγινε αναφορά πάλι από τους διαιτητες
με την φυσική κατάληξη.
eskava13
Mar 4 2013, 06:42
QUOTE (sourouk2 @ Mar 1 2013, 16:39 )
Η αληθεια ειναι πως δεν τα ειχα σκεφτει ολα αυτα!Αν οντως ειναι τοσο ευκολο οσο τα λες τοτε πολλα μπορει να γινονται παντου.Η εσκα πρεπει να ψαχτει καλυτερα αλλα και οι ομαδες που διακρινουν κατι τετοιο να κανουν ενσταση ακομα και αν δεν εχουν βαθμολογικο κινητρο.Για να παραδειγματιστουν και οι αλλες.(Για της ατυχιες καθε ομαδας θα συμφωνησω μαζι σου,ολοι εχουν καποιες μεσα στη χρονια)
Δεν περιμενα εχτες νικη του Φοιτητικου και ας επαιζε εντος εδρας!(Εχει κανεις εικονα?)Τρεις στροφες μεχρι το τελος για να δουμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.