Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phoenix Suns
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Tobias Funke
Phoenix Suns





Dark side of the sun a.k.a. "Αργεί πολύ το draft?"




Προηγούμενο Ρεκόρ (2012-2013): 25-57
Leaders (2012-2013):



Πόντοι: Dragic 14,7 - Scola 12,8 - Gortat 11,1
Ριμπάουντ: Gortat 8,5 - Scola 6,6 - O'Neal 5,3
Ασσίστ: Dragic 7,4 - Marshall 3,0 - Dudley 2,6

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:DragicSG:BledsoeSF: PJ Tucker
PF: Markieff MorrisC:Len


Πάγκος:
PG’s: Archie Goodwin - Ishmael Smith
SG’s: Dionte Christmas
SF’s: Gerald Green-Marcus Morris
PF’s: Channing Frye-Miles Plumlee
C’s: Emeka Okafor-Vyacheslav Kravtsov

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Miles Plumlee (Indiana-traded), Gerald Green (Indiana-traded), Kravtsov (Milwaukee-traded), Smith (Milwaukee-traded) Bledsoe (Clippers-traded), Christmas (FA), Archie Goodwin (#29 draft, Warriors-traded), Emeka Okafor (traded from Wizards)
Draft Picks: Alex Len (#5, Πρώτος Γύρος), Nedovic (#30, traded to Warriors)

Έφυγαν: Scola (traded to Pacers), Dudley (traded to Clippers), Beasley (waived), Wesley Johnson (FA), Jermaine O' Neal (FA), Haddadi (waived), Gortat (traded to Wizards), Marshall (traded to Wizards), Brown (traded to Wizards), Lee (traded to Wizards)

Προπονητής:

Jeff Hornasec
Η πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής και προσωπική επιλογή του νέου GM Ryan McDonough. Μιας κι είναι προφανές ότι δεν τους απασχολεί και τόσο το παρόν θα έχει το χρόνο να δουλέψει και σίγουρα μια από τις προτεραιότητες θα είναι να τους βελτιώσει επιθετικά μιας και πέρισυ τερμάτισαν προτελευταίοι.


Σχόλιο:

Μετά από άλλη μια χαμένη χρονιά με τραγικές επιλογές και κινήσεις, οι Suns αποφάσισαν επιτέλους να κάνουν ένα restart. Αυτό βέβαια σημαίνει tanking μέχρι να ματώσουν, με όλους τους παίκτες πλην Bledsoe υποψήφιους για trade και με απώτερο σκοπό να μαζέψουν όσα περισσότερα future assets και χώρο στο salary cap μπορούν, για να κινηθούν μετά πιο άνετα αφού αυτό το rebuilding φαίνεται ότι θα διαρκέσει αρκετές σαιζόν. Ήδη με το τελευταίο trade με τους Wizards μάζεψαν 4 draft picks πρώτου γύρου σε ένα ντραφτ που προβλέπεται αρκετά βαθύ και πλούσιο

Aγωνιστικά θα προσπαθήσουν να τρέξουν περισσότερο αφού με Dragic-Bledsoe αυτό επιβάλλεται αλλά το θέμα με αυτό το backcourt θα είναι το τι θα κάνουν όταν πέφτει το tempo, όπως και στην άμυνα όταν θα βρεθούν απέναντί τους ομάδες με ψηλά SG's. Όχι ότι τους νοιάζει ιδιαίτερα αφού ο Dragic πιθανότατα θα φύγει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Κατά τα άλλα θα προσπάθήσουν να αναπτύξουν τους 2 rookies που μοιάζουν καλές επιλογές, ο Frye θα βαράει τρίποντα από παντού και οι δίδυμοι θα συνεχίσουν να μπερδεύουν τους παίκτες του fantasy. Αν όλα αυτά συνοδεύονται κι από ήττες ακόμα καλύτερα γι αυτούς


Πρόβλεψη: 17-65
Conference rank: 15th
Division rank: 5th



.
SteveNashidis
QUOTE
Του Phoenix Χρήστου

Τι θα δούμε φέτος για τους Phoenix Suns (2013-2014)

Η ωραία παρουσίαση του Tobias Funke στο basketforum.gr δεν αφήνει πολλούς ακόμα σχολιασμούς για την επόμενη χρονιά στην Αριζόνα αλλά μικρές πινελιές πορτοκαλί χρώματος...

Τα φώτα της ομάδας θα κλέψουν φέτος οι Bledsoe και ο Goodwin .Με τον 1ο να έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει όντας στη σκιά του Chris Paul και κυρίως για τον rookie να ετοιμάζεται να καταπλήξει τους πάντες με την απόδοση του.

Δεν πιστεύω ότι ο Dragic θα φύγει από την ομάδα εκτός αν δεν ταιριάξει στο σύστημα με τον Eric.
Για τον Λεν ελπίζω να μην τραυματιστεί και να κάνει μια γεμάτη και σταθερή χρονιά .

Πανευτυχής είμαι για την επιστροφή του Frye και μακάρι να παραμείνει υγιής ! Θα γίνει σίγουρα ο αγαπημένος του κοινού ( ο δικός μου θα είναι σίγουρα) μετά και την ανταλλαγή του Dudley.

Οι παίκτες έλεγαν σε δηλώσεις ότι στόχος είναι οι νικες και η είσοδος στα πλέιοφ . Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό αλλά το δυναμικό σύνολο του Φοίνιξ φαντάζει πιο ικανό και έτοιμο για νίκες μπροστά σε πολλές ομάδες που διεκδικούν και στοχεύουν τον πάτο. Αυτό θα παραμείνει ερωτηματικό για την αρχή.

Πάντως τα 4 πικ των Σανς είναι σχεδόν όλα εκτός λοταρίας πέρα του δικού της (αν μείνει δηλαδή εκτός πλειοφ). Θυμίζω είναι τα :
-Pacers pick ( lottery protected - Luis Scola trade)
-Τimberwolves pick (top 13 protected -Robin Lopez trade)
-Wizard pick (top 12 protected - Marcin Gortat trade)
-Phoenix pick

Από τον δευτερο γύρο έχουμε ένα των Lakers ( Steve Nash trade ) , των Raptors ( Sebastian Telfair trade) και ένα των Kings που είναι τόσο περίπλοκο που 2 μήνες δεν το έχω καταλάβει ακόμα ..(Υ.Γ. όποιος επιθυμεί να με βοήθησει να το κατανοήσω ασ στείλει ένα pm ..:Ρ ) .

Σημαντική ήταν σε όλα αυτά η αλλαγή του GM ο οποίος είχε εργαστεί με τους Σέλτικς παλαιότερα και είχε διαλέξει το Ροντο ! ο ΜcDonough άλλαξε τη μισή ομάδα με τρέιντ που πλέον δεν είχαν ως στόχο βετεράνους ,κάτι που αποτελούσε ως πρακτική για πάνω απο 30 χρόνια, αλλά με draft pick και νέους παίκτες
Νέοι παίκτες , νέος GM, νέος προπονητής , νέο παρκέ ,νέο logo, νέες φανέλες αφήνουν πίσω μια και καλή την εποχή του Steve Nash ,του Amare και του Marion , διαγράφουν τη στασιμότητα των 2 χρόνων μετά των τελικών της Δύσης του 2010 χωρίς στόχο και πλάνο και τέλος ορίζουν το μέλλον της ομάδας ως πιο ελπιδοφόρο ... Αν η ομάδα τανκάρει του χρόνου θα περιμένουμε πολλά ταλέντα να έρθουν ..

Πλέον οι Suns έχουν αποκτήσει απίστευτη ευελιξία για ανταλλαγές και προσθήκες super star τόσο γιατί έχει άπλετο χώρο στο salary cap όσο γιατί κατέχει πολλά draft pick 1ου γύρου μιας σημαντικής, γεμάτης ταλέντων φουρνιάς. Γιαυτό και στο σημαντικό αυτό σταυροδρόμι της ερήμου πρέπει να παρθούν οι σωστές επιλογές από τους μανατζαραίους . Η κάθε επιλογή μετράει.Είτε θα καούμε από τον καυτό ήλιο της Αριζόνα είτε θα δροσιστούμε σε κανά μπαρ του Los Angeles ,του San Antonio και του Houston μετά από κάθε διπλό της υπερομάδας !!! (λέμε τώρα...)


http://itsthetriangleoffense.blogspot.gr/2.../blog-post.html
Nuntius
Πάμε ρε Miles smiley.gif
kotzito
Αρκετα θετικο στοιχειο οι δυο αυτες νικες στην αρχη του πρωταθληματος.Σιγουρα η ομαδα δεν μπορει να εχει υψηλες βλεψεις για φετος και το πιο πιθανο ειναι μια θεση μεταξυ 12-15 στην περιφερεια,αλλα ειναι η ευκαιρια να γινει ενα re-build της ομαδας.Του χρονου κιολας που εχει και αρκετα draft picks,με ενα καλο scouting και αν δεν επαναληφθουν τα λαθη του παρελθοντος σε αυτον τον τομεα,θα μπορεσει να τσιμπησει και 2-3 καλα παικτακια απο εκει πιθανοτατα+free agents εχοντας και αρκετο χωρο στο salary cap λογικα.
Ο Plumlee με την φυγη του Gortat βρηκε πολυ χρονο και σιγουρα θα μπορεσει να αποτελεσει μια αξιοπρεπεστατη λυση στους ψηλους.Για τον Len εχω καποιες επιφυλαξεις ομολογω,καθως ακομα μου φαινεται λιγο αγουρος που τον ειδα στα 2 ματς αλλα εχει περιθωρια εξελιξης.
morrison
Δεν νομίζω να συνεχίσουν έτσι γιατί δεν ξέρω πώς θα το δουν το πράγμα στη συνέχεια στρατηγικά αλλά σε αυτό το ξεκίνημα αποπνέουν κάτι ωραίο.
Πολύ αρμονικό χτίσιμο και ας μην φαινόταν στην αρχή...

Δυο πολλοί καλοί παίχτες στα γκαρντς που μπορούν να σκοράρουν και να βάλουν ταυτόχρονα τους υπόλοιπους μέσα στο ματς οι Μπλέντσο και Ντράγκιτς. Όσο πρόλαβαν να παίξουν και μαζί ήταν οκ.

Ακροβολισμένοι σουτέρς όπως οι Γκριν, Μάρκους Μόρις, Φράι. Και ρολίστες σαν τον Τάκερ και τον Πλουμλί.
Μην ξεχάσω τον Μαρκίφ που βάζει το κάτιτις του.

Ο Χόρνασεκ μου δίνει την εντύπωση ότι ξέρει τι κάνει...
SteveNashidis
(ακολουθεί ρητορική ερώτηση)

Ποιος να το περίμενε ;

Η ομάδα να παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ με ένα τόσο νεανικό σύνολο . Αν βρισκόμασταν στην Ανατολή θα είμασταν στη νούμερο 3 θέση . Αντ' αυτού η ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση και μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στα πλειοφφ (αν αυτός είναι ο στόχος της ομάδας) . Ο ντράγκιτς στην αρχή της χρονιάς είπε ότι στόχος είναι οι 35 νίκες αλλά τότε δεν τον πίστεψα. Πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους αλλά είναι ανέλπιστα καλό το ξεκινήμα και πλέον δεν είναι πυροτέχνημα η πολύ καλή απόδοση της ομάδας. Έχει διάρκεια.

Ένα σημαντικό γεγονος είναι η απόδοση των αδερφών Μόρις . Τελικά αυτά που λέγανε για τους διδύμους και την ψυχολογία τους ισχύει :Ρ . Από τότε που ήρθε ο αδερφός του από Χιούστον η απόδοση του είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Η βοήθεια του είναι μοιρασμένη και στην άμυνα και στην επίθεση . Γενικά θυμίζει έναν Frye επιθετικά αλλά με πιο ενεργητικό ρόλο στην άμυνα.
Η κοουτσάρα δήλωσε :

"[Markieff Morris] has been smart about when to drive and when to shoot it."
--Suns coach Jeff Hornacek


Στα αρνητικά είναι ότι παρόλο που δεν έχουμε σέντερ ο Λεν δεν εμφανίζεται ούτε καν στο πιο βραχύχρονο αγωνιστικό πλάνο του κόουτς .

(ακολουθεί δεύτερη (!!) ρητορική ερώτηση)

Αν ήταν να πάρουμε στο νούμερο 5 έναν ρούκι ο οποίος δεν θα έπαιζε μέχρι τα χριστούγεννα, γιατί αφήσαμε τον Noel που έχει πιο πλήρη προσόντα από τον άγουρο Ουκρανό.;
Ευελπιστώ στα αποτελέσματα της Μαύρης Μαγείας του Φοίνιξ.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο PLUMLEE στην ρακέτα smile.gif
GK_23
Νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκης για τους Σανς χθες επί των Κλίπερς με 107-88...

Το "πάντρεμα" του Μπλέντσοου με τον Ντράγκιτς, ειλικρινά δεν περίμενα πως θα λειτουργήσει τόσο καλά.

Έχουν διαψεύσει όλα τα προγνωστικά οι Σανς, οι οποίοι περιμένουν και την επάνοδο του Λεν κάποια στιγμή.

Ακόμα και να μην επιλέξουν πικ από τη λοταρία του ντραφτ το 2014, δεν θεωρώ πως θα τους κοστίσει. Έχουν ήδη μαζέψει αρκετό νέο αίμα (Λεν, Γκούντγουιν, αφοι Μόρρις, Πλάμλι).

Είναι αξιοσημείωτο πάντως, το ότι οι Σανς μπορούν να δυνητικά επιλέξουν 4 φορές στον πρώτο γύρο του επόμενου ντραφτ! Εκτός από το δικό τους πικ, έχουν εξασφαλίσει μέσω ανταλλαγών:

1. Το πικ των Γουλβς (ΤΟP 13 Protected)
2. Το πικ των Ουίζαρντς (TOP 12 Protected)
3. Το πικ των Πέισερς (TOP 14 Protected)

Πολύ καλή δουλειά από τους Σανς 77.gif
SteveNashidis
QUOTE(GK_23 @ Dec 31 2013, 11:19 ) *
Νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκης για τους Σανς χθες επί των Κλίπερς με 107-88...

Το "πάντρεμα" του Μπλέντσοου με τον Ντράγκιτς, ειλικρινά δεν περίμενα πως θα λειτουργήσει τόσο καλά.

Έχουν διαψεύσει όλα τα προγνωστικά οι Σανς, οι οποίοι περιμένουν και την επάνοδο του Λεν κάποια στιγμή.

Ακόμα και να μην επιλέξουν πικ από τη λοταρία του ντραφτ το 2014, δεν θεωρώ πως θα τους κοστίσει. Έχουν ήδη μαζέψει αρκετό νέο αίμα (Λεν, Γκούντγουιν, αφοι Μόρρις, Πλάμλι).

Είναι αξιοσημείωτο πάντως, το ότι οι Σανς μπορούν να δυνητικά επιλέξουν 4 φορές στον πρώτο γύρο του επόμενου ντραφτ! Εκτός από το δικό τους πικ, έχουν εξασφαλίσει μέσω ανταλλαγών:

1. Το πικ των Γουλβς (ΤΟP 13 Protected)
2. Το πικ των Ουίζαρντς (TOP 12 Protected)
3. Το πικ των Πέισερς (TOP 14 Protected)

Πολύ καλή δουλειά από τους Σανς 77.gif


Δεν το πιστευω ότι έχουμε τέτοια απόδοση και μέσα στο Λος Άντζελες. Είδα τον Ντοκ Ριβερς πάρα πολύ νευριασμένο και εκεί που έπαιρνε ταιμ ουτ και έλεγες τώρα θα αρχίσουν οι paul, crawford , griffin να πυροβολούν έβλεπες έναν ενθουσιασμό από σανς που δεν σταματούσαν να πιέζουν για να τρέχουν αιφνιδιασμό . Έχουμε και λέμε :

Τucker 12 p
Frye 12 p
Dragic 26 p
Green 21 p
M.Morris 11 p

Eπίσης κάτι πρέπει να γίνει με τις τεχνικές ποινές . Αλλά επειδή έχουμε γιορτές μην αρχίσουμε smile.gif


yorgos
Τρίβω τα μάτια μου και γω...

Κι αυτό το ESPN ένα Φοίνιξ δεν έχει δείξει...
SteveNashidis
Μια ανασκόπηση για τον μήνα Δεκέμβριο πιστεύω επιβάλλεται μετά από μία τέτοια ξέφρενη πορεία ! Με σκορ 9-8 η ομάδα ξεκίνησε στις :

3 Δεκ @ memp1-sm.gif L 91-110

4 Δεκ @ hous1-sm.gif W 97-88

6 Δεκ με raptors1-sm.gif W 106-97

10 Δεκ @ lal1-sm.gif W 114-108

13 Δεκ με kings1-sm.gif W 116-107

15 Δεκ με gold1-sm.gif W 106-102

18 Δεκ με spurs1-sm.gif L 101-108

20 Δεκ @ denv1-sm.gif W 103-99

21 Δεκ με dall2-sm.gif W 123-108

23 Δεκ με lal1-sm.gif W 117-90

27 Δεκ @ gold1-sm.gif L 86-115

28 Δεκ με 76ers-sm.gif W 115-101

39 Δεκ @ lac1-sm.gif W 107-88

Το 9-8 έγινε το 2014 19-11 . Ο Ιανουάριος θα είναι κομβικός για την πορεία της ομάδας .
Μετά απο δύο εντός έδρας ματς με Μέμφις και Μιλγουόκι ,
ακολουθούν 5 ματς σερί εκτός έδρας με Σικάγο, Μινεσότα , Μέμφις , Ντιτρόιτ και Νέα Υόρκη
έπεται μια σειρά από 5 ματς στο US Airways Center με Λέικερς , Ντάλας , Ντένβερ, Ιντιάνα και Ουάσινγκτον
για να τελειώσει ο μήνας με road trip 4 αγώνων στις έδρες των Κλίβελαντ , Φιλαδέλφεια , Μιλγουόκι και Ιντιάνα.

Προβλέπω σερί 11-5 με πιθανές ήττες τα 2 ματς με Ιντιάνα , το εκτός με Μέμφις και Κλίβελαντ και ίσως ένα από τα εκτός με Σικάγο ή το εντός με Ντάλας .

Και όπως είπε και ο Τάσος Μαγουλάς στο ΝΒΑ Hellas . We are baaaack suns1-sm.gif
Air Kef
QUOTE(Voyager @ Jan 2 2014, 13:31 ) *
Και όπως είπε και ο Τάσος Μαγουλάς στο ΝΒΑ Hellas . We are baaaack suns1-sm.gif



Με Ντράγκιτς πλέι μέικερ, ας το χωνέψει επιτέλους! smile.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Jan 2 2014, 15:53 ) *
Με Ντράγκιτς πλέι μέικερ, ας το χωνέψει επιτέλους! smile.gif


Ναι, αλλα ο Ντραγκιτς ηταν και περσι που εκαναν 25 νικες. Αλλος ειναι αυτος που ηρθε φετος και πανε καρφι για τα πλει οφ...
SteveNashidis
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 2 2014, 20:46 ) *
Ναι, αλλα ο Ντραγκιτς ηταν και περσι που εκαναν 25 νικες. Αλλος ειναι αυτος που ηρθε φετος και πανε καρφι για τα πλει οφ...


Tον Frye εννοεις!
kotzito
Εχουμε κανει σε 30 αγωνες φετος 8 παραπανω νικες απο το ιδιο διαστημα περσυ. Και οχι μονο αυτο, αλλα η ομαδα παιζει και πολυ καλο μπασκετ. Η προσθηκη του Bledsoe αποδειχτηκε παρα πολυ χρησιμη και νομιζω αυτη την στιγμη ειναι το φαβορι ισως για το most improved player award. Αν και στην αρχη της χρονιας οι πιο πολλοι θα πιστευαν (πιθανως και απο την ιδια ομαδα), οτι μαλλον θα πανε για tanking φετος, η πορεια της ομαδας ειναι εξαιρετικη αν αναλογιστει κανεις και το ροστερ που εχει. Σε συνδυασμο μαλιστα με τον χωρο που εχει στο salary cap και τα pick που εχει για το καλοκαιρι, μπορει να τσιμπησει 4-5 καλους παικτες ωστε απο του χρονου να σταθεροποιηθει.
GK_23
QUOTE(kotzito @ Jan 2 2014, 22:21 ) *
Εχουμε κανει σε 30 αγωνες φετος 8 παραπανω νικες απο το ιδιο διαστημα περσυ. Και οχι μονο αυτο, αλλα η ομαδα παιζει και πολυ καλο μπασκετ. Η προσθηκη του Bledsoe αποδειχτηκε παρα πολυ χρησιμη και νομιζω αυτη την στιγμη ειναι το φαβορι ισως για το most improved player award. Αν και στην αρχη της χρονιας οι πιο πολλοι θα πιστευαν (πιθανως και απο την ιδια ομαδα), οτι μαλλον θα πανε για tanking φετος, η πορεια της ομαδας ειναι εξαιρετικη αν αναλογιστει κανεις και το ροστερ που εχει. Σε συνδυασμο μαλιστα με τον χωρο που εχει στο salary cap και τα pick που εχει για το καλοκαιρι, μπορει να τσιμπησει 4-5 καλους παικτες ωστε απο του χρονου να σταθεροποιηθει.

Οι Σανς έχουν να αντιμετωπίσουν όμως το θέμα του Μπλέντσοου πρώτα, ο οποίος γίνεται restricted free agent το καλοκαίρι.
Από ότι διαβάζω δεν έχουν σκοπό να αφήσουν καν τον Μπλέντσοου να βγει στην αγορά, θα του προσφέρουν όσα χρειάζεται για να μείνει στο Φοίνιξ. Μπορεί το δίδυμο Μπλέντσοου-Ντράγκιτς να δουλεύει καλά αλλά μακροπρόθεσμα ίσως μόνο ένας εκ των δύο έχει θέση στην ομάδα. Και μάλλον αυτός είναι ο Μπλέντσοου.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα λοιπόν να κυνηγήσουν κάποιον έτοιμο παίκτη οι Σανς μέσω trade. Τα πικς 1ου γύρου του 2014 και ο Ντράγκιτς θα ήταν ενδιαφέροντα ανταλλάγματα για αρκετές ομάδες. Θα μπορούσαν π.χ. να χτυπήσουν την πόρτα των Μπουλς για τον Ντενγκ ή ακόμα και των Νικς για τον Καρμέλο. Έχουν πολύ χώρο στο cap τους οι Σανς, θα μπορούσαν άνετα να καλύψουν ένα τέτοιο συμβόλαιο.
T.W.Is.M.
QUOTE(GK_23 @ Jan 3 2014, 02:55 ) *
Οι Σανς έχουν να αντιμετωπίσουν όμως το θέμα του Μπλέντσοου πρώτα, ο οποίος γίνεται restricted free agent το καλοκαίρι.
Από ότι διαβάζω δεν έχουν σκοπό να αφήσουν καν τον Μπλέντσοου να βγει στην αγορά, θα του προσφέρουν όσα χρειάζεται για να μείνει στο Φοίνιξ. Μπορεί το δίδυμο Μπλέντσοου-Ντράγκιτς να δουλεύει καλά αλλά μακροπρόθεσμα ίσως μόνο ένας εκ των δύο έχει θέση στην ομάδα. Και μάλλον αυτός είναι ο Μπλέντσοου.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα λοιπόν να κυνηγήσουν κάποιον έτοιμο παίκτη οι Σανς μέσω trade. Τα πικς 1ου γύρου του 2014 και ο Ντράγκιτς θα ήταν ενδιαφέροντα ανταλλάγματα για αρκετές ομάδες. Θα μπορούσαν π.χ. να χτυπήσουν την πόρτα των Μπουλς για τον Ντενγκ ή ακόμα και των Νικς για τον Καρμέλο. Έχουν πολύ χώρο στο cap τους οι Σανς, θα μπορούσαν άνετα να καλύψουν ένα τέτοιο συμβόλαιο.


Με sign and trade θα εννοεις για τον Καρμελο. Μεγαλη κινηση, αλλα με κινδυνο να χαλασει τη χημεια της ομαδας. Ο Ντενγκ παλι μου αρεσει σαν παιχτης, αλλα ειναι συνηθισμενος στο ανατολικο μπασκετ και στην die hard νοοτροπια των Μπουλς. Δεν ξερω αν θα ταιριαζε στο Φοινιξ. Ο Iguodala πιστευω οτι θα ηταν πιο χρησιμος, αλλα και πολυ πιο δυσκολο να τον εδιναν οι Γουοριορς(ειδικα με ανταλλαγμα το Σλοβενο που παιζει στην ιδια θεση με τον Curry).
GK_23
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 3 2014, 21:00 ) *
Με sign and trade θα εννοεις για τον Καρμελο. Μεγαλη κινηση, αλλα με κινδυνο να χαλασει τη χημεια της ομαδας. Ο Ντενγκ παλι μου αρεσει σαν παιχτης, αλλα ειναι συνηθισμενος στο ανατολικο μπασκετ και στην die hard νοοτροπια των Μπουλς. Δεν ξερω αν θα ταιριαζε στο Φοινιξ. Ο Iguodala πιστευω οτι θα ηταν πιο χρησιμος, αλλα και πολυ πιο δυσκολο να τον εδιναν οι Γουοριορς(ειδικα με ανταλλαγμα το Σλοβενο που παιζει στην ιδια θεση με τον Curry).

QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 3 2014, 21:00 ) *
Με sign and trade θα εννοεις για τον Καρμελο. Μεγαλη κινηση, αλλα με κινδυνο να χαλασει τη χημεια της ομαδας. Ο Ντενγκ παλι μου αρεσει σαν παιχτης, αλλα ειναι συνηθισμενος στο ανατολικο μπασκετ και στην die hard νοοτροπια των Μπουλς. Δεν ξερω αν θα ταιριαζε στο Φοινιξ. Ο Iguodala πιστευω οτι θα ηταν πιο χρησιμος, αλλα και πολυ πιο δυσκολο να τον εδιναν οι Γουοριορς (ειδικα με ανταλλαγμα το Σλοβενο που παιζει στην ιδια θεση με τον Curry).

Φυσικά, sign & trade! Τόσο για τον Καρμέλο, όσο και για τον Ντενγκ. Ο Iggy δεν παραχωρείται, ανέφερα τους 2 παραπάνω μιας και είναι free agents το καλοκαίρι και από ότι ακούγεται δεν επιθυμούν να παραμείνουν στις τωρινές τους ομάδες. Με ανταλλάγματα το expiring contract του Οκαφόρ, τον Ντράγκιτς και 2 πικς πρώτου γύρου του 2014, δεν νομίζω πως οι Νικς θα έλεγαν όχι για τον Καρμέλο. Το θέμα θα ήταν ο ίδιος να πειστεί πως το Φοίνιξ θα μπορούσε να του προσφέρει την ευκαρία να διεκδικήσει κάτι καλό στο μέλλον. Ο Καρμέλο θα ήταν ο σταρ της ομάδας πάντως και μαζί με τον Μπλέντσοου θα αναλάμβαναν το μεγαλύτερο βάρος της επιθετικής δημιουργίας. Μπλέντσοου-Γκριν-Μέλο-Φράι-Λεν είναι μια πολύ ταλαντούχα πεντάδα που συνδυάζει εμπειρία και νιάτα.

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=kfklljx
yorgos
QUOTE
ακόμα και των Νικς για τον Καρμέλο


Έλεος, όχι Καρμέλο. Ό,τι άλλο να' ναι αλλά έναν υπέρβαρο, δύστροπο, πανάκριβο και τεμπέλη σκόρερ ποιος τον χρειάζεται; Ευτυχώς έτσι κι αλλιώς ο ίδιος δε θα θέλει να έρθει, κατά τη γνώμη του η Αριζόνα είναι πολύ μικρή για να χωρέσει την απεριόριστη κοιλάρα, εμ ταλεντάρα του ήθελα να πω. Άσε που επειδή και ηλικιακά θα είναι από τους "μεγάλους" θα την ψώνιζε ακόμη περισσότερο από σήμερα, "είμαι ο ηγέτης", "δώστε μου τη μπάλα να κάνει 60 σουτ με 39% ο παλιός", "μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα" κλπ.

Να μας λείπει. Μια χαρά είναι στους λούζερς, κουτί του πάει.

SteveNashidis
http://valleyofthesuns.com/2014/01/04/gora...ix-suns-future/

Εδω εξιγει πολυ ωραια τι θα γινει με τον ντραγκιτς και για μενα ειναι το πιο πιαθνο σεναριο.
ο σλοβενος επιλεγει να ενεργοποιησει τον τελευταιο χρονο στο συμβολαιο του με τους σανς και του χρονου να διεκδικησει ενα τετραετες συμβολαιο(ευελπιστω με τους σανς).

το διδυμο ντραγκιτς-μπλεντσοου για μενα δεν πρεπει να σπασει. Και αιτιολογω λεγοντας οτι οχι μονο εχουν δημιουργησει μια πολυ γρηγορη ομαδα που ειναι πρωτη σε αιφνιδιασμους αλλα η αποδοση τους βοηθα και την δευτερη πενταδα που εισερχεται στο παιχνιδι. Ο σωστος καταλογισμος χρονου και στους δυο πλειμεικερ αυξανει την αποδοση και τις δυο πενταδες παρα το γεγογος οτι ξεκιναν και οι δυο βασικοι.στην ουσια ο χορνατσεκ εχει καταφερει να τους κραταει φρεσκους με το μοιρασμα του χρονου και ταυτοχρονα να τους καθιστα απαραιτητα γραναζι;α της ομαδας. Δεν ειναι δηλαδη ο ντραγκιτς αναπληρωματκος του μπλεντσου 'η το αντιθετο αλλα εχοτν ισαξιο ρολο.

Για μενα το ιδανικο σεναριο ειναι να αποκτησουμε ενα πολυ καλο τριαρι και ενα βασικο σεντερ.εκτος αν ο λεν ανταποκκριθει στις προσδοκιες..χωρις ομως να δωσουμε καποιον απο τα δυο ολ σταρ πλει μας.ετσι θα εχουμε.


dragic,bledsoe,(all star 3ari), frye,(kalo pentari/len)
goodwin,green,tucker,morris marcus/markief,plumlee

Το σημαντικο ειναι να δημιουργησουμε μια ομαδα με πολυ καλη δευτερη πενταδα παρα να δωσουμε πολλα για καποιον μεμονομενο παικτη τυπου καρμελο,λοβ,ιγκι οπως προτεινεται...αλλα μπιζνεσ ειναι αυτα κανεις δδεν ξερει τι θα γινει.
pk13
Φέτος πραγματικά οι Σάνς ειναι η ομάδα έκπληξη της χρονιάς και ο Τζέφ εύκολα ο προπονητής της χρονιάς.Είναι πολύ κρίμα που βρίσκονται στην δυτικη περιφέρεια που εχει σπούδαιες ομάδες.Νομίζω πως φετινο ταβάνι τους είναι ο δεύτερος γύρος των πλέιοφφ.
Το δίδυμο στο μπάκκορτ Μπλεντσοο και Ντράγκιτς έχει δέσει εξαιρετικά και δίνει ωραίο τέμπο.Ταιριάζουν πολύ κατα την ταπεινή μου γνώμη καθώς αλληλοσυμπληρόνωνται,ο ένας διαπρέπει στην άμυνα και ο άλλος στην δημιουργία.
Η υπόλοιπη ομάδα όμως απαρτίζεται από καλούς και μέτριους ρολίστες.Κάποιοι μπορεί να δώσουν πολλά οπως ο Λέν,ο Πλάμλι και ο Γκριν και άλλοι θα έχουν ημερομηνία λήξης όπως ο Φράι και ο Τάκερ.
To καλοκαίρι πρέπει να βγούν δυναμικά στην αγορά και αφού κρατήσουν τον Μπλέντσο(γύρω στα 10 μύρια το χρονο) να παλέψουν για 1 μεγάλο όνομα που θα τους ανεβάσει επίπεδο.Επειδη έτσι και αλλιώς απο τα βαρια χαρτια της free agency ο Καρμέλο δεν πιστεύω πως θα έρθει,για οικονομικούς λόγους τότε 2 ονόματα μου έρχονται στο μυαλό που μπορούν να κάνουν την διαφορά:Λουόλ Ντένγκ και Έβαν Τέρνερ.
Κανείς από τους 2 δεν ειναι σούπερσταρ αλλά και οι 2 ειναι παιχτούρια.Ειδικά ο Τέρνερ θα μπορούσε να κολλήσει ιδανικά στην ομάδα,παίζοντας στο 3.
Υπάρχει και η περίπτωση να περιμένουν την agency του 2015 για να κάνουν το μπαμ όπου θα ειναι ελεύθεροι παίκτες όπως οι Λάβ,Χίμπερτ,Μιλσαπ,Γκασόλ,Λόπεζ,Τζόρνταν,Άλ
ντριτζ και πολλοί άλλοι.
Πάντως ένα είναι σίγουρο πως οι ηλιοι έχουν κινηθεί στην σωστή κατευθυνση και εχουν χτίσει σωστές βάσεις...Σε πλάνο πενταετίας τους βλέπω να παλέυουν με Γουόριορς και Θάντερ για τους κατακτητές της δύσης. 41.gif
aegeansheed
(σκέψεις για Turner κ λοιπές sunsoλογίες)

O Turner είναι τόσο κακός παίκτης που πιστεύω ότι ο Hinkie έχει σκεφτεί ότι είναι προς συμφέρον των φετινών στόχων της ομάδας του, να παραμείνει και να γίνει sign n trade, με όποια ομάδα καταφέρει ο πρώτος να πείσει ότι θα είναι ο αστέρας της για τα επόμενα 5 χρόνια (bird f* rights). Κι επειδή ο Turner θα χάσει αξία σε οποιαδήποτε ομάδα πάρει μεταγραφή αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να γίνουν συζητήσεις για two-way, three-way μετακινήσεις (κάτι που θεωρώ ότι αγγίζει το Phoenix, λόγω της περίπτωσης να δοθεί max deal σε Bled και σε Drag).

Φέτος δεν έχω δει καθόλου Suns και δεν έχω άποψη για το πόσο ταιριάζουν μαζί οι Bledsoe και Tragic, αλλά από τους περισσότερους που διαβάζω εδώ, τους αρέσει. Αυτή η χρονιά θα τελειώσει κάποια στιγμή και θα έρθει η ώρα που οι δυο τους θα θέλουν να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες για τους εαυτούς τους για τα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Οι Suns όμως δεν είναι ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει αμοιβαίες θυσίες και unselvishness (μιλάω για μία αντίστοιχη περίπτωση Wade-Bosh-LBJ όταν χρειάστηκε να αξιολογηθεί ο παράγοντας "χρήμα" χαμηλότερα απ' όσο γίνεται στην καθημερινή αμερικάνικη πρακτική στο ΝΒΑ τελευταία) από παίκτες που βρίσκονται στην κατάσταση να ζητήσουν max contract.

Φοβάμαι λοιπόν ότι το καλοκαίρι ο Σλοβένος θα απαιτήσει πολλά και θα πουλήσει τον εαυτό του αρκετά ψηλά. Στο Phoenix πιστεύουν ότι είναι αρκετά balanced να έχουν δεσμευμένα χρήματα στο 1-2 με αυτούς τους παίκτες και να περιμένουν τον Plumlee και τον Len να μπλουμάρουν? Κι έπειτα υπάρχει και ο παράγοντας που αναφέρθηκε σωστά πιο πάνω, ποιοί από τους ελεύθερους το καλοκαίρι επιθυμούν να βρεθούν στον Ορυζόνα? Θα "πουλήσει" το Phoenix για δεύτερη φορά τον Dragic? Οι Suns είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες στο σεναριομεταγραφικό καλοκαιρινό ορίζοντα και θα ακουστούν πολλά σενάρια μέχρι τότε.
pk13
QUOTE (aegeansheed @ Jan 6 2014, 14:04 ) *
(σκέψεις για Turner κ λοιπές sunsoλογίες)

O Turner είναι τόσο κακός παίκτης που πιστεύω ότι ο Hinkie έχει σκεφτεί ότι είναι προς συμφέρον των φετινών στόχων της ομάδας του, να παραμείνει και να γίνει sign n trade, με όποια ομάδα καταφέρει ο πρώτος να πείσει ότι θα είναι ο αστέρας της για τα επόμενα 5 χρόνια (bird f* rights). Κι επειδή ο Turner θα χάσει αξία σε οποιαδήποτε ομάδα πάρει μεταγραφή αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να γίνουν συζητήσεις για two-way, three-way μετακινήσεις (κάτι που θεωρώ ότι αγγίζει το Phoenix, λόγω της περίπτωσης να δοθεί max deal σε Bled και σε Drag).

Φέτος δεν έχω δει καθόλου Suns και δεν έχω άποψη για το πόσο ταιριάζουν μαζί οι Bledsoe και Tragic, αλλά από τους περισσότερους που διαβάζω εδώ, τους αρέσει. Αυτή η χρονιά θα τελειώσει κάποια στιγμή και θα έρθει η ώρα που οι δυο τους θα θέλουν να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες για τους εαυτούς τους για τα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Οι Suns όμως δεν είναι ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει αμοιβαίες θυσίες και unselvishness (μιλάω για μία αντίστοιχη περίπτωση Wade-Bosh-LBJ όταν χρειάστηκε να αξιολογηθεί ο παράγοντας "χρήμα" χαμηλότερα απ' όσο γίνεται στην καθημερινή αμερικάνικη πρακτική στο ΝΒΑ τελευταία) από παίκτες που βρίσκονται στην κατάσταση να ζητήσουν max contract.

Φοβάμαι λοιπόν ότι το καλοκαίρι ο Σλοβένος θα απαιτήσει πολλά και θα πουλήσει τον εαυτό του αρκετά ψηλά. Στο Phoenix πιστεύουν ότι είναι αρκετά balanced να έχουν δεσμευμένα χρήματα στο 1-2 με αυτούς τους παίκτες και να περιμένουν τον Plumlee και τον Len να μπλουμάρουν? Κι έπειτα υπάρχει και ο παράγοντας που αναφέρθηκε σωστά πιο πάνω, ποιοί από τους ελεύθερους το καλοκαίρι επιθυμούν να βρεθούν στον Ορυζόνα? Θα "πουλήσει" το Phoenix για δεύτερη φορά τον Dragic? Οι Suns είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες στο σεναριομεταγραφικό καλοκαιρινό ορίζοντα και θα ακουστούν πολλά σενάρια μέχρι τότε.

Nομίζω πως και στους 2 και στον Ντράγκιτς και στον Μπλέντσο δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν πάνω απο 12-14 εκατομμυρια.Μπορεί να κάνουν καλή χρονιά και οι 2 αλλά τα κορόιδα πέθαναν στο nba και δεν θα πληρώσουν υπεραξίες.Αν υπάρχει κάποιος που θα τους δώσει μάξ συμβόλαιο ας τους αφήσουν να φύγουν.
Και επειδή τους βλέπω να περιμένουν το καλοκαίρι του 2015 για να κάνουν το μπαμ,πρέπει φέτος να χτυπήσουν εναν καλό σέντερ γιατι η ρακέτα τους ειναι τελείως αδεια.Ο Φράι μονο τρίποντα βαράει, ο Λέν είναι τελείως άγουρος ακόμη και ο Πλάμλι αν και είναι σκυλί και εργάτης μονο για μπάκ απ μπορεί...Ένας Τζόρνταν Χίλ η ο Βαρεζάο θα ηταν καλή επιλογή με 5-6 μυρια...
Και κάτι εκτός θέματος που διάβαζα πριν οι Μπούλς ετοιμάζονται να δωσουν τον Ντένγκ με ανταλλαγη και του χρόνου να κανουν άμνεστυ στον Μπούζερ για να ελευθερώσουν χώρο στο σάλαρι κάπ για να κυνηγήσουν τον Μέλο το καλοκαίρι.....Θα ηταν ωραία μια ομάδα με στάρτερς Ρόουζ-Μπάτλερ-Μέλο-Γκίμπσον-Νόα..... 77.gif
SteveNashidis
Leonardo Barbosa is back !!

Που είσαι αγαπημένε μας Τάσο Μαγουλά να μας περιγράψεις αγώνα των Σανς και να θάβεις τον Ντατόνι γιατί έβαλε πλέιμεικερ τον Βραζιλιάνο...

νοστάλγησα και απόψε , την ξεχασμένη μας ΕΤ1 ! closedeyes.gif .
yorgos
Έτοιμος να δω Φοίνιξ για πρώτη φορά ολόκληρο ματς φέτος ξενυχτάει κανείς;
Quincy
QUOTE(yorgos @ Jan 9 2014, 02:29 ) *
Έτοιμος να δω Φοίνιξ για πρώτη φορά ολόκληρο ματς φέτος ξενυχτάει κανείς;



Ναι αμέ! Αλλά νομίζω θα πάω με το Portland μετά τα χτεσινά των Suns rolleyes.gif
yorgos
Απογοήτευση... Μπλέντσο ήθελα να δω και είναι τραυματίας... Μας βλέπω να παίρνουμε τον πέοντα...
yorgos
Απρόσμενα καλά στην πρώτη περίοδο... Φράι σούτινγκ γκαρντ, καλό τρανζίσιον, Ντράγκιτς ψιλοτραγικός, αλλά περιέργως ακόμη δεν τρώμε απίστευτα πολλούς πόντους στο ζωγραφιστό, όπου θα πρεπε να ζωγραφίζουν Πέκο και Λαβ.
yorgos
Μπαίνουμε στην τελευταία περίοδο με χάντικαπ 5 πόντους. Κακό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες, άθλιος Ρούμπιο και μέτριοι Λαβ και Πέκο (αν και όχι τόσο δράμα όσο στο ξεκίνημα) και μας κρατάει στο παιχνίδι ο Φράι με τα τρίποντά του. Ο ΝΤράγκιτς κακός, ο Πλάμλι μου αρέσει πολύ. Μ' αρέσει η αεπιστροφή του Μπαρμπούζα...
yorgos
Αυτοκτόνησε η Μινεσότα, έχοντας έναν ΤΡΑΓΙΚΟ Ρούμπιο κι έναν Λαβ σε πολύ κακή ημέρα. Η εμμονή στο Ρούμπιο είνια ανεξήγητη, κυριολεκτικά έχασε το ματς μόνος του, έμπαζε στην άμυνα, τραγικός στην επίθεση, επέμεναν να τον βάζουν πάνω στο ΝΤράγκιτς που του έκανε πλάκα, ηλίθια φάουλ σε κρίσιμα σημέια, το λάθος του ματς στα 41'' όπου πούλησε τη μπάλα και γενικώς τρικυμία εν κρανίω, με το body language του να λέει "κάνε με αλλαγή χτες".

Το Φοίνιξ έκλεψε τη νίκη στα τελευταία δεύτερα, αφού αγκομαχούσε να κρατήσει τη διαφορά κάτω από τους 5 σε όλη την τέταρτη περίοδο. Ανέβηκε πολύ ο Ντράγκιτς, βοηθούμενος από τον αόρατο Ρούμπιο που τον μάρκαρε, ενώ ο Γκριν έβαλε μεγάλο σουτ. Ο Πλάμλι το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά ο Πέκοβιτς υπήρχαν σημεία που τον έβαζε μέσα στο καλάθι. Μεγάλη νίκη σε μια απρόσμενα καλή σαιζόν. Μέγας Φράι, ψυχή ο Τάκερ, απαράδεκτος Μόρις, μιλάμε για τρελά λανθασμένες επιλογές, ο Σμιθ αξίζει παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Θα επιμείνω στο θέμα Ρούμπιο. Είναι ο πρώτος πασέρ και κλέφτης της λίγκας αλλά κάκιστος επιθετικά και ανύπαρκτος στην άμυνα στην πλειοψηφία των plays. Αξίζει για την "οικονομία" να έχεις μια τρύπα στην άμυνα κι έναν ανύπαρκτο από μακριά επιθετικό, μόνο και μόνο για το open court vision και τα 2,82 κλεψίματα ανά ματς; Κατά τη γνώμη μου όχι, χώρια που το στιλ του δεν ταιριάζει με τη φροντ λάιν της ομάδας. Πόσο πιστεύουν ότι θα βελτιωθεί στο μέλλον; Άκουγα τον Βαν Γκάντι να λέει πως αν "αλλάξει το μηχανισμ΄του σουτ του"... Τώρα; Σε αυτή την ηλικία; Άπειρες φορές έχει γίνει αυτή η συζήτηση, αλλά για μένα δεν μπορεί το παλικάρι και η ανοχή που του δίνεται είναι σκανδαλώδης.
phoenix_93
Συμφωνώ για τον Ρούμπιο. Είναι παίκτης για βασικός αλλά αυτό που θέλουν ή νομίζουν ότι είναι δεν θα γίνει ποτέ. Νομίζω έχει φτάσει το ταβάνι του.
SteveNashidis
Ε ρε ατυχια αυτη η ομαδα..χανει τν ερρικο χανουμε κ για λιγο καθε φορα απ τ μεμφις. Ελπιζω να μην επηρρεασει αρνητικα η απωλεια του ερικ γιατι θα ειναι ολεθρος να μεινουμε εκτος πλειοφ με τοσο μεγαλο σκορ,με την μιση ανατολη με αρνητικο σκορ
SteveNashidis
Να χανεις απο game-winner του Josh Smith ... 33.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο US Airways Center. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Phoenix Suns είναι 49-62 υπέρ των Suns.

Καταπληκτικοί μέχρι στιγμής οι Suns. Μας έχουν παρασύρει στο ρυθμό τους και βάζουν τα πάντα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα άμεσα και να περιορίσουμε τα λάθη μας γιατί αλλιώς τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 79-96 υπέρ των Suns.

Πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Nuntius
Ήττα με 100-124 από τους Suns.

Steve, συγχαρητήρια. Η ομάδα σου ήταν πολύ καλύτερη σήμερα.
SteveNashidis
OFFICIAL: Suns Assign Archie Goodwin to Bakersfield. http://on.suns.com/2lc

Κάτι (καλό ? ) έρχεται! ελπίζω να μην είναι ο Γκασόλ και αν είναι να μην βγήκαμε χαμένοι !!
Ήττα δευτερη φορά απο Σικάγο ! Πιστεύω αν δεν τα έσπαγε ο Φράι απο το τρίποντο (2-11 3P-A) ίσως να πέρναμε την νίκη. Κατά τα άλλα 6 παραμένουμε στη δύση και η απόσταση από τις πάνω όμάδες δεν είναι μεγάλη !
Το 0-4 του roadrip με Cleveland , Philadelphia , Milwaukee και Ιndiana βοήθησε αρκετά .

Επόμενο παιχνίδι με Χιούστον !Που θα είναι μεγάλο ντέρμπι ! blove.gif
phoenix_93
QUOTE(Voyager @ Feb 5 2014, 19:15 ) *
OFFICIAL: Suns Assign Archie Goodwin to Bakersfield. http://on.suns.com/2lc

Κάτι (καλό ? ) έρχεται! ελπίζω να μην είναι ο Γκασόλ και αν είναι να μην βγήκαμε χαμένοι !!
Ήττα δευτερη φορά απο Σικάγο ! Πιστεύω αν δεν τα έσπαγε ο Φράι απο το τρίποντο (2-11 3P-A) ίσως να πέρναμε την νίκη. Κατά τα άλλα 6 παραμένουμε στη δύση και η απόσταση από τις πάνω όμάδες δεν είναι μεγάλη !
Το 0-4 του roadrip με Cleveland , Philadelphia , Milwaukee και Ιndiana βοήθησε αρκετά .

Επόμενο παιχνίδι με Χιούστον !Που θα είναι μεγάλο ντέρμπι ! blove.gif


Λάθος τους αν πάρουν τον Γκασόλ καθώς δεν μπορεί να ανεβάσει επίπεδο αυτή την ομάδα. Ειδικά αν δώσουν draft pick μπορούν να πάρουν κάτι καλύτερο.
duncan21


Webber NOT

Μυθική χρονιά.
SG3ptshooter
QUOTE(duncan21 @ Feb 9 2014, 16:43 ) *

Θα έγραφα για τότε -το 2013- που μου την πέσανε που τόλμησα να πω ότι ο Dragic είναι καλύτερος του V-Span, αλλά με φοβίζει το avatar σου. tongue.gif
duncan21
QUOTE (SG3ptshooter @ Feb 9 2014, 16:59 ) *
Θα έγραφα για τότε -το 2013- που μου την πέσανε που τόλμησα να πω ότι ο Dragic είναι καλύτερος του V-Span, αλλά με φοβίζει το avatar σου. tongue.gif

Είναι λίγο περίεργες αυτές οι συγκρίσεις,το ξες.Δε θα μπω στη διαδικασία να τους συγκρίνω,ο καθένας έχει τη χάρη του.Αλλά ο Dragic στάζει καύλα μπάσκετ ο κερατάς.Αχ και να 'ταν Γιούγκος...
benchwarmer
QUOTE(duncan21 @ Feb 9 2014, 18:17 ) *
Αχ και να 'ταν Γιούγκος...


Τότε θα ήταν αναπληρωματικός του Μίλος. Doesn't make sense 39.gif unsure.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 9 2014, 16:59 ) *
Θα έγραφα για τότε -το 2013- που μου την πέσανε που τόλμησα να πω ότι ο Dragic είναι καλύτερος του V-Span, αλλά με φοβίζει το avatar σου. tongue.gif


Αυτη τη συγκριση σκεφτομουν βλεποντας για πρωτη φορα σημερα τους Σανς! Θα επιμεινω πως ο Σπανουλης ειναι καλυτερος! shot.gif
SteveNashidis
QUOTE(duncan21 @ Feb 9 2014, 16:43 ) *



Μυθική χρονιά.


Μας έχει πάρει από το χεράκι ο Σλοβένος !

Έχουμε και λέμε !

bball.gif Career- high με 34 πόντους στην χθεσινή νίκη ενάντια στο Golden State
bball.gif Στα τελευταία 7 λεπτά είχε 13 πόντους και 7 ασσίστ.
bball.gif 7o συνεχόμενο άνω των 20 πόντων παιχνίδι με ποσοστό 62,7 εντός πεδιάς και 63.3 από την γραμμή του τριπόντου.
bball.gif Είναι ο μοναδικός παίκτης των Σανς ( πέραν του Gail Goodrich) που έχει πετύχει τουλάχιστον 34 πόντους με 13 (ή λιγότερες ) προσπάθειες .
bball.gif Ήταν το 6ο παιχνίδι άνω των 30 πόντων αυτή τη σαιζόν για τον Σλοβένο , τα διπλάσια δηλαδή από αυτά που είχε τις 3 πρώτες χρονιές του στο ΝΒΑ .
bball.gif Το 3ο παιχνίδι του με +30 πόντους και +10 τελικές πάσες .

Και αυτός ο παίκτης δεν έγινε all-star .

Edit P.S. : Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για πρώτη φορά βρέθηκε ο νεογέννητος γιος του Ματεο ! biggrin.gif

Πηγή : http://www.azcentral.com/sports/suns/artic...?nclick_check=1
yorgos
Λες να πιάσουμε κορόιδο τον Ολυμπιακό και να τον ανταλλάξουμε με το Σπανούλη;
SteveNashidis
Μολις παρακολούθησα ολόκληρα τα τρια ματς με Denver , Boston και San Antonio Spurs.

Η ομάδα είναι εκπληκτική !!

Πολλές πάσες , ομαδική δουλειά ,συλλογικό πνεύμα . Ντραγκιτς και Γκριν στα γνωστά στάνταρ απόδοσης . Ο Φράι συγκινητικός όπως πάντα. Τα αδέρφια Μόρις δεν πιάνονται και ο Τάκερ παλεύει με θηρία και τα βγάζει πέρα. Στα συν βρίσκεται η ενέργεια που παίρνει η ομάδα απο τον Ισ Σμιθ που πραγματικά ανεβάζει επίπεδο τους συμπαίκτες του όταν μπαίνει στο παιχνίδι και δίνει τα πάντα για ένα επιθετικό ριμπάουντ ενώ τρέχει το σύστημα στην επίθεση με πλειμεικερ τον ίδιο , πάρα πολύ γρήγορα.

Άδικη η τιμωρία για φλόπινγκ στον Τάκερ. χαρακτηριστικές ήταν κάποιες φάσεις όπου ο Τζινόμπιλι κέρδισε τα γνωστά του επιθετικά φάουλ από τον τάκερ με τον δεύτερο να τρελένεται με αυτά που του σφυρίζουν ενώ στο καπάκι έχει δεχτεί πρόστιμο.

Η ομάδα καλά κρατεί , χωρίς τρέιντ απλά και μόνο με την ομαδική δουλειά . Μπράβο στον Χόρνατσεκ .


suns1-sm.gif
SG3ptshooter

Κι άλλο career high σε πόντους, 14/20 fg, icon_bored.gif
yorgos
Εγώ δεν κατάλαβα πώς χάσαμε χθες. Κοιμήθηκα 6 λεπτά πριν το τέλος και ήμασταν 11 πόντους μπροστα... Στοιχίζουν τέτοιες ήττες εντός, ειδικά με το Golden State και το Dallas να κερδίζουν.
SteveNashidis
Καναμε καποιες τραγικες επιλογές στο τέλος αλλά είμασταν και άτυχοι. Τρίποντο στην εκπνοή από beverly . 2/2 από την βολή ο motenjunas με το γήπεδο να σείεται 14 δευτερα πριν το τέλος ..

Και οι διαιτητές απίστευτοι . clear path σε αυτο-τρικλοποδιά του παρσονς. ο motenjunas στις βολές έκανε τρία μικρά βηματάκια αλλά δεν δόθηκε τίποτα. ο harden πάθαινε ηλεκτροσόκ σε κάθε άγγιγμα και το χιούστον μείωνε με τις βολές .
Κρίμα γιατί η προσπάθεια από την ομάδα ήταν μεγάλη . Ειδικά ντράγκιτς,γκριν και μαρκιφ .

Το ακόμα πιο ωραίο; Με τέσσερις νίκες στην σειρά και μία ήττα από χιούστον πέσαμε στην 8η θέση της Δύσης. Ντάλας και Γκόλντεν στέιτ έχουν επίσης συνεχόμενες νίκες . Με 33-22 να είσαι 8ος ενώ στη ανατολή αντιστοιχεί στην 3η θέση . !
Αναμένουμε την συνέχεια 45.gif
Quincy
Με 2-3 λιγότερα όμως. Το σημαντικό είναι να εξασφαλιστούν τα playoff. Το πλασάρισμα δεν είναι το ζητούμενο imo. Νίκη σήμερα με την Μινεσότα που διεκδηκεί 8αδα, για να ανοιξει κι άλλο η διαφορά με το Μεμφις που είναι και η πιο επικίνδυνη ομάδα.

Δεν νομίζω να χάσει τα playoff το Φοινιξ. Το Ντάλλας κινδυνεύει περισσότερο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.