σωστα-αν αρχιζουν να μας κοβουν κ τισ φασεις δε μας βλεπω καλα
εννοω στο παρασκηνιο οχι οτι παιζει ρολο οι φασεις που κοπηκαν
αλλα παντα σκεφτομαστε πονηρα χωρις λογο
εδω στην Ελλαδα
Καλα προς θεου δεν μιλησα για παρασκηνιο..
QUOTE(apkat @ Jan 29 2010, 22:01 )
Oυτε την ασιστ του Μιλος..Πολυ παραξενο μου φαινεται..
Tουλάχιστον βγήκε assist of the night....
Καλά στο top 10 βάζουν ότι να'ναι...Είχε πχ μια φάση με τον Ραούλ Λόπεζ που απλά έτρεξε όλο το γήπεδο, έκανε μια ραχιαία και μετά καλάθι και φάουλ...Εντυπωσιάστηκα...πφφφ...
Δεν ειπα παρασκηνιο απλως ειναι περιεργο οτι οι καλυτερες φασεις μαζι με του τσιλς δεν ηταν στην 10αδα.
Παντως αυτα δεν εχουν σημασια -σημασια εχει η ομαδα να συνεχισει ετσι.
Razorblade Fish
Jan 29 2010, 22:17
QUOTE(Manu7 @ Jan 29 2010, 22:07 )
Tουλάχιστον βγήκε assist of the night....
Καλά στο top 10 βάζουν ότι να'ναι...Είχε πχ μια φάση με τον Ραούλ Λόπεζ που απλά έτρεξε όλο το γήπεδο, έκανε μια ραχιαία και μετά καλάθι και φάουλ...Εντυπωσιάστηκα...πφφφ...
Kαλα,δεν την λες και κακη την προσπαθεια του Λοπεζ.Ειναι και δυσκολο το lay-up.Ομως απο τις φασεις του Χεισλιπ,του Κριαπα και του Γουντς(δηλαδη τα τρια χειροτερα 10,9,8),το καρφωμα του Κλειζα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερο...
Υ.Γ. Το assist of the night που το βλεπεις;Στο magazine της Euroleague;
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 29 2010, 22:17 )
Υ.Γ. Το assist of the night που το βλεπεις;Στο magazine της Euroleague;
Aπο το site ρε συ.Εκεί που βλέπεις τις φάσεις από κάθε παιχνίδι ψάξε και θα βρεις video όπως assist of the night,block of the night και play of the night.Εννοείται το τελευταίο ήταν η φάση του Τσίλι.
thrylos7
Jan 29 2010, 22:46
"ΜΠΟΥΥΥΥΜ"
Που τους έχει βρει όλους αυτούς η Ευρωλίγκα (ή ένας είναι μόνο; ) και περιγράφουν τις καλύτερες φάσεις.
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν πολλές καλές φάσεις αυτή την αγωνιστική. Στα reports των αγώνων που υπάρχουν στιγμιότυπα υπάρχουν κι άλλες πολύ ωραίες (όπως και όλες οι καλές του Ολυμπιακού). Πολύ ωραίο το κάρφωμα του Γκόρντον του Αμαρουσίου, πιστεύω ήταν για πιο ψηλά.
Air Kef
Jan 29 2010, 22:47
Κλασσικός Κεφ, πάλι θα τα βάλω με όλους.
Τι είναι αυτά ρε;
Πριν 10 μέρες που μετράγαμε τρίποντα από τον Ρίτσαρντσον και ψάχναμε τον Μάιλς στην περιφέρεια του Παλέ ζητούσατε το κεφάλι του Γιαννάκη σε πιάτο, που είναι 2 χρόνια στην ομαδα και δεν εχει κάνει τιποτα, η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ενώ στο τόπικ των μεταγραφών έβλεπα να φεύγει η μισή ομάδα και να έρχεται ο Σπλίτερ, ο Ιβάνοβιτς, ο Μακιντάιρ, ο Σάτο και μεσσίες σαν τον Σκόλα και τον Τζινόμπιλι. Ψάχναμε τον Τεοντόσιτς, αναρωτιόμασταν γιατι ηρθε ο Σκούνι, 2αρι δεν ειχαμε..
Πλέον η ομάδα, εχει βρει ρυθμό, εχει πλάνο σε άμυνα και επίθεση, ο Γιαννάκης έχει κάνει δουλειά, ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν τρομερός, εξαλείφθηκε το πρόβλημα της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαστε ήδη Φάιναλ 4 και γενικώς είμαστε εμείς και η Μπαρτσελόνα και κανείς άλλος.
Επικοινωνούμε ρε σεις;
Ναι, η ομάδα ηταν απολαυστική ανα διαστήματα, ναι τρομερό κοουτσάρισμα, ναι αν δείξει το ίδιο πρόσωπο και στα υπόλοιπα ματς θα είναι λογικά στο Παρίσι με 9-0 νίκες, ναι κέρδισε άπειρα σε ψυχολογία με μια εμφάνιση που μεταλλώνουν τους παίκτες και στέλνουν μήνυματα, αλλά προς το παρόν αυτό που έχει είναι 1-0 με την πρώτη σούπερ εμφάνισή της εκτός έδρας.
Δεν είναι δυνατόν να ξεχνάτε τόσο πολύ τι λέγαμε πριν 10 μέρες ρε παιδιά και να πετάμε στα σύννεφα, απλώς δεν γίνεται, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα!
Marciulionis
Jan 29 2010, 22:54
QUOTE(thrylos7 @ Jan 29 2010, 22:46 )
"ΜΠΟΥΥΥΥΜ"
Που τους έχει βρει όλους αυτούς η Ευρωλίγκα (ή ένας είναι μόνο; ) και περιγράφουν τις καλύτερες φάσεις.
Έχουν πάρει Ρώσους και τους έχουν βάλει να περιγράφουν στα αγγλικά?
Air Kef
Jan 29 2010, 23:06
Γενικώς είναι πολύ γελοίοι και χωρίς γνώση αγγλικών σχεδόν όλοι, αν εχετε παρακολουθήσει περιγραφές αγώνων ευρωλίγκα απο το επίσημο σαιτ της διοργάνωσεις είναι τραγικοί και οι περιγραφές τους βασίζονται σε 10 λέξεις χωρίς να είναι σε κάποια σύνταξη ή να αποτελούν κάποια πρόταση. Καλά για σχολιασμό δεν το συζητάω..
thrylos7
Jan 29 2010, 23:11
οι περιγραφές τους βασίζονται σε 10 λέξεις χωρίς να είναι σε κάποια σύνταξη ή να αποτελούν κάποια πρόταση.
Α γι' αυτό τους καταλαβαίνω...
Πέρα απ' την πλάκα, όταν τυχαίνει να βρω λινκ από ουκρανο-τουρκο-ρωσικά κανάλια δεν παρατηρώ πολλές διαφορές σε σχέση μ' αυτούς. Ίσα ίσα, αυτοί ζουν το ματς...
Αντιθέτως, η "ένταση" που και καλά βγάζουν οι άγγλοι (; ) είναι τόσο προσποιητή... φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί φωνάζουν..
newpower2020
Jan 29 2010, 23:15
QUOTE(Air Kef @ Jan 29 2010, 22:47 )
στο τόπικ των μεταγραφών έβλεπα να φεύγει η μισή ομάδα και να έρχεται ο Σπλίτερ, ο Ιβάνοβιτς, ο Μακιντάιρ, ο Σάτο και μεσσίες σαν τον Σκόλα και τον Τζινόμπιλι. Ψάχναμε τον Τεοντόσιτς, αναρωτιόμασταν γιατι ηρθε ο Σκούνι, 2αρι δεν ειχαμε..
Η μισή ομάδα να φεύγει όχι γιατί το θέλουμε.Και πιστεύω ότι μιλάω γενικά όχι μόνο για μένα.Δηλαδή ποιός φίλαθλος του Ολυμπιακού θέλει να φύγει ο Τσίλι ή ο Κλέιζα?Επίσης οι περισσότεροι πιστεύω και εμού συμπεριλαμβανομένου εξακολουθούμε να θέλουμε να φύγει ο Χαλπερίν που είναι ένας άχρωμος άοσμος και άγευστος παίχτης και να θέλουμε κάτι καλύτερο από Πεν-Βούιστις.Γι'αυτές τις θέσεις κάναμε λόγο στις μεταγραφές.Οπότε το σχόλιο σου είναι εντελώς άστοχο...
QUOTE(Air Kef @ Jan 29 2010, 22:47 )
Πλέον η ομάδα, εχει βρει ρυθμό, εχει πλάνο σε άμυνα και επίθεση, ο Γιαννάκης έχει κάνει δουλειά, ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν τρομερός, εξαλείφθηκε το πρόβλημα της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαστε ήδη Φάιναλ 4 και γενικώς είμαστε εμείς και η Μπαρτσελόνα και κανείς άλλος.
Όταν λέμε ότι ο Γιαννάκης κάνει λάθη είμαστε γραφικοί υπερβολικοί κακοί θέλουμε το κεφάλι του στο πιάτο να εξαφανιστεί απτην ομάδα κτλ.Όταν παραδεχόμαστε ότι έκανε καλό κοουτσάρισμα είμαστε κωλοτούμπες κτλ.
Καταλαβαίνω όμως τι θές να πείς και χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω μια κακή εμφάνιση σκορπά μιζέρια και μουρμούρα και μια μεγάλη νίκη υπέρμετρη αισιοδοξία.Για μένα πιστέυω ότι ο Ολυμπιακός όταν κατεβαίνει με ομάδες κατώτερου επιπέδου έχει μια ψωνίστικη, σνόμπ νοοτροπία και όταν κατεβαίνει σε ματς με σοβαρούς αντιπάλους, με ΠΑΟ Κάχα κτλ. τότε εμφανίζεται συγκεντρωμένος,παθιασμένος,διαβασμένος.Γι'αυτό τόνισα ότι αυτό που λείπει απ'την ομάδα είναι να αποβάλλει αυτή την κακή νοοτροπία που έχει υιοθετήσει στα φαινομενικά εύκολα ματς.
QUOTE(Marciulionis @ Jan 29 2010, 22:54 )
Ρε βάλτε εκείνους από το περσινό Σιέννα - ΠΑΟ για να γελάνε και τα τσιμέντα!!!
rankin
Jan 30 2010, 01:05
QUOTE(newpower2020 @ Jan 29 2010, 23:15 )
Η μισή ομάδα να φεύγει όχι γιατί το θέλουμε.Και πιστεύω ότι μιλάω γενικά όχι μόνο για μένα.Δηλαδή ποιός φίλαθλος του Ολυμπιακού θέλει να φύγει ο Τσίλι ή ο Κλέιζα?Επίσης οι περισσότεροι πιστεύω και εμού συμπεριλαμβανομένου εξακολουθούμε να θέλουμε να φύγει ο Χαλπερίν που είναι ένας άχρωμος άοσμος και άγευστος παίχτης και να θέλουμε κάτι καλύτερο από Πεν-Βούιστις.Γι'αυτές τις θέσεις κάναμε λόγο στις μεταγραφές.Οπότε το σχόλιο σου είναι εντελώς άστοχο...
Κάτω τα χέρια απο τον Σκούνι, γιατί θα γίνει φασαρία λέμε!!!!!!!!!!!!
kseplenhs
Jan 30 2010, 01:12
QUOTE(Manu7 @ Jan 29 2010, 23:41 )
Ρε βάλτε εκείνους από το περσινό Σιέννα - ΠΑΟ για να γελάνε και τα τσιμέντα!!!
εκείνη η ημέρα ήταν η επιτομή του σπορτκάστινγκ νομίζω.και ο δικός μας ο μπεμπίνιο στο ρεαλ-ολυμπιακός ήταν θεός.
είχε γράψει κάτι ατάκες του στυλ "μισο λεπτό να πιω και μια γουλιά ουίσκι","ρε παιδιά πείτε μου πως προφέρεται αυτός με το 10".
ηταν το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού και αυτός ατάραχος να λέει "να δώσω και χαιρετίσματα στον βαγγέλη απο την μαγαδασκάρη"...
QUOTE(rankin @ Jan 30 2010, 01:05 )
Κάτω τα χέρια απο τον Σκούνι, γιατί θα γίνει φασαρία λέμε!!!!!!!!!!!!
χελ γιέα!!
pou_pws_pote
Jan 30 2010, 01:36
AZ1980
Jan 30 2010, 06:20
+1 στον
Air Kef...
Γενικά παρατηρώ και στα τόπικς του Ολυμπιακού, αλλά και στα αντίστοιχα του Παναθηναικού μια γενική καφενειακού επιπέδου "τρικυμία εν κρανίω"...
Συνιστώ ψυχραιμία και αφοσίωση στις μπασκετικές αναλύσεις.
Βέβαια όλα αυτά αποτελούν απλά την άποψή μου, μπορεί να έχω λάθος, και πράγματι να συνέβησαν συγκλονιστικές εξελίξεις, αλλά έτσι όπως τα βλέπω εγώ απλά ο Ολυμπιακός, μια από τις 3 καλύτερες ευρωπαικές ομάδες της τελευταίας διετίας, και μάλλον η καλύτερη φετινή ως τώρα μαζί με τη Μπάρτσα, έκανε για μια ακόμα φορά μεγάλο παιχνίδι στη Βιτόρια, πάντα χωρίς το άγχος του "ακλόνητου" φαβορί (η διακείριση του οποίου αποτέλεσε και την μόνιμη πηγή δεινών του και πέρσι και φέτος), ο δε ΠΑΟ επιβεβαίωσε το γνωστό τοις πάσι γεγονός πως, λόγω του σχετικού κορεσμού σε επιτυχίες και της απορρέουσας από αυτόν αίσθησης ανωτερότητας δεν δύναται να παίξει με εγρήγορση αν δε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.
Τι το τόσο διαφορετικό έχετε δει και σας έχει πιάσει αυτό το παραλήρημα, και τους μεν και τους δε, αδυνατώ με το φτωχό μου μυαλό να το καταλάβω...
Εγώ δηλαδή που έχω γράψει εδώ και κανα τρίμηνο για το πόσο πιο πολύπλοκα είναι τα επιθετικά plays του Ολυμπιακού από οποιασδήποτε άλλης ευρωπαικής ομάδας, και για το ποιά θετικά και ποιά αρνητικά έχει για μια ομάδα η τόση πολυπλοκότητα στην επιθετική της ανάπτυξη, μάλλον είμαι τρελός και έβλεπα πράγματα που δεν υπήρχαν, αφού με την Κάχα ο Ολυμπιακός "επιτέλους είχε πλάνο στην επίθεση"...
Τέλος πάντων, ας είναι!
Άντε, καλά παιχνίδια να δούμε και ψυχραιμία εύχομαι να έχουμε, ούτως ώστε να ανταλλάσουμε απόψεις με ενδιαφέρον και μπασκετικό προσανατολισμό, όχι εξάρσεις ενθουσιασμού και προσωρινού εντυπωσιασμού.
Air Kef
Jan 30 2010, 06:55
Εγώ δηλαδή που έχω γράψει εδώ και κανα τρίμηνο για το πόσο πιο πολύπλοκα είναι τα επιθετικά plays του Ολυμπιακού από οποιασδήποτε άλλης ευρωπαικής ομάδας, και για το ποιά θετικά και ποιά αρνητικά έχει για μια ομάδα η τόση πολυπλοκότητα στην επιθετική της ανάπτυξη, μάλλον είμαι τρελός και έβλεπα πράγματα που δεν υπήρχαν, αφού με την Κάχα ο Ολυμπιακός "επιτέλους είχε πλάνο στην επίθεση"...
Τα λεγες ρε, αλλά προφανώς έπρεπε να βγαίνουν στην εντέλεια σε συνδυαμό με θέαμα επιπέδου ΝΒΑ και εμφατική εκτός έδρας νίκη για να αποδεχτούν κάποιοι οτι υπάρχουν, άσχετα αν δεν τα αντιλαμβάνονται.
Δεν είπα κανέναν κωλοτούμπα ρε αλάνια.
Είπα ότι υπενθουσιαστήκαμε με μια τρομερή εμφάνιση ενώ μετά το ματς με τον Άρη μόνο που δεν απειλούσαμε με αποχή απο το ΣΕΦ αν δεν φύγει ο Γιαννάκης.
Προσωπικά ελπίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν οι 3-4.000 που πήγαιναν τόσον καιρό στο γήπεδο και όχι να γεμίσει το ΣΕΦ με κόσμο που αποδεδειγμένα στην πρώτη στραβή θα αποδοκιμάζουν τον Βασιλόπουλο, τον Γιαννάκη ή θα μουρμουρίσουν για τον Χαλπερίν και τον Βούισιτς.
Το ΣΕΦ που, όπως είπε και ο leonkalf, όσο περνάει ο καιρός φαίνεται όλο και πιο ακατάλληλο και τραγικό, βλέποντας δλδ άλλες έδρες.
Δεν πάμε στο Περιστέρι λέω εγώ όπως είμαστε, να βάλουμε εκεί τον πίνακα με τα led που κρέμεται, το γήπεδο είναι ότι πρέπει μέχρι την κατασκευή ενός ιδιόκτητου που πολλάκις έχουν αναφέρει οι πρόεδροι..
QUOTE(Air Kef @ Jan 30 2010, 06:55 )
Δεν πάμε στο Περιστέρι λέω εγώ όπως είμαστε, να βάλουμε εκεί τον πίνακα με τα led που κρέμεται, το γήπεδο είναι ότι πρέπει μέχρι την κατασκευή ενός ιδιόκτητου που πολλάκις έχουν αναφέρει οι πρόεδροι..
Βάλτε στο τραπέζι καμμιά σοβαρή προτάση, ενοίκιο ένα εκατομύριο και δύο τρείς παίκτες δανεικούς (Πελεκάνο, Βουγιούκα, Ερτσεγκ) και ευχαρίστως το συζητάμε!
καλα ρε κεφ τι γραφει ο πληκτρολογιος σου πρωινιατικα!ειναι δυνατον να φυγουμε απο το σεφ αυτη τη στιγμη και να μην παμε στο ελληνικο?αν ειναι δυνατον που θα κλειστουμε στο περιστερι (το οποιο γηπεδο ειναι πολυ πιο ομορφο απο τον μεσο ορο των ελληνικων γηπεδων αλλα οχι για εδρα του ολυμπιακου).
εγω μαζι σου το σεφ ειναι ακαταλληλο ειδικα οταν βλεπεις γηπεδαρες σαν αυτες που εχουν εκει στη χωρα των βασκων(και οι τρεις τους ομαδες) αλλα οχι να πας και να κλειστεις σε ενα γηπεδο τοσο μικρο.
Air Kef
Jan 30 2010, 10:43
Έλα ρε αγόρι, Ελληνικό έχω γράψει πολλές φορές, αλλα η πρόσβασή του ειναι αρκετά πιο δύσκολη από οτι το κλειστό του Περιστερίου, και είναι πολύ μεγαλύτερο από τους 3-4.000 που υποστηρίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν.
πολυ μεγαλυτερο δεν ειναι.νομιζω γυρω στις 4000 ειναι.οσο για το ελληνικο μια χαρα προσβαση εχει.σε ρυθμους τραμ τραμ απο σεφ θα ξεκιναει ο λαος.απλα πριν την εναρξη και μετα την ληξη των αγωνων θα βαζουν τραμ ανα λεπτο για καποια ωρα.επισης εχει και μεγαλο παρκινγκ κατι που απο την εμπειρια μου στο σεφ χρειαζεται.
οι λυσεις για μενα ειναι 2.η να παρει το ελληνικο για 50 χρονια δικο του (οχι τσαμπα μα ουτε και πολυ ακριβα) και να το χειριζεται η ομαδα οπως θελει αρα και να το φτιαξει καταλληλως γιατι τωρα ειναι και αυτο ακαταλληλο για ολυμπιακο η να βρει χωρο να φτιαξει καινουριο γηπεδο πανω απο 10000 θεσεις.
xristos_metal
Jan 30 2010, 11:47
QUOTE(Air Kef @ Jan 29 2010, 23:06 )
Γενικώς είναι πολύ γελοίοι και χωρίς γνώση αγγλικών σχεδόν όλοι, αν εχετε παρακολουθήσει περιγραφές αγώνων ευρωλίγκα απο το επίσημο σαιτ της διοργάνωσεις είναι τραγικοί και οι περιγραφές τους βασίζονται σε 10 λέξεις χωρίς να είναι σε κάποια σύνταξη ή να αποτελούν κάποια πρόταση. Καλά για σχολιασμό δεν το συζητάω..
Γουατ α Ντανκ οοοοο Τσιλντρεςς!! οο γουατ α ντανκ χαχαχαχαχαχαχαχα
Xaroumenos loukoumas
Jan 30 2010, 12:03
QUOTE(rchos @ Jan 30 2010, 11:52 )
πολυ μεγαλυτερο δεν ειναι.νομιζω γυρω στις 4000 ειναι.οσο για το ελληνικο μια χαρα προσβαση εχει.σε ρυθμους τραμ τραμ απο σεφ θα ξεκιναει ο λαος.απλα πριν την εναρξη και μετα την ληξη των αγωνων θα βαζουν τραμ ανα λεπτο για καποια ωρα.επισης εχει και μεγαλο παρκινγκ κατι που απο την εμπειρια μου στο σεφ χρειαζεται.
οι λυσεις για μενα ειναι 2.η να παρει το ελληνικο για 50 χρονια δικο του (οχι τσαμπα μα ουτε και πολυ ακριβα) και να το χειριζεται η ομαδα οπως θελει αρα και να το φτιαξει καταλληλως γιατι τωρα ειναι και αυτο ακαταλληλο για ολυμπιακο η να βρει χωρο να φτιαξει καινουριο γηπεδο πανω απο 10000 θεσεις.
Πες τα rcho γίγαντα!
spysta
Jan 30 2010, 13:16
QUOTE(rchos @ Jan 30 2010, 08:52 )
## ---->
http://www.stadia.gr/hellinikon/hellinikon-gr.html το Ελληνικο θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να ηταν μια ΠΟΛΥ καυτη εδρα για τον ΟΣΦΠ για τα επομενα χρονια .. θα χρησιμοποιουσες και τις θυρες του πανω διαζωματος ..οποτε θα ειχες ενα ΑΡΚΩΣ μπασκετικο γηπεδο 10.000 θεσεων οπου ΔΕΝ θα περνουσε ΚΑΝΕΙΣ.
Και συμφωνω 100% οτι η προσβαση δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα .. αφενος θα βαλεις τα τραμ να πηγαινοερχονται και αφετερου εχει μεγαλο παρκινγκ ωστε να μπορει να ερθει ο καθενας με το αυτοκινητο του
## ---->
http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html το Τροκαντερο επισης θα μπορουσε να ηταν μια ΚΑΛΗ λυση .. μικροτερης εμβελειας ομως .. καθως ΔΕΝ παιρνει πανω απο 8.000 ατομα. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ γηπεδο παντως .. ειχα ακουσει ομως οτι εχει ακρετα τζαμια .. και ηταν ενα βασικος λογως που το φοβοντουσαν ελεω καφρων
## ---->
http://www.stadia.gr/peristerinew/peristerinew-gr.html το κλειστο του Περιστεριου ειναι κι αυτο ενα ομορφο γηπεδακι .. αλλα οχι για τον ΟΣΦΠ .. ειναι πολυ μικρο .. εκτος κι αν ξαναφερουν το βορειο-δυτικο προσθετο τμημα εξεδρων ..
Προσωπικα θεωρω οτι οι Αγγελοπουλοι .. στα επομενα 4-5 χρονια θα εχουν ετοιμο το γηπεδο (ενα ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ πολυτελειας ακρως μπασκετικο γηπεδο 10-12000 θεσεων τυπου Ο2 arena .. και θα ναι το μεγαλυτερο τους επιτευγμα)
Air Kef
Jan 30 2010, 17:29
QUOTE(rchos @ Jan 30 2010, 10:52 )
Επειδή είμαι βλάχος δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του τραμ, για τα υπόλοια ξέρω και συμφωνώ.
Αν ειναι λυμμένο το θέμα της πρόσβασης, τότε ασφαλώς και καλύτερα στο Ελληνικό..
Δεν βλέπεται το ΣΕΦ ρε Αγγελόοοοο!
modernam
Jan 30 2010, 20:33
QUOTE(Air Kef @ Jan 30 2010, 10:43 )
Έλα ρε αγόρι, Ελληνικό έχω γράψει πολλές φορές, αλλα η πρόσβασή του ειναι αρκετά πιο δύσκολη από οτι το κλειστό του Περιστερίου, και είναι πολύ μεγαλύτερο από τους 3-4.000 που υποστηρίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν.
εγώ λέω να κλείσουμε το κλειστό της γειτονιάς μου με 112 θέσεις
θα έχουμε ειδικά όργανα "ολυμπιακοφροσύνης"
θα μπαίνουν μέσα μόνο όσοι γεμίζουν περισσότερους κουβάδες από δάκρυα συγκίνησης
για να σοβαρευτούμε κιόλας
προσωπικά η ομάδα δεν μου γεμίζει το μάτι
ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για τις δυνατότητες της ομάδας σε τόσο ανοιχτά παιχνίδια
αλλά στα κρίσιμα-κλειστά παιχνίδια ...τρέμω
μακάρι να βγώ λάθος
ο γιαννάκης έπρεπε να είχε φύγει το καλοκάιρι ή τον Νοέμβρη
τώρα όμως περιμένουμε και κάνουμε το σταυρό μας
η ομάδα χωρίς λίνας και τσίλι είναι δύο κλάσεις κάτω
air kef τα ξαναλέμε σε 2-3 μήνες για να δούμε ποιός έχει δίκιο
Venomous
Jan 30 2010, 20:49
QUOTE(modernam @ Jan 30 2010, 20:33 )
η ομάδα χωρίς λίνας και τσίλι είναι δύο κλάσεις κάτω
Συγγνώμη, αλλά ποια ομάδα παγκοσμίως δεν είναι 2 κλάσεις κάτω χωρίς τους 2 καλύτερους παίκτες-αστέρια της?
Και ίσα ίσα επιθετικά το όπλο του φετινού Ολυμπιακού είναι η ποικιλία στην επίθεση καθώς πέρα από τους συγκεκριμένους υπάρχουν οι Τεόντοσιτς, Μπουρούσης και Παπαλουκάς που μπορούν να καθαρίσουν ένα ματς.
Εγώ δεν τρέμω για τα κρίσιμα ματς,αντίθετα έχω μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Κυρίως γιατί φέτος όποτε χρειάστηκε η ομάδα έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες, προβλήματα αντιμετώπιζε μόνο όταν έμπαινε αλαζονικά στα παιχνίδια.
Alexandris Eleftherios
Jan 30 2010, 21:53
QUOTE(Marciulionis @ Jan 29 2010, 22:54 )
Λάθος.
Έχουν πάρει αδερφές και περιγράφουν μπάσκετ.
Η περιγραφές τους είναι απαράδεκτες !!!
Alexandris Eleftherios
Jan 31 2010, 17:27
QUOTE(Air Kef @ Jan 30 2010, 10:43 )
Ελληνικό θα πάτε και τέρμα!
Και σε νέο φορμά 16:9
και σε 4:3
14.000 χωράει το Ελληνικό αν προστεθούν οι πάνω εξέδρες που κανείς δεν μας εξήγησε γιατι τις αφαίρεσαν? Μια χαρά θα είναι το Ελληνικό για τον ολυμπιακό. Μια χαρά parking έχει. Και το tram παει απ'εξω.
Το ΣΕΦ ξεχάστε το. Δεν κάνει.
(Προχθές σας ευχαριστήθηκα. Ευχαριστήθηκα μπάσκετ !!!)
Alexandris Eleftherios
Jan 31 2010, 20:49
Και να μην αδικούμε το ΣΕΦ. Είναι το ομορφότερο κλειστό και αν η διοικηση του, αφήσει την ΚΑΕ να βάλει τις πρόσθετες γυρω γυρω όπως παλιά αν θυμάστε (εποχες τάρπλει κτλ) θα έδειχνε ακόμα πιο ωραιο και σαφώς πιο έδρα.
Ειδικά αν εκμεταλευτούν οι Αγγελόπουλοι το οβάλ σχέδιο του, μπορούν να τοποθετήσουν διαφημιστικούς πίνακες γύρω γύρω ανάμεσα στους δυο ορόφους όπως έχουν τα γήπεδα του ΝΒΑ και μερικά Ισπανικά. Αυτό θα αποφερε περισσότερα έσοδα απο τους χορηγους και τις διαφημίσεις γιατι άλλο να διαφημίζεσαι σε αυτοκόλλητα και άλλο σε matrix.
(για αυτό το λόγο άλλωστε μπηκε και ο φωτεινός στην οροφή)
15#kostas
Jan 31 2010, 23:12
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 31 2010, 20:49 )
Και να μην αδικούμε το ΣΕΦ. Είναι το ομορφότερο κλειστό και αν η διοικηση του, αφήσει την ΚΑΕ να βάλει τις πρόσθετες γυρω γυρω όπως παλιά αν θυμάστε (εποχες τάρπλει κτλ) θα έδειχνε ακόμα πιο ωραιο και σαφώς πιο έδρα.
Το δοκίμασε πέρυσι με τον Παο στον πρώτο τελικό και όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει...
Νομίζω η διοίκηση είχε πει ότι δεν θα ξαναμπούν σε ντέρμπι ή η αστυνομία το απαγορεύει δεν θυμάμαι καλά
Ilias7
Jan 31 2010, 23:19
Η καλυτερη λυση σε ηδη υπαρχον γηπεδο θα ηταν το Ελληνικο...Με μια καλη ανακαινηση προσθετοντας και Ολυμπιακα στοιχεια (καθισματα,σηματα,διασημιστικες πινακιδες κλπ) και θα ηταν μια χαρα...Διαφορετικα ενα παρομοιο με αυτο της Λιετβους Ριτας αν το θυμαστε..Καπου στα 12000...
nickomcbr
Feb 1 2010, 09:54
QUOTE(15#kostas @ Jan 31 2010, 23:12 )
Το δοκίμασε πέρυσι με τον Παο στον πρώτο τελικό και όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει...
Νομίζω η διοίκηση είχε πει ότι δεν θα ξαναμπούν σε ντέρμπι ή η αστυνομία το απαγορεύει δεν θυμάμαι καλά
Κλασσική (ελληνική) περίπτωση να πληρώνουν οι πολλοί την καφρίλα των λίγων....
Στην Αγγλία νομίζω ένας φίλαθλος τόλμησε να ρίξει (όχι δυναμιτάκι, όχι καπνογόνο, όχι μαλαματίνα, όχι σφαίρα από αεροβόλο) ένα μπουκάλι και σε 10 λεπτά βρισκόταν στο παρακείμενο αστυνομικό τμήμα με στέρηση φιλάθλου ιδιότητας! Πολύ φλώροι αυτοί οι Άγγλοι... Δεν έχουν τη δική μας τη μαγκιά...
thrylos7
Feb 1 2010, 15:18
MVP Ιανουαρίου στην Ευρωλίγκα: Μίλος Τεόντοσιτς...
Reggie Miller #31
Feb 1 2010, 17:38
http://www.sport24.gr/html/ent/817/ent.341817.aspΌπως λέει το δημοσίευμα ένα λάθος ανά αγώνα!!!!Με λεπτά συμμετοχής 34...Θα έλεγα εκπληκτικό για πλέι μέικερ,αφού όλο το παιχνίδι περνάει από αυτόν...
giorgos_g7
Feb 1 2010, 21:36
Reggie Miller #31
Feb 1 2010, 21:41
Το γεγονός ότι δε θα παίξει με την Κίμκι δεν είναι και τόσο καλό,αφού θέλουμε να κάνουν και οι Ρώσσοι καμιά ήττα...Πρέπει να κάνουν κι αυτοί τουλάχιστον 2 ήττες...
Το γεγονός ότι δε θα παίξει με την Κίμκι δεν είναι και τόσο καλό,αφού θέλουμε να κάνουν και οι Ρώσσοι καμιά ήττα...Πρέπει να κάνουν κι αυτοί τουλάχιστον 2 ήττες...
εγω αντιθετως θεωρω οτι το να χασει η καχα στην ρωσια μεσα ειναι για καλο.απο την στιγμη που εχεις μια εκτος εδρας νικη θες απο εκει και περα να νικανε οι εδρες στα αλλα παιχνιδια.καχα χωρις τα δυο πενταρια της ειναι πολυ ευαλωτη.
βεβαια δε αποκλειω μεταγραφη πλεον.
Reggie Miller #31
Feb 1 2010, 21:59
Α ναι παίζουν Ρωσσία πρώτα...Αλλά και πάλι,αν νικήσει η Κάχα εκεί και θεωρώντας ότι στην έδρα της θα νικήσει και εμείς νικήσουμε την Κίμκι μέσα και την Κάχα,έχουμε το πάνω χέρι...Ξέρω,ξέρω κάνω τρελές σκέψεις και όνειρα...Το πάω πολύ μακριά...
To αρθρο βεβαια γραφει οτι θα χασει παιχνιδι με την...Παρτιζαν και οχι την Τσιμπονα..Ποσο ασχετοι πια;;
"Kleiza usually starts the game at power forward, but truly makes the difference at small forward with two big men on the floor."
απο euroleague.net για το ματς της Τεταρτης με την Κιμκι..Αληθεια τι ονειρο ειδαν και γραφουν για τον Κλειζα οτι κανει την διαφορα ως 3αρι μαζι με αλλους 2 ψηλους;;Δεν εχει παιξει ποτε φετος με 2 ψηλους μαζι..
Marciulionis
Feb 2 2010, 16:44
Μπορεί απλά να γράφουν τη γνώμη τους.
Oχι περιγραφουν το στυλ του Ολυμπιακου υποτιθεται..Και προφανως αυτοι θα εχουν δει τον Κλειζα να παιζει στο 4 φετος με τον Ολυμπιακο..Κατι που δεν εχει δει κανεις αλλος βεβαια..
kotzito
Feb 2 2010, 23:22
Χαλαρο το παιχνιδακι αυριο.Η Κιμκι δεν ειναι σε καμια περιπτωση ομαδα φοβητρο και λογικα δεν θα δυσκολευτουμε καθολου.Ισως στο αυριανο καθως και σε αυτα με Τσιμπονα και Καβαλα ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεκουραστουν καποιοι παικτες καθως ακολουθουν 2 εκτος εδρας ματς Ευρωλιγκα,ο τελικος του κυπελλου και το παιχνιδι με την Καχα.Ελπιζω να μαζευτει κοσμος στο ΣΕΦ αυριο καθως ενω η ομαδα παιζει αρκετα καλα και καλυτερα απο περσυ,το γηπεδο ειναι μονιμως σχεδον αδειο.Ειδικα στην Ευρωλιγκα ειναι τραγικο να γινονται παιχνιδια μπροστα σε 4000-5000 ατομα.
Θέλει σοβαρότητα το παιχνίδι! Είναι TOP16, δεν είναι φιλικό...
Προσωπικά δεν έχω εικόνα για τη Χίμκι, αλλά θεωρώ πως σαφώς και δεν είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο..Σίγουρα όμως θέλει προσοχή και σοβαρότητα
kseplenhs
Feb 3 2010, 02:05
εγω ακόμα δεν μας έχω φουλ εμπιστοσύνη,οπότε είμαι έτοιμος για όλα αυριο...
wagner love
Feb 3 2010, 02:11
Ο ξεκούραστος Ολυμπιακός, έχει νίκη με 20+ απέναντι στους τίποτα το ιδιαίτερο Ρώσους. Θυμηθείτε ότι ο Παναθηναϊκός τους έριξε 35 στο κεφάλι. Άλλη φάση δεν λέω, μα η ομάδα τους το ίδιο μέτρια είναι
thrylos7
Feb 3 2010, 02:21
Δεν είναι μέτρια ρε παίδες η Κίμκι, ένα σωρό πολύ καλούς παίκτες έχει. Αν η ομάδα θέλει περίπατο θα πρέπει να ιδρώσει πάρα πολύ κι ακόμα κι έτσι δε θα είναι δεδομένος.
Ευτυχώς που στο ματς με τον Άρη φάνηκαν πάλι οι αδυναμίες της ομάδας πάνω στις οποίες πρέπει
να δουλέψει και προσγείωσε λίγο κάποιους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.