Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Top 10 Daily-Monthly
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
sacarame
NBA Top 5 plays: 1st february

sacarame
NBA Top 10 plays: 2nd february

sacarame
NBA Top 5 plays: 3rd febryary

sacarame
NBA Top 10 plays : 4th february

Κι όμως , τοπ 10 χωρίς τον Blake Griffin..
aegeansheed
Κι όμως κατέβασε μία πολύ δύσκολη πάσα από σέντρα-σουτ του Foye και την κάρφωσε μετο αριστερό!!! Μάλλον έχει βαρεθεί ο Montgomery! 68.gif
sacarame
QUOTE(aegeansheed @ Feb 5 2011, 15:39 ) *
Κι όμως κατέβασε μία πολύ δύσκολη πάσα από σέντρα-σουτ του Foye και την κάρφωσε μετο αριστερό!!! Μάλλον έχει βαρεθεί ο Montgomery! 68.gif

Προτείνεις δηλαδή να φτιάχνω και δικό μου τοπ 10 ? smiley.gif
Air Kef
QUOTE(aegeansheed @ Feb 5 2011, 16:39 ) *

Aκριβώς!

Βασικα όλο το ματς Ατλάντα - Κλίπερς χθες έκανε μόνο του το τοπ 10 της ημέρας.

Απο τους 12 πρώτους πόντους των Κλίπς οι 8 νομίζω ήταν καρφώματα και αλει ουπ biggrin.gif
sacarame
NBA Top 10 plays: 5th february

sacarame
NBA Top 10 plays : 6th february

SG3ptshooter
B, σίγουρα
sacarame
NBA Top 5 plays : 7th february

sacarame
NBA Top 10 plays: 8th february

aegeansheed
NBA Top 10 plays: 9th february

sacarame
NBA top 5 plays : 10th february

NBA Top 10 plays: 11th february

sacarame
NBA Top 10 plays: 12th february

sacarame
NBA Top 10 plays: 13th february

duncan21
Στελ ποσταρω εγω το top10 σημερα... 65.gif

sacarame
Στελ ποσταρω εγω το top10 σημερα..

Thank you very much... smiley.gif

NBA Top 10 plays : 15th february

duncan21
O χαμαλης του φορουμ ξαναποσταρει το top10 αντι του αξιοτιμου tongue.gif sacarame...

Y.Γ Η θεση του sacarame στο καθημερινο top10 κλονιζεται τελευταια.Για να συνελθουμε...
sacarame
QUOTE(duncan21 @ Feb 17 2011, 18:17 ) *
O χαμαλης του φορουμ ξαναποσταρει το top10 αντι του αξιοτιμου tongue.gif sacarame...

Ετσι πρέπει....Να σου δίνω κάποιες πρώτες εικόνες για να μαθαίνεις την δουλειά.... smiley.gif
sacarame
NBA Top 5 plays: 17th february

sacarame
NBA Top 10 plays: 23rd february

sacarame
NBA Top 10 plays: 25th february

sacarame
NBA Top 10 plays: 26th february

WOW 77.gif
sacarame
NBA Top 10 plays: 27th february

Χωρίς ήχο σήμερα....
sacarame
NBA Top 10 plays: 28th february

sacarame
NBA Top 10 plays: 1st march

sacarame
NBA Top 10 plays: 4th march

sacarame
NBA Top 10 plays: 5th march

sacarame
NBA Top 10 plays: 6th march

sacarame
NBA Top 10 plays: 7th march

sacarame
NBA Top 10 plays:8th march

sacarame
NBA Top 10 plays: 9th march

morfi
Μεγάλη μούφα το 10.
sacarame
NBA Top 10 plays: 11th march

vc15
Το σημερινό top 10 μας λέει πολλά πράγματα για ακόμη μια φορά σχετικά με την αβάντα που παίρνει ο Griffin. Απλά δείτε το Νο 5 και το Νο 4 και πείτε μου ειλικρινά ποιο ήταν καλύτερο. Ήμαρτον πια με το Griffin!!! Έχει κάνει και πολύ καλύτερα καρφώματα, δε χρειάζεται να τον βλέπουμε κάθε μέρα στο top 10.
Όσο για το Νο 2, τα έχω ξαναπεί για το Nene. Είναι τέρας ο άνθρωπος!!! Υπάρχουν και άλλοι δυνατοί ψηλοί όπως Howard, Bynum κτλ, αλλά τόσο ψηλός παίχτης να καρφώνει σαν forward δεν υπάρχει. 77.gif Και είναι ίσως ο μοναδικός παίχτης στο nba που βγάζει το ψωμί του με τη δύναμη και μόνο, χωρίς καμία σχεδόν τεχνική κατάρτιση.
sacarame
NBA Top 10 plays: 12th march

Ντάξει οκ ο Γκριφιν παίρνει μια παραπάνω προβολή..Αλλά ντάξει σε σχέση με το κάρφωμα του ΜακΓκι,απλά το βάλαν μια θέση πιο ψηλά διότι σηκώνεται πιο ψηλά για να φτάσει την μπάλα.Εχει δηλαδή , κατά τη γνώμη μου πάντα,λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Όσο για τον Νενέ , θα συμφωνήσω ότι είναι τέρας δύναμης αλλά θα διαφωνήσω ότι δεν έχει τεχνική κατάρτιση.Και μόνο αυτό που λες ότι κινείται και καρφώνει σαν forward ενώ είναι αρκετά ψηλός,στέκεται από μόνη της σαν αντεπιχείρημα στην αρχική σου θέση...
vc15
QUOTE(sacarame @ Mar 13 2011, 15:36 ) *
Ντάξει οκ ο Γκριφιν παίρνει μια παραπάνω προβολή..Αλλά ντάξει σε σχέση με το κάρφωμα του ΜακΓκι,απλά το βάλαν μια θέση πιο ψηλά διότι σηκώνεται πιο ψηλά για να φτάσει την μπάλα.Εχει δηλαδή , κατά τη γνώμη μου πάντα,λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Όσο για τον Νενέ , θα συμφωνήσω ότι είναι τέρας δύναμης αλλά θα διαφωνήσω ότι δεν έχει τεχνική κατάρτιση.Και μόνο αυτό που λες ότι κινείται και καρφώνει σαν forward ενώ είναι αρκετά ψηλός,στέκεται από μόνη της σαν αντεπιχείρημα στην αρχική σου θέση...

Τεχνική εννοώ κινήσεις με πλάτη στο καλάθι κυρίως. Σχεδόν πάντα πάει κατευθείαν στο καλάθι, ούτε κρατάει σταθερό ούτε προσποιήσεις. Τεσπα, με μικρές διαφορές το ίδιο πράγμα λέμε.
Όσο για του Γκρίφιν, πηδάει όντως ψηλά αλλά είναι τελείως μόνος του. Ο ΜακΓκι βάζει alley oop από το κέντρο σχεδόν. Και το ότι ο Γκρίφιν πηδάει ψηλά το ξέραμε και μερικές φορές και με αντίπαλο μπροστά του, πόσο μάλλον μόνος του. Και με αυτή τη λογική όμως να το έβαλαν στο 4, ότι δηλαδή πήδηξε ψηλά, πιστεύω και πάλο ότι του ΜακΓκι ήταν πιο δύσκολο.
sacarame
NBA Top 10 plays : 13th march

sacarame
NBA Top 5 plays:15th march

1ον McRoberts 41.gif 41.gif

2ον Πωωωωωωω, δεν γίνεται να βλέπουμε ταύρους με τα πράσινα...
sacarame
NBA Top 10 plays: 16th march

sacarame
NBA Top 5 plays: 17th march

sacarame
NBA Top 10 plays: 18th march

aegeansheed
Φανταστικό top-10!!!

σχόλια:
1. LeBron: executed 100% in perfection!
2. Russell W: στον αιφνιδιασμό ο νέος "παλιός Kobe στον αιφνιδιασμό"?
3. φτερο-Ridnour με 2η sick assist στα τελευταία τοπς
4. το σχόλιο του Kyle στο κάρφωμα του Amare 24.gif 24.gif
5. Πώς κάρφωσε το δεξί για σταθερό ο Rose και είχε και φόρα για τέτοιο spin!!!!!! ohmy.gif
vc15
Εξαιρετικό top 10 μετά από αρκετό καιρό. Βέβαια, είχε και 12 παιχνίδια χθες, οπότε λογικό. Έκανε και ένα πολύ καλό ο Nene που δεν το έβαλαν.
Πέρα από τοο γεγονός ότι 8 is always great, κρατάω την έκφραση που είπε για το πουλέν μου: "when you want to take it to the next level, who you going to on this Magic team?" Και εννοούσε το Nelson. Άντε στην υγειά μας!!! icon_drunk.gif
sacarame
NBA Top 10 plays:26th march

sacarame
NBA Top 5 plays: 31st march

sacarame
NBA Top 10 plays: 3rd april

Igor
QUOTE(sacarame @ Apr 4 2011, 14:59 ) *
NBA Top 10 plays: 3rd april

Δεν γινεται να εισαι ο καλυτερος παιχτης του κοσμου και να μην κανεις πασα στο Νο 2....
rolleyes.gif
baskethood
QUOTE(Igor @ Apr 4 2011, 15:13 ) *
Δεν γινεται να εισαι ο καλυτερος παιχτης του κοσμου και να μην κανεις πασα στο Νο 2....
rolleyes.gif

Δε νομιζω σε αγωνα play off να κανει αυτο το καραγκιοζιλικι ,αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι....τον συγκεκριμενο τον εχω ικανο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.