Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Rimz&Netz
QUOTE(fantomas @ Jun 23 2008, 23:28 ) *
φιλε κωστα απο οτι καταλαβαινεις οι ομαδες κινουνται με πολυ μυστικοτητα. παντως καποια νεα υπαρχουν. παμε λοιπον. μαρια ανυφαντακη απο πρωτεα στην τερψιθεα. αδελφες μαλαμα στο ελληνικο ο πειραικος συζηταει και μεχρι τεταρτη θα ανακοινωσει 2 παικριες και στον ατρομητο θα εχουν ανακοινωσει 3 απο οτι ξερω ενα ασοδυο απο α1 και τεσσαρι με εμπειρια επισεις απο εθνικες κατηγοριες

Δηλαδή παρά τη μυστικότητα, όλο και κάτι μαθαίνουμε από όλες τις ομάδες.
Με το Φάρο πια, τέτοια μυστικότητα, ή...ξηρασία? huh.gif
kwstas_p
Αυριο θα ανακοινωθουν οι μεταγραφες για την Αμιλλα Περιστεριου.Αυτα που εχουν ανακοινωθει ειναι τα εξης:
ΕΦΥΓΑΝ
1.Πουλη(εφυγε με υποσχετικη)
2.Δαουση(Α εσκανα)
3.Σεβδαλη(σταματησε)
4.Σαραγιωτη(εφυγε με υποσχετικη στο Περιστερι)
5.Θεοδωσακη(Γ εσκα Εστια Φιλιας Θησεας)
6.Βλαχακη(εφυγε)
7.Γκουρμα(εφυγε)
8.Γιορουκου(Α εσκανα)
9.Καντριμουστακη(Α εσκανα)
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
1.Καουνη
2.Δαβαρη
3.Τουρκαμπη
4.Ντοντη
5.Πασιρογλου
6.Αυγερη
7.Θεοδωροπουλου
ΕΡΧΟΝΤΑΙ(ονοματα δε λεμε ακομα για ευνοητους λογους)
1.Δυο παικτριες απο Περιστερι
2.Δυο με τεσσερις παικτριες απο Β εσκα
Αυτα μεχρι στιγμης για να λυνονται και οι αποριες
nikefalin
QUOTE(kwstas_p @ Jun 25 2008, 12:42 ) *
Αυριο θα ανακοινωθουν οι μεταγραφες για την Αμιλλα Περιστεριου.Αυτα που εχουν ανακοινωθει ειναι τα εξης:
ΕΦΥΓΑΝ
1.Πουλη(εφυγε με υποσχετικη)
2.Δαουση(Α εσκανα)
3.Σεβδαλη(σταματησε)
4.Σαραγιωτη(εφυγε με υποσχετικη στο Περιστερι)
5.Θεοδωσακη(Γ εσκα Εστια Φιλιας Θησεας)
6.Βλαχακη(εφυγε)
7.Γκουρμα(εφυγε)
8.Γιορουκου(Α εσκανα)
9.Καντριμουστακη(Α εσκανα)
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
1.Καουνη
2.Δαβαρη
3.Τουρκαμπη
4.Ντοντη
5.Πασιρογλου
6.Αυγερη
7.Θεοδωροπουλου
ΕΡΧΟΝΤΑΙ(ονοματα δε λεμε ακομα για ευνοητους λογους)
1.Δυο παικτριες απο Περιστερι
2.Δυο με τεσσερις παικτριες απο Β εσκα
Αυτα μεχρι στιγμης για να λυνονται και οι αποριες

αυτό είναι full report ! μιλάμε για ολοκληρωτική αλλαγή πάντως. Ενημέρωσε μας για τα ονόματα μόλις οριστικοποιηθούν
tatr6
Ντοριάν Μουζούκη στον Πειραικό.
soouza
Μάλιστα!Αφού σήμερα υπάρχουν οι υπογραφές τότε είμαι σε θέση να ενημερώσω κι εγώ τα όποια νέα υπάρχουν.Ο Άρης Πετρούπολης προχώρησε στις κάτωθι κινήσεις για την ερχόμενη περίοδο.

Προωθεί στο γυναικείο δύο κορασίδες που φέτος αποτέλεσαν τους κινητήριους μοχλούς της πορείας ανόδου στην Α κατηγορία κορασίδων.

Διατηρεί τρεις παίκτριες που έπαιζαν και φέτος στην ομάδα και αποτελούν κομμάτι του κορμού.

Ανανέωσε με τις Ιακωβάκη(Δασαλ) και Κατσίνη(Περιστέρι) για ακόμα ένα χρόνο.

Πήρε επίσης την Πουλή(Άμιλλα),Διαμαντή(Τρίτων),Νιήλο(Άρης Χολαργού).

Με τη μορφή δανεισμού προχώρησε σε συμφωνία για ένα χρόνο με τις Καμπόλη,Παπαδοπούλου και Νικολοπούλου από τον Δασαλ.

Στις αποδεσμέυσεις θα αποκτήσει άλλη μία παίκτρια σίγουρα η οποία θα ανακοινωθεί μόλις υπογράψει για ευννόητους λόγους.

Τέλος είναι ακόμα σε συζητήσεις με μία παίκτρια η οποία θα δώσει λύσεις στην ομάδα αν αποκτηθεί αλλά εφόσον δεν υπάρχει έγγραφη συμφωνία δεν το ανακοινώνω επίσης.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή ή όχι εξαιρετικής αθλήτριας που επιστρέφει φέτος στα γνώριμα λημέρια,αλλά η ίδια θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.Η ποιότητα της θα γεμίσει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.Αισιοδοξούμε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αθλήτριες που μου-μας εμπιστεύονται το ταλέντο τους.Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.Θα ευχηθώ σε όλους μας να μη το μετανιώσουμε!

Δε γνωρίζω αν υπάρχει,που δεν υπάρχει,πρωταθλητής μεταγραφών,jsoiler tongue.gif Δεν είμαι καν σε θέση να πω αν είμαστε χειρότεροι ή καλύτεροι από πέρυσι!Ές Σεπτέμβριο τα σπουδαία!Στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου καθώς και μία χρονιά που θα διασκεδάσουμε και θα ευχαριστηθούμε το μπάσκετ.

Προσδοκώ!Αναμένω!Ελπίζω!......άρα υπάρχω! laugh.gif Με το καλό να εμφανιστούμε όλοι καλά στις προετοιμασίες των ομάδων.Εως τότε να είστε πάντα καλά! bball.gif smile.gif

Υ.Γ. Με τη λήξη και των αποδεσμεύσεων θα επανέλθω με ένα post από την φετινή εμπειριά μου σχετικά με τις επαφές που έκανα με αθλήτριες,παράγοντες,συναδέλφους!Κάποιοι πρέπει να τρέξουν να κρυφτούν,αν και δε θα πω ονόματα! wink.gif
addy
QUOTE(basket4 @ Jun 19 2008, 21:59 ) *
η γνωστη Γκιουλεκα??
στον Ατρομητο???υπεγρεψε δηλαδη?ειναι σιγουρο? blink.gif blink.gif blink.gif

τελικα υπεγραψε?ακουσα και αλλα ονοματα σε αυτο το επιπεδο.
ειναι δυνατον? w00t.gif
plat
Η ΙΩΝΙΑ, του χρόνου , θα παραταχθεί ακριβώς με το ίδιο ρόστερ. Μοναδική μεταγραφή η ανανέωση της συνεργασίας για 1 ακόμα χρόνο με την Τασία Παστρωμά
soouza
QUOTE(plat @ Jun 25 2008, 15:15 ) *
Η ΙΩΝΙΑ, του χρόνου , θα παραταχθεί ακριβώς με το ίδιο ρόστερ. Μοναδική μεταγραφή η ανανέωση της συνεργασίας για 1 ακόμα χρόνο με την Τασία Παστρωμά

Το καλό σύνολο όμως συν την Τασού μας προιδεάζουν για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις από εσάς,plat.
plat
QUOTE(soouza @ Jun 25 2008, 12:18 ) *
Το καλό σύνολο όμως συν την Τασού μας προιδεάζουν για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις από εσάς,plat.

όλα πετυχαίνονται με τη δουλειά. Άλλα όπως ευστοχα γράφεις πιο πάνω, το ζητούμενο και για μας είναι να περνάμε καλά παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Και φυσικά στο χέρι μας είναι να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σου ή να σε απογοητεύσουμε.
soouza
QUOTE(plat @ Jun 25 2008, 15:23 ) *
όλα πετυχαίνονται με τη δουλειά. Άλλα όπως ευστοχα γράφεις πιο πάνω, το ζητούμενο και για μας είναι να περνάμε καλά παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Και φυσικά στο χέρι μας είναι να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σου ή να σε απογοητεύσουμε.

plat for ever II 41.gif smiley.gif
ΚΡΗΤΗ ''5''
Καλησπέρα
Προς γνώση και συμμόρφωση αρκετών και δυστυχώς για κάποιους η μεταγραφή της Δροσοτάκη έγινε στους κυρίαρχους..........καλό θα είναι μερικοί να μην εκτίθενται άδικα.προς όλους καλό καλοκαίρι και προσοχή που βάζετε την υπογραφή σάς. smiley.gif
speedy
QUOTE(ΚΡΗΤΗ ''5'' @ Jun 25 2008, 20:09 ) *
Καλησπέρα
Προς γνώση και συμμόρφωση αρκετών και δυστυχώς για κάποιους η μεταγραφή της Δροσοτάκη έγινε στους κυρίαρχους..........καλό θα είναι μερικοί να μην εκτίθενται άδικα.προς όλους καλό καλοκαίρι και προσοχή που βάζετε την υπογραφή σάς. smiley.gif

γιατί λες δυστυχώς? ήθελε να πάει Κυρίαρχους η Δροσοτάκη και φυσικά πήγε!
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τώρα που τελείωσε η μεταγραφή της,να λέγονται
τέτια πράγματα!
Προς γνώση και συμμόρφωση λέω εγώ..δεν είναι κανένας/μια χαζός/η!
Ξέρουμε όλοι πώς ο καθένας πλέον κοιτάει και μόνο τον ευατό του
και βάζω μέσα από παράγοντες,μέχρι και παίκτριες! Ας μην κρυβόμαστε...
ΚΡΗΤΗ ''5''
το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτοί που κοιτάζουν τον εαυτό τούς φαίνονται από τις πράξεις και τα λεγόμενα τούς... όπως είπες οι παράγοντες και οι παίκτριες όταν πάρουν μια απόφαση σήμερα δεν μπορεί εύκολα και χωρίς λόγο να αλλάξει αύριο...
fantomas
QUOTE(addy @ Jun 25 2008, 15:14 ) *
ειναι δυνατον? w00t.gif

φιλε αντυ επειδη η απορια σου ειναι πολυ ευλογη. θα σου απαντησω. ναι ειναι δυνατον. επισης θα δωσω μια ειδηση για ολους τους φιλους του φορουμ. επειδη διατηρω καλες σχεσεις με αυτους τους 2 τυπους που ασχολουνται με τον ατρομητο πειραια και γνωριζω τις επομενες κινησεις τους [ οι οποιες εχουν σχεδον ολοκληρωθει] πολυ απλα η ομαδα θα ειναι ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
tatr6
QUOTE(fantomas @ Jun 25 2008, 23:37 ) *
φιλε αντυ επειδη η απορια σου ειναι πολυ ευλογη. θα σου απαντησω. ναι ειναι δυνατον. επισης θα δωσω μια ειδηση για ολους τους φιλους του φορουμ. επειδη διατηρω καλες σχεσεις με αυτους τους 2 τυπους που ασχολουνται με τον ατρομητο πειραια και γνωριζω τις επομενες κινησεις τους [ οι οποιες εχουν σχεδον ολοκληρωθει] πολυ απλα η ομαδα θα ειναι ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Σίγουρα θα είναι από άλλο πλανήτη... Αφού δεν θα υπάρχουν με τέτοια διοίκηση, που δεν τους ενδιαφέρει το μπάσκετ αλλά απλά και μόνο να κάνουν επίδειξη... Μένουν με 4 παίκτριες από τον παλιό κορμό και αυτό λέει κάτι... Τώρα το να φέρουν ονόματα για 6 παιχνίδια... hello... αλλά σίγουρα είναι από άλλο πλανήτη...
Συγγνώμη κιόλας...
fantomas
QUOTE(tatr6 @ Jun 26 2008, 01:00 ) *
Σίγουρα θα είναι από άλλο πλανήτη... Αφού δεν θα υπάρχουν με τέτοια διοίκηση, που δεν τους ενδιαφέρει το μπάσκετ αλλά απλά και μόνο να κάνουν επίδειξη... Μένουν με 4 παίκτριες από τον παλιό κορμό και αυτό λέει κάτι... Τώρα το να φέρουν ονόματα για 6 παιχνίδια... hello... αλλά σίγουρα είναι από άλλο πλανήτη...
Συγγνώμη κιόλας...

το να προσπαθει μια διοιηκηση να ενισχυσει την ομαδα της λεγεται επιδειξη? απο ποτε? hello.... μαλλον δε ξερεις τι λες.
jsoiler
Στρατηγού Ερμίνα από Θρίαμβο σε Νήαρ Ηστ με τη μορφή δανε bball.gif ισμού για ένα χρόνο.....
tatr6
QUOTE(fantomas @ Jun 26 2008, 01:33 ) *
το να προσπαθει μια διοιηκηση να ενισχυσει την ομαδα της λεγεται επιδειξη? απο ποτε? hello.... μαλλον δε ξερεις τι λες.

Επειδή δεν θέλω να κουράσω τους υπόλοιπους,άλλωστε για μεταγραφές μιλάμε όχι για διοικήσεις, σου στέλνω pm, γιατί νομίζω ότι ξέρω τι λέω...
addy
QUOTE(tatr6 @ Jun 26 2008, 06:10 ) *
Επειδή δεν θέλω να κουράσω τους υπόλοιπους,άλλωστε για μεταγραφές μιλάμε όχι για διοικήσεις, σου στέλνω pm, γιατί νομίζω ότι ξέρω τι λέω...

δηλαδη για να καταλαβω περσι ο κρονος με πλαβουκου και βλαχου εκανε επιδειξη?
δεν το νομιζω παντως.αλλα ειναι και αλλες απο οσο ξερω που δεν ειναι μονο για τα ντερμπι.
και νομιζω οτι δεν 4 αυτεσ που εμειναν αλλα 5
τελος παντων ολα θα τα δουμε στο γηπεδο αν και εσυ πρεπει να εισαι μια απο αυτες που εφυγαν smiley.gif
παντως ακομα και επιδειξη να κανουν εγω τους ηθελα εδω σε εμας
τα ονοματα ειναι πολλα και βαρια παντως w00t.gif
tatr6
Το λες ότι είμαι μια από αυτές που έφυγαν λες και έκανες κατόρθωμα ή λες και οι κοπέλες που έφυγαν τις έδιωξαν...

Anyway... Έχω φύγει από τον Ατρόμητο πριν 2 χρόνια... Δεν έχω λόγο να κρυφτώ και δεν κρύφτηκα και ποτέ...
(α, και επιμένω ότι είναι 4 αυτές που έμειναν αν και δεν έχει σημασία...)
addy
QUOTE(tatr6 @ Jun 26 2008, 09:03 ) *
Το λες ότι είμαι μια από αυτές που έφυγαν λες και έκανες κατόρθωμα ή λες και οι κοπέλες που έφυγαν τις έδιωξαν...

Anyway... Έχω φύγει από τον Ατρόμητο πριν 2 χρόνια... Δεν έχω λόγο να κρυφτώ και δεν κρύφτηκα και ποτέ...

εσυ ξερεις παραπανω απο εμενα μαλον smiley.gif
εγω με τον ατρομητο καμια σχεση παντως αλλη ειναι η ομαδα μου smiley.gif
touch2008
QUOTE(addy @ Jun 25 2008, 15:14 ) *
ειναι δυνατον? w00t.gif

Γκιουλεκα στον Ατρομητο αλλα για 3-4 παιχνιδια το χρονο !!!!
touch2008
QUOTE(tatr6 @ Jun 25 2008, 13:33 ) *
Ντοριάν Μουζούκη στον Πειραικό.

...και Ηλιακη στα Μελισσια
kwstas_p
Kαλησπερα.Τι γινεται με μεταγραφες απο Απολλωνα,Θριαμβο,Τουφα και γενικοτερα με ομαδες που θα κατεβουν στο πρωταθλημα της Β εσκα?????Ξερουμε κατι ποιες φευγουν ποιες ερχονται.
soouza
QUOTE(kwstas_p @ Jun 26 2008, 13:34 ) *
Kαλησπερα.Τι γινεται με μεταγραφες απο Απολλωνα,Θριαμβο,Τουφα και γενικοτερα με ομαδες που θα κατεβουν στο πρωταθλημα της Β εσκα?????Ξερουμε κατι ποιες φευγουν ποιες ερχονται.

Υπάρχουν τα αντίστοιχα μέλη που μπορούν να μας διαφωτίσουν.
Βλέπω επίσης τη natty στον Θρίαμβο?Εμείς του χρόνου θα παίζουμε φιλικά με δύο διαιτητές! tongue.gif
berry the truth
QUOTE(touch2008 @ Jun 26 2008, 10:04 ) *
Γκιουλεκα στον Ατρομητο αλλα για 3-4 παιχνιδια το χρονο !!!!

η γκιουλέκα θα μένει σαλονίκη και θα έρχεται μόνο για τα ντέρμπι!
Rimz&Netz
QUOTE(berry the truth @ Jun 26 2008, 13:39 ) *
η γκιουλέκα θα μένει σαλονίκη και θα έρχεται μόνο για τα ντέρμπι!

AAAAAAAAAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXXAAAAAAA!!! σόρυ για τα καπς, έχω ξεραθεί στο γέλιο...! Σπουδαία, σπουδαία..
natty
QUOTE(soouza @ Jun 26 2008, 10:36 ) *
Υπάρχουν τα αντίστοιχα μέλη που μπορούν να μας διαφωτίσουν.
Βλέπω επίσης τη natty στον Θρίαμβο?Εμείς του χρόνου θα παίζουμε φιλικά με δύο διαιτητές! tongue.gif

Γιατι???
soouza
QUOTE(natty @ Jun 26 2008, 16:49 ) *
Γιατι???

Γιατί και στο φιλικό που διεξήχθη προ ημερών είχαμε ατάκες,αστειάκια και λοιπά.....Μία οικογένεια,μία ωραία ατμόσφαιρα!

Έμαθα προ ολίγου πως η Ρούλα η Παπαδοπούλου πήγε στον Ιωνικό Ν.Φ. μετά από ένα χρόνο αποχής!Και μόνο που θα θαυμάσουμε αυτή την παίκτρια μας φτάνει.Μπράβο Ρούλα! 41.gif
no_way
QUOTE(soouza @ Jun 26 2008, 18:33 ) *
Έμαθα προ ολίγου πως η Ρούλα η Παπαδοπούλου πήγε στον Ιωνικό Ν.Φ. μετά από ένα χρόνο αποχής!Και μόνο που θα θαυμάσουμε αυτή την παίκτρια μας φτάνει.Μπράβο Ρούλα! 41.gif

MΠΡΑΒΟ Ρουλίτσα!!!! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
fantomas
QUOTE(tatr6 @ Jun 26 2008, 12:03 ) *

απο οσο γνωριζω οι παιχριες που εχουν παραμεινει στον ατρομητο απο την περσινη ομαδα ειναι 5. δρακοπουλου, ρωκα,χατζηνικολαου,ηλιοπουλου,σαλπεα. οπως και να εχει παντως καποιες καλες παιχτριες εφυγαν , αλλα αντικατασταθηκαν με καποιες καλυτερες κατα γενικη ομολογια. τωρα απο εκει και επειτα αν ανηκεις στο απεναντι στρατοπεδο [ που μαλλον ανηκεις] καταλαβαινω τις ανησυχιες τις οποιες πολυ δικαιολογημενα εχεις. εσεις παντως θα το παλεψετε και οτι βγει, ποτε δε ξερεις καμια φορα θαυματα γινοντα ακομα και στις μερες μας.
berry the truth
QUOTE(fantomas @ Jun 26 2008, 22:01 ) *
απο οσο γνωριζω οι παιχριες που εχουν παραμεινει στον ατρομητο απο την περσινη ομαδα ειναι 5. δρακοπουλου, ρωκα,χατζηνικολαου,ηλιοπουλου,σαλπεα. οπως και να εχει παντως καποιες καλες παιχτριες εφυγαν , αλλα αντικατασταθηκαν με καποιες καλυτερες κατα γενικη ομολογια. τωρα απο εκει και επειτα αν ανηκεις στο απεναντι στρατοπεδο [ που μαλλον ανηκεις] καταλαβαινω τις ανησυχιες τις οποιες πολυ δικαιολογημενα εχεις. εσεις παντως θα το παλεψετε και οτι βγει, ποτε δε ξερεις καμια φορα θαυματα γινοντα ακομα και στις μερες μας.

καλά ρε παιδιά η αθανασίου που πήγε; ισχύει ότι αρχοντάκη-ζεβαχιργιάν στον πειραϊκό; ποιες έχει πάρει ο ατρόμητος εκτός από ζέρβα-γκιουλέκα;
jsoiler
Στον Ιωνικό Ν.Φ παρέμειναν παρά τις αρχικές προβλέψεις η Μουστάκα και η Κριθήμου!!!!!Επίσης ένα καυτό χέρι θα βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια με τη φανέλα του Ιωνικού!Η Ρούλα Παπαδοπούλου.... 41.gif
LITSA#4#
Στην Αμιλλα Περιστεριου η Μυλωνα Κατερινα
jsoiler
QUOTE(LITSA#4# @ Jun 27 2008, 10:26 ) *

Η οποία έπαιζε που??
jsoiler
QUOTE(soouza @ Jun 26 2008, 18:33 ) *
Γιατί και στο φιλικό που διεξήχθη προ ημερών είχαμε ατάκες,αστειάκια και λοιπά.....Μία οικογένεια,μία ωραία ατμόσφαιρα!

Καλά εσύ κανόνισε φέτος να βάλεις τίποτα διαιτητές δικούς σου πάλι!!Θα δεις τι έχει να γίνει.....Και ξέρεις για ποιον μιλάω ε??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
soouza
QUOTE(jsoiler @ Jun 27 2008, 11:09 ) *
Καλά εσύ κανόνισε φέτος να βάλεις τίποτα διαιτητές δικούς σου πάλι!!Θα δεις τι έχει να γίνει.....Και ξέρεις για ποιον μιλάω ε??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Γιάννη από τώρα θα σε στήσω! tongue.gif
soouza
QUOTE(LITSA#4# @ Jun 27 2008, 10:26 ) *

Βρε Αλ φαγιέντ δεν παίζεσαι! tongue.gif
kogolino13
Καλησπέρα σε όλους!!! Για να ταράξω λιγο τα μεταγραφικά της ΕΣΚΑΝΑ...
Πολύ καλές κινησεις απο Πορφυρα, 3 μεταγραφές απο εθνικές κατηγορίες!! 41.gif 41.gif 41.gif
bball.gif Γανωτή Μαρία (Αρης Θήβας,Αγ. Ανάργυροι, Σπορτινκ )
bball.gif Μαυρου Πόπη (Αγ. Αναργυροι, Αρης θηβας, Ιωνικος Ν.Φ )
bball.gif Λεκάκη Θαλεια ( Πειραικο, Καλαματα)
Ακομα απεκτησε:
bball.gif Τσαχάλη Τζένη (Πειραικος)
Αναμένεται συνέχεια... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
soouza
QUOTE(kogolino13 @ Jun 28 2008, 13:52 ) *
Πολύ καλές κινησεις απο Πορφυρα, 3 μεταγραφές απο εθνικές κατηγορίες!! 41.gif 41.gif 41.gif
Ακομα απεκτησε:
Αναμένεται συνέχεια... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

H Μαύρου είναι super! 41.gif
fantomas
Ακομα απεκτησε:

μπραβο στο πορφυρα που προσπαθει να ενυσχυθει, οπως επισεις και σε τερψιθεα, ελληνικο που κανουν κινησεις, βελτιονωντας την εικονα τους και το πρωταθλημα παραλληλα.
katerina_06
γνωριζοντας λιγα πραγματα πιστευω πως ο απολλων φετος ενισχυθηκε σημαντικα με μεταγραφεςς ουσιας που θα προκαλεσουν εκπληξεις...δεν ειναι καιρος να αναφερθω σε ονοματα......οσο γιατην διοικηση παιχτες και προπονητες καλο θα ειναι να ειμαστε λιγο πιο εγκρατεις!!!καθολου την διαρκεια της χρονια δεν δωσαμε τετοια δικαιωματα........και αν κατι μας χαρακτηριζει,ειναι οτι ειμαστε ομαδα με ολη την σημασια της λεξης.......καντε λιγο υπομονη το πρωταθλημα ερχεται............
nikefalin
QUOTE(katerina_06 @ Jun 29 2008, 18:19 ) *
γνωριζοντας λιγα πραγματα πιστευω πως ο απολλων φετος ενισχυθηκε σημαντικα με μεταγραφεςς ουσιας που θα προκαλεσουν εκπληξεις...δεν ειναι καιρος να αναφερθω σε ονοματα......οσο γιατην διοικηση παιχτες και προπονητες καλο θα ειναι να ειμαστε λιγο πιο εγκρατεις!!!καθολου την διαρκεια της χρονια δεν δωσαμε τετοια δικαιωματα........και αν κατι μας χαρακτηριζει,ειναι οτι ειμαστε ομαδα με ολη την σημασια της λεξης.......καντε λιγο υπομονη το πρωταθλημα ερχεται............

γιατί να μην αναφερθείς σε ονόματα αν είναι κλεισμένες οι μετεγγραφές ? εκτός αν δεν είναι ακόμα 100 %
I love this game !!!
Καλησπέρα και από μένα,

γνωρίζει κανένας για τις ομάδες του Χαλανδρίου (Προμηθέας, ΦΟΤ) αν έκαναν καμιά μεταγγραφή ;
antonia
Ακομα απεκτησε:

πολυ καλες κινησεις μου ακουγονται. φετος θα παιξω για πρωτη φορα εσκανα και μου ειπαν οτι το πρωταθλημα θα ειναι πολυ ανταγωνιστικο. τελικα ποιος ειναι το φαβορι ο πειραικος η ο ατρομητος? στην αρχη ολοι ελεγαν πειραικο αλλα τελευταια ακουγεται ολο και πιο πολυ ο ατρομητος. υπαρχει καποια αλλη ομαδα που να μπορει μπει σφηνα και να κανει την εκπληξη?
womanplayer
ΕΣΚΑΝΑ

Συγχαρητηρια στην διοικηση του Ατρομητου εκανε το καλυτερο δυνατο στις μεταγραφες,
και απο εκει που ο Πειραικος θα το επερνε περιπατο δυναμωσανε και οι αλλες ομαδες και θα δουμε ενα πολυ δυνατο πρωταθλημα. Ελπιζω αυτη την φορα η διαιτησια να μην παιξει καθοριστικο ρολο για το ποιος θα βγει πρωταθλητης και να αφησουν να παιχτει το πρωταθλημα στο γηπεδο ο καλυτερος ας κερδισει την κουπα! icon_wave.gif
balou
QUOTE(jsoiler @ Jun 27 2008, 06:28 ) *
Στον Ιωνικό Ν.Φ παρέμειναν παρά τις αρχικές προβλέψεις η Μουστάκα και η Κριθήμου!!!!!Επίσης ένα καυτό χέρι θα βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια με τη φανέλα του Ιωνικού!Η Ρούλα Παπαδοπούλου.... 41.gif

Όλε..Όλε...Όλε..... 77.gif 77.gif 77.gif
Πολύ καλές κινήσεις για τον Ιωνικό...Μπράβο στην ομάδα που τις πιστεύει!!!
Καλό πρωτάθλημα κοριτσάρες.... blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
kwstas_p
QUOTE(katerina_06 @ Jun 29 2008, 18:19 ) *

Σχετικα με τον Απολλωνα μου ειπαν οτι θα κατεβει η καλαιτζακη και ως παικτρια.Αντε θα σας βοηθησει.
katerina_06
QUOTE(nikefalin @ Jun 29 2008, 18:51 ) *
γιατί να μην αναφερθείς σε ονόματα αν είναι κλεισμένες οι μετεγγραφές ? εκτός αν δεν είναι ακόμα 100 %

θεωρητικα ειναι κλεισμενες...ωστοσο επειδη ακομα οι μεταγραφες δεν εχουν τελειωσει,καλο θα ειναι να ειμαστε λιγο συγκρατημενοι...εννοειται οτι δεν εχω προβλημα να αναφερθω...απλα δεν θελω ακομα να πω ονοματα γιατι μπορει στο τελοςνα εκτεθω...το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν αποδυναμωθηκαμε...δυσκολα πάντως να εχουμε στη β εσκα μεγαλες αλλαγες...απο περυσι,γιατι δεν υπαρχουν λεφτα....
berry the truth
QUOTE(womanplayer @ Jun 30 2008, 09:14 ) *
ΕΣΚΑΝΑ

Συγχαρητηρια στην διοικηση του Ατρομητου εκανε το καλυτερο δυνατο στις μεταγραφες,
και απο εκει που ο Πειραικος θα το επερνε περιπατο δυναμωσανε και οι αλλες ομαδες και θα δουμε ενα πολυ δυνατο πρωταθλημα. Ελπιζω αυτη την φορα η διαιτησια να μην παιξει καθοριστικο ρολο για το ποιος θα βγει πρωταθλητης και να αφησουν να παιχτει το πρωταθλημα στο γηπεδο ο καλυτερος ας κερδισει την κουπα! icon_wave.gif

Ποιες ακριβώς μεταγραφές έκαναν Πειραϊκός και Ατρόμητος; Οι Κυρίαρχοι είναι όντως έξω από το παιχνίδι, αποδυναμώθηκαν;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.