Μάλιστα!Αφού σήμερα υπάρχουν οι υπογραφές τότε είμαι σε θέση να ενημερώσω κι εγώ τα όποια νέα υπάρχουν.Ο Άρης Πετρούπολης προχώρησε στις κάτωθι κινήσεις για την ερχόμενη περίοδο.
Προωθεί στο γυναικείο δύο κορασίδες που φέτος αποτέλεσαν τους κινητήριους μοχλούς της πορείας ανόδου στην Α κατηγορία κορασίδων.
Διατηρεί τρεις παίκτριες που έπαιζαν και φέτος στην ομάδα και αποτελούν κομμάτι του κορμού.
Ανανέωσε με τις Ιακωβάκη(Δασαλ) και Κατσίνη(Περιστέρι) για ακόμα ένα χρόνο.
Πήρε επίσης την Πουλή(Άμιλλα),Διαμαντή(Τρίτων),Νιήλο(Άρης Χολαργού).
Με τη μορφή δανεισμού προχώρησε σε συμφωνία για ένα χρόνο με τις Καμπόλη,Παπαδοπούλου και Νικολοπούλου από τον Δασαλ.
Στις αποδεσμέυσεις θα αποκτήσει άλλη μία παίκτρια σίγουρα η οποία θα ανακοινωθεί μόλις υπογράψει για ευννόητους λόγους.
Τέλος είναι ακόμα σε συζητήσεις με μία παίκτρια η οποία θα δώσει λύσεις στην ομάδα αν αποκτηθεί αλλά εφόσον δεν υπάρχει έγγραφη συμφωνία δεν το ανακοινώνω επίσης.
Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή ή όχι εξαιρετικής αθλήτριας που επιστρέφει φέτος στα γνώριμα λημέρια,αλλά η ίδια θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.Η ποιότητα της θα γεμίσει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.Αισιοδοξούμε...
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αθλήτριες που μου-μας εμπιστεύονται το ταλέντο τους.Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.Θα ευχηθώ σε όλους μας να μη το μετανιώσουμε!
Δε γνωρίζω αν υπάρχει,που δεν υπάρχει,πρωταθλητής μεταγραφών,jsoiler
Δεν είμαι καν σε θέση να πω αν είμαστε χειρότεροι ή καλύτεροι από πέρυσι!Ές Σεπτέμβριο τα σπουδαία!Στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου καθώς και μία χρονιά που θα διασκεδάσουμε και θα ευχαριστηθούμε το μπάσκετ.
Προσδοκώ!Αναμένω!Ελπίζω!......άρα υπάρχω!
Με το καλό να εμφανιστούμε όλοι καλά στις προετοιμασίες των ομάδων.Εως τότε να είστε πάντα καλά!
Υ.Γ. Με τη λήξη και των αποδεσμεύσεων θα επανέλθω με ένα post από την φετινή εμπειριά μου σχετικά με τις επαφές που έκανα με αθλήτριες,παράγοντες,συναδέλφους!Κάποιοι πρέπει να τρέξουν να κρυφτούν,αν και δε θα πω ονόματα!