Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(28\02\2010)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kaukasios
QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 10:21 ) *
Στεναχωρέθηκα που χάσαμε. Αλλά ευτυχώς κάθε μέρα μου δίνει χαρά το αγαπημένο μου έντυπο που μου θυμίζει το επίπεδο της διοίκησης των αντιπάλων μου.

fιλε μου αυτη η εφημεριδα δεν διαβαζεται ουτε με πρασινα γυαλια!!!!βεβαια οχι μονο αυτη αλλα και καποιες κοκκινες.ειναι για γελια.
nickomcbr
QUOTE(pinelo @ Mar 1 2010, 10:25 ) *
Καλά κάθεσαι και ασχολείσαι με τις βαμένες?? Λες και οι δικές μας γράφουν τίποτα καλύτερο... Οπαδιλίκι πουλάνε μπας και γεμίσουν τα γήπεδα. Από μπάσκετ 0.

Ασχολούμαι γιατί μου προσφέρει καθημερινά άφθονο γέλιο. Να'ναι καλά ο Δημητράκης! Εύχομαι και γρήγορα πρόεδρος! Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι με αυτά που γράφει διαφωνεί ο μπαμπάς του που του δίνει τα λεφτά για να παίζει...;

Έχει οπαδική εφημερίδα ο Πέτρος Κόκκαλης και δεν είμαι συνδρομητής;!
Air Kef
98-90 είναι, ο Παπαλουκάς στο τέλος πατούσε γραμμή και χρεώθηκε για 2 πόντους το (μόνο του) καλάθι, αν και στον ΣΚΑΙ μέχρι και το κλείσιμο της μετάδοσης δεν το αντιλήφθηκαν και μέτρησαν για 3 το σουτ.


Στην φάση που φόρτωσε άσχημα ο Γιαννάκης, ο χαμός έγινε γιατι περίμενε και ο Παπαλουκάς δίπλα στην γραμματεία για αλλαγή περιμένοντας την γραμματεία να κορνάρει και τους διατητες να τους κάνουν νόημα, κάτι που δεν έγινε και παρέμεινε στην θέση του, σε αντίθεση με τον Φώτση που ενστικτωδώς αντικατέστησε τον Χάισλιπ.

Τυπικά είχαν απόλυτο δίκιο μιας και το παιχνιδι συνεχίστηκε κανονικά με τον Φώτση στο παρκέ και τον Θόδωρα στην γραμματεία, αλλά αυτές οι τεχνικές αποφεύγονται να δίνονται απο τους διαιτητές, κάτι ανάλογο ισχύει και όταν μια ομάδα απο λάθος έχει 6 παίκτες στο παρκέ.
Η υπερβολική αντίδραση νομίζω οφείλετε και στο οτι ο Γιαννάκης είχε ζητήσει τάιμ άουτ σε ένα ξέσπασμα του ΠΑΟ που έφερε την διαφορά απο τους 6 (ή 8 πόντους, δεν θυμάμαι) στους 16, και ο Γιαννάκης το είχε ζητήσει όταν η διαφορά ήταν στους 12, μπήκε καλάθι δλδ απο τον ΠΑΟ και η γραμματεία δεν έκανε το σήμα στους διαιτητές, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να δεχθεί ακόμα ένα μέχρι να διακοπεί το ματς.


Περίεργο ματς γενικά, κάτι το τρομερά υψηλό σκορ, κάτι η πανικόβλητη άμυνα του Ολυμπιακού* που έφερε και το μαγικό ποσοστό του ΠΑΟ στα 3π (και μου θύμισε ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ προ δύο ετών), κάτι οι απουσίες του ΟΣΦΠ που έκαναν τους παίκτες να μην το πιστεύουν και πολύ, κάτι τα υπερβολικά αφανάτα μαλλιά του Τσίλι, κάτι που ο Μίλος έμοιαζε με τον 19χρονο χαμένο Τεοντόσιτς πριν 2 χρόνια, κάτι ο Φώτσης να εκτελεί λάθος το πρώτο πράγμα που μαθαινουμε στο μπάσκετ -να σκάμε την μπάλα με το δεξί χέρι- μονος σε αιφνιδιασμό, κάτι ότι δεν υπήρχε Βορεάδης, Ζαβλανός ή έστω ένας Πιτσίλκας**, κάτι ότι κοιμόμουν μέχρι τις 22.30 από τις 16.30, με έκαναν να παρακολουθήσω το ματς τελείως χαλαρά και ήρεμα, λες και παίζαμε φιλικό.


* Επειδή το έιδα να αναφέρεται, δεν γίνεται να υπάρξει plan B μέσα σε 2 μέρες, Κλέιζα και Μπούρου παίζουν μαζί 50 με 60 λεπτά όπως είπε κάποιο παλικάρι παραπάνω (apkat νομίζω) στην θέση των ψηλών, πάνω (και) σε αυτούς έχει στηθεί η ομάδα, μοιραία έγινε πανηγύρι η άμυνά μας, η μόνη περίπτωση να κερδίζαμε ήταν να έβαζε και ο Τεοντόσιτς 25 πόντους και να κερδίζαμε με σκορ ΝΒΑ.

** Καμία σχέση με σφυρίγματα κτλ., απλώς είναι συνυφασμένοι ως εικόνα σε αγώνες ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,
lamar
QUOTE(kaukasios @ Mar 1 2010, 10:31 ) *
fιλε μου αυτη η εφημεριδα δεν διαβαζεται ουτε με πρασινα γυαλια!!!!βεβαια οχι μονο αυτη αλλα και καποιες κοκκινες.ειναι για γελια.


Θα διαφωνησω. Για τη μια κοκκινη θα σου πω βεβαια οτι ουτε το εξωφυλλο της δεν διαβαζω. Η αλλη ομως ειναι καλη εφημεριδα και ιδαιτερα στο μπασκετ ειναι κορυφαια!!!

Εγω πραγματικα, πειτε με μαζοχα πειτε με οπως θελετε, το πρωι που θα μπω στο γραφειο και θα ανοιξω υπολογιστη, η πρωτη μου δουλεια ειναι να δω το πρωτοσελιδο της Πρασινης!

Ειναι must πλεον!!!
panos75
QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 09:33 ) *
Είναι λίγο κάτω από τη μέση αυτό για μια προσωπική υπόθεση της οποίας ομολογώ αγνοώ τις λεπτομέρειες. Δεν με αφορούν κι όλας...



Ποιά προσωπική υπόθεση; Από το 1990 όταν ήταν στη δωδεκάδα που πήρε το Παγκόσμιο στην Αργεντινή όλοι ήξεραν και μιλούσαν για το ποινικό μητρώο του Ομπράντοβιτς. Κάθε άλλο παρά μυστικό ή ταμπού είναι το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές στη φυλακή, μία εκ των οποίων γιατί παρέσυρε και σκότωσε μια γριά με το αυτοκίνητο του.

QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 10:21 ) *
Στεναχωρέθηκα που χάσαμε. Αλλά ευτυχώς κάθε μέρα μου δίνει χαρά το αγαπημένο μου έντυπο που μου θυμίζει το επίπεδο της διοίκησης των αντιπάλων μου.


Αυτές τις φυλλάδες έτσι και τις χρησιμοποιήσεις για χαρτί υγείας θα λερώσεις τον πισινό σου.



QUOTE(Air Kef @ Mar 1 2010, 10:34 ) *
...κάτι ότι κοιμόμουν μέχρι τις 22.30 από τις 16.30, ...


Αυτό τώρα τι μας το λες, για να μας πεις ότι έκανες κάνα ρεκόρ; tongue.gif
Να σου δείξω εγώ μια παλιοσειρά από το Ηράκλειο που έπεσε για ύπνο την Παρασκευή το μεσημέρι και σηκώθηκε τη Δευτέρα το πρωϊ.
icon_drunk.gif
kseplenhs
QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 10:34 ) *
Ασχολούμαι γιατί μου προσφέρει καθημερινά άφθονο γέλιο. Να'ναι καλά ο Δημητράκης! Εύχομαι και γρήγορα πρόεδρος! Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι με αυτά που γράφει διαφωνεί ο μπαμπάς του που του δίνει τα λεφτά για να παίζει...;

Έχει οπαδική εφημερίδα ο Πέτρος Κόκκαλης και δεν είμαι συνδρομητής;!



o "Π" είναι μπίζνα του κόκκαλη ουσιαστικά.δεν είναι τυχαίο πως ο εκδότης της εφημερίδας είναι αεκτζής(και πρώην εκδότης του "ενωσίτη" για του λόγου το αληθές).όταν σταματήσει να υπάρχει κόκκαλης στο προσκήνιο,το πιθανότερο είναι να σταματήσει να υπάρχει και αυτή η εφημερίδα.

βέβαια θεωρώ στα πλαίσια της "οπαδικής" εφημερίδας μεγαλύτερη λαμογιά το εγχείρημα του "Π". ειδικά αν αναλογιστεί κανείς οτι σε αυτή τη μπιζνα είναι ενεργό μέλος και η θ7,καταλαβαίνεις ποσο μπλεγμένος είναι ένας σύλλογος στις προθέσεις μερικών.

απο την άλλη η πράσινη μπορεί να ξεπερνάει τα όρια της πνευματικής αναπηρίας αλλά δεν παυει να είναι το χομπι του γιου ενός προέδρου.όπως και να'χει τη βλέπεις με μια κάποια συμπάθεια... tongue.gif

και ναι,και εγω μολις σηκωθώ και ανοίξω τον υπολογιστή η πρώτη εφημερίδα που θα δω είναι η πράσινη... 56.gif

σορι για το off topic peace.gif
nickomcbr
QUOTE(panos75 @ Mar 1 2010, 10:45 ) *
Ποιά προσωπική υπόθεση; Από το 1990 όταν ήταν στη δωδεκάδα που πήρε το Παγκόσμιο στην Αργεντινή όλοι ήξεραν και μιλούσαν για το ποινικό μητρώο του Ομπράντοβιτς. Κάθε άλλο παρά μυστικό ή ταμπού είναι το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές στη φυλακή, μία εκ των οποίων γιατί παρέσυρε και σκότωσε μια γριά με το αυτοκίνητο του.

Και εμάς (ως φιλάθλους του μπάσκετ) που μας αφορά αυτό...;
rankin
Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση:
Αυτό που φώναξε χθες ο Παναθηναϊκός με την απόδοση του, ήταν πολεμική ιαχή η επιθανάτιος ρόγχος;
Ο καιρός θα δείξει...

.....................

Anyway, καθαρά αγωνιστικά, δεν θέλω να προσβάλω τους ανά τον πλανήτη Ζοτ-ιστές, αλλά το Plan b για την επίθεση του Παναθηναϊκού είναι το "ρολόι";

Γιατί, χωρίς ίχνος ειρωνείας, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός έπαιξε πραγματικό όμορφο μπάσκετ όταν Ο Παναθηναϊκός ήταν σούπερ στο ρολόι.
Μπορεί να τα είδα και με κόκκινα γυαλιά όμως, δεν ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει
Σίγουρα, στο Β ο Παναθηναικός επέλεξε και άλλες μεθόδους ανάπτυξης, αλλά στο Α που έχτισε διαφορά και ψυχολογία, απλά έπαιζε ρολόι!

Νομίζω πάντως, πως παρά την ήττα της ομάδας μου, έχω λόγους να είμαι ευχαριστημένος. Θεωρώ πως παίξαμε "σωστότερο" μπασκετ, είχαμε πλάνο στο παιχνίδι, είχαμε και καλή ψυχολογία παρά τις αντιξοότητες.
Παλιότερες εποχές, ένας τέτοιος Παναθηναϊκός, με ευστοχία που θα έσπαγε τα νεύρα και τον τσαμπουκά, ακόμα και των san antonio spurs, θα κέρδιζε τον Ολυμπιακό με 30 πόντους.
Αυτό όμως δεν συνέβη χθες.
Ο Ολυμπιακός χθες έχασε το παιχνίδι και το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά κέρδισε πολλά άλλα πράγματα, γιατί, ναι, ήταν όντως "ένα καλό μάθημα" tongue.gif

Αντίθετα πάντως με την παραφιλολογία του τελικού του κυπέλλου, αυτή τη φορά, όντως υπήρχε ομάδα που ήθελε το παιχνίδι παραπάνω και μπράβο της.

Όσο για το κεφάλαιο "διαιτησία": Just fine! Με μερικά "σφυρίγματα έδρας" και ως εκεί.

Από εκεί και πέρα, σε ατομική κριτική, οι καλύτεροι του Ολυμπιακού ήταν ο Σκούνι, ο γίγαντας των 180 εκατοστών και ο απίθανος και γεμάτος διάθεση Σόφο
Επίσης, ήταν εξαιρετικοί οι Βούισιτς και Λουκάς..
Γενικά η φροντ λάιν του Ολυμπιακού έκανε την απουσία του Μπουρούση να μην γίνει αισθητή με κανέναν τρόπο.
Από εκεί και πέρα, ο Τσιλς, μπορεί να σκόραρε αρκετά, να είχε πάθος και να έβαλε 2 μεγάλα σουτ, αλλά δεν ήταν αρκετά καλός. Στο Α μέρος, στην άμυνα τα είχε κάνει μαντάρα, ενώ στην επίθεση έχασε πολλά, πάρα πολλά, άχαστα για την κλάση του καλάθια, κάτω από το στεφάνι!

Ο Μίλος τώρα, νομίζω ότι κάπου βρέθηκε υπό το βάρος των προσδοκιών που ο ίδιος έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του. Μάλλον για πρώτη φορά αντιλήφθηκε το ταλέντο του και αγχώθηκε! Δεν πειράζει.. Θα το συνηθίσει το φορτίο και θα επιστρέψει δυνατότερος

Για τον Παναθηναϊκό, δεν θα σχολιάσω την εμφάνιση του Διαμαντίδη, που είναι μεγάλος παίχτης και έχει δικαίωμα σε μεγάλες βραδιές, ούτε τον Νίκολας που ως σουτέρ, πάντα έχει το προσόν να κάνει μερικά τέτοια παιχνίδια στην καριέρα του. Αυτός που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν ο τιτάνας Χάισλιπ! Μιλάμε για ένα αγνό μπασκετικό κρι-κρι. Φοβερά φυσικά προσόντα. Πηδάει ψηλά. Κάνει τάπες. Αν βρει χώρο καρφώνει και όλας! Αλλά ο τύπος οτιδήποτε σούταρε ήταν τούβλο, είτε ήταν από τα 2 μέτρα είτε από τα 8! Ίσως να ήταν εκνευρισμένος ή αγχωμένος, αλλά πραγματικά, όποτε έπαιρνε την μπάλα ένοιωθα ανακούφιση! Νομίζω ότι δύσκολα θα τον κρατήσουν μετά το καλοκαίρι

Anyway, η μπασκετική (και όχι μόνο) ζωή συνεχίζεται.. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει και άλλον τίτλο και θέλει μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια, όταν ο Παναθηναϊκός έχει το προνόμιο (αν είναι προνόμιο) να μπορεί από τώρα να ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τους τελικούς των πλέι-οφ!


ΥΓ. Τα συλλυπητήρια μου στον κόουτς και στην οικογένεια του
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Mar 1 2010, 10:59 ) *
Anyway, καθαρά αγωνιστικά, δεν θέλω να προσβάλω τους ανά τον πλανήτη Ζοτ-ιστές, αλλά το Plan b για την επίθεση του Παναθηναϊκού είναι το "ρολόι";

Γιατί, χωρίς ίχνος ειρωνείας, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός έπαιξε πραγματικό όμορφο μπάσκετ όταν Ο Παναθηναϊκός ήταν σούπερ στο ρολόι.
Μπορεί να τα είδα και με κόκκινα γυαλιά όμως, δεν ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει
Σίγουρα, στο Β ο Παναθηναικός επέλεξε και άλλες μεθόδους ανάπτυξης, αλλά στο Α που έχτισε διαφορά και ψυχολογία, απλά έπαιζε ρολόι!

Νομίζω πάντως, πως παρά την ήττα της ομάδας μου, έχω λόγους να είμαι ευχαριστημένος. Θεωρώ πως παίξαμε "σωστότερο" μπασκετ, είχαμε πλάνο στο παιχνίδι, είχαμε και καλή ψυχολογία παρά τις αντιξοότητες.



κατα το "νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη" ( 56.gif ) υπάρχει και το "μπασκετ είναι αυτά που κάνει ο ζοτς" .δηλαδή αν δεν έχεις 5 ετοιμοπόλεμους playmaker, ενάμιση ψηλό και 0,5 φόργουορντ(διά 4 παίχτες)...δεν εχεις ρόστερ για μπάσκετ tongue.gif

πάντως δεν θα περίμενα να το πω για εν ενεργεία μπασκετμπολίστα αλλά...πόσους τέπιτς θέλει ο βασιλόπουλος?!

υπο άλλες συνθήκες όλοι θα ήμασταν σίγουροι οτι θα έπαιξε τρελλή μίζα αν αναλογιστουμε το συνολικό κοστος της μετακίνησης(συν το συμβόλαιο)...
pinelo
Ο Παναθηναικός δεν μπορεί να παρουσιάσει φέτος κάτι καλύτερο από αυτό που έδειξε χτες. Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα και δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του μέχρι τους τελικούς. Οι ψηλοί του ΠΑΟ δεν αποτελούν εγγύηση, και η περιφέρειά του έδειξε ότι ΜΑΛΛΟΝ δεν αρκεί για να "σκοτώσει" τον φετινό Ολυμπιακό. Χτες το κατάφερε, αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να δούμε ξανά τέτοιες εμφανίσεις από Νίκολας, Διαμαντίδη και Σπανούλη. Με την έννοια ότι δεν θα είναι στην μέρα τους και οι 3, το ίδιο βράδυ σε κάθε παιχνίδι.
kseplenhs
για μένα δεν τίθεται θέμα μέρας.ένας τυπικός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας απέναντι σε τέτοιες άμυνες σίγουρα μπορεί να βάζει τρίποντα μέχρι άυριο.πόσο μάλλον παίχτες που το έχουν το σουτ και χωρίς κόπο βρισκονταν σε θέση βολής.

έπρεπε να αλλάξει η άμυνα,βλέποντας μόνο το πόσο καλά πατάει ο σοφοκλής.με λίγα λόγια υπερεκτιμήθηκε ο πέκοβιτς που απο την αρχή φάνηκε να τα βρίσκει μπαστουνια και να είναι εκτός παιχνιδιού.
vastravoud
Κατ' αρχήν, θα πρέπει να διαφωνήσω με όσους θεωρούν τις εφημερίδες κατάλληλες για χαρτί τουαλέτας. Το χαρτί τους είναι μαύρο και μπορεί να μας λερώσει τα ευαίσθητα σημεία.

Επί της ουσίας, θα επιμείνω στο προηγούμενο ποστ μου, ήταν ιδιαίτερα άσχημη η απαξίωση τόσων πολλών πραγμάτων, εντός και εκτός φόρουμ.

Αντίστοιχα άσχημη φυσικά ήταν και η επί μακρόν απαξίωση του Ολυμπιακού με τον "μπαναώτη", τον "άμπαλο αφάνα", κλπ, κλπ.

Credit where credit is due......
AZ1980
Δηλαδή ρε παιδιά, αν κατάλαβα καλά, το συμπέρασμα από το χθεσινό παιχνίδι είναι πως ο Ολυμπιακός, που το Δεκέμβρη "δεν είχε κάν επιθετικά συστήματα", είναι μεγάλη, τεράστια ομάδα, αφού ο ΠΑΟ, κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του τα τελευταία 4 χρόνια, και ευνοούμενος από μια ανεπανάληπτη, άνευ προηγουμένου τύχη, δεν κατάφερε να τον διασύρει όπως θα έκανε κάποτε.

Βάζουμε και στην εξίσωση τους Κλέιζα και Μπουρούση, καθώς και το ότι ο ΠΑΟ δεν πρόκειται να βελτιωθεί ιδιαίτερα ως το Μάιο, ήδη έπιασε σε αυτό το παιχνίδι το πικ του, αφού η φροντ λάιν του είναι ούτως ή άλλως αδύναμη, οι δε Σάρας και Τσαρτσαρής αποκλείεται να προσφέρουν το παραμικρό, είναι εκτός ομάδας και εκεί θα μείνουν για το επόμενο τρίμηνο, δεν αλλάζει αυτό.

Συμπέρασμα από το χθεσινό ματς: o Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος, δε χάνει με τίποτα από τον Παο φέτος, θα κερδίσει σχεδόν σίγουρα τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ το Μάιο/Ιούνιο έστω μια φορά, και αποκλείεται φυσικά να κινδυνεύσει στο ΣΕΦ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???

Είπαμε, είμαστε στην Ελλάδα και η ψύχραιμη ανάλυση αντί της ενθουσιώδους "κωλοτούμπας" δεν είναι το "φόρτε" μας, αλλά ας βάλουμε κάποτε ένα όριο και σε αυτό, πονάνε τα μάτια μου πλέον!!!




bball.gif
pinelo
QUOTE(kseplenhs @ Mar 1 2010, 09:38 ) *
για μένα δεν τίθεται θέμα μέρας.ένας τυπικός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας απέναντι σε τέτοιες άμυνες σίγουρα μπορεί να βάζει τρίποντα μέχρι άυριο.πόσο μάλλον παίχτες που το έχουν το σουτ και χωρίς κόπο βρισκονταν σε θέση βολής.


Κι όμως φέτος έχουμε δει και τον Σπανούλη και το Νίκολας να σπάνε καλάθια αμαρκάριστοι. Τα τρίποντα είναι θέμα ημέρας και ψυχολογίας. Πόσες φορές έχουμε δει φέτος το Σπανούλη ή το Νίκολας πχ. να είναι ελεύθεροι και να διστάζουν να σουτάρουν? Κατά τη γνώμη μου ήταν στην μέρα τους χτες...
panos75
QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 10:58 ) *
Και εμάς (ως φιλάθλους του μπάσκετ) που μας αφορά αυτό...;


Εεεεε....
Συγγνώμη αλλά μήπως διάβασες τα συμφραζόμενα και με ποιά αφορμή ειπώθηκαν αυτά;
AZ1980
QUOTE(rankin @ Mar 1 2010, 08:59 ) *
Γιατί, χωρίς ίχνος ειρωνείας, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός έπαιξε πραγματικό όμορφο μπάσκετ όταν Ο Παναθηναϊκός ήταν σούπερ στο ρολόι.


Ο Ολυμπιακός χτες έπαιξε την γνωστή τραγική άμυνα που έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια στα οποία έχει κατέβει "μπλαζέ". Η άμυνα που έπαιξε στο παιχνίδι αυτό, και η οποία έδωσε ΑΠΕΙΡΑ ελεύθερα σουτ στον αντίπαλό του ήταν η κλασική άμυνα που παίζει φέτος όταν κατεβαίνει σε παιχνίδια με ύφος "χιλίων καρδιναλίων", η άμυνα που έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου ήταν αποτέλεσμα του ότι σε εκείνο το παιχνίδί άφησε για ένα παιχνίδι αυτή την απίστευτη φετινή του νοοτροπία "δεν πρόκειται να χάσουμε, παρά μόνο από διαιτητές και τύχη, αφού οι άλλοι είναι a priori κατώτεροι".

ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός έχασε χτες άνετα, όχι η "τύχη". Ο ίδιος λόγος που και ο Πανιώνιος και το Μαρούσι και η Τσιμπόνα και ένα σωρό άλλες ομάδες έκαναν φέτος πάρτι επιθετικά εναντίον του σε παιχνίδια που κατέβηκε αλαζονικός και νυσταγμένος.

Ο ΠΑΟ είναι πάντα "σούπερ στο ρολόι". Κατ' εξαίρεση φέτος, λόγω κακής διαχείρισης, κούρασης, τραυματισμών και άγχους, έκανε ένα δίμηνο ΑΠΟΛΥΤΗΣ αστοχίας σε ελεύεθρα σουτ. Όσοι περίμεναν να συνεχιστεί αυτό επ' άπειρον, αλλά και όσοι θεωρούν πως η ευστοχία του χτες, απέναντι σε τόσο βαριεστημένη περιφερειακή άμυνα, ήταν "παρα φύσιν" και δεν πρόκειται να επαναληφθεί, ή όσοι θεωρούν πως η πραγματική αξία της "πράσινης" φροντ λάιν είναι αυτή που έδειξε χτες, και δεν επιδέχεται βελτιώσεων, τι να πω, απλά θα πω πως έχουν πραγματικά πολύ αδύναμη και επιλεκτική μνήμη.





bball.gif
kseplenhs
QUOTE(pinelo @ Mar 1 2010, 11:51 ) *
Κι όμως φέτος έχουμε δει και τον Σπανούλη και το Νίκολας να σπάνε καλάθια αμαρκάριστοι. Τα τρίποντα είναι θέμα ημέρας και ψυχολογίας. Πόσες φορές έχουμε δει φέτος το Σπανούλη ή το Νίκολας πχ. να είναι ελεύθεροι και να διστάζουν να σουτάρουν? Κατά τη γνώμη μου ήταν στην μέρα τους χτες...


εχουν γίνει αυτά που λες αλλά δεν ξεχάσανε και το μπάσκετ.ο σπανούλης ειδικά ανεξάρτητα απο τις φετινές του επιδόσεις είναι στα χαρτιά μέσα στα καλύτερα γκαρντ της ευρώπης.

επι της ουσίας προκαλείς την τύχη σου.και χτες ειδικά που βλέποντας τον παο να τα γράφει,εμείς το γυρίσαμε σε ...ζώνη για να είμαστε πιο ξεκούραστοι για την επίθεση,το επόμενο πράγμα που περίμενα να δω ήταν ο πινι στον παγκο με τη βέργα να κυνηγάει διαιτητή...

βλέποντας όμως τον γιαννάκη εκεί το έπαθα το σοκ μου.σαν να την κατέβασε σε φιλικό προετοιμασίας μέσα καλοκαιριού ήταν η ομάδα βάσει συμπεριφοράς...
playmaker raketas
Το πλαν Α του ΠΑΟ είναι το γύρω-γύρω όλοι κι η μπάλα στο ψηλό, το Β το ρολόι και το C η αναζήτηση των μισ-ματς κι η αξιοποίησή τους στο χαμηλό πόστ. Χρόνια τώρα. Άλλα με τέτοιους Διαμαντίδη, Νίκολας και Σπανούλη δεν χρειάζονται και πολλά πλαν.

Η μεγάλη διαφορά του χτεσινού ΠΑΟ είναι ότι αποφάσισε να αφήσει επιμέρους την άμυνα με πολλές βοήθειες και τρέξιμο για να έχει ενέργεια στην επίθεση. Κι έτσι θεωρώ εγώ ότι πρέπει να παίζει πάντα. Άμα μπορεί να τα συνδυάσει και να παίξει ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση έχει καλώς, άλλα όποιος έχει παίξει μπάσκετ ξέρει ότι όταν σου έχει βγεί η γλώσσα έξω, τα σουτ γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Για να καταφέρει να παίξει την άμυνα του τελικού και την χτεσινή επίθεση χρειάζεται περισσότερους παίκτες κι ευρύτερο ροτέισιον.
rankin
βρε συ, AZ1980, δεν μίλησα για τύχη! Για ρολόι μίλησα..
Και φυσικά είναι μεγάλο ρίσκο να αφήνεις το "ρολόι", ιδίως απέναντι στον Παναθηναϊκό
Απο εκεί και πέρα όμως, το ρολόι δεν είναι μπάσκετ. Είναι μπαρμπούτσαλα

Έχεις δίκιο στα υπόλοιπα της ανάλυσης σου. Και για το σνομπισμό και για όλα.. Μην ξεχνάς όμως ότι ο φετινός Ολυμπιακός έχει την επίθεση χαραγμένη στο DNA του, και καλώς ή κακώς, στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν θα πορευθεί με αυτήν ως πυξίδα, και όχι με την άμυνα του! Και ότι βγει...
pinelo
QUOTE(AZ1980 @ Mar 1 2010, 09:44 ) *
Δηλαδή ρε παιδιά, αν κατάλαβα καλά, το συμπέρασμα από το χθεσινό παιχνίδι είναι πως ο Ολυμπιακός, που το Δεκέμβρη "δεν είχε κάν επιθετικά συστήματα", είναι μεγάλη, τεράστια ομάδα, αφού ο ΠΑΟ, κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του τα τελευταία 4 χρόνια, και ευνοούμενος από μια ανεπανάληπτη, άνευ προηγουμένου τύχη, δεν κατάφερε να τον διασύρει όπως θα έκανε κάποτε.

Βάζουμε και στην εξίσωση τους Κλέιζα και Μπουρούση, καθώς και το ότι ο ΠΑΟ δεν πρόκειται να βελτιωθεί ιδιαίτερα ως το Μάιο, ήδη έπιασε σε αυτό το παιχνίδι το πικ του, αφού η φροντ λάιν του είναι ούτως ή άλλως αδύναμη, οι δε Σάρας και Τσαρτσαρής αποκλείεται να προσφέρουν το παραμικρό, είναι εκτός ομάδας και εκεί θα μείνουν για το επόμενο τρίμηνο, δεν αλλάζει αυτό.

Συμπέρασμα από το χθεσινό ματς: o Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος, δε χάνει με τίποτα από τον Παο φέτος, θα κερδίσει σχεδόν σίγουρα τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ το Μάιο/Ιούνιο έστω μια φορά, και αποκλείεται φυσικά να κινδυνεύσει στο ΣΕΦ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???

Είπαμε, είμαστε στην Ελλάδα και η ψύχραιμη ανάλυση αντί της ενθουσιώδους "κωλοτούμπας" δεν είναι το "φόρτε" μας, αλλά ας βάλουμε κάποτε ένα όριο και σε αυτό, πονάνε τα μάτια μου πλέον!!!




bball.gif


Δεν εννοώ ότι έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα από τώρα. Ούτε προσπαθώ να μειώσω την νίκη του Παναθηναικού. Σίγουρα ο Παναθηναικός ήταν καλύτερος και γι αυτό κέρδισε χτες. Όμως ο Ολυμπιακός ενώ δεν ήταν στην μέρα του, έχοντας τις απουσίες του, κατάφερνε να παραμένει κοντά στο σκορ. Δεν τον "σκότωσε" η ευστοχία (που δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα του Ολυμπιακού) όπως θα είχε συμβεί πέρσυ ή πρόπερσυ. Και αυτό δεν είναι λίγο, δείχνει την νοοτροπία του Ολυμπιακού πλέον. Θα ήταν λάθος να τα παραβλέψεις αυτα. Αμφιβάλεις ότι με τέτοια ποσοστα θα τρώγαμε 20+ πέρυσι? Αμφιβάλλεις ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του φετινού ΠΑΟ? Εγώ αυτο πιστεύω. Σου δίνει την εντύπωση ο φετινός Παναθηναικός ότι μπορεί να πιάσει τα περσυνά του στανταρ σε 3 μήνες? Εγώ δεν το πιστεύω με βάση αυτά που βλέπω μέχρι τώρα. Σίγουρα θα γίνει καλύτερος, αλλά την περσυνή του απόδοση δεν νομίζω να την πιάσει. Και επίσης στα μέχρι τώρα παιχνίδια των ομάδων μεταξύ τους δεν μου έχουν δώσει την εντύπωση οι ψηλοί του ΠΑΟ ότι μπορούν να "κερδίσουν" το παιχνίδι. Τα παραπάνω είναι υποθέσεις, ίσως είναι λάθος, αλλά δεν είναι και εντελώς παράλογες. Απλά με βάση την χτεσινή εικόνα των ομάδων, το διπλο δεν φαντάζει πια τόσο δύσκολο. Και δεν είναι παράλογο. Ο Τσαρτσαρής και ο Σάρας μπορεί να προσφέρουν πολύ ή και ελάχιστα, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ. Ο Κλέιζα και ο Μπουρούσης όμως ξέρουμε πόσο μπορούν να προσφέρουν, γιατί μέχρι προχτές έπαιζαν.

Όσο για τον Μάιο/Ιούνιο δεν μπορώ να ξέρω ποιός θα κερδίσει στη σειρά. Όμως μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός φαίνεται καλύτερος. Οι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναικού είναι πάντα απρόβλεπτοι και αμφίροποι, φαβορί θα είναι ο ΠΑΟ λόγω πλεονεκτήματος έδρας. Αλλά φέτος ο Παναθηναικός δεν αποτελεί το φόβητρο που ήταν πέρυσι.

ΥΓ. Παιδιά μην παρεξηγείτε αυτά που γράφω. Δεν έχω πρόθεση να μειώσω ούτε τον ΠΑΟ ούτε τη νίκη του χτες. Μερικά συμπεράσματα είναι και υποκειμενικές απόψεις.

AZ1980
QUOTE(rankin @ Mar 1 2010, 10:18 ) *
βρε συ, AZ1980, δεν μίλησα για τύχη! Για ρολόι μίλησα..
Και φυσικά είναι μεγάλο ρίσκο να αφήνεις το "ρολόι", ιδίως απέναντι στον Παναθηναϊκό
Απο εκεί και πέρα όμως, το ρολόι δεν είναι μπάσκετ. Είναι μπαρμπούτσαλα


Διαφωνώ φίλε μου. Απέναντι σε άμυνες όπως αυτή του χθεσινού Ολυμπιακού, το ρολόι δεν είναι καθόλου "μπαρμπούτσαλα", είναι απλά΄"ότι πρέπει". Άμα ο άλλος την έχει "δει" και βαριέται να τρέκξει να μαρκάρει, απλά γυρνάς τη μπάλα και ρίχνεις σουτ ελεύθερος. Έχει πάρει πολλούς τίτλους ο ΠΑΟ έτσι. Και έχει πάρει πολλούς και με άλλους τρόπους, προσαρμοζόμενος σε όσα του "δίνει" ο εκάστοτε αντίπαλος. Γι' αυτό και ο υπαινιγμός του Γιαννάκη πως ο ΠΑΟ παίζει "ζάρια", ενώ η ομάδα του είναι σοβαρή και δε θα σούταρε ποτέ "32 τρίποντα" είναι εντελώς άστοχος και έχει μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα. ΟΥΤΕ ο ΠΑΟ θα σούταρε 32 τρίποντα αν είχε απέναντί του στοιχειωδώς σοβαρή περιφερειακή άμυνα. Ούτε κέρδισε λόγω "τύχης", όπως τόλμησε να πει ο κόουτς του Ολυμπιακού, κέρδισε λόγω του απλά ο Ολυμπιακός ήταν "μπλαζέ", ως συνήθως φέτος. Και σε "βάθος χρόνου", που, όπως είπε ο "Δράκος", "κρίνονται όλοι", ο ΠΑΟ τον έχει κερδίσει με 1000+1 τρόπους, όχι μόνο με "ρολόι", ούτε πάντα με "τύχη", ούτε πάντα με "διαιτησία".

Αλλά είπαμε, αδύναμη κι επιλεκτική μνήμη...




bball.gif
nickomcbr
Έχουν πλάκα κάποιες τρελές υπερβολές που λέγονται πάντα σε "φίλαθλα" όμως πλαίσια και με το μανδύα περισπούδαστης ανάλυσης.... ;-)
MaJesty23
Κατ'αρχήν θα συμφωνήσω με ΑΖ1980,στο γεγονός ότι απαξιώνεται η νίκη του ΠΑΟ,με το να επικεντρώνεστε στα τρίποντα και στην ευστοχία μας!
Ο Ολυμπιακός έχοντας φάει 20 πόντους απο τον Πέκοβιτς,στο ματς του κυπέλλου στο α' ημιχρονο,αποφάσισε να παίξει πιο κλειστα στην ρακέτα και παράλληλα στα οποια drive των περιφερειακών να δίνει βοήθειες!Είναι λογικό,ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν θα κάναμε τόσα λάθη στα split out και δέν θα σπάγαμε τα καλάθια...
Επίσης τόσα τρίποντα και υπό καλές συνθήκες,προυποθέτουν καλή κυκλοφορία και όχι ρολόι,όπως υποστήριξε κάποιος φίλος!Και χτές μετά απο καιρό έίχαμε καλή κυκλοφορία και μεγάλη αυτοπεποίθηση!!

Ο Δ.Δ,αν και αδόκιμο ''αυτοχαραμίζεται"...Φταίνε και οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι(ο Θεός να τους κάνει),που τον ευνουχίζουν με τις @@ για αλτρουισμό...!Αν ήθελε και δεν μας ζάλιζε με τα split ,θα άφηνε εποχή και στην έπιθεση,αφου με τα άκρα που έχει δεν κόβεται σε drive και το 3ποντο του,έχει βελτιωθεί απίστευτα στο πέρασμα των χρόνων(θυμηθείτε τα χαμηλά ποσοστά,όταν ήταν στον Ηρακλή)!

p.s:γούσταρα trash talking Drew,στον αχτένιστο!
lightday
QUOTE(Razorblade Fish @ Mar 1 2010, 03:49 ) *
Παρατηρησε κανεις το thrash talking του Νικολας μετα απο καθε καλαθι του στον Τεοντοσιτς;Υπαρχει κανενα παρασκηνιο;Τον εχω ικανο τον Μιλος λιγο πριν ξεκινησει ο αγωνας να του λεει:"Did you like me in the final?'' η κανα παρομοιο(φυσικα πιο βαρυ...).Η μπορει και να τα ειπε στον τελικο κυπελλου και να του τη φυλαγε ο Νικολας



όντως σε κάθε πετυχημένη προσπάθεια του γύρναγε και το έλεγε κάτι γελώντας .Τώρα 'γαλλικά' ήταν ή οτι άλλο αυτός το ξέρει.

Και επειδή μάλλον εγώ ξεκίνησα το κατα "ιωάννη" ευαγγέλιο ,λέω οτι σαν κόουτς ήταν τεράστιος. Αλλά δεν τον έκρινα σαν κόουτς ούτε ασχολήθηκα με το ειρωνικό "παρα φύση" . Είναι πράγματα που τακαταλαβαίνω σε κάποιον που νιώθει νικητής , και ο ξανθός ένιωθε. Καθώς και ο γιαννάκης και μαγκιά του .
Αλλά ως ποιον ανθρώπου δεν θέλω να ασχολούμαι με τον πρώην υφυπουργό αθλητισμού , ούτε να σχολιάζω απόψεις του.
Αυτά ,όσο για τον ζοτς είναι κύριος με τους παίχτες του και με την αντίπαλη ομάδα (εξαίρεση τα του Κασλάουσκας, αλλά είχε φορτώσει από την δήλωση του τελευταίου).Τα ίδια ισχύουν με τον Γιαννάκη, κύριος με τα όλα του. (μόνο που κλαίγεται λίγο παραπάνω από το κανονικό)
panos75
QUOTE(lightday @ Mar 1 2010, 13:17 ) *
Αυτά ,όσο για τον ζοτς είναι κύριος με τους παίχτες του και με την αντίπαλη ομάδα (εξαίρεση τα του Κασλάουσκας, αλλά είχε φορτώσει από την δήλωση του τελευταίου).Τα ίδια ισχύουν με τον Γιαννάκη, κύριος με τα όλα του. (μόνο που κλαίγεται λίγο παραπάνω από το κανονικό)


Βέβαια, χίλια δίκια είχε ο Ομπράντοβιτς να φορτώσει με τη διαμαρτυρία του Καζλάουσκας για τα ιπτάμενα αντικείμενα που κυκλοφορούσαν γύρω από το κεφάλι του. Κανονικά θα'πρεπε να πει κι'ευχαριστώ ο Λιθουανός που έφυγε αρτιμελής από το ΟΑΚΑ και δεν είχε την τύχη κάποιων άλλων που κατέληξαν στο νοσοκομείο. rolleyes.gif

Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!

Razorblade Fish
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 1 2010, 13:09 ) *
Κατ'αρχήν θα συμφωνήσω με ΑΖ1980,στο γεγονός ότι απαξιώνεται η νίκη του ΠΑΟ,με το να επικεντρώνεστε στα τρίποντα και στην ευστοχία μας!
Ο Ολυμπιακός έχοντας φάει 20 πόντους απο τον Πέκοβιτς,στο ματς του κυπέλλου στο α' ημιχρονο,αποφάσισε να παίξει πιο κλειστα στην ρακέτα και παράλληλα στα οποια drive των περιφερειακών να δίνει βοήθειες!Είναι λογικό,ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν θα κάναμε τόσα λάθη στα split out και δέν θα σπάγαμε τα καλάθια...
Επίσης τόσα τρίποντα και υπό καλές συνθήκες,προυποθέτουν καλή κυκλοφορία και όχι ρολόι,όπως υποστήριξε κάποιος φίλος!Και χτές μετά απο καιρό έίχαμε καλή κυκλοφορία και μεγάλη αυτοπεποίθηση!!

Ο Δ.Δ,αν και αδόκιμο ''αυτοχαραμίζεται"...Φταίνε και οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι(ο Θεός να τους κάνει),που τον ευνουχίζουν με τις @@ για αλτρουισμό...!Αν ήθελε και δεν μας ζάλιζε με τα split ,θα άφηνε εποχή και στην έπιθεση,αφου με τα άκρα που έχει δεν κόβεται σε drive και το 3ποντο του,έχει βελτιωθεί απίστευτα στο πέρασμα των χρόνων(θυμηθείτε τα χαμηλά ποσοστά,όταν ήταν στον Ηρακλή)!

p.s:γούσταρα trash talking Drew,στον αχτένιστο!

Δεν ηταν τοσο καλο το σουτ του στον Ηρακλη,αλλα εκανε πολλα drive ρε διαολε και δεν τα εχανε ουτε εκανε ολο split-out και ξαναμανα split-out...Σκοραρε πολυ περισσοτερο τοτε και οχι μονο με τριποντα...Και πες στον Παναθηναικο κααααπως τολμαει.Στην εθνικη πρεπει να τελειωνει ο χρονος και να του μενει η μπαλα στα χερια για να παρει προσπαθεια!Ρε αγορι μου ΤΟ ΕΧΕΙΣ,παρτο πανω σου!
lightday
η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα,πάντα rolleyes.gif
MaJesty23
ο Ιωαννίδης άργησε αλλά βρήκε την κλίση του,στην πολιτική...!Μπορεί να πήρε τίτλους,αλλά ήταν άσχετος μπασκετικά,κατέστρεψε καμια 10 αρια παίχτες(Tarlac,Παπανικολάου και Σιγάλα) κάνοντας τους οικοδόμους και έιχε κουμπαριες με την μισή διαιτησία!
Mε το να μπαίνει στην ίδια προταση,ο Ιωαννιδης με Ομπραντοβιτς και Γιαννάκη είναι ιεροσυλία...οfftopic αλλα δεν άντεξα smiley.gif !

Επίσης δεν μου αρέσει η αναφορά στην προσωπική ζωη αθλητών-προπονητών!Δεν είναι φίλοι μου και ούτε θα βγώ για καφέ...Αυτά πεί εξυπνάδων για Ομπράντοβιτς!Βέβαια οι ίδιοι όπαδόι του Ολυμπιακού,αποθέωναν ποδοσφαιριστές της ομάδας,που κοπάναγαν τις γυναίκες τους...Απλά λίγο επίπεδο!
colonel gomelsky
Μερικές σκέψεις και από μένα:

bball.gif Ο ΠΑΟ κέρδισε δικαιότατα. Για τον τελικό κυπέλλου είχα γράψει ότι ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα γι αυτό και κέρδισε. Μόνο που χθες δεν έγινε αυτό. Ο ΠΑΟ κυριάρχησε. Και αυτό φάνηκε στο παρκέ ανεξάρτητα από τη διαφορά (που αδικεί τον ΠΑΟ) και τα επιμέρους στατιστικά.

bball.gif Γιατί κάνει σε μερικούς εντύπωση να μπαίνουν τα ελεύθερα τρίποντα? Η δουλειά τους είναι. Άμα δε βάζανε και αυτά ας μην παίζανε μπάσκετ καλύτερα. Το παράλογο δεν είναι που μπήκανε χθες, αλλά το ότι δεν μπαίνανε τόσον καιρό.

bball.gif Οι δηλώσεις του Γιαννάκη δεν έχουν κάτι μεμπτό για μένα. Ίσως μόνο η αναφορά στη φάση του Φώτση. Μάλλον τεχνικές ήταν για να εξηγήσει το δικό του πλάνο.

bball.gif Είναι εξαιρετικά απλοϊκή η λογική που αθροίζει τους μέσους όρους των παικτών και βγάζει επιθετική συγκομιδή. Για τον πολύ απλό λόγο ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσα στο παρκέ είναι πέντε παίκτες και όχι 12. Η λογική αυτή λέει ότι ο ΟΣΦΠ έβαλε 90, Κλέιζα έχει μ.ο 20 και Μπουρούσης 15, άρα με αυτούς ο ΟΣΦΠ θα έβαζε 125! Δεν υπάρχουν αυτά.

bball.gif Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν τις δυνατότητές τους είτε σε υψηλό είτε σε χαμηλό σκορ. Έχουν προτίμηση βέβαια, αλλά χθες φάνηκε ότι μερικοί πρέπει να αλλάξουν άποψη για το επιθετικό ταλέντο του ΠΑΟ. Μόνο με τη Λιμόζ δεν είδαμε σύγκριση τις τελευταίες μέρες.

bball.gif Οφείλω να αναγνωρίσω ότι υποτίμησα τις ηγετικές ικανότητες του Μήτσου. Σαν παίκτη πάντα του έβγαζα το καπέλο, αλλά μετά το χθεσινό είδα ότι έπεσα έξω και σ αυτό. Πραγματικός αρχηγός.

bball.gif Κανένας δεν αμφισβητεί την ικανότητα του Σοφοκλή. Ωστόσο ειδικά για χθες ο Ζοτς επέλεξε να τον παίξει χωρίς βοήθειες. Υποβοηθήθηκε δηλαδή η όντως καταπληκτική εμφάνισή του και από τις επιλογές του αντίπαλου προπονητή. Πήρε ένα ρίσκο ο Ζοτς και το κέρδισε. Θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά βέβαια.

bball.gif Τα ελεύθερα σουτ ο ΠΑΟ τα έβγαλε μέσα από συστήματα. Αυτό το στοιχείο είναι που δεν καθιστά το παιχνίδι του ΠΑΟ ρολόι ή σύστημα σταυρός. Από τα τρίποντα που έβαλε ο ΠΑΟ δύο ήταν με κακές προϋποθέσεις.

bball.gif Η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στο ματς. Είχε εκατέρωθεν φαλτσοσφυρίγματα.

bball.gif Για τον Ζοτς και τις γριές που πατάει με το αυτοκίνητό του (μάλλον σαν χόμπι) υπάρχουν τα άρθρα 362 και 363 του Ποινικού Κώδικα.
rchos
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 1 2010, 13:28 ) *
ο Ιωαννίδης άργησε αλλά βρήκε την κλίση του,στην πολιτική...!Μπορεί να πήρε τίτλους,αλλά ήταν άσχετος μπασκετικά,κατέστρεψε καμια 10 αρια παίχτες(Tarlac,Παπανικολάου και Σιγάλα) κάνοντας τους οικοδόμους και έιχε κουμπαριες με την μισή διαιτησία!
Mε το να μπαίνει στην ίδια προταση,ο Ιωαννιδης με Ομπραντοβιτς και Γιαννάκη είναι ιεροσυλία...οfftopic αλλα δεν άντεξα smiley.gif !

Επίσης δεν μου αρέσει η αναφορά στην προσωπική ζωη αθλητών-προπονητών!Δεν είναι φίλοι μου και ούτε θα βγώ για καφέ...Αυτά πεί εξυπνάδων για Ομπράντοβιτς!Βέβαια οι ίδιοι όπαδόι του Ολυμπιακού,αποθέωναν ποδοσφαιριστές της ομάδας,που κοπάναγαν τις γυναίκες τους...Απλά λίγο επίπεδο!



με την λογικη σου για τον ιωαννιδη ο ομπραντοβιτς επρεπε να ειχε σταλει σπιτι του χρονια τωρα.θα επρεπε να του απαγορεψουν να κοουτσαρει ομαδες.η λιστα με τους παιχτες που εχουν "καταστραφει" απο τον ζοτς ειναι μεγαλη.πως γραφτηκε πιο πριν?μην τα βλεπουμε τα πραγματα μονοπλευρα και οπως μας βολευουν!
με τους διαιτητες ειχε κουμπαριες αλλα αυτο δεν τον μειωνει σαν προπονητη.το οτι τον μειωνουν καποιοι συστηματικα ειναι ιεροσυλια και οχι να μπαινει σε ιδια προταση με γιαννακη ομπραντοβιτς.

παντως αυτοι που σε αυτο το φορουμ μιλησαν για την προσωπικοτητα του ομπραντοβιτς δεν ειναι οι ιδιοι που εκαναν αυτο που λες το οποιο δεν εχω ιδεα κιολας τι ειναι.
γενικα καλο θα ειναι να βγαλουμε ολοι κοκκινα και πρασινα γιαλια μπας και δουμε τι μας γινεται.
AirNick
"Κανένας δεν αμφισβητεί την ικανότητα του Σοφοκλή. Ωστόσο ειδικά για χθες ο Ζοτς επέλεξε να τον παίξει χωρίς βοήθειες. Υποβοηθήθηκε δηλαδή η όντως καταπληκτική εμφάνισή του και από τις επιλογές του αντίπαλου προπονητή."

Ναι... Έπρεπε δηλαδη να το παίξουν μαζί Πέκοβιτς, Χάισλιπ και Μπατίστ. Επέλεξε; Α! Ήταν μάλλον ένα από τα τρυκ προπονητικής που μόνο ο Ομπράντοβιτς έχει. Αν όμως αυτό το πλήρωνε; rolleyes.gif
Ginobili
QUOTE(AirNick @ Mar 1 2010, 12:31 ) *
"Κανένας δεν αμφισβητεί την ικανότητα του Σοφοκλή. Ωστόσο ειδικά για χθες ο Ζοτς επέλεξε να τον παίξει χωρίς βοήθειες. Υποβοηθήθηκε δηλαδή η όντως καταπληκτική εμφάνισή του και από τις επιλογές του αντίπαλου προπονητή."

Ναι... Έπρεπε δηλαδη να το παίξουν μαζί Πέκοβιτς, Χάισλιπ και Μπατίστ. Επέλεξε; Α! Ήταν μάλλον ένα από τα τρυκ προπονητικής που μόνο ο Ομπράντοβιτς έχει. Αν όμως αυτό το πλήρωνε; rolleyes.gif

Από την στιγμή που τα 5άρια του Πέκοβιτς και Μπατιστ έχουν φορτωθεί τόσο πολύ με φάουλ από το 1ο μάλιστα δεκάλεπτο(2 φάουλ έκαστος)....δεν είχε την πολυτέλεια να παίξει με βοήθειες άμυνα στον Σόφο.Δεν ήταν λοιπόν τρικ....του φανταστικού κόσμου του Ζοτς...απλά έλλειψη άλλων λύσεων.Απεναντίας....απορώ με την εγκληματική ανικανότητα του Γιαννάκη στο 2ο ημίχρονο να εκμεταλευτεί τον Σόφο όταν Μπατιστ και Πέκοβιτς είχαν 4 φάουλ....και ο Ζοτς ήταν αναγκασμένος να παίζει με τον Χέισλιπ στο 5.

Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ελπιδοφόρο για τον Παναθηναικό.Νίκολας και Σπανούλης αν πάρουν τα πάνω τους μετά από αυτή την εμφάνιση,Με τον Σάρας να βρίσκει τον ρυθμό του και να γυρνάει επιτέλους στην ομάδα,με τον Χέισλιπ να αποδεικνύεται ότι όσο περνάει ο καιρός εγκλιματίζεται και βελτιώνεται περισσότερο.....και αν δεν έχουμε αυτό το παρά φύση φόρτωμα με φάουλ των Πέκοβιτς-Μπατίστ ώστε να μπορούμε να παίζουμε με ψηλό,οι πιθανότητες για το πιο γλυκό πρωτάθλημα μετά το 98' και 99' είναι πολλές....και αν σκεφτούμε ότι ο ΠΑΟ θα έχει πλεονέκτημα έδρας και ο Ολυμπιακός την καταπόνηση από το final4.....πάρα πολλές...
giannis_
Το ευχαριστηθηκα παρα πολυ το χθεσινο ματς,2-3 μπαμπουινοι να μην υπηρχαν στην εξεδρα θα το ευχαριστιομουν ακομα καλυτερα.Επισης ξενερωσα π δεν ειδα κλειζα live.
Μπορω να πω οτι οταν οι ψηλοι μας αχρηστευτηκαν με τα φαουλ φοβηθηκα,ευτυχως ομως δν το πληρωσαμε.Και το πιο εκνευριστικο ηταν οτι ηταν ηλιθια φαουλ,αστον να περασει τον σοφο να το βαλει και τελειωνε...,αφου χθες δν κοβοταν με τπτ.
DREW φοβερος,ειχε τρομερη ενεργεια κ απιστευτη ευστοχια,βεβαια αυτα τα σουτ ηρθαν απο την καλη κυκλοφορια της μπαλας,π καιρο ειχαμε να επιτυχουμε.Μητσος ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ αυτες τις βολες να μην εχανε θα ηταν σχεδον τελειος.

ο τεπιτς δν ξερω τι ειδους κοκομπλοκο εχει παθει αλλα το παιδι μιλαμε εχει χεστει πανω του,ναι δυσκολο να προσαρμοστεις σε ομαδα του ζοτς κτλ κτλ αλλα ελεος αγορι μ....

υγ.μητσαρα διαμαντιδη εισαι πολυ τεραστιος για να κυνηγας καποιον να τον χαιρετησεις κ αυτος να σε αγνοει επιδεικτικα.κριμα για σενα και κριμα για αυτον ειδικοτερα.
D.J PLAYER
[quote name='rchos' date='Feb 28 2010, 23:10 ' post='389170']
εχει καταλαβει ο κυριος μπατης οτι ο παναθηναικος σημερα παιζει με ελληνικη ομαδα αντιπαλος η νομιζει οτι περιγραφει αγωνα ευρωλιγκας?
[/quote
Πες τα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανει ο τύπος
colonel gomelsky
QUOTE(giannis_ @ Mar 1 2010, 15:15 ) *
υγ.μητσαρα διαμαντιδη εισαι πολυ τεραστιος για να κυνηγας καποιον να τον χαιρετησεις κ αυτος να σε αγνοει επιδεικτικα.κριμα για σενα και κριμα για αυτον ειδικοτερα.


Ώπα! Για καντο λιανά αυτό. Φαίνεται ενδιαφέρον.
giannis_



colonel εχεις πμ,γιατι θα γινουμε γραφικοι αν πουμε αυτα π βλεπουμε rolleyes.gif ....
playmaker raketas
QUOTE(AirNick @ Mar 1 2010, 14:31 ) *
"Κανένας δεν αμφισβητεί την ικανότητα του Σοφοκλή. Ωστόσο ειδικά για χθες ο Ζοτς επέλεξε να τον παίξει χωρίς βοήθειες. Υποβοηθήθηκε δηλαδή η όντως καταπληκτική εμφάνισή του και από τις επιλογές του αντίπαλου προπονητή."

Ναι... Έπρεπε δηλαδη να το παίξουν μαζί Πέκοβιτς, Χάισλιπ και Μπατίστ. Επέλεξε; Α! Ήταν μάλλον ένα από τα τρυκ προπονητικής που μόνο ο Ομπράντοβιτς έχει. Αν όμως αυτό το πλήρωνε; rolleyes.gif


Πραγματικά απορώ ώρες ώρες με τον κομπλεξισμό ορισμένων. Ναι επέλεξε να μην πάει σε βοήθειες στο Σόφο. Κι ο παίκτης που πήγαινε σε βοήθειες αν δεις προηγούμενα ματς ήταν περιφερειακός και συγκεκριμένα ο Διαμαντίδης.

Μειώνει αυτό σε κάτι την εμφάνιση του Σόφο? Προφανώς όχι. Όπως και δε μείωσε την εμφάνιση των Πέκο, Μπατίστ η επιλογή του Γιαννάκη πέρυσι στο Φ4 να μην πάει σε βοήθειες πάνω τους. Ο Γιαννάκης τότε το πλήρωσε, όπως το πλήρωσε ως ένα βαθμό κι ο Ζότς, με τους πολλούς εύκολους πόντους που έφαγε από Σόφο και Βούισιτς. Τα ζυγίζει ο εκάστοτε κόουτς και επιλέγει. Και στο τέλος κρίνεται η επιλογή από το αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κυνηγάτε φαντάσματα ορισμένοι...
traveller
QUOTE(AZ1980 @ Mar 1 2010, 10:44 ) *
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???



Ti είναι αυτά ρε μάγκες...εύκολο να απαντηθεί. Στην καλύτερη των περιπτώσεων αμηχανία. Στην χειρότερη μάλλον πανικός.

Πριν το ματς τα ποσταρίσματα ήταν η αποθέωση της political correctenes . "εχουμε ελλείψεις", "παίζουν το τελευταίο χαρτί τους", "έχουν την έδρα, είναι φαβορί" κ.τ.λ

Αυτά ποστάραμε αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας σκεφτόμαστε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει εκεί μέσα και καθαρίσει στο χαλαρό.

Μόνο που αυτές οι σκέψεις δεν στηρίζονταν πουθενά, σε καμια λογική.
Διότι άλλο Μπάρτσα άλλο Ολυμπιακός άλλο Μπαρούσι άλλο Ολυμπιακός άλλο ο Παναθηναϊκός είναι σε πτώση και άλλο θα πάει ο Ολυμπιακός να καθαρίσει εκεί.

Είναι διαφορετικά παιχνίδια και τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό "ξυπνάνε" άλλου είδους αντανακλαστικά.

Σήμερα αρχίσαμε τα …ρολόγια.

Να θυμίσω ότι : Το ρολόι εναντίον της CSKA λίγους μήνες πριν είχε αποφέρει 48 πόντους στο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι σπάνιας ομορφιάς. Εκτελέσαμε 27 3ποντα (μια και ο Μεσσίνα αποφάσισε να ταμπουρώσει τη ρακέτα του βλέποντας τα όργια που έκανε ο Πέκο και ο Μάικ στον ημιτελικό) και ευστοχήσαμε στα 13.

Με τον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας, εκτελέσαμε 32 και είχαμε λίγο παραπάνω ποσοστό. Ποιο είναι το περίεργο??? Χθες ήταν ρολόι στο Βερολίνο ήταν Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Και όταν πας την CSKA στο Βερολίνο στο -20 , δε βλέπω κανένα λόγο να μην πας τον Ολυμπιακό στο γήπεδό σου στο -19 και στο -15
Ο Ολυμπιακός που δεν παίζει ρολόι , επέλεξε να εκτελέσει μόνο Τεόντοσιτς 10 τρίποντα Ελληνικό με πολύ κακές συνθήκες/προϋποθέσεις , να μπουν τα τρία και να πάρει το ματς.
Ο Ντρου και ο Μήτσος δεν έπρεπε να εκτελέσουν τρίποντα , γιατί …δεν είναι μπάσκετ αυτό. Όταν τα βάζει ο Τεοντοσιτς είναι μπάσκετ, όταν τα βάζουν άλλοι είναι κάτι άλλο. Respect

Χθες τα έβαζαν όλα πότε θα τα ξαναβάλουν ? Όποτε χρειαστεί. Χθες τα τρίποντα δεν ήταν απλώς αμαρκάριστα, όχι απλώς βγήκαν μέσα από plays όπως πάντα αλλά αρκετές φορές το «ζύγιζαν» κιόλας. Όπως το βλέπετε γραμμένο. Είχαν χρόνο και να το ζυγίσουν. Και όταν ο Μήτσος και ο Ντρου είναι μόνοι τους τι είναι πιο πιθανό? Να το χάσουν ή να το βάλουν??? Kαι αν ο Στράτος και ο Τεπιτς δεν αστοχούσαν (επίσης μόνοι τους) σε 3-4 …πέναλτι θα είχαμε τίποτα καρδιοπάθειες χθες

Και άλλες φορές σούταραν μόνοι τους φέτος και δεν τα έβαζαν:
1ο Λάθος : Δεν σούταραν ποτέ μόνοι τους. Και με τη Μπάρτσα και στο Ελληνικό «ματώναμε» για να βάλουμε μακρινό σουτ. Ειδικά με τη Μπάρτσα δεν κάναμε παραπάνω από δυο τρια ελεύθερα σουτ.
2ο Λάθος : Με τον Ολυμπιακό είναι άλλη η ψυχολογία και άλλα τα ένστικτα.
3ο Λάθος . Το σουτ είναι και θέμα ψυχολογίας (πέρα από μέρας) . Όταν μπουν τα 2-3 πρώτα , άνετα μπορούν να μπουν και τα 20 επόμενα. Για τον Ντρου και Μήτσο μιλάμε , όχι για τον Κατσαρέ (σόρυ τυχαία η αναφορά)

Ο Ολυμπιακός με δυο σοβαρές ελλείψεις και έχασε με 8 , πλήρης θα κάνει πάρτυ :
Λάθος διότι προεξοφλεί αυθαίρετα ότι θα έχεις ένα Σχορτσιανίτη σαν τον χθεσινό πάντα (στο Κύπελλο επιθετικά δεν τον είχες).
Ο άνθρωπος είναι απλώς μεγάλος παίχτης. Μεγάλος. Αλλά κουράζεται όταν παίζει πολύ . Χθες στο 2ο ημίχρονο ήταν περίπου ακίνδυνος, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά λόγω κούρασης. (Κι ένα άλλο : Σπάνια ο Σχορτσιανίτης όταν παίζεται με βοήθειες αποτελεί κίνδυνο για τον ΠαναθηναΪκό. Χθες ο the one and only επέλεξε να μην αφήσει τον Τεόντοσιτς να πάρει ανάσα και να μην πολυασχοληθεί με τη ρακέτα μας. Και του βγήκε. Μια και ο Τεόντοσιτς ήταν σε άλλο γήπεδο. Και οργανωτικά και εκτελεστικά.)
Και με το Μπουρούση μέσα , ο Πέκοβιτς κάνει πάρτυ. Και όχι μια φορά. Θυμηθείτε λίγο την περσινή σεζόν . Ο Κλέιζα όντως ήταν απώλεια γιατί η άμυνα ήταν όλη στραμμένη στον Τσίλντερς. Προεξοφλεί επίσης αυθαίρετα ότι θα έχεις τον χθεσινό Τζος των 22 πόντων και των επιθετικών οργίων του 2ου ημιχρόνου. Στο Κύπελλο έβαλε 7

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν προεξοφλεί τίποτα για το επόμενο
nosotros
φανταζομαι οτι παλι ο κακος γιαννακης δε χαιρετησε το καλο παιδι διαμαντιδη που εχωνε αγκωνιδια και εχει καταντησει απο τους πιο βρωμικους παικτες στο ευρωπαικο μπασκετ rolleyes.gif
nickomcbr
QUOTE(giannis_ @ Mar 1 2010, 15:29 ) *
colonel εχεις πμ,γιατι θα γινουμε γραφικοι αν πουμε αυτα π βλεπουμε rolleyes.gif ....

...ενώ τα μισόλογα είναι καλύτερα; Όχι ο colonel δεν έχει πμ, του το έχουν κόψει γιατί λαμβάνει πολλές γραφικότητες!
Ginobili
Όσο ο Γιαννάκης δεν θα παραδέχεται ήττα του από τον Ομπράντοβιτς και τον Παναθηναικό θα κοιμάμαι ήσυχος....
rchos
giannis_ η τα γραφεις ολα η τιποτα.

γραφικο δεν ειναι να πεις αυτο που καταλαβες οτι ειδες.γραφικο ειναι να πετας σποντα και να μην λες μετα τιποτα.
γραψε αυτο που ειδες και ο καθενας το πιστευει η οχι.πολυ απλα.
φυσικα δικη σου αποφαση ειναι το τι θα πεις και τι οχι προφανως.
nickomcbr
QUOTE(TRAVELLER @ Mar 1 2010, 15:31 ) *
Χθες τα τρίποντα δεν ήταν απλώς αμαρκάριστα, όχι απλώς βγήκαν μέσα από plays όπως πάντα αλλά αρκετές φορές το «ζύγιζαν» κιόλας.

Νομίζω έχει χιλιοειπωθεί η αμυντική ολιγωρία του Ολυμπιακού χθες κυρίως στο 1ο ημίχρονο.

Το καλό που βλέπω με το χτεσινό παιχνίδι είναι ότι και οι μεν και οι δε είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα τους. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι και πιστεύω ότι οι αδυναμίες που δείξαμε, είναι συγκεκριμένες και αντιμετωπίζονται. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον ΠΑΟ βέβαια τουλάχιστον με την παρούσα μορφή του. Νομίζω ότι το χθεσινό ήταν το ταβάνι του (τουλάχιστον με την παρούσα μορφή του).
traveller
QUOTE(Ginobili @ Mar 1 2010, 14:02 ) *
απορώ με την εγκληματική ανικανότητα του Γιαννάκη στο 2ο ημίχρονο να εκμεταλευτεί τον Σόφο όταν Μπατιστ και Πέκοβιτς είχαν 4 φάουλ....και ο Ζοτς ήταν αναγκασμένος να παίζει με τον Χέισλιπ στο 5.



Ο Σοφοκλής είχε κουραστεί πάρα πολύ αφού σχεδόν είχε μονοπωλήσει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού στο 1ο ημίχρονο. Το σώμα του (πέρα από τα άλλα όλα που έχει και έχουν να κάνουν με τη μπασκετική του παιδεία και την τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητά του) είναι και πλεονέκτημα και τροχοπέδη. Χθες λειτούργησαν και τα δύο με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.
Εάν τον έβλεπες πώς πήγαινε στον πάγκο όταν γινόταν αλλαγή ή τις επιστροφές του...λιώμα από την κούραση.

Εάν ήμουν Ολυμπιακός , θα παρακαλούσα αυτός ο παίχτης να αφήσει λίγο το mpetoniera style και να χάσει καμια 20αριά κιλά ώστε να μπορεί να παίζει άνετα 25-30 λεπτά. Ποιος Μπουρούσης??? Ο Σόφο είναι όλα τα λεφτά.
Ένας Σόφο με λιγότερα κιλά όχι απλώς είναι έτοιμος για ΝΒΑ αλλά θα πάρει πολλά σκαλπ.

Μπράβο του 77.gif

nickomcbr
QUOTE(Ginobili @ Mar 1 2010, 15:38 ) *
Όσο ο Γιαννάκης δεν θα παραδέχεται ήττα του από τον Ομπράντοβιτς και τον Παναθηναικό θα κοιμάμαι ήσυχος....

Κάπου μάλιστα διάβασα ότι δεν αναγνωρίζει την ήττα και θα περιμένει τον ΠΑΟ στο πρώτο παιχνίδι των play-off στο ΣΕΦ!!
colonel gomelsky
QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 15:44 ) *
Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον ΠΑΟ βέβαια τουλάχιστον με την παρούσα μορφή του. Νομίζω ότι το χθεσινό ήταν το ταβάνι του (τουλάχιστον με την παρούσα μορφή του).


Ακόμα κι έτσι να είναι, δεν το βρίσκεις αρκετά ψηλό αυτό το ταβάνι; 100 σε ομάδα του φετινού φ4 έριξε.

Για το Σοφοκλή απαντήσαν άλλοι φίλοι. Έκανα μια μπασκετική επισήμανση και φαγωθήκατε μερικοί.
giannis_
QUOTE(rchos @ Mar 1 2010, 15:38 ) *
giannis_ η τα γραφεις ολα η τιποτα.

γραφικο δεν ειναι να πεις αυτο που καταλαβες οτι ειδες.γραφικο ειναι να πετας σποντα και να μην λες μετα τιποτα.
γραψε αυτο που ειδες και ο καθενας το πιστευει η οχι.πολυ απλα.
φυσικα δικη σου αποφαση ειναι το τι θα πεις και τι οχι προφανως.

κοιτα τις κινησεις π κανουν οι προπονητες και οι παιχτες μεσα στο αγχος και την πιεση του αγωνα τις καταλαβαινω ΠΛΗΡΩΣ.Γτ εκεινη τη στιγμη θελουν να νικησει η ομαδα τους και δεν τους νοιαζει το θεαθηναι.
Αλλα μετα τη ληξη,εγω σαν φιλαθλος θελω να βλεπω εικονες σαν κ αυτες με τον βασιλοπουλο και τον τεο,π δν εχουν τπτ να χωρισουν με τα παιδια του παναθηναικου και τον μαικ να παιζει σφαλιαρες με τον σοφο.

Οταν ο γιαννακης θελει να παραπονεθει στην διαιτησια ας το κανει αλλα οταν ερχεται ο αντιπαλος να σε χαιρετησει κ σε παιρνει στο κατοπι μεχρι την φυσουνα...ε ειπαμε....σε μερικους μπορει να φαινεται υπερβολικο αυτο κ να πουν τα κλασσικα(βλεπε 2 ποστ πιο πανω)αλλα εμενα δεν μαρεσει ενας απο τους μεγαλυτερους παιχτες και συμβολο για το αθλημα να το κανει αυτο.

και ναι ξερω ο ζοτς δν ειχε χαιρετησει τον καζλαουσκας κτλ κτλ κ παλι το ιδιο στορυ,αλλα δν γινεται ο ενας μονιμως να κατηγορειται για τετοια σκηνικα κ για τον αλλον να ειναι γραφικοτητες και εμμονες.
Δεν ειναι εμμονη το να γκρεμιζεις την γραμματεια ουτε να αγνοεις παιχτες τις εθνικης σου ομαδας π τοσα χρονια ησασταν μια οικογενεια,κ αυτο δν εγινε για πρωτη φορα...
Αυτο ηταν το ποιντ του μηνυματος,οτι ο ενας ειναι ενας σερβος π γινεται μπλε και σκοτωνει γριουλες(κατι π πεταγεται συνεχεια λες κ ο ζοτς ειναι ο εξολοθρευτης της τριτης ηλικιας και το κανει καθε μερα για χομπι) κ ο αλλος ειναι το τοτεμ(π ειναι βεβαια δν λεω) και δικαιολογειται επειδη σφαχτηκε απο την διαιτησια.

τεσπα λογω της ειδικης μερας για τον γιαννακη δεν ειναι σωστο να λεμε τετοια,ουτως ή αλλως λιγοι θα καταλαβουν τι εννοω στο υπογραμμισμενο,χωρις να παρασυρθουν απο αλλους παραγοντες.
cryptic
QUOTE(nosotros @ Mar 1 2010, 16:33 ) *
φανταζομαι οτι παλι ο κακος γιαννακης δε χαιρετησε το καλο παιδι διαμαντιδη που εχωνε αγκωνιδια και εχει καταντησει απο τους πιο βρωμικους παικτες στο ευρωπαικο μπασκετ rolleyes.gif


Ναι ο Διαμαντίδης είναι ο πιο βρώμικος παίχτης που έχει πατήσει σε παρκέ, Πέκοβιτς και Μπατίστ ζούνε με τα κινητά σκριν, ο ΠΑΟ αναπνέει λόγω γκρίζων λύκων, το '96 ζήτησαν συγνώμη απο την Μπάρτσα, 2 πρωταθλητριών τα πήρε εντός Ελλάδας και δεν μετράνε, πέρσι και τους δύο αγώνες του f-4 τους πήρε στο σούτ και ο Ζέλικο πρέπει να έχει κάνει high score απο τους πόντους που έχει μαζέψει πατώντας γιαγιάδες με το αμάξι του. Καλά το πάω;
traveller
QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 14:44 ) *
Νομίζω έχει χιλιοειπωθεί η αμυντική ολιγωρία του Ολυμπιακού χθες κυρίως στο 1ο ημίχρονο.

Το καλό που βλέπω με το χτεσινό παιχνίδι είναι ότι και οι μεν και οι δε είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα τους. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι και πιστεύω ότι οι αδυναμίες που δείξαμε, είναι συγκεκριμένες και αντιμετωπίζονται. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον ΠΑΟ βέβαια τουλάχιστον με την παρούσα μορφή του. Νομίζω ότι το χθεσινό ήταν το ταβάνι του (τουλάχιστον με την παρούσα μορφή του).


Κοίτα : Δεν εστίασα στην αμυντική ολιγωρία. Δες τα ρόστερ των δυο ομάδων. Δεν είναι πάντοτε η άμυνα η απάντηση σε όλα. Παίζουν τεράστια μεγέθη μέσα. Κάτι θα δώσεις κάτι θα αφήσεις. Όλοι οι προπονητές παίρνουν ρίσκα άλλοτε με θετική έκβαση και άλλοτε όχι.

Εμένα με παραξένεψε το ότι το παιχνίδι του παναθηναϊκού βαφτίστηκε "δεν είναι μπάσκετ αυτό" , "ρολόι" και διάφορα άλλα , ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει τέτοιο ματς
colonel gomelsky
QUOTE(cryptic @ Mar 1 2010, 15:52 ) *
Ναι ο Διαμαντίδης είναι ο πιο βρώμικος παίχτης που έχει πατήσει σε παρκέ, Πέκοβιτς και Μπατίστ ζούνε με τα κινητά σκριν, ο ΠΑΟ αναπνέει λόγω γκρίζων λύκων, το '96 ζήτησαν συγνώμη απο την Μπάρτσα, 2 πρωταθλητριών τα πήρε εντός Ελλάδας και δεν μετράνε, πέρσι και τους δύο αγώνες του f-4 τους πήρε στο σούτ και ο Ζέλικο πρέπει να έχει κάνει high score απο τους πόντους που έχει μαζέψει πατώντας γιαγιάδες με το αμάξι του. Καλά το πάω;


Είσαι θεός!!!! 77.gif Αν προσέθετες και μία πρόταση για τον πολυνίκη των ευρωπαικών γηπέδων Γιάννη Ιωαννίδη θα ήταν πλήρες!

smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.