G-arenas
Dec 23 2016, 23:23
στην κακη μας μερα αλλα και των διαιτητων κερδισαμε μαλλον την 2η καλυτερη ομαδα σε αποδοση μετα απο τσσκα φετος. κρις, καλαθης και τζειμς ολα τα λεφτα. ο τσαβι κανει τεραστιο λαθος που εχει μεσα στην 2nd unit μαζι μπουρου, φωτση, παπα και ριβερς καθως στην αμυνα ειμαστε για κλαματα και στην επιθεση ολοι την θελουν για ατομικη ενεργεια ενω δεν υπαρχει δημιουργος και ετσι χανουμε ολες τις διαφορες που χτιζουμε.
ο παππας ειναι πολυ αδικημενος ετσι οπως τον χρησιμοποιει ο τσαβι καθως τον εχει σε 5αδες με κακους αμυντικους και με παικτες που θελουν την μπαλα στα χερια τους. επισης εχουμε τεραστιο προβλημα στο 5. θελουμε αλλον εναν παικτη που να εχει κιλα, δυναμη και σκληραδα καθως ειμαστε πολυ light ειδικα με κρις εξω. λαθος μεταγραφη ο γκαμπριες το εχουμε ξαναπει καθως ακομα και ο νικολς ειναι πιο χρησιμος απο αυτον. αν αντι γκαμπριελ ειχαμε παρει ενα δυνατο 4-5 αθλητικο, σκληρο που να παιζει κοντα στην ρακετα θα ειμασταν τελειοι. τωρα την μπαλα κοντα στην ρακετα μονο ο μπουρου μπορει να την παρει αλλα ειναι τοσο τραγικος που δεν μπορει ουτε απεναντι στον ντιοπ να τελειωσει φασεις.
παντως εχουμε τρομερο ροστερ και μια μικρη δυσλειτουργια στην αποκτηση του γκαμπριελ και οχι 4-5αριου δυνατου, μας κανει να εχουμε κενα διαστηματα λογο της αδυναμιας στην αμυνα αλλα και στο οτι δεν βαζουμε μεσα στην ρακετα την μπαλα. θα το πληρωσουμε σιγουρα σε καποιο ματς αυτο και θα ναι κριμα. δεν ξερω παντως αν μπορουμε να κανουμε αλλη μεταγραφη. εκτος αν ο ευεργετης μας ρεπεσα μας δωσει με ανταλλαγη γκαμπριελ - μακλιν και το μπαλωσουμε
irving
Dec 23 2016, 23:23
κακη εμφανιση σημερα αλλα ειναι σημαντικο να νικαμε χωρις να παιζουμε καλα.
μην τα ισοπεδωνουμε ολα, απο εκει που λεγαμε οτι εχουμε ροτεισιον ξαφνικα να λεμε οτι δεν εχουμε βαθος. εχουμε μεγαλο προβλημα στη δευτερη πενταδα. θελει δουλεια εκει.
ποσο ελειπε ο γκιστ σημερα!
ευτυχως και η μπασκονια δεν εκανε καλο ματς, εκαναν αρκετα λαθη και πηραμε μια νικη σε ενα παινιδι που επαιξαν μονο 3 παιχτες καλα και στραβωσε απο την αρχη.
Dred11
Dec 23 2016, 23:24
Θα γίνω εντελώς αντιδημοφιλής αλλά ο Μπουρούσης παρά το ότι δεν μπορούσε να βάλει τίποτα σχεδόν, ήταν καθοριστικός όταν αντικατέστησε τον Σίνγκλεντον στο να αλλάξει η ροή του αγώνα υπέρ ημών. Για την Ούνιξ δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Για τον Λάνγκφορντ υπάρχει φάρμακο και οι υπόλοιποι είναι πολύ μέτριοι. Για να είναι απόψε η Φενέρ στη δεύτερη θέση έγιναν πράγματα που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος. Προσωπικά νιώθω αηδία για την Ευρωλίγκα και το σερβικό λόμπι Ομπράντοβιτς-Ιτούδη (τον τελευταίο δεν τον θεωρώ Έλληνα μπασκετικά).
erasitehnis
Dec 23 2016, 23:32
Θα ήθελα πολύ να μου πείτε πως ο Μπουρούσης βοήθησε.
Μέτρησα τέσσερις φορές να κολάει την επίθεση και να μη σουτάρει ελεύθερος δίνοντας τη μπάλα στον Καλάθη και το Τζειμς σκοτωμένες πάσες. Πήρε ένα τρίποντο με παίκτη πάνω του από τα 8 μέτρα. Δεν πήρε ούτε ένα ρημπάουντ. Έφαγε δύο τάπες και δεν έριξε καμία.
Ας μείνουμε στο ότι πνίγηκε από το άγχος.
ΥΓ Είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι θα είναι καθοριστικός στα μεγάλα παιχνίδια. Ελπίζω να είναι θετικό το πρόσημο, αλλά τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι απογοητευτικά. Σήμερα έπαιζε και εναντίον ομάδας που τον γνώριζε καλά.
rahxephon13
Dec 23 2016, 23:34
Μεγάλη νίκη άθλια εμφάνιση, μας αποσυντόνισαν πλήρως και παραλίγο να την πατήσουμε ευτυχώς κάνανε πατάτα κι αυτοί στο τέλος και την γλυτώσαμε.
Άθλιος μπουρουσης σήμερα, ξέρανε πως να τον κλείσουν άλλα κι αυτός μιλάμε τον έφαγε το άγχος και έκανε την χειρότερη εφετινή του εμφάνιση πραγματικά η μέρα με την νύχτα η απόδοση του σε σχέση με πέρσι, αντίθετα ο τζειμς δεν είχε τέτοιο θέμα και ουσιαστικά αυτός σκότωσε την πρώην ομαδα του με φοβερή εμφάνιση στην 4 περίοδο.
Και κάτι για τζεντιλε, με τις εμφανίσεις νικολς και γκαμπριελ(δεν έχει προσαρμοστεί καθόλου) βλεπω των ιταλο να παίρνει χρόνο από την αρχή τελικά ίσως χρειαζόμασταν τέτοιο παίχτη.
irving
Dec 23 2016, 23:34
QUOTE(erasitehnis @ Dec 23 2016, 23:32 )
Μέτρησα τέσσερις φορές να κολάει την επίθεση και να μη σουτάρει ελεύθερος δίνοντας τη μπάλα στον Καλάθη και το Τζειμς σκοτωμένες πάσες. Πήρε ένα τρίποντο με παίκτη πάνω του από τα 8 μέτρα. Δεν πήρε ούτε ένα ρημπάουντ. Έφαγε δύο τάπες και δεν έριξε καμία.
βοηθησε παρα πολυ... τη μπασκονια
Dred11
Dec 23 2016, 23:39
QUOTE (erasitehnis @ Dec 23 2016, 23:32 )
ΥΓ Είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι θα είναι καθοριστικός στα μεγάλα παιχνίδια. Ελπίζω να είναι θετικό το πρόσημο, αλλά τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι απογοητευτικά. Σήμερα έπαιζε και εναντίον ομάδας που τον γνώριζε καλά.
Χάτζη και Ιωάννου στην ΕΡΤ2 συμφωνούν ότι ο Μπουρού ήταν καταλυτικός. Εγώ θα έλεγα ότι γέμισε την ρακέτα στην άμυνα, σταμάτησε το πάρτι με τα καρφώματα του Ντιοπ, φόβισε τον Σενγκέλια που ξαφνικά έγινε άστοχος, πήρε φάουλ στην επίθεση (4 μαζεμένα) και βοήθησε στην απεμπλοκή των άλλων καθώς η άμυνα έκλεινε πάνω του.
thanvot
Dec 23 2016, 23:48
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω: Α, ρε Γκιστόπουλε πόσο μας λείπεις!! (Ακόμα πατερίτσες έχει?)
Για Παππά, Μπουρού, Φώτση κλπ μπορεί να κάνει κάτι μόνο ο Τσάβι.. Να βάλει στο παιχνίδι τον Παππά και να φτιάξει λίγο ψυχολογία στον ψηλό! Ο Φώτσης αυτή τη στιγμή είναι ο 3ος ψηλός μας, απλά αυτό το ματς δεν του πήγαινε...
Εκεί όμως που μπορεί και πρέπει να γίνει κάτι είναι η αλλαγή του Γκάμπριελ με Έιρς, Ντιόν Τόμπσον ή κάποιον παρόμοιο... Αν τον διάλεξε ο Πασκουάλ ήταν ΜΕΓΑ λάθος, αφού δεν τον εμπιστεύεται κιόλας..Και ο Οκάρο να ρχόταν πάλι πρόβλημα θα είχαμε...
Περίμενα σήμερα περισσότερο Φελντέιν και όχι τόσο πολύ τον (πολύ μέτριο σήμερα) Ρίβερς..
Η ομάδα έχει την τύχη να έχει αυτή τη στιγμή 2 από τους 5-6 πιο hot παίχτες στην Ευρώπη, ελπίζω και ο Σάντρο να γίνει ο 3ος πυλώνας...
Υ.Γ. Κυρίως ο Μπουρούσης, αλλά δεν αποκλείω και ο Παππάς θα βρουν πατήματα. Για τον Μπορού είμαι 100% σίγουρος..
Υ.Γ. 2 Είπαμε ότι πρέπει να (ξανα)αλλαχθεί ο Γκάμπριελ με κάνα θηριάκι? Δεν πειράζει, το ξαναλέμε...
paodynasty
Dec 23 2016, 23:51
QUOTE(Dred11 @ Dec 24 2016, 00:24 )
Θα γίνω εντελώς αντιδημοφιλής αλλά ο Μπουρούσης παρά το ότι δεν μπορούσε να βάλει τίποτα σχεδόν, ήταν καθοριστικός όταν αντικατέστησε τον Σίνγκλεντον στο να αλλάξει η ροή του αγώνα υπέρ ημών. Για την Ούνιξ δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Για τον Λάνγκφορντ υπάρχει φάρμακο και οι υπόλοιποι είναι πολύ μέτριοι. Για να είναι απόψε η Φενέρ στη δεύτερη θέση έγιναν πράγματα που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος. Προσωπικά νιώθω αηδία για την Ευρωλίγκα και το σερβικό λόμπι Ομπράντοβιτς-Ιτούδη (τον τελευταίο δεν τον θεωρώ Έλληνα μπασκετικά).
τι έγινε ?? για Ντε Κολό πήγε και μένα το μυαλό μου, αφού η Αρκούδα έχει σχεδόν καθαρίσει την 1η θέση, τι άλλο παίχτηκε ??
jazz thrilos
Dec 23 2016, 23:57
Ρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά σαν πολλά τρίποντα δεν έχει αρχίσει να σουτάρει ο Παναθηναικός; Έχω την αίσθηση οτι ο Πασκουάλ προσπαθεί να μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε fun to watch ομάδα, σαφώς και τον έχει βελτιώσει, απλά δεν ξέρω αν αυτό το run and gun ταιριάζει σε μια ομάδα με πιο οργανωμένη και στιβαρή νοοτροπία παιχνιδιού που στο παρελθόν την οδήγησε σε σπουδαίες κατακτήσεις. Η προσθήκη του Τζεντίλε και το πως θα κουμπώσει στο στυλ παιχνιδιού "τρίποντο κατά βούληση" μου κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον τις επόμενες εβδομάδες.
thanvot
Dec 23 2016, 23:58
QUOTE(Dred11 @ Dec 23 2016, 23:24 )
Εγώ ανησυχώ και για Παραχούσκι και για τα ριμπάουντ και γενικά τι θα γίνει μες στο ζωγραφιστό... Με τον Λάγκφορντ πρέπει να βρεθεί τρόπος να "παίξεις" με το μυαλό του.. Νομίζω θα τον βρούμε... Αλλά στη ρακέτα?? Αν ξαναέχουμε τέτοια νούμερα σε σουτ και ριμπάουντ δεν υπάρχει περίπτωση νίκης..
Όσο για τους κουμπάρους, τα είπες όλα! Αλλά ο Ζοτς έχει μόνο 1 κουμπάρο στην Ευρωλίγκα, κι ας προσεύχεται να ναι γερό εκείνος ο Έκπε, το θαύμα της φύσης..
salonikatasos
Dec 24 2016, 00:04
O λανγκφορντ θα μας κανει την κλασσικη ζημια που κανει απεναντι μας. Δηλαδη θα βαλει 15 ποντους,εχοντας παρει 20 προσπαθειες. Η ουνιξ ειναι καλυτερη ομαδα απο την αρμανι,αλλα το ματς πρεπει να εχει την ιδια εξελιξη.
Dred11
Dec 24 2016, 00:10
QUOTE (paodynasty @ Dec 23 2016, 23:51 )
τι έγινε ?? για Ντε Κολό πήγε και μένα το μυαλό μου, αφού η Αρκούδα έχει σχεδόν καθαρίσει την 1η θέση, τι άλλο παίχτηκε ??
Για το κοουτσάρισμα του Ιτούδη που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση γράφουν τα παιδιά στο οικείο νήμα. Με το που ξεκινάει η παράταση αρχίζει ο Τεόντοσιτς να παίζει σαν μεθυσμένος. Εύκολο πούλημα της μπάλας 2 φορές και τρίποντα που εμένα μου φάνηκε ότι δεν ήθελε να τα βάλει έτσι που τα πέταξε. Εμένα μου φάνηκε ότι υπήρχε δόλος. Μετά κατάλαβαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ΤΣΣΚΑ τί παίζει και σταμάτησαν να την παλεύουν.
djibriliant
Dec 24 2016, 00:21
Απορία αυτοί εκει στην Νετ τι καλουν προσκεκλημένους που είναι υποχρεωμένοι να συμφωνουν μαζι τους?(ειδικά απο την στιγμη που είναι ασχετος αυτός ο τυπος με τα γυαλια) Και μεγαλύτερη απορία γιατί συνεχιζουν να πηγαινουν οι προσκεκλημένοι?
Putnam
Dec 24 2016, 00:25
αμαρτία να έχανες ματς από ισπανική ομάδα δίχως να φας αιφνιδιασμούς και τρίποντα, παντως οι ισπανοι μιας και επαιζαν εκτος εδρας το αξιζαν παραπανω
η μπασκόνια είναι πραγματικά αθλητική ομάδα, πολλά ριμπάουντ αν και προς το τελος που σκληρυνε η αμυνα μας και πηγαιναμε πιο μαχητικα στην διεκδικηση εξισορροπηθηκε το θεμα καπως
οΤζειμς εξακολουθεί να ειναι κακος στην αμυνα, δεν το χωραει ο νους μου πως γινεται να αδειαζουν οι αντιπαλοι τοσο ευκολα εναν παικτη που στην επίθεση δεν πιάνεται, παντως το ματς το κράτησε στο τέλος αυτός ενω το συνθημα της επιστροφης εδωσε ο μπουρουσης σε εκεινο το ταιμ αουτ ο οποίος αν και ηταν σε κακη μερα επιθετικα τουλαχιστον αμυντικα δεν ηταν αρνητικος
τον Παππά πιστεύω πρέπει να τον ξεκινάει στην πρώτη 5άδα μπας και γυρισει λιγο η ψυχολογια του που ειναι στο ναδιρ και οδηγει αναποφευκτα σε μικρότερο ροτέισον, ο Φελντειν μπορει να περναει στο ματς πρωτη αλλαγη
*οσο για το ματς τσσκα-φενερ ειδα το β΄ημιχρονιο και προσωπικα δεν μου φανηκε καθολου υποπτο, παραταση δεν ειδα αλλα οι 16 ποντοι που εριξε στο κεφαλι της τσσκα η φενερ μου δειχνουν οτι ο ομπραντοβιτς εχει απωθημενα, ο δε ιτουδης δεν θα καθοταν να φαει τετοιο καζο
djibriliant
Dec 24 2016, 00:32
QUOTE (Dred11 @ Dec 24 2016, 00:10 )
Για το κοουτσάρισμα του Ιτούδη που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση γράφουν τα παιδιά στο οικείο νήμα. Με το που ξεκινάει η παράταση αρχίζει ο Τεόντοσιτς να παίζει σαν μεθυσμένος. Εύκολο πούλημα της μπάλας 2 φορές και τρίποντα που εμένα μου φάνηκε ότι δεν ήθελε να τα βάλει έτσι που τα πέταξε. Εμένα μου φάνηκε ότι υπήρχε δόλος. Μετά κατάλαβαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ΤΣΣΚΑ τί παίζει και σταμάτησαν να την παλεύουν.
Δεν είδα το παιχνίδι και δεν ξέρω, απλα το τρίποντο του Τεοντοσιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο μου φανηκέ κανονικό και θα μπορούσε να παρει το παιχνίδι.
Παρολίγον πήγαμε να την πάθουμε από τον ντιπ! !!!!αλλά Τζέιμς και καλάθης ήταν συγκλονιστικοι
Κρατάμε την νίκη που είναι σημαντική
Αν έχανε και η φέρερ όλα θα ταν υπέροχα
Τεράστια νίκη η σημερινή για πολλούς λόγους (βαθμολογικούς και ψυχολογικούς). Με πολύ μέτρια εμφάνιση επιθετικά όμως που ευτυχώς δεν στοίχησε. Τέτοιες νίκες δύσκολες σε κακές μέρες είναι που φτιάχνουν χαρακτήρα όμως.
Στην ουσία παίξαμε με 3 παίχτες σε μεγάλη βραδιά και όλους τους άλλους κάτω του μετρίου (ο Γιαννάκης ο Μπουρούσης ήταν και πάλι μια κατηγορία ντροπής μόνος του).
Συγκλονιστικός Καλάθης. Μόνο πρόβλημα οι βολές που είναι απαραδεκτά κακός. Κατα τα υπολοιπα μιλάμε για Τοπ παιχταρά. Στην τελευταία άμυνα έκανε τον "Μπουρμπουάρ" γιο-γιο.
Πολύ καλός και ο Τζέιμς και ας είναι παιδική χαρά ώρες ώρες. Σήμερα το παιχνίδι του βγήκε και έδωσε πολυτιμότατες λύσεις.
Εξαιρετικός και πάλι ο σκύλος ο Σίγκλετον. Είπαμε το βασικό 5άρι και 4άρι της ομάδας ταυτόχρονα!
Μέτριος Φελντέιν αλλά σαφώς καλύτερος του Παππά που είναι η απογοήτευση της σεζόν μέχρι στιγμής.
Σε ρηχά νερά μετά από καιρό ο ΚέιΣι το σκοράρισμα του οποίου έλειψε. Λίγα πράγματα (αν και ένα μεγάλο τρίποντο) από τον Νίκολς.
Φώτσης μηδέν εις το πηλίκο και ακόμα χειρότερος ο Γκάμπριελ που δείχνει φουλ λάθος μεταγραφή όσο περνάει ο καιρός. Αν και δεν φταίει 100% ο ίδιος γιατί του ζητάμε να κάνει πράγματα που δεν μπορεί.
Και βέβαια ο MVP της Βασκονίας Γιάννης Μπουρούσης. Τον έχω που τον έχω άχτι, είναι που είναι άθλιος κατά βάση φέτος, το σημερινό ήταν το κερασάκι. Γελάνε οι μπασκέτες με τα βήματα, τις λάθος επιλογές, το χτίσιμο, την αόρατη άμυνα και εσχάτως τις ασιστ σε.. αντίπαλο. Που 'σαι ρε Μπατίστα;
Τέλος καλό όλα καλά. Η νίκη επί πολύ δυνατού αντιπάλου είναι νίκη όπως κι αν έρθει. Εννοείται πως πάμε να πάρουμε (και θα το πάρουμε) το διπλό την άλλη εβδομάδα στο Καζάν και κλείνουμε πολύ καλά τον πρώτο γύρο.
υγ. Ο κακομοίρης ο Ιτούδης δεν σώθηκε ούτε με την Ευρολίγκα. Από προδότης έγινε παιδί του Παναθηναικού. Από μεταφραστής, κόουτς της χρονιάς και σήκωσε Ευρολίγκα. Τώρα είναι μια πουλημένη μαριονέτα του Ζοτς (άλλος κι αυτός στημένος-13 χρόνια εδώ ήταν όμως καθαρός!). Κάθισε να φάει 15άρα λοιπόν. Keep λάσπινγκ άλλωστε όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Janjuri
Dec 24 2016, 01:14
Επιτέλους πήραμε νίκη σε ματς που δεν παίξαμε καλά.
Μεγάλε Όγκνιεν, επιτέλους δικαιώνεσαι.
Όσο για τα περί "σερβικού λόμπι" : Οι γεωργιουπαπαδογιαννηδες εχουν κάνει τεράστια ζημιά. Μυαλά πουρές.
qspock
Dec 24 2016, 01:33
Νικη με τοσο κακη αποδοση ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΝ!
Τοσες χαμενες βολες, ριμπαουντ, λαθη δε ξαναγιναν!
Σημερα ελειπαν 4 πραγματα:
1) Δυναμη και αθλητικοτητα μεσα στο καλαθι (οταν γυρισει ο Γκιστ θα διορθωθει εν μερει αυτο).
2) Ενας παιχτης να σκοραρει κοντα στο ζωγραφιστο ή απο μεση αποσταση (πχ ...Τζεντιλε). Να το εχει το σκοραρισμα. Κι αυτο θα διορθωθει με το καλο.
3) Ψυχραιμια στις βολες και γενικως στις τελευταιες επιθεσεις που ηταν τελειως απαραδεκτες και βιαστικες. Αυτο ισως διορθωθει στην πορεια. Η ομαδα ειναι νεα, ακομα δενει. Νομιζω οτι οι παιχτες ηταν υπερβολικα στρεσαρισμενοι γιατι θελανε πολυ την νικη.
4) Pick n Roll! Κι αυτο αμα ερθει ο Γκιστ διορθωνεται σε μεγαλο βαθμο.
5) Δευτερο αξιοπιστο ποιντ γκαρντ να αντικαταστησει τον Καλαθη χωρις να πεσει τελειως ο ρυθμος. Αυτο δεν φαινεται στον οριζοντα...
Ας υποθεσουμε πως ο ερχομος Γκιστ κλεινει τις τρυπες στους ψηλους, αντικαταστατης του Καλαθη ποιος θα ειναι?
Οταν παιζει η ομαδα με 2+2 στην ιδια πενταδα (τα 2 πλει μεικερ και τα 2 σεντερ) και στον παγκο δεν υπαρχουν λυσεις, υπαρχει προβλημα. Αυτη η 2+2 επρεπε να ειναι η καλη πενταδα και να εχει κι αλλαγες... Ο Τζεντιλε και ο Γκιστ σιγουρα θα δωσουν ποιοτητα. Χρειαζεται ομως ενα καλο κι εμπειρο πλειμεικερ. Οσο για τον Μπουρουση, ειχε κακες επιθετικες επιλογες σημερα, αλλα ειναι καθαρα θεμα αγχους. Αλλωστε, οταν χρειαστηκε υπηρξε καθοριστικος σε πολλες φασεις οταν το παιχνιδι πηγε να φυγει. Και σε αμυνα και σε επιθεση. Περσυ στην Μπασκονια δεν ειχε τετοιο αγχος να δειξει οτι αξιζει. Τωρα τα σχολια που διαβαζω παραπανω δεν βοηθανε, ελπιζω στο γηπεδο να συνεχιστει η πολυ καλη αντιμετωπιση απο πλευρας φιλαθλων οπως σημερα. Και το μυαλο των παιχτων να καθαρισει. Η ομαδα φετος φτιαχτηκε, και φτιαχτηκε μια χαρα!
ΥΠΟΜΟΝΗ!
ΥΓ: Θυμιζω οτι σε 1 βδομαδα ο Ποποβιτς δεν εχει μπαι αουτ... Ποσο ακριβος ειναι πια?
john wick
Dec 24 2016, 01:43
Σημερα στο γηπεδο δεν υπηρχε ουτε 1 πανο οργανωμενων....μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Στα του ματς.
Για τους παιχτες μας λιγο πολυ τα ειπατε οι προηγουμενοι.
Μου αρεσε πολυ η Μπασκονια παρολο που δεν εκανε κ κανα τρομερο παιχνιδι.
Ο Σεγκελια επισης μου αρεσε , πολυ δυνατο σκαρι , τον προτιμουσα 1.000 φορες απο τον Nichols...
qspock
Dec 24 2016, 01:46
QUOTE(john wick @ Dec 24 2016, 01:43 )
Σημερα στο γηπεδο δεν υπηρχε ουτε 1 πανο οργανωμενων....μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Αυτο ειναι καλο σημαδι. Δεδομενου οτι το γηπεδο ειχει πολυ κοσμο, αυτο σημαινει πως η ομαδα αποκτα και καινουργιο κοινο, ισως αμιγως μπασκετικο. Νομιζω κανουν καλη δουλεια και με την προωθηση εισητηριων.
QUOTE(john wick @ Dec 24 2016, 01:43 )
Ο Σεγκελια επισης μου αρεσε , πολυ δυνατο σκαρι , τον προτιμουσα 1.000 φορες απο τον Nichols...
Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό αλλά βλέποντάς τον φέτος ακόμα και από τον Κλαβέρ τον προτιμούσα.
Κάποιος είχε μάτι το καλοκαίρι.
john wick
Dec 24 2016, 01:56
Α ρε Αρτζυ , α ρε Αρτζυ...
Ο οποιος επισης εφερε αυτον τον παιχταρα τον Σιγκλετον....
thalys
Dec 24 2016, 03:34
Η στελέχωση του Άρτζυ είναι μια χαρά συνήθως. Το πρόβλημα του ανέκαθεν είναι το να βγάλει επιθετικά συστήματα. Φέτος μάλλον έχασε και τους παίχτες.
Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και εκεί θέλουμε να επικεντρωθούμε
Πασχάλη ένας έρωτας γεννιέται αν συνεχίσεις έτσι.
Ο Μπουρούσης δέχεται αναμενόμενα υπέρ το δέον αυστηρή κριτική. Ήταν πιο θετικός από τον Φελντίν ή τον Ρίβερς σήμερα και όταν χρειάστηκε τις άμυνες του τις έβγαλε.
Αυτός ο Ντιόπ πείτε ότι θέλετε, αλλά και μόνο με την παρουσία του αναγκάζει τους αντιπάλους να αποφεύγουν την διείσδυση ή να δίνουν περίεργες τροχιές στο σουτ τους. Αν πάψει να είναι φτερό στον άνεμο, μπορεί να γίνει μεγάλο όπλο για τους Βάσκους.
Special_One
Dec 24 2016, 11:11
Φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι μετά τα 3 φάουλ του Σίγκλεντον, τα 4 του Νίκολς και τα 2-3 του Μπουρούση ότι υπάρχει κενό στο 4-5.
Μιας και δεν μπορούμε να φέρουμε ξένο γιατί θα γίνει υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός τους, θα πρέπει να φέρουμε κάποιον Έλληνα και ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Ίαν... για 5-10 λεπτά να μπαλώσει το χρόνο γιατί υπάρχει πρόβλημα και ο Σϊγκλεντον ναι μεν βοηθάει πολύ κυρίως στην επίθεση αλλά είναι και πολύ επιρρεπής στα φάουλ τα περισσότερα από τα οποία είναι και αχρείαστα.
qspock
Dec 24 2016, 13:16
QUOTE(Special_One @ Dec 24 2016, 11:11 )
Φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι μετά τα 3 φάουλ του Σίγκλεντον, τα 4 του Νίκολς και τα 2-3 του Μπουρούση ότι υπάρχει κενό στο 4-5.
Μιας και δεν μπορούμε να φέρουμε ξένο γιατί θα γίνει υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός τους, θα πρέπει να φέρουμε κάποιον Έλληνα και ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Ίαν... για 5-10 λεπτά να μπαλώσει το χρόνο γιατί υπάρχει πρόβλημα και ο Σϊγκλεντον ναι μεν βοηθάει πολύ κυρίως στην επίθεση αλλά είναι και πολύ επιρρεπής στα φάουλ τα περισσότερα από τα οποία είναι και αχρείαστα.
Οι Ελληνες που εχουν συμβολαια κοστιζουν. Ο Ιαν εχει συμβολαιο. Ο Μαυροκεφαλιδης εφυγε για Κινα. Ο Σχορτσιανιτης που θα ηταν πολυ φτηνος πηγε Πατρα, αυτος αν ηταν εστω λιγο καλα, θα μπορουσε να δωσει αυτο που λειπει απο την ομαδα για καποια λεπτα.
Δυστυχως και κατα πως φαινεται δε θα παρει αλλον ξενο. Υπαρχει και το προβλημα στον ασσο..
Προς το παρον φαινεται πως θα περιμενουν τον Γκιστ και οι Γκαμπριελ-Νικολς μαλλον θα ειναι μονο Ευρωλιγκα.
Τωρα τα αλλα που ακουγονται για ξενο 5ρι Κροατη, ακουστικαν μονο μια φορα απο τον Καρυδα και τιποτα αλλο. Μαλλον δεν τα βρηκαν, στο οικονομικο φυσικα.
Ginobili
Dec 24 2016, 15:05
Ο Τζέιμς έκανε το καλυτερο του παιχνίδι φέτος...και δεν είναι μόνο η απόδοση,αλλά το τι κλάση έδειξε,και πόσο καθοριστικά καλάθια έβαλε στα κρίσιμα λεπτά...
Ας είναι καλά ο Πεδουλάκης που τον έφερε,και τον στήριξε...γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι το καλοκαίρι που τσακωνόμασταν κάποιοι εδώ,για το ότι είναι υπερτιμημένος,και παίκτες όπως ο Ρότσεστι είναι καλύτερος και περισσότερο play maker...
Κατά τα άλλα...πολλά μείον για τον Μπουρόύση...δεν γίνεται να παίζει καλά με Φενέρ...και σε παιχνίδια όπως με Ολυμπιακό,Μπάρτσα,Μπασκόνια..να παίζει σαν παίκτης Α2.
Έπαιξε καλή άμυνα στο τέλος,και μπράβο του...(δείτε πως βοήθησε τον Καλάθη και έκλεισαν τον Μπομπουα,ώστε να μην σηκωθεί καν για σουτ.)...Αλλά η ομάδα έχει πρόβλημα στα ριμπ και στις βοήθεις στον Σίγκλετον,που στοιχίζουν.
Αν ο Γκάμπριελ δεν έχει την εμπιστοσύνη του Πασκουάλ....τότε κακώς ο τελευταιος έφερε τον Τζεντίλε...δεν μπορούμε να ευχόμαστε και να περιμένουμε ενα μικρό θαυμα...το να γυρίσει σε καλή κατάσταση τον Απρίλη δηλ ο Γκιστ...
Nik Tepits
Dec 24 2016, 15:40
Πραγματικα τον Γκαμπριελ τι τον πηραμε? Ανησυχιτικο εαν τον επελεξε ο Τσαβι. Δλδ σε τετοια θεση εχουμε Φωτση, Νικολς, και κατ αναγκη Χαραλαμποπουλο. Αντε να τον στειλουμε, ο ανθρωπος ειναι πολυ σοφτ στην αμυνα και ουτε σουτ εχει. Τουλαχιστον μεχρι τωρα γιατι και εγω αλλιως τον θυμομουνα οταν τον ειχαμε βρει στη Γαλατα.
Το θεμα ειναι εαν διωξουμε Γκαμπριελ, παμε για 5αρι ΜΑΠ σουπερκατσικο, η για ασσο αφου η δυαδα Καλαθης Τζειμς μαζι δουλευει? Δεν νομιζω να κανουμε αλλη μεταγραφη αλλα κατι να χουμε να λεμε.
Παντως ο Τζεντιλε θα βρει πολυ χρονο, θα το δειτε.
irving
Dec 24 2016, 16:05
να πω την αληθεια περιμενα να κανουμε καποια στιγμη κακη εμφανιση με τη λογικη οτι δεν ειμαστε ακομα δεμενη ομαδα ωστε να εχουμε διαρκεια και σταθερα καλη αποδοση και δεν πιστευα οτι θα παμε ετσι μεχρι το τελος της χρονια. τα σκαμπανεβασματα νομιζω ειδικα φετος ειναι φυσιολογικα. ολες οι ομαδες εχουν. οποτε προετοιμαστετε και για αλλα.
αυτο που δεν περιμενα ειναι τοσοι παιχτες να εχουν τοσο κακη αποδοση. ουσιαστικα ολοι πλην τζειμς καλαθη σινγκλετον. ισως το αγχος και η κουραση να επαιξαν σημαντικο ρολο. παλι καλα η μπασκονια δεν επαιξαν ουτε αυτοι καλα.
οσο για νικολς ειναι σιγουρα χρησιμος παιχτης αλλα ισως ειναι ο πρωτος που θα την πληρωσει στην ελλαδα λογω των πολλων ξενων και οτι στις θεσεις που παιζει εχουμε γεμισει τωρα πια.
για την αποκτηση του γκαμπριελ θα συμφωνησω οτι ηταν λαθος ως αντικαταστατης του γκιστ αλλα οταν γυρισει ο γκιστ μπορει να προκειψουν ωραια διδυμα ψηλων. εξαλλου τον ξερουμε απο την καρσιγιακα, δεν ειναι κακος παιχτης και σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν εχει θεση στην ομαδα σε μια θεση οπου παιζουν ο νικολς και ο φωτσης.
G-arenas
Dec 24 2016, 16:18
QUOTE (irving @ Dec 24 2016, 16:05 )
να πω την αληθεια περιμενα να κανουμε καποια στιγμη κακη εμφανιση με τη λογικη οτι δεν ειμαστε ακομα δεμενη ομαδα ωστε να εχουμε διαρκεια και σταθερα καλη αποδοση και δεν πιστευα οτι θα παμε ετσι μεχρι το τελος της χρονια. τα σκαμπανεβασματα νομιζω ειδικα φετος ειναι φυσιολογικα. ολες οι ομαδες εχουν. οποτε προετοιμαστετε και για αλλα.
αυτο που δεν περιμενα ειναι τοσοι παιχτες να εχουν τοσο κακη αποδοση. ουσιαστικα ολοι πλην τζειμς καλαθη σινγκλετον. ισως το αγχος και η κουραση να επαιξαν σημαντικο ρολο. παλι καλα η μπασκονια δεν επαιξαν ουτε αυτοι καλα.
οσο για νικολς ειναι σιγουρα χρησιμος παιχτης αλλα ισως ειναι ο πρωτος που θα την πληρωσει στην ελλαδα λογω των πολλων ξενων και οτι στις θεσεις που παιζει εχουμε γεμισει τωρα πια.
για την αποκτηση του γκαμπριελ θα συμφωνησω οτι ηταν λαθος ως αντικαταστατης του γκιστ αλλα οταν γυρισει ο γκιστ μπορει να προκειψουν ωραια διδυμα ψηλων. εξαλλου τον ξερουμε απο την καρσιγιακα, δεν ειναι κακος παιχτης και σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν εχει θεση στην ομαδα σε μια θεση οπου παιζουν ο νικολς και ο φωτσης.
ο νικολς ειναι πιο σημαντικος παικτης για μενα απο γκαμπριελ. παιζει και 3 και 4, ειναι καλυτερος αμυντικος, πιο εμπειρος, πιο δυνατος, πιο σκληρος ενω και στο σουτ ισως ειναι καλυτερος. ο γκαμπριελ μονο σε αλμα και ταχυτητα ειναι καλυτερος απο νικολς. τελειως λαθος που τον πηραμε παντως. ελπιζω καπως να τον διωξουμε και να παρουμε ενα δυνατο 4-5αρι στυλ μακλιν. ισως ανταλλαγη μακλιν - γκαμπριελ τωρα που ακομα ειναι ο ρεπεσα στην αρμανι θα ηταν το καλυτερο!!
η μπασκονια ειχε σε κακη μερα λαρκιν-βοιτμαν, που ειναι μακραν οι καλυτεροι της παικτες φετος αλλα ολοι οι αλλοι ηταν μια χαρα. σενγκελια, μπιμπο, ντιοπ, χανγκα ακομα και ραφα λουθ εδωσε λυσεις. αντιθετα εμεις ειχαμε 3 τελειους(καλαθη,τζειμς και κρις) και ολοι οι αλλοι χαλια. θεωρω οτι εμεις ειμασταν σε χειροτερη μερα απο μπασκονια καθως ειμασταν και πολυ πιο αστοχοι αλλα καναμε λιγα λαθη ενω μπασκονια πολλα και ετσι το ισοσταθμισαμε.
Putnam
Dec 24 2016, 16:28
ξαναβλεποντας την τελευταια φαση παρατηρω οτι ο μπουρουσης κινηθηκε λαθος στην αρχη της, ο ντιοπ βγηκε για φεικ σκριν, ο μπουρουσης πηγε απο πισω του, ο ντιοπ περασε μπροστα του κινουμενος προς το καλαθι και ευτυχως που δεν του περασε την μπαλα ο μπουμπουα γιατι εκει αντιο ζωη
https://youtu.be/WIinEj_hT1o
irving
Dec 24 2016, 16:41
QUOTE(Putnam @ Dec 24 2016, 16:28 )
ξαναβλεποντας την τελευταια φαση παρατηρω οτι ο μπουρουσης κινηθηκε λαθος στην αρχη της, ο ντιοπ βγηκε για φεικ σκριν, ο μπουρουσης πηγε απο πισω του, ο ντιοπ περασε μπροστα του κινουμενος προς το καλαθι και ευτυχως που δεν του περασε την μπαλα ο μπουμπουα γιατι εκει αντιο ζωη
https://youtu.be/WIinEj_hT1oο μπουρουσης νομιζε πως δεν θα παει αντιθετα απο το σκριν ο μπομπουα και θα τον παιξει στα ποδια. το λαθος νομιζω πως ειναι του ντιοπ οπου επρεπε να σκριναρει απο την αλλη πλευρα ωστε να γινει αλλαγη και να βγει ο μπομπουα με τον μπουρουση στη δεξια μερια του γηπεδου οπου ειχε πολυ χωρο.
αμα επαιρνε το σκριν ο μπομπουα στα αριστερα με μια απλη βοηθεια (καθως ηταν πολλοι παιχτες κοντα) θα κλεινοταν.
ο μπουρου αιφνισιαστηκε και κινηθηκε πισω απο τον ντιοπ! καλα που βγηκε στη βοηθεια ο ριβερς οποτε και να παιρναγε η πασα (δυσκολο γιατι ο καλαθης επαιξε φοβερη αμυνα) θα του εκανε φαουλ ο ριβερς.
sanmartean13
Dec 24 2016, 21:51
Το χθεσινο ματς ήταν και πρόβα για την αντιμετώπιση του Πρίντεζη αφού ο σενγκέλια ποστάρε με παρόμοιο τρόπο και η αντιμτώπιση μας ήταν άκρως προβληματική.Το ποιός θα κοπεί στην Ελλάδα θα κριθεί αποκλειστικά απο το ποιός ματσάρει καλά με τους παίχτες του ΟΣΦΠ. Ετσι λοιπόν δεν βλέπω καμιά λογική να κοπεί ο Νίκολς, ενώ και ο Γκάμπριελ χρειάζεται αφού θα υπάρχει θέμα στους ψηλούς μετά.Βέβαια αν έχουν μεριμνήσει για εύκολο σπάσιμο, θα ήταν καλό να το κάνουν τώρα που υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις στην αγορά.Αν ο Τζεντίλε είναι καλά, θεωρώ πως κατεβαίνει στο 2 πιο ευκολα απο ότι ανεβαίνει στο 4, οπότε η λογική λέει κόψιμο ενός απο Φελντείν ή Ριβερς.Η τριαδα Καλάθη-Τζειμς-παππά μπορεί να ματσάρει με Σπαν-Γκριν-Μάντζαρη συν όποιο πάρουν μέχρι τότε. Και εδώ προκύπτει και πάλι θέμα πως θα ανεβάσεις το Παππά. Νομίζω θα είναι ένα απο τα μεγάλα στοιχήματα του Τσάβι.
Το θέμα που γενικά πρέπει να μας απασχολεί στο ρόστερ είναι οι Ελληνες. Τα 2 τελευταια χρόνια, στους τελικούς υπάρχει τρομερή λειψανδρία. και φέτος αν δε κάνουμε κάτι τα ίδια θα έχουμε. Υπάρχουν 6 ξένοι+Καλάθη+μπουρούση, και μετά Παππάς που ολοένα και συρρικνώνεται ο χρόνος του, φώτσης που δε μπορεί πολύ ώρα σε αυτό το επίπεδο, ΒΧ+Μποχώ+Πατ που δε πάιζουν καν σε αυτό το επίπεδο. Οι απέναντι είναι λιγότερο ποιοτικοί αλλά σαφώς πιο γεμάτοι. Εκτός λοιπόν απο ενεργοποίηση Παππά χρειάζεται μια ακόμα προσθήκη, που θα μπορεί να δώσει 8-10 λεπτα.
Προσθήκη Ζήση στο 1 που θα επέτρεπε να κρατήσουμε πολλούς ξένους ψηλούς είναι ανέφικτη. Ο αυγουστος δεν έχει διαβατήριο ακόμα και λέγεται πως πάει απέναντι.Νομίζω πως πρέπει να τεθεί ξεκάθαρα στον πασκουάλ η προοπτική Θανασοκούμπο ως 4αρι για λίγα λεπτά να δίνει ενέργεια και ανάσες στο Γκιστ όταν με το καλό γυρίσει ή Βουγιούκας(ο οποίος εδώ και ένα μήνα λέγεται πως φευγει και κλείνει στην ΑΕΚ) που τα λεπτα που θα βγάλει στο 5 θα προστεθούν στο 4 στο σίγκλετον.
Σίγουρα δεν αποτελούν πρωτοκλασάτες λύσεις και perfect fit αλλά η ύπαρξη Ελλήνων αν θες το πρωτάθλημα είναι αναγκαίο κακό. Aυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι θέλαμε και το μαυροκεφαλίδη αν ήταν υγιής και όχι γιατι θαμπωθήκαμε από τα προσόντα του.
yorgos
Dec 25 2016, 02:54
Οι Ελληνες που εχουν συμβολαια κοστιζουν. Ο Ιαν εχει συμβολαιο. Ο Μαυροκεφαλιδης εφυγε για Κινα. Ο Σχορτσιανιτης που θα ηταν πολυ φτηνος πηγε Πατρα, αυτος αν ηταν εστω λιγο καλα, θα μπορουσε να δωσει αυτο που λειπει απο την ομαδα για καποια λεπτα.
Έτσι ακριβώς είναι. Ο δε Λουκάς σύμφωνα με τον Πικ - που είναι πολύ σοβαρός- παίρνει 200 χιλιάρικα ΤΟ ΜΗΝΑ στην Κίνα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.