Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
dizzy_fingers
Ας ανοίξουμε κι αυτό το τόπικ το οποίο ας ελπίσουμε ότι θα έχει όλο νίκες μέχρι και τον Μάιο....και ποιός ξέρει, ίσως ξανανοίξουμε άλλο για το final4 wink.gif.

Έχει δρόμο πάντως, η Ευρωλίγκα μέχρι τότε, κι έτσι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι παίχτες του ανεβαίνουν σκαλοπάτι σκαλοπάτι τη σκάλα προς την Πράγα...

Το πρώτο σκαλοπάτι πατήθηκε απόψε και αφορά την Ούλκερ (την....αδύνατη εκ των δύο Πολίτικων ομάδων - η άλλη είναι η Εφές που μας ζόρισε πέρισυ στους 8 ).

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 82-66 ήρθε όπως ακριβώς ήρθε η κάθε περσινή νίκη της ομάδας. Με καλή άμυνα, δηλαδή, και πολύ περιφερειακό σουτ (10/22 τρίποντα ενάντια σε 3/17). Το πρόβλημα είναι όμως, ότι μαζί με τα περσινά καλά υπάρχουν και τα μειον.
Αυτό είναι τα ριμπάουντ, και συγκεκριμένα τα αμυντικά όπου πολλές φορές απόψε δώσαμε την ευκαιρία στην Ούλκερ να ανανεώσει τις επιθέσεις της.
Κι αν η τουρκική ομάδα, είναι σχετικά ακίνδυνη, καταλαβαίνετε πως σε κάποια άλλη σοβαρότερη ομάδα, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

Αλλά είναι νωρίς ακόμα για κρίσεις, το θετικό είναι πως η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας είχε ελληνικό χρώμα (ευτυχώς αυτή τη φορά δεν είχαμε παρατράγουδα στο Αμπντί Ιμπεκτσί...πως άλλωστε, όταν είχαμε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα της γνωστής σειράς "Είμαστε φίλοι με τους γείτονες και γουστάρουμε να το λέμε αριστερά και δεξιά").

Η καλή αρχή έγινε, καλή συνέχεια!!!


Δεκάλεπτα: 16-22, 32-45, 49-66, 66-82.

Ούλκερ (15/20 βολές, 21/39 δίποντα, 3/17 τρίποντα, 22 ριμπάουντ, 14 λάθη, 9 κλεψίματα, 4 ασίστ, 4 κοψίματα):
Ονάν 12(1), Μπίσλι 13, Τρεπανιέρ 18 (5/5 βολές, 5/8 δίποντα 1/6 τρίποντα), Στεφάνοφ 7, Πάσαλιτς, Σαβας, Ερντέν, Τουρκσάν 14(1), Μπράουν 2.


Παναθηναϊκός:
10/12 βολές, 21/32 δίποντα, 10/22 τρίποντα23 ριμπάουντ, 10 κλεψίματα, 10 λάθη, 22 ασίστ, 2 κοψίματα):
Λάκοβιτς 19 (3/4 βολές, 2/4 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τσαρτσαρής (3/4 βολές. 2/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ασίστ), Μπατίστ (5/6 δίποντα, 3 ασίστ), Σπανούλης 8, Διαμαντίδης 0(1), Τομάσεβιτς 2, Χατζηβρέττας 6, φέμερλινγκ 2, Παπανικολάου 8 (1/1 δίποντα, 2/2 τρίποντα), Αλβέρτης 8 (2/2 βολές, 2/4 τρίποντα).
Warrior
Ωχ...

Δεν το ειχα δει!!(το τοπικ εννοω..)
Green_Fan
Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν την Τετάρτη στο γήπεδο με αντίπαλο την Cska!Πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα και να την ενισχύουμε γιατί μας έχει χαρίσει και θα μας χαρίσει και φέτος πολλές χαρές!Οπότε να είμαστε όλοι εκεί!

20.45 όλοι στο ΟΑΚΑ!

Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Όσο για το ματς..Νίκη και μόνο νίκη..ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!
PARISINOS
Πιστευω πως ειναι ευκαιρια για το κοσμο του ΠΑΟ να θαυμασει την ομαδα του που στην αρχη της χρονιας δειχνει πως θα φτασει πολυ μακρια.... guns.gif
dizzy_fingers
Σε πάω για την υπογραφή σου parisine!!! biggrin.gif
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Όσον αφορά το ματς, ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω εγώ....αν δε με σύρουν μέχρι τον Πλούταρχο εκείνο το βράδυ, ( 68.gif ) και το σημαντικό αν δε δουλεύω, θα πάω στο ματς.

Θα επικοινωνήσω μέχρι τότε, για να κανονίσουμε μία basketforumική άνοδο αν είναι. wink.gif
Bonzo
Θα πάω και γω στο γήπεδο...
Μάλιστα ακύρωσα μάθημα Ισπανικώντην τετάρτη....
Όχι σαν κάποιους κάποιυς που βάζουν τον πλούταρχο πάνω απ τη Πανάθα.. 65.gif 65.gif
Έχει ακούσει κανείς πόσοι περίπου θα πάνε?
Προτείνετε να πάρω από πριν εισητίρα ή θα βρω φτηνά και απ έξω....
Αν κανονιστεί πάντως καμμιά μαζική basketoforumική εκστρατεία στο ΟΑΚΑ ειδοποιείστε με...Μέσα είμαι
dizzy_fingers
Αν πας μία ωρίτσα πριν το ματς θα βρεις των 10 ευρώ εισιτήρια.
dizzy_fingers
Πήγε κανείς?
Έχουμε ανταπόκριση από το ΟΑΚΑ?
Bonzo
Εγώ πήγα στο γήπεδο αλλά για να πώ την αλήθεια βαριώμουν να γράψω... tongue.gif tongue.gif
Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξείς...
1)Εκπληκτική εμφάνιση από το σπανούλη που ούτε ο πιο αισιοδοξος νομίζω ότι τον περίμενε τόσο καλό από τόσο νωρίς...
2)(Για μένα πιο σημαντικό από το 1)ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ...Θα τις θυμάται για πολύ καιρό.. Σίγουρα από τα χάιλαιτς του αγώνα και όχι μόνο....Πάντως ο Αντερσεν δεν ήταν και στα καλύτερα του..5 τάπες εφαγε.Αν μη τι άλλο γυρίζει στη Μόσχα με τα Μπαγκάζια του γεμάτα εμπειρίες biggrin.gif biggrin.gif ..Πιστεύω ότι στην κακή του απόδοση οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό τη νίκη..
3)Ο κόσμος ήταν αρκετός(αν και ποτέ δεν είναι αρκετός.. smile.gif smile.gif ) γύρω στις 7500 χιλίαδες τους υπολόγισα και κυρίως η ατμόσφαιρα φανταστική...Γενικά ήταν ένα ματς που όποιος το έχασε,έχασε...
4)Μπορεί ο Αντερσεν να μη βγήκε όμως απ τη μια ο Ρώσσος Χολντεν θυμήθηκε να παίζει μπάσκετ(ένας παίχτης που δεν εκτιμώ καθόλου) και απ την άλλη ο Παπαλουκάς όποτε παίζει με τον Παναθηναικό είναι on fire...
5)Εξαιρετικά θετική και ελπιδοφόρα και η εμφάνιση του Τομάσεβιτς..

Υ.Γ.Μήπως ξέρει κανείς γιατί ο Φέμερλιγκ ήταν απών.Αν και για να πω την αλήθεια δεν μου έλειψε και πάρα πολύ..
Warrior
QUOTE(Bonzo)
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ...Θα τις θυμάται για πολύ καιρό.. Σίγουρα από τα χάιλαιτς του αγώνα και όχι μόνο....Πάντως ο Αντερσεν δεν ήταν και στα καλύτερα του..5 τάπες εφαγε.


Τι παιδι και αυτος ο Διαμαντιδης... biggrin.gif

Θετικο..η παρουσια του κοσμου...το θεμα ειναι να "μεινουν" εκει.
Green_Fan
O Σπανούλης ήτανε πραγματικά απίστευτος..28 ποντάκια με 6/6 βολές,8/8 δίποντα και 2/3 τρίποντα..Μόλις ένα χαμένο τρίποντο δηλαδή από έναν Βασιλάκη που είχε πάρει πραγματικά φωτιά..Πιστεύω οτι ανετότατα μαζί με τον Λάκοβιτς μπορούν να είναι οι φετινοί ηγέτες του Παναθηναικού..Και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς οτι ο Σπανούλης θα είναι ο MVP της 2ης αγωνιστικής..

Aπό την άλλη και ο Λάκοβιτς βοήθησε αρκετά με σημαντικούς πόντους στην 3η και 4η περίοδο..Αλλά και ο Αλβέρτης έβαλε 2 σημαντικά τρίποντα εκεί που το παιχνίδι ήτανε στον πόντο..

Εκπληκτική η χτεσινή εξέδρα..Πολύ τραγούδι..Ακούστηκε και ένα καινούριο σύνθημα (για την ακρίβεια ένα λίγο παλιότερο αλλά με παραλλαγές)..

Στο επόμενο παιχνίδι ελπίζω ο κόσμος να είναι πολύ περισσότερος..Πραγματικά αυτή η ομάδα το αξίζει..Παίκτες,τεχνικό Team και διοίκηση κάνουνε τα πάντα για την ομάδα και πρέπει να είμαστε κοντά τους..

Στο ημίχρονο ο Θανασάρας έκανε μια βόλτα γύρω γύρω το παρκέ και αποθεώθηκε πραγματικά από όλο τον κόσμο που σηκώθηκε όρθιος και τον χειροκροτούσε..Πραγματικά οι Αφοί ψοφάνε για κάτι τέτοια..Βέβαια το αξίζουν και με το παραπάνω..Όταν έχεις δώσει και την ζωή σου για αυτή την ομάδα..
sihainas
[άσχετο]Πάντως αυτό που γίνεται στον Παναθηναικο δεν το καταλαβαίνω... γι αυτή την ομάδα που έχουν όχι μόνο έπρεπε να γεμίζει το ΟΑΚΑ αλλά έπρεπει να μην μπορείς καν να βρεις εισητήριο... και όχι σε αγώνες εναντίον της CSKA ή της Ulker και του Ολυμπιακού αλλά σε κάθε αγώνα....[/άσχετο]

Πραγματικά ο Παναθηναικός πάει φέτος για triple crown και μάλλον το αξίζει γιατί γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από όλους στην ομάδα...
dizzy_fingers
Νωρίς είναι ακόμα να λέμε για triple crown.
Σίγουρα όμως ΔΕΝ είναι από τις ομάδες που δεν έχουν καμία ελπίδα να το κάνουν. Υπομονή μέχρι τις αρχές τον Φεβρουάριο-Μάρτη περίπου όπου εκεί θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες όλων των ομάδων.

QUOTE
Πιστεύω οτι ανετότατα μαζί με τον Λάκοβιτς μπορούν να είναι οι φετινοί ηγέτες του Παναθηναικού.


Ξεχνάς έναν κύριο με μακριά χέρια rolleyes.gif... Γιατί να μην είναι 3 οι ηγέτες? biggrin.gif
Green_Fan
Xμ..
Ναι φυσικά είναι και ο κύριος "Βάλτο αγόρι μου"..
Δεν μπορείς να τον βγάλεις από έξω αυτόν ότι και να κάνεις..
Άλλα στον Παναθηναικό δεν υπάρχουν ηγέτες με την έννοια που έχουμε συνηθίσει τον ηγέτη..

Πάντως κάποιοι έλεγαν οτι ο Σπανούλης δεν θα κάνει την διαφορά και οτι ο Παναθηναικός τον πήρε για να μην τον πάρει και ο Ολυμπιακός και τέτοια..Εγώ όμως γιατί βλέπω έναν Σπανούλη να βγάζει μάτια σε κάθε ματς;Πρώτο ματς με τον Ηρακλή χωρίς να ξέρει καθόλου την ομάδα είχε 17 πόντους..

Οπότε..

Και κάτι άσχετο:

"Ψήνεται κανείς να κλείσει για Πράγα;Eγώ πάντως το σκέφτομαι αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι εάν πάρω από το επίσημο site δεν θα βρίσκομαι στον πυρήνα των οπαδών του Παναθηναικού που θα βρεθούν στην Πράγα"
Green_Fan
Από contra.gr:

«Ποιος αστράγαλος; Έπρεπε να νικήσουμε». Ο Βασίλης Σπανούλης άργησε να βγει από τα αποδυτήρια το βράδυ της Τετάρτης. Το δικό του βράδυ δεν είχε μόνο θρίαμβο αλλά και πόνο. Τέτοιο παλικάρι είναι ο Βασίλης Σπανούλης ώστε παρά το γεγονός ότι από τα μέσα της τετάρτης περιόδου είχε γυρίσει το δεξί αστράγαλο, δεν το είπε σε κανένα διότι ήθελε να παίξει και να νικήσει.

Ο Ομπράντοβιτς το κατάλαβε αλλά βλέποντας τον πιτσιρικά να έχει τέτοια θέληση προτίμησε να τον αφήσει στο παρκέ. Ο Σπανούλης έδειξε στον φυσιοθεραπευτή το πρήξιμο. Κανείς δεν διανοήθηκε να του προτείνει ξεκούραση. Ο 23χρονος παίκτης θα προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Πανελλήνιο.

Aπό την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ ο Ομπράντοβιτς κρατάει το πρόβλημα στα ριμπάουντ και την περιφερειακή άμυνα(Παπαλουκάς, Χόλντεν και Λάνγκντον τρύπωναν στην ρακέτα όποτε ήθελαν) και θα γίνουν ιδιαίτερες παρατηρήσεις για καλύτερη παρουσία σε αυτόν τον τομέα.

Αναφορικά με τον κόσμο, παρά τα ευχαριστώ του Ζοτς, περίμεναν πολύ περισσότερους αλλά τουλάχιστον υπάρχει η ελπίδα για καλύτερη παρουσία στο εγγύς μέλλον.


------------------------------------------------------------

Δηλαδή άμα δεν έπαιζε τραυματίας πόσους πόντους θα έβαζε; tongue.gif Πολλά πολλά συγχαρητήρια στο Βασιλάκη.Μπράβο του.
Basketomania
QUOTE(Green_Fan @ Nov 11 2005, 03:00 AM)
"Ψήνεται κανείς να κλείσει για Πράγα;Eγώ πάντως το σκέφτομαι αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι εάν πάρω από το επίσημο site δεν θα βρίσκομαι στον πυρήνα των οπαδών του Παναθηναικού που θα βρεθούν στην Πράγα"
*



Κι εγω το σκεφτομαι για Πραγα ή καλυτερα το εχω ηδη αποφασισει προκριθει δεν προκριθει ο ΠΑΟ...Απλα περιμενω πρωτα τελικο αριθμο ατομων και κλεινω κατευθειαν εισητηρια!!! w00t.gif Οσοι πιστοι προσελθετε!
greece4
καλα..... αυτο το τοπικ ειναι σωστα εδω κι οχι στο euroleague forum??.. tongue.gif

εψαχνα τις προηγουμενες μερες μπας και θα πηγαινε κανεις σας γηπεδο... αλλα δε μου κοψε να ψαξω και απο δω.... sad.gif anyway, πηγα και γω οακα tongue.gif
ηταν ωραιο παιχνιδι, super theo, super σπανουλης!! γενικως αμφιρροπο, ενω συμφωνα με τις εως τωρα εμφανισεις των δυο ομαδων το περιμενα να ειναι πιο ευκολο για τον παο...

γενικως το χαρηκα πολυ να βλεπω του παικτες της εθνικης να παιζουν τοσο καλα! smile.gif (ημουν με την cska για να πω την αληθεια... tongue.gif αλλα δε μπορουσα να μη χαιρομαι με οσα εκαναν ο διαμα η ο σπανουλης!)

δε σημειωσε βλεπω κανεις τα ΑΠΑΡΑΔΕΤΑ συνθηματα και την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα αρκετα μεγαλης μεριδας οπαδων του παο προς τον παπαλουκα!

στην παρουσιαση των ομαδων οι αποδοκιμασιες και το χειροκροτημα ηταν μοιρσμενα αποτι μου φανηκε... ακουσα απο γυρω μου και σχολια του τυπου 'μη μας βαλεις πολλα αποψε!' κλπ, που ειχαν πλακα και ηταν και 'τιμητικα' ας πουμε...

στη συνεχεια ομως και ιδιαιτερα στο τεταρτο δεκαλεπτο ακουσηκαν πολυ ασχημα συνθηματα (οπως και περυσι και τα προηγουμενα χρονια δηλαδη..), κατι που με εκανε να αηδιασω!... οχι οτι μου προκαλεσε εκπληξη ας πουμε... απλα ισως περιμενα εναν μεγαλυτερο σεβασμο μετα το φετινο καλοκαιρι... κριμα γιατι τελικα ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ...

και φυσικα ολα αυτα, χωρις ο ιδιος ο παικτης να προκαλεσει με οποιονδηποτε τροπο! η να παιξει βρωμικα!... απλα επαιζε ΚΑΛΑ για την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, και ισως σε καποιες φασεις μιλουσε με τουσ διαιτητες... οχι διαμαρτυριες η κατι τετοιο, απλα συζητουσε μαζι τους οπως κανει πολλες φορες και οπως κανουν και πολλοι αλλοι παικτες πολυ συχνα!
απλα ΝΤΡΟΠΗ!
Papaloukas 4 ever
Αν και ολυμπιακός οφείλω να παραδεχτώ ότι ο ΠΑΟ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος και για πολλά χρόνια στο μέλλον μάλλον. Πάει σίγουρα τρένο για triple crown.
Όμως, ρε παιδιά, γιατί έτσι με το Θοδωράκη μας; Ωραία, βέβαια, η αρχική αντίδραση με το χειροκρότημα, αλλά (σε έναν πρωταθλητή που τον επευφημούσαμε πριν ένα μήνα) γιατί στο τέλος τη μάνα του; ΑΙΣΧΟΣ.
Τα σχόλια της Greece 4 τα άκουσα και εγώ και οφείλω να πω ότι μια τρομάρα την είχαν πάρει οι οπαδοί, ειδικά μετά το 3/3 τρίποντα και βλέποντάς τον να βάζει και το τέταρτο, αφού είχε σφυριχθεί κάποιο φάουλ.
Πάντως, όπως συζητήσαμε και στα κλεφτά (10´´), μετά το τέλος και γρήγορα γιατί ήθελαν να προλάβουν την πτήση, κοινή διαπίστωση εμάς των φίλων του ήταν ότι μάλλον ο coach τους τα έχανε κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Βέβαια, ο Τεό δεν είπε και πολλά επί αυτού, αλλά είναι δυνατόν να σε βάζει αυτός με 8 πόντους μπροστά (14-22) και να τον βγάζεις (πήγε στον 1 πόντο αμέσως) και να μην καταλαβαίνεις το λάθος σου, αφού το επανέλαβες στο β´ ημίχρονο;
Δεν πειράζει ρε γίγαντα Τεό. Keep on like that. Αντε να σε δούμε και στην Πράγα να το σηκώνεις!!!!
Warrior
Ο Παναθηναικος ειναι σε εξαιρετικη κατασταση.Αυτο ειναι λογικο,μιας και
ειναι ισως η μονη ομαδα που αλλαξε σε τοσο μικρο βαθμο απο περυσι. wink.gif
Ειναι στα πρωτα φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου,αλλα ειναι πολυ
νωρις ακομα...Μετα τα Χριστουγεννα θα εχουμε ολοκληρωμενη εικονα απο
ολες τις ομαδες.

Σεβασμος στους πρωταθλητες Ευρωπης!!! 45.gif

Οπου και να παιζουν..
Green_Fan
Και φυσικά όπως ήτανε αναμενόμενο...

QUOTE("www.euroleague.net")
As always, there was a lot of competition in the MVP rankings but when all the games ended, at the top of the list was Panathinaikos' Vasilis Spanoulis who, with an index rating of 32, was the MVP of week 2. Spanoulis led the Greens to a win over CSKA Moscow thanks to his 28 points (8 of 8 two-point shots, 6 of 6 free throws), 2 rebounds, 3 steals and 7 drawn fouls.


Ο Βασίλης Σπανούλης ανακυρήχτηκε MVP της Euroleague... 77.gif

greece4
papaloukas4ever 41.gif
πραγματι ο κοουτς εκανε αρκετες **** προχθες... πιστευω πως βελτιωνονται σαν ομαδα αγωνα με τον αγωνα, κι ελπιζω πως και ο μεσινα θα κανει το ιδιο σιγα σιγα... θα δειξει!

warrior 41.gif

και φυσικα μπραβο στο σπανουλη, το αξιζε!
qspock
O Μεσινα δεν εχει βελτιωθει τοσα χρονια που ειναι προπονητης, τωρα θα αλλαξει... Οι αλλαγες που κανει ηταν ανεκαθεν εκτος τοπου και χρονου.
miltos
H MONTEPASCHI SIENA επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη euroleague έχασε σήμερα από τη Virtus Bologna 73-59. Σήμερα η Siena δε βλεπόταν εκτός από τον Woodward που το πάλεψε.
Ελπίζω να είναι έτσι και την Τετάρτη .. 19.gif
Green_Fan
Σχετικά με την αποστολή της ομάδας για το ματς με την Σιένα..

QUOTE("www.sport24.gr")
Αμφίβολος ο Φέμερλινγκ
Αλλο ένα ματς χωρίς τον Πάτρικ Φέμερλινγκ αναμένεται να δώσει ο Παναθξηναϊκός, που την Τετάρτη αντιμετωπίζει στην Ιταλία τη Σιένα.
Ο Γερμανός σέντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Σάββα Αρώνη. Έχει μεν ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δεν έχει ακόμη ανακτήσει τις δυνάμεις του (6 κιλά).

Θα δοκιμάσει να γυμναστεί κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αποφασίσει το πρωί της Τρίτης αν θα ακολουθήσει την αποστολή, που αναχωρεί το μεσημέρι (13.00).


Καλά ήτανε που ήτανε σχετικά αδύναμος ο Φέμερλινγκ ήρθε και η γαστρεντερίτιδα και τα 6 κιλά που έχασε και έδεσε το γλυκό..Φανταστείτε πως θα έχει γίνει τώρα.. 68.gif

Κατά τα άλλα καλή μας επιτυχία στην Σιένα..Εύχομαι σε μια άνετη επικράτηση για να διευρύνουμε το σερί στο 11/11 και να περάσουμε από ακόμα μια δύσκολη έδρα..

Εκεί έχουμε να κερδίσουμε από την Suproleague που παίζαμε το 2001.. ohmy.gif
Green_Fan
Δηλώσεις Ομπράντοβιτς:

"Η Σιένα παίζει δυναμική άμυνα και επίθεση και γι` αυτό νίκησε την ΤΣΣΚΑ και την Παρτιζάν. Παίζουν έξοχο μπάσκετ και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί αν θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, ειδικά όταν τους αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας. Όπως πάντα θα ζητήσω από τους παίκτες μου να δείξουν συγκέντρωση και υψηλό κίνητρο για να παίξουν δυνατή άμυνα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τους νικήσουμε στο γήπεδο τους".

Δηλώσεις Διαμαντίδη:

"Αγωνιζόμαστε σε μία πόλη στην οποία ο Παναθηναϊκός απέτυχε να νικήσει στις τελευταίες 3 επισκέψεις του, άρα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα η Σίενα είναι καλή ομάδα, αφού είναι αήττητη σε δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκας και κέρδισε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Τους είδαμε να αγωνίζονται και θα έλεγα ότι πρέπει να παίξουμε την καλύτερη δυνατή άμυνα. Με συγκέντρωση και ισορροπία, μπορούμε να επιστρέψουμε με μία σημαντική νίκη".
miltos
Μπράβο στα παιδιά για την πραγματικά μεγάλη νίκη απόψε στην Ιταλία. Ο Μητσάρας με την τάπα την τελευταία έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του...γαιν
Άντε τώρα να πάρω το υπογλώσιο μου γιατί έτσι που πήγαινε το ματς θα πάθαινα έμφραγμα wacko.gif
Green_Fan
H oμάδα αυτή δεν πρόκειται να χάσει ποτέ μάγκες..Αφού δεν έχασε και σήμερα με την αδικαιολόγητα κακή εμφάνιση σε κάποια σήμεια του αγώνα αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ..Μια ομάδα που έχανε βολές σαν το τσουβάλι και έκανε 21 λάθη..

Πάντως αν το έχαναν το ματς θα το έχαναν τζάμπα και βαρεσέ..Έγκλημα θα γίνονταν..Τελοσπάντων όλα πήγαν καλά τελικά..

Μπράβο στον Νικολάκη Χατζηβρέττα που πήδηξε στο Θεό για να πάρει τελικά εκείνο το κρισιμότατο επιθετικό rebound..Μπράβο και στον Διαμαντίδη για τις 2 φάσεις που καθάρισε μετά..Έριξε και το ταπόνι στον Ζουκάουσκας..

Αδικαιολόγητα ο Ομπράντοβιτς άφησε πολύ ώρα έξω τον Μπατίστ και τον Τσαρτσαρή..

Οι φλωροιταλιάνοι πολλά ζόρια ρε παιδί μου..Μπράβο στον Αλβέρτη και τον Παπανικολάου αλλά και στον Τομάσεβιτς για όσα έκαναν στο τέλος..

Θερμά συγχαρητήρια και στους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί..Το ΠΑΟ ΟΛΕ ακούστηκε σε ακόμα ένα γήπεδο της Ευρώπης.. wink.gif
dizzy_fingers
Τί κρίμα, γμτ, να μην δείχνονται αυτά τα ματς στην ελεύθερη τηλεόραση....
Απείρως πιο ενδιαφέρον από το ματς της εθνικής ποδοσφαίρου και αμφιβάλλω αν το είδαν όσοι θα έπρεπε (ή ήθελαν).

Μπράβο στα παιδιά για την πολύ σπουδαία νίκη.
Το πρόβλημα στο ριμπάουντ υπάρχει ακόμα όμως...

Αν αναφέρεσαι greenfan, στα ειρωνικά γέλια των Αλβέρτη-Παπανικολάου στο τέλος στη φυσούνα, εγώ πιστεύω πως δε χρειαζόταν να δώσουν σημασία στην απαράδεκτη συμπεριφορά των λιγοστών αυτών ιταλών οπαδών...ας έφευγαν ως νικητές που είναι και ας αφήνανε τους μακαρονάδες να βράζουν στο ζουμί τους. wink.gif
Green_Fan
Πάντως παρολαυτά κερδίσαμε την μάχη των rebs με 36(24-12) έναντι 28(19-9).Πάντως ρε γαμώτο έχεις δίκιο dizzy γιατί σε μια κρίσιμη φάση στο τέλος χάθηκαν 2 αμυντικά reb.Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται.Επίσης δεν νομίζω να ξαναγίνει αυτό το 67.4% στις βολές.Ειδικά αυτές οι 5 χαμένες στο τέλος (2 από Μπατίστ,1 Τσαρτσαρής,1 Λάκοβιτς,1 Χατζηβρέττας) μπορούσαν να κοστίσουν.Τέλος καλό,όλα καλά!

Dizzy δεν ήτανε μόνο τα ειρωνικά γελάκια.Ο Αλβέρτης έκανε και την γνωστή χειρονομία του μεσαίου δαχτύλου (εγώ δεν το είδα αλλά μου το είπε αυτός που το βλέπαμε μαζί).Εγώ δεν ξέρω αλλά τα γουστάρω κάτι τέτοια!

Kαι από τον Τομάσεβιτς πάντως σήμερα είδα σε μερικά σημεία αυτό που θέλει ο Παναθηναικός.Έναν δυνατό σέντερ.Στα επόμενα ματς περίμενω να γίνει ακόμα καλύτερος.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
16-26, 32-38, 55-56, 78-82

Σιένα (Κάρλο Ρεκαλκάτι): Μπόισα, Χάμιλτον 9, Γούντγουαρντ 17 (2), Πετσίλε 7, Ζουκάουσκας 7 (1), Λαμά, Εζέ 4, Καουκένας 6, Ντατόμι 15 (3), Νικόλα 7 (1), Κιάζιτς 4, Στόουνρουκ 2.

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Λάκοβιτς 13, Χατζηβρέττας 6 (1), Διαμαντίδης 12,Σπανούλης 10 (1), Τσαρτσαρής 11 (1), Παπανικολάου 3 (1), Αλβέρτης 7 (1), Μπατίστ 12, Τομάσεβιτς 8.

Αυτός ο Ντατόμι,που μαζί με τον Αμερικάνο γύρισαν το ματς,είναι μόλις 17 χρονών..Μου έκανε εντύπωση πάντως..Αλλά δεν πειράζει..Ας μάθει και αυτός από μικρός οτι όλα τα παιχνίδια γίνονται για να κερδίσει ο Παναθηναικός.. wink.gif
Green_Fan
Από sport24.gr:

Ένας εκρηκτικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπήκε στην αίθουσα τύπο, εξέφραζοντας σε έντονο ύφος τα παράπονα του για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Σιένα.

"Ήταν απαράδεχτη ατμόσφαιρα. Οι Ιταλοί φίλαθλοι χτυπούσαν τα πλατικά στους πάγκους αλλά και στην γραμματεία. Ακόμα και η κόρνα που είχαν ήταν ίδια με αυτή των 24 δευτερολέπτων. Πρέπει να πάρει μέτρα η ULEB για αυτά που γίνονται εδώ. Και πέρυσι τα ίδια έγιναν στην Τουρκία. Εμείς είμαστε χαζοί που δεν κάνουμε τα ίδια

Ξεκινήσαμε καλά το ματς, όμως από ένα σημείο και μετά τα διαφορετικά κριτήρια των διαιτητών βοήθησαν την Σιένα να γυρίσει το ματς. Όμως ακόμα και έτσι, εμείς δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα και να νευριάζει η ομάδα και να χάνει το έλεγχο της. Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη τους. Ήταν σημαντική επιτυχία λόγω και της ατμόσφαιρας"
τόνισε ο "Ζοτς".´

"Ήταν μία συγκλονιστική εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τόσο στον πρεοπονητή όσο κξαι στους παίκτες, γιατί έδεξαν για μία ακόμα φορά την μεγάλη τους κλάση" πρόσθεσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

"Ο Παναθηναϊκός έκανε μία απίστευτη εμφάνιση, εντυπωσιάστηκα πραγμτικά από τα ψθυχικά αποθέματα που επέδειξε η ομάδα. Με τη σημερινή νίκη είμαστε μέσα στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάληψη της πρώτης θέσης. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή, αλλά και σε αυτούς τους φιλάθλους που ήταν σήμερα στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα" συμπλήρωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Από την μεριά του ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε ότι "Δεν είναι εύκολο να κερδίζουμε κάθε ματς 20 πόντους. Είχαμε μία παράξενη αντιμετώπιση εδώ μέσα. Κρατάμε τη νίκη, αν και δεν είχαμε την καλύτερη εμφάνιση που θα μπορούσαμε να έχουμε", ενώ ο Τομάσεβιτς συνέχισε λέγοντας: "Η ατμόσφαιρα αυτή εμένα μου δίνει το κίνητρο. Μου αρέσει να παίζω έτσι. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια σαν το σημερινό, αλλά η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που συγκεντρώνεται και παίζει το καλύτερο μπάσκετ τα τελευταία τρία λεπτά".

Τέλος ο Νίκος Χατζηβρέτας επεσήμανε ότι "Ήταν ένα παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού. Στο τέλος είμαστε ψύχραιμοι. Το καλό είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ άσχημη και απορώ πως επιτρέπεται να γίνονται τέτοια παιχνίδια".
Green_Fan
Aπό sportime.gr:

Όταν χάνεις, σου φταίνε όλα... Οι οπαδοί της Σιένα, που λίγο πριν το ημίχρονο κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των λιγοστών φιλάθλων του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτέθηκαν αναίτια και στον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ο πρώην «πράσινος», Μαρσέλο Νικολά, θέλησε να προστατεύσει τον Ζοτς και ζήτησε από τους εξαγριωμένους φίλους της ομάδας του να ηρεμίσουν. Μάλιστα, ο Αργεντίνος ασπάστηκε μπροστά τους τον Σέρβο προπονητή, όμως, εκείνοι δεν έδειξαν να... συγκινούνται!

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΚΩΛΟΙΤΑΛΙΑΝΟΙ!
dizzy_fingers
QUOTE
Επίσης δεν νομίζω να ξαναγίνει αυτό το 67.4% στις βολές


Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί, είναι σίγουρo wink.gif.


QUOTE
Dizzy δεν ήτανε μόνο τα ειρωνικά γελάκια.Ο Αλβέρτης έκανε και την γνωστή χειρονομία του μεσαίου δαχτύλου (εγώ δεν το είδα αλλά μου το είπε αυτός που το βλέπαμε μαζί).Εγώ δεν ξέρω αλλά τα γουστάρω κάτι τέτοια!


Κι εγώ τα γουστάρω...όταν κερδίζουμε.
Όταν χάνουμε, όμως, δε μας αρέσει να μας τα κάνουν, έτσι δεν είναι?


Όσον αφορά τον Τομάσεβιτς, ήταν μερικές φάσεις στο τέλος που θύμιζε...Φέμερλινγκ (τα χαμένα καλάθια από κάτω).

Ο Ομπράντοβιτς χίλια δίκια έχει για αυτά που λέει, όπως και για το ότι ανέφερε τα περσινά αίσχη στην Κωνσταντινούπολη. Μακάρι να τον ακούσουν εκεί στην Uleb, γιατί αυτά πρώτα απ'όλα στο "προιόν" της κάνουν κακό και μετά στον Παναθηναϊκό και στον κάθε Παναθηναϊκό που τα υπόκειται...
qspock
"...Η απίστευτη ανατροπή στο τέλος είχε ως πρωταγωνιστές των Λάκοβιτς, Διαμαντίδη, Χατζηβρέττα κι έτσι οι πρωταθλητές Ευρώπης έκανε το 11-0 σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα..."

http://www.sportime.gr/xst/index.php?optio...16660&Itemid=93

biggrin.gif 24.gif

Μπερδευτηκε το παλικαρι, για να μπω λιγο στο μυαλο του:
"Ποιος ειπαμε το πηρε τωρα στα κοντα? Το Σεπτεβρη νομιζω... Ελα μωρε, ας γραψω ο ΠΑΟ! Στο κατω κατω μπασκετ ειναι..." 19.gif

Παει κι αυτο, δε το ειδα, και το Supersport 1 δεν λεει να δειχνει κανα ματς μαγνητοσκοτωμενο εστω μετα τα μεσανυχτα... Α ρε π@π@ρες! 68.gif
Green_Fan
Ρε qspock,
Ο Σωτηρίου που γράφει το άρθρο απλά έχει καταλάβει και αυτός οτι η φετινή κούπα είναι πράσινη και το γράφει από τώρα..Απλό είναι το θέμα.. biggrin.gif wink.gif

Για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις τσέκαρε εδώ.

To σήμερινο ματς είναι σε επανάληψη στο Supersport 1 σήμερα (αφού περάσαμε τις 12:00) στις 17:00 smile.gif
Warrior
Ουτε και εγω φυσικα καταφερα να δω το ματς(καταραμενη χουντα της NOVA).
Ετσι οπως ο Παναθηναικος,στην Ευρωλιγκα(το τονιζω!! biggrin.gif tongue.gif ) μπορει να αργησει
αρκετα να κανει ηττα...Θυμιζει την περσινη ΤΣΣΚΑ!Αν δεν χανει και στις
μετριες εμφανισεις...

Η Uleb μονο ορους ξερει να βαζει..
hagi
Μπράβο στον ΠΑΟ για τη νίκη του.Πραγματικά είναι πολύ δυνατός.Αλλά πως να μην είναι όταν παίζουν τόσοι από την Εθνική που βρίσκοντε με κλειστά μάτια.Μπράβο και πάλι..
BACARES
elpizw na katalavate ti shmainei na eisai AUTOKRATORAS. sxetika me tous italous ,mia zwh roufianoi kai kotes , kala tous kanane o Arxhgos kai o 6 sto telos. Den katalava dhladh; kanoune ta aisxh tous, den milaei kaneis kai prepei emeis na to paiksoume uper anw;;;;
Bravo kai pali BRAVO kai kala tous kanane kai liga htan.
Sxetika me thn omada: an sunexisoume etsi 8a exoume httes. Gia arxh season paizoume PARA polu kala.
To prwto 8lepto htan apo allo planhth (osoi to eidate)

Sxetika me ton Tomasevic: opoios eide to xtesino paixnidi pisteuw na katalave oti o paixths ta exei polu megala. Ta peri xamenwn kala8iwn einai asteiothtes otan peftei TOSO ksulo kai den sfurizetai tipota.

Arxizoume na etoimazomaste gia PRAGUE.
Kai pali Bravo gia oti ekanan sth fusouna o FRAGKI kai o 6.

YG: Persi me tous Tourkous mas ta spasane gia thn atmosfaira. Den goustarw na eimaste toso "anwteroi". Tous th foresame kai tous to deiksame....
PANATHINAIKOS
Bonzo
Εγώ ήμουν από τους τωχερούς πουείοδα τον αγώνα και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι ο ΠΑΟ καταφέρνει να κερδίζει μεγάλες ομάδες εκτός και σε τέτοια ατμόσφαιρα..
Για μένα εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες..Όταν στο τελευταίο λεπτό καταφέρνεις να ανατρέψεις τέτοια διαφορά σε τέτοια έδρα η ομάδα θα φτάσει μακρυά...
Γιατί πέρυσι δε γινόταν..
Για μένα για αυτό ευθύνεται και ο Σπανούλης που είναι ένας παίχτης με πολύ τσαμπουκά(politically correct smile.gif )Πιστεύω ότι δίνει άλλη νοοτροπία στην ομάδα...

Πάντως θέλω να σταθώ στο ότι τέτοια παιχνίδια είναι θλιβερό να μη τα βλέπει ο κόσμος....Μόνο έτσι μπορεί να ανέβει το μπάσκετ..Γιατί στην Ευρώπη το μπάσκετ που παίζεται στη euroleague είναι δυο σκαλιά πάνω από τα εθνικά πρωταθλήματα.Να σημειώσω ότι στο contra.gr είχε πιο πολλές αναγνώσεις η είδηση από αυτή της νίκης της εθνικής...Κάτι δείχνει αυτό
dizzy_fingers
Α, επίσης να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωλίγκας, ο Panathinaikos Athens από φέτος αλλάζει όνομα και γίνεται Panathinaikos Marousi. 40.gif
Warrior
QUOTE(Bonzo)
Για μένα για αυτό ευθύνεται και ο Σπανούλης που είναι ένας παίχτης με πολύ τσαμπουκά(politically correct  )Πιστεύω ότι δίνει άλλη νοοτροπία στην ομάδα...


Συμφωνω 100%!

Αυτος ειναι η διαφορα του Παναθηναικου απο περυσι.Και αν ο Παναθηναικος
καταφερει να κανει το κατι παραπανω στην φετινη Ευρωλιγκα,θα εχει
καθοριστικη συμβολη.
dizzy_fingers
Είναι απίστευτο παιδιά αυτό το πράγμα με τον Σπανούλη.
Ο άνθρωπος είναι σαν να γεννήθηκε για να παίξει με τον Παναθηναϊκό...πολύ εντυπωσιακότατες εμφανίσεις με το καλημέρα.
Αμφιβάλλω κι αν ο πιο αισιόδοξος οπαδός του τριφυλιού περίμενε τέτοια γρήγορη και θεαματική προσαρμογή.
Τις καλές του αποδόσεις βέβαια χρωστάει κατά ένα μεγάλο ποσοστό και στο περασμένο καλοκαίρι. wink.gif

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν απέκτησε άλλη μία λύση στην περιφέρεια που τον κάνει καλύτερο αλλά πιστεύω πως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που παρουσιάζεται βελτιωμένος φέτος.
Η ομάδα από πέρσι δείχνει να έχει ανεβάσει μία(έστω μισή) ταχύτητα παραπάνω. Κάνει τα ίδια πράγματα, απλά τα κάνει με αποτελεσματικότερο τρόπο και αυτό ασφαλώς οφείλεται στην αυξημένη εμπιστοσύνη που έχουν οι παίχτες μεταξύ τους και στις δυνάμεις τους ύστερα από τόσα πετυχημένα και δεμένα χρόνια μαζί.
Green_Fan
Και ο Σπανούλης δίνει πολλές απαντήσεις του με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του σε πολλούς που λέγανε το καλοκαίρι ότι δεν πρόκειται να προσφέρει και οτι είναι απλά ένας μέτριος παίκτης για τον Παναθηναικό.Επίσης λέγονταν οτι οι Αφοί Γιαννακόπουλοι τον πήραν απλά για να κάνουν ακόμα ένα σπάσιμο στον Ολυμπιακό και για να δείξουν για μια ακόμα φορά οτι κάνουν οτι γουστάρουν.Αποδεικνύεται οτι είχανε μεγάλο λάθος.

Ο Σκούντης σε ένα άρθρο του στη Sportime αποκλειστικά για τον Σπανούλη γράφει οτι ο Ομπράντοβιτς τον ήθελε τόσο πολύ στην ομάδα που τον έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει την απόφασή του και για να τον πείσει να πάει στον Παναθηναικό σχεδόν κάθε μέρα.Αντίθετα από τον Ολυμπιακό απλά τον πήραν και του είπαν την προσφορά και τίποτα άλλο.Αυτή η επίμονη του Ομπράντοβιτς έκανε τον Σπανούλη να πάρει μια ώρα γρηγορότερα την απόφασή του.

Κάτι ήξερε ο Ζοτς τελικά.Ο Σπανούλης ήτανε απλά το καλύτερο συμπλήρωμα σε μια ομάδα που τα είχε όλα.

Και έχει και ψηλό..Ο Τομάσεβιτς από εδώ και πέρα θα χαλάσει κόσμο..Γερά ρε Ντέγιαν.. wink.gif
qspock
Το καλο μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν φαινεται να εχει απωλειες ο ΠΑΟ. Γιατι αλλες ομαδες εχουν, οπως πχ η Μπαρτσα απο την Ριτας (!), που λογικα οφειλονται στην ασταθειας μιας νεας ομαδας. Προβληματα που ο ΠΑΟ δεν εχει φετος, αφου ο Σπανουλης εδεσε σαν α ηταν χρονια στην ομαδα smile.gif
sihainas
Μα ακόμα και να μην "έδενε" τόσο καλά ο Σπανούλης πάλι δεν θα είχε πρόβλημα ο Παναθηναικός...
dizzy_fingers
QUOTE('sportime.gr')
Επιστολή στην ULEB έστειλε την Παρασκευή (18/11) ο Παναθηναϊκός όπου και περιγράφονται τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Σιένα. Η πράσινη ΚΑΕ, στην εν λόγω επιστολή ζητάει την παρέμβαση της διοργανώτριας ώστε να μην ξαναγίνουν στο μέλλον τέτοια περιστατικά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωνε προβληματισμένος αλλά και εξοργισμένος από την παντελή έλλειψη ασφάλειας στο γήπεδο. «Δεν είμαστε κορόιδα να ανεχόμαστε τους αντιπάλους να κάνουν ότι θέλουν. Αν είναι έτσι να συμπεριφερθούμε και εμείς ανάλογα» είπε ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

«Πρέπει να αυξηθούν οι αρμοδιότητες του πρώτου διαιτητή. Πρέπει να διακόπτει τον αγώνα μέχρι να ηρεμούν οι οπαδοί. Να γίνονται εκθέσεις για να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε το άθλημα. Και στο ΟΑΚΑ, πέρυσι, με την Εφές, ο έλεγχος ξέφυγε αλλά όλα αυτά δεν συγκρίνονταν με ότι έγινε στην Τουρκία. Έγιναν σαν αντίδραση στα όσα έγιναν εκεί αλλά συνεχιστεί έτσι δηλαδή αντίδραση στη δράση, τα πράγματα θα φτάσουν σε σημείο που δεν θα διορθώνονται».

Ο Σέρβος τεχνικός είπε πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως τα όσα είπε και έκανε εκείνο το βράδυ είναι υπερβολικά: «Με αποκαλούσαν σέρβικο σκ... μπροστά στην κόρη μου. Δεν ανέχομαι εγώ τέτοιες συμπεριφορές και δεν σκύβω το κεφάλι όταν με βρίζουν με τέτοιο τρόπο».

Στο παιχνίδι της Τετάρτης ο κόουτς του Παναθηναϊκού βλέποντας όσους βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια εξερράγη λέγοντας: «Ελάτε αν σας βαστάει. Αλλά ένας ένας. Όχι δέκα δέκα». Στην συνέχεια έγινε και μία λογομαχία με έναν Ιταλό δημοσιογράφο στην συνέντευξη Τύπου ο οποίος του είπε: «Σήμερα το ματς ήταν πέντε
εναντίον οκτώ» για να απαντήσει αυτός: «Ναι, παίζαμε πέντε εναντίον οκτώ».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει δηλώσεις δέχθηκε μπουκάλια ενώ τον έβριζαν και τον έφτυναν. «Ντροπή αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο» είπε ο Ομπράντοβιτς ο οποίος μετά από όλα αυτά δήλωσε: «Με εκνευρίζει ότι όλοι λένε πως στην Αθήνα δεν είναι αθλητική η ατμόσφαιρα. Πρόκειται για ψέμα. Στην Ελλάδα όλα είναι τέλεια, αντίθετα με την Ιταλία και την Τουρκία»!


Για να μην τα χώνουμε μόνο στα εγχώρια και να βλέπουμε ότι (δυστυχώς) γίνονται και σε άλλες χώρες.
Περιμένω να δω την αντίδραση της Uleb (αν υπάρξει rolleyes.gif).
LEFTERIS733
QUOTE(Green_Fan @ Nov 11 2005, 01:00 AM)
"Ψήνεται κανείς να κλείσει για Πράγα;Eγώ πάντως το σκέφτομαι αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι εάν πάρω από το επίσημο site δεν θα βρίσκομαι στον πυρήνα των οπαδών του Παναθηναικού που θα βρεθούν στην Πράγα"
*


Εγω ειμαι μεσα παντως...
Green_Fan
Αήττητος λοιπόν παντού μέχρι τώρα ο Παναθηναικός..

Επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ με την Παρτιζάν στις 20.45!Πιστεύω οτι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να πετύχουμε μια εύκολη και άνετη νίκη παίζοντας ωραίο μπάσκετ και να κάνουμε το 4/4 στην Ευρωλίγκα..

Ελπίζω και αυτή τη φορά ο κόσμος να όσος ήτανε με την Cska και ακόμα περισσότερος..

Η ομάδα αυτή με όσα μας έχει προσφέρει μας χρειάζεται δίπλα της..Άλλωστε μας δίνει απίστευτες χαρές κάθε χρόνο..

ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!
Bonzo
Και εγώ το ελπίζω αλλά κάτι βαθιά μέσα μου λέει ότι το πολύ να ναι οι μίσοί...
sad.gif sad.gif
Εγώ πάντως θα πάω....
miltos
Κάθε εβδομάδα ψήνωμαι και πιο πολύ ότι θα πάω Πράγα με την ομάδα φέτος...ε ρε γλέντια... icon_drunk.gif τι λέτε για καμιά εκδρομή basketforum??
Green_Fan
Πολλά τα προβλήματα για την ομάδα σχετικά με τον αγώνα με την Παρτιζάν.Πάντως το ματς είναι εύκολο αλλά αν μέχρι την Πέμπτη χάσουμε την μισή ομάδα blink.gif(έτσι πως το πάμε) θα αρχίσει να γίνεται δύσκολο.

QUOTE(contra.gr)
Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν την Πέμπτη για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Καταρχήν είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Γιάκα Λάκοβιτς. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις ενώ ο Σλοβένος γκαρντ ανέβασε πυρετό την Τρίτη.
Από την πλευρά του ο Διαμαντίδης κατάφερε να βγάλει τη μισή από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.


Αν δεν τα καταφέρουν οι Λάκοβιτς - Διαμαντίδης τότε πέφτει πολύ μεγάλο βάρος στον Σπανούλη και τον Καλαιτζή.Από την άλλη τα πράγματα πάνε καλά για Φέμερλινγκ. wink.gif

Πάντως πολύ μας γκαντεμιάσατε εσείς οι αρειανοί επειδή σας κερδίσαμε μέσα στο Αλεξάνδρειο.. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.