Θεωρώ ότι κάθε υγιής φίλαθλος, εκτίμησε το μπάσκετ του group F. Προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος από την Εθνική Ελλάδος. Δύσκολα θα περάσει στην τετράδα, αν και έχει ελπίδες
Αν δεν περάσει, εύχομαι στη Σερβία, την Ισπανία και τη Σλοβενία καλή επιτυχία. Ελπίζω ότι θα μας κάνουν να χαρούμε τα ματς του group F και στους ημιτελικούς
Με βάση τα ως τώρα δεδομένα:
Η Ισπανία είναι άνετα το μεγάλο φαβορί και θα παραμείνει όσο μένει ζωντανή. Άλλωστε, στα δύο τελευταία παιχνίδια της έπαιξε, κατά διαστήματα, το καλύτερο μπάσκετ του τουρνουά. Νομίζω ότι δε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη Γαλλία
Η Σερβία είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα (και η αγαπημένη μου, ακολουθούμενη από την Τουρκία), με έξοχο κοουτσάρισμα και φοβερή χημεία. Ο προημιτελικός με τη Ρωσία θα είναι και το αγαπημένο μου ματς-απ και βλέπω να κερδίζουν δύσκολα
Η Σλοβενία είναι άλλη μια overachieving ομάδα, η οποία έχει και τον ευκολότερο δρόμο για τους τέσσερις. Αν κερδίσει και το πρώτο της νοκ άουτ (έδειξε με την Τουρκία ότι παραμένει ψυχολογικά ευάλωτη), τότε θα παλέψει ακόμη και για τον τελικό
Η Τουρκία είναι overachieving, αλλά συνάμα πειστική. Αν περάσει την Ελλάδα (είναι καλύτερή μας), νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με τα όσα έχει καταφέρει, αλλά τουλάχιστον δίνει πάντα το 100% της και παίζει σαν ομάδα
Η Γαλλία θεωρητικά μπορεί να χτυπήσει την Ισπανία σε ένα πιο physical παιχνίδι, αλλά υστερεί σε ταλέντο τόσο στα πλάγια όσο και στο post χωρίς το Νοά. Δύσκολη έως αδύνατη η τετράδα, πιθανή μόνο η αποφυγή της συντριβής από τους Ισπανούς
Η Ελλάδα έχει μεν το ταλέντο για να κοντράρει και να κερδίσει τους Τούρκους, αλλά είναι νέα ομάδα, βασίζεται υπερβολικά σε συμπληρωματικό παίκτη, δεν εκμεταλλεύται το φροντκορτ και έχει δειλό κόουτς. Η 8άδα είναι από μόνη της επιτυχία
Η Ρωσία είναι κι αυτή από τις πετυχημένες ομάδες του τουρνουά με την 8άδα, αλλά στα close παιχνίδια (και σε αντίθεση με τους Έλληνες) έχει, λόγω Μπλατ, την πάστα του νικητή. Αν οι Σέρβοι δεν περάσουν μπροστά από νωρίς, έχουν σοβαρές ελπίδες
Η Κροατία είναι η χειρότερη από τις 8 ομάδες, αλλά από πλευράς ταλέντου είναι μία εκ των κορυφαίων. Αν, λόγω απώλειας Ντράγκιτς και Σμόντις, η Σλοβενία κλατάρει, τότε οι (δίχως Βούισιτς Κροάτες) έχουν θεωρητικά ένα 30% για τη νίκη