Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nash VS Kidd
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2
Pierce
πιστευω πως ο kidd μπορει να κανει περισσοτερα πραγματα μεσα στο γηπεδο σε σχεση με τον nash , o oποιος βεβαια εχει βγει 2 φορες mvp ,και οτι εχει πετυχει πολλα στην καριερα του,κυριως ατομικα γιατι ομαδικα οι νετς δεν εχουν κανει παρα πολλα.αν θυμαμαι καλα ηταν και στην Eθνικη ομαδα στους ολυμπιακους του 96' στην ατλαντα. και επισης τα 77 τρπλ-νταμπλ ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ αριθμος. δυσκολη επιλογη, αλλα επιλεγω τζασον
teneatis
κι εγώ jason θα ψηφίσω. Θεωρώ οτι αμυντικά κερδίζει ότι χάνει στην επίθεση σε σχέση με τον nash.
Alexmei
εγώ έχω βαρεθεί τον Νας σαν MVP πια... φτάνει η μία φορα.. τι την θέλαν και την δεύτερη... Εγώ λέω Kidd γιατί προσφέρει περισσότερα από τον Nash ( επίσης βαρέθηκα να τρέχει στον αιφνιδιασμό και σε ανοιχτό γύπεδο να σουτάρει τρίποντο angry_red.gif ) τέσπα....... Jason Kidd for MVP and a title for the 77 τρίπλ-ντάμπλ! 69.gif
Keyser_Soze
Αν και καραγουστάρω τον Κιντ ψήφισα Νας γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή τον θεωρώ τον εξυπνότερο πλέι μέικερ στον κόσμο (και 2ο τον Παπαλουκά biggrin.gif ). Έχει εκπληκτική αντίληψη του παιχνιδιού. Ο Κιντ είναι πιο all around παίκτης αλλά αυτό δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση καλύτερο του Νας.
dizzy_fingers
Παίδες, κι εγώ θα πάω με τον Κιντ.
Πραγματικά, δεν ξέρω κατά πόσο ο ένας από τους δύο έχει καλύτερη court vision.
Και οι δύο είναι καταπληκτικοί στο να βρίσκουν τους συμπαίχτες τους στις πιο απίθανες γωνίες του γηπέδου.

Ο Νας είναι πιο αθλητικός (όχι όμως και δυναμικός), σίγουρα, από τον Κιντ και πιο εμφανής επιθετικά.
Το πρώτο, είναι που με κάνει να απολαμβάνω περισσότερο τον αμερικανό γκαρντ, καθώς χωρίς να τρέξει μπορεί με μία λόμπα από τα 20 μέτρα να βγάλει τον Κάρτερ μόνο του στον αιφνιδιασμό.

Επίσης, έχω την εντύπωση πως έχει και μεγαλύτερη φαντασία στο παιχνίδι του από τον Νας.

Όλα αυτά, συν η γενική παρουσία με τα πολλά ριμπάουντ και τα triple double του, με κάνουν να κλίνω προς τον βετεράνο γκαρντ των Νετς.
NBAholic
Κιντ, ο οποίος θα μπορούσε να έχει το MVP το 2002. Έχει καλυφθεί νομίζω η σύγκριση. Εγώ να προσθέσω μόνο ότι ο Κιντ όχι μόνο έχει ιστορικό βελτίωσης ομάδων, αλλά και οι πρώην ομάδες του έχουν ιστορικό επιδείνωσης. Ο Νας εκτόξευσε τους Σανς πέρυσι, αλλά οι Μαβς δεν έχασαν σχεδόν τίποτα, παρότι τον αντικατέστησαν με έναν κατά τα φαινόμενα κατώτερο παίχτη. Απλώς, ο Νας κέρδισε στο νήμα το Σακ, ενώ ο Κιντ έχασε για λίγο απ'τον Ντάνκαν.
liolias
Φυσικα Κιντ.Εκτος του οτι ειναι και συμπαικτης με τον Καρτερ και τον παω πολυ που παει ο Νασ να παιξει μπασκετ με τετοια φατσα??
Achilleas13
Ψηφίζω Ναsh,αν και δεν τον πολυ πάω.Δεν είναι τυχαλια 2 φορές MVP
Greek-Lord
Nash,από τους αγαπημένους μου στο NBA..Και φυσικά δεν έχει βγει τυχαία 2 φορές MVP..Αστέρι smile.gif
Primo
Εγω ως φαν του κιντ θα πω κιντ,αν και πιστευω πυς οι περισσοτεροι θα πειτε τον Νας...
Alexmei
Ναι έχει ξαναγίνει παρόμοιο τόπικ εδώ αλλά δεν πειράζει...


Εγώ λέω πως ο kidd γιατι... έχω εξηγήσει στο άλλο τόπικ tongue.gif tongue.gif
Pierce
οπως βλεπεις στο αλλο τοπικ ειμαστε 10-11 για αυτο δωσε ψηφο στον jason να τον ισοφαρισουμε τον καναδο cool.gif
kostasvc15
Kidd και εγω.Ειναι καλυτερος στην αμυνα.Επιθετικα ειναι ιδιοι αν και πιιστευω πων αν ο Kidd ηταν στους Σανς τωρα θα ειχε πιο πολλες ασιστ απο τον Νας.
V@Roxe##13
Κιντ για μενα, ειναι καλυτερος αμυντικος, γενικα το παιχνιδι του ειναι πιο πλουραλιστικο!Επισης αν επαιζε στους Σανς θα εδινε και αυτος παρα μα παρα πολλες ασιστ, οπως ο Νας. Ο Καναδος βεβαια ειναι καλυτερος εκτελεστης.
Das Kapital
Και εγω δαγκωτο κιντ ο τυπος ειναι παιχτουρα!!!
grigoris
Κι εγώ παιδιά Κιντ θα πω γιατί είναι και λίγο (χμμμμμμμμμ,πως να το θέσω) κωλοπαιδάκι και όχι clean cut όπως ο Νας.Βγάζει και λίγο αλανιάρικο στο παιχνίδι του...
dizzy_fingers
Συνένωσα τα ποστ από το παλιό με το καινούριο τόπικ.
Air Kef
Καλα έκανες! wink.gif

Λέω Νας δαγκωτο..Καλύτερος σουτερ,παίζει εκπληκτικα το πικ'ν'ρολ,απο τους καλύτερους όλων των εποχών στο συγκεκριμενο play,πολύ θεαματικος χωρις καν να καρφωνει,ηγέτης,επαναστάτης..
Das Kapital
Εστειλε κανεις σας στο σικαγο -ντητροιτ ποιος ειναι καλυτερος μεταξυ νας και κιντ?
kostasvc15
Κατι ακουσα και εγω...αλλα δεν εστειλα τιποτα!
Das Kapital
Εγω εστειλα αυτο που ειπε για να γινει καποιος δημοσιογραφος και ποιος ειναι ο καλυτερος παιχτης και ακουσατε τι απαντησε !!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΟΛΙΑ?
James Bond
ψηφίζω Nash γιατί είναι ο καλύτερος playmaker του ΝΒΑ και πάω πολύ τους Suns.Αλλά και για τισ τρελές του πάσες. suns1-sm.gif
man10
Σορυ Στηβ αλλα εγω ψηφιζω Κιντ... 41.gif 41.gif 41.gif
B for Basketball
steve nash ετσι απλα...!!!!!
Ginobili
Εγώ προτίμησα τον Κίντ.Ο Νάς είναι πιο νορμάλ παίκτης για μένα...ο Κίντ είναι πιο τρελλός,και τον θεωρώ..έστω και για λίγο...λίγο καλύτερο στην πάσα...
(Δεν έλαβα υπόψη μου το γεγονός ότι δέρνει την γυναίκα του.... smiley.gif )
jimol34
Jason Kidd
General
KIDD εύκολα. Ο Nash είναι πανέξυπνος, με πολύ καλύτερο σουτ απο Kidd και πολυ πιθανό καλύτερος απο Stockton. Αλλά τα MVP που πήρε ειναι καθαρά συγκιριακά επειδή ταίριαξε πολύ στη χημεία των Suns.

Πραγματικός PG όμως είναι ο Kidd. Έχει καταφέρει τόσες φορές να πάει την παλτομάδα του στα playoff ολομόναχος. Εχει φτιάξει συμβόλαια ζωής σε παίχτες που δε το αξίζουν και που έγιναν καλύτεροι χάρη σε αυτόν και μόνο. Πχ. Jefferson, την ανάσταση του Carter που χωρις Kidd θα ήταν απλά ένας καλός θεαματικός SG, Kenyon Martin που μόλις πήγε Denver φάνηκε το επίπεδό του, Kristic, Nachbar και πιο πρόσφατα τον Mikki Moore που κατάφερε να κοροιδέψει τους Kings και να του δώσουν MLE! Απίστευτο το τελευταίο.. στα 31 του..

KIDD best PG ever smile.gif
B for Basketball
QUOTE(General @ Aug 1 2007, 02:08 PM) *
στα 31 του..

KIDD best PG ever smile.gif

34 ειναι...το 1973..

αν παρουμε τα οργανωτικα καθηκοντα του καθενος....θα δουμε οτι τα τελευταια 4 χρονια ο νας εχει μεγαλυτερο μ.ο ασιστ...κ ολοι συμφωνουμε πως ο νας ειναι καλυτερος σκορερ....so??? κ μην πειτε πως φταιει η ηλικια...ενα χρονο διαφορα εχουν...1974 ο νας...1973 ο κιντ!
General
QUOTE(B for Basketball @ Aug 1 2007, 05:37 PM) *
34 ειναι...το 1973..

αν παρουμε τα οργανωτικα καθηκοντα του καθενος....θα δουμε οτι τα τελευταια 4 χρονια ο νας εχει μεγαλυτερο μ.ο ασιστ...κ ολοι συμφωνουμε πως ο νας ειναι καλυτερος σκορερ....so??? κ μην πειτε πως φταιει η ηλικια...ενα χρονο διαφορα εχουν...1974 ο νας...1973 ο κιντ!



Αν θες να βρεις την αλήθεια σε νούμερα πρόσθεσε τη διαφορά των πόντων των συμπαιχτών του με και χωρίς αυτόν. Χωρίς Kidd πολλοί παίχτες δε θα "υπήρχαν" στο ΝΒΑ και κοίτα τι συμπαίχτες είχε στη καριέρα του ο καθένας. Δεν υποτιμάω τον Nash, τον θεωρώ τοπ 3 pg ever, αλλά έχει amare, marion, barbosa, diaw και 3-4 πολύ καλούς σουτέρ ακόμα.


Και 31 εννοώ τον Moore! smile.gif
B for Basketball
QUOTE(General @ Aug 1 2007, 02:49 PM) *
Αν θες να βρεις την αλήθεια σε νούμερα πρόσθεσε τη διαφορά των πόντων των συμπαιχτών του με και χωρίς αυτόν. Χωρίς Kidd πολλοί παίχτες δε θα "υπήρχαν" στο ΝΒΑ και κοίτα τι συμπαίχτες είχε στη καριέρα του ο καθένας. Δεν υποτιμάω τον Nash, τον θεωρώ τοπ 3 pg ever, αλλά έχει amare, marion, barbosa, diaw και 3-4 πολύ καλούς σουτέρ ακόμα.
Και 31 εννοώ τον Moore! smile.gif

α...δηλαδη αν ο νας δεν ειχε ολους αυτους να τον πλαισιωνουν δεν θα ηταν τοσο ψηλα οσο ειναι τωρα? κ επισης ο μπαρμποσα ηταν κυριως αντικαταστατης του νας...κ ο μπορις ντιο δεν αποτελει παραδειγμα...την τελευταια χρονια ειχε λιγο τα χαλια του...ομως οι σανς απεδωσαν το ιδιο μπασκετ...οι 2 τελευταιοι που λες ηταν ρολιστεσ κ οχι παιχτες πρωτης γραμμης...! με τα λογια σου μου λες πως ο κιντ κανει καλυτερους τους συμπαιχτες του...ενω ο νας γινεται καλυτερος απο τους συμπαιχτες του...δεν νομιζω πως οι σανς χωρις νας θα απεδιδαν αυτο το μπασκετ...ασχετα αν στο τελος απετχυχαν( εδω απετυχαν οι νταλλας)
General
"α...δηλαδη αν ο νας δεν ειχε ολους αυτους να τον πλαισιωνουν δεν θα ηταν τοσο ψηλα οσο ειναι τωρα?"

Ναι.

"κ επισης ο μπαρμποσα ηταν κυριως αντικαταστατης του νας..."

O Barbosa είναι SG καθαρό και τα 12 λεπτά που δεν έπαιζε ο Νash κι ούτε ο λίγος backup του Banks, τότε αναγκαστικά κατέβαζε μπάλα ο Barbosa που είχε btw 33mpg, δηλαδη λεπτά ουσιαστικά βασικού και περισσότερα του Diaw, που φέτος ήταν όντως πεσμένος συγκριτικά με πέρυσι. Παρ'ολαυτά πολύ καλύτερος απόλους τους παίχτες των Nets εκτός των Kidd, Carter και Jefferson (που έχασε σχεδόν τη μισή χρονιά).

"...ομως οι σανς απεδωσαν το ιδιο μπασκετ..."

Oι Suns κατάφεραν να πάνε και φέτος ψηλά λόγω της επιστροφής του Amare που πρόπερσι έχασε όλη τη season. Αυτός ήταν κι ο βασικός λόγος που ο Γάλλος έπαιζε 5 λεπτά λιγότερο και τα νούμερα του ήταν πεσμένα. Ουσιαστικά σε 48 mins η αποδοτικότητά του ήταν σχεδόν ίδια.

"με τα λογια σου μου λες πως ο κιντ κανει καλυτερους τους συμπαιχτες του...ενω ο νας γινεται καλυτερος απο τους συμπαιχτες του..."

Αυτός είναι ένας λόγος που όπως είπα στα πρώτα μου posts δε γράφω πολύ σε forums. Μάλλον δε διάβασες τι έγραψα. Είπα ότι ο Nash είναι τοπ 3 pg ever. Προφανώς κάνει καλύτερους τους συμπαίχτες του, απλά δεν είναι τόσο καλός σε αυτό όσο ο Kidd και το βασικότερο, ταίριαξε πάρα πολύ στη χημεία της ομάδας και έβγαλε το 100% των ικανοτήτων του. Άσε που οι Suns έχουν σχεδόν 110ppg δηλαδή οι στατιστικοί μέσοι όροι όλων των παιχτών είναι σχετικά πλασματικοί. Και για να μη προκαλέσω διαμάχες, θέλω να πω ότι είμαι μεγάλος fan του Nash και των Suns και φέτος μάλιστα δεν απέτυχαν όπως το Dallas. Οι Mavs στα ίσα ξεφτιλίστηκαν από το πάθος των Warriors, οι Suns έπρεπε να έιναι φετινοι πρωταθλητές αλλά τους έφαγε 1) ο Στερν με τις αποβολές του Amare και Diaw που ήταν άδικες και 2) ο Donaghy (κοίτα το αντίστοιχο post που έδωσα videaki ή το buzzer beater) για τα παιχνίδια που στήθηκαν).
NBAholic
QUOTE
Πραγματικός PG όμως είναι ο Kidd. Έχει καταφέρει τόσες φορές να πάει την παλτομάδα του στα playoff ολομόναχος.


O Nας ωστόσο έκανε κάτι ανάλογο το 2005. Μην ξεχνάμε ότι οι Σανς, παρά την παρουσία των Μάριον-Αμάρε, εκτοξεύτηκαν κατά 32 νίκες-από εκτός πλέι οφ διά περιπάτου σε τελικά Δύσης.

QUOTE
KIDD best PG ever


Εμμ, not really. Μάτζικ, Ρόμπερτσον, Στόκτον, Κούζι, Τόμας, ίσως και Φρέιζιερ μπαίνουν/μπορούν να μπουν ψηλότερα.

QUOTE
Δεν υποτιμάω τον Nash, τον θεωρώ τοπ 3 pg ever


Επίσης τον υπερτιμάς. Ο Νας στην κορυφή του δεν είναι καλύτερος απ'όσο ήταν ο Πέιτον ή ο Κέβιν Τζόνσον στη δική τους. Το μόνο που τον κάνει να φαίνεται καλύτερος είναι τα 2 MVP. Αλλά κάπου δε λένε όλη την αλήθεια, τουλάχιστον απ'τη στιγμή που ο Νας έχει 2 και ένας παίκτης σαν το Σακίλ έχει 1...
kostasvc15
QUOTE(General @ Aug 1 2007, 02:08 PM) *
την ανάσταση του Carter που χωρις Kidd θα ήταν απλά ένας καλός θεαματικός SG,

blink.gif Αντε γεια!
Η ανασταση του Καρτερ οφειλεται μονο και μονο στον ιδιο τον Καρτερ και στο γεγονος οτι αλλαξε ομαδα!Επιτηδες δεν επαιζε καλα για ενα διαστημα μπας και γινει ανταλλαγη.Χωρις τον Κιντ στο Τοροντο ηταν απλα ενας καλος θεαματικος sg;Δεν νομιζω...
Και να σου πω πως ο Καρτερ ανεστησε τον Κιντ.Πριν παει ο Καρτερ στο Ν.Τζερσυ οι Νετς ειναι τελευταιοι στην Ατλαντικ (και τους εβαλε στα πλει οφς)και ο Κιντ δεν επαιζε καθολου καλα (και ειχε πει πως θα σταματαγε το 2005-06)

Α,οσο για τον Μαρτιν ειναι τραυματιας εδω και καιρο... icon_wave.gif
General
QUOTE(NBAholic @ Aug 1 2007, 07:16 PM) *
O Nας ωστόσο έκανε κάτι ανάλογο το 2005. Μην ξεχνάμε ότι οι Σανς, παρά την παρουσία των Μάριον-Αμάρε, εκτοξεύτηκαν κατά 32 νίκες-από εκτός πλέι οφ διά περιπάτου σε τελικά Δύσης.



Εμμ, not really. Μάτζικ, Ρόμπερτσον, Στόκτον, Κούζι, Τόμας, ίσως και Φρέιζιερ μπαίνουν/μπορούν να μπουν ψηλότερα.
Επίσης τον υπερτιμάς. Ο Νας στην κορυφή του δεν είναι καλύτερος απ'όσο ήταν ο Πέιτον ή ο Κέβιν Τζόνσον στη δική τους. Το μόνο που τον κάνει να φαίνεται καλύτερος είναι τα 2 MVP. Αλλά κάπου δε λένε όλη την αλήθεια, τουλάχιστον απ'τη στιγμή που ο Νας έχει 2 και ένας παίκτης σαν το Σακίλ έχει 1...



OK απόψεις είναι αυτές δε τρέχει τπτ που διαφωνούμε, αλλά παρακολουθώ ΝΒΑ από κοντά περιπου 17 χρόνια και εχώ δει πολλά retro ματς. To επίπεδο αυτή τη στιγμή απο πλευράς τεχνικής κατάρτισης, τεχνολογίας και επιστήμης σε θέματα σωματικής εξάσκησης αλλά και coachαρίσματος αλλά και πολύ απλά ο σωματότυπος του ανθρώπου, έχουν αλλάξει πολύ. Και ΟΛΑ προς το καλύτερο. Δεν υποτιμώ τους παλιούς που ανέφερες, στην εποχή τους ήταν οι καλύτεροι αλλά τώρα δε θα είχαν πολλές ελπίδες για διακρίσεις για τους λόγους που ανέφερα. Για να λέμε την αλήθεια δεν έχει καν νόημα η σύγκριση γιατι τα δεδομένα είναι πάρα πολύ διαφορετικά. Ο Stockton και ο Magic θα μπορούσαν πάντως να σταθούν άνετα και τώρα. Όσο για τους τοπ 3 κατ'εμε, είναι οι Kidd, Magic, Nash.
General
QUOTE(kostasvc15 @ Aug 1 2007, 07:20 PM) *
blink.gif Αντε γεια!
Η ανασταση του Καρτερ οφειλεται μονο και μονο στον ιδιο τον Καρτερ και στο γεγονος οτι αλλαξε ομαδα!Επιτηδες δεν επαιζε καλα για ενα διαστημα μπας και γινει ανταλλαγη.Χωρις τον Κιντ στο Τοροντο ηταν απλα ενας καλος θεαματικος sg;Δεν νομιζω...
Και να σου πω πως ο Καρτερ ανεστησε τον Κιντ.Πριν παει ο Καρτερ στο Ν.Τζερσυ οι Νετς ειναι τελευταιοι στην Ατλαντικ (και τους εβαλε στα πλει οφς)και ο Κιντ δεν επαιζε καθολου καλα (και ειχε πει πως θα σταματαγε το 2005-06)

Α,οσο για τον Μαρτιν ειναι τραυματιας εδω και καιρο... icon_wave.gif



Λυπάμαι που βγαίνω σωστός για το επίπεδο των threads στα φορουμ γενικά και με τα "αντε γεια" tongue.gif

Anyways, για τον Carter θα πω απλά πως κανείς παίχτης δε παίζει επίτηδες άσχημα, αυτό είναι απλά τρελό γιατί θα έπεφταν οι μετοχές του. Απλά δεν ήταν αρκετά καλός.

Όσο για τον Martin, έκανε sign n trade το 2004 και έπαιξε 70 και 56 αγώνες τις πρώτες χρονιές πριν αποκτήσει το σοβαρό πρόΒλημα στα γόνατα. Αρκετοί αγώνες δηλαδή.. με στατιστικά αρκετά χαμηλότερα από αυτά που του χάριζε ο Kidd. Τραυματίας ήταν ουσιαστικά φέτος που έχασε όλη τη χρονιά και το 1/3 της σεζον πρόπερσι.

peace.gif
B for Basketball
QUOTE(General @ Aug 1 2007, 05:43 PM) *
Λυπάμαι που βγαίνω σωστός για το επίπεδο των threads στα φορουμ γενικά και με τα "αντε γεια" tongue.gif

συγνωμη αλλα δεν το επιασα αυτο?????
General
QUOTE(B for Basketball @ Aug 1 2007, 09:06 PM) *
συγνωμη αλλα δεν το επιασα αυτο?????



Σε ένα άλλο thread λέγαμε ότι ολα τα τοπικς καταλήγουν να γίνονται flaming. Δηλαδή εγωιστικές διαμάχες για το ποιου η άποψη είναι η καλύτερη. Xωρίς εποικοδομητικη συζήτηση δηλαδή. Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα σε όλα τα forum ανεξαρτήτως χώρας ή θέματος και γιαυτό είχα πει παλιότερα ότι δε postάρω πολύ. Αλλα εντάξει μη το κάνουμε και θέμα, παντου και πάντα υπάρχουν άσχετοι που θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους. Γενικά το λεω αυτό μη το πάρει κανεις προσωπικά tongue.gif

Τεσπα... KIDD FTW!! smile.gif
B for Basketball
QUOTE(General @ Aug 1 2007, 06:16 PM) *
Σε ένα άλλο thread λέγαμε ότι ολα τα τοπικς καταλήγουν να γίνονται flaming. Δηλαδή εγωιστικές διαμάχες για το ποιου η άποψη είναι η καλύτερη. Xωρίς εποικοδομητικη συζήτηση δηλαδή. Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα σε όλα τα forum ανεξαρτήτως χώρας ή θέματος και γιαυτό είχα πει παλιότερα ότι δε postάρω πολύ. Αλλα εντάξει μη το κάνουμε και θέμα, παντου και πάντα υπάρχουν άσχετοι που θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους. Γενικά το λεω αυτό μη το πάρει κανεις προσωπικά tongue.gif

Τεσπα... KIDD FTW!! smile.gif

οντως αυτο το φαινομενο υπαρχει...αλλα λαθη ειμαστε..ανθρωπους κανουμε...so παντα καποιος θα παρεξηγηθει ι θα αντιδρασει με οχι κ τον καλυτερο τροπο....! παντως αποδεχομαι την γνωμη σου κ ελπιζω εσυ την δικια μου....
ΚΑΛΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ..
by the way...NASH FTW tongue.gif tongue.gif
NBAholic
QUOTE
OK απόψεις είναι αυτές δε τρέχει τπτ που διαφωνούμε, αλλά παρακολουθώ ΝΒΑ από κοντά περιπου 17 χρόνια και εχώ δει πολλά retro ματς. To επίπεδο αυτή τη στιγμή απο πλευράς τεχνικής κατάρτισης, τεχνολογίας και επιστήμης σε θέματα σωματικής εξάσκησης αλλά και coachαρίσματος αλλά και πολύ απλά ο σωματότυπος του ανθρώπου, έχουν αλλάξει πολύ. Και ΟΛΑ προς το καλύτερο. Δεν υποτιμώ τους παλιούς που ανέφερες, στην εποχή τους ήταν οι καλύτεροι αλλά τώρα δε θα είχαν πολλές ελπίδες για διακρίσεις για τους λόγους που ανέφερα. Για να λέμε την αλήθεια δεν έχει καν νόημα η σύγκριση γιατι τα δεδομένα είναι πάρα πολύ διαφορετικά. Ο Stockton και ο Magic θα μπορούσαν πάντως να σταθούν άνετα και τώρα. Όσο για τους τοπ 3 κατ'εμε, είναι οι Kidd, Magic, Nash.


Το δίκαιο για εμένα είναι να συγκρίνεις τους πάντες με βάση τα όσα πέτυχαν στη δική τους εποχή, όχι με υποθέσεις του τι πετύχαιναν οι παλιοί σήμερα, αν τηλεμεταφέρονταν. Άλλωστε, ακόμη και με τηλεμεταφορά, οι παλιοί θα είχαν τη δυνατότητα να "πιάσουν" με τον καιρό τους σημερινούς, έχοντας τα ίδια μέσα προς διάθεση. Σίγουρα, πχ, ο Ντολφ Σέιζ σήμερα δε θα σούταρε "set shots" ούτε ο Κούζι, λόγω έμφυτου ταλέντου, θα είχε πρόβλημα να κάνει σταυρωτές ντρίμπλες. Αλλά, όπως βλέπεις, μπαίνουν πλέον πολλά "αν" στην εξίσωση, γι'αυτό αποφεύγω αυτό το μέτρο σύγκρισης.

ΥΓ. Κι εδώ που τα λέμε, ο τωρινός Νας πρέπει να ταξιδέψει πολλές δεκαετίες πίσω για να θεωρηθεί αθλητικά προικισμένος.
Gravedigger
Νομίζω πως ο General θέλει να πει κάτι που με βρίσκει σύμφωνο.Ότι ναι μεν ο Nash είναι 1 πολύ καλός παίχτης αλλά του έχει ταιριάξει τέλεια και η ομάδα και για αυτό αποδίδει το μέγιστο των ικανοτήτων του.Τώρα για τις άλλες συγκρίσεις που έγιναν δεν θέλω να σχολιάσω κάτι αφού ο καθένας έχει την γνώμη του.Πάντως δεν πιστεύω ότι ο Kidd είναι ο καλύτερος PG ever...
kostasvc15
QUOTE(General @ Aug 1 2007, 05:43 PM) *
Λυπάμαι που βγαίνω σωστός για το επίπεδο των threads στα φορουμ γενικά και με τα "αντε γεια" tongue.gif

Anyways, για τον Carter θα πω απλά πως κανείς παίχτης δε παίζει επίτηδες άσχημα, αυτό είναι απλά τρελό γιατί θα έπεφταν οι μετοχές του. Απλά δεν ήταν αρκετά καλός.

Συγγνωμη αδερφε!Παρασυρθηκα αλλα δεν το ειπα για κακο(μου εχει κολλησει απο το Τσουκαλα smile.gif ), ουτε για να σου δειξω οτι εχω δικιο παρολο που τα ειπες λιγο αποτομα για τον Βινς,μην με παρεξηγησεις...

Οσο για τον Καρτερ επιτηδες δεν επαιζε οσο καλα οσο μπορουσε (μιλαω για τη χρονια του trade).Απο τους 25 ποντους ειχε πεσει στους 15(μολις πηγε Νετς ξανα στους 25),εκανε δηλωσεις πως δεν θελει να καρφωσει πια,ειχε ακουστει πως ελεγε τα συστηματα στους αντιπαλους(εγω δεν το νομιζω) και αλλα πολλα...γιαυτο τον μισουν ολοι οι οπαδοι των Ραπτορς τωρα
B for Basketball
QUOTE(kostasvc15 @ Aug 1 2007, 11:39 PM) *
Συγγνωμη αδερφε!Παρασυρθηκα αλλα δεν το ειπα για κακο(μου εχει κολλησει απο το Τσουκαλα smile.gif ), ουτε για να σου δειξω οτι εχω δικιο παρολο που τα ειπες λιγο αποτομα για τον Βινς,μην με παρεξηγησεις...

Οσο για τον Καρτερ επιτηδες δεν επαιζε οσο καλα οσο μπορουσε (μιλαω για τη χρονια του trade).Απο τους 25 ποντους ειχε πεσει στους 15(μολις πηγε Νετς ξανα στους 25),εκανε δηλωσεις πως δεν θελει να καρφωσει πια,ειχε ακουστει πως ελεγε τα συστηματα στους αντιπαλους(εγω δεν το νομιζω) και αλλα πολλα...γιαυτο τον μισουν ολοι οι οπαδοι των Ραπτορς τωρα

εκανε κατι τετοιο ο βινς??????? και το λες κ ολας σαν φαν του???????κριμα κ τον εκτιμουσα πολυ....κριμα...οι μεγαλοι παιχτες φαινονατι κ απο τις επιλογες τους και ο βινς εχασε εδαφος με ατο για μενα... 68.gif
hagi
Σίγουρα ο Νας είναι εξαιρετικός παίχτης και αυτό το λέει το βραβείο 2 φορές του MVP αλλά προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο Kidd.Νομίζω δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσες φορές τριπλ νταμπλ και ίσως έχει αδικηθεί σε διακρίσεις ο Kidd.

Ψήφισα λοιπόν Kidd.
Ginobili
Σαρώνει ο Κίντ βλέπω!!!!....δεν το περίμενα.... smiley.gif
jimol34
QUOTE(General @ Aug 1 2007, 05:34 PM) *
OK απόψεις είναι αυτές δε τρέχει τπτ που διαφωνούμε, αλλά παρακολουθώ ΝΒΑ από κοντά περιπου 17 χρόνια και εχώ δει πολλά retro ματς. To επίπεδο αυτή τη στιγμή απο πλευράς τεχνικής κατάρτισης, τεχνολογίας και επιστήμης σε θέματα σωματικής εξάσκησης αλλά και coachαρίσματος αλλά και πολύ απλά ο σωματότυπος του ανθρώπου, έχουν αλλάξει πολύ. Και ΟΛΑ προς το καλύτερο. Δεν υποτιμώ τους παλιούς που ανέφερες, στην εποχή τους ήταν οι καλύτεροι αλλά τώρα δε θα είχαν πολλές ελπίδες για διακρίσεις για τους λόγους που ανέφερα. Για να λέμε την αλήθεια δεν έχει καν νόημα η σύγκριση γιατι τα δεδομένα είναι πάρα πολύ διαφορετικά. Ο Stockton και ο Magic θα μπορούσαν πάντως να σταθούν άνετα και τώρα. Όσο για τους τοπ 3 κατ'εμε, είναι οι Kidd, Magic, Nash.

Το επίπεδο από πλευράς τεχνικής κατάρτισης δε νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερο. Στα υπόλοιπα συμφωνώ αλλά αν αν τηλεμεταφέραμε σήμερα π.χ. τον Magic Johnson, θα γυμναζόταν με τα τωρινά μέσα, το ίδιο και ο Τόμας και οι υπόλοιποι. Οπότε δε θα υστερούσαν σε φυσική κατάσταση από τους τωρινούς.
General
Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτο το post αλλά μιας και το βρήκα σας το κάνω paste.. Τα λόγια του Lebron για τον Kidd τωρα που τον έχει συμπαίχτη στην εθνική... καλόμαθε.



"You run, he'll find you," James said of Kidd. "That's the best part of my game, running the floor. I don't have that luxury in Cleveland, so this is a treat for me. It's going to be tough to go back to the way we play in Cleveland."
captain charisma
και οι δυο ειναι ισαξιοι και δυσκολευτηκα να καταληξω σε καποιον.ναι και οι δυο εχουν το ιδιο κοφτερο μυαλο.αλλα ο κιντ εχει φτασει και 2 φορες σε τελικους νβα ενω ο νας καμια.οκ η δυση ειναι πιο δυσκολη απο την ανατολη και δεν ειχε την ευκαιρια ο νας να παει τελικο.
nikolas12
Ο Nash δινει ασιστ αλλα μετα δεν υπαρχει κατι αλλο.Ο Kidd εχει κανει ρεκορ σε κλεψιματα στο κολλεγιο,ασιστ και ειναι καλος σκορερ.
Gravedigger
QUOTE(hip-hop @ Dec 31 2007, 13:52 ) *
Ο Kidd ειναι καλος σκορερ.

Για τον ίδιο Kidd μιλάμε???Αν ψάξεις να βρεις 1 ψεγάδι στον Kidd αυτό είναι το σκοράρισμα του σε αντίθεση με τον Nash ο οποίος όταν θέλει μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα του επιθετικά αφού έχει και αξιόλογο σουτ.
nikolas12
Μην σου πεταξω βλακεια και αμα γινει χιλια sorry οτι ο Nash δεν εχει τριποντο.Αμα βεβαιως ξεχασα να πω οτι ο Nash ειναι ενας πολυ καλος σκορερ γενικα τοτε παλι συγγνωμη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.