Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New Orleans Pelicans
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
New Orleans Pelicans




Let the Brow grow..




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 34-48
Leaders (2013-2014):



Πόντοι: A. Davis 20.8
Ριμπάουντ: A. Davis 10.0
Ασσίστ: Holiday 7.9


Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:HolidaySG:GordonSF:EvansPF: DavisC:Asik


Πάγκος:
PG's: J. Fredette, Russ Smith
SG's: A. Rivers, D. Miller
SF's: J. Salmons, L. Babbitt
PF's: R. Anderson
C's: A. Ajinca, J. Withey, P. Young


Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Salmons (FA), Young (FA), Fredette (FA),Asik (trade από Rockets)
Draft Picks: -

Έφυγαν: B. Roberts (Hornets), J. Smith (Knicks), Amudson (Cavaliers), Morrow(Thunder),Aminu (Mavericks) Greg Stiemsma (Raptors)

Προπονητής:

Monty Williams

Ο coach των Pelicans παρουσίασε ένα συνολο πέρσι που είχε σαν πρώτο μέλημα να παίξει και να χαρεί το παιχνίδι. Οι Pelicans ήταν ομάδα που είχε ποικιλία στο επιθετικό της παιχνίδι και στο καλό τους βράδυ μπορούσαν να σκοράρουν με άνεση. Το θέμα είναι πως αν η ομάδα θέλει να ανέβει επίπεδο και να κυνηγήσει την πρόκριση στα play-offs, θα πρέπει να γίνει καλύτερη και σκληρότερη στο αμυντικό κομμάτι. Και αυτό θα πρέπει να είναι ο στόχος του προπονητή για φέτος.

Σχόλιο:

Η περσινή χρονιά είχε λίγο από όλα για την ομάδα των Pelicans. Αρχικά είχαν την τύχη να βλέπουν τον Davis να κάνει το πρώτο step- up στο παιχνίδι τους. Ο νεαρός PF/C πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες.
Οι Pelicans κατάφεραν σε αρκετά διαστήματα μέσα στη regular να παίξουν καλό μπάσκετ, να κάνουν σημαντικές νίκες και να τελειώσουν με ένα συμπαθητικό ρεκόρ. Όμως για μια ακόμα φορά χτυπήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών, καθώς τόσο ο Anderson όσο και ο Jrue τέθηκαν νωρίς εκτός μάχης. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε τα χαμένα ματς των Davis, Gordon και Evans, βλέπουμε ότι οι Pelicans δεν είχαν κάποιον εκ των βασικών τους για 151 παιχνίδια!!

Αυτό πρέπει να είναι το βασικό τους μέλημα για φέτος. Να μείνουν υγιείς. Και αυτό δεν ακούγεται και ιδιαίτερα εύκολο καθώς όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν παρουσιάσει ευπάθεια στους τραυματισμούς τα περασμένα χρόνια. Επίσης, το πρόβλημα στη θέση τρία. Ο Evans μπορεί στην επίθεση να μπορεί να καλύψει το SF, όμως αμυντικά έχει προβλήματα να μαρκάρει αντίπαλα forward και αυτομάτως γίνεται τρύπα στην άμυνα.
Το πιο σημαντικό πρόβλημα όμως που έχει να αντιμετωπίσει ο Coach Williams είναι το αμυντικό πλάνο. Οι Pelicans πέρσι δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση στην ομαδική άμυνα, και όσο καλός μπλοκέρ και να είναι ο Davis, σίγουρα δεν μπορεί να κρατήσει μόνος του την άμυνα μιας ομάδας. Πόσο δε μάλλον αν αυτή η ομάδα θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα φέτος και να μπει στα play-offs μιας τόσο ανταγωνιστικής Δύσης.

Πρόβλεψη: 40-42
Conference rank: 10th
Division rank: 5th


Rated: (en)joy
Νίκη με -άλλη μία- μεγάλη εμφάνιση απ' τον Davis 27/11/4 stl 6 blk και κερασάκι το game winner.



Επί της ευκαιρίας και αν είναι ακόμα πολυυυυύ νωρίς ορίστε και το πρώτο mvp ladder της σεζόν
-το οποίο μάλιστα είναι πριν την τελευταία του εμφάνιση. Eίναι τέτοιο δε το ξεκίνημα που έχει κάνει που με ωθεί απο τώρα σε διάφορα comparisons:

per>= 30 single seasons
Blocks Per Game >= 4
age 21 or younger per >= 25
SG3ptshooter
QUOTE(duncan21 @ Dec 6 2014, 11:49 ) *
http://www.basketball-reference.com/play-i...mp;order_by=pts

Αδιανόητα πράγματα.Το μεγαλείο του(ς) δεν έχει τελειωμό.

Tα βλέπω.

http://www.basketball-reference.com/play-i...amp;order_by=ws

Και παρ' όλα αυτά, οι Pelicans δεν ξεχωρίζουν. Ενώ είχαν 3-4 σάπια συμβόλαια, δηλαδή όλο το χώρο να φέρουν κάτι πολύ καλό εδώ και τώρα δίπλα στο rookie συμβόλαιο του Davis, έκριναν πως πρέπει να συνεχίσουν με το Gordon γιατί είναι εμπειρία λέει για τους πιο μικρούς όπως ο Rivers ο χαρακτήρας του, και με το Reke που είναι ο αγαπημένος λέει του Monty. Όπως έχω πει πολλάκις στο skype, ε με το ίδιο αεροπλάνο ας φύγουν. tongue.gif
Das Kapital
Είναι ενδεικτικό της διαφοράς που έχει η Δύση με την ανατολή το γεγονός ότι αυτή η ομάδα είναι στην 11η θέση της περιφέρειάς της. Davis από άλλον πλανήτη φέτος και το supporting cast πολύ δυνατό. Στην ανατολή οι Pelicans θα ήταν εύκολα στην πεντάδα-εξάδα.
aegeansheed
Τεράστιος! Αυτό το shooting range είναι καλή ευκαιρία να αναθεωρηθεί σήμερα. Think, AD, think and use from experience. Άκου εκεί 1ο τρίποντο της χρονιάς. Σε FIBA painting έγραφε από παντού. Γιατί όχι ένα μέτρο (πόσο είναι σε γιάρδες shooter? -ouch! icon_wave.gif ) πιο πίσω?
Δεύτερο καλό, ότι δε χρειάζεται στα offensive plays τελευταίας στιγμής να παίρνει πλέον τη μπάλα ο Anderson. Θα λειτουργεί ως αντιπερισπασμός.

SteveNashidis
Η ομάδα με το μικρότερο forum-ιακό ενδιαφέρον (καθώς μόνο 4 άτομα ασχολήθηκαν μαζί της φέτος ποστάροντας) κέρδισε τις εντυπώσεις και μπήκε στα playoff με παντελονάτη εμφάνιση στο τελευταίο ματς -τελικό με Spurs.
Ενδεικτικό το πόσο προετοιμασμένη μπήκε ήταν ότι, στο 1ο ημίχρονο η μόνη κακή φάση και λάθος που έκανε ήταν σε έναν αιφνιδιασμό όπου ο Pondexter πήγε να κάνει πάσα πίσω από την πλάτη. icon_drunk.gif .
Κατά τα άλλα τα plays της ήταν σωστά , δεν ήταν βιαστικά και οι επιλογές των παικτών της, εξίσου σοβαρές και αποτελεσματικές παρά τη σκληρή άμυνα του σαν αντονιο.
Για τον Davis τα έχουμε χιλιοπει είναι το Α και το Ω . Θα τραβήξει αρκετό κουπί τώρα και με ενδιαφέρον περιμένουμε την πρώτη του post-season εμφάνιση.
Ο Evans ήταν σταθερός και μπόρεσε να ανταποκριθεί στον ρόλο του οργανωτή της πρώτης πεντάδας. Ο Gordon άρχισε να βάζει τα σουτάκια του , ενώ ο Asik ήταν καλός στην άμυνα και προστάτευε τη ρακέτα . Τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως , μου την έκανε ο Cole που έβγαλε πάρα πολύ ενέργεια στο παρκέ και ως παγκίτης θα καθοδηγήσει την ομάδα με την εμπειρία που έχει , από τελικούς και playoff .
Χ factor θα ορίσω τον Jrue που ενδέχεται να απογειώσει την ομάδα με την απόδοση του μπαίνοντας και αυτός από τον πάγκο. Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν στο ρόλο τους οι Anderson, Pondexter , Cunningham , Ajinca που ειδικά οι τρεις τελευταίοι θα στοχοποιηθούν από το GS ως αδυναμίες των New Orleans Pelicans .
Δεν την λες και άσχημη ομάδα για playoff.
SG3ptshooter
Έφυγε Monty, δεν το περίμενα. Μάλλον είναι ώθηση για ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη Louisiana όπως και να χει.


"That's enough. They gave up. They were underneath -having Anthony Davis on the roster, hence-> - their lives."
SG3ptshooter
QUOTE
League sources confirmed on Wednesday that the Pelicans are waiting to see if the Chicago Bulls and coach Tom Thibodeau are going to part ways.

http://www.nola.com/pelicans/index.ssf/201...d_coaching.html

Yπάρχει Θεός τελικά. Αφού φέτος δε με γουστάρει καθόλου. Τον προκαλώ να κάνει το σωστό εκεί που πρέπει να ξεχάσω τα υπόλοιπα.
SG3ptshooter
QUOTE
GENTRY: DAVIS SECOND ONLY TO LEBRON
The Pelicans have officially introduced Alvin Gentry as their head coach, and he came out swinging: "We've got the best player in the NBA not named LeBron James."


Άι ρε κακομοίρη, είναι ασέβεια. Μια βδομάδα δεν έχει περάσει, έλεος. Και ναι, εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχω πει -και δεν το παίρνω πίσω, και ο Durant ήταν υγιής όταν το είπα- πως αν έλεγχες κάποια ομάδα σε αυτή την πενταετία ο ιδεατός franchise παίκτης σου είναι ο Anthony Davis. Αλλά είναι ξεφτίλα να φεύγεις απ' τον πρωταθλητή και να ξεχνάς όλως τυχαίως ποιος σου βρήκε δουλειά για head. strike.gif
SteveNashidis
Εντάξει δεν βρήκε χάρη στον Κερ δουλειά ο Τζέντρι. Είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στο Phoenix και από ατυχία δεν βρέθηκε και εκεί στους τελικούς ΝΒΑ.

Αλλά την θεωρώ άκυρη την δήλωση για Λεμπρον ενώ έχεις Davis στην ομάδα.
SG3ptshooter

Συνεχίζει το express του Cincinnati...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.