Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2013 NBA All-Star Weekend
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
captain charisma

ωραιο ντυσιμο το χελωνονιτζακι για το παιχνιδι των ρουκι....
kamtha5
αχαχαχα Αυτό το γούστο του Russell δεν έχει προηγούμενο ο τύπος είναι πολύ μπροστά!! tongue.gif Σήμερα κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη μέρα του All Star! Στα τρίποντα πιστεύω Novak, αλλά στηρίζω τον επόμενο σούπερ σταρ του μπάσκετ, τον Irving. Στα καρφώματα ο White είναι λογικό φαβορί, το κάρφωμα που έκανε στην Τουρκία από τη βολή με κάτω από τα πόδια είναι τρομερό...αλλά κάτι μου λέει Bledsoe! Στο skills είναι όλα ανοιχτά, εξάλλου όποιος το έχει παρακολουθήσει γνωρίζει πως οι παίκτες κάνουν χαβαλέ και στο shooting stars ο λαός θέλει νίκη του Horry με δικό του σουτ από το κέντρο!

~Δύση κι Ανατολή. Η μακροχρόνια κόντρα μπλε και κόκκινου για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Επίθεση εναντίον άμυνας. Δυο διαφορετικές κουλτούρες μπάσκετ στο ίδιο πρωτάθλημα. Αυτήν τη φορά με έδρα το Χιούστον, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι μεγαλύτεροι αστέρες του μπάσκετ. Μπορεί να μην έχει πολλή σημασία, αλλά ποια ομάδα θα επικρατήσει το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα για μας); Ξεκινώντας από τις απαρχές του ΝΒΑ και φτάνοντας στο σήμερα, οι "ειδικοί" του blog απαντούν:~

All-Star Game: Γολιάθ εναντίον ...Γολιάθ, πράξη 62η: http://kamikaze5.blogspot.gr/2013/02/all-star-game-62.html
captain charisma
τι εγινε ρε μαγκες δεν το δε κανεις το ολσταρ γκειμ??τοσο αδιαφορο ηταν?αλλες χρονιες ειχαμε κ λαιβ σχολιασμο....
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Feb 18 2013, 14:18 ) *
τι εγινε ρε μαγκες δεν το δε κανεις το ολσταρ γκειμ??τοσο αδιαφορο ηταν?αλλες χρονιες ειχαμε κ λαιβ σχολιασμο....

Εγω το βλεπω τωρα παντως. Καλα, οι φαν του Λεμπρον εχουν καταπιει τη γλωσσα τους, το εχω καταλαβει. Οι ΚΕΛΤΕΣ πανηγυριζουν ακομα και δεν προλαβαινουν να γραψουν. Οι υπολοιποι ομως? 69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.