Πως φτιάχνεις ομάδα για να πας τελικό? Δηλαδή ποια είναι η μαγιά της καλής ομάδας? Τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό το Detroit και το San Antonio?
Από ότι έχετε καταλάβει είμαι fan των sixers και εδώ και λίγο καιρό που άρχισα να ξανασχολούμε με το nba(λόγω ADSL και βέβαια basketforum ) μου έχει δημιουργηθεί η παραπάνω απορία…
Κατέβασα μερικούς αγώνες μέσω torrent κυρίως τους τελευταίους όπου λείπει ο al.
Αυτό που είδα από τους αγώνες αυτούς είναι μια πλήρης ομάδα με ένα μικρό πρόβλημα στη θέση 5 (Hunter και Dalembert είναι καλοί αλλά λίγοι) .Όμως στις υπόλοιπες θέσεις παρατήρησα μια υπεροπλία ,στον άσσο ο Salmons είναι «ότι πρέπει» για αλλαγή του Iverson και οι Iguadola και Korver είναι πολύ καλοί και μπορούν να σου πάρουν μερικά ματς ο ένας με την φοβερή του διείσδυση και ο άλλος με το φαρμακερό του σουτ. Στο 4 δεσπόζει η μορφή του Webber που αν και έχει τα χρονάκια του τους 20+ πόντους τους έχει για πλάκα…
Στον πάγκο είναι ο θρύλος της ομάδας mo’ Cheeks o οποίος αν και τον πρόλαβα στα τελευταία του νομίζω ότι ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς του NBA.
Γιατί λοιπόν αυτή η μετριότατη χρονιά ?Γιατί δεν μπορεί αυτή η ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω? Γιατί με τέτοιο προπονητή δεν παίζει καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ άμυνα??
Σίγουρα της λείπει το βάθος στον πάγκο που έχουν για παράδειγμα τα πιστόνια αλλά τι άλλο φταίει?? Γιατί δεν κερδίζει με τίποτα εκτός έδρας??
Αυτά απο εμένα περιμένω τις απόψεις σας!!!!