Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
loukas
καλημέρα,
η παναχαική τερμάτισε 2η πίσω απο τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος και ανέβηκε στην Γ' εθνική.
Για το τι ακούγεται για του χρόνου καλύτερα να σε ενημερώσει κάποιος που ξέρει..
Λουκάς
Augmon
QUOTE(edi 8 @ Jun 10 2008, 03:09 ) *
επειδη φαινεται οτι γνωριζεις πραγματα να ξερεις για τον πρωτο πωσ ποτε δεν αγαπησε την εαπ ενω για τον δευτερο εχω την εντυπωση πωσ προσπαθει να καλυψει την ολικη αποτυχια που ειχε ωσ προπονητησ στην εαπ
μαζι με αυτουσ ειναι και αλλοι γραφικοι απ την γειτονια σου που εχουν ιδεεσ του 70
στην αθηνα παντως ο απολλωνασ εχει μπασκετικη αυρα η εαπ ομωσ ακπλησει με το βολλευ

Γειτονιά μου;Ποια είναι η γειτονιά μου;θα εννοείς τον Αη Διονύση.Μπα ποτέ δεν έμενα εκεί ούτε καν κοντά
abalos9
QUOTE(COMBE 10 @ Jun 10 2008, 10:31 ) *
Καλημερα φιλε profitiilia,
Εχουμε καποιο νεο για την ομαδα μας τον Προφ.-Ηλια εκτος οτι θα συμετεχουμε στο πρωταθλημα της β εσκα-η την νεα σεζον. Ξερουμε ποιος θα ειναι ο νεος προνητης , αν θα κανουμε καποια προσθηκη για να επανελθουμε στο πρωταθλημα που μας αρμοζει? cool.gif

κριμα που ο προφητης ηλιας θα παιζει του χρονου στη β εσκαη αλλα τα πολλα λαθη στοιχισαν τη κατηγορια.κριμα και για το σιαμαντα που δεν του αρμοζει η β'
abalos9
QUOTE(xatzi-11 @ Jun 10 2008, 12:02 ) *
geia se olous tous patrinous...epeza prin 4-5 xronia stin patra stin panaxaiki....
fetos se poia thesi termatise???gia tou xronou ti akougete??

γιατι ρε συ νικολακη εφυγες απο τη πατρα??η παναχαικη βγηκε δευτερη αλλα του χρονου αν γυρισεις κι εσυ θα ανεβει σιγουρα...σε περιμενουμε νικολα!!
COMBE 10
QUOTE(xatzi-11 @ Jun 10 2008, 21:02 ) *
geia se olous tous patrinous...epeza prin 4-5 xronia stin patra stin panaxaiki....

Φιλε xatzi-11 για την παναχαικη καθε χρονο ισχυει το ιδιο δηλαδη η ανοδο στην Γ εθνικη!Η παλια φουρνια σιγα σιγα αποχωρει και με νεα παιδια και με τον ροδοπουλο στον παγκο της προσπαθει για το καλυτερο. Κριμα για εσενα γιατι θα ειχες ευκαιρια να ανδειχθει φετος! icon_wave.gif
Augmon
Ποια Παναχαϊκη και παραμύθια ρε παιδιά.Πήρε 5 παιχνίδια με το γνωστό και μη εξαιρετέο ψηλό ξανθό διαιτητή διασύρθηκε με τριαντάρες από γλαύκο και έσπερο.Όσο για ανάδειξη ,μετά το Βετούλα το χάος
profitisilias9
QUOTE(apollonaras @ Jun 9 2008, 23:59 ) *
Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα μεινουν αυτοι που ηταν και περυσι..

Αποχωρεί μάλλον ο Σαμαράς που θα δοθεί δανεικός σε ομάδα εθνικής κατηγορίας, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Κορακιανίτη που ενδεχομένως να πάει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. icon_wave.gif
profitisilias9
QUOTE(edi 8 @ Jun 10 2008, 03:09 ) *
επειδη φαινεται οτι γνωριζεις πραγματα να ξερεις για τον πρωτο πωσ ποτε δεν αγαπησε την εαπ ενω για τον δευτερο εχω την εντυπωση πωσ προσπαθει να καλυψει την ολικη αποτυχια που ειχε ωσ προπονητησ στην εαπ
μαζι με αυτουσ ειναι και αλλοι γραφικοι απ την γειτονια σου που εχουν ιδεεσ του 70
στην αθηνα παντως ο απολλωνασ εχει μπασκετικη αυρα η εαπ ομωσ ακπλησει με το βολλευ

Φίλοι edi 8 και Augmon
Μπορεί σε αυτά που λέτε να έχετε εν μέρει δίκιο, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και οι δύο εχουν αγωνιστεί πολλά χρόνια στην ΕΑΠ και έχουν τιμήσει τη φανέλα της.
blink.gif
Ακαρπη αποδείχθηκε η πρώτη συνάντηση που είχαν οι παλαίμαχοι της ΕΑΠ με τον πρόεδρο της ομάδας Κο Ρογδάκη. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα. sad.gif
profitisilias9
QUOTE(COMBE 10 @ Jun 10 2008, 10:31 ) *
Καλημερα φιλε profitiilia,
Εχουμε καποιο νεο για την ομαδα μας τον Προφ.-Ηλια εκτος οτι θα συμετεχουμε στο πρωταθλημα της β εσκα-η την νεα σεζον. Ξερουμε ποιος θα ειναι ο νεος προνητης , αν θα κανουμε καποια προσθηκη για να επανελθουμε στο πρωταθλημα που μας αρμοζει? cool.gif

Υστερα από την οριστικοποίηση του υποβιβασμού του Πρ.Ηλία στην Β' ΕΣΚΑ-Η, σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή θα ανακοινωθεί το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στο έμψυχο υλικό δεν νομίζω να πραγματοποιηθούν σαρωτικές αλλαγές αφού το υπάρχον δυναμικό είναι αρκετό για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να διεκδικήσει την επάνοδό της στην Α2.
icon_wave.gif
ntseber
exete akousei tipota gia to poios 8a einai boithos tou rodopolou sth pge? akougete oti tha paei o nikos o tseberlidis. 3erete kati?
profitisilias9
QUOTE(xatzi-11 @ Jun 10 2008, 12:02 ) *

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ενημερώνεσαι από την ιστοσελίδα του Πρ.Ηλία (www.sitemaker.gr/profitisilias9) για όλα όσα συμβαίνουν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η. 69.gif
xatzi-11
makari na girnaga stin panaxaiki...otan efiga egw apo patra prin 3 xronia eixe ekseretiki omada...
sipsa mpalis mikoniatis mosxovakis...poli kalo roster...krima pou pote den ta katafere....
kanane lathos otan apomakrinan ton mperdesi...tin agapouse tin omada kai ithele to kalitero...tespa...makari na paei kala fetos kai oi paragontes tis na valoun ligo mialo giati otan efiga gia athina den mu edinan to deltio mu giati pistevan oti tha paw allou stin patra...toso stenomialoi...
panospatra
QUOTE(apollonaras @ Jun 9 2008, 17:58 ) *
Αντε γραψτε να μαθαινουμε..Η Απολλωνιαδα λογικα θα παει για ανοδο..

φιλε μου για ανοδο μαλλον βλέπω τον έσπερο του χρονου αφου με θωνιατη και με τρεις προσθηκες που θα κανει θα τα παει μια χαρα , να μου το θυμηθεις .
loukas
Καλημέρες...
Πώς τα βλέπετα για του χρόνου για την Α2?
Είναι λίγο νωρίς αλλά όλοι έχουμε άποψη biggrin.gif
COMBE 10
QUOTE(loukas @ Jun 11 2008, 19:23 ) *
Καλημέρες...
Πώς τα βλέπετα για του χρόνου για την Α2?
Είναι λίγο νωρίς αλλά όλοι έχουμε άποψη biggrin.gif

Καλημερα φιλε loukas,
Οπως ειπες και εσυ ειναι νωρις γιατι ακομα οι ομαδες δεν εχουν διαμορφωσει τα ροστερ της νεα περιοδου.
Νομιζω οτι θα πρωταγωνιστησουν σιγουρα ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ , ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ και η ΚΡΗΝΗ για την πρωτη θεση. Επισης οσον αναφορα τον υποβιβασμο θεωρω οτι ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ , Π.Α.Ο.ΚΡΗΤΙΚΩΝ θα ειναι οι δυο ομαδες και απο εκει και περα υπαρχει ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ , ο νεοφωτιστος ΔΙΑΓΟΡΑΣ και ο Γ.Α.Σ ΠΥΡΓΟΥ επισης νομιζω οτι θα παλεψει με του αλλους δυο για την μια θεση. Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣ ειναι ομαδα αινηγμα γιατι μπορει να ε bball.gif νισχυθει ωστε να μην αντιμετωπισει καποιο προβλημα οπως και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ που εχει ενα προπονητη που εχει δειξει το εργο του και με την αγυια που την ειχε στην πενταδα της α2 αλλα και φετος με το προμηθεα. Νομιζω οτι Ε.Φ.Α , ΑΓΥΙΑ και ΡΟΙΤΙΚΑ θα κανουν ενα ιδιο πρωταθλημα με το περσινο. Για την ομαδα που δεν ξερω καθολου ειναι για το ΛΗΞΟΥΡΙ αν κρατησει το ιδιο ροστερ θα μεινει ανετα λογο εδρας αλλιως θα εχει προβλημα. bball.gif
Augmon
Θα διαφωνήσω σε πολλά μαζί σου φίλε.Κατ'αρχην για Κρήνη Ληξούρι συμφωνώ.Για Ολυμπιονίκη συμφωνώ αν και δεν εκτιμώ τις ικανότητες του Ευρωκόουτς θα έχει όλη την Εσκα-η από πίσω.Αφού είχαν τόση κάψα που ψάχνανε μέχρι πρότεινος να του βρουν δουλειά σε παιδικά και εφηβικά.Προμηθέας θα ναι έκπληξη του πρωταθλήματος αν πραγματοποιήσει τις προσθήκες που συζητάει.Παοκ για φούντο,Αραχωβίτικα Ροίτικα Βραχνέικα στο ίδιο καζάνι.Γαλαξίας όπως πέρυσι Ηφαιστος μπορεί και υποβιβασμός αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Παπανικολάου.ΕΦΑ τα ίδια και χειρότερα
COMBE 10
QUOTE(Augmon @ Jun 11 2008, 22:18 ) *
Θα διαφωνήσω σε πολλά μαζί σου φίλε.Κατ'αρχην για Κρήνη Ληξούρι συμφωνώ.Για Ολυμπιονίκη συμφωνώ αν και δεν εκτιμώ τις ικανότητες του Ευρωκόουτς θα έχει όλη την Εσκα-η από πίσω.Αφού είχαν τόση κάψα που ψάχνανε μέχρι πρότεινος να του βρουν δουλειά σε παιδικά και εφηβικά.Προμηθέας θα ναι έκπληξη του πρωταθλήματος αν πραγματοποιήσει τις προσθήκες που συζητάει.Παοκ για φούντο,Αραχωβίτικα Ροίτικα Βραχνέικα στο ίδιο καζάνι.Γαλαξίας όπως πέρυσι Ηφαιστος μπορεί και υποβιβασμός αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Παπανικολάου.ΕΦΑ τα ίδια και χειρότερα

Φιλε augmon,
Δεν μας ειπες την αποψη σου για ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤ και για Γ.Α.Σ ΠΥΡΓΟΥ?Επι της ουσιας η διαφωνια μας ειναι οτι ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ θεωρεις οτι δεν θα παλεψει για την πρωτη θεση. wink.gif
Augmon
QUOTE(COMBE 10 @ Jun 11 2008, 14:08 ) *
Φιλε augmon,
Δεν μας ειπες την αποψη σου για ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤ και για Γ.Α.Σ ΠΥΡΓΟΥ?Επι της ουσιας η διαφωνια μας ειναι οτι ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ θεωρεις οτι δεν θα παλεψει για την πρωτη θεση. wink.gif

ΓΑΣ πύργου θα έχει καλή ομάδα αφού έχει σχετικά καλό προπονητή και το σημαντικότερο υψηλό για την Κατηγορία Budget.H Νίκη με προπονητή Ευαγγελό και με τις κρούσεις που κάνει ο Χρηματοδότης δεν τη βλέπω καλά
Amores_Perros
QUOTE(panospatra @ Jun 11 2008, 02:53 ) *
φιλε μου για ανοδο μαλλον βλέπω τον έσπερο του χρονου αφου με θωνιατη και με τρεις προσθηκες που θα κανει θα τα παει μια χαρα , να μου το θυμηθεις .

Με την ευκαιρία του πρώτου μου ποστ να σας χαιρετήσω όλους.
Εγώ θα έλεγα ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Α1-ΕΣΚΑΗ δεν χωράνε προβλέψεις.Οι 4 επικρατέστερες ομάδες για την άνοδο - κατ'εμέ Απολλωνιάδα,ΕΑΠ,Έσπερος-ΑΟΠΑ,Παναχαϊκή - είναι πολύ ισχυρές και με ιστορία.Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα Α1-ΕΣΚΑΗ των τελευταίων ετών.
Τώρα θα έλεγα ότι καθεμία από τις ομάδες έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.
Αυτή την στιγμή ίσως ο Έσπερος-ΑΟΠΑ έχει ενα ελαφρύ προβάδισμα λόγω δεδομένης αύξησης του μπάτζετ του.Από εκεί και πέρα,θεωρώ ότι και οι υπόλοιπες ομάδες θα ενισχυθούνε μεταγραφικά , σημαντικά ή όχι.Μια πιο ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε μετά το τέλος των μεταγραφών.Από εκεί και πέρα θα μπορούμε να συζητάμε και για τους άλλους παράγοντες.
panospatra
και εγω πιστευω πως το πρωταθλημα της α1 εσκα-η θα ειναι απο τα πιο συναρπαστικά . οπως επισης πιστεύω για τον έσπερο θα έχει προβάδισμα λογω οτι ξέρω οτι θα βάλει αρκετά λεφτα ωστε να προσπαθήσει να ανεβεί . και δεδομένο οτι στον παγκο υπάρχει ο βουρνας τα πραγματα ειναι πιο θετικά ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα . δεν μένει μεχρι να το δούμε να πραγματοποιήτε . παντως οχι εύκολα.....
profitisilias9
Είδηση της τελευταίας στιγμής. Ο Γιώτης Κανατσέλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αχαιού 47. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του, ένας παλιός γνώριμος, ο Κώστας Γιαννόπουλος. Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ανδραβίδα καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Τάκη Πετρόπουλου, καθιστούν δύσκολη την παραμονή του στο σύλλογο της Ηλείας. Ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες βρίσκονται οι Ντούβας και Κανατσέλος. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
ΦΡΑΓΚΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΔΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΠΟ Γ, Α2 ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ Β , Α2 ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΕΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΥΩ,ΜΙΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ Ο ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ.ΠΡΟΜΥΘΕΑΣ =ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
COMBE 10
Καλημερα,
Εχετε δικιο και εγω πιστευω φετος οτι το πρωταθλημα της Α1 θα ειναι το πιο δυνατο ισως που εχει γινει ολα αυτα τα χρονια με ομαδες οπως ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, Ε.Α.Π,ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ,ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α. . Μην ξεχνατε και οι τεσσερις ομαδες οτι εχουν αλλες μεγαλυτερη και αλλες μικροτερη εμπειρια απο γ΄ εθνικη αρα τα συμπερασματα δικα σας. Για τις τρεις πρωτες ισχυει το ονομα βαρυ σαν ιστορια αλλα με προβληματα οικονομικα. Ενω η τεταρτη ομαδα εχει χρηματα,φιλοδοξια,προπονητη που δεν εχει καποια αλλη ομαδα και λεω για το βουρνα και πλεον και δικο της γηπεδο.
apollonaras
Παντως και οι 4 αυτές ομάδες έχουν κόσμο..Και αυτο θα είναι καλο για το πρωτάθλημα!Αν και πιστευω οτι 2-3 απο τις 4 που λεμε θα διεκδηκήσουν μέχρι τέλος..
COMBE 10
QUOTE(apollonaras @ Jun 12 2008, 20:30 ) *
Παντως και οι 4 αυτές ομάδες έχουν κόσμο..Και αυτο θα είναι καλο για το πρωτάθλημα!Αν και πιστευω οτι 2-3 απο τις 4 που λεμε θα διεκδηκήσουν μέχρι τέλος..

Φιλε apollonaras,
Χτες ακουσα στο ραδιοφωνο απο τον κωστα ντουβα οτι ο καραπανος τα παραταει απο τον Απολλωνα. Θεωρω οτι εαν συμβει αυτο οτι τα χειροτερα ερχονται, φερει ευθυνη και αυτος για το που εφτασε η ομαδα αλλα τουλαχιστον την κρατησε στην α2. 68.gif
apollonaras
Αν και εδς ειναι το τοπικ για τα τοπικα,

Μην το λες φιλε..Καλυτερα θα είναι..Ο Απολλων εχει πολυ κόσμο..Και εχει και δυνατη ερασιτεχνική!Απλα για λίγο καιρο θα έχει την ομάδα η ερασιτεχνική μέχρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής!Μονο που δεν πρεπει να φύγει ο παπαδοπουλος ο προπονητης.
profitisilias9
QUOTE(apollonaras @ Jun 12 2008, 17:56 ) *
Αν και εδς ειναι το τοπικ για τα τοπικα,

Μην το λες φιλε..Καλυτερα θα είναι..Ο Απολλων εχει πολυ κόσμο..Και εχει και δυνατη ερασιτεχνική!Απλα για λίγο καιρο θα έχει την ομάδα η ερασιτεχνική μέχρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής!Μονο που δεν πρεπει να φύγει ο παπαδοπουλος ο προπονητης.

Ο Καραπάνος επένδυσε πάρα πολλά χρήματα στον Απόλλωνα, φέρνοντας στην Πάτρα ορισμένα τρανταχτά ονόματα του ελληνικού μπάσκετ (Χαρίσης, Λιαδέλης), αλλά φέρει και μεγάλη ευθύνη για την κατρακύλα της ομάδας. Είναι προφανές πως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πως ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί απο τη διοίκηση του συλλόγου. icon_wave.gif
panospatra
πως κρινετε την θέση του προπονητή στο ολυμπιονίκη του ελευθεριαδη ?
COMBE 10
Χαιρετε,
Ξερετε ποτε ξεκινουν οι μεταγραφες στην ΕΣΚΑ-Η? Εχετε ακουσει τιποτα για μεταγραφες σε καμια ομαδα? cool.gif
Augmon
QUOTE(panospatra @ Jun 12 2008, 21:59 ) *
πως κρινετε την θέση του προπονητή στο ολυμπιονίκη του ελευθεριαδη ?

Τι να κρίνουμε ρε παιδιά ταγραψα και προχθές.Σπρωχτό τον πήγανε τον ευρωκόουτς 2 χρόνια χωρίς δουλειά ήτανε
Augmon
QUOTE(COMBE 10 @ Jun 13 2008, 13:27 ) *
Χαιρετε,
Ξερετε ποτε ξεκινουν οι μεταγραφες στην ΕΣΚΑ-Η? Εχετε ακουσει τιποτα για μεταγραφες σε καμια ομαδα? cool.gif

Επίσης μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια .Το ίδιο ερώτημα το έχει απαντήσει και προφήτης και κάποιος άλλος.Συμβουλευτείτε το φορουμ πριν το γράψετε το ρημάδι.Από 15 θα έχω μεταγραφές όταν θα υπάρχουν και τα κλεισίματα
panospatra
και εγω νομιζω πως πηγε σπρωχτος >>>>> Τα γνωστα >>>>>
Amores_Perros
QUOTE(COMBE 10 @ Jun 12 2008, 13:28 ) *
Φιλε apollonaras,
Χτες ακουσα στο ραδιοφωνο απο τον κωστα ντουβα οτι ο καραπανος τα παραταει απο τον Απολλωνα. Θεωρω οτι εαν συμβει αυτο οτι τα χειροτερα ερχονται, φερει ευθυνη και αυτος για το που εφτασε η ομαδα αλλα τουλαχιστον την κρατησε στην α2. 68.gif

Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι έκανε ο Καραπάνος (συγκεκριμένα) και "κράτησε" την ομάδα στην Α2.

QUOTE(Augmon @ Jun 13 2008, 14:37 ) *
Τι να κρίνουμε ρε παιδιά ταγραψα και προχθές.Σπρωχτό τον πήγανε τον ευρωκόουτς 2 χρόνια χωρίς δουλειά ήτανε

Προσωπικά τον Ελευθεριάδη τον τοποθετώ στους καλέτερους προπονητές στην Πάτρα.Και δεν νομίζω να διαφωνείς ότι είναι κομματάκι καλύτερος από τον Ανδρουτσόπουλο.Και πιο μπασκετικός και με περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις.
Τώρα το αν πηγαίνει "σπωχτός" όπως λές,γιατί ήτανε 2 χρόνια χωρίς ομάδα να προπονεί?Μην κρυβόμαστε τώρα πίσω από το δάκτυλό μας,τα πράγματα στον χώρο δεν είναι αξιοκρατικά πάντα.Εάν δεν ήτανε ο Ελευθεριάδης ή ο κάθε Ελευθεριάδης στην ομάδα,θα ήτανε κάποιος άλλος και στον τέλος πάλι τα ίδια θα λέγονταν.
ΦΡΑΓΚΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΠΡΩΧΤΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΠΡΩΧΤΟΙ.
ΦΡΑΓΚΙ
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.
Φανταρακι
Παιδες να προσεξετε του χρονου τον παικταρα απο τον προμηθεα Τσερκεζη. (1,86 point guard) ο οποιος πετυχε φετος το ασσυληπτο ποσο των 226 πόντων.
COMBE 10
QUOTE(Amores_Perros @ Jun 14 2008, 04:44 ) *
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι έκανε ο Καραπάνος (συγκεκριμένα) και "κράτησε" την ομάδα στην Α2.

Φιλε Amores_Perros,
Θεωρεις οτι οτι εαν ειχε περασει σε καποιον αλλο η ομαδα θα ειχε παραμεινει? Για να μην παραξηγηθω εγω ημουν απο τους πρωτους που τον εβριζα οταν εριξε την ομαδα Α2 και μην πεις οτι δεν την εριξαν οι δικες του κακες επιλογες αρα οπως την εριξε περσι ετσι και την κρατησε φετος μετα την παραιτηση του βουρνα ,εφερε εναν προπονητη που το παλεψε και τα καταφερε με το ιδιο υλικο χωρις καμια προσθηκη.

Και οσο αναφορα το τρυπακι που εχουμε μπει ολοι αν καποιοι προπονητες και ομαδες σπρωχνονται συστηματικα, αυτη ειναι η μονη αληθεια. Απο την γνωριμιες που εχει ο καθενας στην Εσκα-η περνει και τα αποτελεσματα που θελει. ohmy.gif
profitisilias9
QUOTE(Φανταρακι @ Jun 14 2008, 12:48 ) *
Παιδες να προσεξετε του χρονου τον παικταρα απο τον προμηθεα Τσερκεζη. (1,86 point guard) ο οποιος πετυχε φετος το ασσυληπτο ποσο των 226 πόντων.

Ο πιτσιρικάς πράγματι είναι πολύ καλός. 41.gif Οσο για τους 226 πόντους, δεν είναι και κανένα τρομερό επίτευγμα. Στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η της νέας σεζόν θα δώσει πραγματικές εξετάσεις! laugh.gif

Και μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Ο Μάκης Γιατράς μαζί με το συνεργάτη του Κώστα Χουντή θα είναι το νέο τεχνικό δίδυμο της ΕΑΠ, ενώ η ομάδα του Αγίου Διονυσίου κάνει και γερό μπάσιμο για μεταγραφές. 69.gif
kostas66
θελω και εγω να πω ενα μπραβο στους ανθρωπους του προφητη ηλια για το μερακι που εχουν για το μπασκετ και εχουν ασχοληθει και δημιουργησει τοσα πραγματα, μονο και μονο επειδη αγαπουν το αθλημα.
Επειδη και εγω ασχολουμε χρονια με το μπασκετ απο ολα τα ποστα του εκτος απο προεδρος,ειναι πολυ καλο να υπαρχουν τετοια πραγματα οπου μπορεις να λες την γνωμη σου και να ανταλασσεις αποψεις.
Τωρα για να ερθουμε στα δικα μας,φετος στην Α1 θα γινει οντως σπουδαιο πρωταθλημα,δεν πιστευω να υπαρχει ομαδα τρενο, οπως η αμαλιαδα φετος, αλλα σχεδον ολες οι ομαδες που φετος τελειωσαν στην οχταδα, αν υπαρξουν play-of ειναι ικανεσ να διεκδηκησουν την ανοδο.
Πρωτο φαβορι ειναι ο εσπερος, αλλα εαν αληθευουν αυτα που μαθενω για την εαπ,και αυτη θα ειναι παρα πολυ καλη.
Αυτα για τωρα θα τα ξαναπουμε.
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Jun 16 2008, 10:21 ) *
θελω και εγω να πω ενα μπραβο στους ανθρωπους του προφητη ηλια για το μερακι που εχουν για το μπασκετ και εχουν ασχοληθει και δημιουργησει τοσα πραγματα, μονο και μονο επειδη αγαπουν το αθλημα.
Επειδη και εγω ασχολουμε χρονια με το μπασκετ απο ολα τα ποστα του εκτος απο προεδρος,ειναι πολυ καλο να υπαρχουν τετοια πραγματα οπου μπορεις να λες την γνωμη σου και να ανταλασσεις αποψεις.
Τωρα για να ερθουμε στα δικα μας,φετος στην Α1 θα γινει οντως σπουδαιο πρωταθλημα,δεν πιστευω να υπαρχει ομαδα τρενο, οπως η αμαλιαδα φετος, αλλα σχεδον ολες οι ομαδες που φετος τελειωσαν στην οχταδα, αν υπαρξουν play-of ειναι ικανεσ να διεκδηκησουν την ανοδο.
Πρωτο φαβορι ειναι ο εσπερος, αλλα εαν αληθευουν αυτα που μαθενω για την εαπ,και αυτη θα ειναι παρα πολυ καλη.
Αυτα για τωρα θα τα ξαναπουμε.

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε στο δύσκολο δρόμο που έχουμε επιλέξει. Μοναδικό μας όπλο είναι η ανιδιοτελής αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε, το μπάσκετ. 77.gif 77.gif 77.gif
Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η της νέας σεζόν θα είναι το συναρπαστικότερο όλων των εποχών. Συμφωνώ και εγώ ότι ο Εσπερος είναι το πρώτο φαβορί, αλλά Μάκης Γιατράς σημαίνει πρωταθλητισμός, ενώ ποιος μπορεί να ξεγράψει την Απολλωνιάδα; 69.gif
panospatra
Κανένα νέο για μεταγραφές ? ο μενούνοσ θα μήνει στο πατρεα ?
kostas66
Επειδη γραφεις οτι γιατρας σημαινει πρωταθλητισμο για την εαπ ειναι η μιση αληθεια.Η αλλη μιση ειναι οτι αυτες οι ομαδες δεν εχουναπο πισω υποδομες για παιχτες και αν δεν παισουν φραγκα κανενας γιατρας δεν παιρνει πρωταθλημα. Αλλα εμαθα οτι τοσα βαζει στο βολει ο ρογδακης λεει να βαλει και στο μπασκετ καποιο σεβαστο ποσο για να μην τον κραζουν.
πανο κατι ακουσα οτι ο ομπραντοβιτς επειδη εχει κοντρα με τον ντικουδη ψαχνει 4αρι και θα ζητησει τον μενουνο.
profitisilias9
QUOTE(kostas66 @ Jun 16 2008, 19:56 ) *
Επειδη γραφεις οτι γιατρας σημαινει πρωταθλητισμο για την εαπ ειναι η μιση αληθεια.Η αλλη μιση ειναι οτι αυτες οι ομαδες δεν εχουναπο πισω υποδομες για παιχτες και αν δεν παισουν φραγκα κανενας γιατρας δεν παιρνει πρωταθλημα. Αλλα εμαθα οτι τοσα βαζει στο βολει ο ρογδακης λεει να βαλει και στο μπασκετ καποιο σεβαστο ποσο για να μην τον κραζουν.
πανο κατι ακουσα οτι ο ομπραντοβιτς επειδη εχει κοντρα με τον ντικουδη ψαχνει 4αρι και θα ζητησει τον μενουνο.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου. 41.gif Αλλά, κοίταξε και τις ομάδες που έχουν υποδομές. Η Απολλωνιάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ, ενώ και ο Εσπερος δεν ανέβηκε. sad.gif Με τα δικά σου παιδιά, ίσως δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό και να κάνεις το άλμα για τις εθνικές κατηγορίες. Χρειάζεσαι έμπειρους παίκτες, και φυσικά κάποιον άνθρωπο να βάζει τα ωραία του λεφτά κάθε χρόνο. wink.gif
ΦΡΑΓΚΙ
ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ Ο ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ.
COMBE 10
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jun 18 2008, 06:39 ) *

Πολυ πιθανον αφου εχει ξανα συνεργαστει με το προεδρο της ομαδας πριν δυο χρονια στο Σπορτιγκ 69.gif
Augmon
Σιγά σιγά οι στόχοι ξεδιαλύνονται και πέφτουν υπογραφές.Θωνιάτης Έσπερο του χρόνου και τυπικά.Από ανδραβίδα το ρόστερ δεν θα έχει σίγουρα Παναγόπουλο ,Φασουλή, Καλλίγα(wink.gif.Ο Καρδαράς μένει.Ίφιτος μεγάλο πρόβλημα στη συγκρότηση ρόστερ.Μένει σίγουρα Σκίπης Κ. και Παπαγιάννης από κει και πέρα χάος.Αχαγιά μένουν Σπίνος,Δελάρτας,Βαρδίκος.ΕΑΠ Ο Γιατράς κάνει προτάσεις σε όποιον μιλάει Ελληνικά.Αυτή τη στιγμή πάντως έχει μόνο Πραπίγκα και Τσεκλένη, θέλει και Αναγνωστόπουλο Γιαννακόπουλο,Λυκούδη, δύσκολα θα υπάρχει μεγάλο Budget.Καραγιάννης στον Πατρέα(wink.gif.Περισ΄΄οτερα την Παρασκευή evilmonkey.gif
profitisilias9
QUOTE(Augmon @ Jun 18 2008, 14:20 ) *
Σιγά σιγά οι στόχοι ξεδιαλύνονται και πέφτουν υπογραφές.Θωνιάτης Έσπερο του χρόνου και τυπικά.Από ανδραβίδα το ρόστερ δεν θα έχει σίγουρα Παναγόπουλο ,Φασουλή, Καλλίγα(wink.gif.Ο Καρδαράς μένει.Ίφιτος μεγάλο πρόβλημα στη συγκρότηση ρόστερ.Μένει σίγουρα Σκίπης Κ. και Παπαγιάννης από κει και πέρα χάος.Αχαγιά μένουν Σπίνος,Δελάρτας,Βαρδίκος.ΕΑΠ Ο Γιατράς κάνει προτάσεις σε όποιον μιλάει Ελληνικά.Αυτή τη στιγμή πάντως έχει μόνο Πραπίγκα και Τσεκλένη, θέλει και Αναγνωστόπουλο Γιαννακόπουλο,Λυκούδη, δύσκολα θα υπάρχει μεγάλο Budget.Καραγιάννης στον Πατρέα(wink.gif.Περισ΄΄οτερα την Παρασκευή evilmonkey.gif

Ποιος Καραγιάννης; Ο Νίκος, ο αιγιώτης, πρώην προπονητής της Ακράτας και του Κεραυνού; Αν ναι, πραγματικά σπουδαία κίνηση! 41.gif
profitisilias9
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jun 17 2008, 21:39 ) *

Ισως ο Θάνος τους αφήσει όλους στα κρύα του λουτρού και πάει να παίξει Α1 ΕΣΚΑ-Η! tongue.gif
Amores_Perros
QUOTE(profitisilias9 @ Jun 16 2008, 20:21 ) *
Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου. 41.gif Αλλά, κοίταξε και τις ομάδες που έχουν υποδομές. Η Απολλωνιάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ, ενώ και ο Εσπερος δεν ανέβηκε. sad.gif Με τα δικά σου παιδιά, ίσως δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό και να κάνεις το άλμα για τις εθνικές κατηγορίες. Χρειάζεσαι έμπειρους παίκτες, και φυσικά κάποιον άνθρωπο να βάζει τα ωραία του λεφτά κάθε χρόνο. wink.gif

Οι λόγοι που έπεσε η Απολλωνιάδα ειναι 2.

1)Δεν αντικατέστησε τους παίκτες που πήγανε στον Απόλλωνα και ως εκ τούτου είχε κενά στις θέσεις 1-3-4.

2)Τους ανθρώπους του Απόλλωνα μάλλον τους έννοιαζε λίγο περισσότερο να σωθεί ο Απόλλωνας στην Α2 και δεν δώσανε την απαραίτητη προσοχή για την Απολλωνιάδα.

Άρα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν.Μια χαρά κρατιότανε στην Γ εθνική η Απολλωνιάδα.Και δεν γίνεται να αναφέρεις τον Έσπερο ότι έχει υποδομές!!!Η ομάδα είναι πολύ νέα για να κατάφερε κίολας να φτιάξει υποδομές για να χτυπήσει άνοδο στην Γ εθνική.Μην ξεχνάς ότι η φουρνιά της Απολλωνιάδας που το κατάφερε αυτό (να ανέβει και να μείνει Γ εθνική με την εφηβική ομάδα) πήρανε και 3 πανελλήνια.Μην συκρίνουμε τώρα ανόμια πράγματα.Και στο κάτω κάτω ο Νταυλούρος,ο Ιωάννου και το άλλο το παιδί με το 14 νομίζω μεταγραφές είναι.Μην τρελαθούμε κιόλας!
profitisilias9
QUOTE(Amores_Perros @ Jun 18 2008, 15:49 ) *
Οι λόγοι που έπεσε η Απολλωνιάδα ειναι 2.

1)Δεν αντικατέστησε τους παίκτες που πήγανε στον Απόλλωνα και ως εκ τούτου είχε κενά στις θέσεις 1-3-4.

2)Τους ανθρώπους του Απόλλωνα μάλλον τους έννοιαζε λίγο περισσότερο να σωθεί ο Απόλλωνας στην Α2 και δεν δώσανε την απαραίτητη προσοχή για την Απολλωνιάδα.

Άρα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν.Μια χαρά κρατιότανε στην Γ εθνική η Απολλωνιάδα.Και δεν γίνεται να αναφέρεις τον Έσπερο ότι έχει υποδομές!!!Η ομάδα είναι πολύ νέα για να κατάφερε κίολας να φτιάξει υποδομές για να χτυπήσει άνοδο στην Γ εθνική.Μην ξεχνάς ότι η φουρνιά της Απολλωνιάδας που το κατάφερε αυτό (να ανέβει και να μείνει Γ εθνική με την εφηβική ομάδα) πήρανε και 3 πανελλήνια.Μην συκρίνουμε τώρα ανόμια πράγματα.Και στο κάτω κάτω ο Νταυλούρος,ο Ιωάννου και το άλλο το παιδί με το 14 νομίζω μεταγραφές είναι.Μην τρελαθούμε κιόλας!

Αυτά που γράφεις είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή λέει πως τα χρόνια που η Απολλωνιάδα έμενε στη Γ' εθνική είχε και ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες. Η' μήπως οι Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Τρούλιαλης, Αυγερινός ακόμα και ο Κοτσώνης ήταν δικοί της παίκτες; Βεβαίως και προώθησε δικά της παιδιά αλλά ήταν πλαισιωμένα από μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες από εθνικές κατηγορίες. Αν φέτος,αποδυναμώθηκε για να
τροφοδοτήσει τον μεγάλο αδελφό Απόλλωνα, ένας λόγος παραπάνω να αποκτήσει έμπειρους απίκτες για να διεκδικήσει την παραμονή της. Ανέφερα επίσης το όνομα Εσπερος γιατί τα τελεύταια χρόνια, αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια την Απολλωνιάδα σε επίπεδο υποδομών. Τα ονόματα που παικτών που ανέφερες είναι μεν μεταγραφές αλλά πιστεύω τοπικού επιπέδου. Για να κανεις το άλμα στις εθνικές κατηγορίες και να σταθείς,χρειάζεσαι έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από Γ' εθνική.
icon_wave.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.