Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Razorblade Fish
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 18 2010, 19:10 ) *
Razorblade fish, εύκολο ήταν, δεν έγραψα τίποτα ιδιαίτερο που να χρειάζεται 41.gif

Αλλά αφού το'βαλες βάλε 5-6, τσιγκουνιές θα κάνουμε?? icon_wave.gif

Y.Γ Μην το αλλάζεις 1ον) γιατί δεν τρέχει και τίποτα και 2ον) θα πρέπει να τα αλλάζω κι εγώ και βαριέμαι .

Φίλε μου, όποιος κατοικεί στον πλανήτη γη θα ξέρει ότι αυτά γίνονταν , γίνονται και θα γίνονται.

Εγινε Traveller,ολοι εδω στον πλανητη Αρη σε ευγνομωνουμε για την πολυτιμη πληροφορηση που μας παρειχες...

Υ.Γ. Το ψευδωνυμο σου το πηρες απο τον Μποντιρογκα; shot.gif smiley.gif
a bullet for your head
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 18 2010, 16:41 ) *
επισης να διευκρινησω κατι. Η ομαδα αυτη την στιγμη δεν ειναι για πολλα πολλα. βρισκουμε ρυθμο ναι αλλα εχουμε αρκετες εστω περιστασιακες απωλειες και ειναι καλο να μην εχουμε 10 ταξιδια.

Οποτε ειναι καλο που το μονο μακρυνο ταξιδι ειναι στην Ισπανια ενω το αλλο στο Βελιγραδι ενω με το Μαρουσι θα παιξουμε ουσιαστικα εντος.

Αν αλλαξει το προγραμμα δεν μας πειραζει και τοσο. απλα πρεπει να βρισκουμε τροπους να συντηρουμαστε διοτι ενδιαμεσα εχουμε Πανελληνι Μαρουσι ΠΑΟΚ εκτος για την Α1 και εντος τον Αρη που παλι ειναι αλλη ομαδα οσο και αν δεν ειναι στα καλητερα του.

Πρωτο εντος με Παρτιζαν και στην μεση τα παιχνιδια με Μπαρτσα. Πρωτα εκτος και μετα εντος. Εγω περημενω πλεον να βγουμε δευτεροι και περημενω να δω με ποιους θα παιξουμε με μειονεκτημα εδρας.

Το 1ο πραγμα που τονιζεις ειναι μια αρκετα σημαντικη λεπτομερεια-παραμετρος.Και ειναι γνωστο οτι απο απ'αυτη τη φαση & εως το τελος..καθε λεπτομερεια ειναι σημαντικη,οσον αφορα τον προγραμματισμο,τη προετοιμασια,τη ξεκουραση κ.ο.κ.
Οι ομαδες του ομιλου θελουν προσοχη..και καμια δεν πρεπει να υποτιμηθει..η' να υπερτιμηθει..(Μπαρτσελονα)..
Ριχνοντας μια ματια στο προγραμμα ειδα οτι παιζουμε 2 ματς στο ΟΑΚΑ,πριν τις αναμετρησεις με τη Μπαρτσα,εξω-μεσα..
Το θεωρω καλο...διοτι μπορει ο ΠΑΟ να ξεκινησει με 2 νικες(καλως εχοντων των πραγματων),πριν παιξει με τη Μπαρτσα(αρχικα εκτος)..
Δεν θα προτρεξω περισσοτερο...για το αν θα βγει ο ΠΑΟ 1ος η' 2ος..διοτι ειναι ακομη νωρις.
Θα αρκεστω στο να ευχηθω καλη επιτυχια..& χωρις προβληματα τραυματισμων.
kolokotronis
Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι είμαστε ήδη στους 8.
Δεν γίνεται να μην περάσουμε από αυτόν τον όμιλο, μαζί με την μπάρτσα.
Το ίδιο ισχύει και για τις τσσκα-μάλαγα.
Οι άλλοι 2 όμιλοι, ειδικά αυτός της ρεάλ, είναι πιο περίπλοκοι.
Από κει και πέρα βλέπω πολλούς να προεξοφλούν σταύρωμα με ρεάλ με μειονέκτημα.
Από που και ως που η ρεάλ είναι σίγουρα πρώτη σε αυτόν τον όμιλο που είναι??
Γιατί να μην είναι η σιέννα?
Εμείς γιατί οπωσδήποτε 2οι??
Επειδή είχε 10-0 η μπαρστελόνα στην Α φάση?

Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαστε στους 8, με ή χωρίς, πλεονέκτημα με άγνωστο αντίπαλο.

Πέρυσι μας είχε περάσει η σιέννα στην Α φάση και στα πλέυ οφ την κάναμε μια χαψιά.

Οι ομάδες στον όμιλο που σταυρώνουμε είναι σε μειονεκτική θέση, αφού πρέπει να ματώσουν για να περάσουν αρχικά, και να κερδίσουν 3 φορές τον ΠΑΟ ή την μπάρτσα στη συνέχεια, για να δουν Φ4.

Παρίσι ερχοοομαστεεεεεεε!!!!!!!
il postino
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 18 2010, 20:02 ) *
Δεν θα προτρεξω περισσοτερο...για το αν θα βγει ο ΠΑΟ 1ος η' 2ος..διοτι ειναι ακομη νωρις.
Θα αρκεστω στο να ευχηθω καλη επιτυχια..& χωρις προβληματα τραυματισμων.

+1

ας εξασφαλισουμε , για αρχη , την προκριση στους 8 και ταυτοχρονα τη βελτιωση της ομαδας και το f4 δε θα χαθει! και ας χρειαστει ειτε να επαναλαβουμε τον περσινο θριαμβο απεναντι στη σιενα ειτε να αποκλεισουμε τη ρεαλ του μεσινα με μειονεκτημα. αν σε 2 μηνες δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι για κατι τετοιο αυτο θα σημαινει οτι δεν αξιζουμε κατι περισσοτερο στην ευρωπη απο μια απλη παρουσια στους 8.
Alexandris Eleftherios
Γιατι έπεσε το Μαρούσι στον όμιλο μας? Γιατι διασταυρωνονται δυο Ελληνικες ομαδες στους 16?
Ο Βασιλακοπουλος τι κάνει κοιμάται? Ποιος θα δείρει τον Μπερτομέου που κάνει οτι θέλει?
Γιατι δεν διασταυρώθηκαν οι Ισπανικές ομάδες ?

ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ !!!
mono maroussi
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 19 2010, 17:50 ) *
Γιατι έπεσε το Μαρούσι στον όμιλο μας? Γιατι διασταυρωνονται δυο Ελληνικες ομαδες στους 16?
Ο Βασιλακοπουλος τι κάνει κοιμάται? Ποιος θα δείρει τον Μπερτομέου που κάνει οτι θέλει?

ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ !!!

Ασε φιλε ο Μπερτομεου κανει τα δικα του..Το Μαρουσι το πολεμαει οσο δεν παει φετος..εσας παντως καλα σας ηρθε..απο το να χετε μακαμπι και εφες εχετε εμας και παρτιζαν..Τεσπα καντε 2 νικες με μπαρτσελονα και δωστε μας το τελευταιο ματς μεταξυ μας να περασουμε μαζι.χαχαχα
Weekendman
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 19 2010, 15:50 ) *

ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ !!!

Προσοχή μην τον ξυπνάς πολεμάει το στοίχημα...
Αν και ο Βασιλακόπουλος δεν έχει καμια αρμοδιότητα ώστε να μπορεί να επεμβεί σε θέματα Ευρωλίγκας παρόλου που τον βρίζουν μερικές φορές σε παιχνίδια της Ευρωλίγκας οι οπαδοί του Ολυμπιακού....
silversurfer
QUOTE(mono maroussi @ Jan 19 2010, 15:56 ) *
Ασε φιλε ο Μπερτομεου κανει τα δικα του..Το Μαρουσι το πολεμαει οσο δεν παει φετος..εσας παντως καλα σας ηρθε..απο το να χετε μακαμπι και εφες εχετε εμας και παρτιζαν..Τεσπα καντε 2 νικες με μπαρτσελονα και δωστε μας το τελευταιο ματς μεταξυ μας να περασουμε μαζι.χαχαχα

Like that's gonna happen! Θα αφήσει ο Μπερτομέου να χάσει η Barca την 1η θέση...?? Nice one! smiley.gif

Ό,τι θέλουν κάνουν κ λέμε κ ευχαριστώ!

Είμαι περίεργος να δω τι θα συμβεί αν αρχίσει με ήττες η Ρεάλ κ πάει για 2η... Πρώτους θα μας βγάλουν (άσχετα αν μπορούμε κ μόνοι μας) για να μην παίξει η Μπάρτσα με τη Ρεάλ!
Alexandris Eleftherios
Καμία ανακοινωση απο πλευρά δικής μας?
Επιμένω πως ο Βασιλακόπουλος ως προεδρος της FIBA EUROPE μπορεί να έχει λόγο. Την διοργάνωση της ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ την κανει ο Μπερτομέου και η fiba μαζί. (έτσι ενοποιηθηκαν.) Δεν ξέρω μέχρι που μπορει να μιλήσει η fiba στην συγκεκριμένη διοργάνωση αλλα πρέπει κάτι ειπωθεί.
Τουλάχιστον ας μας πουν γιατι διασταυρώθηκαν ομάδες απο την ίδια χώρα στην φαση των 16?

Ότι αφορά τον όμιλο τώρα νταξ... Μάλλον θα περάσουμε στους 8. Αν και πολύ φοβάμαι τους Σέρβους στην έδρα τους. Αν χάσουμε βαθμους εκει θα γινει ο ομιλος δύσκολος.
Πάντως επιτέλους βλέπω πως αρκετοί φίλοι έχουν αρχίσει και συμφωνούν μαζί μας. Η ομάδα έχει ελλείψεις και δεν θα έπρεπε.
kolokotronis
Πάντως, ανεξάρτητα αν είναι αδικία ή όχι, καλά έκατσε στον ΠΑΟ η παρτιζαν και το μαρούσσι.
Τι να λέμε?
Όχι μόνο γλιτώνουμε ένα ταξίδι αλλά παίζουμε και στο ΟΑΚΑ.
Ξεκινάμε με 2 ματς στο ΟΑΚΑ και πάμε ισπανία, για να παίξουμε στη συνέχεια με την μπάρτσα στην έδρα μας, ξέροντας τη διαφορά που θα χρειαστούμε για την πρωτιά (αν χάσουμε έξω).
Η μπαρτσελόνα θα πάει βελιγράδι, πριν τα 2 μεταξύ μας.
Άρα:
-Δεν γίνεται να αποκλειστούμε. Δεν γίνεται.
-Η πρωτιά στον όμιλο θα παιχτεί στην έδρα μας στο 4ο παιχνίδι.
-Έχουμε στη συνέχεια 5 σερί ματς στο ΟΑΚΑ. Να μην κουράζεται η ομάδα με μετακινήσεις, δεδομένου το βεβαρυμένο πρόγραμμα το φλεβάρη.
traveller
Το πρόγραμμα στον όμιλό μας έχει οριστικοποιηθεί ?? μπορούμε να το βρούμε πουθενά?
lakersdynasty
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 21 2010, 15:20 ) *
Το πρόγραμμα στον όμιλό μας έχει οριστικοποιηθεί ?? μπορούμε να το βρούμε πουθενά?

http://www.euroleague.net/main/schedules/b...am?clubcode=PAN

προς το παρον οι 3 πρωτοι αγωνες μονο...

traveller
ευχαριστώ πολύ smile.gif
xristos_metal
Μαυρα χαλια ο Παναθηναικος. Ετσι οπως παει θα χασει.
Marciulionis
Η πρόκριση στους 8 μόλις έγινε δύσκολη υπόθεση... Δε μας βλέπω καλά...
Magnus92
Πω πω !!! Τι καζο ηταν αυτο ρε μαγκες ;;;
Απιστευτο μου φαινεται . . . Δυσκολευουν τωρα τα πραγματα για το τριφυλλι . . .
Paris87
Χασαμε...
Μεσα στην κακη εικονα αυτο που μου εμεινε ηταν η αμυνα με τα ματια του Σαρας και οι 5 ποντοι του Κετσμαν
Κετσμαν γυρνα στην Παναθα τωρα icon_drunk.gif smiley.gif
all_around
Δεν μπορείς να παίξεις εύκολα την πιο ψιλή ομάδα της Ευρωλίγκας με 2 ψηλούς. Επίσης τρελή αστοχία από τα γκαρντ θέλω να δω τον αγώνα για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα πάντως... Τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ και θυμίζουν τα ίδια με πρόπερσι, που συμπτωματικά πάλι ο ΠΑΟ δε είχε ψηλούς.
Magnus92
QUOTE(Paris87 @ Jan 27 2010, 23:48 ) *
Χασαμε...
Μεσα στην κακη εικονα αυτο που μου εμεινε ηταν η αμυνα με τα ματια του Σαρας και οι 5 ποντοι του Κετσμαν
Κετσμαν γυρνα στην Παναθα τωρα icon_drunk.gif smiley.gif

Δεν ειναι αστεια αυτα ρε Δημο . . .
Flexo
Κακή εμφάνιση. Πολλά χαμένα ριμπάουντ και βολλές.
Ωστόσο ήταν ένα καλό χαστούκι για να μας ξυπνήσει για την συνέχεια! Άλλωστε κάθε Φλεβάρη αρχίζουμε να φορτσάρουμε!
cynic
Ποιος πιστευει οτι μπορουμε να κερδισουμε την Μπαρτσελονα???
Πολυ κακη η ομαδα...
ALdaperan
εγω!! εντος-εκτος 69.gif
PARISINOS
QUOTE(cynic @ Jan 27 2010, 22:53 ) *
Ποιος πιστευει οτι μπορουμε να κερδισουμε την Μπαρτσελονα???
Πολυ κακη η ομαδα...

Εγω .

kseplenhs
59 πόντους στην έδρα του?είναι δυνατόν...?!

blink.gif

δεν το είδα αλλά έχω περιέργεια και θα το δώ άυριο

τώρα απλά θέλει ο παο πάση θυσία νίκη εντός με την μπάρτσα.το εκτός και να χάσει θα είναι εντός προγράμματος.ενώ αν κέρδιζε σήμερα και 2 ήττες να έκανε απο την μπάρτσα δεν θα έτρεχε και κάτι...

εκτός και αν αρχίσει τις κηδείες το μαρούσι αλλά καλό στον παο θα κάνει γιατί την παρτιζαν λογικά θα την κερδίσει εκεί με πάνω απο 5...
Nik Tepits
Στο δευτερο ημιχρονο βαλαμε 17 ποντους, απιστευτο...

Μας εχουνε καταλαβει οτι παιζουμε συνεχεια με τον Πεκο, τον κλεισανε καλα και αντε γεια...

Μονο τον ΔΔ σωζω απ τη σημερινη εμφανιση, ο Χαισλιπ μου αρεσε αν σκεφτεις οτι εχει κανει μιση προπονηση με την ομαδα.
balomazoxtra
Noμίζω πως σήμερα χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας για τους 8.
Κάτι που αν δεν φορμαριστούμε δυστυχώς σημαίνει ότι θα πάμε μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα και όχι μέχρι το Παρίσι. icon_wave.gif
Πάντως νομίζω πως η πρόκριση στους 8 πρέπει να θεωρείται δεδομένη παρά την σημερινή ήττα.
a bullet for your head
Νομιζω οτι προτρεχουν καποιοι...
Πλεον αν θελουμε να ειμαστε προσγειωμενοι & ρεαλιστες,θα πρεπει να εστιασουμε & να συγκεντρωθουμε 100%,για το ματς κοντρα στο Μαρουσι...
Και το καθε ματς να το κοιταμε ξεχωριστα,με τη πρεπουσα σοβαροτητα & τη στιγμη που πρεπει...
Πρεπει να υπαρξει σωστη διαχειριση αυτης της κακιστης αποδοσης(ειδικα του 2ου ημιχρονου),& ηττας....και ολοι..προπονητες & παικτες να κοιταξουν να εντοπισουν γρηγορα τα οποια λαθη,προκειμενου να μην επαναληφθουν....
Boom Dizzle
Αδυνατω να το πιστεψω αυτο παιδια....
Αυτο δεν ηταν βομβα,ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ηταν... kill.gif Κακα τα ψεματα μπορει να ειναι ακομα νωρις αλλα ειμαι πολυ απαισιοδοξος
οσον αφορα το μελλον μας στη διοργανωση.Βρε παιδια οπως κ να το κανουμε,με την μιση Παρτιζαν παιζαμε(Η αλλη μιση ειναι
ο Μαριτς!) κ χασαμε?????Ελεος!
Για να εχουμε ελπιδες πρεπει να παρουμε 2πλο στο Βελιγραδι(δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα...),κ ενα ματσακι απο την
Μπαρτσα(Το πιστευει κανεις αυτο???Εγω προβλεπω 2 ανετες ηττες)
Τωρα οσον αφορα τον Χαισλιπ...1ο ματς ητανε(εμενα μου εδωση μια θετικη εντυπωση),αν προσαρμοσθει στα συστηματα του Ζοτς πετυχαμε λαχειο....αν οχι...Κλαφτα Χαραλαμπε!!!

ΥΓ:Tελικα ποσοι πιστευουν ακομα οτι ο Τεπιτς ειναι καλυτερος απο τον Κετσμαν?????
Κετσμαν οε οε οε οεοε smiley.gif
traveller
QUOTE(Flexo @ Jan 27 2010, 22:51 ) *
Κακή εμφάνιση. Πολλά χαμένα ριμπάουντ και βολλές.
Ωστόσο ήταν ένα καλό χαστούκι για να μας ξυπνήσει για την συνέχεια! Άλλωστε κάθε Φλεβάρη αρχίζουμε να φορτσάρουμε!

Ki εγώ αυτό θέλω να πιστεύω αλλά το πιο πιθανό είναι φέτος , να μην είναι η χρονιά μας στην Ευρώπη. 59 πόντους στην έδρα μας, με μια ομάδα μέτρια δεν είναι και ότι καλύτερο. Και έρχεται και πολύ δύσκολο πρόγραμμα , τι να διορθώσεις και πότε. Οι τραυματισμοί έχουν αποδειχθεί πολύ καθοριστικοι. Ούτε μια φορά πλήρεις ούτε μια. Πώς να βρεις ρυθμό να παίξεις
PARISINOS
QUOTE(balomazoxtra @ Jan 27 2010, 23:01 ) *
Noμίζω πως σήμερα χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας για τους 8.
Κάτι που αν δεν φορμαριστούμε δυστυχώς σημαίνει ότι θα πάμε μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα και όχι μέχρι το Παρίσι. icon_wave.gif
Πάντως νομίζω πως η πρόκριση στους 8 πρέπει να θεωρείται δεδομένη παρά την σημερινή ήττα.

Το πλεονεκτημα εδρας δεν χαθηκε καθολου. Με δυο νικες επι της μπαρτσα, την περναμε και την βαζουμε και σε περιπετειες.

Και μην μου πει κανενας οτι δεν μπορουμε να κερδισουμε μεσα στη βαρκελωνη. Πρωταθλητες ευρωπης ειμαστε και μπορουμε να κερδισουμε παντου. Αν δεν μπορουμε, τοτε η μπαρτσα ειναι καλυτερη ομαδα, που σημαινει οτι θα μας κερδισει και στο φαιναλ 4 , οποτε αν ειναι ετσι, και να μην παμε φαιναλ 4, δεν με πειραζει.

Φαιναλ 4 πας για να κερδισεις, οχι απλα για να συμμετασχεις.

Με σωστη διαχειρηση αυτη η ηττα μπορει να αποδειχθει σωτηρια και να βαλει σε μπελαδες μεχρι και τη μπαρτσα.

Βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να μας παρει απο κατω.
giorgos_g7
Περιπετειούλες ; Ω,ναι
Boom Dizzle
QUOTE(giorgos_g7 @ Jan 28 2010, 00:10 ) *
Περιπετειούλες ; Ω,ναι

Nαι το ξερω!!!Κι εγω τρελενομαι για περιπετειες!!!! smiley.gif
big_sofo7
Και ενα τραγουδακι για να χαλαρωσουμε !

http://www.youtube.com/watch?v=gViaOYgV8yI
balomazoxtra
QUOTE(PARISINOS @ Jan 28 2010, 00:05 ) *
Το πλεονεκτημα εδρας δεν χαθηκε καθολου. Με δυο νικες επι της μπαρτσα, την περναμε και την βαζουμε και σε περιπετειες.

Και μην μου πει κανενας οτι δεν μπορουμε να κερδισουμε μεσα στη βαρκελωνη. Πρωταθλητες ευρωπης ειμαστε και μπορουμε να κερδισουμε παντου. Αν δεν μπορουμε, τοτε η μπαρτσα ειναι καλυτερη ομαδα, που σημαινει οτι θα μας κερδισει και στο φαιναλ 4 , οποτε αν ειναι ετσι, και να μην παμε φαιναλ 4, δεν με πειραζει.

Με σωστη διαχειρηση αυτη η ηττα μπορει να αποδειχθει σωτηρια και να βαλει σε μπελαδες μεχρι και τη μπαρτσα.

To final 4 είναι και θέμα ημέρας.Αν υποθετικά συναντούσαμε την Μπαρτσελόνα στον τελικό,ακόμα και αν οι άλλοι ήταν καλύτεροι θα μπορούσαμε να "κλέψουμε" το ματς όπως κάναμε στη Μπολόνια.

Εμένα μέχρι τώρα η Μπαρτσελόνα μου δείχνει ότι άνετα θα κέρδιζε μέσα έξω τον ΠΑΟ.
Τώρα αν φορμαριστούμε μέσα σε δύο βδομάδες και αγγίξουμε ένα ικανοποιητικό ποσοστό απόδοσης,τότε αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Πάντως με τα σημερινά δεδομένα,ο ΠΑΟ θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στους 8.

Μάι του σέντς.
bball.gif
giorgos_g7
Πάντως πέρα από την πλάκα εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα με Μπάρτσα για τον Παο δεν είναι καθόλου ωραία, βέβαια να δούμε πως θα πάνε κ εκείνοι ώστε να κρίνουμε καύτερα, αλλά πιστεύω ότι δεν...
kseplenhs
QUOTE(PARISINOS @ Jan 28 2010, 00:05 ) *

δεν είναι και κανόνας αυτό.την μπάρτσα λόγω ψυχοσύνθεσης της συγκεκριμένης ομάδας(και αντίστοιχης αποτελεσματικότητας του παο στα fina4) είναι πιο έυκολο να την κερδίσεις σε final 4 παρά σε αυτά τα παιχνίδια.

πέρσι φαινόταν πρώτο φαβορί πάλι αλλά στον ημιτελικό έφαγε το ξύλο της,είχε και τον λαρυ να αγναντευει και πήγε στον μικρό τελικό.

και ειδικά η συγκεκριμένη ομάδα έχω την αίσθηση πως δεν σας ταιριάζει.Και απο τη ρεάλ είχε 2 ήττες φέτος ο παο αλλά πιστευω οτι μπορει να την κουμαντάρει στα play offs.την μπάρτσα δύσκολα εκτός final4...
Nik Tepits
Ετσι οπως παιζουμε τωρα ουτε καν θα περασουμε...

Πουλαω τρια εισητηρια για Βερολινο, τα θελει κανεις φιλος Ολυμπιακος?
PARISINOS
QUOTE(balomazoxtra @ Jan 27 2010, 23:12 ) *
To final 4 είναι και θέμα ημέρας.Αν υποθετικά συναντούσαμε την Μπαρτσελόνα στον τελικό,ακόμα και αν οι άλλοι ήταν καλύτεροι θα μπορούσαμε να "κλέψουμε" το ματς όπως κάναμε στη Μπολόνια.

Εμένα μέχρι τώρα η Μπαρτσελόνα μου δείχνει ότι άνετα θα κέρδιζε μέσα έξω τον ΠΑΟ.
Τώρα αν φορμαριστούμε μέσα σε δύο βδομάδες και αγγίξουμε ένα ικανοποιητικό ποσοστό απόδοσης,τότε αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Πάντως με τα σημερινά δεδομένα,ο ΠΑΟ θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στους 8.

Μάι του σέντς.
bball.gif

Αν ειναι ετσι, τοτε και το ματς στην βαρκελωνη ενα ειναι. Το κερδιζεις και βγαινεις πρωτος στον ομιλο απλα και ωραια.
Οπως εκανε ο ΟΣΦΠ περσυ με την ΤΑΟΥ ( οχι οτι η περσυνη ταου ειναι σαν τη φετινη μπαρτσα αλλα για παραδειγμα το φερνω.)

Τωρα για την μπολονια , δεν θεωρω οτι κλεψαμε το ματς. Μπορει ως ομαδα να ειμασταν ενα κλικ χειροτεροι, αλλα υπερτερουσαμε ΤΡΟΜΕΡΑ σε εμπειρια και ειχαμε και τον καλυτερο παιχτη στην ευρωπη στις ταξεις μας.

Αλλωστε γυρισαμε απο το -14 και αποο τη στιγμη που προσπερασαμε, λιγο μετα το ημιχρονο, δεν κοιταξαμε ποτε πισω μας. Δεν ειναι να πεις οτι του κυνηγαγαμε για 37 λεπτα και τελικα κλεψαμε τη νικη ( οπως εκανε η σιενα περσυ στο ΟΑΚΑ).

Τελος παντων , οπως ειπα αυτη η νικη μπορει ειτε να αποδειχθει ΠΟΛΥ χρησιμη , η καταστροφη.

Θελω να πιστευω οτι θα ηχησει ως δυνατο καμπανακι , και με την επιστροφη των τραυματιων, πλεον θα παμε στην βαρκελωνη σε δυο βδομαδες ετοιμοι για πολεμο.
xristos_metal
Λογικα ο Παναθηναικος μετα τη σημερινη εμφανιση τραγωδια θα παλεψει με μειονεκτημα με τη Παρτιζαν για να παει στους 8. Και λεω με μειονεκτημα γιατι εχει να καλυψει και τη διαφορα. Δε πιστευω οτι υπαρχει προβλημα φορμαρισματος. Η ιδια ομαδα με περσυ ειναι. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει κινητρο και παθος. Δειχνει κουρασμενη ομαδα και αυτο φαινεται στο παιχνιδι. Παιζει με το ζορι. Για να νικησει τη Μπαρτσελονα μεσα-εξω θα πρεπει να ανεβασει την αποδοση του κατα 150% (σημερα επαιξε στο -50%). Αν δε βρει τη διαθεση για να πετυχει φετος δε προκειται να κανει κατι. Και μη λετε για φορμαρισμα. Τι σχεση εχει το περσυνο φορμαρισμα του Παο με αυτο ο πραμα που ειδαμε σημερα? Για να φορμαριστεις θα πρεπει να υπαρχει και διαθεση.
Boom Dizzle
QUOTE(xristos_metal @ Jan 28 2010, 00:21 ) *
Λογικα ο Παναθηναικος μετα τη σημερινη εμφανιση τραγωδια θα παλεψει με μειονεκτημα με τη Παρτιζαν για να παει στους 8. Και λεω με μειονεκτημα γιατι εχει να καλυψει και τη διαφορα. Δε πιστευω οτι υπαρχει προβλημα φορμαρισματος. Η ιδια ομαδα με περσυ ειναι. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει κινητρο και παθος. Δειχνει κουρασμενη ομαδα και αυτο φαινεται στο παιχνιδι. Παιζει με το ζορι. Για να νικησει τη Μπαρτσελονα μεσα-εξω θα πρεπει να ανεβασει την αποδοση του κατα 150% (σημερα επαιξε στο -50%). Αν δε βρει τη διαθεση για να πετυχει φετος δε προκειται να κανει κατι. Και μη λετε για φορμαρισμα. Τι σχεση εχει το περσυνο φορμαρισμα του Παο με αυτο ο πραμα που ειδαμε σημερα? Για να φορμαριστεις θα πρεπει να υπαρχει και διαθεση.

Mε λιγα λογια ΚΟΡΕΣΜΟΣ Φιλε μου κ σε αυτο συμφωνω!!!
PARISINOS
QUOTE(xristos_metal @ Jan 27 2010, 23:21 ) *

Ε μα αυτο ακριβως λεω, τη διαθεση τη βρισκεις μονο οταν εισαι με την πλατη στον τοιχο.

Βεβαια πλεον το πραγμα σοβαρευει. Αν δω οτι στην βαρκελωνη χανουμε με κατω τα χερια, τοτε οντως θα αρχισω να ανησυχω. Κατι ομως μου λεει οτι θα δουμε μεταμορφωση ιδια με αυτη που ειδαμε περσυ με σιενα , που τριτη χασαμε στην εδρα μας, και πεμπτη τη διαλυσαμε με 30 μεσα στην εδρα της.

Για να δουμε...
Nik Tepits
Δηλωσεις Ζοτς:

http://www.gazzetta.gr/pao-euroleague/item...%B9%CF%84%CF%82
lightday
QUOTE(xristos_metal @ Jan 28 2010, 00:21 ) *
.... Και μη λετε για φορμαρισμα. Τι σχεση εχει το περσυνο φορμαρισμα του Παο με αυτο ο πραμα που ειδαμε σημερα?.......

μην φέρνουμε την καταστροφή .Αλλωστε και περισυ ποιος προεξοφλούσε την ήτταν από την Σιέννα στο 2 μάτς.?Αρχίσαμε καλά και μετά ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ. Μονο ο τρελός θα μπορούσε να μας ξεκολλήσει αλλά ......
giorgos_g7
QUOTE(Nik Tepits @ Jan 28 2010, 00:18 ) *
Ετσι οπως παιζουμε τωρα ουτε καν θα περασουμε...

Πουλαω τρια εισητηρια για Βερολινο, τα θελει κανεις φιλος Ολυμπιακος?

Έλα να ανταλλάξουμε με το DVD "Ολυμπιακός - Παρτιζάν 81-60"
D-Wade
QUOTE(big_sofo7 @ Jan 28 2010, 00:12 ) *
Και ενα τραγουδακι για να χαλαρωσουμε !

http://www.youtube.com/watch?v=gViaOYgV8yI

χαχαχαχαχαχα[size="2"][/size] smiley.gif
Nik7
ειναι σχεδον αστειο να πιστευουν μερικοι οτι θα κερδισουμε τη μπαρτσα μεσα-εξω, κ την παρτιζαν εξω.
οπως και το 08 την πατησαμε σα βλαχοι. χωρις στηριγμα στη ρακετα δε γινεται τπτ.
ο σερπαντινας ειναι για πολλα γελια, λυπαμαι που γινομαι καυστικος.
επισης κατι που κανεις δε σημειωσε: παρα τις ελλειψεις μας, ο βουγιοσεβιτς του το πηρε το διπλωμα σημερα του ζοτς, και να τονισω οτι δεν ειναι η πρωτη φορα.
και περυσι λεγαμε μετα την ηττα απο τη σιενα εντος, οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, αλλα τουλαχιστον την παρτιζαν εδω μεσα την κερδισαμε.....
1000 φορες να διαψευσρθω οπως περυσι, κι ας κανω συνεχεις δημοσιες μετανοιες, αλλα μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη.....

ελπιζω τουλαχιστον ν'απολαυσουμε καλα παιχνιδια γιατι φετος υπαρχουν πολλες καλες ομαδες.
big_sofo7
Παιδια ο ομιλος του παναθηναικου, με ποιον ομιλο διασταυρωνετε στους 8???
Nik7
QUOTE(big_sofo7 @ Jan 27 2010, 23:37 ) *
Παιδια ο ομιλος του παναθηναικου, με ποιον ομιλο διασταυρωνετε στους 8???

ρεαλ-σιενα-μακαμπι-εφες
michael13
λοιπον πρωτα από ολα συγγνωμη για το ποστ πριν και δε θέλω να το συνεχίσω. επίσης εκτιμώ τη δουλειά που κάνει το σαιτ και παραμένει το μοναδικό που δεν υπάρχουν βρισιές και τέτοια.αν μπορείτε δώστε μου κάνα φάουλ για να μην επεναληφθει ξανά. και ξαναλέω ευτυχώς που είναι έτσι το σάιτ γιατί αλλιώς εδω μέσα θα γινόταν... και πάλι sorry...
0,οποιος με έχει παρακολουθήσει στο youtube θα έχει παρατηρήσει πως αν και μου χουν βρίσει οτι θέλετε ,ποτέ δεν ασχοληθηκα και δεν απάντησα., απλώς πάνω στα νεύρα γινονται λαθη...
Germany96
QUOTE(PARISINOS @ Jan 28 2010, 00:20 ) *
Τωρα για την μπολονια , δεν θεωρω οτι κλεψαμε το ματς. Μπορει ως ομαδα να ειμασταν ενα κλικ χειροτεροι, αλλα υπερτερουσαμε ΤΡΟΜΕΡΑ σε εμπειρια και ειχαμε και τον καλυτερο παιχτη στην ευρωπη στις ταξεις μας.

Φυσικα κι ειχε εξαιρετικη ομαδα ο Παναθηναικος, αλλα το οτι επαιζε με αντιπαλο με ανωτερο roster, επισης με προπονητη μεγαλου επιπεδου, μεσα στην εδρα του και με τον τιτλο του πρωταθλητη Ευρωπης (εστω της μισης ετσι οπως τα ειχαν κανει τοτε) συν τον τροπο που ηρθε η νικη, νομιζω οτι ειναι ανταξιο, αν οχι ανωτερο, των μεγαλων "ριφιφι" που ειχε στησει στην αρχη της καριερας του ο Obradovic. Το πιο "μαγκικο" τροπαιο απο τα πεντε του Παναθηναικου κι αν θελει να τα κανει εξι φετος, θα πρεπει συντομα να θυμηθει ημερες Bolognia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.