Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Top16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
IlyaZ
Είμαι κορίτσι, έχω ύψος 1.67 και θα μπορούσα να είμαι (αν όχι μαμά σου, σίγουρα) θεία σου. Και θέλεις να παίξουμε και μονό; Ντροπή σου! tongue.gif
enypnio
δώσε μας την διεύθυνση σου και θα στο στείλουμε με ε-μαίλ

τα μπορντο τελιώσαν με μελιτζανί βολεύεσαι?
so10
QUOTE(IlyaZ @ Mar 20 2008, 01:08 ) *
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω μαζί σου. Λατρεύω επίσης την ομάδα και θα κάνω ό,τι μπορώ να πάω στον επόμενο εντός έδρας αγώνα να τους χειροκροτήσω και να τους ευχαριστήσω για τις χαρές που μου έχουν χαρίσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να στραβωθούμε κιόλας και να μη βλέπουμε τα κακώς κείμενα. Γιατί, κακά τα ψέματα, αυτή η ομάδα δεν έπιασε ούτε για έναν αγώνα την απόδοση που μπορούσε. Λογικό είναι να ψάχνουμε να βρούμε τι έφταιξε, και δε νομίζω ότι αυτό μας κάνει να αγαπάμε την ομάδα λιγότερο.

Πάλι καταφέρατε να με κάνετε να μιλήσω σοβαρά και δεν το ήθελα καθόλου. Άντε! tongue.gif



Δέν διαφωνώ καθόλου σε αυτό που λες.
Δεν εννόησα να κάνουμε τα στραβά τα μάτια αλλα όχι και να τους κρίνουμε έτσι...
Δεν μας έκατσε αυτή η διοργάνωση δε θα τους σκοτώσουμε κιόλας.
Άλλο λοιπόν να ψάχνουμε τι έφταιξε και άλλο να κρίνουμε..

Λυπάμαι που σε έκανα να μιλήσεις σοβαρά, ούτε εμένα είναι του χαρακτήρα μου και σε καταλαβαίνω tongue.gif
eu.champions07
QUOTE(so10 @ Mar 20 2008, 01:01 ) *
Διαβάζω από την στιγμή σχεδόν που τελείωσε το ματς τα σχόλια σας..
Δηλώνω απογοητευμένη από αυτά που διάβασα...Ίσως να μη σας νοιάζει, όμως εγώ θα υπερασπιστώ την ομάδα μου!!!

Όταν ήμαστε στην κορυφή λέμε όλοι πω πω παιχταράδες μου. υποστηρίζουμε ενεργά την ομάδα μας και
ζητωκραυγάζουμε...
Όταν η ομάδα μας κάνει γκέλα αυτόματα αυτοί που θεοποιούσαμε γίνονται άχρηστοι..
Πιστεύω ότι πολλοί από εδώ μέσα ασχολούνται με την πορτοκαλί μπάλα οπότε 8α έπρεπε να ξέρουν
ότι όλοι αυτοί που παίζουν δεν είναι ρομπότ αλλά άνθρωποι , έχουν δικαίωμα κακής ψυχολογίας..
Αυτοί λοιπόν που μας κάνουν να τους θαυμάζουμε ίσως μας απογοητεύσουν κάποιες φορές.
Εκεί θα φανούμε και εμείς πόσο πιστεύουμε σε αυτούς και στην ομάδα μας...
Εγώ δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια της με όσα προβλήματα έχει
και εξακολουθώ να την θαυμάζω..

Αυτά από μένα και συγνώμη αν κούρασα.. Καλό ξημέρωμα!

blove.gif blove.gif blove.gif

+1
so10 συμφωνω και βλέπω ότι εχουμε και τις ίδιες αγάπες για την ομάδα και το μπάσκετ!
Μη γράφετε εν βρασμώ ψυχής.Ολοι έχουμε στεναχωρηθεί,αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ομάδα.Η χρονιά ακομη έχει μέλλον.
B for Basketball
QUOTE(IlyaZ @ Mar 19 2008, 23:14 ) *
Είμαι κορίτσι, έχω ύψος 1.67 και θα μπορούσα να είμαι (αν όχι μαμά σου, σίγουρα) θεία σου. Και θέλεις να παίξουμε και μονό; Ντροπή σου! tongue.gif

Οι θειες δεν παιζουν Μπασκετ??? rolleyes.gif


QUOTE(enypnio @ Mar 19 2008, 23:15 ) *
δώσε μας την διεύθυνση σου και θα στο στείλουμε με ε-μαίλ

τα μπορντο τελιώσαν με μελιτζανί βολεύεσαι?


Τοτε θελω περτικαλλλιι laugh.gif
IlyaZ
QUOTE(B for Basketball @ Mar 19 2008, 23:16 ) *
Οι θειες δεν παιζουν Μπασκετ??? rolleyes.gif
Τοτε θελω περτικαλλλιι laugh.gif


Το οφφ τοπικ πάει σύννεφο!!!!!

Οι θείες παίζουν μπάσκετ μόνον όταν υπάρχει περίπτωση να νικήσουν. Ξέρουμε εμείς οι θείες από υπολογισμένα ρίσκα. Τέλος και τα περτικαλί. Θα βολευτείς με σωμόν.
B for Basketball
QUOTE(IlyaZ @ Mar 19 2008, 23:20 ) *
Το οφφ τοπικ πάει σύννεφο!!!!!

Οι θείες παίζουν μπάσκετ μόνον όταν υπάρχει περίπτωση να νικήσουν. Ξέρουμε εμείς οι θείες από υπολογισμένα ρίσκα. Τέλος και τα περτικαλί. Θα βολευτείς με σωμόν.


Ναι εχεις ενα δικιο για το οφφτοπικ αλλα...εδω ειμαστε για να ελαφρυνουμε το κλιμα...Ολο κ καποιος θα βρεθει να μας στειλει στον ακατανομαστο... smile.gif

Εγω Μπασκετ δεν ξερω rolleyes.gif και ειμαι 1.75 laugh.gif so?
Τοσο σιγουρη οτι θα χασεις??? cool.gif Με κολακευεις.

Αι στο καλο με τα σωβρακα αμα ειναι να το κανουμε στορι...Καλυτερες οι κρητικες βρακες μου! laugh.gif
basket_7
Λοιπόν...γεγονότα:

1. Η Παρτιζάν άξιζε περισσότερο την πρόκριση από τον ΠΑΟ για 1002 λόγους και μπράβο για τη δουλεία που κάνουν οι γείτονες.
2. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν φέτος η ομάδα που ήταν πέρσι
3. Οι παίχτες του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλης αξίας (όλοι ξεχωριστά) και αυτό δεν αλλάζει ούτε από ένα αποτέλεσμα, ούτε από μια κακή περίοδο
4. Ο Ομπράντοβιτς είναι τρομερά μεγάλος και ικανός προπονητής (μόνο οι τίτλοι που έχει πάρει μιλάνε από μόνοι τους)
5. Η απουσία του Τσαρτσαρή ήταν πολύ σημαντική και άλλαξε τις ισορροπίες στον φετινό ΠΑΟ

Πιστεύω πως όποιος γνωρίζει έστω και λίγο από μπάσκετ δεν αμφισβητεί τίποτα από τα παραπάνω (φυσικά όμως αυτή είναι η γνώμη μου)

Από εκεί και πέρα, έχω να καταθέσω πως μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση διαβάζοντας όλα τα παραπάνω Posts, το γεγονός ότι γίνεται λόγος κατά κύριο λόγο στις ευθύνες των παιχτών και ελάχιστη κριτηκή για τις ευθύνες του προπονητή.

Δε μιλάω για την εμονή του Ομπράντοβιτσς να μην έχει κλασικούς ψηλούς στην ομάδα, αυτή είναι μια πάγια θέση του εδώ και χρόνια η οποία, μην ξεχνάμε, του έχει αποφέρει πολλούς τίτλους. Αλλά μια ομάδα που εδώ και καιρό παίζει ένα μπάσκετ αν μη τι άλλο κακό δεν μπορεί να στηρίζεται συνεχώς στις προσωπικές εμπνεύσεις των χ παικτών.
Φέτος κατά την άποψή μου για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός δεν είχε τη σφραγήδα του προπονητή του μες στο παρκέ. Ανέκαθεν ο ΠΑΟ είχε μεγάλους παίχτες και περίμενε πολλά από αυτούς, αλλά ήταν ορατή η κατεύθυνση που είχε από τον πάγκο η ομάδα.
Ακόμα, δεν γνωρίζω τον τρόπο που ήρθε στον ΠΑΟ ο Γιασικεβίτσιους, ίσως να ήρθε φυτευτός στον Ομπράντοβιτς χωρίς να τον θέλει. Όμως από κει και πέρα δεν πιστεύω ότι χειρίστηκε την παρουσία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Ζελικο. Αρχικά πήγε να τον βάλει σε ένα καλούπι, δεν του βγήκε, δεν άρεσε και στον Σαρας, και ασ έλεγε ότι θέλει να μάθει από τον Ομπράντοβιτς. Μετά του έδωσε τον χώρο του και όταν ήταν κακός, τον άφηνε να εκτεθεί λίγο παραπάνω από όσο του άξιζε μέσα στο παρκέ, σαν να λέει, εσείς τον θέλατε ορίστε...φυσικά μετά τον απέσυρε, δικαιολογημένα, και τον ξέχναγε, πάλι δικαιολογημένα, πληγώνοντας όμως τον εγωισμό του Σάρας, κάτι που σίγουρα δεν έκανε καλό στην ομάδα.
Στον Σπανούλη, έδωσε πολλές προσωπικές ενέργιες και λογικά γιατι μιλάμε για έναν απίστευτο σκόρερ, αμέλησε όμως να φτιάξει τα φρένα, και τα όρια, κάτι που πλήρωσε κάποιες φορές η ομάδα και εξέθεσε και τον ίδιο τον παίχτη

Για τον Διαμαντίδη. Να πω για την αξία του; άσκοπο, για τις δυνατότητες του σε άμυνα και επίθεση; επίσης άσκοπο, απλά φοβερός!!
Όμως θα μου επιτρέψεται να του καταλογίσω κάτι το οποίο κατ' εμε θα έπρεπε να έχει χειριστεί καλύτερα ο Ομπράντοβιτς, Ο διαμαντίδης είναι ένας παίχτης που γίνεται και αναδυκνύεται ηγέτης μέσα από την ομάδα, δε θα διεκδικήσει ποτέ την ηγεσία, φέτος ο ΠΑΟ είχε Σπανούλη, Γιασικεβίτσιους, 2 πολύ πιο ισχυρές προσωπικότητες από το Δημήτρη. Αποτέλεσμα, ο Διαμαντίδης να μαζεύει όπως πάντα τα πράγματα πίσω αλλά να γίνει άχρωμος και πολλές φορές ανύπαρκτος μπροστά, αν ο Γιασικεβίτσιους ή ο Σπανούλης άφηναν όταν ήταν δυσκολα τα πράγματα και οι ίδιοι ήταν κακοί την κατάσταση στο Διαμαντίδη, πολύ πιθανό αυτός να καθάριζε! και το ξέρει και ο ίδιος, όμως, και αυτό είναι που του καταλογίζω, ποτέ ο Διαμαντίδης δε θα μπει από μόνος του να απαιτήσει το ρόλο του ηγέτη, γιατί απλά δεν είναι στο χαρακτήρα του.

Τέλος, για τον Ομπράντοβιτς, και επειδή έγινε και μια αναφορά στο γιατί δεν έπαιξε ο Περπέρογλου. Πολύ απλά γιατί ο Ομπραντοβιτς δεν τον πιστεύει και γιατί ποτέ δεν έχει δώσει πραγματική ευκαιρία σε νέο παίχτη που το όνομα του δεν τελειώνει σε -ιτς (μοναδική εξαίρεση ο Σάκοτα...κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)
Ο Ομπράντοβιτς είναι πραγματικά μεγάλος coach, για να παραδεχτώ όμως ότι είναι μεγάλος προπονητής, θεωρώ ότι έστω και λίιιιγο θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει να βγάλει και κανά νέο παίχτη και να τον αναδείξει (anyway, Προσωπική άποψη, και εξάλου τα λεφτά που παίρνει είναι για να φέρνει τίτλους, οπότε τα αξίζει με το παραπάνω)


ΥΣ. Καλη επιτυχία στον Ολυμπιακό αύριο.
ΥΣ 2. επειδή βλέπω κάποιους φιλάθλους του ΠΑΟ φοβούνται το πείραγμα από τους Ολυμπιακούς, αυτό είναι μέσα στο "παιχνίδι" όμως όλοι οι λογικοί και λίγο σχετικοί ξέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ δρόμο για να πλησιάσει το επίπεδο του ΠΑΟ στο Μπάσκετ και το λέω αυτό σαν Ολυμπιακός.
ΥΣ 3. Αυτή η αποτυχία ελπίζω να μην απομακρύνει τους φιλάθλους από το γήπεδο, γιατι φέτος δημιουργήσαν φοβερή ατμόσφαιρα μέσα στο ΟΑΚΑ και θα είναι κρίμα να χαθεί αυτό!!!

Αυτά από μένα, sorry αν σας κούρασα, αυτές ήταν οι απόψεις μου, καθε διαφωνία δεκτή...
The Admiral
Οι Ντικουδης και Πρκατσιν επαιξαν και οι 2 μαζι 16 λεπτα ολα και ολα και ο Ζιζιτς καθολου.Ολα αυτα τη στιγμη που φαινοταν οτι χρειαζονταν βαρια κορμια για να κρατησουν τους σερβους μακρια απο τη ρακετα!18-37 τα ριμπαουντ υπερ της παρτιζαν!Δυστυχως ο Ζοτς ξεπερασε για αλλη μια φορα τον εαυτο του και τις εμμονες του και εδειξε τη γυμνια της ομαδας σε τακτικη και επιλογες.Πιστευα οτι αποψε θα περναγε και θα τα εβρισκε σκουρα μετα,να ομως που η αυτο εγινε απο τοσο νωρις.Αποδειχτηκε για μια ακομη φορα ποσο μεγαλο ρολο παιζουν οι ψηλοι αθλητικοι και γρηγοροι παικτες.Τα σωματικα προσοντα των Σερβων υπερτερησαν της φινετσας των Σαρας-Σπανουλη.Ειδικα μου εκανε εντυπωση το σωματικο μις-ματς μεταξυ του τελευταιου και του παικτη που μαρκαρε:του Παλασιο.Η ευρωλιγκα τον "δινει" 1.90,αλλα εμενα μου φαινοταν διπλασιος του Σπανουλη!Φοβερη σωματοδομη!Οπως και να 'χει εχουμε ξαναπει οτι οι φιλοι Παναθηναικοι δεν πρεπει να απογοητευονται.Η ομαδα ειναι καλη και μπορει να βελτιωθει,αρκει να μη ξαναγινουν τοσα λαθη στην αρχικη καταρτιση του ροστερ παλι.Θα πρεπει ο Ζοτς να μη ξαναδηλωσει "και εναν ακομη γκαρντ να μου φερετε,θα ειμαι ευχαριστημενος",αλλα να πει"καλος ο Πεκοβιτς,αλλα και τον Σακιλ αν μου φερετε επιπλεον,δεν εχω προβλημα".Αποψε απονεμηθη μπασκετικη δικαιοσυνη.Δεν αξιζε να περασει αυτος ο ΠΑΟ.Οπως δικαιο θα ειναι μη περασει ουτε ο ΟΣΦΠ αυριο.Ομαδα με εντυπωσιακες προοπτικες και αυτη οπως και ο ΠΑΟ,αλλα χτισμενη λαθος εξαρχης,ελπιζει χαρη στις ικανοτητες ενος εξαιρετικου προπονητη.Ειμαι της αποψης οτι οι μ@λ@κιες πρεπει να πληρωνονται,για να τις νιωθεις στο πετσι σου και να μην τις ξανακανεις.Κι επιπλεον οπως ειπωθηκε παραπανω,να αναθεωρηθει το συστημα των πλεη οφ της Ευρωλιγκας.Αν ειναι δυνατο να μπαινουν επι ισοις οροις ο ΠΑΟ με την Παρτιζαν στο γηπεδο μετα απο τοσο σκοτωμα στην κανονικη περιοδο.Οι ομαδες θα πρεπει να κουβαλανε βαθμους απο τον πρωτο γυρο και να μην τα παιζουν ολα για ολα σε ενα-δυο παιχνιδια.
IlyaZ
Εξαιρετικά τα ποστ και των 2 προλαλησάντων.
enypnio
η πλάκα είναι ότι η τωρινή αποτύχία δυσκολεύει και την επόμενη χρονιά γιατί στην επόμενη κλήρωση της κανονική περιόδου θα είμαστα στο τέταρτο γκρούπ δυναμικότητας ή στην καλύτερη στο τρίτο
AZ1980
Φοβερή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τουλάχιστον ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε ένα γήπεδο σε κατάσταση ...βρασμού, χωρίς αντιαθλητικές όμως εξάρσεις. Ο ΠΑΟ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του εδώ και καιρό. Είχε αυτοσυγκέντρωση (μόλις 7 λάθη), είχε έξυπνες ιδέες στην άμυνα (πολύ ωραία η ζώνη προσαρμογής του Ζοτς), είχε και χαρακτήρα, και πάθος. Δυστυχώς όμως είχε και μια αντίπαλο που δεν του πάει καθόλου, μιας και έχει τη δύναμή της ακριβώς στο σημείο όπου ο ΠΑΟ ...νοσεί (ρακέτα). Παρά την απώλεια των ριμπάουντ όμως, και παρά την απίστευτη ευκολία με την οποία η σέρβικη ομάδα σκόραρε από το ποστ, θεωρώ πως ο Παναθηναικός απόψε αυτοκτόνησε. Η εμμονή του κόουτς να μην εμπιστεύεται τον Περπέρογλου στο βαθμό που αποδεδειγμένα (Σιένα, και ένα σωρό άλλα ματς) του αξίζει και (δεδομένης της απουσίας Τσαρτσαρή) του αναλογεί, καθώς και οι τρεις συνεχείς πολύ βιαστικές (σουτ σε πρώτο χρόνο μετά το σκριν) επιλογές των Σάρας, Σπανούλη, ΔΔ13 στο σημείο που φαινόταν οριστικά η πλάστιγγα να γέρνει υπέρ μας, όλα αυτά συνδυάστηκαν για να φέρουν την ήττα και τον αποκλεισμό.

Σίγουρα δυσάρεστη εξέλιξη για εμάς τους φίλους των "πρασίνων", αλλά η "πτώση" ήρθε με τρόπο ποιητικό και με ομορφιά τραγωδίας...

bball.gif Το power struggle μεταξύ των τριών μεγάλων αστέρων βρήκε την τραγική κατάληξή του στις τρεις (από μια για τον καθένα) απόπειρές τους να ...κλέψουν την παράσταση. Με αυτή την έννοια ο ΠΑΟ έχασε τη νίκη μέσα από τρεις φάσεις που συμβόλισαν το φετινό του πέρασμα από την εποχή της αυταπάρνησης στην εποχή της λάμψης και της ίντριγκας. Ο ΠΑΟ πήγε ως τα τελευταία λεπτά με πολεμικό οίστρο, σαν αυτόν που τον είχε καθιερώσει τόσα χρόνια, και στις τρεις κρισιμότερες φάσεις υποτάχθηκε στην αδηφάγο ματαιοδοξία που πάντα εισβάλλει κάποια στιγμή στους καταρρέοντες οργανισμούς των κορεσμένων αυτοκρατοριών.

bball.gif Ο Ομπράντοβιτς είδε έναν ολόκληρο εξελικτικό κύκλο προσωπικής μπασκετικής σκέψης να φτάνει στο τέλος του. Το small ball θα νικά τελικά μόνο όταν οι αντίπαλοι δεν έχουν ψηλό κλάσης και δύναμης Πέκοβιτς. Ο Ζοτς πρέπει να σαλπάρει σε νέους ορίζοντες προπονητικών συλλογισμών, μόνο έτσι θα προλάβει το τρένο. Για πρώτη φορά φέτος μοιάζει να μένει κάπως πίσω από τις εξελίξεις. Και το τέλος αυτού του κύκλου επεισοδίων γράφτηκε ποιητικά από την ίδια ομάδα που αποφασιστικά είχε συμβάλει και στο ξεκίνημά του... Στο παρκέ και τότε, και τώρα, η θρυλική Παρτιζάν Βελιγραδίου. 41.gif

Η σεζόν έχει μέλλον για όλους, και τα λάθη είναι για να μαθαίνει κανείς. Πολλές φορές μάλιστα χρειάζεται και η ατυχία (Τσαρτσα, Τομάσεβιτς (?)) για να αποκαλυφθούν και να διαπαιδαγωγήσουν. Ο ευρωπαίος ΠΑΟ για φέτος μας τελείωσε, συναντώντας ως σύλληψη τα όριά του.

Η Ευρωλίγκα όμως τώρα ξεκινά.

Και οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

Ο "Δράκος" ξεφυσά, και μια άλλη, ξεχασμένη ευρωπαική υπερδύναμη ακονίζει τα όπλα της. Λιν Γκριρ όπως Ντέιβιντ Ρίβερς? Αμήν.

GO!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Δυστυχως για τον Παο η Παρτιζαν εκανε σημερα το αυτονοητο.
Περασε ολες τις μπαλες μεσα στην ρακετα εκει που δεν εχει λυσεις ο φετινος Παο.

Στο τελος ισως να επρεπε ο Ζοτς να βαλει 2 ψηλους μεσα,
μπας και επαιρναν κανα ριμπαουντ.
20 παραπανω ριμπαουντς πηραν οι Σερβοι, αριθμος πολυ μεγαλος
για ματς ζωης ή θανατου.

Για αλλη μια φορα αποψε φανηκε το λαθος που εκανε ο Παο,
να παρει το καλοκαιρι και Σαρας και Σπανουλη.
Δεν χωρανε και οι 2 σε μια ομαδα,
αφου το παιχνιδι τους βασιζεται κατα βαση στην κατοχη της μπαλας.

και ιδιαιτερως η αποκτηση του σπανουλη, ο οποιος νομιζει,
οτι επειδη κουναγε την πετσετα μια χρονια στο ΝΒΑ.
εγινε ξαφνικα ο νεος ΓΚΑΛΗΣ 77.gif 77.gif 77.gif
και δεν δινει την μπαλα σε κανεναν.

Ο Σαρας τουλαχιστον ξερεις οτι θα σου βγαλει και 5 ασιστ,
απο την κλειδαροτρυπα
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Και το χειροτερο ειναι οτι με την παρουσια αυτων των 2,
εκμηδενιζεται η επιθετικη παρουσια του Διαμαντιδη,
ο οποιος πλεον ουτε καν κοιταει προς το καλαθι.

Ειναι τυχαιο οτι περσι ο Παο χωρις Σαρας και Σπανουλη,
επαιξε πολυ καλυτερο μπασκετ????
Ειναι τυχαιο οτι περσι Διαμαντιδης και Μπετσιροβιτς εβγαζαν ματια,
ενω φετος ουτε που ακουμπανε την μπαλα?????

Υ.Γ. Μαλλον δικαιωθηκε ο Γκερσον, που αφησε τον Ζιζιτς να φυγει
B for Basketball
Yπαρχει κ το edit u know??? wink.gif

Oσο για το αν παιζαν καλυτερα περυσι με φετος δεν χωραει αμφιβολια.

Αλλα μην τα ριχνεις ολα στον Σπαν και δεν μπορεις να ισχυριζεσαι οτι δεν δινει την μπαλα σε κανεναν
γιατι πολυ απλα τα στατιστικα διαψευδουν 3 ασσιστ ειχε σημερα (πρωτος μαζι με ΔΔ)
και επιπλεον 54 ασσιστ σε 20 αγωνες δεν ειναι κατι λιγο ,
οπως και επισης οτι ειναι πρωτος στις ασσιστ στηνΑ1 με 100 οντας ο δευτερος εχει 74 (ΔΔ).

Για τον Ζιζιτς μην τα ξαναλεμε. Ο παιχτης φαινοταν λιρα εκατο για τον Ζοτς αλλα το αποτελεσμα ηταν αλλο.
Και σε τι δικαιωθηκε ο Γκερσον? Στο οτι τον εδωσε ενω οι αντικαταστατες του καταφεραν κατι καλυτερο απο αυτον? Παει ο Γκερσον ειναι παρελθον,κριθηκε απο τα λαθη του-και ηταν πολλα, ας τον ειχε ο Γιαννακης και δεν θα φωναζε η ομαδα οτι εχει ελειψη στο 4.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(B for Basketball @ Mar 20 2008, 06:32 ) *
Αλλα μην τα ριχνεις ολα στον Σπαν και δεν μπορεις να ισχυριζεσαι οτι δεν δινει την μπαλα σε κανεναν
γιατι πολυ απλα τα στατιστικα διαψευδουν 3 ασσιστ ειχε σημερα (πρωτος μαζι με ΔΔ)
και επιπλεον 54 ασσιστ σε 20 αγωνες δεν ειναι κατι λιγο ,
οπως και επισης οτι ειναι πρωτος στις ασσιστ στηνΑ1 με 100 οντας ο δευτερος εχει 74 (ΔΔ).

Ειναι πολυ μικρος ο αριθμος των ασιστ που κανει,
σε σχεση με τις προσπαθεις που παιρνει και τον χρονο που εχει την μπαλα στα χερια του.
Και σε αυτο ισως να φταιει και ο Ζοτς με το ελευθερο που του εχει δωσει,
να κανει οτι θελει.
Ισως να ηταν καλυτερα αν του τραβαγε λιγο τα λουρια.
giannis_
οταν τελειωσε ο αγωνας πραγματικα δεν ηξερα τι να πω κ διαβαζα τα ποστ απλα για να δω και αλλες γνωμες!στην αρχη οντως ειχε πλακα με τα αστεια να απαλυνουν λιγο το πονο μας μετα σκεφτικα ενταξει δεν ηρθε το τελος του κοσμου δεν υπογραψαμε κανενα συμβολαιο οτι θα βρισκεται ο παο στο f4(ασχετα αν το σεπτεμβρη υπηρχε ενθουσιασμος απλα κ μονο απο τα ονοματα)!φυσικα και γινανε λαθη τα οποια εχουν ειπωθει πολλες φορες εδω,η ομαδα για τους χ λογους δεν εδεσε,με λιγα λογια δεν εγινε αυτο που θα θελαμε!καλως ή κακως αποκλειστηκαμε και αυτο δεν αλλαζει!αλλα βλεποντας τη πιστη που ειχαν οι οπαδοι στην ομαδα ασχετως αν δεν παιζαμε καλα και η θεληση τους να βοηθησουν με τον τροπο τους μεσα στο γηπεδο με εκαναν να καταλαβω ποσο μεγαλη ομαδα ειναι ο παναθηναικος οταν εχει καταφερει να εχει διπλα του τοσο κοσμο και στις δυσκολες στιγμες οπως τωρα,κατι που καμια ομαδα στην ελλαδα δεν εχει καταφερει σε κανενα αθλημα ειτε αυτο λεγεται μπασκετ ειτε ποδοσφαιρο ειτε κ εγω δεν ξερω τι.....θα ηταν κριμα να χαθει αυτο για μια αποτυχια οπως ειναι κριμα να κραζουμε τον ζοτς(οι τιτλοι του οποιου μιλανε απο μονοι τους),τον σαρας τον μητσο τον Mike τον σπανουλη τον χ τον ψ παιχτη που ολοι ξερουν τι αξιζουν, αλλα πανω απο ολα να απογοητευσουμε τους προεδρους που εχουνε δωσει κυριολεκτικα την ψυχη τους για τον παναθηναικο,υποβαθμιζοντας και διαγραφοντας την ομαδα!εχουμε μπροστα μας 2 τιτλους!υπομονη αν οχι του χρονου σε 2 χρονια ο παναθηναικος θα ειναι παλι εκει που του αξιζει στην ευρωπη!

Υ.Γ. δε λεω να μην κρινουμε και να μην επισημαινουμε τα κακως κειμενα αλλα επειδη ειμαστε ελληνες και ειναι στο αιμα μας λεω να διαχωρισουμε τη καλοπροαιρετη κριτικη απο το κραξιμο!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(B for Basketball @ Mar 20 2008, 06:32 ) *
Για τον Ζιζιτς μην τα ξαναλεμε. Ο παιχτης φαινοταν λιρα εκατο για τον Ζοτς αλλα το αποτελεσμα ηταν αλλο.
Και σε τι δικαιωθηκε ο Γκερσον? Στο οτι τον εδωσε ενω οι αντικαταστατες του καταφεραν κατι καλυτερο απο αυτον? Παει ο Γκερσον ειναι παρελθον,κριθηκε απο τα λαθη του-και ηταν πολλα, ας τον ειχε ο Γιαννακης και δεν θα φωναζε η ομαδα οτι εχει ελειψη στο 4.

Ο Ζιζιτς δεν μπορει να παιξει στο 4, γιατι
1. ειναι πολυ αργος για να μαρκαρει στην αμυνα τυπους σαν τον Τσαρτσαρη ή τον Μασει
2. δεν εχει τριποντο
3. δεν εχει ντριμπλα και ντραιβ, ουτε εκρηξη για να περασει καποιον
4. δεν ξερει να πασαρει καλα
Air Kef
QUOTE
Ο "Δράκος" ξεφυσά, και μια άλλη, ξεχασμένη ευρωπαική υπερδύναμη ακονίζει τα όπλα της. Λιν Γκριρ όπως Ντέιβιντ Ρίβερς? Αμήν.



Ειμαστε που ειμαστε εδω και μια βδομάδα στην τσίτα μετρώντας μερες για το ματς αύριο..Επρεπε να μας φτιάξεις βραδιάτικα κ να μην μπορουμε να κοιμηθούμε;

Να βάλω δηλαδή το 49-69;;; tongue.gif
Να βάλω το Φ4;;; angry_red.gif
AZ1980
QUOTE(Air Kef @ Mar 20 2008, 02:47 ) *
Ειμαστε που ειμαστε εδω και μια βδομάδα στην τσίτα μετρώντας μερες για το ματς αύριο..Επρεπε να μας φτιάξεις βραδιάτικα κ να μην μπορουμε να κοιμηθούμε;

Να βάλω δηλαδή το 49-69;;; tongue.gif
Να βάλω το Φ4;;; angry_red.gif


Βάλε, βάλε! Πλάκα πλάκα καιρό έχω να τον δω τον τελικό του '97... Χμμμ... smile.gif
matse-7-
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 20 2008, 00:35 ) *
ντούβββββββββββ...Μου έπεσε η κεραμίδα... smiley.gif ...matse και όταν εφάγες την καθιερωμένη 20αρα πάλι ειχα χάσει στην Ευρώπη...Βγαίνετε απόψε σαν τα σαλιγκάρια...μην λέτε πολλά γιατι το θηρίο οταν είναι πληγωμένο είναι πιο επικίνδυνο...

οταν ειχα φαει την εικοσαρα ειχα χασει και απο τη μακαμπι στο σεφ.ηταν οι πρωτες μερες του γιαννακη που μολις ειχε παραλαβει ενα συνοθυλευμα απροπονητων παικτων απο τον γκερσον.η κατασταση που ειναι τωρα η ομαδα δεν εχει καμια σχεση με την κατασταση που ηταν τοτε.αν ημασταν οπως τοτε τωρα θα ειχαμε 0 νικες στον ομιλο της ευρωλιγκα και θα χαναμε σιγουρα στον τελικο
jimol34
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 20 2008, 02:45 ) *
Ο Ζιζιτς δεν μπορει να παιξει στο 4, γιατι
1. ειναι πολυ αργος για να μαρκαρει στην αμυνα τυπους σαν τον Τσαρτσαρη ή τον Μασει
2. δεν εχει τριποντο
3. δεν εχει ντριμπλα και ντραιβ, ουτε εκρηξη για να περασει καποιον
4. δεν ξερει να πασαρει καλα

+1

Να προσθέσω ότι είναι στην ουσία ένας σέντερ παγιδευμένος σε σώμα τεσσαριού, χωρίς αθλητικά προσόντα. Ναι, είναι μαχητής και κινείται πολύ καλά χωρίς τη μπάλα αλλά δεν είναι καλός ριμπάουντερ, δεν είναι καλός μπλοκερ, δεν είναι δυνατός και δεν είναι καλός στο ένας ενατίον ενός, ούτε με πλάτη, ούτε με πρόσωπο. Και στα κρίσιμα ματς χρειάζεται ένας παίκτης να έχει κάποια από τα παραπάνω στοιχεία.
Ακόμα και όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά κρίσιμα παιχνίδια που ο Ζίζιτς ήταν στους διακριθέντες.
Rondo
QUOTE(jimol34 @ Mar 20 2008, 05:31 ) *
+1

Να προσθέσω ότι είναι στην ουσία ένας σέντερ παγιδευμένος σε σώμα τεσσαριού, χωρίς αθλητικά προσόντα. Ναι, είναι μαχητής και κινείται πολύ καλά χωρίς τη μπάλα αλλά δεν είναι καλός ριμπάουντερ, δεν είναι καλός μπλοκερ, δεν είναι δυνατός και δεν είναι καλός στο ένας ενατίον ενός, ούτε με πλάτη, ούτε με πρόσωπο. Και στα κρίσιμα ματς χρειάζεται ένας παίκτης να έχει κάποια από τα παραπάνω στοιχεία.
Ακόμα και όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά κρίσιμα παιχνίδια που ο Ζίζιτς ήταν στους διακριθέντες.

Μακάρι να ήταν ο Ζίζιτς ρε φίλε η αιτία του κακού...Για εμένα άλλος είναι ο βασικός φταίχτης της μέτριας εικόνας που έχουμε δείξει φέτος...
jimol34
QUOTE(Rondo @ Mar 20 2008, 03:33 ) *
Μακάρι να ήταν ο Ζίζιτς ρε φίλε η αιτία του κακού...Για εμένα άλλος είναι ο βασικός φταίχτης της μέτριας εικόνας που έχουμε δείξει φέτος...

Εννοείται ότι Ζίζιτς δεν είναι η αιτία του κακού. Στο κάτω κάτω δεν τον πήρε ο Πάο για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Απλά η απουσία του Τσαρτσαρή, το ντεφορμάρισμα του Ντικούδη και η έλλειψη ενός καλού σέντερ απέδειξαν ότι ο Ζίζιτς είναι ένας παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων.
PanosIlio
Ε τελείωσε μετά το post της IlyaZ δεν θα διαβάσω παρακάτω.

Απλά καταπληκτικό 77.gif 77.gif 77.gif

ΥΓ: Ψέματα λέω θα διαβάσω αλλά τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο biggrin.gif

QUOTE("ΑΖ1980")
Ο Ομπράντοβιτς είδε έναν ολόκληρο εξελικτικό κύκλο προσωπικής μπασκετικής σκέψης να φτάνει στο τέλος του. Το small ball θα νικά τελικά μόνο όταν οι αντίπαλοι δεν έχουν ψηλό κλάσης και δύναμης Πέκοβιτς. Ο Ζοτς πρέπει να σαλπάρει σε νέους ορίζοντες προπονητικών συλλογισμών, μόνο έτσι θα προλάβει το τρένο. Για πρώτη φορά φέτος μοιάζει να μένει κάπως πίσω από τις εξελίξεις. Και το τέλος αυτού του κύκλου επεισοδίων γράφτηκε ποιητικά από την ίδια ομάδα που αποφασιστικά είχε συμβάλει και στο ξεκίνημά του... Στο παρκέ και τότε, και τώρα, η θρυλική Παρτιζάν Βελιγραδίου.


Ο Ομπράντοβιτς είναι λιγάκι ντεφορμέ φέτος αλλά δεν νομίζω πως ήρθε και το τέλος του κόσμου. Εγκλωβισμένος είναι και αυτός από τις εξελίξεις. Δεν του βγήκε ο σχεδιασμός. Ο σχεδιασμός του χρόνου θα βγει, με Πέκοβιτς μέσα, ένα τριάρι, με λιγότερο αφηνιασμένο Σπανούλη να αποδείξει στον Βαν Γκάντι πως κακώς δεν τον έβαζε πέρσι και με τον ΔΔ επιτέλους να είναι λιγότερο αλτρουιστής ίσως, ίσως.

ΥΓ2: Αυτά με Ρίβερς και παραλληλισμούς με το '97 με φτιάχνουν ακόμα περισσότερο που κατά 90% tongue.gif δεν θα πάω στο σεμινάριο για να κάτσω να δω το παιχνίδι απόψε 19.gif
rankin
Ο Ζίζιτς δεν είναι "λίγος" ή άχρηστος βρε παιδιά. Μην υπερβάλουμε. Απλά είναι προφανές ότι δεν έδεσε ποτέ με τον παναθηναϊκό, όσο και αν αυτό είναι πολύ περίεργο γιατί το καλοκαίρι όλοι πιστεύαμε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη μεταγραφή για τους πράσινους.. Παρόλα αυτά, ούτε ο Ομπράντοβιτς δείχνει να τον εμπιστεύεται, ενώ δεν είμαι σίγουρος για τον ρόλο που έχει ο παίχτης στην ομάδα του. Ο Ζίζιτς είναι ένας παίχτης με σωματοδομή τεσσαριού, αλλά κινήσεις σέντερ. Αν ένας τέτοιος παίχτης δεν ταιριάζει στον παναθηναϊκό, τότε κακώς τον απέκτησε..

τέλος, σχετικά με τα σχόλια περί κόκκινων "σαλιγκαριών" που παρά την εικοσάρα στο ΣΕΦ, τολμούν να μιλάνε, εγώ θα πω ότι και χθες ο παναθηναικός θα νικούσε, ίσως και με 20, ίσως και με 25 πόντους διαφορά, αν ο Ουίνστον είχε πάλι 7/8 τρίποντα! Η τελική συγκομιδή του όμως ήταν 0/2 σουτ σε 6 λεπτά, ενώ συνολικά ο παο είχε 6/22 τρίποντα... Φαντάζομαι ότι με ένα ποσοστό του τύπου 15/31 θα είχε κερδίσει εύκολα, αλλά εδώ μένει να ανακαλύψουμε ποιο ποσοστό είναι το σύνηθες και ποιο η εξαίρεση. Τα 6/22 ή τα 15/31;;;; Τον τελευταίο καιρό πάντως, το πρώτο τείνει να γίνει νόμος, σαν να έπεσε κατάρα μετά την μαγική βραδιά στο ΣΕΦ...
PanosIlio
Τώρα που το λες rankin αυτό μου θυμίζει λίγο τον Παναθηναϊκό του ποδοσφαίρου, πέρσι ήταν νομίζω, που κέρδισε 0-1 στο Καραΐσκάκη και μετά κατέρρευσε χωρίς λόγο και αιτία. tongue.gif
Nik7
καλημερα παιδες.
λοιπον αισθανομαι οτι γραφω σε μια σημαντικη ημερα για την ιστορια του μπασκετικου παναθηναικου, γιατι πιστευω οτι αυτη η ηττα σηματοδοτει το τελος εποχης της μεγαλης ομαδας του ΠΑΟ με τον ζοτς στο τιμονι.
εξηγουμαι:
οι περισσοτεροι απο τους παικτες που παιζουν στο φετινο ΠΑΟ θα φυγουν με το τελος της σεζον, ή τουλάχιστον θαπρεπε να φυγουν:

αλβερτης
τομασεβιτς
ντικουδης
σαρας
ζιζιτς
πρκτσιν
μπετσιροβιτς
χατζηβρεττας

αλλοι επειδη ευδοκιμως ολοκλήρωσαν τον κυκλο τους κι αλλοι επειδη δεν έπεισαν και δεν πρόσφεραν ανάλογα με τις απαιτήσεις κ τις προσδοκίες που αντιστοιχούν σ'ένα σύλλογο σαν τον μπασκετικό ΠΑΟ.

τι μενει;
ΔΔ
σπαν
περπε
ουίνστον (μ'ερωτηματικό)
μπατιστ
τσαρτσα

επομενως χρειάζεται ενα ανευ προηγουμένου 'σαφαρι' παιχτών για του χρόνου, το οποίο απαιτεί γνώση της αγοράς και πολλά χρήματα, αλλά ΚΥΡΙΩΣ εξαιρετικό σκαουτινγκ.
σκαουτινγκ, το οποίο φετος ο ΠΑΟ δεν απέδειξε οτι διαθέτει.
παρα το πυροτέχνημα σαρας, που κι αυτό βγήκε λάθος, οι περισσότερες επιλογές (αν οχι όλες) κρίνονται λανθασμένες εκ του αποτελέσματος.
ακόμη κι η αποπομπή βούγιανιτς και η προτίμηση μπετσίροβιτς (για μενα μακράν ο χειρότερος παικτης του ΠΑΟ φετος) απεδείχθη λάθος.
και ποιος τις παίρνει τις αποφάσεις;
ναι καλά καταλάβατε, με τους προπονητές τα'χω!
γι αυτους που θα βιαστούν ν'αντιδράσουν σας λέω οτι κατα την άποψή μου, ουδείς δικαιούται ναναι στο απυρόβλητο, κι επομένως θεωρώ οτι το μεγαλύτερο μερος της ευθύνης αναλογεί στον ζοτς.
λάθος σκάουτινγκ, λάθος επιλογές σχημάτων, παίκτες συχνά τραυματισμένοι, αλλά κυρίως ψυχολογία στο ναδίρ.
οσοι εχουν κανει πρωταθλητισμό, θα παρατήρησαν οτι οι παικτες του ΠΑΟ φετος λύγισαν απο το βαρος του αγχους του φαβορι, με αποτέλεσμα τα ποδια τους ναναι βαριά και γενικά η σωματικη τους γλώσσα φώναζε ψυχολογικό άγος.
έλλειψη κινήτρου δεν μπορώ να δεχθώ οτι υπήρχε, για μένα ειναι λάθος επιχείρημα. τα παιδια λύγισαν απο το άγχος.
υπαρχει μια οργανική διαδικασία βιοχημική η οποία σε περιόδους ή στιγμές μεγάλου ψυχολογικού στρες εκκλύει φυσικές αγχολυτικές ουσίες στο σώμα, με αποτέλεσμα ο αθλητής (εν προκειμένω) αντι να ειναι σε εγρήγορση, βρίσκεται σε οργανική ύφεση. εξ ου και αυτή η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟ ειδικά στις αρχές καθε αγώνα, οπου το βάρος του στρες ειναι μεγαλύτερο, που παίζουν σα να κοιμούνται. με την πάροδο του αγώαν αυτη η διεργασία υποχωρεί διοτι οη φυσική προσπάθεια τη μειώνει, εξ ου κ η βελτίωση προς το τέλος.
(μην αρχίσετε πρκλω να λετε οτι χθες χάσαμε στο τελος, το είδα. υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, εγω εδω ανέλυσα εναν μονο).
αφου λοιπον πρπει να φυγουν τοσοι πολλοι παικτες, η ομαδα οφείλει να αλλαξει ριζικα και σε φιλοσοφια.
σα γενικό σχόλιο θεωρώ οτι εποχή ζοτς πρεπει να λήξει διοτι οι θεωρίες του εχουν μεινει πισω, ή εναλλακτικά, επειδη ειναι σπουδαιος προπονητης κ άνθρωπος, πρεπει αυτός να προσαρμόσει τη φιλοσοφία του στις νεες απαιτήσεις.
γίνεται κατι τέτοιο; ειναι εφικτό; νομίζω οχι, αλλα ο καιρός θα δείξει.
AZ1980
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Mar 20 2008, 07:09 ) *
...και με τον ΔΔ επιτέλους να είναι λιγότερο αλτρουιστής ίσως, ίσως.


Δε βάζεις 6-7 "ίσως" ακόμα, να βάλω και γω άλλα τόσα, μήπως και γίνει το θαύμα? biggrin.gif

Πολύ ενδιαφέρον το ποστ του Nik7
PanosIlio
Εγώ βάζω όσα ίσως θες, γιατί αν το δούμε μακροπρόθεσμα το πράγμα, με Σπανούλη με τα μυαλά στα κάγκελα και με ένα όχι καλό Ζήση θα έχουμε πρόβλημα το καλοκαίρι στην Εθνική.

Πρέπει πλέον ο ΔΔ να πάρει πρωτοβουλίες, όχι να αρχίσει να μπουκάρει σαν τον Σπανούλη και ότι βγει αλλά αφού μπορεί ας το κάνει επιτέλους.

ΥΓ: Εχθές έβλεπα το ματς από Euroleague TV με Ιταλό στην μετάδοση και να μιλάει Αγγλικά blink.gif Και μετά κοροϊδεύουμε Χατζηγεωργίου και σία???? Χίλιες φορές οι δικοί μας. Ο τύπος έλεγε πως όποια ομάδα θα κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει (εκείνη την ώρα που το έλεγε ο Παναθηναϊκός είχε λιγότερα λάθη σαν στατιστική εννοώ και έτσι έμεινε και στο τέλος) και προς το τέλος ανασκεύασε γιατί είδε ότι ο Πάνα (έτσι τον έλεγε τον Παναθηναϊκό) δεν τραβάει και είπε ότι παίζουν ρόλο τα ριμπάουντ και οι βολές για τη νίκη, απίστευτο ο τύπος icon_drunk.gif icon_drunk.gif
enypnio
κοίτα ο μόνος που πρέπει να μείνει είναι ο χατζηβρέττας από αυτούς που ανέφερε ο Nik7

γιατί δεν ενοχλεί την ομάδα ίσα ίσα

και ούτε τα χρόνια τον πήραν και έχει δείξει ότι έχει συβιβαστεί με τον ρόλο του

και δεν φαίνεται να περνάει άσχημα στον ΠΑΟ για να βγάζει αρνητική ενέργεια

είναι ένας άνθρωπος που κάνει την δουλειά του όσο μπορεί και όποτε του ζητηθεί

"ότι δεν μας πειράζει, δεν το πειράζουμε"

στην μόνη περίπτωση που θα ελέγα οκ να φύγει ήταν να το ζητήσει αυτός να πάει σε μια ομάδα να παίζει περισσότερο όπως ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Nik7
QUOTE(AZ1980 @ Mar 20 2008, 08:01 ) *
Πολύ ενδιαφέρον το ποστ του Nik7

ευχαριστω ΑΖ, και να πω οτι το ποστ σου στο 'ΠΑΟ07-08' ειναι ολα τα λεφτα, δε θα μπορουσα να διαφωνήσω πουθενα!
επίσης να πω οτι δυστυχώς ο ζοτς δε σε διαβάζει (δεν το λεω ειρωνικα), διοτι πώς αλλιώς εξηγείται οτι ξαναβαλε σαρας-μπετσι μαζι με ολέθρια αποτελέσματα;
και άλλα πολλά βέβαια, οπως η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση σαρας-σπαν-ΔΔ, η οποία αμυντικά μεν δεν ειναι ολέθρια, επιθετικά όμως ειναι καταστροφική.
επισης αυτό το σχήμα με τον χατζηβρεττα στο 4 με κούφανε εντελώς!
δεν ακούω τπτ!
beiman123
Δεν πειράζει παιδιά...καλό είναι να υπάρχουνε και αυτά...Είναι ωραίο και για το άθλημα ο Δαβίδ να νικάει το Γολιάθ...
valsam
QUOTE(NBAer @ Mar 19 2008, 21:44 ) *
Μπορει να μην το λεει σαν δικαιολογια για τις κακες εμφανισεις, αλλα σαν αιτιολογηση των κακων εμφανισεων.
Και να φανταστεις οτι ειχαν και τον Βουγιανιτς στην αρχη της χρονιας..... ohmy.gif
LOL! ohmy.gif
Μετα απο την ηττα οι πρωτες επισημες φημες αναφερουν οτι παρθηκαν ηδη μετρα και οι γκρι σκιες θα διασφαλισουν να μην υπαρξει ενδιαφερον στο πρωταθλημα. Με λιγα λογια θα σφαξουν τον Αρη για τρισεκατομμυριοστη φορα οπως μαλλον και εννοεις.... smiley.gif

Γιατι ρε παιδια αμφιβαλετε οτι υπαρχει ευνοια στα σφυριγματα υπερ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ οταν παιζουν με μικροτερες ομαδες στην Ελλαδα(μικροτερες σε μπατζετ ενοω!),και ναι και ο Αρης ειχε αυτην την μεταχειρηση στην παντοκρατορια του!
Αλλα για σκεφθητε τι κακο κανει αυτη η ευνοια στον ΠΑΟ οταν παιζει εξω!
Ενα παραδειγμα θα σας πω,ο Σπανουλης στην Ελλαδα συνεχεια κερδιζει επιθετικο φαουλ οταν παιζει αμυνα και κανει εκεινα τα πλαγια και πρως τα πισω βηματα και παρολου που δεν ειναι ποτε στημενως πεφτει πισω και κανει οτι δηθεν τον εμβολησαν!
Εχθες ποσα τετοια πηρε?Η μαλλον, ποσα τετοια εχει κερδισει φετος στην ευρωλιγκα, και ποσα του εχουν δωθει αμυντικα?
Ετσι κι'αλιως καλο θα κανει στον ΠΑΟ να φαει κανα στραπατσο στο ελληνικο πρωταθλημα φετος,γιατι μετα οι Γιανακοπουλοι θα αγορασουν ολο το ΝΒΑ και ολους τους υπολοιπους καλους ευρωπαιους παικτες για να διασφαλισουν ξανα τα πρωτια!
Coldplay-3-
Βασει της εικονας που παρουσιασε ο Παναθηναικος στην φαση του Τοπ 16 προσωπικα πιστευω πως δεν δικαιουται την προκριση..

Δυο απο τις τρεις νικες στο τελος με κακες εμφανισεις...

Ενα παρατεταμενο ντεφορμαρισμα που συνοδευεται απο ηττες οπως αυτες με τον Αρη και το Μαρουσι..
Το γεγονος οτι αυτο ακριβως το διαστημα λειπει ο Τσαρτσαρης δεν ειναι καθολου τυχαιο ουτε βεβαια το οτι κατω απο το καλαθι παλευει εδω και καποιο καιρο ΜΟΝΟΣ του ο Μπατιστ.

Εφτασε σε σημειο να χρησιμοποιειται ο Κενετντι Ουινστον σαν...4αρι λογω της μη χρησιμοποιησης η καλυτερα της μη ικανοποιησης του Ζοτς απο Πρκατσιν και Ζιζιτς (ειναι ξεκαθαρο-και οι 2 δεν κανουν για την ομαδα.)

Επισης ο Μπετσιροβιτς δειχνει εξω απο τα νερα του σχεδον ολη τη σεζον λιγω του περιορισμου του χρονου συμμετοχης του...

Ετσι ειναι το μπασκετ-καλο ειναι να γινονται αυτα και να μην τρωει παντα το μεγαλο ψαρι το μικρο..
Οι Σερβοι με τους πιτσιρικαδες εκαναν μια πολυ καλη ομαδα και αξιζαν την προκριση..
nikefalin
QUOTE(valsam @ Mar 20 2008, 10:47 ) *
Ετσι κι'αλιως καλο θα κανει στον ΠΑΟ να φαει κανα στραπατσο στο ελληνικο πρωταθλημα φετος,γιατι μετα οι Γιανακοπουλοι θα αγορασουν ολο το ΝΒΑ και ολους τους υπολοιπους καλους ευρωπαιους παικτες για να διασφαλισουν ξανα τα πρωτια!

Παλικάρια δεν γίνεται έτσι σούπερ ομάδα, νομίζω πως το παράδειγμα του Ολυμπιακού τα τελευταία 3 χρόνια που "χτίζει", "γκρεμίζει" και ξαναχτίζει το δείχνει.
Θέλει εξαιρετικό σκάουτιν, υπομονή και βαθιά γνώση ως προς το ζητούμενο. Δεν αμφιβάλλω πως όλα αυτά υπάρχουν, όπως επίσης και ο βασικός κορμός . Από την άλλη ηλικιακά αλλά και αγωνιστικά το λιφτινκ είναι απαραίτητο.
Η χρονιά θα ..σωθεί πάντως με 2 τίτλους, αλλά αν χαθεί ο ένας από τους 2 τότε θα έχουμε να λέμε
PARISINOS
Διαφωνω καθετα με το ποστ του ΝΙΚ 7.

Καταρχας θεωρω οτι χατζηβρεττας και σαρας πρεπει να μεινουν. Ο πρωτος γιατι απλα ειναι ελληνας, σε σχετικα καλη ηλικια ακομη και προερχομενος απο μια πολυ καλη χρονια.

Ο δε σαρας γιατι θεωρω οτι ουδεποτε ηταν αυτος το προβλημα. Βεβαια αν κρινει η διοικηση οτι πρεπει να φυγει το συμβολαιο του σαρας ωστε να μπορεσουμε να σπρωξουμε τα λεφτα σε πεκοβιτς και εναν αλλο κορυφαιο ψηλο ( βουισιτς , κουφος?) τοτε ναι να φυγει.

Αλλα θα ειναι υπερ του να φυγει ο σαρας μονο για οικονομικους λογους. Δηλαδη μονο αν μου πουνε οτι με το συμβολαιο του σαρας, δεν βγαινει ο μεταγραφικος σχεδιασμος.

Τωρα για τον ζοτς.
Ο ανθρωπος εχει εμμονες. Ολοι το ξερουμε. Του αρεσει ενα συγκεκριμμενο μοντελο μπασκετ , το οποιο ολοι γνωριζουμε , δεν ειναι αναγκη να αναλυσω.
ΩΣΤΟΣΟ εκει που διαφωνω με το ποστ του ΝΙΚ 7, ειναι οτι διαβαζοντας καποιος το ποστ του, νομιζει οτι ο ζοτς ειναι ενας προπονητης τυπου ιβκοβιτς, που η τελευταια του επιτυχια ηταν πριν απο 7-10 χρονια και που εχει ξεπεραστει απο το αθλημα.

Ο ζοτς βγηκε περσυ τον ιουνιο καλυτερος προπονητης της ευρωπης. Τωρα πως ειναι δυνατον να τον ξεπερασε το αθλημα μεσα σε 8 μηνες , δεν μπορω να το καταλαβω.

Σε αυτο το σημειο διαφωνω και με τον ΑΖ.

QUOTE
Ο Ομπράντοβιτς είδε έναν ολόκληρο εξελικτικό κύκλο προσωπικής μπασκετικής σκέψης να φτάνει στο τέλος του. Το small ball θα νικά τελικά μόνο όταν οι αντίπαλοι δεν έχουν ψηλό κλάσης και δύναμης Πέκοβιτς. Ο Ζοτς πρέπει να σαλπάρει σε νέους ορίζοντες προπονητικών συλλογισμών, μόνο έτσι θα προλάβει το τρένο. Για πρώτη φορά φέτος μοιάζει να μένει κάπως πίσω από τις εξελίξεις. Και το τέλος αυτού του κύκλου επεισοδίων γράφτηκε ποιητικά από την ίδια ομάδα που αποφασιστικά είχε συμβάλει και στο ξεκίνημά του... Στο παρκέ και τότε, και τώρα, η θρυλική Παρτιζάν Βελιγραδίου


ΑΖ κανεις εδω ενα λαθος. Το small ball πηρε περσυ την ευρωλιγκα και φετος ειχε κερδισει την ιδια παρτιζαν του πεκοβιτς 3 φορες. Το θεμα ειναι οτι φετος δεν παιξαμε small ball αλλα εφευραμε το μπασκετ χωρις ψηλο.
Το σμολ μπολ του ζοτς μπορει να μην περιλαμβανει ψηλους τυπου σαντιγκο, γιαφτοκας κλπ αλλα παριλαμβανει ψηλους τυπου τσαρτσαρη και τομασεβιτς.

Για να αποτυχει ενα συστημα , πρεπει να το δεις να αποτυνχανει. Εγω δεν ειδα το small ball του ζοτς να αποτυνχανει. Ισα ισα 6 μηνες νωριτερα λεγαμε για τη δικαιωση του ζοτς, και για την επανασταση του μπασκετ.
Απλα φετος εδω να αποτυνχανει το νανο μπολ, ενα συστημα με 4 παιχτες κατω απο 1,95 και εναν 2,04, πραγμα λογικο, αφου οπως λεω εδω και καιρο, ομαδα με Μ.Ο υψους 1,98, δεν μπορει να παει Φ4 , ακομα και αν η ποιοτητα των 5 παιχτων της ειναι τεραστια.

Για να τελειωνω.
Το να φυγει ο ζοτς θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. Οχι μονο επειδη αποδεδειγμενα ειναι ο καλυτερος προπονητης της ευρωπης. ΟΧι μονο επειδη η τελευταια του επιτυχια εγινε πριν απο 8 μηνες και οχι πριν απο 8 χρονια, αλλα επειδη για τετοιες σχεσεις 10 χρονων πρεπει να παλευεις για να τις διατηρησεις, και οχι να τις πολεμας με την πρωτη στραβη.

Στο ποδοσφαιρο η μαντσεστερ εχει τον φεργκιουσον 20 χρονια. Σε αυτα τα χρονια υπηρξαν αποτυχιες, αλλωτε μικροτερες αλλοτε τεραστιες.
Ωστοσο ποτε δεν διωξανε τον σερ αλεξ, πολυ απλα γιατι οταν εχεις εναν ανθρωπο που εχει γινει θεσμος, που ολοι τον παραδεχονται ( ειδικα στην ελλαδα ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι αυτο) τοτε δεν τον διωχνεις, γιατι μετα πρεπει να κανεις ενα νεο ξεκινημα , πραγμα που αποτελει μεγα ρισκο.

Μια παρωδικη αποτυχια της ομαδας δεν ΠΡΕΠΕΙ να αποτελεσει αφορμη για να διαλυσουμε την κορυφαια ομαδα της ελλαδας σε συλλογικο επιπεδο.

Ολοι θαυμαζαμε τον μπασκετικο ΠΑΟ, και εξυμνουσαμε την αριστη λειτουργεια του κατα τη διαρκεια της χρονιας. Τι αλλαξε δηλαδη τωρα και θελετε να τον διαλυσετε? ( γενικα μιλαω )
MaJesty23
Πάντως για Πεκοβιτς δεν τρελαίνομαι...Δεν ξέρω,ποτέ δεν μου άρεσαν οι ψηλοί που σηκώνουν μια πολυκατοικία σε βάρη tongue.gif ...Μου φαίνεται ολίγον τι ατσούμπαλος+άμπαλος!
Είδα Rebraca και μελαγχόλησα χτες,καθως έβλεπα τον Mike να τα βάζει μόνος του με 2-3 ψήλουςΌπως και να 'χει ο Πεκοβιτς ειναι καλύτερος και απο Ζιζιτς(ειλικρινά πίστευα οτι φέτος θα ήταν πρωταγωνιστής+οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ένα τραγικό λάθος)και απο τον ασταθή Δήμο!Πάντως Ευρωπαίος ψηλός καλός και ανάλογης αξίας, με Rebraca Vlade που ηταν στην κερκίδα, δεν υπάρχουν πια!!Ολοι ειναι 4αρια παγιδεύμενα σε σώμα 5ριου(βλέπε Μπουρουσης)και τούμπαλιν(βλέπε ζιζιτς)!Γενικώς υπάρχει μια σύγχυση στις θέσεις των ψηλών,χωρίς ξεκάθαρους ρόλους!
Υ.Γ Δεν περίμενα οτι ο Τσαρτσαρής(αν+μεγάλος παιχτης) θα μας έλειπε τόσο!Τελικά ήταν ένας βασικός κρίκος σύνδεσης περιφέρειας και ψηλών σε άμυνα και επίθεση και κάλυπτε σημαντικές τρύπες!
enypnio
γενικά υπάρχει ένδοια ψηλών στην Ευρώπη

εδώ ξεχωρίζει ο λόρμπεκ και ο μπατίστα

τι να λέμε τώρα

την έχουν παίσει στις αφρικανικές δυνάμιες να βρούνε ψηλούς
sherman
Μερικες σκεψεις απο τα λιγα μπασκετικα που σκαμπαζω...

1. Ενα μεγαλο μπραβο στο Σερβικο κοινο. Ισως στο κρισιμοτερο ματς της 15ετιας τους, θυμηθηκαν κ παλι να χειροκροτησουν τον Ζοτς.

2. Τα ριμπαουντ χτες ηταν 37-18 (με τον Κετσμαν του 1.97 να παιρνει "μολις" 13!)
Ωστοσο, σχεδον σε καθε ματς απο τα 3 που εχουμε κερδισει την Παρτιζαν φετος, κατω απο τη ρακετα μας εχουν κερδισει κατα κρατος.

Στο 90-94---> 37-20
67-66---> 23-46(!!)
67-65---> 28-33

3. Δεν νομιζω οτι το format διεξαγωγης της διοργανωσης ειναι εσφαλμενο. Αλλωστε δινει μια σαφη εντολη: Οσο προχωραει ο θεσμος, αλλο τοσο πρεπει να φορμαριζεσαι. Γιαυτο και ομαδες με ρεκορ 7-7 στον 1ο γυρο (Παρτιζαν,Ολυμπιακος) θα ειναι στους 8 και ομαδες με εντυπωσιακο ρεκορ επισης στον 1ο γυρο μενουν εκτος(Ρεαλ,Παο) Δεν βρισκω σε κατι αδικο. Αλλωστε οσο ψηλοτερα τερματισεις στον 1ο γυρο, τοσο καλυτερη,θεωρητικα παντα, κληρωση θα εχεις στο Τοπ16.

4. Αν δεν παρει αυτον τον τιτλο ο ολυμπιακος απο τον Παο την επομενη Τεταρτη, συγνωμη αλλα δεν θα παρει κανεναν. Ποτε του.

5. Μεγιστος παικτης ο Πεκοβιτς, αν οντως εχει κλεισει, ειναι τεραστια μεταγραφη.

6. Ελπιζω να μην το γκαντεμιασω, αλλα θα το πω, δεν αντεχω. Ημουν προετοιμασμενος για κατι εντελως διαφορετικο, μπραβο στους φιλους ολυμπιακους για την ως τωρα σταση τους στην κουβεντα. Βεβαια δεν ξερω τι θα γινει εδω μετα τις 10 το βραδυ....

Δεν ξενερωνουμε ποτε....

http://www.youtube.com/watch?v=mYXvFlPVpIM
Nik7
απαντώντας στον παρισινό θα ήθελα να διευκρινήσω οτι ουδέποτε υποστήριξα οτι ο ζοτς πρεπει να φυγει.
το ξεκαθαρίζω.
υποστηρίζω ομως οτι έπραξε ενα διαρκες λάθος καθ'όλη τη φετινη σεζον, ΚΑΙ στο σκαουτινγκ ΚΑΙ στο αγωνιστικό κομμάτι (συστήματα κλπ).
αυτό το διαρκες λάθος πρεπει κατα την άποψή μου να διορθωθεί ειτε ετσι ειτε αλλιώς.
αυτό που θελω να βγεί απο το ποστ, ειναι οτι εχουμε τελος εποχης για τον ΠΑΟ, κυριως διοτι οι περισσότεροι παικτες φευγουν και τα συστήματα απέτυχαν.
τοσα χρόνια πορευτήκαμε με τον ίδιο κορμό και την ίδια φιλοσοφία.
τωρα που απέτυχαν-διοτι ξεπεράστηκαν-κατα την άποψή μου πρεπει να γίνει ριζική αλλαγη και οχι μερεμέτι (τι λέξη!!!).
hagi
Έτσι όπως έπαιζε φέτος ο Παναθηναϊκός και όπως συνέχισε να παίζει εχθές δεν άξιζε να περάσει.Βέβαια είναι μεγάλη έκπληξη να μην είναι καν στους 8 αλλά έτσι είναι το μπάσκετ.Καλό είναι να βλέπουμε και κάτι καινούργιο πάντως στην Ευρωλίγκα και είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει του χρόνου αφού και οι παίχτες θα ξεκουραστούν περισσότερο από άλλες φορές.
PanosIlio
Μετά τις 10 το βράδυ που θα έχουμε κερδίσει tongue.gif Θα μπούμε όλοι εδώ μέσα και θα σας κάνουμε

Νια, νια, νια νια νια και μετά θα βγούμε όλοι και θα φάμε την κρεμούλα μας smiley.gif smiley.gif smiley.gif
t0ny3
οντως η ομαδα χρειαζεται ανανεωση.υπαρχει κορεσμος και καποιοι παιχτες πρεπει να φυγουν.δεν ανησυχω ομως γιατι υπαρχουν γιανακοπουλοι,ζελικο και ιτουδης.παντως να μου το θυμηθειται θα υπαρχουν πολλες αλλαγες απο του χρουνου.και να πω την αληθεια ανυπομονω να τελειωση η χρονια για να δω τον νεο παο.προβλεπω becirovic,winston,alvertis,tomasevic,prckacin,zizic και μαλλον σαρας,μπορει και ντικουδης.να ειστε σιγουροι οτι πολλοι απο αυτους θα φυγουν για διαφορους λογος.καιρος ειναι να παρουμε ποιοτικους ψηλους και πρεπει του χρονου να παρουμε ενα καλο 3αρι.ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif


παμε τωρα για το κυπελο την τεταρτη.αν το χασουμε και αυτο ειναι ολεθρος.πιστευω πως οι παικτες θα εχουν το πεισμα και θα παρουν το κυπελο.παμε παναθα για το νταμπλ.μετα απο αυτην την αποτυχεια θα παρουμε μπρος τωρα.κατα τη γνωμη μου θα μας κανει καλο αυτη η αποτυχεια και για φετος και για του χρονου.
Rondo
Όντως ο νέος ΠΑΟ θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε και αν ο Ζότς θα αποφασίσει να αλλάξει φιλοσοφία και παρακολουθήσουμε έναν Παναθηναϊκό που θα παίζει περισσότερο inside game μειώνοντας τον αριθμό των περιφερειακών της ομάδας...Ελπίζω να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού, θέλουμε είναι η αλήθεια μία καινούργια πινελιά στην ομαδάρα που έχουμε τόσα χρόνια...
MaJesty23
Χαίρομαι για τα τόσα αξιόλογα και εμπεριστατωμένα posts,γιάτι χτές φοβομόυνα οτι θα διάβαζα το κράξιμο του αιώνα λογω της μεγάλης πίκρας...Δεν είμαστε αχάριστοι,ως φίλαθλοι του ΠΑΟ,ουτε μηδενιστές!Καταφέραμε την τελευταία 15ετια,να είμαστε κυριάρχοι και να μας σεβονται παντού...Υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό και αυτη πολλές φορές σε ξυπνάει και σε κάνει πιο δυνατό σαν αθλητή,σαν ομάδα!Ειλκρινά αυτό το shock το χρειαζόμασταν και ειναι πασιφανες εκ των υστέρων...Σίγουρα ο πανούργος Ζοτς,ηδη σκέφτεται,τον ΠΑΟ της επόμενης season και είμαι σίγουρο οτι θα έχουμε εκπληξούλες smiley.gif ...
Επίσης μην ξεχνάμε,οτι έχουμε αλλούς 2 στόχους!!Για να δείτε ποσο μεγάλο μέγεθος είμαστε,οι φίλοι μας οι Ολυμπιακοί πεθαίνουν να μας κερδίσουν στο κύπελλο,γιατί έρχονται με την ορμή του διεκδικητή και του πείνασμενου για διακρίσεις ενώ για μας κακά τα ψέμματα, είναι ένα απλό ματς,χώρις να επιδιώκουμε να αποδείξουμε κάτι...
Ανυπομονώ και εγώ να δω τον καινούριο ΠΑΟ...κάτι θ'αλλάξει,το νιώθω!
rankin
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 20 2008, 12:35 ) *
...Πάντως Ευρωπαίος ψηλός καλός και ανάλογης αξίας, με Rebraca Vlade που ηταν στην κερκίδα, δεν υπάρχουν πια!!Ολοι ειναι 4αρια παγιδεύμενα σε σώμα 5ριου(βλέπε Μπουρουσης)και τούμπαλιν(βλέπε ζιζιτς)!Γενικώς υπάρχει μια σύγχυση στις θέσεις των ψηλών,χωρίς ξεκάθαρους ρόλους!


Δεν είναι έτσι ακριβώς με τα τεσσάρια και τα πεντάρια, αν και είναι αρκετά σωστό αυτό που λες.. Απλά, τα αληθινά τεσσάρια, όπως και τα αληθινά πεντάρια σπανίζουν στις μέρες μας, για αυτό και γίνεται σκοτωμός για χάρη τους. Για να το προεκτείνουμε αυτό, σκεφτείτε ότι ακόμα και στο ΝΒΑ η μεγάλη ανάγκη βρίσκεται στους ψηλούς, για αυτό οι Ευρωπαίοι ψηλοί που περνούν τον ατλαντικό συνήθως πετυχαίνουν, ενώ οι γκαρντ συνήθως το βγάζουν με επιστροφή το εισιτήριο και το εξαργυρώνουν σύντομα μάλιστα... Μήπως επίσης είναι τυχαία η υπομονή που επιδεικνύει ο Ολυμπιακός στην υπόθεση Σχορτσανίτη; Αληθινό πεντάρι που να μπορεί να συγκριθεί με τον Σόφο σε δύναμη και παιχνίδι με πλάτη, δεν υπάρχει στην Ευρώπη, για αυτό και η ομάδα του δεν ρισκάρει με τίποτα να τον χάσει... Για έναν οποιονδήποτε περιφερειακό δεν θα υπήρχαν ποτέ τέτοια επίπεδα υπομονής, από καμία ομάδα!

Το ερώτημα όμως που τίθεται εδώ είναι το κατά πόσον ο Ομπράντοβιτς θα ήθελε ένα τέτοιο σέντερ στην ομάδα του. Θα ήθελε τον Σχορτσανίτη, ή θα προτιμούσε το τριαρο-τεσσάρι, ρολίστα, με ηγετικά στοιχεία, όπως πχ ο Βασιλόπουλος;; Πιστεύω ότι ο "Ζοτς" θα επέλεγε τον δεύτερο και μάλιστα χωρίς πολλές σκέψεις και ενδοιασμούς..
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ξεπερασμένος ή παλιομοδίτης. Ο Ομπράντοβιτς αρέσκεται σε συγκεκριμένους τρόπους παιχνιδιού, και αν κάποιος τον ρωτήσει, ποιος είναι ο παίχτης που έκανε στο παρκέ αυτά ακριβώς που φανταζόταν ενώ σχεδίαζε την ομάδα, θα απαντούσε ο "Σίσκα"! Το μπάσκετ που έχει στο μυαλό του ο Ομπράντοβιτς είναι εξαιρετικό, αρκεί να έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να το εφαρμόσουν.. Άλλοτε αυτό πιάνει και άλλοτε όχι.

Εν τέλει, όταν προσπαθείς να παίξεις Τζαζ με κλαρίνο, ναι μεν, ενδέχεται να εμφανίσεις ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αλλά την αρτιότητα που ονειρευόσουν κατά την διάρκεια της σύνθεσης, δεν θα την έχεις..
Ο Ομπράντοβιτς φέτος προσπάθησε να παίξει την αγαπημένη του Τζαζ, αλλά ο καλός του πρόεδρος, παρασυρόμενος από την λαίλαπα του ανταγωνισμού με τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, προτίμησε αντί για τρομπετίστες να του ψωνίσει κιθαρίστες, αυτούς που ο Γκέρσον ήθελε για την Χαρντ-Ροκ μπάντα του.
Αποτέλεσμα ήταν ο Ζέλικο να προσπαθήσει να συνθέσει κάτι για βιολιά, κιθάρες, κλαρίνα και σαξόφωνα, το οποίο σε επίπεδο ευρωλίγκα τουλάχιστον, δεν πέτυχε... Προσωπική μου γνώμη: Ο Ζέλικο δεν φταίει σε τίποτα. Αν ο πρόεδρος του εξακολουθεί και τον θέλει για ενορχηστρωτή της μπάντας του, ας του ψωνίζει τους οργανοπαίχτες που κάνουν για αυτό που εκείνος, ως μαέστρος, θέλει.. Αν πάλι θέλει να κάνει του κεφαλιού του, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Γκέρσον στο ταμείο ανεργίας, που δεν θα έλεγε ποτέ όχι σε έναν πρόεδρο σαν τον Γιαννακόπουλο!
treathitch
Τα αρνητικά από το χθεσινό παιχνίδι:

- Kαμία ελληνική ομάδα δε θα προκριθεί στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης (δεν πιστεύω να έχει κανείς αυταπάτες για το ενδεχόμενο match-up ΤΣΣΚΑ-ΟΣΦΠ, όσο καλός κι αν είναι ο Γιαννάκης)
- Ο Παναθηναϊκός δε μάτωσε τη φανέλα, σε αντίθεση με τους Σέρβους. Θα ξεκινήσει μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ενδεχομένως, να καταλάβουν οι Γιαννακόπουλοι ότι οι υπερβολές τιμωρούνται. Ενδεχομένως να φύγει ο Ομπράντοβιτς και ο Γιασικεβίτσιους. Ενδεχομένως, η ομάδα του μπάσκετ να αρχίσει την κατηφόρα της
- Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ κοντά σε μια ακόμη κούπα (biggrin.gif). Το αντίπαλο δέος είναι πλέον η Σιένα (χωρίς Καουκένας), η Τάου (ισορροπημένη, αλλά χωρίς έναν παίκτη τύπου Σκόλα) και ίσως η Μακάμπι (χωρίς τους τραυματισμούς, θα ήταν μάλλον στα ίσα με τους Ρώσους)
- Ο Διαμαντίδης απομυθοποιείται μέρα με τη μέρα. Είναι ή δεν είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας; Το παιχνίδι του μόνο τέτοιο δεν είναι στην επίθεση και οι οργανωτικές του ικανότητες είναι περιορισμένες στο παρκέ

Τα θετικά από το χθεσινό παιχνίδι:

- Επιτέλους και μια αλλαγή. Θα δούμε και μια σταχτοπούτα, κολεγιακή ομάδα, απέναντι σε ένα μεγαθήριο (Τάου)
- Δε χάθηκε δα και ο κόσμος. Στο κάτω κάτω, μόνο άτυχος δεν ήταν ο Παναθηναϊκός στο top-16. Στα χέρια του κρατούσε την τύχη του. Έτσι κι αλλιώς, χρόνο παρά χρόνο, σε φάιναλ φορ είναι
- Η Ευρωλίγκα έχει συνήθως προβλέψιμο φινάλε. Φέτος, όμως, με Παναθηναϊκό και (πιθανότατα) Ρεάλ εκτός, δύο από τα τρία φαβορί δε θα βρίσκονται στη Μαδρίτη. Αυτό είναι το μεγάλο θετικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ
- Η Τάου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο τέταρτο σερί της φάιναλ φορ ( 41.gif). Ελπίζω πλέον να ήρθε η ώρα της. Άλλωστε και η TΣΣΚΑ την τέταρτη φορά το πήρε.
MaJesty23
φίλε rankin απίστευτο άρθρο...
PanosIlio
Τι είπες τώρα biggrin.gif biggrin.gif φαντάζεστε Γκέρσον και Γιαννακοπουλέους μαζί?? Ε ρε ένα budget tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ο Ομπράντοβιτς το είχε χαμένο το παιχνιδάκι από τη στιγμή που δεν πάτησε πόδι στη μεταγραφή του Σάρας.
Σκέφτηκε "δεν πειράζει, θα παίζει 10 λεπτάκια, μετά θα βάζω τον Μήτσο και τον Βασίλη και θα καθαρίζουν..."

Μόνο που φέτος ο ΔΔ και ο Σπανούλης δεν είναι αυτό που θα ήθελε και είχε στο μυαλό του ο Ομπράντοβιτς, εικάζω εγώ. Το γιατί το έχω πει πιο πάνω και έχει χιλιογραφτεί.

Τέσπα έγινε, ανασυγκρότηση θέλει και ψυχραιμία smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.