Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
SG3ptshooter
Indiana Pacers



Όλα ή Dipoτα



Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 48-34
Leaders (2017-2018):
Πόντοι:Victor Oladipo 23.1 - Bojan Bogdanovic 14.3 - Myles Turner 12.7
Ριμπάουντ:Domantas Sabonis 7.7 - Myles Turner 6.4 - Thaddeus Young 6.3
Ασσίστ: Darren Collison 5.3 - Victor Oladipo 4.3 - Cory Joseph 3.2

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:CollisonSG:OladipoSF:Bogdanovic
PF:YoungC:Turner


Πάγκος:
PG’s: Cory Joseph, Aaron Holiday
SG’s: Tyreke Evans
SF’s: Doug McDermott
PF’s: Domantas Sabonis, TJ Leaf, Alize Johnson, Ben Moore
C’s: Kyle O' Quinn, Ike Anigbogu

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Τyreke Evans (Memphis Grizzlies, 12.4m/1yr), Kyle O'Quinn (New York Knicks, 4.45m/1yr), Doug McDermott (Dallas Mavericks, 22m/3yr), CJ Wilcox (2-way). Ως 2-way συνεχίζει κι ο περσινός second rounder, o Edmond Sumner.
Draft picks: Aaron Holiday (#23, υπέγραψε), Alize Johnson (#50, υπέγραψε)
Έφυγαν: Trevor Booker (free agent), Al Jefferson (waived, Xinjiang), Alex Poythress (waived, Hawks 2-way), Glenn Robinson (Detroit Pistons), Lance Stephenson (Los Angeles Lakers), Joe Young (Nanjing)

Προπονητής:
Nate McMillan


Σχόλιο:

Το rebuild των Pacers κράτησε απρόσμενα λίγο ή είναι η ιδέα μου; Η αποχώρηση του Paul George αντί για καταχνιά έφερε δύο ανταλλάγματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες και η Indiana βρήκε το δρόμο για την postseason κι έφτασε να παίζει στα ίσα το LeBron για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Oladipo ήταν μάλλον το success story του 2018 και δεν περιμένουμε κάποια αρνητική μεταβολή για φέτος, ο Sabonis παρά το πλήθος στα ψηλά έχει την κλάση να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Η πεντάδα παραμένει ίδια για φέτος και οι αποχωρήσεις δύσκολο να στοιχίσουν, αφού ο πάγκος ενισχύθηκε. Πίσω απ' τον Collison και σε άμεσο ανταγωνισμό με το Joseph έρχεται μέσα απ' το draft o Holiday, που κουβαλάει ένα όνομα βαρύ και ήδη έχει δώσει υποσχέσεις με την εικόνα του. Ο Reke κουμπώνει αμέσως στο ρόλο του αντιLance που ήταν ξένο σώμα πέρυσι και παρότι θα το παλέψει δεν θα είναι εύκολο να τα πάει χειρότερα, ενώ η κίνηση που χωράει την περισσότερη κουβέντα, ίσως κυρίως απ' τη σκοπιά της διαχείρισης των οικονομικών του franchise, είναι η προσθήκη του McDermott με πάνω από επτά εκατομμύρια για κάθε χρόνο της παρουσίας του στην Indiana. Ήδη υπάρχει ο Bojan μπροστά του και η ως τώρα πορεία του Dougie δεν είναι απαραίτητα αντίστοιχη της ανταμοιβής που εξασφάλισε, μακάρι να είναι αντίστοιχη της ανταμοιβής η συνέχεια της καριέρας του. #ΙndianaHigher. Σε μια πολυπρόσωπη frontline όπου ακόμα περιμένουμε να γίνει go-to o Turner και να σταθεροποιηθεί σε κάποιο ρόλο ο Leaf έρχεται να προστεθεί το motor του Kyle O'Quinn, που αυτός οκ μονοετές μη μου ανησυχείτε. Το πλάνο των Pacers για φέτος φαντάζομαι είναι να προσπαθήσουν να φτάσουν όσο μακρύτερα γίνεται με ελάχιστο αποδεκτό μια επανάληψη της περσινής πορείας κι έπειτα να καταφέρουν να προσελκύσουν κάποιον ακόμα ικανό παίκτη στο μεσαίο market της Midwest πολιτείας, μια αναβάθμιση πιθανότατα αντί του Young ή του Βοgda, που μαζί με Collison είναι όλοι τους ταυτόχρονα βασικοί σε ομάδα που θέλει 50 νίκες αλλά και expiring συμβόλαια. Με λίγα λόγια το βέλτιστο για το μέλλον είναι ελπίδα για ένα ιδιότυπο και ταπεινό big3 θα τολμούσα να πω.



Γυρνώντας στη φετινή χρονιά, οι Pacers στη θεωρία χρειάζονται να βρουν λίγο ενέργεια στα rebounds, ίσως μέσω Young και Ο'Quinn, αφού ο Turner είναι λίγο άστατος και ο Sabonis δεν έχει ούτε ελατήρια στα πόδια ούτε ξεχωριστό wingspan, φαντάζομαι και στα blocks που δεν βλέπεις έναν τρομακτικό rim protector σαν παρουσία. Ο ανταγωνισμός στην Ανατολή δε μοιάζει να δυνάμωσε, ακόμη κι αν ο Hola Hovito φανεί λίγο πιο θνητός θα συνέχιζα να πιστεύω πως οι Pacers ανήκουν στην οχτάδα. Ένα ματσάρισμά του με Kyrie στα playoffs μου μοιάζει μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες φρέσκες postseason συγκρούσεις που αναμένουμε. Μακάρι να είναι μόνο η αρχή.


Πρόβλεψη: 47-35
Conference rank: 4th-5th
Division rank: 1st-2nd

SG3ptshooter
Turner τσίμπησε 80 για 4. Μπόλικα αλλά ευρωμονόδρομος.
RipCity
Μιας και το είπε ο Woj πάντως να αναφέρουμε ότι τα 2Μ/έτος είναι unlikely bonus, τα 17.5Μ είναι guaranteed για κάθε χρόνο κι άλλο ένα 500άρι likely bonus.
SG3ptshooter


Γέλασα από πριν σηκωθεί ο Starvin'.

Pacers τίτλου είναι ακόμα εδώ.
Nuntius
Τρομερό το άρθρο στο SB Nation. Γενικά, η συγκεκριμένη contributor, η Caitlin Cooper, που είναι και στο Indy Cornrows, στο community των Pacers στο SB Nation, είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Κάποια από τα πιο παλιά άρθρα της σχετικά με τον Domantas Sabonis και την άμυνα μας είναι καταπληκτικά.
geo82
https://www.slamonline.com/nba/victor-oladi...-ruptured-quad/

Τέλος ο Ολαντίπο για τη φετινή σεζόν. Πολύ κρίμα για την Ιντιάνα, αφού είχε μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα φέτος. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να φτάσουν βαθιά στα playoffs, αν παρέμεναν πλήρεις. Τώρα...
geo82
https://www.slamonline.com/nba/victor-oladi...-ruptured-quad/

Τέλος ο Ολαντίπο για τη φετινή σεζόν. Πολύ κρίμα για την Ιντιάνα, αφού είχε μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα φέτος. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να φτάσουν βαθιά στα playoffs, αν παρέμεναν πλήρεις. Τώρα...
Nuntius
Όντως, πολύ στενάχωρος ο τραυματισμούς του Victor. Είχαμε όντως αρκετά καλές πιθανότητες για μια καλή πορεία στα playoff μιας και φλερτάραμε με πλεονέκτημα έδρας. Δυστυχώς, αυτά μας τα όνειρα τέλειωσαν μετά τον τραυματισμό.

Από εδώ και πέρα δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα αποτελέσματα όσο με ενδιαφέρει η βελτίωση των νεαρών μας παικτών (Turner, Sabonis, Holiday, Sumner, Leaf, Alize Johnson). Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες και να έχουν αυξημένο ρόλο στην ομάδα μας. Μόνο έτσι θα καταφέρει να διασωθεί κάπως και να έχει κάποιο νόημα το υπόλοιπο της σεζόν.
SG3ptshooter
Tρείς συνεχόμενες νίκες, home stand και ψάχνουν trade για βάθος, βιάστηκα να τους ξεγράψω για φέτος;

Δυστυχώς όσο καλά και να παίξουν, μέχρι το τέλος χωρίς Dipo δεν πάνε.
Andre Miller
QUOTE (SG3ptshooter @ Feb 7 2019, 12:49 ) *
Tρείς συνεχόμενες νίκες, home stand και ψάχνουν trade για βάθος, βιάστηκα να τους ξεγράψω για φέτος;

Δυστυχώς όσο καλά και να παίξουν, μέχρι το τέλος χωρίς Dipo δεν πάνε.

Δεν έχουν το βάθος των περσινών Σέλτικς για να κάνουν κάτι ανάλογο...
Ασε που φέτος, αν δεν έχουμε τραυματισμούς σημαντικών παικτών, τα πλεϊ της ανατολής θα είναι πολύ ζόρικα!
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 7 2019, 12:49 ) *
Tρείς συνεχόμενες νίκες, home stand και ψάχνουν trade για βάθος, βιάστηκα να τους ξεγράψω για φέτος;

Δυστυχώς όσο καλά και να παίξουν, μέχρι το τέλος χωρίς Dipo δεν πάνε.

Δε μπορείς να τους ξεγράψεις... Η live εικόνα λέει ακριβώς το ίδιο. Με ρωτάνε "μα ποιός θα τους οδηγήσει" και απαντάω "ο Bojan". Τον/τους πιστεύω στην ομάδα, έχουν πάγκο.

Στα 36 ματς με τον Oladipo το ρεκόρ ήταν το εξωπραγματικό 25-11 (69%), κάτι που σημαίνει ότι ήταν on pace για 56-60+ νίκες (με απλή αναγωγή). H τελευταία ομάδα Pacers που τελείωσε τέτοια σαιζόν ήταν το 2003-4 ή αλλιώς η Σειρά με το block του Tayshaun Prince στον Reggie Miller.
Στα υπόλοιπα 38 που έχουν παιχτεί χωρίς τον Dipo οι Pacers έχουν ρεκορ 20-18 (53%). Είναι ομάδα playoffs έτσι κι αλλιώς. Έχουν δυνατή έδρα, με λίγη τύχη μπορούν να δημιουργήσουν ανακατωσούρες.



Ατομικά καριέρας: 44 με Νετς, 37 με Pacers.
SG3ptshooter
Δεν έχει να κάνει τόσο με το ποιος θα τους οδηγήσει από ματς σε ματς, είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά δεν έχουν το superstar να πάνε στην Oracle. Κάτι Celtics πρώτο γύρο και τέτοια είναι εύκολα για τέτοια ομαδάρα. tongue.gif

Στην τελική άμα χρειαστεί αμολάμε μέσα το 53χρονο έφηβο:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.