Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Καβάλα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Αλλαγή ημερομηνίας 2009-11-18

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ, της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23-11-2009 (αντί Κυριακή 22-11-2009) στις 17:00 στο Κ.Γ. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVASPORTS.
ashton
Κομισάριοι: Ορφανός Γιώργος
Διαιτητές: Χριστοδούλου Χρήστος , Μπήτης Δημήτρης , Παναγιώτου Χρήστος


στο Novasports2 το παιχνίδι..
Dwyane ''the flash'' Wade
κομβικης σημασιας παιχνιδι το οποιο η αεκ πρεπει να κερδισει οπωσδηποτε!!
panos75
Καλά, στο Ελληνικό δεν παίζει η ΑΕΚ; 40.gif
nikefalin
QUOTE(panos75 @ Nov 19 2009, 12:08 ) *
Καλά, στο Ελληνικό δεν παίζει η ΑΕΚ; 40.gif


ελληνικό οφ για 15 μέρες, σύνοδος ΟΑΣΕ ή κάπως έτσι, λόγοι ασφάλειας.

ashton
Γίνεται συνδιάσκεψη του ΟΑΣΕ (υπ.εξωτερικών 56 χωρων) 1&2 Δεκεμβρίου και ο χώρος κλειδώνει από αύριο μέχρι και τις 3 του μήνα...


QUOTE
# 19/11/2009 Καβάλα στ' άλογο θέλει η ΑΕΚ
«Η Καβάλα και τα …μάτια μας» αποτελεί το σύνθημα των παικτών της ΑΕΚ για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (17.00, NOVA) που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Μαρούσι). [περισσότερα]
Ο Περικλής Δορκοφίκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η Καβάλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ενώ προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. «Αναντίρρητα, η απουσία μας από το κλειστό του Ελληνικού, την έδρα μας, δεν είναι και το καλύτερο που μπορούσε να μας συμβεί, ωστόσο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται» τόνισε ο αρχηγός της ομάδας και συνέχισε: «Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θεωρώ ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα που προέκυψε και θα κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα». Αναφορικά με την Καβάλα τόνισε: «Έχει βελτιωθεί σημαντικά συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Επιβάλλεται να δώσουμε τον καλύτερό μας αγωνιστικό εαυτό, ώστε να ικανοποιήσουμε και τους φίλους της ομάδας».
Σήμερα το βράδυ, πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» θα παραδώσουν τα «κλειδιά» στην εταιρία «Ολυμπιακά Ακίνητα», δεδομένου ότι από αύριο το πρωί η εγκατάσταση του Ελληνικού «κλειδώνει» για τη διάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών των 56 χωρών - μελών του Οργανισμού, που διοργανώνεται στις 1 & 2 Δεκεμβρίου. Υποχρεωτικά οι καλαθοσφαιριστές θα γυμναστούν αύριο Παρασκευή στις 1.30 το μεσημέρι στον Άγιο Κοσμά, το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Κυριακή στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Από την προσεχή Τρίτη, δε, οι προπονήσεις θα διεξάγονται στον Άγιο Κοσμά.


aekbc.gr
ashton
QUOTE
Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Κώστας Φλεβαράκης μίλησε στον ARRENA 89,2 και την εκπομπή της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» με τους Απόστολο Λιόγκα και Νίκο Σταυρόπουλο. Ο κόουτς της Ένωσης αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στην Καβάλα, ζητώντας παράλληλα την βοήθεια των οπαδών της ομάδας στο κρίσιμο αυτό ματς.

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Έχουμε πει με τα παιδιά, οτιδήποτε προκύπτει καθημερινά να μένει στην άκρη και να ασχολούμαστε μόνο με το τι θα γίνει τη Δευτέρα, στο ματς με την Καβάλα. Οτιδήποτε έχει γίνει από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα καταλήγει μέσα στο αγωνιστικό σχήμα. Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, ειδικά για τα δύο πρώτα, δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Το μηδέν τώρα είναι μια πραγματικότητα, άσχετα αν νομίζω πως οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι αυτοί στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά εμείς θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, όλοι μαζί. Πρέπει όλοι να είμαστε στον αγώνα ενωμένοι και να ασχοληθούμε μόνο με το τι θα κάνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο, πως θα εμφανιστεί ήρεμη και συγκεντρωμένη, όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις να την εμφανίσει στο παιχνίδι της Δευτέρας.»

Για το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά και όχι στο Ελληνικό: «Είναι αυτό που λέμε. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάς καθημερινά γι’ αυτά τα πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Η ομάδα έκανε σήμερα προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, κάνει προπονήσεις σε διαφορετικά μέρη, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι διαφορετικό. Θα παίξει σ’ ένα γήπεδο, ουδέτερο στην ουσία. Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί για να δώσει τη βοήθειά του στην ομάδα, γιατί μπορεί να αποβεί καθοριστική για το παιχνίδι της Δευτέρας.»

Για την Καβάλα: «Δύσκολος, υπολογίσιμος αντίπαλος, με αλλαγές στο ρόστερ του. Στα δύο από τα τρία παιχνίδια είχε μία αρκετά καλή εικόνα, αλλά και στο Μαρούσι για 30 λεπτά και φυσικά στη νίκη με το Περιστέρι. Είναι ενισχυμένη και με δύο πάρα πολύ καλούς παίκτες. Σαφώς, θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι να είμαστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι, να δείξουμε το πάθος που πρέπει να δείξουμε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κάνει η ομάδα την πρώτη της νίκη.»


arrenaradio.gr

QUOTE
Παρελθόν ο Ουέιντ
Του Βαγγέλη Πάτα
20/11/2009 (20:37)

Παρελθόν από την Καβάλα αποτελεί ο Λορένζο Ουέιντ! Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κατάφερε να... πείσει τον Κώστα Πιλαφίδη πως μπορεί να αποδώσει βάσει των πραγματικών του δυνατοτήτων, με αποτέλεσμα να... κοπεί από το ρόστερ των "αργοναυτών". Έτσι, "ανοίγει" μία θέση ξένου την οποία θα καταλάβει ο συμπατριώτης του Ντε Χουάν Κόλινς, που θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στο Πρωτάθλημα της Α1 κόντρα στην ΑΕΚ. Το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα θα πραγματοποιήσει στην εν λόγω αναμέτρηση και ο Αλέξης Κυρίτσης που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο Σον Χαφ ένιωσε νέες ενοχλήσεις στη γάμπα, που δεν του επέτρεψαν να λάβει μέρος στην αυριανή προπόνηση.


basketblog.gr
theov
FORTSA KABALA... smiley.gif

Ηταν η πιο βαριά ήττα της ΑΕΚ περuση από νεοφώτιστη επαρχιακή ομάδα στην Α1 με 73-59...
ashton
QUOTE
ΚΑΒΑΛΑ – Με Κόλινς, Κυρίτση στην Αθήνα
22/11/2009 17:27

Με δυο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η Καβάλα τη Δευτέρα (23/11) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, κόντρα στην ΑΕΚ για το ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στη διάθεση του Κώστα Πιλαφίδη θα είναι τόσο ο Αλέξης Κυρίτσης, όσο και ο Ντεχουάν Κόλινς.

Ο δεύτερος προορίζεται για αντικαταστάτης του Λορέντζο Γουέιντ, αλλά η απόκτησή του δεν έχει ανακοινωθεί καθώς οι άνθρωποι της μακεδονικής ομάδας περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι και με τον τραυματισμό του Ρίτσαρντ Σιλντς. Ο Σάββας Ηλιάδης δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα απουσιάσει.

Για τους Καβαλιώτες, η νίκη κόντρα στην Ένωση είναι μονόδρομος. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τις δηλώσεις του Κώστα Πιλαφίδη και του Θωμά Νίκου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα είναι σημαντικό τεστ για εμάς, αφού ίσως καθορίσει τους στόχους που θα έχει θέσει από εδώ και πέρα η ομάδα», επεσήμανε ο τεχνικός της Καβάλας.

Από την πλευρά του, ο Νίκου ήταν επίσης ξεκάθαρος: «Σίγουρα το τελευταίο διάστημα τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έλειψαν, αλλά δεν μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι. Είμαστε προετοιμασμένοι πολύ καλά και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε».


sportnet.gr

QUOTE
# 22/11/2009 Μονόδρομος η νίκη
Η νίκη για την ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Καβάλα, που θα διεξαχθεί στις 17.00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά, είναι μονόδρομος. Ο Τορίν Γκριν μιλάει για το κρίσιμο ματς. [περισσότερα]
«Αναμφισβήτητα, το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε τη νίκη στις πρώτες αγωνιστικές είναι αρνητικό για μας» ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ και εξήγησε: «Τα …ψέματα πλέον, έχουν τελειώσει, καθώς στο αυριανό παιχνίδι επιβάλλεται να δώσουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων. Για να βρεθούμε εντός τροχιάς του στόχου που θέσαμε το περασμένο καλοκαίρι πρέπει ν’ αγωνιστούμε για την κατάκτηση των δύο βαθμών. Θεωρώ ότι η αλλαγή της έδρας δεν θα μας επηρεάσει στο ελάχιστο, αφού η «δίψα» για τη νίκη είναι μεγάλη. Θα είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας, οι οποίοι σε ένα ακόμα αγώνα θα δώσουν το δυναμικό «παρών» και θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε».


aekbc.gr
ashton
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
καταφέραμε να το κάνουμε ντέρμπυ ... από 68-52 στο 31-32', σε 74-71 και 75-73 στο τέλος, αλλά πάλι καλά..

QUOTE
AΕΚ - ΚΑΒΑΛΑ 78-73
23/11/2009 (19:20)

Η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έκαμψε την αντίσταση της Καβάλας με 78-73 στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι "κιτρινόμαυροι" αν και ξέφυγαν αρκετές φορές με διψήφια διαφορά δεν μπόρεσαν να το "καθαρίσουν" αφού η μαχητική ομάδα ρης Μακεδονίας με πρωταγωνιστή τον πολύ καλό στο ντεμπούτο του Ντε Χουάν Κόλινς έβρισκε τρόπους να επιστρέφει. Αποτέλεσμα ήταν το παιχνίδι να εξελιχθεί σε ντέρμπι για γερά νεύρα στην τελευταία περίοδο, όπου οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη ήταν περισσότερο ψύχραιμοι. Ο Τορίν Φράνσις με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ...

Οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν δυνατά στο παρκέ και με όπλο την ευστοχία τους (6/6βολ. 3/3διπ. 3/7τρ.) επέβαλαν τον ρυθμό τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν πολύ να σκοράρουν (4/17 σουτ εντός παιδιάς), ειδικά μετά το πρώτο μισό της περιόδου. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε ένα σερί 11-1 και προηγήθηκε με 21-13 με τη λήξη του δεκαλέπτου.

Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην στη συνέχεια, όπου ανέλαβε δράση ο Ντε Χουάν Κόλινς. Ο νεοαποκτηθέντος Αμερικανός ηγήθηκε επιθετικά και με τους συμπαίκτες του (βλ. Σιλντς, Ραϊσεβιτς, Αλεξάντερ) να ακολουθούν έδωσε το δικαίωμα στους "Αργοναύτες" να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, η Καβάλα έτρεξε ένα επιμέρους 13-4 και μετέτρεψε το 30-23 (14’) σε 34-36, την ώρα που η ΑΕΚ έδειχνε εγκλωβισμένη και τα περίμενε όλα από τον Τορίν Φράνσις.

Στην επανάληψη, η "Ένωση" βελτίωσε αισθητά την άμυνα της και πήρε εκ νέου το πάνω χέρι, ενώ επιθετικά ο Αμερικανός σέντερ έδειχνε να είναι ασταμάτητος. Πέρα του Φράνσις πάντως σημαντικές λύσεις σε εκείνο το διάστημα έδωσαν οι Δορκοφίκης και Γκριν, ο οποίος σημείωσε δύο συνεχόμενα τρίποντα επιτρέποντας στην ομάδα του να κάνει ένα 13-2 και να προηγηθεί με 55-47.

Η ΑΕΚ έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και έφτασε να προηγείται ακόμα και με 15 πόντους (67-52) στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου. Όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ωστόσο οι παίκτες του Κώστα Πιλαφίδη είχαν διαφορετική άποψη και την... κατέθεσαν στο παρκέ. Με την τριπλέτα των Κόλινς, Σίλντς και Αλεξάντερ να κάνει πολύ καλή δουλειά, η Καβάλα άρχισε σταδιακά να μειώνει τη διαφορά και ένα λεπτό πριν το φινάλε ήταν πίσω μόλις με 4 πόντους (68-72).

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα από τη γραμμή των βολών με αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στους 2 πόντους (75-73) δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο Τορίν Γκριν όμως δεν μιμήθηκε τους συμπαίκτες του και με 2/2 βολές έκανε το 77-73 καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 34-36, 63-52, 78-73.
ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Μελς, Γκριν 11 (2), Νικολαΐδης 16 (2), ΜακΓκράθ 12 (2), Μακ 4, Παπαντωνίου 5 (1), Δορκοφίκης 9 (1), Καλλινικίδης, Τουντζιαράκης, Φράνσις 21 (1).
ΚΑΒΑΛΑ (Πιλαφίδης): Νίκου, Αλεξάντερ 17, Στεφανίδης, Αγγελόπουλος 6 (2), Κόλινς 23 (3), Σιλντς 12 (2), Ραϊσεβιτς 6, Σιγκούνας 2, Τσέρανιτς 2, Γκούστας 5.


basketblog.gr
Vas
QUOTE(ashton @ Nov 23 2009, 21:01 ) *
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
καταφέραμε να το κάνουμε ντέρμπυ ... από 68-52 στο 31-32', σε 74-71 και 75-73 στο τέλος, αλλά πάλι καλά..



basketblog.gr



έχεις φώτο??

Μια απορια. είχε κόσμο? Και που πιστευεις είναι καλύτερη έδρα? Πατήσια ή Αγ. Θωμά?
ashton
φωτο & ρεπορτάζ σε λίγο

Κόσμο είχε κάνα 600ρι. (Δευτεριάτικα τέτοια ώρα λογικό ηταν)
ashton

εξεδρα


Φρανσις



πανηγυρια

QUOTE
Φλεβαράκης: "Είχαμε τον ρυθμό"
Άδικο χαρακτήρισε το ξεκίνημα της ομάδας του στο Πρωτάθλημα ο Κώστας Φλεβαράκης που ξεκαθάρισε ότι όλοι πλέον πρέπει να είναι ενωμένοι.

"Η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη από εδώ και πέρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Είχαμε άδικο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε και μείναμε αρκετά πίσω".

"Πάση θυσία έπρεπε να πάρουμε την νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Καβάλα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη και μας κόστισαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων μας. Είχαμε τον ρυθμό αλλά η προσδοκία μας για να φτάσουμε στη νίκη, μας έκανε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας".

Από πλευράς παικτών, ο Μάκης Νικολαΐδης που αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους της "Ένωσης", τόνισε: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτόν τον κόσμο ο οποίος ήταν εδώ δίπλα μας και σήμερα και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Η νίκη αυτή για μας αποτελεί ένα καινούργιο ξεκίνημα".

Όσο για τον τεχνικό της Καβάλας Κώστα Πιλαφίδη, είχε να πει: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη. Δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και κάναμε παιδαριώδη λάθη με αποτέλεσμα να χάσουμε το ματς".

"Πλέον αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν για μας και κοιτάζουμε τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα διότι ο Ηλιάδης και ο Κυρίτσης δεν είναι έτοιμοι ακόμα να βοηθήσουν. Αλλά θεωρητικά αυτός που θα φύγει ανάμεσα στον Σιλντς και τον Ουέιντ, είναι ο Ουέιντ".


sport24.gr
ashton

5. GREEN
Με σκαμπανεβάσματα... Καλός παίκτης, αλλά αν δεν έχεις συμπαίκτες για να μοιράσεις τη μπάλα.. Δεν έκανε κατάχρηση σε σουτ (πέρα απο ενα-δυο τρίποντα που παντως μπηκαν), έδωσε 2 ασιστ. Αυτό που του έλειψε σήμερα ήταν καλάθια από μπάσιμο...



6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Μέτρια εμφάνιση - μη κοιτάμε τους 16 πόντους (άλλωστε έχασε και δυο κρισιμες βολες στο τελος που παραλιγο να μας κοστίσουν αρκετα). Μόλις 4/12 σουτ χάνοντας αρκετά layup ή από κάτω. Πήρε 5 ρημπάουντ, ενώ είχε 2 ασιστ - 2 κλεψίματα.



7. Mc GRATH
Ξεκίνησε καλά και ήταν ψιλοθετικός στην αρχή... Στη συνέχεια όμως έκανε αρκετά λάθη & επιπολαιότητες.. Ειδικά το αψυχολογητο σουτ 3π στον αιφνιδιασμό στα 2-3' πριν τη λήξη όλα τα λεφτά... 12 πόντοι με 2/2 1π, 2/2 2π, 2/5 3π αλλά από την άλλη 4 λάθη.



8. MACK
Πολύ λίγα πραγματα. Ξεκίνησε βασικός.. Εχει δυνατό κορμί, θα μπορούσε να βοηθήσει πολυ κοντά στο καλάθι αν έπαιζε στο 4, αλλά τραβιέται μόνος του κυρίως απ'έξω που προφανώς προτιμά αλλά εκεί είναι κι άστοχος.. (1/6 σουτ). Κατέβασε 6 ρημπαουντ κι εριξε μια ταπα.



9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο πιτσιρικάς ήταν καλός.. Με αυτόν και τον Γαλλο μεσα πήραμε τη διαφορά παίζοντας άμυνα. Ξέρει τα βασικά, έχει τσαμπουκά. 5 πόντοι (αλλά με 2/4 βολές - πρεπει να το κοιτάξει αυτό), 1 ασιστ, 1 λάθος



11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Μέτριος αλλά όχι κακός όπως με Περιστέρι. Προσπάθησε, είχε εμφανώς ακόμα πρόβλημα στο πόδι από τον τραυματισμό (το εκμεταλλευθηκε η Καβαλα και ήταν η τρυπα μας στην αμυνα σε καποια σημεια) . Πετυχε 9 πόντους αλλά με καταχρηση στο τρίποντο (1/5). Πήρε 2ρ, είχε 1ασ, 2κλ & 2 λάθη

12. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Δεν έπαιξε

13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Βοήθησε αρκετά αμυντικά, και στην κυκλοφορία της μπάλας όσο αγωνίστηκε. Θετικός - αν και θα περίμενα και 5-6 πόντους στην επίθεση.

14. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Μπήκε ελάχιστα για να δώσει ανάσες στον Φρανσις που ηταν ασταματητος


15. FRANCIS
Πολύ καλός, με διαφορά ο πρώτος στο γήπεδο. Δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του - ειδικά μια σκηνή που είχε ξεμείνει στη ρακέτα και καθάρισε και τους 4 Καβαλιώτες στο 3ο δεκάλεπτο ήταν ενδεικτική. Πέτυχε 21 πόντους με 7/9 2π, 1/2 3π και 4/6 βολές, κατέβασε 10 ρημπάουντ (7-3), ειχε 2 ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 ταπες & 2 λαθη.


17. MELS
Μου άρεσε και παλι οσο επαιξε. Υποδειγματική άμυνα και δείχνει πως ξέρει καλά τα βασικά (λογικό με το αξιοπρεπες περασμα απο το NCAA)


19. JEREMIC

Δεν έπαιξε και πάλι. Η παρουσία του και η χρησιμότητά του ελέγχεται (από την αρχή που τον πήραμε)



και για τον κωουτς λιγα πραγματα τώρα..

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΟΥΛ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ, LAYUP Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΜΜΕΣΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ...

ΟΤΑΝ Ο ΦΡΑΝΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ, Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΑ 5 ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΛΕΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ...

Και αν βγάζουμε τον Νώντα έξω με τη μία, για τη @@ που έκανε στην αρχή της 3ης περιόδου που του κλέψανε τη μπάλα*, θα πρέπει να γινεται το ιδιο και με τον ΜακΓκραθ όταν σουτάρει τρίποντα στους αιφνιδιασμούς...



* Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ στον τομέα της επαναφοράς. Δεν έχουμε τα περσινά χάλια όταν έβγαινε εκτός ο ΝτιΤζέϊ, αλλά και πάλι κάποιες επαναφορές είναι επιπέδου ΕΣΚΑ και βγάλε..
Dwyane ''the flash'' Wade
πιστευω πως ο φρανσις χτες εδειξε γιατι το καλοκαιρι τον ηθελαν οι μισες ομαδες της Α1.απο κει και περα θεωρω πως η ομαδα θα πρεπει να δειξει σταθεροτητα αλλα αυτο θα ερθει οταν αποκτησει χημεια.τουλαχιστον ηρθε η πρωτη νικη.παμε στη ροδο τωρα και βλεπουμε...
ashton




βιντεάκια από χθες
kaukasios
QUOTE(ashton @ Nov 23 2009, 21:18 ) *
φωτο & ρεπορτάζ σε λίγο

Κόσμο είχε κάνα 600ρι. (Δευτεριάτικα τέτοια ώρα λογικό ηταν)

τι χωριτικοτητα εχει το γηπεδο του αγιου θωμα?
ashton
1380 αν δεν απατώμαι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.