Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
QUOTE
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16 Ιουλίου 2008

Σήμερα 16/07/08 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με το νομικό σύμβουλο του Ιωάννη Φιλίππου, Σωκράτη Λαμπρόπουλο.

Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος δήλωσε ότι ο Ιωάννης Φιλίππου είναι θετικός στην προοπτική ανάληψης της Διοίκησης και διαχείρισης της ΚΑΕ από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αφού πάντοτε πίστευε ότι η ΑΕΚ για να μείνει μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει την απόλυτη στήριξη των φιλάθλων της.

Η πλευρά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δήλωσε ότι επιθυμεί να αναλάβει την Διοίκηση και διαχείριση της ΚΑΕ και ότι προτίθεται, αφού παραιτηθεί η Διοίκηση Δρόσου, να ζητήσει μέσω του Πρωτοδικείου, το διορισμό προσωρινής Διοίκησης.

Για τις παλαιές οφειλές, το Προεδρείο της Ερασιτεχνικής δηλώνει ότι θα καλέσει το σύνολο των πιστωτών σε διαπραγματεύσεις, με σεβασμό στο μόχθο των αθλητών που εργάστηκαν στην ΑΕΚ ώστε να βρεθεί λύση και να διακανονισθούν οι οφειλές σε βάθος χρόνου.

Και οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι θα συνεργασθούν για το καλό της ΑΕΚ και καλούν όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ.

Αθήνα, 16/07/08

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ


aek.gr

άντε να δουμε..
ashton
QUOTE
Η ΑΕΚ στα χέρια της Ορίτζιναλ

Του Λεωνίδα Μπούτιβα
16/07/2008 (23:48)

Είχαμε πει εδώ και αρκετό καιρό πως οι εξελίξεις στην μπασκετική ΑΕΚ θα είναι ραγδαίες μετά την ανάληψη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής από την Ορίτζιναλ 21. Έτσι και έγινε. Το σημερινό ραντεβού έβγαλε μετά από αρκετό καιρό θετική είδηση για το μπασκετικό τμήμα καθώς, όπως είχαμε γράψει και χθες, προκρίθηκε η λύση του πρωτοδικείου από τον Γιάννη Φιλίππου και το "σχέδιο Β'" μπαίνει πλέον σε εφαρμογή.

Μετά από πολύωρη συζήτηση που είχαν οι Μπάμπης Καραμανλής, Δημήτρης Χατζηχρήστος, Λία Μάντη Διαμαντοπούλου και Σωκράτης Λαμπρόπουλος, η ΚΑΕ πέρασε ουσιαστικά στα χέρια της Ερασιτεχνικής και κατ' επέκταση σε αυτά της Ορίτζιναλ 21. Οι δύο πλευρές, αυτή της Ερασιτεχνικής και αυτή του Φιλίππου, συμφώνησαν να πάνε την ομάδα στο πρωτοδικείο προκειμένου να ορίσει αυτό διοίκηση...

Τα τυπικά αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες καθώς οι δύο νομικοί σύμβουλοι, έχουν αναλάβει τη διευθέτησή τους. Σωκράτης Λαμπρόπουλος και Λία Μάντη Διαμαντοπούλου αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να καταθέσουν στο πρωτοδικείο τα ονόματα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται, προκειμένου να οριστεί δικάσημος και στη συνέχεια να προκύψει διοίκηση. Αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Μάλιστα η διοίκηση της Ερασιτεχνικής εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει
....

Βέβαια όλα αυτά αποτελούν μόνο την αρχή σε έναν αγώνα που μόνο εύκολος δεν θα είναι. Σειρά από αύριο παίρνουν οι επίδωξοι χορηγοί της ομάδας που οραματίζεται η Ορίτζιναλ 21. Πρώτος, ίσως, θα είναι ο Δημήτρης Δρόσος ο οποίος έχει δεσμευθεί ότι θα βοηθήσει με ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, αλλά την ίδια στιγμή αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ! Παρ' όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βοηθήσει με τον Μπάμπη Καραμανλή να δηλώνει λακωνικά στο basketblog.gr ότι: "Ο Δρόσος είναι αδερφός και τα αδέρφια πάντα βοηθάνε στις δύσκολες στιγμές".

Στη συνέχεια οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής θα προσπαθήσουν το θέμα του προπονητή με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, που είναι πρώτος στη λίστα, να λέει τις τελευταίες μέρες ότι έχει δώσει το λόγο του στο Αιγάλεω για ανανέωση της συνεργασίας τους. Βέβαια, ο Μπάμπης Καραμανλής του ζήτησε να το ξανασκεφτεί αλλά παρ' όλα αυτά ρίχνει κλεφτές ματιές και αλλού. Ένας από τους υποψηφίους φέρεται να είναι και ο Δημήτρης Πρίφτης που είναι ο τελευταίος που έχει μείνει από την περσινή ΑΕΚ και υπάρχει το ενδεχόμενο να προβιβαστεί σε πρώτο προπονητή. Παρ' όλα αυτά οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την "Ένωση" και οποιαδήποτε βιαστική επιλογή μπορεί να αποβεί μοιραία. Αυτό το γνωρίζουν καλά ο Μπάμπης Καραμανλής και οι άνθρωποί τους που με υπομονή κάνουν μικρά και σταθερά βήματα.

basketblog.gr
ashton
Ανακοινώνει προπονητή

Του Λεωνίδα Μπούτιβα
21/7/2008 (19:42)

Οι εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ, από τη στιγμή που η Οριτζιναλ 21 πήρε στα χέρια της τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής, λέγαμε ότι θα είναι ραγδαίες. Προτεραιότητα ήταν και παραμένει το θέμα του προπονητή. Αυτό θέλει να κλείσει πρώτα απ' όλα ο Μπάμπης Καραμανλής και αναμένεται να γίνει αύριο, το αργότερο μεθαύριο.

Οι διοικούντες την Ερασιτεχνική, τις μέρες που πέρασαν έκαναν συζητήσεις με αρκετούς προπονητές και πρώτον απ' όλους τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος αν και είχε το προβάδισμα, δεν θα είναι τελικά πρώτος προπονητής στον πάγκο της “Ένωσης”. Η συζήτηση που είχε με τον Μπάμπη Καραμανλή δεν είχε τελικά θετικό αποτέλεσμα, λόγω κυρίως των αυξημένων απαιτήσεών του αλλά και του προβλήματος που αντιμετώπιζε με την Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα ο κ. Πρίφτης ζήτησε πολλά παραπάνω χρήματα απ' αυτά που υπολόγιζαν στην ΑΕΚ, ενώ θα ήταν διαθέσιμος από το τέλος Αυγούστου, κάτι το οποίο εξ ορισμού είναι απαγορευτικό για την ομάδα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται.

Έτσι οι άνθρωποι που αισιοδοξούν να γίνουν διοίκηση από το πρωτοδικείο, στρέφονται σε άλλες λύσεις. Το προφίλ του προπονητή είναι λίγο πολύ γνωστό. Στην “Ένωση” θέλουν έναν νεαρό κόουτς που να έχει αντιμετωπίσει και παλαιότερα τέτοιες καταστάσεις και φυσικά να τα έχει καταφέρει. Δηλαδή ψάχνουν για έναν προπονητή “ειδικών αποστολών” που να μπορεί να στήσει εξ αρχής την ομάδα.
Τα ονόματα που ακούγονται αυτή τη στιγμή είναι τρία. Πρόκειται για τους Κώστα Πηλαφίδη, Κώστα Φλεβαράκη και Άγγελο Κορωνιό. Οι συζητήσεις και με τους τρεις φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο, τόσο που αύριο, το αργότερο μεθαύριο, αναμένεται να αποφασιστεί ποιός θα κάτσει στο τιμόνι της ΑΕΚ και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Μόλις κλείσει το σημαντικό αυτό ζήτημα αναμένεται να πάρει σειρά το στήσιμο της ομάδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο από τους τρεις προαναφερθέντες προπονητές έχουν ήδη κάνει κάποιες προτάσεις για παίκτες και έχουν ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα βασιστούν. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αντιδράσεις για κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά τέτοιου είδους προβλήματα θα λυθούν την επόμενη μερα της ανακοίνωσης.

Όσον αφορά τώρα το ζήτημα του πρωτοδικείου, αύριο το πρωί αναμένεται να κατατεθούν τα χαρτιά για να οριστεί δικάσημος, η οποία όμως αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά. Συγκεκριμένα, η δική θα γίνει τον Σεπτέμβρη, αλλά δεν υπάρχει εμπλοκή καθώς το αργότερο μέχρι την Παρασκευή οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής θα πάρουν εντολή από το δικαστήριο να ορίσουν προσωρινή διοίκηση που θα τρέξει όλα τα ζητήματα της ομάδας μέχρι την μέρα της δίκης, οπότε όλα παίρνουν σιγά σιγά το δρόμο τους.

basketblog.gr
ashton
QUOTE
Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι: Χαράλαμπος Καραμανλής, Βασίλειος Βάσσιος, Γεώργιος Κάχρης, Γεράσιμος Τσακαρδιώτης, Βασίλειος Τόγελος, Μιχαήλ Τσάγγαρης, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Νικόλαος Γεωργαντζόγλου, Μιχαήλ Γαλίττης.
Ο Κώστας Φλεβαράκης, εξάλλου, αναχωρεί αργά το βράδυ με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε συνάντηση με Έλληνες μάνατζερ, οι οποίοι του παρέδωσαν λίστα με υποψήφιους παίκτες, ενώ θα επισκεφθεί το γήπεδο του Σπόρτιγκ προκειμένου να έχει προσωπική εκτίμηση. Ο Χρήστος Τσέκος, επίσης, θα δει τις προσεχείς ημέρες την κατάσταση του κλειστού των Άνω Λιοσίων και θεωρείται βέβαιο ότι λίαν συντόμως τα μέλη του Δ.Σ σε συνεργασία με τον Κώστα Φλεβαράκη θ' αποφασίσουν για τη νέα έδρα της ομάδας.


aekbc.gr
Monkey D. Luffy
Δεν πρέπει να επανέλθει στα πέτρινα της χρόνια η ΑΕΚ. Είναι ενα ιστορικό σωματείο και το πρωτάθλημα χρειάζεται την υγειή ΑΕΚ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.