Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
Oklahoma City Thunder






Thunderstruck




Προηγούμενο Ρεκόρ (2012-2013): 60-22
Leaders (2012-2013):



Πόντοι: Kevin Durant 28,1
Ριμπάουντ: Kevin Durant 7,9
Ασσίστ: Russell Westbrook 7,4

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:WestbrookSG:SefoloshaSF:Durant
PF:IbakaC:Perkins


Πάγκος:
PG’s: Reggie Jackson, Derek Fisher
SG’s: Andre Roberson, Jeremy Lamb, Diante Garrett, Rodney McGruder
SF’s: Ryan Gomes
PF’s: Nick Collison, Perry Jones
C’s: Steven Adams, Hasheem Thabeet

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Derek Fisher(ανανέωσε), Ryan Gomes(FA), Diante Garrett(FA-Phoenix)
Draft Picks: Steven Adams(#12, πρώτος γύρος), Andre Roberson(ανταλλαγή με Golden State, #26 στο ντραφτ)

Έφυγαν: Kevin Martin(Minnesota), Daniel Orton(FA), DeAndre Liggins(FA), Ronnie Brewer(FA), Archie Goodwin(#26 στο ντραφτ-ανταλλαγη με Golden State)


Προπονητής: Scott Brooks

Ο προπονητής της χρονιάς για το 2010 είναι ακόμα εδώ. Έχει να δουλέψει με τον ίδιο κορμό προσθέτοντας μόνο νέους ταλαντούχους παίχτες και χάνοντας βασικά γρανάζια της μηχανής, που έφερε την ομάδα στους τελικούς το 2012. Η περίοδος χτισίματος όμως έχει τελειώσει και οι απαιτήσεις πια είναι πολύ υψηλές και φτάνουν στο βήμα παραπάνω που δεν έγινε πέρσι. Κι αν πέρσι υπήρχε η δικαιολογία και η ατυχία του τραυματισμού του Westbrook, φέτος αυτό δεν υπάρχει.

Σχόλιο:

Η Oklahoma συνεχίζει με το ίδιο μοντέλο που την έφερε πολύ γρήγορα από τις ψηλές θέσεις της λοταρίας στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος. Πέρσι κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση της Δύσης, αλλά η ατυχία τους χτύπησε στο 2ο ματς των πλέι οφ εναντίον των Rockets. Ο Westbrook έπαθε ρήξη χιαστών, έχασε το υπόλοιπο των πλέιο οφ και η Thunder αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους Grizzlies με 4-1 στο δεύτερο γύρο. Σαν να μην έφτανε αυτό, χρειάστηκε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και η αποθεραπεία του να πάει ακόμα πιο πίσω. Έτσι η OKC θα πρέπει να αρχίσει τη νέα σεζόν χωρίς το βασικό της point guard με το Reggie Jackson να αναλαμβάνει αυτό το ρόλο εκ νέου μετά τα περσινά πλέι οφ. Ο Jackson ανταποκρίθηκε καλά, είναι όμως βέβαιο ότι δεν είναι Westbrook.
Η σημαντικότερη κίνηση του καλοκαιριού δεν ήταν κάποια προσθήκη ή ανανέωση, αλλά δυστυχώς για την Oklahoma ήταν μια αποχώρηση. O Kevin Martin υπέγραψε στη Minnesota και πήρε μαζί του τους 14 πόντους από τον πάγκο με το 42,6% στα τρίποντα αποδυναμώνοντας πολύ τη second unit και δυσκολεύοντας το έργο του Durant και των υπόλοιπων ειδικά στο άνευ Westbrook ξεκίνημα. Αντικαταστάτης δεν ήρθε κι έτσι ο περίφημος τρίτος πόλος της επίθεσης της χρονιάς των τελικών, το ρόλο του οποίου έπαιζε ο Harden, μένει κενός. Στο ντραφτ η Thunder βρέθηκε με το #12 μέσω της ανταλλαγής του Harden το προηγούμενο καλοκαίρι, με το οποίο επέλεξε για τη θέση του center το Steven Adams. Ο νεαρός δείχνει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα και έχει κάνει τον «ανταγωνιστή» του για τη θέση Kendrick Perkins να δηλώσει πως ο Adams είναι η κλοπή του φετινού ντραφτ.
Η σεζόν προμηνύεται δύσκολη για την Oklahoma, τόσο λόγω της απώλειας του Martin(και γενικά ενός τρίτου σκόρερ), όσο και λόγω του δύσκολου ξεκινήματος(αν και ο Westbrook πήρε μέρος σε προπόνηση πριν λίγες μέρες δίνοντας ελπίδες ότι θα επιστρέψει σύντομα), αλλά και γιατί στα περσινά πλέι οφ δε βρέθηκε παίχτης που να κάνει το βήμα παραπάνω στον επιθετικό τομέα και το βάρος πέφτει ακόμα περισσότερο στο δίδυμο Durant-Westbrook.
Αν βρισκόμασταν στο 2010, όλα θα έμοιαζαν καλά για την Oklahoma City Thunder. Επειδή όμως είμαστε στο 2013 και η ενίσχυση δείχνει να σταματά(παρόλο που υπάρχουν νεαροί εξελίξιμοι παίχτες, αυτοί δεν είναι έτοιμοι για το τοπ επίπεδο), μάλλον θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί.


Τι περιμένουμε από τους Thunder ;
  • Ακόμα πιο πλήρες παιχνίδι από τον Durant
  • Τη γρήγορη επιστροφή του Westbrook(δεν καταλαβαίνει αυτός από τραυματισμούς, είναι σκληρό καρύδι)
  • Να πάρουν μια από τις πρώτες θέσεις στην ανταγωνιστική, αλλά όχι τόσο δυνατή όσο στο κοντινό παρελθόν Δύση
  • Θα κάνει το βήμα παραπάνω ο Ibaka βοηθώντας και επιθετικά ή θα αρκεστεί σε άλλον ένα τίτλο στα μπλοκ;
  • Να βγαλουν από την πεντάδα τους το χειρότερο σέντερ του πρωταθλήματος(Steven Adams το ακούς; Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να τον βγάλει)


Πρόβλεψη: 55-27
Conference rank: 4
Division rank: 1

Pierce
QUOTE (Roto)
Westbrook (knee) will play Sunday against the Suns, the Oklahoman reports.

Gravedigger
Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι Thunder φέτος. Κάθε χρόνο είναι και χειρότεροι.
Χάλασαν την τριπλέτα Durant-Westbrook-Harden, τουλάχιστον πήραν τον Martin που βοηθούσε επιθετικά, φέτος πέρα από τον Durant και τον Westbrook, που πάλι καλά για αυτούς που γύρισε γρήγορα, κανείς δεν μπορεί να σκοράρει. Ο Ibaka δύσκολα δημιουργεί μόνος του φάσεις ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι η εργαλεία η άπειροι.
T.W.Is.M.
QUOTE(Gravedigger @ Nov 4 2013, 04:01 ) *
Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι Thunder φέτος. Κάθε χρόνο είναι και χειρότεροι.
Χάλασαν την τριπλέτα Durant-Westbrook-Harden, τουλάχιστον πήραν τον Martin που βοηθούσε επιθετικά, φέτος πέρα από τον Durant και τον Westbrook, που πάλι καλά για αυτούς που γύρισε γρήγορα, κανείς δεν μπορεί να σκοράρει. Ο Ibaka δύσκολα δημιουργεί μόνος του φάσεις ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι η εργαλεία η άπειροι.


Συμφωνω μαζι σου. Αν και δε νομιζω να χρειαζεται να το πω, το καταλαβαινεις απο το σχολιο που εγραψα στην παρουσιαση της ομαδας. Μου ειναι ομως συμπαθης ομαδα(λογω Durant, ο Westbrook δε μου αρεσει) και θα ηθελα να πανε καλα.
Πριν λιγο διαβασα ενα κομματι σχετικα με τον Perkins. Εγραψε λεει στο twitter οτι χρειαζεται μια αλλαγη και μετα το εσβησε. Αν οντως υπαρχει θεμα ανταλλαγης, δε θα ηταν καλη λυση κατι σαν αυτο?
Dwyane ''the flash'' Wade
συμφωνω με τα παιδια παραπανω.η οκλαχομα δεν εχει πλουραλισμο καθολου.μετα τους τελικους του 2012 θεωρουσα πως ηταν η ομαδα του μελλοντος ομως δεν χειριστηκε καποια πραγματα οπως επρεπε και ειδικα το θεμα του χαρντεν.περα απο τους διοσκουρους επιθετικα υπαρχει το χαος.ασε που απεναντι σε ομαδες που ματσαρουν τον ντουραντ θα εχει σοβαρα θεματα.ισως τελικα τοτε επρεπε να προσφερουν μεγαλο συμβολαιο στον χαρντεν αντι του ιμπακα.
Gravedigger
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 4 2013, 22:06 ) *
Πριν λιγο διαβασα ενα κομματι σχετικα με τον Perkins. Εγραψε λεει στο twitter οτι χρειαζεται μια αλλαγη και μετα το εσβησε. Αν οντως υπαρχει θεμα ανταλλαγης, δε θα ηταν καλη λυση κατι σαν αυτο?

Δεν μου ανοίγει το trade για κάποιο λόγο αλλά δεν νομίζω ότι φταίει το περιβάλλον για τον Perkins.Ο τύπος είναι ατάλαντος και το χειρότερο βασικό C του ΝΒΑ. Ότι και να πάρουν λοιπόν σαν αντάλλαγμα θα είναι κέρδος.
T.W.Is.M.
QUOTE(Gravedigger @ Nov 7 2013, 05:04 ) *
Δεν μου ανοίγει το trade για κάποιο λόγο αλλά δεν νομίζω ότι φταίει το περιβάλλον για τον Perkins.Ο τύπος είναι ατάλαντος και το χειρότερο βασικό C του ΝΒΑ. Ότι και να πάρουν λοιπόν σαν αντάλλαγμα θα είναι κέρδος.


Συμφωνω οτι ειναι ο χειροτερος βασικος σεντερ, το εγραψα αλλωστε και στο αφιερωμα.
Η ανταλλαγη ηταν τριπλη με Χιουστον και Μαιαμι.
Η Οκλαχομα θα επαιρνε Ασικ.
Το Μαιαμι θα επαιρνε Περκινς.
Το Χιουστον θα επαιρνε Χασλεμ και Τζοελ Αντονι.
Ετσι η Οκλαχομα θα επαιρνε εναν καλυτερο ρολιστα σεντερ, το Μαιαμι που δεν εχει ελλειμμα ταλεντου θα επαιρνε εναν σκληρο ψηλο για τη βρωμικη δουλεια, ωστε να απελευθερωθει απο το ξυλο ο Μπος και να κανει απερισπαστος τα σουτακια του απο τα 5-6 μετρα και το Χιουστον που εχει τους 2 ψηλους που δε χωρανε μαζι(τουλαχιστον οχι για τα πλει οφ) θα επαιρνε ενα βασικο PF κι εναν αναπληρωματικο C πισω απο το Χαουαρντ.
Το γιατι να εδινε το Μαιαμι το Χασλεμ βεβαια παραμενει ενα ερωτηματικο σε αυτη την ιστορια, αλλα εδω ψαχνουμε "λυση" για την Οκλαχομα. Αν το θεμα μας ηταν το Μαιαμι, θα τα εγραφα αλλιως. smiley.gif
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 7 2013, 16:31 ) *

Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές όσον αφορά τα νεαρά assets, που θα μπορούσε να περάσει ο Valanciunas στη Thunderα, ο Ross σε κάποια άλλη μικρή ομάδα (πχ Phillie στο παράδειγμα που δε μπορώ να λινκάρω), ο Reggie Jackson για δοκιμή βασικού PG στο Toronto παρέα με τον Perkins, και ο Roberson δρόμο γιατί πάμε για την άνοδο Jeremy στο ρόλο του 6th-SG. Για συμπλήρωμα ο Gray στους Sixers να χουν 7footer και δρόμο το expiring του Lavoy Allen, ενώ φαντάζομαι το Toronto κάπως θα μπορούσε να ζητήσει το Moultrie. Έχουμε και τα trade rumours για Gay (προς Philadelphia υποθετικά σε αυτήν την τριάδα) που θα το έκαναν βέβαια τετράπαχο.
captain charisma
ποσες σερι ηττες εχει το νταλας απ την οκλαχομα?θυμαμαι τελευταια νικη που πηραμε ηταν το 2011...πελατειακες σχεσεις εχουμε...
Pierce
Ματσάρα μέχρι στιγμής με το GSW. Όποιος βλέπει κάτι άλλο, ας συντονιστεί εδώ.
aegeansheed
Είχε δίκιο ο κύριος.

Courtside madness !!!

Pierce
32-10-10-4-4 και θέλει 3 λεπτά .
Παράτα μας.
Nuntius
Ημίχρονο στην Chesapeake Energy Arena. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Oklahoma City Thunder είναι 37-56 υπέρ των Thunder.

Δεν έχουμε σταθεί καθόλου καλά μέχρι στιγμής. Δεν βάζουμε τρίποντο με τίποτα (0/9) και οι περιφερειακοί μας αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μονάχα ο Hibbert έχει διασωθεί μέχρι στιγμής.

Οι Thunder παίζουν ξεκάθαρα καλύτερα από εμάς.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 69-90 υπέρ των Thunder.

Παίζουν απλά πολύ καλύτερα από εμάς. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να πω. Απλά παίζουν καλύτερα. Εμείς δείχνουμε κουρασμένοι.
Nuntius
Ήττα με 94-118.

Οι Thunder έπαιξαν απλά πολύ, πολύ καλύτερα.
captain charisma
μπορει να πηραν το διπλο μεσα στο σαν αντονιο η οκλαχομα αλλα δεν με πειθει οτι μπορει να διεκδικησει πρωταθλημα...ολα εξαρτονται απ τις ορεξεις των ντουραντ γουεστμπρουκ...ο παγκος τους εκτος απο τζακσον δεν με πειθει...αν ειχαν στο 5 αντι του περκινς εναν νοα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα..
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Dec 22 2013, 14:29 ) *
μπορει να πηραν το διπλο μεσα στο σαν αντονιο η οκλαχομα αλλα δεν με πειθει οτι μπορει να διεκδικησει πρωταθλημα...ολα εξαρτονται απ τις ορεξεις των ντουραντ γουεστμπρουκ...ο παγκος τους εκτος απο τζακσον δεν με πειθει...αν ειχαν στο 5 αντι του περκινς εναν νοα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα..


Πανω κατω συμφωνω. Οχι οτι δεν μπορουν να διεκδικησουν πρωταθλημα, αλλα πιστευω οτι χρειαζονται κατι ακομα για να το κερδισουν. Οσο για τη θεση του σεντερ, αν ειχαν οποιονδηποτε αλλο αντι του Περκινς, θα ηταν καλυτεροι. Ακομα και το Sacre να τους διναμε, θα τους αυξαναμε τις πιθανοτητες.
Boom Dizzle
Ουτε εγω τς πολυπιστευω τους Θαντερ...Το λαθος τους εγινε προπερσυ που εδωσαν συμβολαιο στον Ιμπακα απ τον "μουσατο" που τον αφησαν να φυγει χωρις αξιο αντικαταστατη και αυτο τς κοστισε αρκετα στις πιθανοτητες γ τιτλο...Ο Λαμπ
που ηταν ψηλο πικ και θεωρητικα το ανταλλαγμα του Χαρντεν νομιζω οτι πρεπει να παρει περισσοτερο χρονο απ τα 20 λεπτα π παιζει...εχει δυνατοτητες κ πρεπει οι Θαντερ να του δωσουν χρονο βασικου για να βρει διαρκεια...θεωρω οτι ταλεντο υπαρχει σ αυτη την ομαδα (Τζοουνς,Ανταμς επισης πρπ να δουλευτουν)...Θεωρω παντως πως αυτο π πρπ να επιδιωξουν ειναι να καλυψουν την τρυπα στο σεντερ και αμεσα...αληθεια εχν ανταλλαγματα να χτυπησουν εναν Ασικ???πιστευω θα ηταν ταμαμ για το σκεπασμα της φροντ-λαιν κ να τς κανει ξανα ενα απ τα φαβορι...
Rated: (en)joy
Νομιζω πως η μονη περιπτωση να διναν οι Ροκετς τον Ασικ σε ομαδα που διεκδικει τιτλο και μαλιστα ανηκει στην ιδια περιφερεια -αρα σημαντικα αυξημενη η πιθανοτητα να συναντηθουν στα πλειοφ- ειναι να ειχαν ενα σημαντικο οφελος και οι ιδιοι απο αυτο π.χ. να επαιρναν ως ανταλλαγμα ενα stretch 4αρι σχετικα καλης αξιας και ηλικιας...
D-Wade
Σιγά μην κάνει 2 μήνες να γυρίσει ο Westbrook από την αρθροσκόπηση. . . Σε 2 εβδομάδες θα είναι πίσω

Pierce
QUOTE (Pierce @ Nov 30 2013, 03:23 ) *
Ματσάρα μέχρι στιγμής με το GSW. Όποιος βλέπει κάτι άλλο, ας συντονιστεί εδώ.
D-Wade
Κοίτα που παραλίγο να έβγαινε το οβεράκι από το ημίχρονο . . . smiley.gif
Απίστευτα σουτ βάζουν οι τυπάδες . . .
sacarame
Ότι είδαμε να καθαρίζει ματς ο Πέρκινς ήταν από τα άγραφα.

Και εξηγούμαι. 1.52 με το σκορ στο 97-95 υπέρ των Θάντερ ταπώνει τον Λίλαρντ. Στην επόμενη επίθεση οι Μπλέιζερς τον αφήνουν ελεύθερο στα 5,5-6 μέτρα. Ο Τζάκσον του δίνει την μπάλα και ο αθεόφοβος ΤΟ ΒΑΛΕ!!!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Μετά νέα χαμένη επίθεση του Πορτλαντ( έχασαν 10 συνεχόμενα σουτ) και τρίποντο Ντουράντ για το φινίτο λα μούζικα...
T.W.Is.M.
QUOTE(sacarame @ Jan 22 2014, 05:10 ) *
Ότι είδαμε να καθαρίζει ματς ο Πέρκινς ήταν από τα άγραφα.

Και εξηγούμαι. 1.52 με το σκορ στο 97-95 υπέρ των Θάντερ ταπώνει τον Λίλαρντ. Στην επόμενη επίθεση οι Μπλέιζερς τον αφήνουν ελεύθερο στα 5,5-6 μέτρα. Ο Τζάκσον του δίνει την μπάλα και ο αθεόφοβος ΤΟ ΒΑΛΕ!!!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Μετά νέα χαμένη επίθεση του Πορτλαντ( έχασαν 10 συνεχόμενα σουτ) και τρίποντο Ντουράντ για το φινίτο λα μούζικα...


Πιο πιθανο θα το θεωρουσα να καθαρισει ματς υπερ της Οκλαχομα ο Ντορον Περκινς, παρα ο Κεντρικ!
Ο Durant στα τελευταια ματς εχει ξεφυγει τελειως. Σαν να σουταρει σε αλλο καλαθι πιο μεγαλο με πιο μικρη μπαλα. Για να δουμε, θα το παρει φετος το MVP ή θα βγαλουμε παλι ανακοινωση διαμαρτυριας εμεις οι ΚΕΛΤΕΣ?
captain charisma
μεγαλο παιχνιδι εκαναν ολοι οι παικτες των θαντερ μεσα στο μαιαμι με εξαιρεση εναν...ποιον ομως?μα φυσικα τον περκινς..οσο ηταν μεσα αυτος το μαιαμι εφτασε να προηγειται μεχρι και 21-4..παλι καλα που ο μπρουκς τον απεσυρε στο παγκο κ δεν τον ξαναβαλε μεσα γτ μ αυτον μεσα το μαιαμι εκανε παρτυ...χαμηλωσε το σχημα με σεντερ τον ιμπακα πηραν μπρος παικτες οπως οι λαμπ φισερ οι οποιοι τα παστελωναν και γενικα ολη η ομαδα ειχε 16 στα 27 τριποντα...ειδαμε και ωραιες μονομαχιες αναμεσα σε ντουραντ τζειμς..σ καποιες φασεις ο ντουραντ τον αλλον τον χορευε κανονικα...φετος δεν το χανει με τιποτα το μβπ ο κεβιν...

για να δουμε πως τα παει η ομαδα με την επιστροφη του ρασελ...ως τωρα παιζει πολυ καλο μπασκετ και ο καθε παικτης ξερει το ρολο του..
Air Kef
Eγώ μετά και το χθεσινό λέω να πακετάρουν Ουέστμπρουκ και Πέρκινς και να ψάξουν πολύ καλό τρέιντ, τύπου βασικό center και 2 γκαρ, με τα λεφτά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θύματα θα βρουν πολλά.
Quincy
Για τον Westbrook διαφωνώ. Δέχομαι ότι κρατάει τον KD λιγο πίσω, και ότι η απουσία του ευθύνεται σε μεγάλο βαθμο για τον απίστευτο μήνα που κάνει ο Ντουράντ, αλλά δεν είναι για αλλαγή imo. Χτες ο πάγκος κράτησε ζωντανή την OKC, οι άμυνες, οι παλικαριές του Fisher, το transition κλπ όταν οι Thunder ήταν καμιά 15αρια πόντους πίσω κι ο Ντουράντ με 2 φάουλ στο πάγκο. Ένας δεύτερος scoring leader είναι πολύτιμος σε τέτοιες καταστάσεις, και όχι μόνο.

Όταν θα αποδεχτεί για τα καλά ο westbrook ότι είναι νο2, μια χαρά ρόλους θα βρουν όλοι στην ομάδα (φάνηκε ότι έλειπε αυτό) απλα θα ναι πολύ καλύτεροι. Αξίζει να το κουράσουν λίγο παραπάνω για να δέσει το δίδυμο και να κρατήσει χρόνια.

Για τον Πέρκινς δεν το συζητάμε. Απορώ τι σκέφτονται και τον έχουν κρατήσει τόσο καιρό. Ανταλλαγή με Άντιτς του χρόνου
T.W.Is.M.
QUOTE(Quincy @ Jan 30 2014, 17:08 ) *
Για τον Πέρκινς δεν το συζητάμε. Απορώ τι σκέφτονται και τον έχουν κρατήσει τόσο καιρό. Ανταλλαγή με Άντιτς του χρόνου


Μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα. Περο Αντιτς στην OKC!!!
Κακα τα ψεματα, η ευκαιρια για να φυγει ο Περκινς θα ηταν φετος, αρκει να εληγε το συμβολαιο του. Αφου εχει αλλον ενα χρονο, κανενας δε θα τον επαιρνε στην ομαδα του. Ανταλλαγματα δε νομιζω να εφερνε, τουλαχιστον οχι καποιον που να μπορουσε να βοηθησει ενεργα, παρα μονο καποιον που δε θα ηθελε να παιζει βασικος, ωστε να προωθηθει ο Adams, που ολο και κατι παραπανω μπορει να κανει.
Αν δεν κανω λαθος παντως, την αμνηστια δεν την εχουν χρησιμοποιησει.
SG3ptshooter
Tα χουμε συζητήσει και ξανά, επιμένω ότι οι Thunder είναι πολύ κοντά. Και το πρόβλημα δεν πιστεύω ότι είναι τόσο η ύπαρξη του Perkins, με ένα amnesty καθάρισες απ' το συμβόλαιο, το πρόβλημα είναι η ανυπαρξία επιθετικών εναλλακτικών εκεί γύρω, ότι δεν μπορούν να ακουμπήσουν τη μπάλα στον ψηλό, όπως θα λεγε κι ο Χάτζη. Καλός χρυσός ο Ibaka, αν του πάνε τα σουτάκια θα συνεισφέρει πολύ και επιθετικά σε κάποια ματς, solid πίσω, αλλά δεν είναι go-to-ψηλός να σημαδεύεις αδυναμίες και να βρίσκεις πόντους από εκεί. Αυτό τους λείπει. Χαρακτηριστικό δείγμα το χτεσινό τους ξεκίνημα που είχε 9 προσπάθειες στο 12' ο Ibaka και άνετα 4-5 πραγματικά κακά σουτ υπό πολύ καλές προϋποθέσεις.
giorgos14
Αν παρουν εναν Μονρο εκει στην Οκλαχομα,ποιος τους πιανει..Το θεμα ειναι αν εχουν να δωσουν αυτα που θα ζηταει είτε το Ντιτροιτ η' ο ιδιος το καλοκαιρι
j-kidd13
QUOTE(giorgos14 @ Jan 30 2014, 20:57 ) *
Αν παρουν εναν Μονρο εκει στην Οκλαχομα,ποιος τους πιανει..Το θεμα ειναι αν εχουν να δωσουν αυτα που θα ζηταει είτε το Ντιτροιτ η' ο ιδιος το καλοκαιρι


Eιπες μεγαλη κουβεντα...
Συμφωνω...
Βασικα ο Ιμπακα ειναι πολυ καλος παικτης,αλλα οπως σωστα λεει ο sg,δεν ειναι το κλασικο στηριγμα στη ρακετα.Μπορει να σου κανει ενα run στο οποιο θα σκοραρει σταθερα,αλλα σαν παικτης δεν ειναι ο επιθετικος που θα σου δωσει το μονιμα σταθερο σκορ που θα ζητας στη ρακετα.
Τωρα,αν και δεν ξερω αν θελω να το δω,θα συμφωνησω με τον κεφ οτι ισως θα ηταν καλυτερα αν γινοταν ανταλλαγη του Ρασελ.Να αποδεχθει τον ρολο του 2ου παικτη το θεωρω δυσκολο,αν και εδω υπαρχει το θετικο των καλων σχεσων που εχει με τον KD.Βασικα,στο μυαλο μου,η παρουσια ενος πλευ πιο οργανωτικου,και ενος αξιοπιστου σεντερ οπως ο Μονρο,μαζι με εναν παικτη τυπου Crawford σαν 6xth man,ισως εκανε πολυ καλυτερη λειτουργικα την ομαδα,απο οτι με την παρουσια 2 τοσο μεγαλων εγω στο παρκε.
giorgos14
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 30 2014, 19:38 ) *
Eιπες μεγαλη κουβεντα...
Συμφωνω...
Βασικα ο Ιμπακα ειναι πολυ καλος παικτης,αλλα οπως σωστα λεει ο sg,δεν ειναι το κλασικο στηριγμα στη ρακετα.Μπορει να σου κανει ενα run στο οποιο θα σκοραρει σταθερα,αλλα σαν παικτης δεν ειναι ο επιθετικος που θα σου δωσει το μονιμα σταθερο σκορ που θα ζητας στη ρακετα.
Τωρα,αν και δεν ξερω αν θελω να το δω,θα συμφωνησω με τον κεφ οτι ισως θα ηταν καλυτερα αν γινοταν ανταλλαγη του Ρασελ.Να αποδεχθει τον ρολο του 2ου παικτη το θεωρω δυσκολο,αν και εδω υπαρχει το θετικο των καλων σχεσων που εχει με τον KD.Βασικα,στο μυαλο μου,η παρουσια ενος πλευ πιο οργανωτικου,και ενος αξιοπιστου σεντερ οπως ο Μονρο,μαζι με εναν παικτη τυπου Crawford σαν 6xth man,ισως εκανε πολυ καλυτερη λειτουργικα την ομαδα,απο οτι με την παρουσια 2 τοσο μεγαλων εγω στο παρκε.



Η πιθανοτητα του να γινοταν η τραμπα Μονρο-Ιμπακα και μετα κατι του στυλ Χολιντει-Αντερσον για Ρασελ θα διαμορφωνε νεες ισσοροπιες.Το αρνητικο της Οκλαχομα ειναι αυτα που ελεγαν περι μικρης αγορας μπλα μπλα και να μην εχουμε υπερβολικα εξοδα μπλα μπλα μπλα μπλα..Οποτε μαλλον το παραπανω σεναριο φανταζει ουτοπικο

Y.Γ οι παπιες παντα συμφωνουν μεταξυ τους....
duncan21
O RW είναι ο ιδανικός (point) guard γι' αυτή την ομάδα.Ο τρόπος παιχνιδιού της Oklahoma δε βασίζεται σε πολύπλοκα plays στην επίθεση,η παρουσία του Durant αναιρεί την όποια σκέψη για οργανωτικό pg γιατί θέλει τη μπάλα στα χέρια.Αμφιβάλλω τα μάλα ότι θα ήταν καλύτερη ομάδα με Paul στο 1.Oι ταρζανιές του ορισμένες φορές καθώς και η ενέργεια που δίνει στο παιχνίδι τον κάνουν ιδανικό sidekick του Durant imo.

Eπίσης δε θεωρώ τόσο απαραίτητη την παρουσία καλού big man στο post.Ο Perkins είναι το πρόβλημα.Αν υπήρχε ένας center πιο ευέλικτος και πιο αθλητικός απ' τον Perkins,να μπορεί να τελειώσει μια φάση χωρίς να του φεύγει η μπάλα μέσα απ' τα χέρια μετά το p&r,ο Chandler για παράδειγμα,θα τους έδινα πρώτο φαβορί για το δαχτυλίδι.Ο Perkins όταν κατεβάζει το αμυντικό rebound αργεί να μοιράσει τη μπάλα στον RW ή στους πλάγιους για να τρέξουν την ομάδα.Κι όταν τους τη δώσει,κάνει το χαρακτηριστικό αναπήδημα μπας κι αρχίσει να σέρνεται το βαρύ κορμί του προς την άλλα πλευρά του γηπέδου.Πιστεύω ότι ο Αdams έπρεπε να παίζει περισσότερο κι ας είναι σχετικά άγουρος ακόμα.
jasonick
Συμφωνώ για Westbrook, άλλωστε είδαμε και στα περσινά playoff όταν έκλεισαν οι Grizzlies τον Durant η επίθεση της Oklahoma βραχυκύκλωσε ενώ με τον Ρασελάκο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Για μένα αν κινηθούν θα πρέπει να δώσουν Reggie τώρα που ανέβηκε η αξία του και του χρόνου είναι RFA όπου λογικά θα βρει αλλού καλύτερο συμβόλαιο και δεν ξέρω κατά πόσο οι Thunder είναι διατεθειμένοι να το ματσάρουν και να τον δώσουν μαζί με τον Perkins. Ένα ιδανικό deal θα ήταν Reggie, Perkins & το pick του Dallas για Sanders π.χ.
j-kidd13
Εγω παλι πιστευω το αντιθετο.Βλεπουμε οτι ο KD μονος KεDαει...tongue.gif
Bγαζει απιστευτα νουμερα...Και η ομαδα αποδιδει καλυτερα.
Αφου λοιπον οπως σωστα λες,το παιχνιδι στηριζεται οχι σε plays αλλα σε στην μπαλα στα χερια του Ντουραντ,αν βγαλεις εναν γκαρντ οπως ο Ρασελ που θελει και αυτος τη μπαλα στα χερια οσο και ο KD,και βαλεις εναν παικτη που ειναι περισσοτερο πλευ μεικερ παρα τυπου Ρασελ,και ο οποιος θα εχει το σκοραρισμα οποτε χρειαζεται,αυτοματα δινεις περισσοτερη ελευθερια και χρονο με τη μπαλα στον Ντουραντ(βλεπουμε τι καταφερνει με τον κοντο εξω),εχει διπλα του εναν γκαρντ που μπορει να βοηθησει στο σκοραρισμα,η να ριξει λιγο το τεμπο και να κοντρολαρει την ομαδα οποτε αυτο χρειαστει(πχ εναν Κονλευ-τυχαιο το ονομα,η οπως παλιοτερα ο Μπραντον),και βαζοντας εναν καλο σεντερ αντι του αστειου Περκινς βαζεις και αλλη μια απειλη στην 5αδα.
Quincy
Ο Ασίκ θα μου άρεσε τρελά στην Οκλαχόμα. Και θα ταίριαζε και αγωνιστικά με την ομάδα. Αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει
SG3ptshooter
Μonroe μακάρι, μάλλον μη ρεαλιστικό οικονομικά και θα προτιμούσα σε πακετάκι αποχώρησης το Reggie απ' το Russell, εκτός κι αν ξέρει το ιατρικό τους επιτελείο κάτι για injury proneness από δω και πέρα.
Όσο γι' αυτό:
QUOTE(duncan21 @ Jan 30 2014, 22:05 ) *
Eπίσης δε θεωρώ τόσο απαραίτητη την παρουσία καλού big man στο post.Ο Perkins είναι το πρόβλημα.Αν υπήρχε ένας center πιο ευέλικτος και πιο αθλητικός απ' τον Perkins,να μπορεί να τελειώσει μια φάση χωρίς να του φεύγει η μπάλα μέσα απ' τα χέρια μετά το p&r,ο Chandler για παράδειγμα,θα τους έδινα πρώτο φαβορί για το δαχτυλίδι.Ο Perkins όταν κατεβάζει το αμυντικό rebound αργεί να μοιράσει τη μπάλα στον RW ή στους πλάγιους για να τρέξουν την ομάδα.Κι όταν τους τη δώσει,κάνει το χαρακτηριστικό αναπήδημα μπας κι αρχίσει να σέρνεται το βαρύ κορμί του προς την άλλα πλευρά του γηπέδου.Πιστεύω ότι ο Αdams έπρεπε να παίζει περισσότερο κι ας είναι σχετικά άγουρος ακόμα.

τι να πω. Υποτίθεται ότι διαφωνούμε αλλά μετά τις 2 αντίστροφες προτάσεις λέμε τα ίδια, οπότε περισσότερο κολλάμε σημειολογικά. Ο Perkins είναι το πρόβλημα στο παρκέ, ΟΚ, αλλά δεν τον αποκάλεσα "το πρόβλημα" γιατί τον ξεφορτώνεσαι χτες αν θες, οπότε πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι η έλλειψη του center "πιο ευέλικτος και πιο αθλητικός που μπορεί να τελειώσει μια φάση.." Ίσως διαφωνούμε στο πόσο καλός πιστεύω ότι θα πρεπε να είναι ο αντικαταστάτης του επιθετικά, αλλά δεν με ενδιαφέρον σώνει και καλά το post. Λειτουργικός να του βγάλει κάποια plays αρκεί λογικά.
kamtha5
QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 30 2014, 23:10 ) *
τι να πω. Υποτίθεται ότι διαφωνούμε αλλά μετά τις 2 αντίστροφες προτάσεις λέμε τα ίδια, οπότε περισσότερο κολλάμε σημειολογικά. Ο Perkins είναι το πρόβλημα στο παρκέ, ΟΚ, αλλά δεν τον αποκάλεσα "το πρόβλημα" γιατί τον ξεφορτώνεσαι χτες αν θες, οπότε πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι η έλλειψη του center "πιο ευέλικτος και πιο αθλητικός που μπορεί να τελειώσει μια φάση.." Ίσως διαφωνούμε στο πόσο καλός πιστεύω ότι θα πρεπε να είναι ο αντικαταστάτης του επιθετικά, αλλά δεν με ενδιαφέρον σώνει και καλά το post. Λειτουργικός να του βγάλει κάποια plays αρκεί λογικά.


Ο Perkins είναι TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αλλά δεν το κόβω να θέλουν να τον στείλουν οπότε θα πρέπει να ζήσει με αυτόν η ομάδα. Τουλάχιστον ο Brooks τον κράτησε στον πάγκο μετά το πρώτο 5λεπτο χθες με το Μαϊάμι ας το πάρει ως παράδειγμα. Ανταλλαγή όσο ρολάρει έτσι η ομάδα δεν βλέπω να γίνεται. Το πολύ θετικό είναι πως βοηθάνε τα "πιτσιρίκια" Reggie, Lamb, Perry Jones και Adams, στα πλέιοφς όμως είναι risky να ποντάρει πολλά ειδικά στους τελευταίους

Εγώ για τον Durant έχω να πω: Είναι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη! Τόσο απλά

Έγραψα και κάτι σχετικό για όποιον θέλει: 3-Point Play: Ζήτω ο "βασιλιάς" Ντουράντ!
Rated: (en)joy
QUOTE (Quincy @ Jan 30 2014, 22:36 ) *
Ο Ασίκ θα μου άρεσε τρελά στην Οκλαχόμα. Και θα ταίριαζε και αγωνιστικά με την ομάδα. Αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει

Αν δεν κανω λαθος εχει αναφερθει και σε προηγουμενη σελιδα η επιθυμια αυτη απο καποιον φιλο. Πιστευω οτι πανω-κατω ισχυουν τα ιδια με τοτε -αλλωστε δεν πρεπει να 'χει περασει και πολυς καιρος- οτι δηλαδη θα πρεπει να υπαρχει αγωνιστικο οφελος και για τους Ροκετς για να διευκολυνθει μια ενδεχομενη μετακινηση Ασικ σε Οκλαχομα. Ισως ενα deal που θα ενεπλεκε και τριτη ομαδα εκανε πιο ρεαλιστικο ενα τετοιο σεναριο -ωστε να παρει το Χιουστον το καταλληλο fit.
T.W.Is.M.
QUOTE(Rated: (en)joy @ Jan 30 2014, 23:52 ) *
Αν δεν κανω λαθος εχει αναφερθει και σε προηγουμενη σελιδα η επιθυμια αυτη απο καποιον φιλο. Πιστευω οτι πανω-κατω ισχυουν τα ιδια με τοτε -αλλωστε δεν πρεπει να 'χει περασει και πολυς καιρος- οτι δηλαδη θα πρεπει να υπαρχει αγωνιστικο οφελος και για τους Ροκετς για να διευκολυνθει μια ενδεχομενη μετακινηση Ασικ σε Οκλαχομα. Ισως ενα deal που θα ενεπλεκε και τριτη ομαδα εκανε πιο ρεαλιστικο ενα τετοιο σεναριο -ωστε να παρει το Χιουστον το καταλληλο fit.



Εγω πρεπει να ημουν ο πρωτος που εγραψε κατι τετοιο. Ειχα προτεινει μαλιστα τοτε μια ανταλλαγη που εφερνε Asik στην Οκλαχομα, Perkins στο Μαιαμι και Haslem+Joel Anthony στο Χιουστον.
(φυσικα κατι τετοιο δε γινεται τωρα που ο Anthony ειναι στη Βοστωνη)
Quincy
QUOTE(Rated: (en)joy @ Jan 30 2014, 21:52 ) *
Αν δεν κανω λαθος εχει αναφερθει και σε προηγουμενη σελιδα η επιθυμια αυτη απο καποιον φιλο. Πιστευω οτι πανω-κατω ισχυουν τα ιδια με τοτε -αλλωστε δεν πρεπει να 'χει περασει και πολυς καιρος- οτι δηλαδη θα πρεπει να υπαρχει αγωνιστικο οφελος και για τους Ροκετς για να διευκολυνθει μια ενδεχομενη μετακινηση Ασικ σε Οκλαχομα. Ισως ενα deal που θα ενεπλεκε και τριτη ομαδα εκανε πιο ρεαλιστικο ενα τετοιο σεναριο -ωστε να παρει το Χιουστον το καταλληλο fit.



Ναι το ξέρω ότι δεν γίνεται. Βασικά είχα στο μυαλό μου το καλοκαίρι, αλλά μιας και έχει συμβόλαιο και για του χρόνου ο Πέρκινς θα είναι και τότε δύσκολο.

Πάντως αν γινόταν αυτό το deal θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Οι Ρόκετς έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα τον κρατήσουν τον Ασικ και του χρόνου αφού κι ο ίδιος θέλει να φύγει.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 30 2014, 22:01 ) *
Perkins στο Μαιαμι


Τόσο μίσος πια smiley.gif
Rated: (en)joy
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 31 2014, 00:01 ) *
Εγω πρεπει να ημουν ο πρωτος που εγραψε κατι τετοιο. Ειχα προτεινει μαλιστα τοτε μια ανταλλαγη που εφερνε Asik στην Οκλαχομα, Perkins στο Μαιαμι και Haslem+Joel Anthony στο Χιουστον.
(φυσικα κατι τετοιο δε γινεται τωρα που ο Anthony ειναι στη Βοστωνη)

Δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο θα εκανε το Μαιαμι κατι τετοιο -οταν ακομη ειχε τον Joel Anthony. Οκ, υπαρχει το δελεαρ του να ξεφορτωθει ενα παικτη που πλεον δεν υπολογιζει -εδω αναφερομαι κυριως στον Joel Anthony- και μαλιστα με συμβολαιο 3.8 M δηλαδη υψηλοτερο απο αλλους ρολιστες της ομαδας που προσφερουν/θα προσφερουν περισσοτερα στο παρκε αλλα το να ξεφορτωθεις καποιον που δεν υπολογιζεις για να παρεις αλλον με αρκετα παρομοια χαρακτηριστικα π.χ. ανυπαρκτο επιθετικο παιχνιδι κ.ά. δεν βρισκω να 'χει λογικη.
Εγω βασικα αναφερομουν σε αυτο το post στο οποιο αλλωστε απαντησα απο κατω.
klow13
μακρια ασικ απο οκλαχομα,ειναι που ειναι δυσκολο το εργο των ροκετς απεναντι τους,γιατι να τους διευκολυνουν και αλλο δινοντας τους εναν παικτη ταμαμ για την αντιμετωπιση του χαουαρντ?

μαρεσει και μενα το σεναριο του jasonick,αλλα δεν εχει ρισκο η αποκτηση του σαντερς αυτη τη στιγμη με αυτο το συμβολαιο?

για ρασελ συμφωνω οτι ειναι ιδανικος για τον τροπο παιχνιδιου των θαντερ,ενω και η απουσια του φανηκε στα πλειοφς.δεν θα μαρεσε pass first pg στο συστημα τους που δεν εχει πολλα πολυπλοκα plays οπως λεει και ο duncan,εξαλλου και τα περισσοτετα κορυφαια οργανωτικα pg ball dominant ειναι.

παντως το παραθυρο για μια διορθωτικη κινηση στην οκλαχομα δεν ειναι μεγαλο,το 16 γινεται fa ο durant,και μεχρι το 16 πρεπει να χουν αποφασισει και για τα επομενα συμβολαια των λαμπ,ρετζι και τζοουνς,οποτε αμα δεν βρουν τρειντ για περκινς το λογικο ειναι το amnesty το καλοκαιρι.
Nuntius
QUOTE (Rated: (en)joy @ Jan 31 2014, 00:30 ) *
Δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο θα εκανε το Μαιαμι κατι τετοιο -οταν ακομη ειχε τον Joel Anthony. Οκ, υπαρχει το δελεαρ του να ξεφορτωθει ενα παικτη που πλεον δεν υπολογιζει -εδω αναφερομαι κυριως στον Joel Anthony- και μαλιστα με συμβολαιο 3.8 M δηλαδη υψηλοτερο απο αλλους ρολιστες της ομαδας που προσφερουν/θα προσφερουν περισσοτερα στο παρκε αλλα το να ξεφορτωθεις καποιον που δεν υπολογιζεις για να παρεις αλλον με αρκετα παρομοια χαρακτηριστικα π.χ. ανυπαρκτο επιθετικο παιχνιδι κ.ά. δεν βρισκω να 'χει λογικη.


Να δώσω μια ιδέα γιατί να θέλει κάποιον τέτοιο ψηλό το Miami? smiley.gif

Rated: (en)joy
QUOTE (klow13 @ Jan 31 2014, 00:43 ) *
μακρια ασικ απο οκλαχομα,ειναι που ειναι δυσκολο το εργο των ροκετς απεναντι τους,γιατι να τους διευκολυνουν και αλλο δινοντας τους εναν παικτη ταμαμ για την αντιμετωπιση του χαουαρντ?

Μα αυτο λεμε και ξαναλεμε απ'τη προηγουμενη σελιδα ακομα και χωρις να ειμαστε φαν των ροκετς, -εγω δηλαδη- για ποιο λογο να κανεις μια τετοια κινηση...ακομα και αν ερθουν ετσι ωστε να φοβηθεις πως θα τον χασεις χωρις ανταλλαγματα δεν τον στελνεις στην οκλαχομα απο μονος σου. Εκτος φυσικα απ'την τη περιπτωση που αναφεραμε smile.gif
ΥΓ. @ Nuntius Δεν θεωρω τον Περκινς ικανο να περιορισει σημαντικα τον Χιμπερτ, εχει μια καποια προσηλωση στο αμυντικο παιχνιδι του αλλα θεωρω οτι του λειπει το υψος για να καταφερει κατι τετοιο...
klow13
συμφωνω,μου φαινεται δυσκολο να δωσουν ασικ γενικοτερα στη δυση,ποσο μαλλον στην οκλαχομα.ακομα και σε 3-way δυσκολο μου φαινεται.εχει πεσει αρκετα η αξια του με τα εξωαγωνιστικα,ποσο καλη να ναι η προταση για να δεχτουν οι ροκετς να δυναμωσουν τοσο τους αντιπαλους τους?
SG3ptshooter

Ποιος άραγε είναι ο αναπληρωματικός scorer που έχει καταφέρει περισσότερες φορές σε σοβαρό αριθμό προσπαθειών, αυθαίρετα ορίστηκε στις 8, να σκοράρει με 70% και πάνω; Αναζήτηση εμπνευσμένη απ' το 8/11 του Αμνού χτες, με νικητή βεβαίως τον ίδιο, που το έχει πετύχει 5 φορές.
aegeansheed
Πλεονασμός το "offensive" στην ονομασία του video ασφαλώς (could ever be any others?). Aπό την άλλη, ως αμνός, είναι αναμενόμενο να "θυσιάζεται" στον βωμό της επίθεσης (#KlisedaresAhdia), οπότε μάλλον είναι πετυχημένο του σουτεροροερευνητικό.
jasonick
Μόνος του το γύρισε ο Fisher, ντάξει βοήθησε και λίγο ο Durant. tongue.gif
Ωραίο ματσάκι, αναμένεται με ενδιαφέρον το τέλος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.