Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κόμπι: μένει ή φεύγει;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
NBAholic
Φαντάζομαι ότι θα έχετε ακούσει κι εσείς τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Κόμπι Μπράιαντ έχει εκνευριστεί με τη μεταγραφική αδράνεια της ομάδας και επιζητά είτε την επιστροφή του Τζέρι Γουεστ σαν GM είτε τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Σύμφωνα με όσα άκουσα χθες, αφενός διαψεύδει όλα αυτά αφετέρου ακούγεται ότι υπάρχει μόνο 1 άλλη ομάδα που τον ενδιαφέρει (κατά πάσα πιθανότητα της Ανατολής, μυρίζομαι Σικάγο).

Θα έχει ενδιαφέρον το σήριαλ. Ακόμη κι αν τον χάσουν, οι Λέικερς θα πρέπει να φροντίσουν να τον αναπληρώσουν, όχι απαραίτητα με κάποιο superstar, αλλά με 2-3 πολύ ουσιαστικούς παίκτες.
Zmac
Αν ειναι και παει στο Σικαγο,θα χρειστει κατι παραπανω απο ενας Γκορντον για το trade


P.S.Ποτε ληγει το συμβολαιο του???
Air Kef
Ενας Γκορντον;Βαλε καλυτερα ενας Γκορντον,ενας Ντενγκ και ενας Τομας.
NBAholic
Aυτό είναι το θέμα. Οι Μπουλς δεν έχουν Κόμπι, αλλά υπάρχουν πολλές χρήσιμες μονάδες, οπότε μια ανταλλαγή του στιλ Κόμπι+αναλώσιμο (Βούγιασιτς) έναντι Γκόρντον, Ντενγκ (ή Νοτσιόνι, αλλά καλύτερα Ντενγκ), και κάποιου νεαρού (τον Τόμας ίσως να μην τον δώσουν, αλλά ο Σεφολόσα κάτι λέει) δε μου φαίνεται κακή προοπτική ή έστω πισωγύρισμα, τουλάχιστον για τους Λέικερς, ιδίως αν αποφασίσουν να ανατολικοποιήσουν λίγο το παιχνίδι τους.
saou
Τώρα πάντως που είπε ότι θέλει ανταλλαγή θα σχηματιστεί ουρά από υποψήφιους. Θα έχει ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για ανταλλαγή που θα αλλάξει ισορροπίες στο ΝΒΑ είτε πάει ανατολή που είναι και το πιθανότερο να τον στείλουν οι Λέικερς είτε στη δύση.
Gravedigger
O Kobe ο ίδιος ζήτησε την ανταλλαγή.Το συμβόλαιο του λήγει σε 4 χρόνια κ νομίζω θα πάρει 87 εκ.$.Τώρα κανείς δν ξέρει αν θα φύγει σίγουρα κ το που θα πάει.Είναι ακόμα θεωρίες... bball.gif
Aristofanis
Κόμπι έλα στους Βulls
Igor
Κομπι ελα στην Παναθα. Προσφερουμαι Ντελκ και Γιαβτοκας !!!


Αν δεν φτανει κανουμε ειδικη παραχωρηση και τον Σακοτα...
Ε.. Τι λετε ?? smile.gif
panos75
QUOTE
Κομπι ελα στην Παναθα. Προσφερουμαι Ντελκ και Γιαβτοκας !!!


Αν δεν φτανει κανουμε ειδικη παραχωρηση και τον Σακοτα...
Ε.. Τι λετε ??


Δε νομίζω να τον δώσουν οι Λέικερς, εκτός κι αν μπει στο πακέτο ο Παπανικολάου. icon_drunk.gif
Igor
QUOTE(panos75 @ May 30 2007, 11:01 PM) *
Δε νομίζω να τον δώσουν οι Λέικερς, εκτός κι αν μπει στο πακέτο ο Παπανικολάου. icon_drunk.gif


Τοτε δεν θα δεχτει ο Παναθηναικος. Δεν θα μας πιασουν κοροιδα οι Λεικερς.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
panos75
QUOTE
Τοτε δεν θα δεχτει ο Παναθηναικος. Δεν θα μας πιασουν κοροιδα οι Λεικερς..


Νομίζω πως μόλις βρήκαμε το μεταγραφικό σίριαλ αυτού του καλοκαιριού. 69.gif
kop-13
Εγώ θα έκανα την υπέρβαση κ θα θυσίαζα ακόμη κ τον Ξανθόπουλο!
Dromeas7
Εγώ δεν τον θέλω γιατί θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας................ icon_drunk.gif blink.gif cool.gif icon_drunk.gif rolleyes.gif peace.gif



Λέμε και καμια .............................


Πάντως επι του πειεστηρίου στο ESPN.COM λέει ότι ο Phil τον μετέπεισε..............Μάλλον θα του έταξε κανέναν Garnnet........
kostasvc15
Θα γινει χαμος το καλοκαιρι...θα εχουμε πολλες κινησεις απο πολλες ομαδες!Ελπιζω να μεινει στους Λαικερς ο Κομπι για να του αποσυρουν και τη φανελα.Αν παει στους Μπουλς ομως τοτε ειναι που θα αρχισουν τις συγκρισεις για τα καλα με τον Τζορνταν.
Zmac
O Kobe Bryant έχει αποφασίσει να παίξει με τα νεύρα όλων όσοι ασχολούνται με το ΝΒΑ και τους Lakers. Την Τετάρτη δήλωσε στο ραδιόφωνο του ESPN ότι θέλει να φύγει από το LA, την Πέμπτη δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει στροφή 180 μοιρών και να πει ότι θέλει να παραμείνει στους Lakers μέχρι τη στιγμή που θα αποσυρθεί!

Τι μεσολάβησε; Μία πολύ συναισθηματική, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, συζήτηση με τον Phil Jackson, τον προπονητή των Lakers. «Μίλησα με τον Phil και διαπίστωσα ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Με διαβεβαίωσε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, έτσι και εγώ δεν θα πάρω δραστικές αποφάσεις» τόνισε ο Kobe σε δηλώσεις του την Πέμπτη.

Από την πλευρά τους oι Lakers, βλέποντας ότι ο παίκτης άλλαξε άρδην στάση, τόνισαν ότι επιθυμούν να παραμείνει ο Kobe κοντά τους ως το τέλος της
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
contra.gr
Aristofanis
Για να μάθετε που θα πάει ο θεός απλά κοιτάξτε την photo μου...
η αυτοκρατόρια επιστρέφει.

Bulls for ever!
iptamenosg
θα μείνη... ο cobe λένε μερικές smiley.gif .... φήμες... blink.gif .. Γιάτι είναι δύσκολο για λόγους συμβουλαίου και οικονομικούς biggrin.gif .
B for Basketball
εννοητε πος θα μεινη ο κομπε....χορις αυτων οι λεικερς χανοντε!

((( tongue.gif )))
pyramid
Μακάρι να τον ανταλάζανε με 2 καλούς νέους (θα παίρνανε και πολλά λεφτά) που θα κάνανε χημεία με τον Odom.Έλεος,δεν είναι δυνατόν με αυτόν τον τύπο να παίρνει 30 προσπάθιες ανα αγώνα να πάρουμε τον τίτλο.ΑΝΤΑΛΑΧΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕ!!!
B for Basketball
QUOTE(pyramid @ Aug 17 2007, 23:09 ) *
Μακάρι να τον ανταλάζανε με 2 καλούς νέους (θα παίρνανε και πολλά λεφτά) που θα κάνανε χημεία με τον Odom.Έλεος,δεν είναι δυνατόν με αυτόν τον τύπο να παίρνει 30 προσπάθιες ανα αγώνα να πάρουμε τον τίτλο.ΑΝΤΑΛΑΧΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕ!!!

μηπως καλυτερα να ανταλαξουνε τον οντομ για να φτιαχτει μια καλη ομαδα γυρω απο τον κομπε??? μα τι λες τωρα...ο μπραιαντ ειναι αναποσπαστο κομματι τις ιστοριας των λαικερς...αμα φυγει κ αυτος τοτε η ομαδα θα πιασει πατο πιο κατω κ απο σελτικς νικς κτλ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.