Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (1) Atlanta Hawks vs (8) Brooklyn Nets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(1) Atlanta Hawks [60-22] vs (8) Brooklyn Nets [38-44]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 - Sun. April 19, Brooklyn at Atlanta, 5:30 PM, TNT
Game 2 - Wed . April 22, Brooklyn at Atlanta, 7:00 PM, NBA TV
Game 3 - Sat. April 25, Atlanta at Brooklyn, 3:00 PM, TNT
Game 4 - Mon. April 27, Atlanta at Brooklyn, TBD
Game 5 * - Wed. April 29, Brooklyn at Atlanta, TBD
Game 6 *- Fri. May 1, Atlanta at Brooklyn, TBD
Game 7 *- Sun. May 3, Brooklyn at Atlanta, TBD


Σχόλια για τη σειρά εδώ.
SteveNashidis
Η σειρά έχει αποκτήσει ενδιαφέρον (και πρέπει μερικά ποστ :Ρ ) μετά τη νίκη των Νετς που μας έδειξε ότι η Ατλάντα έχει αδυναμίες .
Η εμφάνιση της δεν ήταν ανάλογη της θέσης της ως 1η στην Ανατολή και 2η σε όλο το ΝΒΑ σε ρεκόρ νικών. Το ερωτηματικό που είχαμε για τον πάγκο της, μεσούσης της χρονιάς παραμένει . Αν και έχω δει μόνο το 3ο παιχνίδι, ο πάγκος της Ατλάντα δεν βοήθησε καθόλου όταν η 1η πεντάδα δεν είχε απάντηση σε κανένα ματσάρισμα σε άμυνα και είχε κολλήσει στην επίθεση.
Scott 6 , Pero 7 , Schroder 3 , Bazemore 6 πόντοι , δεν είναι άσχημη συγκομιδή . Όταν όμως η 1η σου πεντάδα έχει παίξει κάτω του μετρίου τότε αναμενόμενη η ήττα μιας και ο πάγκος δεν έδωσε το boost.

Αυτό οφείλεται στο πολύ καλό -όλως παραδόξως- παιχνίδι του Brooklyn που είχε καταιγιστικό ρυθμό στο 1ο ημίχρονο και ξανά ανέβασε την απόδοση του τέλος 3η και σε όλη την 4η , μετά από μια μικρή κοιλιά ελέω Deron tongue.gif.
Ο Λοπεζ όταν έχει κέφια είναι σχεδόν ασταμάτητος και οι Horford/Millsap αδυνατούσαν να τον εμποδίσουν επιθετικά . Στην άμυνα ο Λοπεζ άφησε τον Horford να κάνει μόνο σουτάκια και δεν πάτησε ζωγραφιστό.

Από τους υπόλοιπους ξεχωρίζω περισσότερο τον Bogdanovic που πραγματικά συνέβαλε στα μέγιστα στη νίκη . Πρώτον περιόρισε τον Korver στην overplay άμυνα του , έδωσε σωστές βοήθειες και επιδόθηκε σε 3 κλεψίματα . Επιθετικά με τους 19 πόντους δεν έχει κανείς παράπονο για ένα παίκτη που πέρσι έπαιζε euroleague. Με εντυπωσίασε αρκετά.
Ο Υoung ταίριαξε με τον Λοπεζ στη ρακέτα και οι 18 πόντοι στη συνέχεια τη σειράς μπορεί να γίνουν περισσότεροι αν αρχίσουν τις παγίδες στον Λόπεζ. Ο Deron ξεκίνησε καλά , με ενέργεια και έτρεξε το Μπρούκλιν σε ένα γρήγορο ρυθμό που συνέφερε κιόλα την ομάδα του αλλά μετά εξαφανίστηκε και δικαίως το ματς τελείωσε με τον Jarett Jack μέσα , ο οποιός είναι παρα πολύ ουσιαστικός. Ο Joe ήταν αυτός που δεχόταν τις παγίδες στο 3ο ματς και θεωρήθηκε η "απειλή" που έπρεπε να εξουδετερωθεί tongue.gif . Ίσως αλλάξουν την τακτική εκεί στην Ατλάντα στο 4ο.

Βέβαια η βασική πεντάδα έσκασε σε λεπτά συμμετοχής και από τον πάγκο μπήκαν μόνο οι Jack(27 min),Anderson(20 min), Mirza (4min) , Plumlee (4min) και γιαυτό μένει να δούμε αν θα υπάρχει η ίδια φρεσκάδα και ενέργεια στο 4ο ματς.

Μπορεί να γυρίσει η σειρά αν δεν σοβαρευτεί η Ατλάντα .

SG3ptshooter
O Lionel για μένα είναι καλύτερος απ' όσο credit του δίνει η πλειοψηφία, το ίδιο και ο Jack. Συνολικά όμως δε βρίσκονται στην κατάσταση να πάρουν τη σειρά απέναντι στο ιδεατό της φετινής Atlanta. Το μπαλάκι είναι στους Hawks να παίξουν καλύτερα.
benchwarmer
Για μένα πολύ μεγάλη έκπληξη το 2-2 σε μία σειρά που μύριζε σκούπα, έστω και χάρη σε μία εμφάνιση-νεκρανάσταση του Ντερόν που δεν ξέρουμε αν θα έχει συνέχεια. Εάν έχει, τότε θεωρητικά οι Νετς έχουν ελπίδες, απέναντι στους Χοκς που έπαιζαν καταπληκτικά στην RS, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον έχουν το ειδικό βάρος για τα playoff. Σίγουρα παραμένουν το φαβορί σε αυτήν την σειρά, αλλά αυτό το 2-2 κατεβάζει λίγο τις προσδοκίες για την συνέχεια.
SteveNashidis


Kαι ο Jasonick θα ξαναπροσθέσει τον Deron στους αγαπημένους του παίκτες. Mεγάλη εμφάνιση από τον πρώην παίκτη που παρέσυρε και όλο το Μπρούκλιν προς την νίκη. Ο Bogdanovic συνεχίζει το βιολί του.

Υ.Γ. Ο Antic ήταν πιο clutch από Korver στο τέλος . Αυτός έπρεπε να πάρει τα σουτ tongue.gif
RipCity
είναι μεγάλη προσωπικότητα ο Σκοπιανός, δεν είναι τυχαίο πως πήγε εκεί στα 32 του και βρήκε ρόλο σε μία τέτοια ομάδα.
T.W.Is.M.
QUOTE(benchwarmer @ Apr 28 2015, 18:58 ) *
Για μένα πολύ μεγάλη έκπληξη το 2-2 σε μία σειρά που μύριζε σκούπα, έστω και χάρη σε μία εμφάνιση-νεκρανάσταση του Ντερόν που δεν ξέρουμε αν θα έχει συνέχεια. Εάν έχει, τότε θεωρητικά οι Νετς έχουν ελπίδες, απέναντι στους Χοκς που έπαιζαν καταπληκτικά στην RS, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον έχουν το ειδικό βάρος για τα playoff. Σίγουρα παραμένουν το φαβορί σε αυτήν την σειρά, αλλά αυτό το 2-2 κατεβάζει λίγο τις προσδοκίες για την συνέχεια.


Κι εμενα μου κανει εντυπωση το 2-2. Περιμενα οτι οι Νετς θα επαιρναν ενα παιχνιδι μεσα στην Ατλαντα! Οι περσινοι Νετς το ειχαν σιγουρα, αλλα φετος τους θεωρουσα πιο σοφτ. Παρολα αυτα η σειρα εχει μετατραπει σε best of 3 πλεον.
Και ναι, ψηφισα(σημερα γιατι δεν ειχα προλαβει πιο πριν) Nets in 6. Ναι, το ιδιο θα ψηφιζα απ την αρχη! smiley.gif
SG3ptshooter
http://www.basketball-reference.com/player..._per_game::none
icon_joy.gif

Έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να μπει η ομάδα μου στον τρελό πλειστηριασμό που θα λάβει χώρα και να τον κερδίσει κιόλας, ή έστω κάποια άλλη ομάδα που να μου είναι συμπαθής να βλέπουμε και κανα ματσάκι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.