Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Flash
Miami Heat





Repeat is going to be a bitch




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 46-20
Leaders (2011-12):

Πόντοι: Lebron James 27,1
Ριμπάουντ: Lebron James/Chris Bosh 7,9
Ασσίστ: Lebron James 6,2

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG: ChalmersSG: WadeSF:JamesPF: BattierC:Bosh


Πάγκος:
PG’s: Norris Cole
SG’s: Ray Allen, Mike Miller, Terrel Harris
SF’s: James Jones, Garrett Temple, Rodney Carney
PF’s: Udonis Haslem, Rashard Lewis, Jarvis Varnado
C’s: Joel Anthony, Dexter Pittman, Josh Harrellson

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Ray Allen (Boston Celtics), Rashard Lewis (Washington Wizzards), Josh Harrellson (New York Knicks), Rodney Carney (Liaoning Dinosaurs- true story), Garret Temple (A.S. Junior Pallacanestro Casale), Terrel Harris (ανανέωσε), Jarvis Varnado (Pallacanestro Virtus Roma).

Draft Picks: Arnett Moultrie (No27-πρώτος γύρος- έγινε trade στουε 76ers με αντάλλαγμα τα δικαιώματα του Justin Hamilton και μελλοντικό pick πρώτου γύρου)

Έφυγαν: Ronny Turiaf (LA Clippers), Eddy Curry, Juwan Howard (μάλλον),

Προπονητής: Erik Spoelstra
Βρίσκεται στους Heat από 25 χρονών και πέρασε από πολλές θέσεις μέχρι που τον κάλεσε ο Riley και του έδωσε την καρέκλα του Head Coach (η οποία μονίμως πριονίζεται). Στα 4 χρόνια του στους Heat έχει ποσοστό νικών 62.2%. Σιγά το πράγμα, θα πείτε οι περισσότεροι, κι εγώ με τους Big Three το ίδιο θα είχα. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός είναι ότι σε μια ομάδα με 3 αστέρες, η αποτυχία βαραίνει συνήθως τον προπονητή ενώ η επιτυχία θεωρείται περίπου δεδομένη λόγω των παικτών. Ο Spoelstra, διαχειρίστηκε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά τους Heat με εξαιρετική ψυχραιμία ακόμη και όταν τα πράγματα ‘στράβωσαν’, έβαλε πολλά περισσότερα plays με τον Lebron στη θέση του PF, ανακάτεψε την τράπουλα των role-players και έκανε ότι μπορούσε για να καλύψει τα κενά των τραυματισμών που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια των playoffs. Μετά τον Lebron James, o νεαρός (για τη θέση του) Αμερικανός με τις Φιλλιπινέζικες καταβολές είναι ο πιο δικαιωμένος από το περυσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε το Miami.


Σχόλιο: Αποστολή επετεύχθη για τους Heat; Όχι ακριβώς. Σίγουρα το πρώτο πρωτάθλημα των James, Bosh, Spoelstra (όπως και τον Miller, Battier, Howard κλπ) και δεύτερο του Wade αποτελεί μια δικαίωση της επιλογής των τριών αστέρων να παίξουν μαζί και του franchise να επιδιώξει αυτή την ένωση. Όπως όμως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν (με αποκορύφωμα την αυθόρμητη αλλά και ανώριμη απάντηση του James για not one, not two, not three…πρωταθλήματα) μόνο ένα πρωτάθλημα θα είναι συνολικά αποτυχία του όλου εγχειρήματος. Σε μια ομάδα που ήδη έχει τον περυσινό MVP,ένα από τα δύο καλύτερα SGs της λίγκας, έναν PF που είναι στο top-20 (αν όχι πιο ψηλά) των παικτών και ξέρει να θυσιάζει το παιχνίδι του, δύο ικανούς και θρασείς PGs και αρκετούς μπαρουτοκαπνισμένους role players προστίθενται ο καλύτερος σουτερ 3 πόντων όλων των εποχών (suck it Reggie) και ένα έμπειρο PF με επίσης δυνατό σημείο το μακρυνό σουτ. Πιο σημαντικό: Η πιθανή ψυχολογική απελευθέρωση του ίδιου του Lebron. Όλοι οι πολυπρωταθλητές παραδέχονται ότι το πρώτο είναι το πιο κρίσιμο. Για τον ίδιο το Lebron, που μέχρι πριν 1 χρόνο έμοιαζε να έχει μια εύθραστη (για τα επίπεδα ενός τόσο κυρίαρχου παίκτη) ψυχολογία), η συνειδητοποίηση ότι έχει ήδη διαβεί το μονοπάτι του πρωταθλητή ίσως είναι ικανή να του επιτρέψει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το clutch time decision making του.
Η συνταγή στο θέμα των plays είναι γνωστή πλέον: Wade, James και Bosh θα είναι οι πρώτοι scorers με τους δύο τελευταίους να λειτουργούν πιο κοντά στο καλάθι από ότι στην προ-2011 εποχή. Ακροβολισμένοι σουτέρ (Allen, Miller, Battier, Lewis, Chalmers) θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάθε double team πάνω σε οποιονδήποτε από τους big three. Εξαιρετική άμυνα που βασίζεται στα φοβερά αθλητικά προσόντα και τις πολύ καλά δουλεμένες περιστροφές θα οδηγεί σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συν ορισμένα trick plays σε set παιχνίδι. Όχι κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά λειτουργεί.

Τι πρέπει να τους ανησυχεί; Η υγεία του Wade. Η κούραση του Lebron. Πιθανώς οι Lakers, οι Celtics και οι Thunder.

Πρόβλεψη: 60-22
Conference rank: 1st
Division rank: 1st

HLR CENATION
Φοβερή ματσάρα μέχρι τώρα.

Μεγάλος ο Λεμπρον που εχει δωσει μοναδικες στιγμες.Εκπληκτικος ο Ρευ Αλεν που πληγώνει την παλιά του ομάδα .Καλος ο Γουειντ οπως και ο Τσαλμερς.Μονο στην αμυνα καλος ο Μπος.

Απο την δυνατή Βοστώνη εξαιρετικός στο κουμαντο ο Ροντο,κακιστος στην επιθεση ο Γκαρνετ,πολύ καλός ο Μπας,εξαιρετικός ο Λι,θηριο ο Πιρς.

Αναμενουμε ματσαρα στο β.
lakersdynasty
Οι Χιτ άνοιξαν την διαφορά και ήταν αναμενόμενο.

Οι Σελτικς με τον Γκαρνετ στον πάγκο δεν είχαν καμιά ισορροπία ενώ πρέπει να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα στον πάγκο τους. Οι Τερι και Λι σε βαθος χρόνου θα προσφέρουν, αλλά σε βάθος χρόνου...

Οι Αλεν και Λιουις κανουν καλο ντεπουτο...
Dwyane ''the flash'' Wade
δυνατο ξεκινημα απεναντι σε δυσκολο αντιπαλο και βασικο ανταγωνιστη μας στην ανατολη.ο βασιλιας συνεχισε απο κει που τελειωσε την περσινη σεζον,μου αρεσε πολυ ο ρει αλλεν.εκανε αυτο ακριβως για το οποιο τον πηραμε.1-0 και παμε τωρα την παρασκευη στο μαντισον και τον ''αγαπημενο'' μου γραφικο σκηνοθετη!! tongue.gif
themoss
Εξαιρετικό ματς από τους Χιτ, επιβλητικός ο LBJ.
Ο Ρόντο πολύ καλός επίσης, σχτικά κοντά στο πρώτο triple-double της χρονιάς. Περίμενα παραπάνω από τον Τέρυ, αλλά μάλλον όντως χρειάζεται χρόνο.
John Valthuer
Κάναμε καλό παιχνίδι. Η απουσία του Λεμπρόν λόγω κράμπας στην τέταρτη περίοδο παραλίγο να επιτρέψει στους Σέλτικς να γυρίσουν το ματς αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τους Allen και Lewis. Περιμένω πάντως από την Βοστώνη να εμφανιστεί πολύ καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια. Προστέθηκαν αρκετοί καινούριοι παίκτες στο ρόστερ της και η second unit χρειάζεται χρόνο για να βρει τη χημεία που της λείπει.
geo82
http://www.slamonline.com/online/nba/2012/...ul-a-punk-play/

"Ωραίο" το σχόλιο του Wade. Προφανώς ξέχασε τα δικά του καραγκιοζιλίκια όταν έσπασε τη μύτη του Kobe στο All star game. Ε ρε και να έπαιζε σε παλιότερες εποχές, όταν υπήρχαν οι Rodman, Oakley, Sir Charles και σία. Να βλέπαμε αν θα το έπαιζε και τότε βαρύ πεπόνι.
Air and King
QUOTE(geo82 @ Oct 31 2012, 21:10 ) *
http://www.slamonline.com/online/nba/2012/...ul-a-punk-play/

"Ωραίο" το σχόλιο του Wade. Προφανώς ξέχασε τα δικά του καραγκιοζιλίκια όταν έσπασε τη μύτη του Kobe στο All star game. Ε ρε και να έπαιζε σε παλιότερες εποχές, όταν υπήρχαν οι Rodman, Oakley, Sir Charles και σία. Να βλέπαμε αν θα το έπαιζε και τότε βαρύ πεπόνι.

Και γιατι να μην το επαιζε βαρυ πεπονι και τοτε?
Ολοι οι παιχτες προσαρμόζονται αναλογα με της απαιτησεις της εποχης που αγωνιζονται...

Το Μαιαμι ειναι το μεγαλο φαβορι για το πρωταθλημα..Πιστευα και φυσικα εξακολουθω να το πιστευω οτι ηταν να μην παρουν το πρωτο..Τωρα προσωπικα βλεπω δυναστεια...Μονο ζητουμενο η υγεια των παιχτων τιποτα αλλο...
themoss
Στο ημίχρονο οι Heat βρίσκονται πίσω στη Νέα Υόρκη χωρίς να εντυπωσιάζουν καθόλου.
Dwyane ''the flash'' Wade
νικη επι του ντενβερ με εναν απιστευτο μπος που εβαλε 40 ποντους αλλα ηταν ολομοναχος μεσα στο καλαθα που φαινεται να εχουμε μεγαλο προβλημα που πρεπει να λυσουμε.σε αντιθεση με την περιφερεια μας που πεταει φωτιες!ειδικα η τελευταια μας φαση ηταν το ονειρο του καλοκαιριου!ο λεμπρον να μπουκαρει προς τα μεσα και ενω ειναι κλεισμενος πλεον να πασαρει στον ακροβολισμενο αλλεν...το αποτελεσμα γνωστο...
Flash
Μπράβο Βοστωνάρα που άφησες τον Allen να φύγει για να πάρεις τον Terry shot.gif shot.gif

Όταν πάντως βρίσκεται ο Allen στο παρκέ με τον James στο 4 και τον Bosh στο 5 οι αντίπαλοι κάνουν πάρτυ με τα rebs. Και γενικότερα η άμυνα των Heat έχει ένα θέμα - το είπε και ο Bosh μετά το παιχνίδι. Αν σφίξουν όμως και εκεί φαίνονται πιο έτοιμοι από κάθε άλλη ομάδα (εκτός από τους αιώνιους Spurs).
Dwyane ''the flash'' Wade
ακρως πελατειακη πλεον η σχεση μας με τους νετς... biggrin.gif
John Valthuer
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Nov 8 2012, 08:09 ) *
ακρως πελατειακη πλεον η σχεση μας με τους νετς... biggrin.gif


Είναι επειδή ο LeBron με τον Jay-Z είναι φιλαράκια, κατάλαβες; biggrin.gif
morfi
QUOTE(John Valthuer @ Nov 8 2012, 15:23 ) *
Είναι επειδή ο LeBron με τον Jay-Z είναι φιλαράκια, κατάλαβες; biggrin.gif

Και είναι και οι δύο μέλη των Ιλλουμινάτοι. Μην το ξεχνάμε αυτό. tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(John Valthuer @ Nov 8 2012, 15:23 ) *
Είναι επειδή ο LeBron με τον Jay-Z είναι φιλαράκια, κατάλαβες; biggrin.gif


Προφανως γι αυτο! Στηνουν τα παιχνιδια για να φαινεται καλυτερος ο ακατονομαστος! Οι ΚΕΛΤΕΣ ομως το εχουν καταλαβει και τον ξεμπροστιαζουν. Οπως ξεμπροστιαζουν και τον Jay-Z με την ευκαιρια που στο παρελθον την επεφτε χωρις αποτελεσμα στη Rihanna. Τ ακους Beyonce??? smiley.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
το καθαρισε μονος του το ματσακι στο χιουστον ο βασιλιας σημερα.ξυπνησε και ασχημες μνημες στον μουσατο.παμε τωρα την τεταρτη στο LA για το ντερμπι. wos_sport5.gif
John Valthuer
Απολύτως δίκαιη η ήττα απ' τους LAC, οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλά. Η άμυνά μας είναι για κλάματα φέτος (25η στο πρωτάθλημα!) και γίνεται ακόμη χειρότερη όποτε βρίσκεται στο παρκέ ο Allen. Εν τω μεταξύ, οι αντιπαλοί μας σουτάρουν λες και βρίσκονται σε διαγωνισμό τριπόντων: 19 φάγαμε απ΄τους Knicks, 14 απ' τους Grizzlies, 12 απ' τους Rockets (παρά τη νίκη μας) και 10 απ' τoυς Clippers. Αυτά συμβαίνουν όταν παίζεις χαμηλό σχήμα και οι Wade/Allen πρέπει προσφέρουν βοήθειες στους Bosh/Battier.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό παιχνίδι με τους Nuggets, δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν το χάσουμε, και μάλιστα με διψήφια διαφορά πόντων.
geo82
QUOTE (John Valthuer @ Nov 15 2012, 15:38 ) *
Απολύτως δίκαιη η ήττα απ' τους LAC, οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλά. Η άμυνά μας είναι για κλάματα φέτος (25η στο πρωτάθλημα!) και γίνεται ακόμη χειρότερη όποτε βρίσκεται στο παρκέ ο Allen. Εν τω μεταξύ, οι αντιπαλοί μας σουτάρουν λες και βρίσκονται σε διαγωνισμό τριπόντων: 19 φάγαμε απ΄τους Knicks, 14 απ' τους Grizzlies, 12 απ' τους Rockets (παρά τη νίκη μας) και 10 απ' τoυς Clippers. Αυτά συμβαίνουν όταν παίζεις χαμηλό σχήμα και οι Wade/Allen πρέπει προσφέρουν βοήθειες στους Bosh/Battier.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό παιχνίδι με τους Nuggets, δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν το χάσουμε, και μάλιστα με διψήφια διαφορά πόντων.


http://nba.sport24.gr/article/2011347/ti-s...-amuna-twn-heat
Ούτε συνεννοημένοι να ήσαστε!!! biggrin.gif
John Valthuer
QUOTE (geo82 @ Nov 15 2012, 15:47 ) *
http://nba.sport24.gr/article/2011347/ti-s...-amuna-twn-heat
Ούτε συνεννοημένοι να ήσαστε!!! biggrin.gif


Είναι επειδή είχαμε και οι δυο την ίδια πηγή: biggrin.gif http://espn.go.com/blog/truehoop/miamiheat...-miamis-defense
Σιγά μην έμπαινα στην ελληνική ιστοσελίδα του ΝΒΑ! Για ποιον με πέρασες; biggrin.gif
geo82
Πάντως είναι νωρίς για ανησυχίες. Όλες οι ομάδες λίγο πολύ έχουν τα θεματάκια τους (εκτός από τους Νικς που θα τα αποκτήσουν μόλις επιστρέψει ο Αμάρε! laugh.gif ). Οι Χιτ θα ειναι έτοιμοι όταν πρέπει.
bk21
Ο Wade γιατι παιζει τοσο χαλια εχει καποιο προβλημα τραυματισμου?
John Valthuer
QUOTE (bk21 @ Nov 15 2012, 21:22 ) *
Ο Wade γιατι παιζει τοσο χαλια εχει καποιο προβλημα τραυματισμου?


Ο Wade δεν είναι φέτος ο εαυτός του για διάφορους λόγους: έκανε εγχείρηση στο αριστερό γόνατο το καλοκαίρι, έχασε ένα παιχνίδι επειδή ήταν κρυωμένος, επέστρεψε στο επόμενο παιχνίδι και τραυμάτισε τον αντίχειρά του, στο επόμενο στραμπούλιξε το πόδι του και αυτό το στραμπούληγμα επιδεινώθηκε χθες βράδυ.
Johnaros
Ήταν game time decision η συμμετοχή του χτες αν δεν κάνω λάθος.
Πολλά προβλήματα από πέρσι ο Wade. Πάνω που πάει να βρει ρυθμό φέτος κάτι συμβαίνει. Πιθανό να συνεχιστεί αυτό φέτος και να πέσει γύρω στους 18-20 πόντους μέσο όρο. Άγνωστο αν μπορεί να ξαναπαίξει στα γνωστά του επίπεδα, γιατί έχει περάσει πολλά σωματικά.
captain charisma
σε λιγο καιρο παταει κ τα 31..οποτε τα σωματικα προσοντα θα αρχιζουν να τον εγκαταλειπουν..και θα πρεπει να παιζει οπως ο μπραιαντ...δλδ με σουτακια αν και δεν ειναι τοσο καλος στο μακρινο σουτ...το ιδιο ισχυει κ για τον τζειμς...
Flash
QUOTE(captain charisma @ Nov 15 2012, 21:24 ) *
σε λιγο καιρο παταει κ τα 31..οποτε τα σωματικα προσοντα θα αρχιζουν να τον εγκαταλειπουν..και θα πρεπει να παιζει οπως ο μπραιαντ...δλδ με σουτακια αν και δεν ειναι τοσο καλος στο μακρινο σουτ...το ιδιο ισχυει κ για τον τζειμς...


Ο James δεν έχει κάν κλείσει τα 28 ακόμα... Έχει 3-4 ακόμη χρόνια που θα είναι περίπου στο peak του σωματικά αν δεν έχει τραυματισμούς. Και πάλι όμως έχει βάλει τόσα "όπλα" στο παιχνίδι του (και θα συνεχίσει να βάζει) που δε θα έχει πρόβλημα.

Α, να βάλω κι ένα βιντεάκι που απαιτούν οι Κ.Ε.Λ.Τ.Ε.Σ. :

T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ Nov 16 2012, 13:08 ) *
Ο James δεν έχει κάν κλείσει τα 28 ακόμα... Έχει 3-4 ακόμη χρόνια που θα είναι περίπου στο peak του σωματικά αν δεν έχει τραυματισμούς. Και πάλι όμως έχει βάλει τόσα "όπλα" στο παιχνίδι του (και θα συνεχίσει να βάζει) που δε θα έχει πρόβλημα.

Α, να βάλω κι ένα βιντεάκι που απαιτούν οι Κ.Ε.Λ.Τ.Ε.Σ. :



Μπραβο του! Το επομενο οπλο που πρεπει να βαλει λοιπον στο παιχνιδι του ειναι πως να αποφευγει την ταπα απ τον Κουφο. laugh.gif

Θα συμφωνησω παντως με τους απο πανω που λενε οτι το Μαιαμι θα ειναι ετοιμο οταν πρεπει. Αρκει και ο Spoelstra να κανει μερικες προσαρμογες στο rotation. Για παραδειγμα, θεωρω οτι πρεπει να βαλει στο rotation εναν κανονικο σεντερ. Δε γινεται να παιζει μονο ο Bosh και ο Haslem εκει. Ειδικα ο Bosh εχει μεν καποια πλεονεκτηματα εναντιον σεντερ σε θεμα ταχυτητας, αλλα χαραμιζεται αν αναγκαζεται να σπρωχνεται και να παιζει ξυλο με τους ψηλους μονος του. Ο δε Haslem ειναι αλλου τυπου παιχτης, ειναι ο ρολος του να κανει τη χαμαλοδουλεια, αλλα οχι με παιχτες 10 ποντους ψηλοτερους. Επιπλεον οι 2 προσθηκες του καλοκαιριου ειναι παιχτες που διακρινονται στο σουτ, αλλα κανουν την ομαδα λιγοτερο σκληρη. Βεβαια ειδικα ο Allen στα πλει οφ θα παιξει οσο δυνατα μπορει, αλλα κακα τα ψεματα, δεν ειναι αυτο το δυνατο σημειο του. Γι αυτο και πιστευω οτι η αμυνα του Μαιαμι δεν ειναι η περσινη καλη αμυνα που βοηθησε στην κατακτηση του τιτλου. Επισης καλο το σχημα με το Λεμπρον στο 4, αλλα δεν πιστευω οτι θα πρεπει να μονιμοποιηθει σαν βασικο σχημα. Περσι δουλεψε σε περιορισμενο χρονο και σαν τρικ. Φετος ολο και περισσοτεροι θα το διαβασουν καλυτερα και θα το αντιμετωπισουν. Τελος, νομιζω οτι φετος ειναι η χρονια που ενας απο τους δυο PG πρεπει να κανει το κατι παραπανω σε σχεση με περσι. Δε μιλαω για breakout season, αλλα για κατι ουσιαστικο. Ειτε ο Chalmers να δωσει μεγαλυτερη σιγουρια σε οτι κανει(αυτο που ειχε πχ ο Fisher στους Λεικερς) ειτε ο Cole να αποδειξει οτι ειναι χρησιμος για πιο μεγαλα διαστηματα κι οχι για 5-6 συνεχομενους αγωνες και μετα να παρκαρει παλι στον παγκο.
morfi
Οι Χιτ ενδέχεται εκτός των Γουέιντ και Τσάλμερς να παίξουν και χωρίς τον ΛεΜπρόν. Οι Σανς έχουν μία μέτρια προς καλή πεντάδα αλλά κακή ομάδα. Οι αναπληρωματικοί των Χιτ, που είναι καλύτεροι, πρέπει να βρουν ρόλο και ο Σπόλστρα είναι καλός σε κάτι τέτοια.
Gravedigger
QUOTE (morfi @ Nov 18 2012, 02:31 ) *
Οι Χιτ ενδέχεται εκτός των Γουέιντ και Τσάλμερς να παίξουν και χωρίς τον ΛεΜπρόν. Οι Σανς έχουν μία μέτρια προς καλή πεντάδα αλλά κακή ομάδα. Οι αναπληρωματικοί των Χιτ, που είναι καλύτεροι, πρέπει να βρουν ρόλο και ο Σπόλστρα είναι καλός σε κάτι τέτοια.

Ο Chalmers διάβασα ότι επιστρέφει σήμερα.O Lebron κόλλησε ίωση από τον Wade tongue.gif
morfi
Οι Χιτ περνάνε κρίση άσχετα αν από το ρεκόρ τους δεν φαίνεται ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα το πρόβλημα βρίσκεται στην άμυνα τους, η οποία δέχεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι παραπάνω από 100 πόντους και είναι μέχρι στιγμής η ένατη χειρότερη του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα δεν μου φαίνεται τόσο ομαδικό (όχι ότι δεν είναι και αυτό) όσο ατομικό ξεχωριστά για τον καθένα. Ο Γουέιντ μοιάζει ορισμένες φορές να βαριέται να κλείσει έναν διάδρομο ενώ τα λάθος βήματα που παίρνει βοηθούν τους αντιπάλους του, την ώρα που ο Ρέι Άλλεν μπορεί να έχει δώσει νίκες στην ομάδα του αλλά με αυτόν έξω, η άμυνα των Χιτ δέχεται λιγότερους πόντους. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός ή ότι έχει πρόβλημα διάθεσης αλλά πως ψάχνει να βρει τον ρόλο του σε αυτή την άμυνα.
Το πόσο καλά θα ανταποκριθούν από εδώ και πέρα και αν έπιασε τόπο το μίτινγκ που έκαναν για να λύσουν αυτό το θέμα, θα φανεί στα επόμενα δύο παιχνίδια όπου οι αντίπαλοι τους (Χοκς, Γουόριορς) είναι δυνατότεροι από τον σημερινό.
John Valthuer
Να και μια κίνηση που περιμένω εδώ και μήνες αλλά ακόμη δεν έχει γίνει:


Ο Oden ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για την σαιζόν 2013-14 και οι Heat είναι το φαβορί για την υπογραφή του:


http://espn.go.com/nba/story/_/id/8832157/...-career-sources


Μακάρι να τα καταφέρει. Για τους Heat, η μεταγραφή του θα ήταν αυτό που οι Αμερικανοί λένε "low-risk, high-reward", οπότε γιατί όχι;
T.W.Is.M.
QUOTE(John Valthuer @ Jan 10 2013, 22:29 ) *
Να και μια κίνηση που περιμένω εδώ και μήνες αλλά ακόμη δεν έχει γίνει:


Ο Oden ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για την σαιζόν 2013-14 και οι Heat είναι το φαβορί για την υπογραφή του:


http://espn.go.com/nba/story/_/id/8832157/...-career-sources


Μακάρι να τα καταφέρει. Για τους Heat, η μεταγραφή του θα ήταν αυτό που οι Αμερικανοί λένε "low-risk, high-reward", οπότε γιατί όχι;


Χωρις διαθεση κακιας απεναντι στους ατυχους παιχτες, εκει στη Μινεσοτα χαιρονται με την ειδηση. Επιτελους μπορουν να συζητησουν σοβαρα για ανταλλαγη του Brandon Roy! tongue.gif
SG3ptshooter

Θα έπαιρνα το μέρος του φαν, αλλά πρόσεξα τις ενδυματολογικές του επιλογές. tongue.gif
Και μετά θυμήθηκα κάτι αντίστοιχα του Dwayne και μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.

Δεν ξέρω τι έλεγε ο ejected αστείος στο Wade και σε ποιο μέλος της οικογένειάς του αναφερόταν. Προφανώς και είναι γραφικός, προφανώς και θα μπορούσα να δω μια σοβαρή λίγκα να επιβλέπει τέτοιου είδους καταστάσεις, ακόμα και να απομακρύνει κάποιους που περνάνε τα όρια. Ως προς το Wade, δε θέλω να πιστέψω ότι οι διαιτητές του αναγνώρισαν το δικαίωμα να σταματήσει το ματς, να δείξει τον ταραξία και να του απαντάει ενώ τον απομάκρυναν κιόλας. Δεν είναι δουλειά των παικτών αυτή, ούτε θα πρεπε να λειτουργεί έτσι το σύστημα. Το λέω αυτό βέβαια χωρίς να παραγνωρίζω, επαναλαμβάνω σχεδόν, ότι δεν υπάρχει συνήθως παρέμβαση σε αυτά τα θέματα και ίσως κάποιες φορές θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά δεν είναι με τίποτα η σωστή λύση αυτό που έγινε χτες.

Κατά τ' άλλα:
QUOTE(aegeansheed @ Nov 24 2012, 18:52 ) *
Dwyane ''the flash'' Wade
οσο χαλια και να ειναι οι λεικερς η νικη εκει μεσα παντα εχει αξια!!τεραστιο παιχνιδι απο τον λεμπρον,πολυ κρισιμα καλαθια ο αλλεν στο τελος.
Dwyane ''the flash'' Wade
10ημερο συμβολαιο στον αντερσεν και βλεπουμε.να δουμε αν θα βελτιωθουμε τωρα στα ριμπαουντ...
Dwyane ''the flash'' Wade
μας βγηκε η πιστη με το τοροντο παρα το triple double του λεμπρον και τους 35 του φλας.καθαρισε ο αλλεν με κρισιμα σουτ στο τελος.εντυπωση μου κανει που ο σπολστρα δεν δοκιμασε καν τον αντερσεν.
John Valthuer
Η επίσκεψη των Heat στον Λευκό Οίκο:

Dwyane ''the flash'' Wade
6η σερι νικη επι του πορτλαντ με τον λεμπρον να συνεχιζει να κανει οργια για αλλο ενα παιχνιδι!!σουπερ και ομπος στην καλυτερη φετινη του εμφανιση!την πεμπτη τωρα το μεγαλο ντερμπι με τους θαντερ!
geo82
Όντως ο Λεμπρόν παίζει τρομερά τώρα τελυταία. Ελπίζω με τους Thunder να είναι καταιγιστικός.
Dwyane ''the flash'' Wade
μεγαλη εμφανιση μεσα στην οκλαχομα με τον λεμπρον να συνεχιζει να ειναι ασταματητος!!
John Valthuer
Δέκατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα: αυτήν τη φορά μέσα στη Φιλαδέλφεια, με τον βασιλιά να πετυχαίνει triple-double. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, δύσκολα θα χάσει το βραβείο του MVP.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(John Valthuer @ Feb 24 2013, 09:53 ) *
Δέκατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα: αυτήν τη φορά μέσα στη Φιλαδέλφεια, με τον βασιλιά να πετυχαίνει triple-double. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, δύσκολα θα χάσει το βραβείο του MVP.


κανει την πιο ωριμη χρονια του φετος και χωρις κανενα αγχος.ειναι ο καλυτερος,το ξερει και απλα το δειχνει στο γηπεδο.
Dwyane ''the flash'' Wade
11 σερι οι νικες με τρομερο φλας στα τελευταια ματς!!η πρωτη θεση στην ανατολη εχει κλεισει,παμε τωρα μηπως και χτυπησουμε το σαν αντονιο.
morfi
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Feb 25 2013, 09:56 ) *
11 σερι οι νικες με τρομερο φλας στα τελευταια ματς!!

Όντως, σήμερα στην τελευταία περίοδο το καθάρισε μόνος του. Τα επόμενα έξι από τα οκτώ παιχνίδια είναι στο Μαιάμι οπότε περιμένω βελτίωση του ρεκόρ.
Dwyane ''the flash'' Wade
δια πυρος και σιδηρου η 12η σερι νικη!!ασταματητος λεμπρον για ακομα μια φορα φετος!!!βαδιζει ολοταχως προς ενα ακομα mvp!!
John Valthuer
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Feb 27 2013, 07:50 ) *
δια πυρος και σιδηρου η 12η σερι νικη!!ασταματητος λεμπρον για ακομα μια φορα φετος!!!βαδιζει ολοταχως προς ενα ακομα mvp!!


Ματσάρα έγινε! Αλλά το κακό είναι ότι, για δεύτερο σερί παιχνίδι, μας βγήκε η ψυχή μέσα στην έδρα μας και απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο.
Dwyane ''the flash'' Wade
στις 17 οι σερι οι νικες!!δεν σταματαμε πουθενα με τον καλυτερο παικτη του κοσμου να εχει αλλο ενα mvp στο τσεπακι!!
Nuntius
Ημίχρονο στο American Airlines Arena. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Miami Heat είναι 46 - 56 υπέρ των Heat.

Είχαμε ρίξει την διαφορά και στους 2 πόντους (44 - 46) αλλά δεν τελειώσαμε καλά το ημίχρονο και τώρα το Miami έχει μια σεβαστή διαφορά.

Δεν παίζει καλά ο Paul George μέχρι στιγμής και η άμυνα μας δεν φαίνεται τόσο καλή όσο συνήθως.

Για να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο μισό smile.gif
Nuntius
Λήξη 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 65 - 79 υπέρ των Miami Heat.

Δεν μπήκαμε καλά στο δωδεκάλεπτο και το Miami άνοιξε κι άλλο την διαφορά. Στο τέλος της περιόδου μαζέψαμε λίγο τα πράγματα.
morfi
Συνεχίζουμε να επιμένουμε πως οι Χιτ χρειάζονται άλλον πόιντ γκαρντ;
Dwyane ''the flash'' Wade
18-0 το σερι.εβδομο καλυτερο στην ιστορια!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.