Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MVP eurobasket 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
polympoumpounas
Εδω λεω να συζηταμε για οτιδηποτε εχει να κανει με τον mvp του ερχομενου ευρωμπασκετ.Προβλεψεις, αναλυσεις για το ποιος φαινεται να τα πηγαινει καλα κατα τη διαρκεια της διοργανωσης, και εν τελει, αν αυτος που το πηρε το αξιζε ή αν επρεπε να το παρει καποιος αλλος.

Για αρχη προβλεψεις smile.gif

Να εξηγησω καταρχην οτι εννοω ποιος θα κερδισει το βραβειο και οχι ποιος θα εχει απλως τη μεγαλυτερη συνεισφορα στην ομαδα του.Ο Μπιεντρινς π.χ. ειναι απο τους καλυτερους ψηλους που θα δουμε, το οτι παιζει στην αδυναμη Λετονια ομως τον κανει να εχει ουσιαστικα μηδενικες πιθανοτητες για MVP.Αντιθετα ο Λορμπεκ παρα το οτι αντικειμενικα ειναι αρκετα χειροτερος παιχτης παιζει σε μια ομαδα που θα μπορουσε να κατακτησει τον τιτλο και αρα αυτος εχει αρκετες πιθανοτητες.


Ετσι σκεπτομενος λοιπον καταρτησα την δικη μου λιστα:

Πρωτο φαβορι: Pau Gasol και με διαφορα απο τον δευτερο.Η Ισπανια ειναι ξεκαθαρα η καλυτερη ομαδα της διοργνωσης, αυτος ειναι ξεκαθαρα ο καλυτερος τους παιχτης ...do the math!

Δευτερο: Tony Parker.Δυσκολο να μην τελειωσει με 20+ σε ποντους και οντας ο αδιαφιλονικητος ηγετης της Γαλλιας, αν αυτη το παρει βγαινει MVP.Ακομα και αν απλως παει τελικο και η αλλη ομαδα δεν εχει παιχτη που να ξεχωριζει(π.χ. Σερβια, Κροατια) μαλλον το παιρνει και τοτε.

Τριτο: Juan Carlos Navarro.Και δευτερος απο Ισπανια τοσο ψηλα;Αν σκεφτει κανεις οτι ο Gasol ερχεται απο τραυματισμο αλλα και το ποσο ισχυρη ειναι σαν ομαδα η Ισπανια δεν ειναι περιεργο.Ιδιαιτερα αν και ο Φερναντεζ δεν ειναι σε καλη κατασταση, ενας μεσος ορος 15+ σε ποντους μαζι και με αρκετες ασσιστ, τομεα στον οποιο βελτιωθηκε φετος, μπορει να κανουν την δουλεια

Τεταρτο: Linas Kleiza.Παρα την πολυ καλη παρουσια των Lavrinovic brothers στα φιλικα, αυτος φαινεται οτι θα ηγηθει των Λιθουανων.

Πεμπτο: Βασίλης Σπανούλης.Για να παει ψηλα η Ελλαδα πρεπει να τα παει καλα ο Σπανουλης.Αν τα παει καλα, μπαινει στο παιχνιδι...

Εκτο: Hedo Turkoglu.Το οτι θα σαρωσει στο ευρωμπασκετ ειναι σιγουρο.Αυτο που δεν ειναι καθολου σιγουρο ειναι το οτι η Τουρκια θα παει τοσο ψηλα οσο χρειζεται για να κατακτησει το βραβειο

Εβδομο και ογδοο: Nenad Krstic και Erazem Lorbek.Καθαρα και μονο επειδη πιστευω πολυ στις ομαδες του.Αν τυχον λοιπον κανουν το μπαμ και το σηκωσουν (και αν απο την αντιπαλη ομαδα δεν ξεχωριζει υπερβολικα κανεις) νομιζω οτι ειναι οι επικρατεστεροι για Σερβια και Σλοβενια αντιστοιχα.Ο μεν Krstic, αν και σακατης εδειξε φετος στο ΝΒΑ οτι ακομα ξερει μπασκετ ενω και στα φιλικα εκανε καλες εμφανισεις(Ρωσια 24π), ο δε Lorbek μετα την αποχωρηση του Ουντριχ και με τον Σμοντις αμφιβολο μαλλον θα ξεχωρισει ελαφρα απο το συνολο.

Ενατο: Big Sofo.Προς τιμην του DON smiley.gif


Υ.Γ.1 Αν ψηφισει καποιος "αλλος" ας γραψει και ποιον εννοει.Κουβεντα να γινεται...

AirNick7
QUOTE(polympoumpounas @ Sep 5 2009, 20:38 ) *
Εδω λεω να συζηταμε για οτιδηποτε εχει να κανει με τον mvp του ερχομενου ευρωμπασκετ.Προβλεψεις, αναλυσεις για το ποιος φαινεται να τα πηγαινει καλα κατα τη διαρκεια της διοργανωσης, και εν τελει, αν αυτος που το πηρε το αξιζε ή αν επρεπε να το παρει καποιος αλλος.

Για αρχη προβλεψεις smile.gif
....


Υ.Γ.1 Αν ψηφισει καποιος "αλλος" ας γραψει και ποιον εννοει.Κουβεντα να γινεται...

πιστευω οτι μαλλον το βραβειο θα το παρει ο γκασολ λογο του οτι η ισπανια εχει τν μεγαλυτερη τυχη σε αυτο το τουρνουα + οτι δεν εχει αντιπαλο στα μετρα του
aegeansheed
QUOTE(nick1993 @ Sep 5 2009, 18:31 ) *
πιστευω οτι μαλλον το βραβειο θα το παρει ο γκασολ λογο του οτι η ισπανια εχει τν μεγαλυτερη τυχη σε αυτο το τουρνουα + οτι δεν εχει αντιπαλο στα μετρα του


Η Σλοβενία έχει μεγάλο ρίσκο ως ομάδα. Έχει μαζέψει πολλούς καπεταναίους το καϊκάκι. Η καλύτερη ομάδα που έχουν κατεβάσει (κρίμα για τον Beno Udrih ο καταραμένος αυτός τραυματισμός πριν την έναρξη), όσο τους θυμάμαι. Ικανοί παίκτες, δε λέω, αλλά γιατί δε βλέπω κανέναν να έχει την πλήρη αποδοχή όλων των συμπαικτών, όπως π.χ. έχει ο Parker στη Γαλλία. Το ματς-κλειδί είναι αυτό με τη Σερβία. Αν το κερδίσουν όλα καλά, αν το χάσουν πιστεύω ότι θα αρχίσουν οι έριδες και οι αλληλοκατηγορίες, οπότε έχεις ένα σενάριο 50-50 για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει αυτή η Σλοβενία.

Αυτή η σκέψη άρχισε όταν είδα στο MVP board το όνομα του Erazem Lorbek. Δε μου γεμίζει το μάτι. Πιο πολύ βλέπω Lakovic ως σημαντικότερο παίκτη.

Γενικότερα δεν έχω γράψει ως τώρα σε κάποιο topic για προβλέψεις, αφού πιστεύω ότι δε χωράνε ιδιαίτερες προβλέψεις στο ¨Ευρωμπάσκετ της Ξεκούρασης".

Υπάρχει 1 ομάδα (Ισπανία) με το περισσότερο ταλέντο από όλους, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο να το αποδείξει (μου θύμισε την Ισπανία στην προετοιμασία για το Euro του 2005)

Υπάρχουν 4 ακόμα ομάδες (Γαλλία, Ελλάδα, Λιθουανία, Σλοβενία) που έχουν πάνω κάτω το ίδιο ταλέντο, αλλά ρυθμό αυτή τη στιγμή μόνο η Γαλλία έχει, αφού έπαιξε δυνατά προκριματικά για πάνω από μήνα. Μην ξεγελάει η μεγάλη νίκη της Λιθουανίας με την Ισπανία. Οι Λιθουανοί έχουν χάσει όλη τη δύναμή του περιφερειακού σουτ-με τις απουσίες τους φέτος (Saras, Kaukenas, Siskauskas,αγνώριστος ο Jasaitis).

Να μου επιτρέψετε να θεωρήσω με αυτά που έχω δει ως τώρα τη Σερβία ως την ομάδα που θα κάνει καλό τουρνουά. Για τον απλό λόγο ότι μου φάνηκε περισσότερο "ομάδα" από τις άλλες υποψήφιες που είδα. Αν πρέπει να ψηφίσω κάποιον αυτός είναι μάλλον ο Parker. Και να με συγχωρείται για το μεγάλο offtopic.gif της παράθεσης.
EIMAI ARIANOS
ZISIS !!!!!!
wagner love
Τόνι Πάρκερ. Δεν έχει αντίπαλο
Air and King
Εκτος του οτι ειναι κριμα(βεβαια ο ανθρωπος δικαιουται να ξεκουραστει) που δεν κατεβαινει ο κορυφαιος μακραν για μενα Ευρωπαιος ολων των εποχων ο Νοβιτσκι(με δευτερο πλεον τον αγαπημενο μου Σαμπονις) που παντα εδινε μια ξεχωριστη λαμψη γενικα θα υπαρχουν αρκετες απουσιες σε αυτο το Ευρωμπασκετ.
Οι μεγαλοι σταρ θα ειναι ο Γκασολ,ο Παρκερ και ο Τουρκογλου.
Οι 2 πρωτοι ειναι και τα απολυτα φαβορι.

Ο πιο τεχνιτης και με τις πιο πλαστηκες κινησεις ψηλος στην Ιστορια του Ευρωπαικου μπασκετ καλειται να ξορκισει τα φαντασματα του Χολντεν και του Μπλατ προ διετιας και να οδηγησει την Ισπανια σε αυτο που της λειπει.Για μενα οι Ισπανοι ειναι το πρωτο φαβορι και συναμα ο Γκασολ για MVP.

Απο την αλλη ο Παρκερ με την πιο διαβολικη διεισδυση εχει την ευκαιρια και αυτος καθως η Γαλλια φαινεται οτι μπορει να διεκδικησει μεταλλιο και ο Παρκερ το MVP.


Ο Τουρκογλου και μονο που κατεβαινει ειναι θαυμα με αυτη την Τουρκια που δεν φαινεται να ειναι για πολλα.....
j-kidd13
Mε δεδομενο οτι ο mvp θα βγει απο την πρωταθλητρια ομαδα,πιθανοτερο ειναι να βγει ενας εκ των Γκασολ-Ναβαρο,με 3η επιλογη ισως τον Κλειζα...
Βλεπω Γκασολ μαλλον...
Air Kef
Περιττό να πω ότι είμαι η 1 ψήφος του Χέντο, απλώς γιατί δεν γίνεται να έχει 0 ψήφους σε αυτό το πολ. biggrin.gif
red pyramid88
Για να είμαι ειλικρινής, δε το βρίσκω πολύ πιθανό να είναι μή Ισπανός ο MVP. Πέρα απο τον Gasol πολύ πιθανό είναι να δούμε και τον Fernadez να σαρώνει και να αποκτάει αυτή τη διάκριση.

Προσωπικώς εύχομαι πάντως τόσο το χρυσό στη Γαλλία όσο και το MVP στον Parker, ένα τεράστιο παίκτη (κατ' εμέ ο καλύτερος απο όσους θα παίξουν στο Eurobasket φέτος) που του αξίζει μία τέτοια διάκριση.
GMlls
ο Gasol φάνηκε οτι δεν είναι σε καλή κατάσταση. θα δούμε στη συνέχεια...το παράκανε ο κόσμος με τα γιουχαίσματα εις βάρος του
HLR CENATION
Aπο τα 3 ματς της κρατικης που παρακολυθησα σημερα mvp βγαζω τον τουρκογλου.Μπορει να αργησε καπως να παρει μπρος αλλα μολις πηρε ηταν ασταματητος.Συν οτι ηταν εκπληκτικος στην αμυνα.Απο κοντα κ ο ελιγιαχου ...
Air and King
QUOTE(Air and King @ Sep 6 2009, 15:42 ) *
Ο Τουρκογλου και μονο που κατεβαινει ειναι θαυμα με αυτη την Τουρκια που δεν φαινεται να ειναι για πολλα.....

Μια ψηφο στο Χεντο μαζι με Παρκερ και Γκασολ που ειχα ηδη προτιμησει.Η Τουρκια φανηκε πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα!
Για να δουμε.....
ComingUpRoses
εγω ψηφισα Μπουρουση - Navvaro ... Ελλαδα-Ισπανια θα κανουν καλη πορεια και πιστευω πως μια απο αυτες θα το παρει αρα δεινω ψηφο στους στον Μπουρουση-Νavarro που εχουν ΚΑΙ φετος καταπληκτικη χρονια!
sarounas
βέβαια τα πράγματα είναι αναστρέψιμα και ένας καλός μπορεί να εξελιχθεί σε παλτό ή και το αντίστροφο
αλλά
μιας και είμαστε στην εποχή των προπονητών, δίνω σε αυτούς τις πρωτιές προς το παρόν….

για διάφορους λόγους οι 15 καλύτεροι για μένα μέχρι τώρα

15. Σάφαρτζικ
14. Γκόρτατ
13. Ελιάχου
12. Βρίμπισα Στεφάνοφ
11. Λόρμπεκ
10. Ασίκ
9. Σπανούλης
8. Τεόντοσιτς
7. Σχορτσιανίτης
6. Ιλιάσοβα
5. Πάρκερ
4. Μοζγκόφ
3. Λάκοβιτς
2. Γκασόλ
1. Μπλατ-Τάνιεβιτς



Επίσης για διάφορους λόγους τα 10 παλτά μέχρι στιγμής

10. Πονκρασόφ
9. Βούισιτς
8. Κλέιζα
7. Σμόντις
6. Χάμαν
5. Γιαβτόκας
4. Τούρκογλου
3. Μπιέντρινς
2. Ρούμπιο
1. Μπουτάουτας-Ρέπεσα
kobe #24
1) ο ΠΑΡΚΕΡ ξεχωριζει κατα την γνωμη μου που οδηγει την εθνικη του και σε αυτο το τουρνουα 2) ο Σπανουλης που ειναι πραγματικος ηγετης 3) ο Γκασολ που εμπνεει εμπιστοσυνη 4) ο Ελιαχου μου αρεσε πολυ αλλα ο προωρος αποκλεισμος του Ισραιλ δεν επιτρεπει να τον χαρακτηρισω ως MVP. νομιζω ομως πως ακομα ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για MVP


peace.gif
treathitch
Οι υποψήφιοι είναι ο Πάου Γκασόλ, ο Τόνι Πάρκερ και ο Ερσάν Ιλιάσοβα. Η Ισπανία παραμένει το φαβορί, άρα ο Γκασόλ μάλλον θα το κερδίσει

Πολύ καλοί οι Μίλος Τεόντοσιτς, Νέναντ Κρστιτς, Εράζεμ Λόρμπεκ, Γιάκα Λάκοβιτς, Βασίλης Σπανούλης, Τιμοφέι Μοζγκόφ
Hooligan7
Mε Σερβία στους 4, Ισπανία στους 4 και φαβορί ελλάδα και σλοβενία για τους 4 έχουμε τους εξής υποψηφίους για MVP

Τεοντόσιτς
Γκασόλ
Σόφο ή Σπανούλης (αν περάσει η τουρκία τότε σίγουρα Ιλιασόβα απο τουρκία)
Λάκοβιτς ή Λόρμπεκ

Άντε και με την νίκη σήμερα!
Magnus92
Ρικυ Ρουμπιο δεν παιζει ???
sir-elric
QUOTE(Magnus92 @ Sep 18 2009, 16:34 ) *
Ρικυ Ρουμπιο δεν παιζει ???

παει full MOP (most overestimated player) οχι για mvp
Marciulionis
Η επιλογή μου κι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, μέχρι στιγμής είναι νομίζω ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά μέχρι στιγμής! Άλλη μια φοβερή εμφάνιση με 23 πόντους και 0/2δίποντα, 6/9τρίποντα (!!!!), 5/6βολές, 7ασίστ και δυστυχώς και 7λάθη.
thrylos7
Αν δεν τα κανε κι αυτά θα τον έψαχνε η marvel να τον εντάξει στους υπερήρωές της... thumbsup.gif
Green Warrior
Από τις 4 ομάδες που έμειναν οι υποψήφιοι είναι

Ελλάδα: Σπανούλης
Ισπανία: Γκασόλ
Σερβία: Κρίστιτς (Τεόντοσιτς)
Σλοβενία: Λόρμπεκ (Λάκοβιτς)
GMlls
θα παιχτεί ανάμεσα σε γκασόλ και μίλος αλλά...
βάλτε τον μίλος να τον ψηφίσω 41.gif
polympoumpounas
Με τον τελικο να απομενει φαινεται οτι το βραβειο ειναι υποθεση Γκασολ και... Τεοντοσιτς.

Πλακα θα ειχε ο Ολυμπιακος να ειχε καταφερει να παρει τον Μαικινταιρ και να ειχε προλαβει να δωσει δανεικο τον Μιλος πριν το ευρωμπασκετ στο οποιο ο Μιλος θα εβγαινε MVP.Το δουλεμα θα σταματουσε το 2020!

Ο μονος αλλος που εχει πιθανοτητες(πολυ λιγες) να το παρει ειναι ο Κρστιτς.Θα πρεπει ομωςνα κανει σουπερ πρωτο ημιχρονο και με τους ψηλους που εχει η Ισπανια κατι τετοιο δεν μοιαζει πολυ πιθανο.(Για οποιον δεν το ξερει η ψηφοφορια για τον MVP γινεται στο ημιχρονο του μεγαλου τελικου-οι δημοσιογραφοι παιρνουν ενα εντυπο οπου συμπληρωνουν ποιον ψηφιζουν για πολυτιμοτερο παιχτη σε περιπτωση που το παρει η Α ομαδα και ποιον σε περιπτωση που το παρει η Β)

Για εμενα αυτη ειναι η καλυτερη πενταδα του ευρωμπασκετ

Μιλος Τεοντοσιτς
Βασιλης Σπανουλης
Ρουντι Φερναντες
Εραζεμ Λορμπεκ
Παου Γκασολ

με μικρη πιθανοτητα να μπει σφηνα καποιος τους Παρκερ, Ναβαρο,Κρστιτς
GMlls
QUOTE(polympoumpounas @ Sep 20 2009, 01:47 ) *
Με τον τελικο να απομενει φαινεται οτι το βραβειο ειναι υποθεση Γκασολ και... Τεοντοσιτς.

Για εμενα αυτη ειναι η καλυτερη πενταδα του ευρωμπασκετ

Μιλος Τεοντοσιτς
Βασιλης Σπανουλης
Ρουντι Φερναντες
Εραζεμ Λορμπεκ
Παου Γκασολ


και η δικιά μου.
morrison
QUOTE(polympoumpounas @ Sep 20 2009, 01:47 ) *
Για εμενα αυτη ειναι η καλυτερη πενταδα του ευρωμπασκετ

Μιλος Τεοντοσιτς
Βασιλης Σπανουλης
Ρουντι Φερναντες
Εραζεμ Λορμπεκ
Παου Γκασολ

με μικρη πιθανοτητα να μπει σφηνα καποιος τους Παρκερ, Ναβαρο,Κρστιτς

Η πρωτη εκλεισε...
Για δευτερη θα ελεγα
Παρκερ
Ναβαρο
Ιλιασοβα
Κρστιτς
Μοζγκοφ
aegeansheed
Σπανούλης-Teodosic-Parker για τις δύο θέσεις guard με ίσες πιθανότητες. Στις λοιπές συμφωνώ με Morisson.
treathitch
Πεντάδα

Γκασόλ
Λόρμπεκ
Ιλιάσοβα
Τεόντοσιτς
Πάρκερ

Δεύτερη

Μοζγκόφ
Κρστιτς
Ρούντι Φερνάντεθ
Σπανούλης
Λάκοβιτς
Air Kef
Τεοντο (μην ακούω για Παρκερ που δεν υπήρχε στον προημιτελικό)
Σπανουλης
Ναχμπαρ
Γκασόλ
Ερ. Λορμπεκ
kotzito
Πρωτη καλυτερη πενταδα

Τεοντοσιτς
Σπανουλης
Φερναντες
Ιλιασοβα
Γκασολ


Δευτερη καλυτερη πενταδα

Παρκερ
Ναβαρο
Ναχμπαρ
Λορμπεκ
Κρστιτς
Razorblade Fish
Δεν υπαρχει Παρκερ-Ιλιασοβα στην πενταδα και αν υπαρξουν ειναι αδικια.Οι ομαδες τους απετυχαν και οι 2 εξαφανιστηκαν στο πιο κρισιμο παιχνιδι,τον προημιτελικο.Ο Σπανουλης κουβαλησε μονος του την Ελλαδα και ο Τεοντοσιτς ειναι ο καλυτερος της Σερβιας που θα παιξει τελικο και πηρε τον ημιτελικο ΜΟΝΟΣ του.Για μενα

Τεοντοσιτς-Σπανουλης-Φερναντεθ-Λορμπεκ-Γκασολ...
colonel gomelsky
1) Τεόντοσιτς
2) Σπανούλης
3) Νάχμπαρ
4) Λόρμπεκ
5) Γκασόλ

Το βραβείο μεταξύ Μίλος και Γκασόλ. Ίσως ο Γκασόλ να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Δεύτερη πεντάδα:

1) Λάκοβιτς
2) Ναβάρο
3) Φερνάντεθ
4) Βελίτσκοβιτς
5) Κρίστιτς
Razorblade Fish
Δευτερη πενταδα...

Παρκερ-Ουκιτς(Λακοβιτς)-Ναχμπαρ-Ιλιασοβα-Κρστιτς

Ανακοινωνεται η δευτερη πενταδα,οπως στη Εuroleague?Δεν νομιζω...

Δεν θα ηταν ενδιαφερον ενα Thread με τις απογοητευσεις του Ευρωμπασκετ?

Για μενα το βραβειο παει στον Τουρκογλου...Για ακομα μια διοργανωση δεν βοηθησε...Ισα-ισα.Λιγο με εμας ξυπνησε,αλλα δεν ηταν αρκετο.

5αδα

Ζησης-Χαλπεριν-Τουρκογλου-Μπουρουσης-Μπιεντρινς...Προσπαθησαν πολυ και οι Κλειζα,Βουισιτς αλλα δεν τα καταφεραν...
spanoula
Κατά την άποψή μου.. V-Span..
και δε το λέω γιατί κόβω φλέβα, το λέω γιατί αυτό είδα, αυτό κρίνω..! blove.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Razorblade Fish @ Sep 20 2009, 12:40 ) *
Δεν υπαρχει Παρκερ-Ιλιασοβα στην πενταδα και αν υπαρξουν ειναι αδικια.Οι ομαδες τους απετυχαν και οι 2 εξαφανιστηκαν στο πιο κρισιμο παιχνιδι,τον προημιτελικο.Ο Σπανουλης κουβαλησε μονος του την Ελλαδα και ο Τεοντοσιτς ειναι ο καλυτερος της Σερβιας που θα παιξει τελικο και πηρε τον ημιτελικο ΜΟΝΟΣ του.Για μενα

Τεοντοσιτς-Σπανουλης-Φερναντεθ-Λορμπεκ-Γκασολ...


5/5...
kotzito
Kαι επισημα καλυτερη πενταδα:
1)Τεοντοσιτς
2)Σπανουλης
3)Ρουντι
4)Λορμπεκ
5)Γκασολ



Και mvp ο Γκασολ.Συγχαρητηρια σε ολους.5 στα 5 οπως τα περιμενα.
GMlls
QUOTE(Razorblade Fish @ Sep 21 2009, 00:58 ) *
5/5...

αναμενόμενο. όπως τα λέγαμε
Green Warrior
Απόλυτα δίκαιη καλύτερη πεντάδα και απόλυτα δίκαιος MVP
tsitum
Στη πενταδα θα εβαζα στον ασο το Παρκερ στη θεση του Τεοντοσιτς. Εκανε παρα πολυ καλο τουρνουα κ ανηκε στην ομαδα με τις λιγοτερες ηττες του τουρνουα (μονο 1), αλλα που βρηκε ηλιθιως μπροστα της την Ισπανια στα χιαστι.
Τονυ Παρκερ: 2ος σκορερ 17,8π, 4ος σε ασιστ 4,4ασ, 2ος σε κλεψιματα 1,8κλ.
ElDelSak
Οι άλλοι 3 που είναι? 41.gif







Υ.Γ: Πάντως καλά τα λέει
Kanzler
MVP του Ευρωμπασκετ 2009 εγινε ο Pau Gasol.
Αξιοσημειωτο ειναι οτι ο Σχορτσανιτης σε αυτους τους αγωνες ηταν πιο ευστοχος στις ελευθερες βολες απο τον Pau Gasol.

Pau Gasol
Σ: 34/61 = 55,7 %

Σχορτσανιτης
Σ: 39/65 = 60 %
sothrakhss13
ο γκαζολ με μεγαλη διαφορα...
ο παρκερ ισως να ναι δευτερος
ο τριτος ισως να μην χρειαζεται καν να αναφερθει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.