Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΓΟΡ 2012-2013
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ρέθυμνο Cretan Kings
Pages: 1, 2
benchwarmer
Μια απο τις μεγαλες εκπληξεις της περσινης σεζον, επανερχεται φετος με παρομοιους στοχους, δηλαδη την εισοδο στην τετραδα.
Ο Πετγουεϊ ανανεωσε, ενω πριν λιγο ανακοινωθηκε ο Ray Reese http://www.latinbasket.com/player.asp?Cntr...;PlayerID=91995 , με τον οποιο οι ανθρωποι του ΑΓΟΡ περιμενουν να πετυχουν λαβρακι οπως περυσι με τον Κριστμας. Επισης, εχει αποκτηθει και ο Νικος Αγγελοπουλος.
reth1
Ο Πέτγουει, ο Λατοβιτς και ο Τσόχλας μένουν απο πέρυσι, ήρθε ο Αγγελόπουλος (ουσιαστικά στη θέαση του Παπανικολάου), προωθείται στην "πρώτη" ομάδα ο Άλφα Ντιάλο και πήραμε έναν "Κρίστμας" στη θέση του Κρίστμας: Ray Reese

Ray Reese

berry
QUOTE(reth1 @ Aug 3 2012, 15:25 ) *
και πήραμε έναν "Κρίστμας" στη θέση του Κρίστμας: Ray Reese

Ray Reese



μυριζει λαυρακι
stoklis
QUOTE(berry @ Aug 4 2012, 10:02 ) *
μυριζει λαυρακι



Μια χαρα παιχτουρα φαινεται! Ας δουμε και απο κοντα τι θα κανει!

Παντως ο Γουντς θα ηταν μια ωραια περιπτωση μιας και ψαχνει ομαδα στην Ελλαδα αλλα φανταζομαι το κοστος θα ειναι μεγαλο αν και ελευθερος
rchos
QUOTE(stoklis @ Aug 8 2012, 11:19 ) *
Μια χαρα παιχτουρα φαινεται! Ας δουμε και απο κοντα τι θα κανει!

Παντως ο Γουντς θα ηταν μια ωραια περιπτωση μιας και ψαχνει ομαδα στην Ελλαδα αλλα φανταζομαι το κοστος θα ειναι μεγαλο αν και ελευθερος


ο γουντς θα είναι εξαιρετική περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.
αλλα αυτες τις εποχές θα εκπλαγώ αν κάποια τον φέρει.
είναι πάντως μια ατραξιόν από μόνος του για τον μέσο θεατή.
gspara
Δευτερη χρονια ο ΑΓΟΡ παιρνει παιχτη απο το Περαμα.Μετα τον ελπιδοφορο Σπυρο Μοτσενιγο(γιατι δεν τον κρατησε αληθεια??) απεκτησε τον θανατηφορο 3ποντακια Δημητρη Τσαρουχα!!
rchos
Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε και τον Ντούβνιακ που πέρσι αγωνίστηκε στο τέλος της χρονιάς στον ΠΑΟΚ.

gspara
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles...or-o-white.html
Ο Μπιλι Γουαιτ(23-2.03) στον ΑΓΟΡ.
Επισης χτυπαει Μπαρλο γιατι η περιπτωση Ντικουδη δεν ειναι εφικτη.
Κλασικος Κουφος ουτε φετος βλεπω να παιρνει 5αρι.

Τσοχλας
Ριζ,Ντουβνιακ,Τσαρουχας
Γουαιτ,Καλλινικιδης
Πετγουει,Λατοβιτς,Αγγελοπουλος,Μπαρλος(?)
---
gspara
Με την αποκτηση και του Κυπριου 2-3αριου Σιζοπουλου ο Κουφος φορτωνει την περιφερεια του με αλλο ενα δυνατο οπλο,οπως αλλωστε του αρεσει παντα να κανει στις ομαδες του.
Ο Σιζοπολυλος ειναι σπουδαιος επιθετικος,γρηγορος,αθλητικος που του αρεσει να σκοραρει με drive αλλα ειναι και επικινδυνος μακρινος σουτερ.Κανονικα επρεπε να παιζει χρονια στην Α1 αλλα μαλλον προβληματιζει η εντυπωσιακη του ασταθεια οχι μονο απο παιχνιδι σε παιχνιδι αλλα και απο την μια περιοδο στην αλλη.
Η αρμαδα του Κουφου μου φαινεται θα ειναι για αλλη μια χρονια ιδιαιτερα ελκυστικη και θα παιζει ομορφο επιθετικο μπασκετ.
gratipa1929
Βροχή τα τρίποντα και φέτος στο Ρέθυμνο. Μου αρέσει πολύ το στυλ παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Κουφός.
gspara
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=218
Κριμα γιατι μας ειχατε ανοιξει την ορεξη με τον Ρις.
rchos
Παίχτης της ομάδας ο J'Covan Brown

Ο Brown είναι το νέο απόκτημα του Ρεθύμνου για την επόμενη σαιζόν.
Ο 22αχρονος έρχεται απευθείας από το Κολέγιο του Τέξας και τους Longhorns όπου πέρσι είχε 20,1 πόντους και 3,8 ασσίστ μέσο όρο στην τρίτη του σαιζόν στο κολέγιο.
reth1
Τρομερή μεταγραφή αυτή του J'Covan Brown! Έχει να κάνει κηδείες φέτος ο ΑΓΟΡ! (έρχεται και ο Paris Horn...) ohmy.gif
rchos
2ο Τουρνουά Πέτρος Οικονομάκης 21-23 Σεπτεμβρίου


Φέτος στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΓΟΡ συμμετέχουν Παναθηναικός-Πανιώνιος-Ρέθυμνο-Απόλλων Πάτρας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παρασκευή 21-Σεπ 16.30 επιμνημόσυνη δέηση
17.00 Πανιώνιος vs Ρέθυμνο Aegean
19.30 Παναθηναικός vs Απόλλων Πάτρας

Σάββατο 22-Σεπ
17.00 Πανιώνιος vs Απόλλων Πάτρας
19.30 Παναθηναικός vs Ρέθυμνο Aegean

Κυριακή 23-Σεπ
16.30 Ρέθυμνο Aegean vs Απόλλων Πάτρας
19.00 Πανιώνιος vs Παναθηναικός

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν σε άπορους κατοίκους του Ρεθύμνου.
stoklis
Ρέθυμνο Aegean: Κάρτερ και επίσημα!



αίκτης του Ρέθυμνο Aegean είναι ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ και με την βούλα, αφού αργά το βράδυ της Παρασκευής έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στα γραφεία της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ.

Ο 27χρόνος γκαρντ αποτελεί τον τρίτο Αμερικανό που ανήκει στο ρόστερ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί με τους Ρέι Ρις και Μπίλλυ Γουάιτ. Οι δύο Αμερικανοί μπορεί να παραμένουν ακόμη στο Ρέθυμνο, αλλά μετρούν ημέρες στην πόλη, αφού θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση τους από την ομάδα.

Η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση του Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, ο οποίος αναμένεται να έρθει στο Ρέθυμνο την Τετάρτη. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Marc Antonio Carter, για έναν χρόνο (27 ετών, 1.92, αγωνίζεται στις θέσεις 2-3)και πέρυσι αγωνίστηκε στην Γερμανία με την Phoenix Hagen», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Ρέθυμνο Aegean. Ο Κάρτερ είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.91, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και είναι απόφοιτος του NC-Wilimington. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ΑΕΛ (Κύπρος), Ντίσελντορφ και πέρυσι στην Χάγη. Σε 32 ματς είχε ως μέσο όρο 14.5 πόντους (85.4% βολές, 49.2% δίποντα και 28.5 τρίποντα), 4.3 ριμπάουντ και 2.5 ασσίστ. Τον περασμένο Ιούλιο πήρε μέρος στο Σάμερ Λιγκ της Ίμολα με τη φανέλα της Μπολόνια.

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ

Ο Γιώργος Δέδας αποτελούσε τον μεγάλο στόχο του Ρέθυμνο Aegean για τον Έλληνα που θα συμπλήρωνε το ρόστερ, αλλά τελικά το Σάββατο ο 32χρόνος φόργουορντ επέλεξε να μείνει Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά την αναζήτηση των επικείμενων μεταγραφικών στόχων. Πλέον όλα δείχνουν πως στο Ρέθυμνο Aegean καταλήγουν να αναζητήσουν ένα Έλληνα σέντερ με επικρατέστερο τον Γιώργο Γαλιώτο, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό. Για την θέση «3» πλέον ο παίκτης θα προέρχεται από την Αμερική για να συμπληρωθεί η τετράδα των ξένων.


Επισημα Καρτερ
stoklis
Ρέθυμνο Aegean: Πήρε Γαλιώτο, κρατάει Γουάιτ!


Πλήρης ανατροπή των δεδομένων στον σχεδιασμό του Ρέθυμνο Aegean είχαμε χθες, με τους Ρεθυμνιώτες να ολοκληρώνουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν.

Νωρίς το μεσημέρι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο Κωστή Ζομπανάκη, έβαλαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και πήραν την οριστική απόφαση, για τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας, για να ολοκληρωθεί το φετινό πάζλ.

Η οριστική απόφαση ήταν να κινηθεί άμεσα το Ρέθυμνο Aegean για την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου, πράγμα το οποίο έγινε άμεσα και ο Έλληνας σέντερ θα φοράει την φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν. Η δεύτερη κίνηση ήταν να δώσουν και μία δεύτερη ευκαιρία στον Μπίλλυ Γουάιτ, διατηρώντας τον στο ρόστερ της ομάδας, αν και τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου.

Υπερτέρησαν τα εξαιρετικά στοιχεία που έχει ο Αμερικανός ψηλός, ο οποίος είναι θεαματικός αθλητής, με καλό σουτ και από μέση και μακρινή απόφαση. Αυτά τα στοιχεία είχαν αξιολογηθεί και στην αρχική συμφωνία, με το Ρέθυμνο Aegean να του δίνει συμβόλαιο δύο ετών. Τα προβλήματα που προέκυψαν την πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στο Ρέθυμνο, με μικροτραυματισμούς έδειχναν πως το Ρέθυμνο Aegean θα του έδειχνε την πόρτα της εξόδου. Τελικά, μετά από ώριμη σκέψη και τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΑΛΙΩΤΟΣ

Παίκτης του Ρέθυμνο Aegean και με την βούλα από χθες είναι ο Γιώργος Γαλιώτος, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ. Ο 26χρόνος σέντερ συμφώνησε για ένα χρόνο με το Ρέθυμνο Aegean και αναμένεται να πατήσει στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Γαλιώτο (26 ετών, 2.09, center) για έναν χρόνο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean.

Ο Γιώργος Γαλιώτος είναι γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 1986, έχει ύψος 2.09 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Τα τρία προηγούμενα χρόνια, ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Ηλυσιακού, έχοντας συνεργαστεί με τον Κουφό τη σεζόν 2009-2010. Την περυσινή χρονιά, ο Γαλιώτος αγωνίστηκε σε 19 από τα 24 παιχνίδια της Α1, σημειώνοντας 49 πόντους, δηλαδή 2.5 πόντους μ.ο. ανά ματς, σουτάροντας με 37% στις ελεύθερες βολές (11/30), 45% στα δίποντα (19/42), μαζεύοντας 35 ριμπάουντ (23 αμυντικά και 13 επιθετικά), δίνοντας 6 ασίστ, 4 τάπες και κάνοντας 6 κλεψίματα. Με αντίπαλο το Ρέθυμνο Aegean αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι του «Μελίνα Μερκούρη» για 5’52’’ χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ούτε ένα πόντο.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο στρατόπεδο της ομάδας, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του Στέργιου Κουφού. Από χθες το απόγευμα, μπήκε έστω και χαλαρά στο πρόγραμμα ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, ο οποίος την πρώτη του ημέρα στο Ρέθυμνο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί μιας και ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος από το υπερατλαντικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, ενώ για αύριο Κυριακή, ο Στέργιος Κουφός έχει χορηγήσει ρεπό στους παίκτες του. Άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα, οι οποίες θα συνεχιστούν στο Ρέθυμνο ως και την Τετάρτη. Την Πέμπτη το πρωί το Ρέθυμνο Aegean αναχωρεί για την Αθήνα, όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Αγία Παρασκευή την ίδια ημέρα, Ηλυσιακό την Παρασκευή και Περιστέρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN 2012 – 2013

ΠΑΙΚΤΗΣ Θ. ΥΨΟΣ ΕΤ. ΓΕΝ. ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΑ
1. Τζέι Κόβαν Μπράουν 1 1.85 1990 Κολλέγιο «Τέξας»
2. Ούρος Ντούβνιακ 1-2 1.90 1986 ΠΑΟΚ
3. Απόλλωνας Τσόχλας 1-2 1.89 1983 Ρέθυμνο
4. Ανδρέας Σιζόπουλος 1-2 1.90 1983 ΟΦΗ
5. Μάρκος Δουλγεράκης 2-3 1.92 1995 Ακαδ. Ρέθυμνο Aegean
6. Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ 2-3 1.92 1985 Φοίνιξ Χάγκεν
7. Αβραάμ Καλλινικίδης 3 1.97 1977 Ρέθυμνο
8. Δημήτρης Τσαρουχάς 3 1.97 1986 Ερμής Περάματος
9. Νίκος Αγγελόπουλος 4 2.05 1984 Καβάλα
10. Νταμίρ Λάτοβιτς 4-5 2.04 1980 Ρέθυμνο
11. Μπίλι Γουάιτ 4-5 2.03 1989 Κολλέγιο «Σαν Ντιέγκο Στέιτ»
12. Μπρεντ Πέτγουεϊ 4-5 2.04 1985 Ρέθυμνο
13. Άλφα Ντιαλό 5 2.10 1992 Πανερυθραϊκός
14. Γιώργος Γαλιώτος 5 2.09 1986 Ηλυσιακός

Προπονητής: Στέργιος Κουφός
Βοηθοί: Θανάσης Γιαπλές, Σταύρος Μυκονιάτης.
Γυμναστής: Βασίλης Μητσόπουλος
Φυσιοθεραπευτής: Μάρκος Τζωρτζινάκης
Μάνατζερ: Γιώργος Κούμουλος
Γενικός Διευθυντής: Τάσος Τριαντάφυλλος
Γιατρός: Παπουτσιδάκης Αντώνης
Φροντιστής: Γιάννης Σταυριδάκης

QUOTE(stoklis @ Sep 8 2012, 11:54 ) *
Ρέθυμνο Aegean: Πήρε Γαλιώτο, κρατάει Γουάιτ!


Πλήρης ανατροπή των δεδομένων στον σχεδιασμό του Ρέθυμνο Aegean είχαμε χθες, με τους Ρεθυμνιώτες να ολοκληρώνουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν.

Νωρίς το μεσημέρι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο Κωστή Ζομπανάκη, έβαλαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και πήραν την οριστική απόφαση, για τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας, για να ολοκληρωθεί το φετινό πάζλ.

Η οριστική απόφαση ήταν να κινηθεί άμεσα το Ρέθυμνο Aegean για την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου, πράγμα το οποίο έγινε άμεσα και ο Έλληνας σέντερ θα φοράει την φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν. Η δεύτερη κίνηση ήταν να δώσουν και μία δεύτερη ευκαιρία στον Μπίλλυ Γουάιτ, διατηρώντας τον στο ρόστερ της ομάδας, αν και τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου.

Υπερτέρησαν τα εξαιρετικά στοιχεία που έχει ο Αμερικανός ψηλός, ο οποίος είναι θεαματικός αθλητής, με καλό σουτ και από μέση και μακρινή απόφαση. Αυτά τα στοιχεία είχαν αξιολογηθεί και στην αρχική συμφωνία, με το Ρέθυμνο Aegean να του δίνει συμβόλαιο δύο ετών. Τα προβλήματα που προέκυψαν την πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στο Ρέθυμνο, με μικροτραυματισμούς έδειχναν πως το Ρέθυμνο Aegean θα του έδειχνε την πόρτα της εξόδου. Τελικά, μετά από ώριμη σκέψη και τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΑΛΙΩΤΟΣ

Παίκτης του Ρέθυμνο Aegean και με την βούλα από χθες είναι ο Γιώργος Γαλιώτος, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ. Ο 26χρόνος σέντερ συμφώνησε για ένα χρόνο με το Ρέθυμνο Aegean και αναμένεται να πατήσει στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Γαλιώτο (26 ετών, 2.09, center) για έναν χρόνο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean.

Ο Γιώργος Γαλιώτος είναι γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 1986, έχει ύψος 2.09 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Τα τρία προηγούμενα χρόνια, ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Ηλυσιακού, έχοντας συνεργαστεί με τον Κουφό τη σεζόν 2009-2010. Την περυσινή χρονιά, ο Γαλιώτος αγωνίστηκε σε 19 από τα 24 παιχνίδια της Α1, σημειώνοντας 49 πόντους, δηλαδή 2.5 πόντους μ.ο. ανά ματς, σουτάροντας με 37% στις ελεύθερες βολές (11/30), 45% στα δίποντα (19/42), μαζεύοντας 35 ριμπάουντ (23 αμυντικά και 13 επιθετικά), δίνοντας 6 ασίστ, 4 τάπες και κάνοντας 6 κλεψίματα. Με αντίπαλο το Ρέθυμνο Aegean αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι του «Μελίνα Μερκούρη» για 5’52’’ χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ούτε ένα πόντο.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο στρατόπεδο της ομάδας, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του Στέργιου Κουφού. Από χθες το απόγευμα, μπήκε έστω και χαλαρά στο πρόγραμμα ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, ο οποίος την πρώτη του ημέρα στο Ρέθυμνο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί μιας και ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος από το υπερατλαντικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, ενώ για αύριο Κυριακή, ο Στέργιος Κουφός έχει χορηγήσει ρεπό στους παίκτες του. Άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα, οι οποίες θα συνεχιστούν στο Ρέθυμνο ως και την Τετάρτη. Την Πέμπτη το πρωί το Ρέθυμνο Aegean αναχωρεί για την Αθήνα, όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Αγία Παρασκευή την ίδια ημέρα, Ηλυσιακό την Παρασκευή και Περιστέρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN 2012 – 2013

ΠΑΙΚΤΗΣ Θ. ΥΨΟΣ ΕΤ. ΓΕΝ. ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΑ
1. Τζέι Κόβαν Μπράουν 1 1.85 1990 Κολλέγιο «Τέξας»
2. Ούρος Ντούβνιακ 1-2 1.90 1986 ΠΑΟΚ
3. Απόλλωνας Τσόχλας 1-2 1.89 1983 Ρέθυμνο
4. Ανδρέας Σιζόπουλος 1-2 1.90 1983 ΟΦΗ
5. Μάρκος Δουλγεράκης 2-3 1.92 1995 Ακαδ. Ρέθυμνο Aegean
6. Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ 2-3 1.92 1985 Φοίνιξ Χάγκεν
7. Αβραάμ Καλλινικίδης 3 1.97 1977 Ρέθυμνο
8. Δημήτρης Τσαρουχάς 3 1.97 1986 Ερμής Περάματος
9. Νίκος Αγγελόπουλος 4 2.05 1984 Καβάλα
10. Νταμίρ Λάτοβιτς 4-5 2.04 1980 Ρέθυμνο
11. Μπίλι Γουάιτ 4-5 2.03 1989 Κολλέγιο «Σαν Ντιέγκο Στέιτ»
12. Μπρεντ Πέτγουεϊ 4-5 2.04 1985 Ρέθυμνο
13. Άλφα Ντιαλό 5 2.10 1992 Πανερυθραϊκός
14. Γιώργος Γαλιώτος 5 2.09 1986 Ηλυσιακός

Προπονητής: Στέργιος Κουφός
Βοηθοί: Θανάσης Γιαπλές, Σταύρος Μυκονιάτης.
Γυμναστής: Βασίλης Μητσόπουλος
Φυσιοθεραπευτής: Μάρκος Τζωρτζινάκης
Μάνατζερ: Γιώργος Κούμουλος
Γενικός Διευθυντής: Τάσος Τριαντάφυλλος
Γιατρός: Παπουτσιδάκης Αντώνης
Φροντιστής: Γιάννης Σταυριδάκης


http://goodnet.gr/index.php?id=13,73072,0,0,1,0



Ρέθυμνο Aegean: Πήρε Γαλιώτο, κρατάει Γουάιτ!


Πλήρης ανατροπή των δεδομένων στον σχεδιασμό του Ρέθυμνο Aegean είχαμε χθες, με τους Ρεθυμνιώτες να ολοκληρώνουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν.

Νωρίς το μεσημέρι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο Κωστή Ζομπανάκη, έβαλαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και πήραν την οριστική απόφαση, για τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας, για να ολοκληρωθεί το φετινό πάζλ.

Η οριστική απόφαση ήταν να κινηθεί άμεσα το Ρέθυμνο Aegean για την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου, πράγμα το οποίο έγινε άμεσα και ο Έλληνας σέντερ θα φοράει την φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν. Η δεύτερη κίνηση ήταν να δώσουν και μία δεύτερη ευκαιρία στον Μπίλλυ Γουάιτ, διατηρώντας τον στο ρόστερ της ομάδας, αν και τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου.

Υπερτέρησαν τα εξαιρετικά στοιχεία που έχει ο Αμερικανός ψηλός, ο οποίος είναι θεαματικός αθλητής, με καλό σουτ και από μέση και μακρινή απόφαση. Αυτά τα στοιχεία είχαν αξιολογηθεί και στην αρχική συμφωνία, με το Ρέθυμνο Aegean να του δίνει συμβόλαιο δύο ετών. Τα προβλήματα που προέκυψαν την πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στο Ρέθυμνο, με μικροτραυματισμούς έδειχναν πως το Ρέθυμνο Aegean θα του έδειχνε την πόρτα της εξόδου. Τελικά, μετά από ώριμη σκέψη και τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΑΛΙΩΤΟΣ

Παίκτης του Ρέθυμνο Aegean και με την βούλα από χθες είναι ο Γιώργος Γαλιώτος, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ. Ο 26χρόνος σέντερ συμφώνησε για ένα χρόνο με το Ρέθυμνο Aegean και αναμένεται να πατήσει στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Γαλιώτο (26 ετών, 2.09, center) για έναν χρόνο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean.

Ο Γιώργος Γαλιώτος είναι γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 1986, έχει ύψος 2.09 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Τα τρία προηγούμενα χρόνια, ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Ηλυσιακού, έχοντας συνεργαστεί με τον Κουφό τη σεζόν 2009-2010. Την περυσινή χρονιά, ο Γαλιώτος αγωνίστηκε σε 19 από τα 24 παιχνίδια της Α1, σημειώνοντας 49 πόντους, δηλαδή 2.5 πόντους μ.ο. ανά ματς, σουτάροντας με 37% στις ελεύθερες βολές (11/30), 45% στα δίποντα (19/42), μαζεύοντας 35 ριμπάουντ (23 αμυντικά και 13 επιθετικά), δίνοντας 6 ασίστ, 4 τάπες και κάνοντας 6 κλεψίματα. Με αντίπαλο το Ρέθυμνο Aegean αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι του «Μελίνα Μερκούρη» για 5’52’’ χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ούτε ένα πόντο.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο στρατόπεδο της ομάδας, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του Στέργιου Κουφού. Από χθες το απόγευμα, μπήκε έστω και χαλαρά στο πρόγραμμα ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, ο οποίος την πρώτη του ημέρα στο Ρέθυμνο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί μιας και ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος από το υπερατλαντικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, ενώ για αύριο Κυριακή, ο Στέργιος Κουφός έχει χορηγήσει ρεπό στους παίκτες του. Άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα, οι οποίες θα συνεχιστούν στο Ρέθυμνο ως και την Τετάρτη. Την Πέμπτη το πρωί το Ρέθυμνο Aegean αναχωρεί για την Αθήνα, όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Αγία Παρασκευή την ίδια ημέρα, Ηλυσιακό την Παρασκευή και Περιστέρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN 2012 – 2013

ΠΑΙΚΤΗΣ Θ. ΥΨΟΣ ΕΤ. ΓΕΝ. ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΑ
1. Τζέι Κόβαν Μπράουν 1 1.85 1990 Κολλέγιο «Τέξας»
2. Ούρος Ντούβνιακ 1-2 1.90 1986 ΠΑΟΚ
3. Απόλλωνας Τσόχλας 1-2 1.89 1983 Ρέθυμνο
4. Ανδρέας Σιζόπουλος 1-2 1.90 1983 ΟΦΗ
5. Μάρκος Δουλγεράκης 2-3 1.92 1995 Ακαδ. Ρέθυμνο Aegean
6. Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ 2-3 1.92 1985 Φοίνιξ Χάγκεν
7. Αβραάμ Καλλινικίδης 3 1.97 1977 Ρέθυμνο
8. Δημήτρης Τσαρουχάς 3 1.97 1986 Ερμής Περάματος
9. Νίκος Αγγελόπουλος 4 2.05 1984 Καβάλα
10. Νταμίρ Λάτοβιτς 4-5 2.04 1980 Ρέθυμνο
11. Μπίλι Γουάιτ 4-5 2.03 1989 Κολλέγιο «Σαν Ντιέγκο Στέιτ»
12. Μπρεντ Πέτγουεϊ 4-5 2.04 1985 Ρέθυμνο
13. Άλφα Ντιαλό 5 2.10 1992 Πανερυθραϊκός
14. Γιώργος Γαλιώτος 5 2.09 1986 Ηλυσιακός

Προπονητής: Στέργιος Κουφός
Βοηθοί: Θανάσης Γιαπλές, Σταύρος Μυκονιάτης.
Γυμναστής: Βασίλης Μητσόπουλος
Φυσιοθεραπευτής: Μάρκος Τζωρτζινάκης
Μάνατζερ: Γιώργος Κούμουλος
Γενικός Διευθυντής: Τάσος Τριαντάφυλλος
Γιατρός: Παπουτσιδάκης Αντώνης
Φροντιστής: Γιάννης Σταυριδάκης



http://goodnet.gr/index.php?id=13,73072,0,0,1,0
gspara
Ανετοιμο το Ρεθυμνο και στο 2ο φιλικο,αυτη τη φορα με Ηλυσιακο.
Εγκλωβιστηκε στο αργο τεμπο του γηπεδουχου και δεν μπορεσε να παιξει το αγαπημενο του παιχνιδι με αιφνιδιασμους και 3ποντα σε ανοργανωτες αμυνες.Δεν αγωνιστηκε παλι ο Μπραουν.
Εξαιρετικοι Ντουβνιακ και Τσοχλας.Καρτερ και Γουαιτ τρομακτικα θεαματικοι οταν προσαρμοστουν θα δουμε απιστευτα highlight μαζι με τον ηδη γνωστο και μη εξαιρετεο Πετγουει.
Διαβαζω στα topic Ολυμπιακου και Παο να αναπολουν κατα καιρους τον Κουιντελ και τον Χαισλιπ.
Παιδια ξεχαστε τους.Δειτε ΑΓΟΡ!!!
gspara
Στην τελευταια φαση του σημερινου φιλικου με το Περιστερι τραυματιστηκε ο Μπιλι Γουαιτ.Εφαγε μια προσποιηση σε μακρινο σουτ του Πετρουλα,επεσε ατσαλα και χτυπησε στην μεση.Εμεινε κατω περιπου για 10λεπτα.Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει οταν ενσωματωθει ο Μπραουν.Κι'αυτο γιατι ο Τσοχλας κανει εντυπωσιακες εμφανισεις και σιγουρα του αξιζει η θεση του βασικου ασου.
reth1
QUOTE
Το Ρέθυμνο Aegean την δύσκολη εποχή που περνάμε σαν χώρα αλλά και σαν τόπος, αποφάσισε να αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με το όνομα «Ασίστ (βοήθεια) στην πόλη μας», σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο Ρεθύμνου, που σκοπό θα έχει την ανακούφιση απόρων συνανθρώπων μας, χρηματοδοτώντας δράσεις που θα έχουν αντικείμενο την σίτιση απόρων, την προμήθεια τροφίμων και φαρμάκων σε άνεργους και αναξιοπαθείς συμπολίτες μας.

Τα έσοδα απο το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο πρόγραμμα «Ασίστ στην πόλη μας» που θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.

Το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ για κάθε ημέρα αγώνων (δηλαδή για 2 αγώνες) ενώ θα διατεθούν και εισιτήρια 3 ημερών στην τιμή των 20 ευρώ και δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να κρατήσουν την θέση τους με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και του εισιτηρίου του τουρνουά.

Τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» είναι τα εξής:

Γραφεία Ρέθυμνο Αegean/ Aγγέλου Σικελιανού 9 Καλλιθέα Τ. 2831036279
ΜΑΡΟΥΔΑΣ/ Εθν. Αντιστάσεως Τ. 2831023609
BOTTLE SHOP/ Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη Τ. 2831030305
7DAYS/ mini market Ατσιπόπουλο
Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (κυλικείο)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «Π. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ»
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
14.00 Ρέθυμνο ΒΑ – Απόλλων Πάτρας (παίδες)
16.30 Επιμνημόσυνη δέηση, Έναρξη τουρνουά
17.00 Πανιώνιος – Ρέθυμνο Aegean
19.30 Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
14.00 Ρέθυμνο ΒΑ – Απόλλων Πάτρας (παίδες)
17.00 Πανιώνιος – Απόλλων Πάτρας
19.30 Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο Aegean

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου
14.00 Ρέθυμνο ΒΑ – Απόλλων Πάτρας (παίδες)
16.30 Ρέθυμνο Aegean – Απόλλων Πάτρας
18.30 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός


2ο Τουρνουά Πέτρος Οικονομάκης: "Ασίστ στην πόλη μας"

QUOTE
Οι συνθέσεις των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο 2ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης “Πέτρος Οικονομάκης” που διοργανώνει το Ρέθυμνο Aegean:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Έρικ Μακ Κόλουμ 1.85 γκαρντ USA
Νίκος Αργυρόπουλος 1.82 γκαρντ
Παναγιώτης Καπερώνης 1.85 γκαρντ
Γιάννης Θανόπουλος 1.91 γκαρντ
Κίτον Γκράντ 1.93 γκαρντ USA
Θανάσης Ζαφείρης 1.92 γκαρντ
Βλαντιμίρ Πέτροβιτς 2.00 φόργουρντ
Γιάννης Λιανός 2.02 φόργουορντ
Δημήτρης Λυμπέρης 2.00 φόργουορντ
Γκόρντον Κλάιμπερ 2.06 φόργουορντ USA
Σταύρος Δανιήλ 2.02 φόργουορντ
Λάρι Τέρνερ 2.10 σέντερ USA
Σέιν Γουόκερ 2.08 φόργουορντ / σέντερ UK
Ανδρέας Πελεκούδας 2.07 σέντερ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Άστον Γκιμπς 1.88 γκαρντ USA
Μάριος Μπατής 1.90 γκαρντ
Γιάννης Αθήναιου 1.96 γκαρντ
Νίκος Παππάς 1.95 γκαρντ
Σπύρος Μοτσένιγος 1.95 γκαρντ
Μάρκ Πέιν 2.01 γκαρντ / φόργουορντ USA
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς 2.01 φόργουορντ
Γιάννης Αθανασούλας 2.00 γκαρντ / φόργουορντ
Λάντον Μίλμπουρν 2.01 φόργουορντ USA
Στράχινγια Ντραγκίτσεβιτς 2.03 φόργουορντ Serbia
Κρις Μπούκερ 2.07 σέντερ USA
Βασίλης Καββαδάς 2.04 σέντερ
Γιώργος Μπόγρης 2.10 σέντερ

ΠΑΟ

Δημήτρης Διαμαντίδης 1.97 γκαρντ
Ρόκο Λένι Ούκιτς 1.96 γκαρντ Croatia
Βασίλης Ξανθόπουλος 1.90 γκαρντ
Ντάργουιν Κίτσεν 1.94 γκαρντ USA
Μάικ Μπράμος 1.96 γκαρντ / φόργουορντ
Γιόνας Μασιούλις 1.98 φόργουορντ Lithuania
Χάρης Γιαννόπουλος 2.00 φόργουορντ
Άντι Πάνκο 2.03 φόργουορντ USA
Κώστας Τσαρτσαρής 2.10 φόργουορντ
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης 2.05 σέντερ
Χίλτον Άρμστρονγκ 2.11 σέντερ USA
Γάιος Σκορδίλης 2.07 σέντερ
Νέστορας Κόμματος 2.04 φόργουορντ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Τζέικοβαν Μπράουν 1.85 γκαρντ USA
Ούρος Ντούβνιακ 1.90 γκαρντ Serbia
Απόλλων Τσόχλας 1.90 γκαρντ
Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ 1.93 γκαρντ USA
Ανδρέας Σιζόπουλος 1.92 γκαρντ
Μάρκος Δουλγεράκης 1.92 γκαρντ
Μπίλι Γουάιτ 2.01 φόργουρντ USA
Άκης Καλλινικίδης 1.97 φόργουορντ
Δημήτρης Τσαρουχάς 1.97 γκαρντ / φόργουορντ
Μπρεντ Πέτγουεϊ 2.04 φόργουορντ USA
Νταμίρ Λάτοβιτς 2.04 φόργουορντ / σέντερ Serbia
Γιώργος Γαλιώτος 2.10 σέντερ
Νίκος Αγγελόπουλος 2.05 σέντερ / φόργουορντ
Άλφα Ντιάλο 2.12 σέντερ


Οι συνθέσεις των ομάδων
reth1
Τέλος ο Κάρτερ από ΑΓΟΡ, κρατάμε από το τουρνουά που μόλις τελείωσε τα παρακάτω:

-φέτος είμαστε γεμάτοι ψηλούς (Λάτοβιτς, Αγγελόπουλος, Γαλλιώτος, Πέτγουει, Ντιάλο αλλά και Γουάιτ) για όλα τα γούστα
-ο ΤζέιΚοβαν Μπράουν είναι η καλαθομηχανή που είχαμε διαβάσει παντού. Θα κάνει πολλές κηδείες φέτος ο μικρός
-ο Γουάιτ ανταποκρίθηκε ως τριάρι καθως ειναι κατά 15 κιλα ελαφρύτερος από τα χρόνια του στο κολλέγιο και είναι άλλος παίκτης. Κέρδισε τον Κουφό και τη θέση του στην ομάδα.
-ο Ντούβνιακ είναι μια αναβάθμιση στη θέση του PG πίσω ή μαζί με τον Μπράουν. Ο Τσόχλας αρκετά ανεβάσμενος...
-στη θέση του Κάρτερ θα ήθελα ενα καθαρό γκαρντ αντι για 2-3αρο. Οι Γουάιτ-Καλλινικίδης με ολίγη από Τσαρουχα νομίζω αρκούν για το τρία. Αλλωστε θα έχουμε και πολλά three-guard σχήματα
benchwarmer
Δεν εχω εικονα του ΑΓΟΡ, αλλα απο αυτα που εχω διαβασει (και την εικονα που εχω απο τον ΤζΚοβαν απο το κολλεγιακο), ειναι μεν παιχταρας, αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση ασος. Και ο Ντουβνιακ δεν ξερω κατα ποσον ειναι επαρκης σε αυτον τον ρολο. Στη θεση του Αμερικανου που εφυγε, εγω προσωπικα θα επαιρνα καποιον καθαρο ασο, με εμπειρια απο το ελληνικο πρωταθλημα. Ο Κις πχ, η ο Μπλακνει (εστω και στα 36 του) θα ηταν εξαιρετικες επιλογες.
gspara
Δεν χρειαζεται ασο ο ΑΓΟΡ.Ειδα και τα 3 φιλικα στην Αθηνα.Ο Τσοχλας ειναι σουπερ!!!!!
Ο Γουαιτ ειχε ενα θεμα με τα τελειωματα του αλλα φαινοταν οτι ειναι θεμα αγχους και προσαρμογης.Ειναι σκυλι.Πολλη ενεργεια.
Στους ψηλους μονο ο Γαλιωτος δεν κολλαει στην ομαδα.Πολυ αργος.Δεν υπαρχει προβλημα ομως.
Ο Κουφος εχει τον τροπο του!
reth1
@ gspara Ενα "ντουβαρι" seven footer χρειαζεται για να μη σε πιανουν κοτσο οι ομαδες που τον εχουν... Περυσι καναμε μαγκα καθε σεντερ που περνουσε απο το Ρεθυμνο
@ benchwarmer γι αυτο ακριβως ειπα και εγω ενα καθαρο γκαρντ (1-2) αντι δυαροτριαρο τυπου Καρτερ
rchos
Οι λόγοι που έφυγε ο Κάρτερ ποιοι είναι?
gspara
QUOTE (reth1 @ Sep 24 2012, 01:48 ) *
@ gspara Ενα "ντουβαρι" seven footer χρειαζεται για να μη σε πιανουν κοτσο οι ομαδες που τον εχουν... Περυσι καναμε μαγκα καθε σεντερ που περνουσε απο το Ρεθυμνο
@ benchwarmer γι αυτο ακριβως ειπα και εγω ενα καθαρο γκαρντ (1-2) αντι δυαροτριαρο τυπου Καρτερ

Σωστα.Θα χρειαστει ομως και σκορ απτο ζωγραφιστο.Λατοβιτς-Αγγελοπουλος αρεσκονται στα 3ποντα.Ακομα και ο Πετγουει,εκτος αν βρει λιγο χωρο για το καρφωμα.Ο Ντιαλο δε νομιζω να παρει χρονο συμμετοχης τουλαχιστον για φετος.Κανεις δεν εχει παιχνιδι με πλατη.
reth1
QUOTE(rchos @ Sep 24 2012, 14:18 ) *
Οι λόγοι που έφυγε ο Κάρτερ ποιοι είναι?


ήταν αλλού για αλλού.. ασε που σερνόταν...
reth1
Έφυγε Γαλιώτος και έρχεται Τσιάρας απ' ότι λένε οι πληροφορίες!
gspara
QUOTE (reth1 @ Sep 28 2012, 00:15 ) *
Έφυγε Γαλιώτος και έρχεται Τσιάρας απ' ότι λένε οι πληροφορίες!

Τελειως διαφορετικοι παιχτες.Αμερικανος 5αρι και για τον γκαρντ που ελεγες reth1 υπαρχει και ο Γκαγκαλουδης.
gspara
ο Καρτερ επαιξε στο φιλικο με Παοκ.Μηπως ηταν απλα καμπανακι?
reth1
σήμερα δεν παίζει πάντως για να μη χρεωθούμε "αλλαγή"
Magnus92
QUOTE(reth1 @ Oct 2 2012, 19:38 ) *



Κακιστη κινηση για το Ρεθυμνο...

Ο Κομματος ξερουμε ολοι τι αγωνιστικο στυλ δινει σε μια ομαδα της ταξης του Ρεθυμνου: Δωστε μου τη μπαλα , κι εγω σουταρω απ το κεντρο αν χρειαστει...

Και φυσικα ας μην ξεχναμε και την συμπεριφορα του , η οποια μονο θετικη δεν ειναι για συμπαικτες και αντιπαλους...
benchwarmer
Πολυ καλη κινηση, ταιριαζει απολυτα στο μπασκετ που (πιστευω οτι) θελει να παιξει το Ρεθυμνο. Με εναν εμπειρο ασο αντι του Αμερικανου που εφυγε, πιστευω πανε δυνατα για τετραδα, και ας μην υπαρχει καθαρο σεντερ...
gspara
Διφορουμενες αποψεις.Εγω για να πω την αληθεια στο ακουσμα της ειδησης σκεφτηκα τα ιδια περιπου με τον Magnus92.
Ολα βεβαια θα φανουν στο παρκε.Προφανως ο Κουφος για να τον επιλεξει κατι θα ξερει.
nestoras kommatos
Μια χαρά παίκτης είναι ο Νέστορας, ακόμα και στα 35 του (αν και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, να πω την αλήθεια).

Πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει τον ΑΓΟΡ πολύ.
gspara
Τιποτα νεοτερο για τον 3ο ξενο?
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Oct 7 2012, 00:46 ) *
Τιποτα νεοτερο για τον 3ο ξενο?

Τελικά έμεινε ο Κάρτερ
alien-tour
Στο Ρέθυμνο ο Κόλιμον

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο παραλίγο παίκτης του Άρη, Κλιφ Κόλιμον. Ο αμερικανός γκαρντ θα προπονηθεί Κάποιες μέρες με την Κρητική ομάδα και εφόσον ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Από basketplus.gr

Πολύ καλή περίπτωση.Έχει λίγο θέμα με τα φάουλ αλλά πιστεύω οτι θα προσαρμοστεί.
gspara
Oριστικα τελος ο Μπιλι Γουαιτ.
gspara
Νομιζω οτι δεν υπαρχει πλεον καμμια αμφιβολια οτι ο ΑΓΟΡ διαθετει την καλυτερη ομαδα,τον καλυτερο κοουτς και τον καλυτερο Ελληνα πλειμεικερ!!!!!!!!!!!!!!!
Απολλωνας για Εθνικη!!!
oktaba
Πραγματικά το Ρέθυμνο διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Φάνηκε σήμερα στο μάτς με τον Πανιώνιο άλλωστε. Ο playmaker ο Τσόχλας
που ήταν κρυμμένος τόσο καιρό?
Είναι μεγάλος σε ηλικία?
stoklis
Αλλη μια νικη της ομαδας μας που διατηρηται ψηλα στη βαθμολογια

Ενα νεο που βγηκε!!

Φέρνει Χορν αντί του Μπράουν


Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Στέργιου Κουφού για την αντικατάσταση του Τζέι Κόβαν Μπράουν από τον Πάρις Χορν.


Ο Μπράουν βελτίωσε τις επιδόσεις του στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Πανιώνιο και Απόλλωνα Πάτρας, πετυχαίνοντας σε καθένα εξ αυτών 15 πόντους, παρόλα αυτά δεν πρόκειται να κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ της κρητικής ομάδας.

Ο Χορν, που όπως όλα δείχνουν θα τον αντικαταστήσει στην περιφέρεια του ΑΓΟΡ, έπαιξε πέρυσι στη γερμανική Γκέτινγκεν, αποκτώντας ευρωπαϊκή εμπειρία. Προσπάθησε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά κόπηκε από τους Μπόμπκατς και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη.


http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...yn.2026941.html
freelance
Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο!
Γίνεται καλή δουλειά εκεί κάτω στην Κρήτη! Μπράβο παιδιά.

Προχθές λίγο έλειψε να πάρει μεγάλη νίκη μέσα στην πυλαία! Θα ήταν ιστορική νίκη, άσχετα αν ο Παοκ δεν είναι όπως παλιά. Έχει όμως μια αξιόλογη και καλά προπονημένη ομάδα.
Στις λεπτομέρειες κρίθηκε.

Ελπίζω να συνεχιστεί με θέρμη όλη αυτή η προσπάθεια! Να είστε όλοι κοντά στην ομάδα.
leonkalf
Τι έπαθε ο Κουφός ρε παιδιά? Ξέρει κανείς?

Περαστικά στον άνθρωπο!
gspara
QUOTE (leonkalf @ Dec 27 2012, 18:45 ) *
Τι έπαθε ο Κουφός ρε παιδιά? Ξέρει κανείς?

Περαστικά στον άνθρωπο!

Σε μια φοβερη του συνεντευξη στο allstar Μαρτιου ειχε πει οτι αυτο που περασε το 2003 και εξακολουθει να περναει τον εφερε κοντα στο θανατο.Πιο πολυ ομως ανησυχησε οταν μερικα χρονια αργοτερα επαθε γαστρορραγια.
Γερα κοουτς!!Πρεπει να ολοκληρωσεις το θαυμα του Ρεθυμνου!!!!
leonkalf
Περαστικά να 'ναι ότι και να 'ναι...

Οπότε είναι κάτι πολύ σοβαρό.. sad.gif

Το μπάσκετ μπαίνει δε δευτερη και τρίτη μοίρα όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα.. Ο Θεός μαζί του.
gspara
Ευτυχως ο Πετγουει δεν μας αφησε για την Κινα!!!Θα ξενερωνα πολυ ασχημα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.