Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ Γυναικών 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
balou
Κύπελλο Γυναικών
Όμιλος Νότου
Α Φάση - 1η αγωνιστική (18/9/2011)
1.ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας-ΑΟ Τερψιθέα Γλυφάδας
2.ΑΟ Ελληνικού-ΑΣ Κώων Ιπποκράτης
3.ΠΑΣ Γιάννινα-ΓΣ Αγίας Παρασκευής
4.ΑΟ Σπόρτιγκ-ΓΣ Αμαρυλλίς
5.ΑΣ Απόλλων Πάτρας-ΑΓΕ Χαλκίδας
6.ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΑΣ Νίκη Λευκάδας
Α΄ Φάση-2η αγωνιστική (21/9/2011)
Οι νικητές των ζευγαριών 1 και 2 περνούν χωρίς αγώνα
13.Ν4-Ν6
14.Ν5-Ν3
Α΄ Φάση - 3η αγωνιστική (25/9/2011)
17.Ν13-Ν1
18.Ν2-Ν14
Β Φάση (20/11/2011)
21.ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ-ΑΟ Αστήρ Εξαρχείων
22.Πανιώνιος ΓΣΣ-ΔΑΣ Άνω ΛΙοσίων
23.Ν17-ΓΑΣ Απόλλων Πτολεμαϊδας
24.Ν20-Παναθηναϊκός ΑΟ
25.ΠΑΟΚ-ΑΕ Εσπερίδες Καλλιθέας
26.ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς-ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου
27.Ν19-Αθηναϊκός ΑΣ
28.ΑΣ Άρης Θεσσσαλονίκης-Ν18
Γ Φάση (5/2/2012)
29.Ν23-Ν22
30.Ν26-Ν24
31.Ν28-Ν27
32.Ν25-Ν21
*Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί 7-8 Απριλίου 2012.
Alexws
Τα ζευγάρια Πανιώνιος - Εσπερίδες και Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός έβγαλε η κλήρωση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ.

Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των γυναικών θα διεξαχθεί στο 3ο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:


6 Απριλίου

Πανιώνιος - Εσπερίδες (18:00)
Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός (20:00)

8 Απριλίου

Μικρός τελικός: 18:00
Μεγάλος τελικός: 20:00

Πηγή: www.womensports.gr
magickaminia
Στις 6 και 8 Απριλιου ειναι στη Ζοφρια η μοναδικη ευκαιρια για το γυναικειο μπασκετ να γεμισει επιτελους ενα γηπεδο 2.000 θεσεων με κοσμο. Ευχομαι να μην την καταστρεψουν οι φανατικοι οπαδοι των οργανωμενων φιλαθλων των ομαδων. Οσοι πανε στο γηπεδο πρεπει να πανε για να χειροκροτησουν τα κοριτσια. Προγνωστικα δεν θελω να κανω αλλα θεωρω οτι στην παρουσα φαση και λογω της ιδιομορφιας του Κυπελλου και οι 4 ομαδες εχουν δικαιωμα στην κατακτηση του τιτλου με ελαφρο προβαδισμα του Αθηναικου. Ευχομαι να γινουν ωραια παιχνιδια. blove.gif
Near_5
Aπ' ότι πληροφορήθηκα ο Παναθηναϊκός ζήτησε 1300 (!!) εισιτήρια ... ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και να ευχαριστηθούμε μπάσκετ.
magickaminia
Καλε μου φιλε ή φιλη αυτο το γεγονος και μονο πρεπει να σε ικανοποιει γιατι οι ομαδες θα παιξουν σε ενα πραγματι γεματο γηπεδο. Ειναι χαρα για τον αθλητη να παρουσιαζει την προσπαθεια του σε γεματα γηπεδα. Ελπιζω το επιπεδο ολων των οργανωμενων φιλαθλων να ειναι ευπρεπες και σε ηθικα ορια. Η βασικη διαφορα του ανδρικου απ το γυναικειο μπασκετ ηταν παντα για μενα οτι τα κοριτσια δεν πρεπει να γινονται αντικειμενο υβρεων και χλευασμου απο οποιονδηποτε. Ειμαι σιγουρος οτι οι οπαδοι θα το σεβαστουν, αλλωστε πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ολα αυτα τα χρονια δεν υπηρξαν στο χωρο ιδιαιτερα εκτροπα. Εγω θα χαρω πολυ να δω οικογενειες με μικρα παιδια να καθονται διπλα διπλα με τους λεγομενους βαμμενους οπαδους τοσο του Πανιωνιου οσο και του Παναθηναικου. Γιατι γνωριζω οτι ουτε ο Αθηναικος ουτε οι Εσπεριδες εχουν αυτο που λεμε οργανωμενες θυρες πολυπληθεις. Ραντεβου στη Ζοφρια και ολα θα πανε καλα. blove.gif
magickaminia
Χθες στη Ζοφρια εγινε ισως ο πιο αμφιρροπος αγωνας της φετινης περιοδου σε ολες τις διοργανωσεις αναμεσα σε Αθηναικο και Παναθηναικο. Τελικος νικητης η ομαδα του Βυρωνα εκμετταλευομενη κυριως την εμπειρια της και την ευστοχια της. Ο ΠΑΟ ηταν ιδιαιτερα ανταγωνιστικος αλλα δεν ειχε το τροπο να κανει την υπερβαση. Θα σταθω σε 2 γεγονοτα. Πρωτο την υπερ του δεοντος κοσμια συμπεριφορα των οπαδων του ΠΑΟ που βρεθηκαν στο γηπεδο και στηριξαν την ομαδα τους απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο. Δευτερο την συμμετοχη της Κ.Σωτηριου στον αγωνα. Ο κανονισμος παιδειας ολων των διοργανωσεων της Καλαθοσφαιρισης αναφερει ρητα οτι για να συμμετασχεις σε αγωνα πρεπει να εχεις θεωρημενο δελτιο απο την ΕΟΚ , η Κατερινα ειχε; Αν δεν υπαρχει δελτιο ο αγωνας πρεπει να κατακυρωθει με σκορ 20-0 υπερ της ομαδας που καταθετει την ενσταση κακης συμμετοχης. Αν η ενσταση απορριφτει απο δω και μετα με μια απλη συμφωνια των σωματειων θα μπορει να παιζει σαν γκεστ σε παιχνιδι ακομη και μια σταρ του αμερικανικου μπασκετ που θα την δανειζομαστε για ενα αγωνα. Επαναλαμβανω αν η Σωτηριου επαιξε χωρις δελτιο απο την ΕΟΚ ο κανονισμος ειναι σαφης. Ζητειται απαντηση..... Διαφορετικα μιλαμε για μια ακομη μαυρη σελιδα στην ιστορια του γυναικειου μπασκετ. blove.gif
Near_5
Οντως οι 300 περίπου φίλαθλοι του Παναθηναικού ήταν άψογοι χθες στον ημιτελικό. Δημιούργησαν πολύ καλή ατμόσφαιρα υπέρ της ομάδας τους, την οποία νομίζω και βοήθησαν σημαντικά κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό όσο θα θέλαμε, το "καθάρισε" η Λύμουρα δίνοντας λύσεις σε "κρίσιμες" στιγμές του παιχνιδιού. Η Ντέλβα καλύτερη του ΠΑΟ, δεν είχε αντίπαλο κάτω από τα καλάθια όσο αγωνίστηκε.

Αθηναϊκός - Εσπερίδες ο τελικός την Κυριακή στις 8 το βράδυ !
Near_5
Μέτριο παιχνίδι σήμερα στον τελικό όπου ο Αθηναϊκός επικράτησε της Ουίλλιαμς, .... των Εσπερίδων ήθελα να πω με σκορ 57-50 και κατέκτησε το 3ο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας. Η Ολγα Χατζηνικολάου σήμερα ήταν η καλύτερη του Αθηναϊκού, αναδείχθηκε και MVP, η Ουίλλιαμς ήταν η κορυφαία των Εσπερίδων. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου 88-72 και κατέλαβε την 3η θέση.
kalathosfaira
Κακός από άποψη θεάματος και σκορ ο τελικός, αλλά αμφίρροπος. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς τον παρακολουθήσατε από την τηλεόραση αλλά θέλω να μου σχολιάσετε λίγο τη μετάδοση του αγώνα. Πώς σας φάνηκε??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.