Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το αύριο του Παναθηναικού....
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Anxel
Ήττα λοιπόν από την Μακάμπι χτες και πλέον μας μένουν τα playoff του Ελληνικού πρωταθλήματος...Εκεί που πιστεύω οτι δεν θα έχουμε καμία απολύτως δυσκολία και εύκολα θα σηκώσουμε και την φετινή κούπα...Όπως και να το κάνουμε μπορεί η ομάδα να μην διαθέτει και την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα σκαλί παραπάνω...

Απλά νομίζω οτι θα πρέπει το Καλοκαίρι να γίνει ένας σούπερ προγραμματισμός εκ μέρους διοίκησης και προπονητικού team...Θα πρέπει ο Παναθηναικός να ενισχυθεί εκεί που πρέπει και χρειάζεται για καταφέρει του χρόνου να φτάσει και πάλι στην κορυφή στο final-4 της Πράγας...

Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος όλων...Να ξανασηκώσουμε την κούπα στην Πράγα...Και για να γίνει αυτό πιστεύω οτι:

1)Θα πρέπει επιτέλους να ενισχύσουμε την frontline μας...Δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναικός που είχε κάποτε Βράνκοβιτς,Ράτζα,Ρέμπρατσα εδώ και 3 χρόνια από την φυγή του Παπαδόπουλου και μετά να μην έχει καθαρόαιμο σέντερ...Τότε να φανταστείτε είχαμε και έναν Πετσάρσκι ή έναν Μπέρκ για αναπληρωματικούς αυτών...Φέτος δεν είχαμε ούτε παίκτη σαν τον Μπέρκ...Ο Φεμέρλινγκ δεν κάνει...Είναι άτσαλος και άτεχνος...Οι Μπατίστ,Τσαρτσαρής,Μπάξτερ όπως και να το κάνουμε δεν είναι καθαρόαιμα 4άρια...Από την άλλη εγώ είδα χτες οτι ο Τσαρτσαρής είναι και αδύναμος να παίξει απέναντι σε ένα δυνατό 4άρι...Έτσι χρειαζόμαστε εδώ και τώρα 2 centers...Ένας σούπερ που θα είναι ο βασικός μας και έναν αναπληρωματικό αυτού...

2)Παίκτης ηγέτης...Ένας παίκτης που λείπει από τον Παναθηναικό από την φυγή Ντέγιαν και μετά...Μπορεί όλοι να λένε οτι αυτοί οι παίκτες θέλουνε μια μπάλα μόνοι τους αλλά πολλές φορές είναι αναγκαίοι...Έτσι νομίζω οτι θα πρέπει να αποκτηθεί ηγέτης είτε λέγεται Ντέγιαν είτε λέγεται κάπως αλλιώς και είναι Αμερικάνος...

3)Αμερικάνοι παίκτες ίδιας κοπής...Δεν ξέρω αλλά εγώ θέλω στην ομάδα ένα 2-3αράκι Αμερικάνο πραγματικό πυροβόλο...Έναν παίκτη σε στύλ Ντομερκάντ ή Πάρκερ που να μπορεί τις κατάλληλες στιγμές να βάλει πολύτιμους πόντους...Να πάρει την ομάδα πάνω του...Να βάλει σε ένα ματς 30 πόντους...Και εμείς διαθέτουμε 2 παίκτες ίδιας κοπής εκεί...Και ο Μπατίστ και ο Μπάξτερ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...Και μάλιστα ο δεύτερος δεν χρησιμοποιείται και πολύ...Για ποιό λόγο αποκτήθηκε μετά?Και φυσικά ο Μπατίστ δεν είναι 5άρι...

Οι Γιαννακοπουλαίοι το δήλωσαν οτι το Καλοκαίρι θα ενισχυθούμε όσο πρέπει και χρειάζεται...Νομίζω οτι θα βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη για τα καλά...Και η αρχή
θα πρέπει να γίνει με Ντέγιαν,σέντερ και Αμερικάνο...
dizzy_fingers
Υπάρχουν πολλών ειδών τούρτες, τούρτα σοκολάτα, τούρτα παγωτό, τούρτα με τρούφες... Κάθε μία από αυτές είναι πολύ νόστιμη αλλά αν συνδιάσεις δυο μαζί, θα πάρεις ένα γλυκό που θα σε λιγώσει στην καλύτερη και θα σε στείλει στην τουαλέτα στη χειρότερη...

Εσύ όπως τα λες εδώ, δε θέλεις μία νόστιμη τούρτα που θα σου αφήσει την καλύτερη δυνατή γεύση, αλλά μία τούρτα που θα τα έχει όλα!
Και σοκολάτα και παγωτό και τρούφες και σιρόπια και κανά μπακλαβά άμα λάχει biggrin.gif.
Αυτό όμως που θα πάρεις αν συνδιάσεις αυτά τα υλικά δε θα είναι τούρτα αλλά...δολοφόνος διαβητικών!!!

Έτσι, δεν πιστεύω ότι θέλουμε και Ντέγιαν, και ψηλό, και αμερικάνο στην ομάδα για του χρόνου.
1) Ο αμερικάνος, όπως τουλάχιστον τον σκέφτεσαι εσύ, θα χαλάσει όλη τη συνταγή Ομπράντοβιτς καθώς θα θέλει μία μπάλα μόνος του (και αν είναι να τον παροπλίσεις και να τον βάλεις στον πάγκο, τότε γιατί να τον πάρεις? τόσους σκόρερ έχεις). Αν είναι και δύο...άντε βόλεψέ τους με τον Λάκοβιτς στην πεντάδα.

2) Ο ηγέτης στυλ Μποντιρόγκα ασφαλώς και είναι απαραίτητος σε κάθε ομάδα...αλλά για να σκεφτούμε λίγο για τι τον θέλουμε και που μπορεί να μας χρησιμεύσει.
Τον θέλουμε για τα τελευταία σουτ? Πόσες φορές φέτος πήρε ο Λάκοβιτς πάνω του φάσεις που καίγανε πιο πολύ κι από γυμνή φωτογραφία της Beyοnce? Πολλές...και αν θυμάμαι καλά, μια χαρά μας ξελάσπωσε το παιδί. wink.gif
Μήπως τον θέλουμε για να βάζει 20άρες σε μεγάλα παιχνίδια που θα τον χρειαζόμαστε? Χθες είδα έναν δαιμονισμένο Διαμαντίδη να βάζει ακόμα και τρίποντα με το χέρι του αμυντικού κολλημένο στο πρόσωπό του και να τελειώνει με 16 π., έναν κρυμμένο όλη τη χρονιά Κουτλουάι να τελειώνει το παιχνίδι με 17 πόντους και 4/8 τρίποντα, και έναν Χατζηβρέττα που περνάει μία από τις χειρότερες σεζόν του φέτος να δίνει το έναυσμα για το come back, όχι με τα καλάθια του, αλλά με την εκπληκτική του χθεσινή άμυνα!
Νομίζω πως επαναλαμβάνουμε συνεχώς το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πιο πλήρεις ομάδες στην Ευρώπη, τόσο που πια έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει αυτό...
Αν όχι όλοι, η πλειοψηφία των παιχτών που απαρτίζουν την 12άδα του Ομπράντοβιτς είναι έτοιμοι να προσφέρουν αυτό που θα έκανε ο κάθε Μποντίρογκα σε σταθερή βάση.
Θα μου πείτε τότε "αφού είχαμε παίχτες που μπορούν να παίξουν μεγάλα παιχνίδια και να παίξουν ηγετικό ρόλο γιατί χάσαμε χθες?".
Εγώ πιστεύω ότι είχαμε την υπέρβαση, αλλά όχι τη βάση...
και έτσι πάμε στο 3)


3) Ακόμη και ο Στήβι Γουάντερ είδε φέτος ότι η έλλειψη ενός καλού ψηλού στοίχησε αρκετά στον Παναθηναϊκό και πολύ περισσότερο στο παιχνίδι που αυτός τον χρειαζόταν περισσότερο...στον χθεσινό ημιτελικό.
Δεν είναι θέμα διαφοράς προπονητικής νοοτροπίας από τότε που πήραμε ευρωπαϊκό τελευταία φορά με ψηλό στη σύνθεσή μας, αφού ο Ομπράντοβιτς ήταν κόουτς και στη Θεσσαλονίκη με τον Ρέμπρατσα και στη Μπολόνια με τον Παπαδόπουλο.
Ούτε είπε ποτέ ο Ζέλικο κάτι τέτοιο, καθώς στην τελευταία του συνέντευξη όταν ρωτήθηκε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει ψηλό δεν απάντησε ότι "δεν χρειαζόμαστε ψηλό" αλλά "δεν υπάρχουν καλοί ψηλοί" (κάτι που δεν πιστεύω ότι ισχύει, αλλά ούτε μάνατζερ είμαι ούτε προπονητής για να γνωρίζω τι ελεύθερο κινείται στην αγορά).
Αυτό που ζητάει ο κόσμος του παναθηναϊκού...αυτό που δεν αρνείται ο προπονητής του παναθηναϊκού...αυτό που χρειάζονται οι παίχτες του παναθηναϊκού (για να μπαίνει η μπάλα στη ρακέτα...για να μη χάνονται εύκολα τα αμυντικά ριμπάουντ...για να ελευθερώνονται οι περιφερειακοί) είναι το ίδιο βασικό συστατικό που χρειάζεται μία ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.
Ένα καλό πεντάρι.

Υπάρχει λόγος που το άθλημα λέγεται "άθλημα των ψηλών" και σίγουρα αυτός δεν είναι τα 2μετρα playmaker... wink.gif


Φέτος λοιπόν, που φτάσαμε στο final four, το κέρδος δεν ήταν μόνο η επαναφορά μίας ελληνικής ομάδας στις 4 κορυφαίες της ευρώπης, αλλά και το γεγονός ότι μετρηθήκαμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες(θα μετρηθούμε και αύριο ασφαλώς)...σε ομάδες που όπως και να το κάνουμε έχουν καλύτερους παίχτες....και είδαμε τις δυνάμεις μας, το που μπορούμε να φτάσουμε και το τι έχουμε σε σχέση με αυτούς.
Έτσι, θα ξέρουμε καλύτερα τι θα πάρουμε το καλοκαίρι ώστε να τους φτάσουμε και ασφαλώς ξεπεράσουμε...κάτι που δεν θα συμβεί για πρώτη φορά.

Γι'αυτό λοιπόν, το λόγο, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους προέδρους Γιαννακόπουλους όσον αφορά το θέμα (δυστυχώς μόνο σε αυτό...αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση) της ενίσχυσης το καλοκαίρι...

...ότι θα μας πάρουν επιτέλους έναν καλό ψηλό! biggrin.gif
miltos
Καλοί ψηλοί υπάρχουνε. Το θέμα είναι για μένα λίγο πιο πολύπλοκο.
Ο Παναθηναικός καθαρίζει εύκολα σχετικά, όπως είναι, το Ελληνικό πρωτάθλημα. Άρα η όποια ενίσχυση πρέπει να γίνει είναι για την επόμενη Euroleague και πιο συγκεκριμένα για το FF της Πράγας.
Δε ξέρω όμως κατά πόσο οι Γιαννακόπουλοι θα βάλουν το χέρι ΠΟΛΥ βαθιά στην τσέπη την επόμενη χρονία αφού το προιον που λέγεται μπασκετικός Παναθηναικός δεν έχει ανάλογη αγοραστική αξία στην Ελλάδα.
Αρκούμαστε να παίρνει η ομάδα το πρωτάθλημα κάθε χρόνο?
Αρκούμαστε να μπορεί να φτάνει εύκολα ή δύσκολα στα FF?
H' θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα πρότυπο που να συνεχίζει να αφήνει ιστορία στο Ευρωπαικό μπάσκετ?
Μας νοιάζει αν και του χρόνου κάνουμε καλό τζίρο (και εννοώ ΚΑΛΟ) μόνο στο TOP 16?
Νομίζω πως αν τα δυο αδέρφια απαντήσουν αυτά τα ερωτήματα το καλοκαίρι θα γίνουν οι ανάλογες κινήσεις.
Anxel
Aπό sportfm.gr:

Οι φήμες για επιστροφή του Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ειδικά μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, από την Μακάμπι, στον ημιτελικό του φάιναλ-4 της Μόσχας, έχουν «φουντώσει» για τα καλά. Μάλιστα, ο «Ντέκι», με δηλώσεις τους σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας, αποκάλυψε, πως έχει πρόταση από ομάδα εκτός Ισπανίας.

«Έχω πρόταση από το εξωτερικό. Θα την εξετάσω και θα δω τι θα κάνω. Το παν για εμένα δεν είναι το οικονομικό, αλλα οι στόχοι μου. Με την Μπαρτσελόνα δεν είχαμε καμία επαφή, μέχρι τώρα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν, μόλις τελειώσει η χρονιά», τόνισε ο Μποντιρόγκα.

Το σίγουρο είναι ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του «Μποντ», στον Παναθηναϊκό. Το αν θα γίνει αυτό, θα το δούμε το καλοκαίρι. Άλλωστε το «τριφύλλι» έχει ανάγκη από έναν παίκτη- αστέρι και ο Σέρβος αποτελεί την ιδανική περίπτωση. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μποντιρόγκα αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς της ομάδας και για αυτόν η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι του.

----------------------------------------------------------

TA NEA:

Yποσχέθηκε σεισμό...

«Το καλοκαίρι θα πέσουν τα μάρμαρα». H επιστροφή του Παναθηναϊκού στα φάιναλ φορ (ξανά) άνοιξε την όρεξη του Θανάση Γιαννακόπουλου για ομάδα-οδοστρωτήρα. Ο αντιπρόεδρος της KAE Παναθηναϊκός φαίνεται πως με την παρουσία της ομάδας στην τελική φάση αντελήφθη διαφορετικά το οπλοστάσιο που διαθέτουν η ΤΣΣΚΑ και η Μακάμπι και χθες δήλωνε αποφασισμένος να φέρει στο ΟΑΚΑ «δύο μεγάλα ονόματα».

«Έχω δύο παίκτες στο μυαλό μου με τους οποίους πιστεύω ότι, αν έρθουν, θα πέσουν τα μάρμαρα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της KAE παραδέχθηκε πως ένας εκ των δύο παικτών που έχει στο μυαλό του είναι ο Ντέγιαν Μποντίρογκα. Όσο για τον έτερο... καταστροφέα μαρμάρων, ο κ. Γιαννακόπουλος αρνούνταν πεισματικά να αναφέρει οτιδήποτε. Ας κρατήσουμε όμως το όνομα του Ματσιγιάουσκας...

Mάτσε και Ντέγιαν?Πολύ καλό μου ακούγεται...Λέτε όμως στο βάθος του μυαλού του Θανάση να βρίσκεται ο Πέτζα?
Warrior
Oτι ο Παναθηναικος χρειαζεται σεντερ το ξερουν πλεον και τα παιδακια.Ηταν το
μεγαλυτερο λαθος του καλοκαιριου η μη αποκτηση του και ποτε δεν το καταλαβα.
Και δεν πιστευω οτι δεν υπαρχουν!

Αλλωστε αν δεν υπηρχαν,δεν θα ειχε προβλημα ο Παναθηναικος στο f4 και σε αλλους
αγωνες..αφου δεν θα ειχε να αντιμετωπισει καποιον καλο. wink.gif

Τα ερωτηματα που θετει ο miltos ειναι πολυ σωστα.

Προσωπικα πιστευω,οτι το τι θα κανουν οι Γιαννακοπουλοι θα εξαρτηθει απο το πως
θα κινηθει γενικοτερα η ελληνικη αγορα ρο καλοκαιρι,καθως ο Παναθηναικος οπως
και να το κανουμε ειναι αναποσπαστο κομματο της.

Τα μεγαλα λογια δεν νομιζω οτι χρειαζονται απο αυτους,καθως και περυσι ειχαν πει
παρομοια αλλα δεν καλυψαν τις χτυπητες αδυναμιες της ομαδας τους.

Αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι θα επαναλαβουν τα ιδια λαθη βεβαια,απλα
δεν νομιζω οτι χρειαζονται.
harris
ο Γιαννακοπ ειπε οτι θα παρει παικτη που θα κανει την διαφορα....τον Κομματο εννοει.....εκανε την διαφορα στο πρωτο ημιχρονο του τελικου....
Warrior
Οχι οτι θα τον χαλαγε και τοσο...

Γιατι ο Παπανικολαου τι προσφερει εξαλλου???
Αλλα αυτον τον πηρε για να την σπασει στον Ολυμπιακο!! ohmy.gif 68.gif
harris
....οπως ειπαμε και στο μιτινγκ....εεεμμμμμ...
greece4
ε οχι κ δεν υπαρχουν centers!! το ονομα παπαδοπουλος σας λεει μηπως κατι?...

(οχι οτι θα ηθελα να παει στον παο, γιατι φυσικα δε με ενδιαφερει να κανει ο παο ακομη καλυτερη ομαδα...)
αλλα ο λαζος ειναι ενα πολυ καλο πενταρι, και τον ξεχνουν μερικοι...
harris
ο Λαζος ειναι κατα την αποψη μου ο καλυτερος σεντερ στην Ευρωπη....και ειδικα μετα τους Ολυμπιακους ,το πιστευω ακομη περισσοτερο......θυμαστε τι εκανε στον Ντανκαν???
greece4
ειναι οντως παρα πολυ καλος χαρη.. κ απορω πως και επελεξε να παει σε μια ομαδα που δν επαιζε euroleague... σιγουρα ηταν καλα τα λεφτα βεβαια, αλλα νομιζω οτι κ αλλου θα μπορουσε να βρει καλη προταση...
Warrior
Tου χρονου δεν θα ειναι η Ντιναμο στην Ευρωλιγκα?

Ακουω μαλιστα οτι θα ενισχυθει και εχει ως στοχο να αμφισβητησει τα πρωτεια της
ΤΣΣΚΑ...
greece4
δεν ξερω.. ποσες ομαδες απο τη ρωσσια θα παιζουν του χρονου EL? φετος επαιζε μονο η cska, του χρονου δε θυμαμαι... αν ξερει κανεις πω μπορουμε να το βρουμε αυτο.. (εχει να κανει με την EL)... κ φετος ηθελε να αμφισβητησει τα πρωτεια της cska, γι'αυτο κ εχει μεγαλο μπατζετ για ομαδα εκτος ευρωλιγκα...
harris
γιατι να ειναι ευρολιγκα ?αφου δεν προκειται να παρει πρωταθλημα.....ο Λαζος του χρονου θα παιζει σε μεγαλη ομαδα της Ευρωπης ,αν οχι στο ΝΒΑ.....ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ...
greece4
αυτο λεω... υπαρχουν καποιοι περιορισμοι για το ποσες ομαδες εχει καθε χωρα στην ευρωλιγκα, ετσι?... αν απ'τη ρωσια παιζει μονο η πρωταθλητρια, τοτε ειναι σχεδον αδυνατον να μην ειναι η cska (εχει κανει ηδη το 2-0 απεναντι στην ουραλ, κ να χασει καποια παιχνιδια τωρα -παιζουν την ερχομενη παρασκευη-σαββατο και δευτέρα- δε νομιζω οτι υπαρχουν βασιμες πιθανοτητες να μην το παρει...
Warrior
Οντως λαλακια εγραψα!!

Μια ομαδα ειναι στην Ευρωλιγκα του χρονου απο Ρωσια και δυο στο Uleb Cup!
Ειναι στην ενοτητα του Ευρωπαικου μπασκετ(οχι να το παινευτουμε...)

Kαι να φανταστειτε οτι εγω το ειχα ποσταρει!! blink.gif biggrin.gif
rolleyes.gif

Παντως ειναι αδικο!
greece4
γιατι ειναι αδικο?...
Warrior
Δεν σου εθιξα την ομαδα εσενα,αμαν..αμεσως!! biggrin.gif
tongue.gif

Δεν ειναι αδικια να εχει δυο ομαδες η Γαλλια,ας πουμε,και μια η Ρωσια πλεον
στην Ευρωλιγκα??huh.gif
wink.gif
greece4
εχεις δικιο σ'αυτο...
κ μαλιστα ομαδες που αποκλειονται απο την 1η φαση...
δε θεωρησα οτι "μου εθιξες την ομαδα"! lol
απλα δν καταλαβα τι εννοουσες κ ρωτησα.. wink.gif
dizzy_fingers
Άσχετο:
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ποιές ομάδες έχουν συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα για του χρόνου?

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα για την Αδριατική λίγκα.
greece4
μηπως στο ευρωπαικο μπασκετ? (κατι ανεφερε προηγουμενως ο warrior)...
dizzy_fingers
Εκεί λέει πόσες ομάδες θα συμμετέχουν αλλά όχι ποιές (έχουν συμβόλαιο με την Uleb).
harris
εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας λεω εγω....
Warrior
Aπο Αδριατικη Λιγκα θα ειναι 3 οι ομαδες.Το πρωταθλημα το πηρε η Χεμοφαρμ
απεναντι στην Παρτιζαν.

Στην 3η θεση ισοβαθμησαν οι OΚΚ Βελιγραδιου Ολυμπια Μ. και Ζελεζνικ.
Ιδιες νικες ειχαν με την Παρτιζαν.
Την 3η θεση πιθανοτατα εχει η OΚΚ Βελιγραδιου που αν δεν κανω λαθος ειναι μια
πολυ ιστορικη ομαδα της Σερβιας και ηταν στον ομιλο του Ηρακλη και της Ολυμπιας
στην FEL.
dizzy_fingers
Στο site της αδριατικής λίγκας έχει αυτήν ως την τελική κατάταξη:

1. Hemofarm
2. Partizan
3. Zvezda

Αλλά κάπου διάβασα ότι η Ολύμπια Λιουμπλιάνας έχει συμβόλαιο με την Uleb..
Αν είναι έτσι, τότε βγαίνουν Ολύμπια, Χέμοφαρμ και Παρτιζάν...
Αλλά θέλω να σιγουρευτώ πρώτα ποιές ομάδες έχουν συμβόλαιο.
Warrior
Kαι επι την ευκαιρια...την FEL κατεκτησε η Ντιναμο Αγ. Πετρουπολης(απο Ρωσια παλι...)
dizzy_fingers
45.gif

Κοίτα πάλι τώρα...η αρετή της υπομονής σου είναι γνωστή μήπως?
harris
οκ ,το απεσυρα
dizzy_fingers
40.gif

Δε σβήνουμε τόπικ ή ποστ έχουμε πει torture.gif ....
Τα ποστ είναι η ζωντανή ιστορία του φόρουμ και δεν πρέπει να σβήνονται ακόμα και αν είναι δικά μας(άλλο αν έχεις κάνει ένα ποστ και προτού προλάβουν να το δουν άλλοι, το σβήνεις, ή όταν έχεις κάνει double posting).

Με λίγα λόγια, άντε να καταλάβει κανένας το νόημα του τελευταίου σου ποστ χωρίς το άλλο που έσβησες wink.gif.
Anxel
Ένα πολύ σοβαρό λάθος από πλεύρας Ομπράντοβιτς ήτανε η μη χρησιμοποίηση του Λάζαρου το 2002...Παρολαύτα ο Λάζος με τους 14 πόντους του στον τελικό σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση της κούπας...Αν δεν ήτανε ο Λάζαρος πιθανόν και θα είχαμε χάσει...Και αυτόν τον παίκτη με το τόσο μεγάλο ταλέντο που είχε και συνεχίζει να έχει ο Παναθηναικός τον έχασε...Αν τον είχαμε τώρα ούτε προβλήματα στην θέση του σέντερ θα είχαμε ούτε θα χρειαζόνταν να ψάχναμε σαν τρελοί για σέντερ αυτό το Καλοκαίρι...

Συμφωνώ για Παπανικολάου...Αυτός ο παίκτης ούτε πρόσφερε ούτε αναμένεται να προσφέρει τίποτα στον Παναθηναικό...Όταν είχα διαβάσει οτι τον έκλεισε ο Παύλος τα είχα πάρει κρανίο...Ο γαύρος θα φορούσε την φανέλα του Παναθηναικού...ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!600.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ!!!
harris
40.gif σωστα .....
65.gif σορρυ
Warrior
Αν και νομιζω οτι το εχουμε ξεσκισει το τοπικ..offtopic.gif ...
rolleyes.gif

Η Αδριατικη Λιγκα εχει αναβαθμιστει φοβερα,αν σκεφτουμε οτι Σερβια,Κροατια και
Σλοβενια δεν δινουν ομαδες στην Ευρωλιγκα..και δινει 3 η Αδριατικη...
harris
offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif
dizzy_fingers
QUOTE
Η Αδριατικη Λιγκα εχει αναβαθμιστει φοβερα,αν σκεφτουμε οτι Σερβια,Κροατια και
Σλοβενια δεν δινουν ομαδες στην Ευρωλιγκα..και δινει 3 η Αδριατικη...


Ναι όντως, warrior, το έχεις παρατραβήξει πια..ξεκόλλα!

fast.gif


Άγγελε, αυτό με τον παπανικολάου μου θυμίζει την κίνηση ενός κακομαθημένου παιδιού που παίρνει όλα τα μπισκότα στο πιάτο του μόνο και μόνο για να τα έχει αυτός και να μην τα φάει κανείς άλλος...
Τσάμπα τα (πολλά) λεφτά...
Anxel
Τώρα που κολλάνε ρε παιδιά αυτά που λέτε για την Αδριατική Λίγκα στο τόπικ για το αύριο του Παναθηναικού?Έλεος δηλαδή...
Warrior
tongue.gif tongue.gif


Οχι θα συζηταω για τον Παπανικολαου..........

24.gif
harris
Εγω το ειπα....
Anxel
Χάρη σε όλα σου τα post πάντως είσαι λαλίστατος...Warrior φυσικά και θα συζητάμε για τον παίκτη με το νο6 από την στιγμή που παίρνει αρκετά χρήματα και δεν παίζει καθόλου...Αφού δεν μπορεί να προσφέρει καθόλου ας φύγει αυτό το Καλοκαίρι...Χίλιες φορές να πάρει στην ομάδα ακόμα έναν μικρό παίκτη...
harris
αντιγραφη απο contra.gr


Οταν μιλάς για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τότε είναι δύσκολο να βρεις λόγια για να περιγράψεις τις δυνατότητες του. Ο Λιθουανός άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ στέφθηκε για τρίτη συνεχή φορά πρωταθλητής Ευρώπης (το 2003 αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα), όντας μάλιστα ο κορυφαίος του φετινού τελικού στην Μόσχα κόντρα στη Ταού Κεράμικα.

Φέτος το καλοκαίρι, όμως, λήγει το συμβόλαιο του με την "ομάδα του λαού". Αμεση συνέπεια είναι το γεγονός ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων οι οποίες θα θελήσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "Sport", ανάμεσα στους "μνηστήρες" αναμένεται να είναι και ο Παναθηναϊκός.
Οι περισσότεροι, πάντως, πιστεύουν ότι ο "Σάρας" θ' ακολουθήσει το... μονοπάτι για το ΝΒΑ. Εκεί, αναφέρεται πως ήδη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Indiana Pacers μέσω του... Λάρι Μπέρντ. Σίγουρα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες προτάσεις από την άλλη... όχθη του Ατλαντικού. Το βασικό, ωστόσο, είναι εάν το "στοίχημα" του ΝΒΑ θα μπορέσει να αντισταθμίσει τα εκατομμύρια δολλάρια που θα του προσφέρουν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.
Οσον αφορά τους πρωταθλητές Ελλάδας, το άρθρο της εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι πιέσεις για την απόκτηση του θα είναι μεγάλες, εφόσον οι "πράσινοι" θελήσουν να επιστρέψουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα τονίζεται ότι: "Οι πιέσεις που θα υπάρξουν στο Τελ Αβίβ θα είναι πολύ σημαντικές τις επόμενες εβδομάδες και είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί δυναμικά με αξιόλογη προσφορά, αν ο σύλλογος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θελήσει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό, άμεσα δυσκολεύει την κατάσταση για την Μπαρτσελόνα, καθώς η αξία του Γιασικεβίτσιους ήδη έχει ανέβει μετά τις εμφανίσεις του και τη στέψη του ως πρωταθλητή Ευρώπης στη Μόσχα. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν ομάδες να καλύψουν οικονομικά τις απαιτήσεις του, μετατρέποντας τον στον πιο ακριβοπληρωμένο της Ευρώπης".
Φυσικά, η Μακάμπι δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει να της ξεφύγει εύκολα το ένα από τα δύο μεγάλα της "όπλα". Μετά την ανανέωση του Αντονι Πάρκερ, η διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου του προσέφερε ήδη πρόταση ανανέωσης δύο χρόνων η οποία θα του αποφέρει 2.6 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα που ενδιαφέρεται να τον επαναφέρει στο ρόστερ των Καταλανών είχε προσωπική επικοινωνία με τον παίκτη, χωρίς φυσικά να υπάρξει κάποια εξέλιξη, καθώς ο παίκτης θέλει πρώτα να ξεκουραστεί και κατόπιν να μελετήσει όλες τις προτάσεις.
Anxel
Η αρχή για το χτίσιμο του νέου μεγάλου Παναθηναικού που θα σηκώσει του χρόνου την κούπα στην Πράγα έγινε αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς λογικά θα ανανεώσει για τα επόμενα 3 χρόνια...Για πάντα στην Πανάθα μεγάλε Ζοτς!!!Παύλο κάντου ισόβιο συμβόλαιο!!!Μέχρι τα 60 στην Πανάθα!!!

Το μπάτζετ φέτος ήτανε γύρω στα 10 εκατομμύρια δολλάρια...Υπάρχουν πληροφορίες οτι οι Αφοί φέτος σκοπεύουν να το ανεβάσουν κατά πολύ...Και θα φέρουν και 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά που κοστίζουν παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο ο ένας...
harris
τι 10 εκατομμυρια ?????εχεις ξεφυγει?


1.5 παιρνει ο Μπραουν στην ΤΣΣΚΑ και ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος , ο ΠΑΟ που θα τα δωσει αυτα ???στον Φεμερλινγκ????
LEFTERIS733
10 εκατομμυρια μου φαινονται πολλα και εμενα.

Παντως μια φημη που ακουσα λεει οτι συμφωνα με δηλωσεις του Γιαννακοπουλου του χρονου θα δωσει 4 μυρια για 2 παιχτες (!!!) οποτε αν αληθευει αυτο μπορει ανετα να καλυψει τα 1,3 το χρονο που δινει η μακαμπι για τον σαρας.

Παντως γνωμη μου ειναι οτι και σαρας να εχεις και ντεγιαν και πετζα δεν κανεις τιποτα χωρις ψηλο.

Α ρε ΖΕΛΕ γυρνα πισω...

Ζελικο Ρεμπρατσα οε οε,οε...
Anxel
ΟΚ Λευτέρη συμφώνω για τον Σάρας...Αλλά σε περίπτωση που έρθει σκέψου οτι θα περιοριστεί ο Διαμαντίδης...Προσωπικά τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημητράκη...Τον πιστεύω και σαν παίκτη...Έχει όλα τα φόντα να γίνει ο μελλοντικός Σάρας του Ευρωπαικού μπάσκετ...Δεν νομίζω οτι χωρούν σε μια ομάδα και οι 2...

Ο Ρέμπρατσα αντιμετώπισε προβλήματα αρρυθμίας με την καρδιά του...Φέτος όμως ήτανε μια χαρά και έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια με τους Κλίπερς...Είναι και μεγάλος πια...Εγώ το πιστεύω και θα συνεχίσω να το πιστεύω οτι πρέπει να διεκδικήσουμε είτε τον Γιαφτόκας είτε τον Άντερσεν...

Από 4άρια μου αρέσει πάρα πολύ και ο Ματίας Σμόντις...
dizzy_fingers
Συμφωνώ με τις δύο πρώτες παραγράφους σου Άγγελε.
Γιατί να έρθει ο Γιασικεβίτσιους και να παραγκωνιστεί ο Διαμαντίδης πάνω που αρχίζει να διαμορφώνει ηγετικό χαρακτήρα?
Και επίσης είμαι 100% υπέρ του να έρθει ο Άντερσεν στην ομάδα.

Σήμερα διάβασα πάντως στην sportime ότι παίζει το όνομα του Παπαδόπουλου...
Τώρα, ούτε αναφέρανε τίποτα για πρόταση, ούτε για κάποια δήλωση του Γιαννακόπουλου...πως το βγάλανε το συμπέρασμα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για επιστροφή του Λάζου (που μακάρι να γινόταν...)?
Anxel
QUOTE (dizzy_fingers @ May 10 2005, 05:21 PM)
Και επίσης είμαι 100% υπέρ του να έρθει ο Άντερσεν στην ομάδα.

Σήμερα διάβασα πάντως στην sportime ότι παίζει το όνομα του Παπαδόπουλου...
Τώρα, ούτε αναφέρανε τίποτα για πρόταση, ούτε για κάποια δήλωση του Γιαννακόπουλου...πως το βγάλανε το συμπέρασμα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για επιστροφή του Λάζου (που μακάρι να γινόταν...)?

Ο Άντερσεν είναι από τους καλύτερους ψηλούς που κυκλοφορούν στην Ευρώπη...Μετά τον τελικό με την Κίντερ το 2002 κάτι είχε ακουστεί και γραφτεί σε εφημερίδα οτι πιθανόν ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του...Κρίμα που δεν είχε αποκτηθεί τότε...

Τώρα για τον Παπαδόπουλο...Λόγικα για να το γράφουν από κάπου έμαθαν πληροφορίες...Αλλά ακόμα και αν δεν είναι έτσι λογικά κάνουν μια πρόβλεψη για έναν ψηλό που πιθανόν θα ενδιαφερθεί ο Παναθηναικός...Αλλά νομίζω οτι είναι δυσκολότατο να φύγει ο Παπαδόπουλος από την Ρωσία...
dizzy_fingers
1 μύριο ευρώ καθαρά τον χρόνο λέει ότι παίρνει...
Δεν είναι ασφαλώς πολλά λεφτά για τους πρόεδρους Γιαννακόπουλους (ειδικά αν θα ξοδέψουν τα 4 εκατομύρια που λένε), αλλά πιστεύω ότι θα τα δώσουν σε ξένο και όχι στο Λάζο (υπάρχει αυτή η λανθασμένη αντίληψη ότι οι ξένοι πρέπει να παίρνουν πάντα τα περισσότερα λεφτά...)
Anxel
Φυσικά και δεν είναι πολλά τα λεφτά ειδικά μετά από τις δηλώσεις των Γιαννακοπουλαίων οτι θα φέρουν 2 παίκτες που θα πέσουν τα μάρμαρα...Μπορούν να δώσουν και πολλά περισσότερα από το 1 εκ.Ευρώ του Λάζου...

Κατάλαβαν οτι για να γίνει ο Παναθηναικός και πάλι ο κυρίαρχος της Ευρώπης πρέπει να κάνουνε οτι έκαναν παλιά...Δηλαδή να χώσουν το χέρι βαθιά στην τσέπη...Και είμαι σίγουρος οτι θα το κάνουνε...
harris
Ο Διαμαντιδης παιζει ανετα και 2αρι......

ο Σμοντις δεν κανει για τον ΠΑΟ ,ειναι πολυ καλος επιθετικος ,αλλα απο ριμπαουντ...μηδεν.Και ευαισθητος σε τραυματισμους...
Anxel
Αυτό για τα 10 εκατομμύρια το έγραψε χτες στην Ελευθεροτυπία ο Γιάννης Ντεντόπουλος...Δεν ξέρω και εμένα μου φάνηκε αρκετά μεγάλο το πόσο...Μάλλον εννοεί όλα τα έξοδα της ομάδας για την φετινή χρονιά...Δηλαδή έχει και τους μισθούς των προπονητών...πχ ο Ομπράντοβιτς πρέπει να παίρνει σίγουρα 400 εκατομμύρια...Για τον Φέμερλινγκ που το έγραψες και ειρωνικά ο Γερμανός καθαρίζει σίγουρα καμιά 800άρια χιλιάρικα το χρόνο...Κοντά στα 280 εκ δηλαδή...

Ο Διαμαντίδης παίζει και 2άρι αλλά χαραμίζεται...Η κανονική του θέση είναι ο άσσος...Παλιότερα μπορεί να μην έκανε καν για 2άρι λόγω του άσχημου περιφερειακού σούτ αλλά φέτος έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά και σε αυτόν τον τομέα...Άλλωστε για την θέση 2 υπάρχει ο Λάκοβιτς...
greece4
ναι, αλλα αν εχεις προσεξει 1 παιζει ο λακοβιτς κ 2 ο διαμα φετος!!!
δεν ειναι ιδιαιτερα καλος οργανωτικα ο διαμα, αλλα βελτιωνεται...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.