Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λαμποραλ Κουτσα-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 27/11 21:45 ΝΕΡΙΤ Sports(& HD)

Η προκριση πλεον ειναι δεδομενη. Η πρωτη θεση μοιαζει επισης δεδομενη. Τι μενει λοιπον? Η καλυτερη δυνατη προετοιμασια για την επομενη φαση και η σταδιακη ενσωματωση των τραυματιων. Η Λαμποραλ θελει οπωσδηποτε τη νικη για να παρει την προκριση, οποτε το τεστ θα εχει καποια επιπλεον σοβαροτητα.
Ειναι παντως απο τα παιχνιδια που λες "αν ειναι να ερθει η ηττα, ας ερθει εδω κι οχι αργοτερα που θα μετραει περισσοτερο".

Το ρετρο βιντεο εχει εξαντληθει στο συγκεκριμενο ζευγαρι, οποτε θα μεινω στο παιχνιδι του πρωτου γυρου.
Reggie Miller #31
Έχω ξαναπεί πως η πρώτη φάση δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο.Η ομάδα πλέον έχει καπαρώσει την πρώτη θέση,προσωπικά το αήττητο δεν μου λέει κάτι,γιατί δεν μετράει κάπου,μόνο για τους δημοσιογράφους,άντε για την ψυχολογία και για τα στατιστικά,άρα πιστεύω ότι ο κόουτς θα δοκιμάσει πράγματα να δει αν του βγαίνουν και καλό θα ήταν να πα΄ρουν χρόνο όσοι δεν παίζουν πολύ,ίσως να παίξει λίγο παραπάνω ο Σλούκας,να πάρει χρόνο ο Καββαδάς και οι πιτσιρικάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.
Basketofonos
Θ'εμα κινήτρου το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν το βρουν, μάλλον θα το πάρουμε κι αυτό το ματς απέναντι σε μια ακόμα μέτρια ομάδα.
frenchman7
Αυτός ο Ερτέλ μου έχει γυαλίσει από πέρυσι...
ΥΓ: Να δω πότε θα ξεμπλοκάρει μπροστά ο Νταρντεν...
mixalisgate7
QUOTE(frenchman7 @ Nov 27 2014, 21:42 ) *
Αυτός ο Ερτέλ μου έχει γυαλίσει από πέρυσι...


Σε σένα και όλη την ευρώπη tongue.gif

Και πάλι άστοχοι από την γραμμή του τριπόντου.Πολύ κακός ο Ντάρντεν.
kotzito
Σήμερα κάνει μπαμ η απουσία του Λοτζέσκι κυρίως. Οι Βάσκοι έχουν δώσει αρκετές φορές ελεύθερο τρίποντο, αλλά είμαστε απελπιστικά άστοχοι.

Ο Ντάρντεν πολύ κακός μέχρι τώρα. Έχει χάσει 2-3 εύκολα καλάθια και 3-4 μπάλες μέσα από τα χέρια του. Περιμένω βελτίωση πάντως στο 2ο.
badder
Είναι σαφές ότι έχουμε και θα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που θα χρησιμοποιούν μεγάλα κορμιά. Οι ψηλοί της Λαμποράλ κάνουν πάρτυ.

Η περιφέρεια μας, αν εξαιρέσεις τον Σλούκα και μερικώς τον Σπανούλη είναι σε άλλο γήπεδο. Μια αδιαφορία βλέπω αλλά βοηθάνε και οι διαιτητές λίγο που παίζουν φανερά έδρα.

Υ.Γ.
Πονάνε τα μάτια μας... πόσο χάλια μπορούν να παίξουνε? αμυνα με τα μάτια, χάνουν τη μπάλα μέσα απο τα χέρια τους, στην επίθεση γιουρούσια και airball, τι να πω. Ελπίζω να ξυπνήσουν μετά από αυτή την εμφάνιση. Ούτε επίτηδες να το κάνανε για να δώσουν το παιχνίδι.
badder
Καλά εμείς παίζουμε σαν υπνωτισμένοι... αλλά το τι βήματα δεν σφυρίζονται στη Λαμποράλ...
mixalisgate7
Λίγο η κακή απόδοση της ομάδας, λίγο οι απουσίες, λίγο τα όλα υπέρ σφυρίγμα στην Λαμποράλ, αναμενόμενα ήρθε η ήττα.
Manu7
Τραγικοί σήμερα πίσω και μπρος (ειδικά το μπρος δεν διορθώνεται με τίποτα φέτος...)

Ήττα χωρίς συνέπειες αλλά δυστυχώς έρχεται το τοπ 16 και η βελτίωση είναι πολύ μικρή...

Πάνω που ο Σλούκας και ο Μάντζαρης ανέβαιναν, πάλι έπεσαν σε απόδοση και ανάθεμα πότε θα ξαναπαίξουν καλα...

ΥΓ: Για τη διαιτησία τι να σχολιάσεις... Καρνάβαλοι τελείως. 7-10 φάουλ ομαδικά σε κάθε περίοδο. Από πού κι ως πού...
mixalisgate7
QUOTE(Manu7 @ Nov 27 2014, 23:06 ) *
ΥΓ: Για τη διαιτησία τι να σχολιάσεις... Καρνάβαλοι τελείως. 7-10 φάουλ ομαδικά σε κάθε περίοδο. Από πού κι ως πού...


Ειδικά όταν έδωσαν τα 2 συνεχόμενα ανύπαρκτα φάουλ και τις τεχνικές ποινές, με έπιασε γέλιο.
kotzito
Τραγική εμφάνιση σήμερα. Στην άμυνα τα τρώγαμε από παντού και στην επίθεση ματώναμε να την βάλουμε στο καλάθι. Όσα χρόνια βλέπω την ομάδα, ποτέ δεν θυμάμαι να τελειώνουμε ματς με 5 μόλις ασιστ.


Καλύτερα πάντως να γίνονται τέτοιες ήττες, και μάλιστα σε τέτοιο σημείο. Ώστε να βλέπουμε από τώρα τις όποιες αδυναμίες μας και να μην ξεγελάμε τους εαυτούς μας και μετά να τρώμε τα μούτρα μας όπως πέρσι. Βλέπω να ξαναφέρνουμε Σερμαντίνι για να έχουμε ψηλό κορμί στην ομάδα.
lightday
το σημερινό έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι ήταn παρατημένο .... πήγε να σπάσει το αήττητο (και φάγαμε κουβά rolleyes.gif )
Zephyr
Αδικήσαμε τον εαυτό μας χτες, σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ομαδάρα η Λαμποράλ, απλά εμείς πετάγαμε αετό. Και αυτό φάνηκε στο πρώτο μέρος που όταν αποφασίσαμε (2-3 φορές) να παίξουμε άμυνα, το παιχνίδι έρχονταν στα ίσια. Ρόλο μεγάλο έπαιξε η αστοχία μας και αντίστοιχα η ευστοχία των Ισπανών, αλλά κυρίως η έλλειψη διάθεσης για άμυνα (και εδώ ευθύνονται οι παίχτες). Καλό είναι βέβαια να γίνεται και καμιά ήττα για να μην νομίζουμε ότι πάμε καβάλα στ' άλογο.

ΥΓ. Αν γυρίσουν Πρι και Λοτζέσκι θα δούμε άλλη ομάδα επιθετικά, χτες η επίθεση μας ήταν ανυπόφορη, ειδικά στο β΄ημίχρονο που "έπεσε" και ο Ντάνστον και από όλους τους ψηλούς μαζί δεν παίζει να πήραμε πάνω από 5-6 πόντους.
mόrfeas79
Πάντως ανεξάρτητα από την ήττα χτες (είπαμε για τα γούρια να μην πάμε με 10-0 αλλά όχι και έτσι) φαίνεται πάλι ότι πάμε να σχηματίσουμε όμιλο top16 φωτιά. Από τις πρώτες των άλλων ομίλων θα διασταυρωθούμε με την ομάδα που αύτη την στιγμή παρουσιάζεται η πιο δυνατή (ΤΣΣΚΑ), με το διπλό της Ούνικς χτες (α ρε Πεδουλάκη, νωρίς έφυγες) πολύ πιθανό σαν τέταρτη θα μας έρθει και αυτή μαζί με ΕΦΕΣ ή Ζαλγκίρις και από τον όμιλο του Παναθηναϊκού όποιοι και να έρθουν θα δημιουργήσουν μια εξάδα ομάδων που δεν θα μπορείς να προβλέψεις τίποτα για πρόκριση στα play off. Αν προσθέσουμε δε και την τρίτη ομάδα από τον όμιλο της ΤΣΣΚΑ δένει το γλυκό με την πιο αδύναμη του ομίλου να είναι η ομάδα που θα καταλήξει τρίτη στον δικό μας όμιλο που ευτυχώς δεν προλαβαίνει να είναι η Βαλένθια. Κατά την άποψή μου λοιπόν είτε πηγαίναμε με 10-0 είτε πάμε με 9-1 ή 8-2 αυτό που θα πρέπει να απασχολεί την ομάδα είναι πως ακριβώς θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε τον χειμώνα εκεί ακριβώς που πονάμε δηλαδή στους ψηλούς. Με όποια ομάδα και να παίξαμε φέτος, οι αντίπαλοι ψηλοί με εξαίρεση τον Μαριάνοβιτς έκαναν πάρτι στην ρακέτα μας και το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να βελτιώνεται σε κανένα σημείο και σε κανένα παιχνίδι (μέχρι και με την Γαλατά, ο Τζαγουάι ήταν ο καλύτερός τους παίχτης στην επίθεση). Αν συνεχίσουμε έτσι ακόμα και στο καλύτερο σενάριο τον μηδενικών τραυματισμών και της ομαλής ένταξης Πρίντεζη, Λοτζέσκι υπάρχει ο κίνδυνος του αποκλεισμού ακόμα και από το top 16.
Basketofonos
QUOTE (Basketofonos @ Nov 24 2014, 18:10 ) *
Θ'εμα κινήτρου το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν το βρουν, μάλλον θα το πάρουμε κι αυτό το ματς απέναντι σε μια ακόμα μέτρια ομάδα.


Τελικώς δεν υπήρχε καθόλου κίνητρο. Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι το θέμα στην άμυνα των ψηλών. Ο Καββαδάς, οποτε έχει κληθει, δεν δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί. Μήπως πρέπει να ληφθεί αποφαση για ενίσχυση με ψηλό τύπου Ντουμπλιεβιτς; Ειδικώς αν αποκλεισθεί η Βαλένθια, ίσως να είναι και πρόσφορος. Ξέρει κανείς μέχρι πότε έχει συμβόλαιο; Κατά τα άλλα δεν βλέπω σοβαρό πρόβλημα.
anton2
Είναι καλύτερο να μάθει να χάνει η ομάδα ώστε να σταματήσει να έχει πίεση για να κερδίσει σε όλους τους αγώνες.

Ιδίως σε αυτή τη φάση οι ήττες είναι προς όφελός μας.

Η απουσία του Λοτζέσκι δείχνει να έχει μεγάλο ίμπακτ στην ομάδα, όπως και η παρουσία του.
yorgos
Η απόκτηση παικτών από αποκλεισθείσες ομάδες της Ευρωλίγκας δε θα είναι τόσο εύκολη όσο άλλες χρονιές διότι όλες τους θα συνεχίσουν στο Eurocup, οπότε και στόχους έχουν και έσοδα, τουλάχιστον σε σχέση με την αντίστοιχη κατάσταση πέρυσι.
Basketofonos
QUOTE (yorgos @ Nov 29 2014, 20:01 ) *
Η απόκτηση παικτών από αποκλεισθείσες ομάδες της Ευρωλίγκας δε θα είναι τόσο εύκολη όσο άλλες χρονιές διότι όλες τους θα συνεχίσουν στο Eurocup, οπότε και στόχους έχουν και έσοδα, τουλάχιστον σε σχέση με την αντίστοιχη κατάσταση πέρυσι.


Και πέρσι δεν πηγαιναν στο γιουροκαπ; rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.