Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αλβέρτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
iraklis peristeriou

Μόνο για την επανεμφάνιση του αιώνιου έφηβου Φραγκίσκου Αλβέρτη στη φίεστα του Πρωταθλήματος, άξιζε τον κόπο. Αδύνατο να τον σταματήσεις, αναγκάστηκε να τον παίζει over-play ο Φώτσης και να τον κυνηγάει στις γωνίες, με βοήθειες για παγίδα όταν έπαιρνε μπάλα. Όταν έκατσε στον πάγκο ο Φώτσης, φώναζε στον Πέκοβιτς να κάνει το ίδιο, σκληρό μαρκάρισμα over-play. Απίστευτος χαβαλές! Και ο Φράνκι έτρεχε σαν πιτσιρικάς, για να βγει από τα σκριν και να πάρει μπάλα.

Για πρώτη φορά μάθαμε και ποιός είναι ο ρόλος του Φράνκι στην ομάδα: Assistant Team Manager, βοηθός του Μάνου Παπαδόπουλου. Ο εκφωνητής όμως προτιμούσε να τον αποκαλεί "αρχηγό της καρδιάς μας"... θυμίζει "ο νομάρχης της καρδιάς σας, Πανίκος Ψωμιάδης".
a4alvertis
QUOTE (Dominique @ Dec 26 2009, 00:32 ) *
Η εμφανιση του Αλβερτη σε αυτον τον τελικο εχει προ πολλου αποθεωθει αλλα για του λογου το αληθες ενα μικρο αποσπασμα που εχει ανεβει σε αφιερωμα του sport-fm.gr.Πλακα εχει και το στατιστικο με τις εκτελεσθεισες ελευθερες βολες,ενα απ τα προπυργια των Ολυμπιακων στις διαιτητικες κουβεντες οταν θελουν να εξηγησουν ηττες της ομαδας τους απ τον Παναθηναικο.


Ωραίο βιντεάκι να θυμόμαστε το παρελθόν. Μιλάμε για τρομερά σουτ...

Ιδού και άλλο ένα ιστορικό!! Προσέξτε τη δυναμική του Louganis στο 0:46 και τον ενθουσιασμό του κριτή που τον ανταμείβει αμέσως! Δεν ήταν η μοναδική φορά σε εκείνο το παιχνίδι...
SG3ptshooter
To thread αποκτά νέα χρησιμότητα πλέον, αναβιώστε το με τρόπο αντάξιο του τσακωμού των προηγούμενων 10+ σελίδων. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.