Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάλαγα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Athens 2007
dizzy_fingers
Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε Final4 ενώ και φέτος δεν διασταυρώσανε τα ξίφη τους.

Τα στατιστικά, τις συνθέσεις και λοιπές πληροφορίες των ομάδων μπορείτε να τα βρείτε στα τόπικ τους στο παρόν φόρουμ:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μάλαγα


Ποιός θα είναι ο νικητής που θα κοντραριστεί με τον αντίστοιχο του ζευγαριού ΠΑΟ-Ταού?
losers can win
Αν παίξει σοβαρά δε θα έχει πρόβλημα η τσσκα
η μάλαγα σίγουρα είναι η εκπληξη της διοργάνωσης, ευνοήθηκε από τις κληρώσεις και βρέθηκε στο f-4 αλλά δεν μπορεί να πάει παραπάνω
mikri prasini ollandeza
H Μάλαγα θα νικήσει γιατί απλά...losers can win!!!!!!!
morfi
Λυπαμαι πολυ που θα το πω αλλα δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι θα χασει η τσσκα.
Ειτε η μπαρτσελονα περναγε ειτε η μαλαγα (που περασε) δεν θα εφταναν πιο πανω απο την τεταρτη θεση. Και οι δυο ευνοηθηκαν απο τις μεταξυ τους αναμετρησεις (μην ψαχνετε να βρειτε το νοημα αυτης της προτασης, ειναι ποιηση 69.gif ).

Οσο για την συμμετοχη της μαλαγα στο φαιναλ φορ, απλα κοιταξτε ποια ομαδα παιζει και εμεινε εξω ο ολυμπιακος... rolleyes.gif
mikri prasini ollandeza
εγώ νομίζω ότι θα περάσει η μάλαγα!Έφτασε ως εκεί!γιατί όχι και παραπάνω??(βλέπω να τη διώχνει η ΤΣΣΚΑ με 2-0 αλλα....ΜΑΛΑΓΑ ΟΛΕ!)
sihainas
με 2-0? ποιος θα τα βάλει τα goal tongue.gif Εγώ λέω θα βάλει ένα ο Παπαλούκ και ένα ο Λάνγκτον... μετά από assist του Παπαλούκ... smiley.gif
saou
Ο Βάντερπουλ ακόμα έξω είναι? Ξέρει κανείς?
spysta
QUOTE(saou @ Apr 29 2007, 11:39 PM) *
Ο Βάντερπουλ ακόμα έξω είναι? Ξέρει κανείς?

saou ο Βαντερπουλ εχει τεραστιο προβλημα με την μεση του νομιζω!Σε βαθμο που οι γιατροι του ειπαν οτι αν ξαναπαιξει μπασκετ μπορει να μεινει και αναπηρος!!Μαλλον δεν θα τον ξαναδουμε στα παρκε!Κριμα γι αυτον το σπουδαιο παικτη..
Aristofanis
Εύκολη και άνετη νίκη της ΤΣΣΚΑ. Το ματς θα αποτελέσει ζέσταμα πριν το μεγάλο ντέρμπυ. Με τόσα προβλήματα τραυματισμών δύσκολα η Μάλαγα θα αντισταθεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.
HOULIGAN76
Οντως πρέπει να έχει κανείς πολύ μεγάλη φαντασία για να πιστευει οτι η Τσσκα θα αποκλειστεί απο την Μάλαγα.Πάντως οι Ισπανοί θα έχουν την υποστήριξη του λαου της.Πληροφορίες λένε για πάνω απο 1000 Ισπανούς στο ΟΑΚΑ.Ωστόσο αμα η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε τους Σαντιάγκο και Τουσεκ μπορεί να είχαμε μια αμφίροπη μονομαχιά.Αλλά...... ο Θεοδωρης είναι απληστος.Θέλει κούπες.
morfi
QUOTE(Aristofanis @ Apr 30 2007, 09:01 AM) *
Με τόσα προβλήματα τραυματισμών δύσκολα η Μάλαγα θα αντισταθεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Και πληρης να ητανε ειτε η μαλαγα ειτε η μπαρτσελονα δεν θα ειχαν καμμια τυχη με καμμια απο τις αλλες τρεις ομαδες του φαιναλ φορ. Οπως ξαναειπα και πριν, και οι δυο ευνοηθηκαν απο την καταταξη στους ομιλους τους που τις εφερε αντιμετωπες.
dizzy_fingers
morfi, νομίζω πως εκφράζεις αυτό που όλοι σκεφτόμαστε (και δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου).

Κύρια "υπεύθυνη" για αυτήν την κατάσταση είναι στην ουσία η Μπαρτσελόνα που δεν ήταν συνεπής φέτος.
Αν είχαμε ζευγάρι ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσελόνα τώρα η ψηφοφορία θα ήταν περισσότερο ισορροπημένη.

Παρόλα αυτά οι ημιτελικοί στα f4 ποτέ δεν τελειώνανε πριν ξεκινήσουν και πάντα ήταν κλειστοί κι αμφίρροποι.
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, οι ρώσοι θα βρεθούν στον τελικό, απλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο εύκολα θα γίνει αυτό (σίγουρα ότι τόσο εύκολα όσο δείχνει το παρόν 24-2 της ψηφοφορίας).
grigoris
Αν περάσει πάντως η Μάλαγα να το ξεχάσουμε το ψωμάκι γιατί θα έχουν γκρεμιστεί όλοι οι φούρνοι πανευρωπαϊκά!!!
Alexmei
well... από αυτά που έχω δει, η μάλαγα καταλάθος πρέπει να βρέθηκε εκεί tongue.gif tongue.gif
hagi
Υπάρχουν και άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορεί να κερδίσει η Μάλαγα;; blink.gif

Πλάκα κάνω... tongue.gif

Νομίζω όμως ότι η Μάλαγα δεν είναι το ίδιο δυνατή με τους άλλους τρεις και αυτό φάνηκε από όλη την διοργάνωση..Μάλιστα χωρίς Σαντιάγκο και ίσως χωρίς Τούσεκ τα πράγματα γίνοντε ακόμη πιο δύσκολα..

Όμως μπάσκετ είναι και όλα γίνονται..Είδωμεν
Bonzo
Εγώ ψήφισα Μάλαγα έτσι ώστε αν τελικά περασει να μπορώ να λέω:
Είδατε? σας τα λεγα.... tongue.gif
man10
Τσσκα!Η Μαλαγα λογικα δεν θα μπορεσει.Βεβαια αν κανει την εκπληξη θα μας εχει ταπωσει(να το πω ετσι)ολους!
Anaz
Αν δεν ειχε απουσιες πιστευω θα τη δυσκόλευε την Τσσκα,αλλα τωρα δεν εχει ελπίδα η Μαλαγα!Ισως αν την υποτιμούσε η Τσσκα..αλλα δεν θα το κανει!
thrylos7
euroleague.net:
QUOTE
EUROLEAGUE PLAYERS POLL
Who do you think will win the semifinal between CSKA and Unicaja? Why?

Lior Eliyahu
Maccabi Elite Tel Aviv


"CSKA will beat Malaga because they are a much better team."

bball.gif bball.gif bball.gif

Lazaros Papadopoulos
Dynamo Moscow


"For sure, CSKA. With all respect for Unicaja, CSKA its better and most experience team."

bball.gif bball.gif bball.gif

Cenk Akyol
Efes Pilsen


"CSKA. Because they seem more experienced and a better team than Malaga."

bball.gif bball.gif bball.gif

Yannick Bokolo
Le Mans


"CSKA wins because they are really an impressive team."

bball.gif bball.gif bball.gif

Marco Belinelli
Climamio Bologna


"I think CSKA will win this semifinal, because of what they showed during all the Euroleague season until now. It's true that Unicaja came out very well from their low starting and arrived to the Final Four as one of the best surprise of the 2007, but in my opinion CSKA still remains the favourite to go into the final."

bball.gif bball.gif bball.gif

Darius Silinskis
Zalgiris Kaunas


"I think that the winner will be CSKA because at this moment they look a better team in all aspects of the game. They have really well balanced players that have been playing together for couple years.They also have experience in final 4 what should be different for Unicaja which will have to enjoy their first time in Final4."

bball.gif bball.gif bball.gif

Arvydas Macijauskas
Olympiacos


"I believe that CSKA is the best team in Europe right now and they are going to win the game. Of course in basketball the strongest doesn’t always win, but in this case I believe that CSKA will go to the final."

bball.gif bball.gif bball.gif

Jordi Trias
Winterthur FCB


"CSKA. They have the best team and are the favorites even though I'd like it to be Unicaja because they are a Spanish team."

bball.gif bball.gif bball.gif

Kevin Fletcher
Aris TT Bank


"I believe CSKA because they have a more experience team, a full roster and they are used to play games like these."


9-0 για την ΤΣΣΚΑ... Ενδεχόμενη νίκη της Μάλαγα θα περάσει στην ιστορία... 1,5 ώρα έμεινε...
Pierce
33-24 το ημιχρονο για την τσσκα με χολντεν και παπαλουκα να την οδηγουν .η αρκουδα ετρεξε ενα 9-0 στο τελευταιο 2λεπτο
Pierce
τελικο σκορ 62-50 , αρκετα πιο δυσκολα απο οτι φαινεται στο σκορ , περασε η τσσκα στον τελικο .απο το 46-47 που ηταν στο 32' οι ρωσοι πατησαν γκαζι και με ενα 14-0 εφτασαν στο 60-47. πολλοι οι καλοι οι παπαλουκας λαγκντον και αντερσεν. για τη μαλαγα παλεψε ο καμπεθας ενω ο μπραουν ηταν σκια του εαυτου του.
man10
Ωραιο παιχνιδι.Τσιμα τσιμα πηγαινε!Απο τη μια εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στην Τσσκα λογω Παπαλουκα,αλλα θα προτιμουσα σαν φιλαθλος του Παο να περασει η Μαλαγα για ευννοητους λογους.Με λιγα λογια ηθελα καλο παιχνιδι απο Τεο και νικη της Μαλαγα,που με στενοχωρησε ξανα ο Σκαριολο διοτι δεν χρησιμοποιησε τον Βασιλειαδη.

Καλη εμφανιση απο τον Τεο.11π,7ρ,5κ,4α αν θυμαμαι καλα.Αντε,εχω αγωνια και για τον MVP.Ελπιζω να ειναι απο Ελληνικη ομαδα...αν οχι να ειναι Ελληνας!
Igor
Σε αυτο το παιχνιδι με εξεπληξε ο Σκαριολο. Εκανε αριστες επιλογες και η Μαλαγα δυσκολεψε την ΤΣΣΚΑ..
Χωρις ψηλους, με καλο ροτεισον... Μπραβο του !
grigoris
Εντυπώσεις για το παιχίδι όπως το είδα μέσα από το γήπεδο:

Αναμενόμενο αποτέλεσμα με μη αναμενόμενο τρόπο,προσωπικά περίμενα την ΤΣΣΚΑ να καθαρίζει ευκολότερα αλλά η Μάλαγα έπαιξε με πολύ πάθος και δύναμη και κρταήθηκε για 30 λεπτά μέσα στο ματς.Όμως κάποια στιγμή στέρεψαν τα αποθέματα των Ισπανών και κάπου εκεί και σε συνδυασμό με το σφίξιμο της αμυντικής τανάλιας της ΤΣΣΚΑ τελείωσε το παιχνίδι.Το γεγονός όμως ότι προβλημάτισαν για τέτοιο χρονικό διάστημα τη ρωσική ομάδα ήταν από μόνο του ένα κατόρθωμα.

Φανερή η απουσία του Σαντιάγκο (βλέπω τώρα 43-27 τα ριμπάουντ και ίδιες προσπάθειες για δίποντο και τρίποντο από τη Μάλαγα) αλλά η υπεροπλία της ΤΣΣΚΑ στους ψηλούς δεν φάνηκε με γυμνό μάτι χάρη σε έναν συγκινητικό Χιμένεθ και έναν δυναμικό Ντε Μιγκέλ.Από την άλλη μεριά η περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ κινήθηκε σε ρηχά νερά πλην του Παπαλουκά (χωρίς να θέλω να ευλογήσω κανενός τα γένια η ΤΣΣΚΑ σήμερα μπορεί και να έχανε χωρίς το Θοδωρή) με ανύπαρκτους επιεικώς τους Αμερικανούς της (χειρότερος όλων ο Τόρες,κακός ο Χόλντεν,μετρίως μέτριος ο Λάνγκτον)

Εκτός του Θοδωρή κλειδιά για την ΤΣΣΚΑ:
1)Ο Άντερσεν σε θέση σέντερ που έδωσε λύσεις με τα γνωστά του σουτάκια από τα 4-5 μέτρα γιατί αν περίμενε ο Μεσίνα από τον Ζεβροσένκο και τον Βαν Ντεν Σπίγκελ μπορεί και να έπαιζε λίγο νωρίτερα μεθαύριο η ομάδα του.Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα του λειτούργησε πολύ καλύτερα και σε άμυνα και σ επίθεση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην τελευταία περίοδο με Σμόντις στο 4 και Άντερσεν στο 5.
2)Η γνωστή άμυνα που τσακίζει κόκαλα στο 4ο δεκάλεπτο που σε συνδυασμό με την κούραση των παιχτών της Μάλαγα έκρινε και το αποτέλεσμα.Υπήρξαν επιθέσεις της Μάλαγα που δεν μπήκε η μπάλα καν μέσα από τα 6,25 λόγω της πίεσης των Ρώσων.

Για τη Μάλαγα μια υπόκλιση στο πάθος της,ήξερε πως το παιχνίδι στα ίσια δύσκολα το έπαιρνε και το πήγε στη δύναμη.Όσο άντεξε ήταν μέσα στο παιχνίδι.Καλύτεροί της οι Χιμένεθ και Καμπέθας και απογοήτευση κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Μπράουν (ελαφρυντικό η μακρόχρονη απουσία αλλά σε τέτοια παιχνίδια περιμένεις περισσότερα από τέτοιους παίχτες)
grigoris
Να συμπληρώσω και την ευχάριστη έπληξη που ένιωσα βλέποντας τον Βάντερπουλ με φόρμα να κάνει ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα της ΤΣΣΚΑ.Μακάρι να επιστρέψει γερός αλλά όχι στον τελικό smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Bonzo
Και γω έτσι όπως το δα από μέσα πιστεύω ότι με Σαν Ντιάγκο πολύ δυσκολα το έχαναν το ματσάκι... Αυτή η Τσσκα δεν έχει καμμία τύχη παντως στον τελικό.(ούτε καν με την εύννοια της διαιτησίας, που την είχε σήμερα)
dizzy_fingers
Για όσους παίζουν στην "Barbatsanoi BC", μπορούν να δουν αρκετές ομοιότητες στο παχνίδι που παίξαμε την τετάρτη ενάντια σε πολύ κοντύτερους αντιπάλους, με τον σημερινό ημιτελικό tongue.gif.

Μη έχοντας την κολώνα τους, οι Ισπανοί αναγκάζονταν να απλώνονται στο μισό του γηπέδου και να χτυπάνε είτε με σουτ είτε με διεισδύσεις.
Όταν στο 4ο δεκάλεπτο τα δεύτερα έγιναν πιο δύσκολα λόγω της βελτιωμένης άμυνας των ρώσων και της κούρασης των παιχτών, τα τούβλα διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο και η ΤΣΣΚΑ πήρε το τελικό προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι τέλους.

Από εκεί και πέρα πιο πολύ ενδιαφέρον είχαν οι (πραγματικά) αιθέριες υπάρξεις στις εξέδρες των ρώσων παρά το ματς.
Ο Παπαλουκάς είχε καλά στατιστικά αλλά στο παιχνίδι φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά.

Πάρα πολλά μπράβο πάντως στη Μάλαγα η οποία πιστεύω πως θα έχει πάλι τη μαζική στήριξη του κόσμου στον μικρό τελικό.
Αυτή τη φορά θα το αξίζει.
Bonzo
barabakoi ρε dizzy... ούτε πως λένε την ομάδα σου δε ξέρεις.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
thrylos7
Συμφωνώ με τον Γρηγόρη..

Μέτρια η ΤΣΣΚΑ(πολύ κακή επίθεση), καλή η Μάλαγα για 30' (που εξαφάνισε τα περισσότερα ατού της ΤΣΣΚΑ), από εκεί και πέρα όμως δε βλεπόταν...

Δεν ξέρω αν μπορούμε να λέμε ότι δεν έχει τύχη η ΤΣΣΚΑ στον τελικό (ακόμη και η χθεσινή) όταν αναφέρουμε την κούραση ως σημαντικό παράγοντα της ήττας της Μάλαγα..

Πολύ άνοστο ματς πάντως.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.