Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Olimpija Ljubljana
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
sni79per


cool.gif
Kanzler
Βρηκα παρατσουκλι για τον Μπανκς: Marcus „Popeye” Banks. biggrin.gif Οπως ειχα γραψει την περσαμενη εβδομαδα, το παιχνιδι του μοιαζει με αυτο του McCalebb. Προχθες ειδα στο youtube ενα video απο τον καιρο του στους Celtics, τοτε μπορουσε και καρφωνε ανετα, οχι μονο με ενα χερι, με δυο.
GGEO7
Είναι προφναές νομίζω ότι θέλουμε αθλητικό 4άρι...!!! Ελπίζω να προκύψει καλή περίπτωση από τις ομάδες που θα αποκλειστούν.
EXASFAIROS
Επικινδυνος ο Πεδουλα !!!2 φορες πηρε διαφορα και ειχε στρωσει η ομαδα στο παρκε και τις 2 με το ζορι να βαζει Τσαρτσα και να βγαζει Μπανκς !!!!Στεναχωριεμαι για τον Μητσο που παιρνει οδηγιες να τροφοδοτει ΜΟΝΟ τον Τσαρτσαρη που ειναι ντεφορμε ο ανθρωπος και να χανονται ετσι απλα οι επιθεσεις ενω εχει διπλα σου ελευθερους στην περιφερεια η μπορει χαλαρα να μπει μεσα και το λιγοτερο να αποκομισει φαουλ.Καλοκαιρι εσπευμενα αλλαγη με Κατσικαρη(Ζησης+Βασιλειαδης).Παρολα αυτα μπορουμε και πρωτια υπο ορους στον ομιλο....
Flexo
O RG μια χαρά κοουτσάρει.
Τσαρτσαρής είναι πεσμένος, αλλά δεν είχες άλλο 5άρι πλην του Λάσμε.
Ο Μπανκς έπαιζε καλά αλλά τον προφυλάσεις από την στιγμή που δεν έχει κάνει προετοιμασία και βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Έγιναν λάθη σε μεταγραφές κυρίως λόγω πίεσης του χρόνου.
Δεν ήταν εύκολο έργο να αλλάξεις όλη την ομάδα και τα πάντα να πετύχουν, ούτε είναι λογικό η ομάδα να παίζει στο πρώτο μισό της σεζόν το ίδιο καλά με άλλες χρονιές.
Ο χρόνος είναι με το μέρος μας και σύντομα η ομάδα θα παίξει καλύτερο μπάσκετ, ανεξάρτητα από το που θα φτάσει.

Ο μόνος λόγος για να φύγει ο RG είναι να πει ο Ζοτς ότι θέλει να επιστρέψει.
silversurfer
Το παιχνίδι δεν το είδα αλλά έχω δει highlights και έχω διαβάσει πως 2 φορές η Ολύμπια γύρισε από μεγάλες διαφορές.
Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα στα νεκρά διαστήματα που έχουμε. Αυτό όμως γιατί κάνει μερικούς να θέλετε να φάτε τον Πεδουλάκη ακόμη δεν άλλαξε ο χρόνος? Πιστεύω πως όλοι χρειάζονται πίστωση χρόνου και μαζί και ο κόουτς που έχει πέσει στα βαθιά.
Το μόνο που του προσάπτω και δεν μου αρέσει και προσωπικά, είναι οι πολλές αλλαγές που κάνει όταν στραβώνει το ματς και δεν αφήνει να δέσει το συνολο που εχει στο παρκε και κάνει επιλογές πανικού. Αυτό είναι κ το μόνο που με ανησυχεί και θέλω να δω αν θα το διορθώσει ή όχι. Τακτικά και μπασκετικά τον θεωρώ άξιο αλλά από θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας είναι που δεν ξέρω αν μας ταιριάζει.. Να σας το πω και αλλιώς ο Μπαρτζώκας πιστεύω μας ταίριαζε πιο πολύ ή ο Κατσικάρης.

Το μέλλον πάντως πιστεύω θα είναι καλύτερο. Θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και σιγά σιγά θα μάθουν όλοι γιατί μην ξεχνάτε και ο Δημήτρης νέος είναι στο πόστο του.
Manu7
Eγώ το μόνο που ήθελα να σχολιάσω για το χθεσινό όσο είδα ήταν που πέτυχα την απίστευτη πάσα του Διαμαντίδη χωρίς να βλέπει προς τα πίσω. Και το θέμα δεν είναι ότι απλά την πέταξε προς τα πίσω. Η μπάλα πήγε στα χέρια του Μασιούλις στο σωστό σημείο για να σουτάρει π.χ..Κρίμα που στη συνέχεια της φάσης χάνει το τρίποντο ο Μπράμος νομίζω. Δεν ξέρω αν το σχολίασε κανείς...
A.CAB
QUOTE(Manu7 @ Nov 30 2012, 13:48 ) *
Eγώ το μόνο που ήθελα να σχολιάσω για το χθεσινό όσο είδα ήταν που πέτυχα την απίστευτη πάσα του Διαμαντίδη χωρίς να βλέπει προς τα πίσω. Και το θέμα δεν είναι ότι απλά την πέταξε προς τα πίσω. Η μπάλα πήγε στα χέρια του Μασιούλις στο σωστό σημείο για να σουτάρει π.χ..Κρίμα που στη συνέχεια της φάσης χάνει το τρίποντο ο Μπράμος νομίζω. Δεν ξέρω αν το σχολίασε κανείς...


Δεν ασχολούμαστε με τον κύριο Διαμαντίδη πλέον γιατί είναι άκεφος, κουρασμένος, δεν κάνει δηλώσεις και σταμάτησε από την εθνική πριν 3 χρόνια. tongue.gif


Χθες πάντως το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο απ' ότι ίσως να φάνηκε γιατί ακόμα και όταν μας φτάσανε στους 4 πόντους δεν έδειχναν οι της Ολύμπια ότι μπορούν το κάτι παραπάνω. Αντιθέτως οι δικοί μας σαν να σοβάρευαν και να παίρνανε πάλι διαφορά. Αυτά τα τεράστια κενά όπου χάνουμε διαφορές για πλάκα είναι ασθένειες του Σεπτέμβρη κυρίως (και δεν συγχωρούνται στο Τοπ16) αλλά όπως έχει ειπωθεί δεκάδες φορές, η ομάδα είναι τόσο καινούργια που θα της πάρει περισσότερο χρόνο απ' ότι συνήθως για να βρει τη σωστή λειτουργία της. Άλλωστε ακόμα μεταγραφές κάνουμε, βλέπουμε νέους παίχτες, δοκιμάζουμε άλλους, διώχνουμε και μερικούς. Ενα μακρύ καυτό καλοκαίρι είναι για μας η πρώτη φάση της Ευρολίγκας.
Στα θετικά η συνέχεια του καλού χεριού του Μπράμου, η σταθερά που λέγεται Λάσμε και σε μικρότερο βαθμό Μασιούλις και εννοείτε ο Μπανκς. Ακόμα δεν έχω πεισθεί πλήρως, ίσως επειδή όταν βλέπω τύπο να δείχνει τα μούσκουλα (που δεν είναι και τοοοόσο μούσκουλα) όταν κάνει ασίστ ή όταν βάζει καλάθι και φάουλ κάτω απ' την μπασκέτα (με Καντού) τον θεωρώ ψιλογραφικό. Πάντως όπως και να έχει ο τυπάς έχει έρθει με σκοπό να παίξει μπάσκετ και να βοηθήσει. Θράσος έχει. Τα βασικά τα ξέρει. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Δεν είναι όσο γρήγορος πρέπει να έιναι ούτε έχει κάποιο φοβερό άλμα που το χρειάζεται λόγω ύψους. Πάντως είναι θετικότατος μέχρι στιγμής.
Στα αρνητικά το κενό στη θέση 4. Μόνος του ο φιλότιμος Μασιούλις δεν φέρνει την άνοιξη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.