Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Euroleague 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
kseplenhs
QUOTE(labomba-7- @ Nov 12 2010, 20:27 ) *
.Να ρωτήσω και κάτι άλλο?Διάβασα προχθές στο περιοδίκο ALL STAR BASKET στο άρθρο της κουρούνας οτι και εμείς αλλά και οι παναθηναικοί δεν καιγόμαστε για την euroleageua..Πιο πολύ μας απασχολεί το να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια..Λέτε για αυτό να παρουσιάζονται τόσο χαλαροί οι παίχτες μας στην ευρώπη?? rolleyes.gif



δεν ξέρω τι λέει για τον παο αλλά αν στους δικούς μας επικρατεί τέτοια λογική τότε ευχαρίστως να προετοιμάζονται για παρέλαση ζαρζαβατικών στο σεφ.θα πάει η ντομάτα και το μαρούλι σύννεφο.και λίγο απο αυγό να μην τους έρθει ξεροσφύρι...

πρώτα τα "δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα" και μετα "μας ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα".υπέροχα ξεκινάμε φέτος...

έ ρε επιστήμονες που τους χρειάζονται...

Zephyr
QUOTE(labomba-7- @ Nov 12 2010, 21:55 ) *
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το σχετικό άρθρο ή αν διαβάζεις το συγκεκριμένο περιοδικό αλλά αυτό λέει..Οτί τον πρώτο λόγο έχει η Μπάρτσα...Ιδωμεν..Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα πρωτάθλημα-κύπελλο από ευρωπαικό..Τουλάχιστον για φέτος..Αλλά να κανουμε μαι αξιοπρεπή πορεία και στην ευρώπη..

Για να είμαι ειλικρινής, μετά το Τρίποντο ( sad-smiley-009.gif ) σταμάτησα να παίρνω μπασκετικά περιοδικά. Δεν ξέρω ποιός γράφει το συγκεκριμένο άρθρο αλλά με βρίσκει σύμφωνο. Αν το δούμε οπαδικά τότε σαφώς το πρωτάθλημα έχει τον πρώτο λόγο. Αν το δούμε από πλευράς καταξίωσης, σίγουρα η Ευρωλίγκα (πρωταθλητής Α1 είναι πλέον κάτι σαν πρωταθλητής... Μποτσουάνας).
il postino
τι σημαινει "δεν εχω προτεραιοτητα την ευρωλιγκα"? πρακτικα πώς μεταφραζεται κατι τετοιο?


Zephyr
QUOTE(il postino @ Nov 15 2010, 13:17 ) *
τι σημαινει "δεν εχω προτεραιοτητα την ευρωλιγκα"? πρακτικα πώς μεταφραζεται κατι τετοιο?


Πρακτικά σημαίνει ότι χάσω-κερδίσω δεν με νοιάζει. Να φτάσω λίγο πριν το Final 4 για να μην φάω "γιούχα" και μετά δίνω βάση στους αγώνες με τον "αιώνιο" αντίπαλο.
Δεν λέω ότι είναι σωστή αυτή η λογική αλλά κάπως έτσι το φαντάζομαι.
saou
QUOTE(kseplenhs @ Nov 12 2010, 15:53 ) *
η αλήθεια είναι πως τον φοβάμαι τον μακρή λίγο.εντάξει σίγουρα δεν είναι βούισιτς στην άμυνα (που μπορεί να φάει καλάθι και μετά να κάνει άλμα να διώξει τη μπάλα απο το...δiχτάκι tongue.gif ),αλλά σε κανέναν γρήγορο ψηλό και ταυρί σε δύναμη τον βλέπω λίγο να τα βλέπει σκούρα.κυρίως στην άμυνα.δεν με ενδιαφέρει η επίθεση...

βέβαια προχτές έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα που με γέμισε αισιοδοξία.μακάρι να γίνει πιο μοβώρος να γουστάρουμε 56.gif


Θεωρητικά έχεις δίκιο αλλά πρακτικά φέτος δεν υπάρχει γρήγορος ψηλός και ταυρί σε δύναμη στην Ευρώπη. Γενικά οι ψηλοί που απέμειναν μετά τη φυγή και των Πέκο-Σπλίτερ είναι λίγοι και κανείς πλέον δεν είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά μόνος του ούτε είναι τόσο καλός ώστε να στηθεί μια ομάδα γύρω του. Κάποιοι είναι απλά 'λίγοι' και κάποιοι άλλοι όπως ο Μπουρού έχουν να λύσουν πρώτα τα προσωπικά τους θεματάκια για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Τώρα σε ότι αφορά την Ευρώπη λογικό είναι να περνάνε προς τα έξω και οι 2 ότι η Ευρώπη δεν τους ενδιαφέρει και τόσο, από την άποψη ότι διώχνουν από πάνω τους ένα βάρος (χώρια του ότι και αντικειμενικά και με βάση την έδρα η Μπάρτσα ένα προβάδισμα το έχει). Από κει και μετά αν κάποιος καταφέρει να φτάσει ως το τέλος, το επίτευγμά του θα έχει μεγαλύτερη αξία και επικοινωνιακά.

Δεν πιστέυω πάντως ότι αδιαφορεί κάποιος από τους 2 για την Ευρωλίγκα. Ούτε και καταλαβαίνω αυτό που περνάνε προς τα έξω πολλοί Ολυμπιακοί ότι προτιμάνε το πρωτάθλημα για να κερδίσουνε τον ΠΑΟ.
kolokotronis
Επειδή έγραψε η κουρούνα ότι δεν πάνε οι δύο μεγάλοι για ευρωλίγκα σημαίνει ότι ισχύει κιόλας??
Μάλιστα...

Πότε άφησαν να εννοηθεί κάτι τέτοιο παίκτες-προπονητές-διοίκηση?
Τουλάχιστον από πλευράς ΠΑΟ (που ψιλοπαρακολουθώ), δεν πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο.
Και ποιος πάει για ευρωλίγκα τότε, εκτός από την μπάρστα?
Ποιος φαίνεται πιο δυνατός από τους δύο δικούς μας?

Τι να πω....
Reggie Miller #31
Θα επαναλάβω αυτά που είχα πει και λέει και ο kolokotronis.
Στην Ευρώπη φέτος υπάρχουν 5-6 ομάδες και βάλτε σε αυτές καμιά έκπληξη του στυλ Πρόκομ,όπως Αρμάνι που δείχνει καλά στοιχεία και δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί η Σιένα που έχει αποδυναμωθεί.
Δεν γίνεται να πει μια ομάδα,ειδικά ο Παναθηανικός του Ζοτς ότι δεν πάμε για Ευρωλίγκα.
Το επίπεδο δε σε αφήνει να μην πρωταγωνιστήσεις,αλλά αποκλείω το γεγονός να βγει κάποιος επίσημα και να πει ότι δε μας ενδιαφέρει η Ευρώπη.Θα πέσουν γιαούρτια και κορνέδες....
Butcher_7
Εγω προσωπικα πιστευω πως η αληθεια ειναι καπου στη μεση.Θελω να πω οτι ουτε ο Οσφπ ουτε ο Παο και γενικα καμια ομαδα,δεν βαζει η βγαζει σαν στοχο την Ευρωπη εξαρχης.Τοσο στο ποδοσφαιρο οσο και στο μπασκετ,οι ευρωπαικες διοργανωσεις ειναι κατι που φαινεται στην πορεια αν μια ομαδα θα προχωρησει η οχι και εξαρταρται απο πολλους παραγοντες οπως ειναι οι κληρωσεις,οι διασταυρωσεις,οι τραυματισμοι,το ντεφορμαρισμα των εκαστοτε αντιπαλων κοκ συνεπως δεν μπορουν να γνωριζουν εκ των προτερων αν πρεπει να ΑΦΟΣΙΩΘΟΥΝ η να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ σαν στοχο την Ευρωπαικη καταξιωση διοτι ειναι δικοπο μαχαιρι ειτε ετσι ειτε αλλιως.Απλα επειδη στο μπασκετ το επιπεδο ειναι εξαιρετικα χαμηλου επιπεδου εδω και μια δεκαετια διεθνως, πλην Ελλαδας και Ισπανιας,αναγκαστικα και μη οι ομαδες μας θα προχωρησουν μεχρι να βρουν καποιον αντιπαλο απο την Ισπανια και εκει ο,τι γινει εγινε.. bball.gif
rankin
Η ουσία πάντως είναι πως το μπατζετ διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό και τους στόχους
με το περσινό μπάτζετ ήταν αναγκαίο πάση θυσία να πας στο final4
τώρα το ρίχνεις και λίγο στο ότι φτιάχνεις ομάδα με νέα παιδιά και έλληνες παίχτες και έχεις και τις δικαιολογίες σου
jovan
Καλά ρε παιδία γιατί τους αγώνες του Ολυμπιακού τους δείχνει συνέχεια η Νόβα δηλαδή τόσο αντιεμπορικός είναι Ολυμπιακός??
Manu7
QUOTE(jovan @ Nov 16 2010, 14:49 ) *
Καλά ρε παιδία γιατί τους αγώνες του Ολυμπιακού τους δείχνει συνέχεια η Νόβα δηλαδή τόσο αντιεμπορικός είναι Ολυμπιακός??

Γενικότερα αντιεμπορικό είναι το μπάσκετ,όχι μόνο ο Ολυμπιακός...

Απλά εμείς παίζουμε τετάρτη και τα δείχνει η νόβα.
Αν παίζαμε Πέμπτη θα μας έδειχνε το Σκάι
il postino
οταν εχεις 15-20 εκ μπατζετ δε δικαιουσαι να λες οτι δεν πας για ευρωλιγκα! απο κει και περα, το πώς κατανεμονται και πως αξιοποιουνται αυτα τα χρηματα ειναι μια εντελως διαφορετικη κουβεντα!!

ατακες τυπου "χασω κερδισω δε με νοιαζει" ειναι μονο για συγκεκριμενη μεριδα φιλαθλων! αλιμονο αν οι παικτες του οσφπ ή του παο πουν απο μεσα τους κατι τετοιο, θα χασουν στον επομενο αγωνα απο την οποιαδηποτε τυχαρπαστη ομαδα που θα κατεβει σοβαρη ανετα! αυτες οι νοοτροπιες δεν υπαρχουν στις σοβαρες ομαδες και αν υπαρχουν τιμωρουνται με πολυ ασχημο τροπο.

οσο για το αν μπορει η φετινη ομαδα του ολυμπιακου να αποτελεσει τη βαση για την επομενη, το μονο που μπορω να πω ειναι οτι τα παντα θα εξαρτηθουν απο το βαθμο δυναμικοτητας που θα επιδειξει φετος και οχι απαραιτητα απο τους τιτλους!

αν φετος η εικονα του οσφπ ειναι καλη και δουμε οτι παλευει ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητου εδρας, παρει καλα αποτελεσματα, φθασει σε φ4, αν δουμε οτι κοντραρει τον παο μεχρι τελους για το πρωταθλημα τοτε του χρονου ισως χρειαστουν 2-3 διορθωτικες κινησεις και μονο! ποσο μαλλον δε αν κατακτησει και καποιους τιτλους!

σε αντιθετη περιπτωση προβλεπω οτι οχι μονο θα ξαναδουμε το αγαπημενο ραβε-ξηλωνε της διοικησης αλλα και οτι κατι τετοιο θα γινει υπο δυσκολες συνθηκες! σε μια πιθανη ασχημη σεζον ποιος θεωρει δεδομενο οτι ο τεοντοσιτς θα ανανεωσει?


jovan
@Manu7
Αα οκ δηλαδή έχουν χωρίσει τις μέρες δεν το 'ξέρα. blush.gif
il postino
το αυριανο ματς στη ρωμη ειναι παρα πολυ κρισιμο! πιθανη ηττα σε συνδιασμο με το οτι το επομενο ματς ειναι μεσα στη μαδριτη θα φερει σε δυσκολη θεση τον ολυμπιακο. μη ξεχναμε οτι στο β γυρο 3 ματς ειναι εκτος εδρας, 2 εκ των οποιων σε μαδριτη και ανδαλουσια.
Razorblade Fish
Κανονικα το τσιρκο της Ρομα δεν θα επρεπε καν να προβληματισει μια ομαδα κορυφης οπως θελει να λεγεται ο Ολυμπιακος.Αλλα αν αναλογιστει κανεις οτι ακομα και την περσινη χρονια ο Ολυμπιακος περναγε με αιμα απο εδρες οπως της Λε Μαν και της Τσιμπονα τοτε πραγματι το παιχνιδι ειναι δυσκολο...Ειδικα για τη φετινη μας ομαδα...
Butcher_7
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...yka.638905.html

Λιγο αστειες οι δηλωσεις Ιβκοβιτς ως προς τον Παπαλουκα θα ελεγα..Αν αυτος ο ανθρωπος στην κατασταση που ειναι σημερα εν ετει 2010,του ειναι τοσο πολυτιμος του κοουτς οσο λεει,τοτε υπαρχει προβλημα μεγαλο..
rchos
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 17 2010, 11:07 ) *
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...yka.638905.html

Λιγο αστειες οι δηλωσεις Ιβκοβιτς ως προς τον Παπαλουκα θα ελεγα..Αν αυτος ο ανθρωπος στην κατασταση που ειναι σημερα εν ετει 2010,του ειναι τοσο πολυτιμος του κοουτς οσο λεει,τοτε υπαρχει προβλημα μεγαλο..


σε οποια ομαδα και να επαιζε και ο παπαλουκας η απουσια του θα ηταν μεγαλη.
ακομη και τωρα ο παπαλουκας ειναι ενας απο τους καλυτερους παιχτες στον ελεγχο του ρυθμου.
στα παιχνιδια που επαιξε φετος μαλιστα ηταν αρκετα καλος.οποτε προφανως και ειναι απωλεια.
αν ξεκολισουμε λιγο απο τον παπαλουκα του 2007 και δουμε τον παπαλουκα του 2010 θα καταλαβουμε οτι ειναι μια υπερπολιτιμη μοναδα.
ασε που και να αγνοησεις την αξια του θοδωρη οπως κανεις εσυ προφανεστατα μονο να σκεφτεις τον αριθμο των γκαρντ του ολυμπιακου θα καταλαβεις οτι η απωλεια ειναι μεγαλη.με 3 γκαρντ παιζουμε αυτη τη στιγμη.
Butcher_7
QUOTE(rchos @ Nov 17 2010, 11:24 ) *
σε οποια ομαδα και να επαιζε και ο παπαλουκας η απουσια του θα ηταν μεγαλη.
ακομη και τωρα ο παπαλουκας ειναι ενας απο τους καλυτερους παιχτες στον ελεγχο του ρυθμου.
στα παιχνιδια που επαιξε φετος μαλιστα ηταν αρκετα καλος.οποτε προφανως και ειναι απωλεια.
αν ξεκολισουμε λιγο απο τον παπαλουκα του 2007 και δουμε τον παπαλουκα του 2010 θα καταλαβουμε οτι ειναι μια υπερπολιτιμη μοναδα.
ασε που και να αγνοησεις την αξια του θοδωρη οπως κανεις εσυ προφανεστατα μονο να σκεφτεις τον αριθμο των γκαρντ του ολυμπιακου θα καταλαβεις οτι η απωλεια ειναι μεγαλη.με 3 γκαρντ παιζουμε αυτη τη στιγμη.

Εχω μεγαλωσει με αλλους παικτες φιλε Rchos εγω και παικτες σαν τον Θοδωρη τους βλεπω και γελαω.Αγωνιστικα τωρα για εμενα αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να παρει τα ποδια του,οχι να ελεγξει τον ρυθμο οπως εκανε καλα για 3-4 χρονια μεχρι το 2005(οχι το 2007 που ειπες).Αλλα παντα αυτη ειναι γνωμη μου,κουβεντα κανουμε,αλλωστε τα εχουμε ξαναπει για αυτον τον παικτη..
Zephyr
O Παπαλουκάς μπορεί να είναι στα τελειώματα του, όμως αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Και τις πάσες του θα μοιράσει, και στο "3" θα ανέβει και θα βάλει και κάποια έξυπνα καλάθια λόγω εμπειρίας.
Εκτός αυτού, σημαντικό είναι και αυτό που επισήμανε ο rchos, ότι παίζουμε μόνο με 3 γκαρντ (εκ των οποίων ο Μίλος σέρνεται) και τον... Κατσίβελη 4ο!

ΥΓ. offtopic, αλλά ο Κατσίβελης πως σας φαίνεται? Τηρουμένων των αναλογιών πάντα (ηλικία, εμπειρία, συμμετοχή). Δεν θα το αποκλείω στο μέλλον να είναι εσωτερική μεταγραφή...!
Butcher_7
Ο Τομιτς ειχε 10 σαν τον Παπαλουκα.Αυτος κι αν ηταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.Ηταν μονος μου και ολοι σας. shot.gif Ελεος με τον Παπ ρε παιδια..Και μιας και ειπαμε για 3 γκαρντ γνωμη μου ειναι πως ηταν και ειναι εγκλημα να μην αξιοποιηθει ο Σλουκας γιατι θεωρω οτι ειναι μεγαλο ταλεντο.
apkat
Eμενα ο Κατσιβελης για την ωρα μου φαινεται παρα πολυ κακος..Δεν καταλαβαινω τι ακριβως βλεπουν σε αυτον και για αυτο περιμενω αλλα προσωπικη μου αισθηση ειναι οτι δεν θα σταθει ποτε σε τοσο υψηλο επιπεδο..

ΥΓ:Ρε συ Butcher εχεις κανει παρα πολλες αυτην την κουβεντα για τον Θοδωρη και εχεις εκθεσει την αποψη σου με τα οποια επιχειρηματα της και εχεις παρει και αντιστοιχα τις απαντησεις σου..Ποιο το νοημα να επαναφερεις τακτικα το συγκεκριμενο θεμα;;
Flash
QUOTE(apkat @ Nov 17 2010, 10:23 ) *
Eμενα ο Κατσιβελης για την ωρα μου φαινεται παρα πολυ κακος..Δεν καταλαβαινω τι ακριβως βλεπουν σε αυτον και για αυτο περιμενω αλλα προσωπικη μου αισθηση ειναι οτι δεν θα σταθει ποτε σε τοσο υψηλο επιπεδο..


Ποιος Κατσίβελης μωρε... Ο Κατσίβαλης πρέπει να είναι point μπροστά από το Σλούκα! Μέχρι και διαγωνισμό τριπόντων έχει κερδίσει το παλικάρι.
rchos
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 17 2010, 11:42 ) *
Εχω μεγαλωσει με αλλους παικτες φιλε Rchos εγω και παικτες σαν τον Θοδωρη τους βλεπω και γελαω.Αγωνιστικα τωρα για εμενα αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να παρει τα ποδια του,οχι να ελεγξει τον ρυθμο οπως εκανε καλα για 3-4 χρονια μεχρι το 2005(οχι το 2007 που ειπες).Αλλα παντα αυτη ειναι γνωμη μου,κουβεντα κανουμε,αλλωστε τα εχουμε ξαναπει για αυτον τον παικτη..


εισαι χασαπης ονομα και πραγμα τελικα.
το εσφαξες το θεματακι. tongue.gif

αν μου λες δε οτι ο παπαλουκας μεχρι το 2005 επαιζε δειχνεις οτι δεν τον εχεις παρακολουθησει εκτος των αλλων.στα χρονια μπορει να μπερδευεσαι βεβαια και απλα να μην τα θυμασαι καλα.κανε μια μινι ερευνα και θα δεις οτι τα θυμασαι λαθος.σκεψου μονο την συμβολη του παπαλουκα στο μουντομπασκετ της ιαπωνιας το οποιο εγινε μετα το 2005.η τον τελικο της ευρωλιγκας του 2007 στην αθηνα.

δεν ξερω παντως που εχεις δει μπασκετ εσυ που εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε μπορεσει να δουμε γιατι δεν νομιζω να γελανε πολλοι με την καριερα του παπαλουκα.καποιοι εμπαθεις πιθανοτατα.αν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια παω πασο.οι υπολοιποι θαυμασμο η ζηλεια αντιστοιχα.
apkat
QUOTE(Flash @ Nov 17 2010, 12:31 ) *
Ποιος Κατσίβελης μωρε... Ο Κατσίβαλης πρέπει να είναι point μπροστά από το Σλούκα! Μέχρι και διαγωνισμό τριπόντων έχει κερδίσει το παλικάρι.


Χαχα..Λες για αυτο το ενα γραμμα να μου βγαινει ανταγωνιστικοτητα και να μην βλεπω τιποτα καλο στον μικρο;;Παντως ναι και γω πιστευω οτι η θεση μου ειναι μπροστα απο τον Σλουκα..Ισως και τον υπερεκτιμημενο Παπαλουκα.
Manu7
QUOTE(Zephyr @ Nov 17 2010, 12:00 ) *
ΥΓ. offtopic, αλλά ο Κατσίβελης πως σας φαίνεται? Τηρουμένων των αναλογιών πάντα (ηλικία, εμπειρία, συμμετοχή). Δεν θα το αποκλείω στο μέλλον να είναι εσωτερική μεταγραφή...!

Όχι πραγματικά πες μου τι ακριβώς είδες και σου άρεσε στον Κατσιβέλη?Καλά να σε εντυπωσιάσει δεν το συζητάμε...
Τι σε έκανε να κάνεις αυτή την εκτίμηση?

Μπορεί να φαίνομαι λίγο σκληρός αλλά αυτό το πράγμα στην Ελλάδα όταν βλέπουμε έναν 18χρονο αμέσως να τον κάνουμε θεό είναι απίστευτο...Ας βλέπουμε λίγο τα πράγματα όπως είναι ρε παιδιά.Δεν είναι για παράδειγμα όλοι οι παίχτες της εθνικής Νέων και Εφήβων καλοί παίχτες!Αν στη θέση του Κατσιβέλη ή το x Κατσιβέλη ήταν ένα ξένο παιδί θα το χαντακώναμε...
Ο Κατσιβέλης μπορεί να γίνει και ο Κόμπε μεγαλώνοντας αλλά στην παρούσα φάση δεν μου δείχνει τίποτα καλό ώστε να παίζει στον Ολυμπιακό και να συμμετέχει στις προπονήσεις του...Αντίθετα ο Σλούκας και ο Παπ έδειξαν αμέσως(λίγο πιο μεγάλοι βέβαια...) ή ακόμη και ο Γιαννόπουλος.
PanosIlio
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 17 2010, 11:42 ) *
Εχω μεγαλωσει με αλλους παικτες φιλε Rchos εγω και παικτες σαν τον Θοδωρη τους βλεπω και γελαω.Αγωνιστικα τωρα για εμενα αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να παρει τα ποδια του,οχι να ελεγξει τον ρυθμο οπως εκανε καλα για 3-4 χρονια μεχρι το 2005(οχι το 2007 που ειπες).Αλλα παντα αυτη ειναι γνωμη μου,κουβεντα κανουμε,αλλωστε τα εχουμε ξαναπει για αυτον τον παικτη..



Εγώ απλά να αναφέρω πως ο Παπαλουκάς έχει:

  1. 2x All-Euroleague First Team: 2006, 2007
  2. Euroleague Final Four MVP 2006
  3. FIBA Europe Player of the Year 2006
  4. Euroleague MVP 2007
  5. 35 Greatest Euroleague Players 2008
  6. Euroleague 2001-10 All-Decade Team


Χμμμ... σαν πολλά ατομικά βραβεία δεν έχει αυτός ο Παπαλουκάς μετά το 2005????

OK, συμφωνούμε πως παίρνει πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε, ναι το σώμα του πλέον δεν είναι όπως ήταν αλλά το να φτάσουμε να λέμε πως ο Παπαλουκάς είναι για να γελάς... ε αυτό είναι για γέλια...
rchos
α ρε παπαλουκα τι σου μελε να ακουσεις στα (μπασκετικα) γεραματα.

10 παπαλουκαδες=1 τομιτς δηλαδη?

και τον ιδιο τον τομιτς να ρωταγες.η μαλλον ακομη χειροτερα την ιδια την γυναικα του τομιτ η και τα παιδια του να ρωταγες αν ειναι 10 φορες καλυτερος του παπαλουκα θα γελαγαν.
Butcher_7
QUOTE(rchos @ Nov 17 2010, 12:32 ) *
εισαι χασαπης ονομα και πραγμα τελικα.
το εσφαξες το θεματακι. tongue.gif

αν μου λες δε οτι ο παπαλουκας μεχρι το 2005 επαιζε δειχνεις οτι δεν τον εχεις παρακολουθησει εκτος των αλλων.στα χρονια μπορει να μπερδευεσαι βεβαια και απλα να μην τα θυμασαι καλα.κανε μια μινι ερευνα και θα δεις οτι τα θυμασαι λαθος.σκεψου μονο την συμβολη του παπαλουκα στο μουντομπασκετ της ιαπωνιας το οποιο εγινε μετα το 2005.η τον τελικο της ευρωλιγκας του 2007 στην αθηνα.

δεν ξερω παντως που εχεις δει μπασκετ εσυ που εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε μπορεσει να δουμε γιατι δεν νομιζω να γελανε πολλοι με την καριερα του παπαλουκα.καποιοι εμπαθεις πιθανοτατα.αν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια παω πασο.οι υπολοιποι θαυμασμο η ζηλεια αντιστοιχα.

Στον τελικο της Ευρωπιγκα το 2007 τι εγινε δηλαδη? Οταν κερδισε ο παο δηλαδη και αυτος ειχε καλη αποδοση?Να βαλουμε και τα φιλικα τοτε rolleyes.gif Το 2006 δεν υπηρχε ουτε 1 απο την Εθνικη που να μην ηταν διακριθεντας αν δεν απατωμαι..

Οσο για το αν βλεπω μπασκετ κλπ που μου λες,βλεπω φιλε μου εδω και 15 χρονια περιπου,αλλα μιλαω με ανθρωπους που βλεπουν τα διπλασια χρονια απο εμενα και που εχουν και ενα επιπεδο σοβαρο πιστεψε με και που ειναι καθαρα "μπασκετικοι",συνεπως ξερω πολυ καλα τι λεω,μην εχοντας ταμπου απο την επικαιροτητα και την "μοδα"..Τωρα κατι βραβεια τυπου παικτης του Φλεβαρη,και της Ευρωλιγκας των 4 μηνων και των 3 ομαδων της προκοπης,και του πιο ωριμου φρουτου εμενα δεν με συγκινουν.Ξερω καλα τι μπασκετ παιζεται τωρα και τι μπασκετ παιζοταν προ δεκαετιας,απλα το οτι το παρακολουθω ενεργα επειδη μου αρεσει δεν σημαινει οτι εχω και παρωπιδες. bball.gif
Razorblade Fish
Εμενα μου προξενει εντυπωση η επιλογη να παραμεινει στο ροστερ ο Κατσιβελης και οχι ο Σλουκας.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο,ουτε και τι βλεπουν στον Κατσιβελη.Μαλλον οτι σωματικα μπορει να ανταποκριθει καλυτερα στο 2-3 απο οτι ο Σλουκας.Υποπτευομαι οτι ο Ιβκοβιτς δεν τον πολυεκτιμαει τον Σλουκα και ειναι κριμα γιατι θα μπορουσε να βρει χρονο φετος...Στα γκαρντ εχουμε ποιοτητα αλλα οχι βαθος και στα φοργουορντ βαθος αλλα οχι ποιοτητα shot.gif
Zephyr
QUOTE(Manu7 @ Nov 17 2010, 13:34 ) *
Όχι πραγματικά πες μου τι ακριβώς είδες και σου άρεσε στον Κατσιβέλη?Καλά να σε εντυπωσιάσει δεν το συζητάμε...
Τι σε έκανε να κάνεις αυτή την εκτίμηση?

Μπορεί να φαίνομαι λίγο σκληρός αλλά αυτό το πράγμα στην Ελλάδα όταν βλέπουμε έναν 18χρονο αμέσως να τον κάνουμε θεό είναι απίστευτο...Ας βλέπουμε λίγο τα πράγματα όπως είναι ρε παιδιά.Δεν είναι για παράδειγμα όλοι οι παίχτες της εθνικής Νέων και Εφήβων καλοί παίχτες!Αν στη θέση του Κατσιβέλη ή το x Κατσιβέλη ήταν ένα ξένο παιδί θα το χαντακώναμε...
Ο Κατσιβέλης μπορεί να γίνει και ο Κόμπε μεγαλώνοντας αλλά στην παρούσα φάση δεν μου δείχνει τίποτα καλό ώστε να παίζει στον Ολυμπιακό και να συμμετέχει στις προπονήσεις του...Αντίθετα ο Σλούκας και ο Παπ έδειξαν αμέσως(λίγο πιο μεγάλοι βέβαια...) ή ακόμη και ο Γιαννόπουλος.


1. Πάρ'το χαλαρά, δεν είπα ότι είναι ο Κόμπε.
2. Βλέπω τον "δύσκολο" Ντούντα να του δίνει χρόνο και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι.
3. Έχει καλή σωματοδομή, ψηλός και γρήγορος/αθλητικός για γκαρντ και καλούτσικη ντρίπλα και πάσα.

Για να βοηθήσει ΤΩΡΑ την ομάδα το αποκλείω, αν πάει δανεικός και πάρει παιχνίδια μπορεί σε 2-3 χρόνια να τον βλέπουμε με άλλο μάτι. Διαμαντίδης μπορεί να μην γίνει ποτέ, όμως ένας παίχτης σαν τον Γκόρντον, που δεν θα πιάνει θέση ξένου σε χαλάει?
Στην τελική που είναι το κακό στο ψάξιμο νέων ταλέντων στην Ελλάδα? Ας κάνουμε και μεις λίγη διαφήμιση, δεν κάνει κακό.

QUOTE(Manu7 @ Nov 17 2010, 13:34 ) *
Αν στη θέση του Κατσιβέλη ή το x Κατσιβέλη ήταν ένα ξένο παιδί θα το χαντακώναμε...

Συνήθως αυτοί οι παίχτες οι ξένοι που τους κακολογούμε και τους θάβουμε παίρνουν 3 ή 4 φορές τα λεφτά του Κατσιβελη...
sakissab
Ο καθένας λέει ελεύθερα την άποψή του. Για τον Παπαλουκά, γνώμη μου είναι ότι, είναι σοβαρός κρίκος του ρυθμού του παιχνιδιού ακόμα και τώρα. Η εμπειρία του και η σοφή του πάσα διευκολύνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού όταν κολλάει. (όχι πάντα βέβαια). Δεν μπορούμε να μειώνουμε έναν παίκτη ακόμα και τώρα butcher. Δε θα το πάω σε παρελθονολαγνείες και τέτοια, αλλά οφείλεις να παραδεκτείς ότι δεν είναι για πέταμα αυτός ο παίκτης ακόμα και τώρα. Να ξέρουμε τι λέμε και να μη βγάζουμε συμπεράσματα τόσο εύκολα.

Για τον Κατσίβελη, φαίνεται ότι ο Ντούντα τού δίνει χρόνο κάτι το οποίο έχει τη σημασία του. Δεν μπορούμε να το περάσουμε και αυτό στο ντούκου.
Ελπίζω σήμερα η ομάς να δείξει καλό πρόσωπο και να ξεκολλήσει απ το ΣΕΦ σιγά σιγά. Να παίξει μπάσκετ και εκτός Φαλήρου. Ο Παπαλουκάς σίγουρα θα λείψει. Με τόσο βάρος και πίεση που έχει πέσει στα χέρια του Σπανούλη, ελέω κακής αγωνιστικής κατάστασης του Τεόντοσιτς, δεν τον κόβω να αντέχει μέχρι το Μάρτη. Ελπίζω να βγω κακός προφήτης. wink.gif
Καλή επιτυχία στην ομάδα σήμερα.
rchos
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 17 2010, 12:53 ) *
Στον τελικο της Ευρωπιγκα το 2007 τι εγινε δηλαδη? Οταν κερδισε ο παο δηλαδη και αυτος ειχε καλη αποδοση?Να βαλουμε και τα φιλικα τοτε rolleyes.gif Το 2006 δεν υπηρχε ουτε 1 απο την Εθνικη που να μην ηταν διακριθεντας αν δεν απατωμαι..

Οσο για το αν βλεπω μπασκετ κλπ που μου λες,βλεπω φιλε μου εδω και 15 χρονια περιπου,αλλα μιλαω με ανθρωπους που βλεπουν τα διπλασια χρονια απο εμενα και που εχουν και ενα επιπεδο σοβαρο πιστεψε με και που ειναι καθαρα "μπασκετικοι",συνεπως ξερω πολυ καλα τι λεω,μην εχοντας ταμπου απο την επικαιροτητα και την "μοδα"..Τωρα κατι βραβεια τυπου παικτης του Φλεβαρη,και της Ευρωλιγκας των 4 μηνων και των 3 ομαδων της προκοπης,και του πιο ωριμου φρουτου εμενα δεν με συγκινουν.Ξερω καλα τι μπασκετ παιζεται τωρα και τι μπασκετ παιζοταν προ δεκαετιας,απλα το οτι το παρακολουθω ενεργα επειδη μου αρεσει δεν σημαινει οτι εχω και παρωπιδες. bball.gif


οκ.
παω πασο.
δεν ηξερα.εμαθα.
Marciulionis
QUOTE(apkat @ Nov 17 2010, 12:23 ) *
Eμενα ο Κατσιβελης για την ωρα μου φαινεται παρα πολυ κακος..Δεν καταλαβαινω τι ακριβως βλεπουν σε αυτον και για αυτο περιμενω αλλα προσωπικη μου αισθηση ειναι οτι δεν θα σταθει ποτε σε τοσο υψηλο επιπεδο..


Πως θα μπορούσε να είναι καλός με τέτοιο όνομα? Οποιοσδήποτε το όνομα του αρχίζει από "Κατσίβ" και τελειώνει σε "λης" δε πρέπει να ασχολείται με το μπάσκετ! smiley.gif
Reggie Miller #31
Γιατί παίζουμε συνεχώς Τετάρτη και εκνευρίζομαι;
benchwarmer
Ο Κατσιβελης αυτη τη στιγμη πιστευω δεν μπορει να βοηθησει. Γι' αυτο και θεωρω πολυ μεγαλο λαθος τον δανεισμο του Σλουκα, οταν εχεις μονο 4 γκαρντ εκ των οποιων ο ενας ειναι μεγαλος σε ηλικια, και οι 2 ξεζουμισμενοι παιζοντας σερι χειμωνα-καλοκαιρι. Ο Σλουκας πιστευω μετα τις 2 δοκιμαστικες χρονιες του, φετος θα μπορουσε να βοηθησει ως "κανονικος" παιχτης, παιρνοντας ισως και περισσοτερο χρονο απο οτι στον Αρη. Με αυτες τις συνθηκες ειναι αυτονοητο οτι σε καποια ματς θα σου λειψει καποιος (οπως σημερα), οποτε υπαρχει προβλημα, εκτος αν αναστηθει καποτε ο Χαλπεριν (που για να γινει αυτο, θα πρεπει πρωτα να παιξει βεβαια).
lakersdynasty
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Nov 17 2010, 18:26 ) *
Γιατί παίζουμε συνεχώς Τετάρτη και εκνευρίζομαι;


Τα επομενα 3 παιχνιδια του ΟΣΦΠ ειναι Πεμπτη. Λογικα αυτα θα τα δειξει η ΝΕΤ. 25/11 2/12 9/12
Reggie Miller #31
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 17 2010, 18:48 ) *
Τα επομενα 3 παιχνιδια του ΟΣΦΠ ειναι Πεμπτη. Λογικα αυτα θα τα δειξει η ΝΕΤ. 25/11 2/12 9/12



Μα δεν μπορώ να δω ένα ματς!!!!!!!!
aigio
Ας δωσει καποιος ενα λινκ για τον αγωνα...
kotzito
Ναι παιδες.Αμα εχει καποιος link ας δωσει για να δουμε.
Sleeper
Η ανάσταση φέτος ήρθε πιο νωρίς (βλέπε Χαλπερίν)

εδιτ: Αρκετά καλός και ο Μίλος (δημιουργικά)

εδιτ στο εδιτ: Πολύ καλός ο Μίλος!!!!
Anaz
QUOTE(Sleeper @ Nov 17 2010, 22:05 ) *
Η ανάσταση φέτος ήρθε πιο νωρίς (βλέπε Χαλπερίν)

εδιτ: Αρκετά καλός και ο Μίλος (δημιουργικά)

εδιτ στο εδιτ: Πολύ καλός ο Μίλος!!!!

edit στο εδιτ του εδιτ: O Mίλος ειναι αυτος που φαινεται να αναστηθηκε σημερα! Οχι ο Χαλπεριν, ο οποιος όντως οσο επαιξε δεν ηταν κακος. Αλλα εξισου ετοιμοπολεμος ειχε δειξει και στα φιλικα.
duncan21
Nα που διαμαρτυρεστε οτι δεν παιζουμε καλο μπασκετ. blech.gif

Οι Ιταλοι δεν παιζουν αμυνα ουτε κατα διανοια...

Ο Μιλος θελει ανασες κι ενα καινουργιο συμβολαιο.Απλα σημερα εχει βρει ενα ωραιοτατο ιταλικο τσιρκο και κανει πλακα...
Razorblade Fish
Τυχαιο που ο Μιλος δειχνει να βρισκει τον εαυτο του τωρα που κραταει αυτος τη μπαγκετα(αφου ο Σπανουλης εχει 2 φαουλ απο νωρις...)???Πολυ ωραια η τελευταια ασσιστ...
apkat
Φανταστικη η τελευταια πασα..Ο Μιλος στο 2ο δεκαλεπτο εκπληκτικος και δεν ειναι σε καμια περιπτωση τυχαιο που στον χρονο αυτο δεν χρησιμοποιηθηκε ο Σπανουλης αλλα ο Γκορντον με τον Γιοταμ διπλα του..

Μια χαρα η ομαδα σημερα και σε συνδυασμο με την επερχομενη ηττα της Ρεαλ απο την Σαρλερουα ξαναγινομαστε φαβορι για την πρωτη θεση..Με νικη δε την επομενη αγωνιστικη στην Μαδριτη ουσιαστικα την εξασφαλιζουμε..Αλλα και με ηττα με κατω απο 16 ποντους καλα ειμαστε..

Ολα αυτα βεβαια με το δεδομενο οτι θα συνεχισουμε καλα σημερα και θα νικησουμε..
Anaz
Παντως στα προηγουμενα ματς ακομα και με τον Σπαν εξω ο Μιλος εδειχνε.. αλλου!
apkat
Και δεν νομιζω οτι ειναι και τυχαιο οτι δεν χρησιμοποιουνται μαζι οι Σπαν Μιλος παρα ελαχιστα..

Δεν αντεχω αλλο Σπανουλη...ΔΕν μπορω ειλικρινα..5 λαθη ο παικταρας σε 19 λεπτα..Και μιλαμε για πραγματικα αβιαστα λαθη..
Razorblade Fish
Πραγματικα καποιες στιγμες πονανε τα ματια μου με το Σπανουλη...
Anaz
κ πρεπει να εχει κανει αλλα ΔΥΟ που δεν του χρεωθηκαν!!! get used to it!! 19.gif
Παντως το θεμα της αποδοσης του Μιλος δε νομιζω οτι εχει να κανει μονο με την αγωνιστικη συνυπαρξη με τον Σπαν οπως υπονοειτε. Εξαλλου και περσυ συνυπηρχε με τον Παπαλουκα που επισης θελει μπαλα στα χερια. Στα προηγουμενα ματς ηταν κακος και οταν επαιζε μονος του στο παρκε.Σημερα δειχνει γενικα πιο συγκεντρωμενος κ σε καλη μερα!
duncan21
QUOTE(apkat @ Nov 17 2010, 22:43 ) *
Δεν αντεχω αλλο Σπανουλη...ΔΕν μπορω ειλικρινα..5 λαθη ο παικταρας σε 19 λεπτα..Και μιλαμε για πραγματικα αβιαστα λαθη..

Δεν ειναι μονο αυτο.Βλεπεις και τη στατιστικη του Τεο να γραφει 6 ασιστ και 0 λαθη στον ιδιο χρονο συμμετοχης και σε κανει ν' αναρωτιεσαι γιατι κραταει τοσο τη μπαλα ο Σπανουλης...

QUOTE(Anaz @ Nov 17 2010, 22:57 ) *
Εξαλλου και περσυ συνυπηρχε με τον Παπαλουκα που επισης θελει μπαλα στα χερια.

Ο Παπαλουκας εχει και κινηση χωρις τη μπαλα.Κατι κοψιματα στην βασικη και συνεργασιες με τον Μιλος ηταν(ειναι) πολυ συχνες.Ο Σπανουλης δεν το εχει αυτο για κανενα λογο...
apkat
Χμ αναζ δεν νομιζω οτι η συνυπαρξη Μιλος-Σπαν και Μιλος-Παπαλουκα εχει και τοσα κοινα..Ναι και στις 2 περιπτωσεις και οι 2 παικτες θελουν μπαλα στα χερια αλλα βλεπω διαφορες..Που εχουν να κανουν και με τα αγωνιστικα αλλα και με το mentality αυτων των παικτων..Δεν ειναι της παρουσης να το αναλυσω περισσοτερο αλλα πιστευω να καταλαβαινεις τι γραφω..

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.