Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hρακλής 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
liolias


Παραίτηση της επιτροπής

Την παραίτησή τους από την ΚΑΕ Ηρακλής υπέβαλλαν το μεσημέρι τα μέλη της διοικούσας επιτροπής με αποτέλεσμα πλέον να αναζητείται διάδοχη κατάσταση.

Νωρίτερα το πρωί και πριν γίνει γνωστή η παραίτησή τους ενημέρωσαν τον προπονητή της ομάδας Χάρη Μαρκόπουλο ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας μαζί του.

Μαρκόπουλος: "Δεν παραιτήθηκα"

Χωρίς να κρατάει κακία, αλλά με εμφανή την πικρία στα λόγια του, ο Χάρης Μαρκόπουλος, μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ηρακλή. Στο μεταξύ, ο "Γηραιός" βρήκε τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Χρήστος Κωνσταντινίδης.

"Δεν παραιτήθηκα, μου ανακοίνωσαν ότι η συνεργασία μας δε θα συνεχιστεί. Φυσικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Εγώ και οι παίκτες μου δώσαμε και την καρδιά μας για τον Ηρακλή. Ηταν εκπληκτικό για μένα που είχαν την πρώτη μου προπονητική εμπειρία στην ομάδα την οποία ανδρώθηκα μπασκετικά", είπε στον Extra Sport, ο νεαρός προπονητής.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, θα είναι ο προπονητής του Στρατωνίου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, με το μέλλον πάντως, να παραμένει αβέβαιο μετά την παραίτηση της διοικούσας επιτροπής, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Φώτης Θέου.

sport24.gr

Μπορει η ομαδα μας να ειναι στην χειροτερη στιγμη της ιστοριας της στο μπασκετ μπορει να μην υπαρχουν ουτε λεφτα αλλα εμεις και φετος θα ειμαστε στο Ιβανωφειο!
liolias
Κρίσιμο συμβούλιο τη Δευτέρα

Το παρόν και το μέλλον του μπασκετικού Ηρακλή θα συζητηθούν σε ένα ακόμη κρίσιμο συμβούλιο παραγόντων και μελών της "επιτροπής σωτηρίας" που θα γίνει τη Δευτέρα στο Ιβανώφειο.

Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα και έχουν κληθεί να δώσουν το παρόν όλοι όσοι έχουν "ενεργό" ρόλο στα μπασκετικά πράγματα του Ηρακλή τον τελευταίο καιρό. Οι Μεταξιώτης - Στρίβας έχουν εκφράσει θετική θέση να βοηθήσουν . Παρόμοια κίνηση γίνεται και με τον Γιάννη Σαρηκεχαγιά, ο οποίος επίσης έχει πει ότι θα βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ, όπως και με άλλους επιχειρηματίες.

Αγωνιστικά υπαρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα οπως ο Σάββας Καμπερίδης ,ο Αναγνωστόπουλος , ο Δεμερτζής

Ο Γιαννουζάκος έχει μιλήσει με κάποιους απ' την ομάδα για να μείνει αλλά θα περιμένει τις εξελιξεις

betsmart.gr
man10
Ο στοχος ειναι ο ιδιος με φετος? Δηλαδη η ανοδος?
liolias
QUOTE(man10 @ Jun 12 2007, 11:45 PM) *
Ο στοχος ειναι ο ιδιος με φετος? Δηλαδη η ανοδος?


Nαι αν και δυσκολα τα πραγματα.

Ανέλαβε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης είναι κι επισήμως από χτες ο νέος κόουτς του Ηρακλή. Ο πρώην προπονητής του Στρατωνίου διαδέχτηκε τον Χάρη Μαρκόπουλο και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Ο Ηρακλής αυτήν τη στιγμή είναι πρωταθλητής στο όνομα και θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α1», είπε ο Κωνσταντινίδης. Χτες έλαβε χώρα συγκέντρωση στο Ιβανώφειο όπου ομάδα παραγόντων (Παναγόπουλος, Τσιλόπουλος, Στρίβας, Σπανός, Παπαντωνίου) μαζί με την επιτροπή σωτηρίας ξεκίνησαν τις κινήσεις για την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας στη στήριξη της «οικογένειας» του Ηρακλή.
betsmart.gr
liolias
Κρούση σε Δέσπο

Δυναμικά μπαίνουν στο παζάρι οι «κυανόλευκοι».

Μπορεί το διοικητικό τοπίο να είναι αβέβαιο στον Ηρακλή, όμως οι ιθύνοντές του είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ετσι, έκαναν κρούση στον Δημήτρη Δέσπο, τον καλύτερο σέντερ της φετινής Α2, με τη φανέλα της ΜΕΝΤ.

Βέβαια, η περίπτωση του Δέσπου είναι δύσκολη, αφού «πολιορκείται» από αρκετές ομάδες της Α2, την ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Α1.
liolias
Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός Πιτ Καθοπούλης (1.86) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την ομάδα από τη θέση του guard.
man10
QUOTE(liolias @ Jul 7 2007, 12:08 PM) *
Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός Πιτ Καθοπούλης (1.86) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την ομάδα από τη θέση του guard.

Τι ειναι αυτος ρε παιδια?? Ξερει κανεις πληροφοριες????

Εγω προβλεπω να επαιζε σε κολλεγιο δευτερης κατηγοριας στο Αμερικα,οχι οτι ειναι ασχημα,και ο Καραποστουλου εκει επαιζε.
liolias
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2007-2008

Άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: GOLD: 500 Ευρώ, SILVER: 150 Ευρώ, COPPER: 120 Ευρώ, WHITE: 80 Ευρώ και BLUE: 50 Ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310-249600.
liolias
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Με απόντες τον Κροάτη πλέι μέικερ Οζρεν Μίσιτς και τον στρατευμένο Φουτσιτζή, με πολλά νέα πρόσωπα (Τράινα, Καθοπούλης, Λυμπέρης, Συμεωνίδης, Σιαμανδούρας) και με στόχο την επιστροφή στην Α1 ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Ηρακλής. «Θέλω να έχουμε νοοτροπία νικητή και να τα δώσουμε όλα για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1. Εκεί είναι η θέση του Ηρακλή» δήλωσε ο προπονητής των «κυανόλευκων» Χρήστος Κωνσταντινίδης.
Aristofanis
Πολύ καλή μεταγραφή του Τράινα αλλά δύσκολα θα ανεβεί κατηγορία φέτος ο Ηρακλής. Θα κινηθεί στην εξάδα όχι όμως παραπάνω
liolias
Αν δεν ανεβουμε και φετος..
man10
Με κορυφαίο παίκτη για μία ακόμη φορά τον Μπραντ Τράινα, ο Ηρακλής επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι του Ερμή Λαγκαδά εκτός έδρας με 77-68 δείχνοντας θετικά στοιχεία.


Τα δεκάλεπτα: 20-16, 40-26, 54-47, 77-67

Ηρακλής (Κωνσταντινίδης): Μίσιτς 8, Τζινόπουλος, Τότσιος 15 (2), Σιαμανδούρας 4, Κελεσίδης 2, Ονάσογλου 2, Φουτσιτζής, Καθοπούλις, Δανιήλ 5 (1), Τράινα 25 (4), Καλλές 2, Συμεωνίδης 12.



sportime.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.