Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Final-4, Athens 4-6 May 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Sponge Bob
Γειά σας. icon_wave.gif
Ξεκινάω σήμερα ένα ενδιαφέρον topic θα έλεγα, μιάς και μπήκαμε στο 2007 και πλησιάζει σιγά σιγά το Final 4 της Euroleague.
Μιά πρώτη ερώτηση είναι αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα εισητήρια. Ξέρω ότι στις 22/12 ξεκίνησε μέσω internet η διάθεση τους. Θα διατεθούν 10.000 εισητήρια και σε πρώτη φάση έφυγαν μέσα σε 36 ώρες 4.000. Γνωρίζει κανείς πότε θα ξεκινήσει η πώληση των υπόλοιπων 6.000? Φαντάζομαι ότι πολλά άτομα δεν θα κατάφεραν να κλείσουν κάποιο εισητήριο, μιάς και είχε πολλά προβλήματα εκείνες τις ώρες το site της Euroleague.
dizzy_fingers
Έχεις υποπέσει στην αντίληψή σου αυτό το φόρουμ καθόλου? tongue.gif
Sponge Bob
Η αλήθεια ήταν πώς όχι, αλλά δεν βλέπω καμία αναφορά όμως σχετικά με τα εισητήρια για το final 4.
dizzy_fingers
Δεν είχε ανοιχτεί τόπικ, αλλά έγινε αναφορά εδώ.

Τώρα, θα μεταφέρω το τόπικ στην κατάλληλη κατηγορία if you don't mind smile.gif.
Sponge Bob
I don't mind, αλλά μου πήρε μερικά λεπτά να το ξαναβρώ!!!
Δεν είχα προσέξει ότι ήδη είχε γίνει μια αναφορά σχετικά με τα εισητήρια σε κάποιο άλλο topic. Εδώ προτείνω να γράφει ο καθένας ό,τι πληροφορίες έχει αποκλειστικά με το Final 4 (εισητήρια, ομάδες, κτλ.). Όπως επίσης μπορεί να θέλει κάποιος να πουλήσει κάποια εισητήρια είτε επειδή δεν πέρασε η ομάδα του είτε επειδή του περισεύουν.
Jimar
νομιζω πωσ ολα αυτα που θα πωλουνταν απο ιντερνετ εχουν τελειωσει.

εγω προλαβα !

τωρα θα παρουν και οι ομαδες που θα περασουν αλλα θα φυγουν πολυ γρηγορα αυτα (συνδεσμοι κτλ..)
Sponge Bob
Έχω την εντύπωση οτι μέσω internet θα διατεθούν 10.000 εισητήρια. Σε πρώτη φάση έγινε η διάθεση 4.000 και στην συνέχεια θα γίνει η διάθεση των υπόλοιπων 6.000. Το πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα. Οπότε όσοι δεν πρόλαβαν και ενδιαφέρονται, έχουν ελπίδες ακόμα.
Και κάτι άλλο... Οι τιμές των εισητηρίων δεν αντιστοιχουν στην πραγματικότητα. Εγώ που έκλεισα των 75 ευρώ, με κάτι courier και διάφορα έξοδα, πήγε 100 ευρώ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.