Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 Παναθηναϊκός 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
a bullet for your head
Επι μιση ωρα ο Ομπραντοβιτς τα εψελνε στους παικτες του στα αποδυτηρια,παρουσια του Θαναση Γιαννακοπουλου,ο οποιος ωστοσο δεν ειπε κουβεντα.Επειτα δηλωσε στους δημοσιογραφους:''Δεν μιλησα στους παικτες,μιλησα μονο με τον κ.Ομπραντοβιτς.Δεν ειναι ωρα για να πουμε κατι,δεν χρειαζεται να ''ριξουμε λαδι στην φωτια''.Αυτην την στιγμη χρειαζομαστε ηρεμια.Η νικη του Πανελληνιου ηταν δικαιη,ομως τωρα πρεπει να σκεφταμαστε το παιχνιδι που ακολουθει για το κυπελο''....Κατα την γνωμη μου,ηταν πολυ καλη κ ψυχραιμη η αντιμετωπιση απο πλευρας κ.Γιαννακοπουλου.Σιγουρα καθε ηττα δυσαρεστει κ εχει ενα σχετικο ψυχολογικο αντικτυπο,ομως ειναι ακομα πολυ νωρις.Ειχα τονισει πριν την εναρξη του πρωταθληματος,οτι οι 2 μεγαλοι θα εχουν περισσοτερες απωλειες απο προηγουμενες σεζον,μιας κ μεχρι την θεση 7,οι ομαδες ειναι αρκετα ενισχυμενες κ ικανες να κανουν ζημιες,ειδικα στο γηπεδο τους.Θα συνιστουσα λοιπον σε ολους τους φιλους calm down...οχι σεναρια καταστροφολογιας και γενικοτερης απαξιας..παικτων η' του κοουτς Ομπραντοβιτς..Οι κ.Γιαννακοπουλοι,αν εκριναν οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου για να αναλαβει ο Ιτουδης,θα το καναν αμεσα το καλοκαιρι,που εληγε κ το συμβολαιο του Ζοτς..το συμβολαιο του οποιου ανανεωθηκε για 2 ακομη χρονια..Προσωπικα μου ακουγονται λιγο ασχημα,οι ισοπεδωτικες λογικες κατα του Ζοτς.Ειναι αδιαμφησβητητα ο κορυφαιος ολων,δεν εχει ομως(συγχωρηστε με για την εκφραση)κανει ''συμφωνια με τον διαβολο'',για να κερδιζει for ever..Διαβλεπω ενα ντεφορμαρισμα κ καποια λαθη στην ομαδα,τα οποια ειμαι σιγουρος οτι θα εντοπιστουν κ θα διορθωθουν,ενω απ την αλλη,αναμενω απωλειες κ απ την πλευρα του ΟΣΦΠ..Εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας..
silversurfer
@ginobilli:τουλάχιστον ξέρεις ότι θα σε πούμε υπερβολικό και το αναφέρεις!

Οκ κάναμε μια ήττα κ φυσικά είναι λογικό να συμβαίνει αυτό!! Πιο πολύ με έχει πειράξει η εμφάνιση στη Βαρκελώνη παρά η ήττα σήμερα!! Κ φυσικά δε θα κατηγορήσω το Ζοτς μόνο!! Δεν έχει μόνο αυτός ευθύνη κ το ρόστερ μας τελικά δεν έχει 12 αλλά 10 παίχτες κ αυτό το ξέραμε όλοι από πριν! Στα δύσκολα είναι πάντα waterboy ο Σάκοτα κ άντε να παίξει μιά-δυό άμυνες ο Χατζηβρέτας!

Όπως κ νάχει πάντως, το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι γιατί η ομάδα παίζει έτσι! Όχι να λέμε "φταεί ο Ζοτς!"

Απο αυτά που βλέπω καταρχήν είναι πως έχουμε χάσει την 3η περίοδο σε όλα σχεδόν τα σημαντικά ματς! Η πάλαι ποτέ καλύτερή μας περίοδος έχει γίνει μακράν η χειρότερη κ πιο καταστροφική για εμάς!
Το άλλο κακό είναι ότι δεν υπάρχουν οι πολλοί αυτοματισμοί που υπήρχαν παλαιότερα! Όλοι ψάχνουν το σκριν ψηλά για να ξεκινήσουν pick 'n' roll κ πλέον έχουν μάθει να μας αντιμετωπίζουν! Η έλλειψη Σπανούλη έχει στοιχίσει πολύ κ επειδή ακόμα δεν είναι κ τελείως καλά λείπει πολύ κ το drive του, το οποίο όμως επίσης οι πιό πολλές ομάδες έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν κ ξέρουν πως αν του κλείσουν το δρόμο κ κάνει πάσα στη weak side θα είναι εύκολο να του την κλέψουν! Επίσης ο πολύ κακός κ εκτός νερών του Νίκολας! Έχω απογοητευτεί με τη μέχρι τώρα εικόνα του! Δεν καταλαβαίνω πως έχει γίνει έτσι το παιδί πραγματικά..Είναι σα να έχει ξεχάσει να σουτάρει σα να φοβάται σα να μη το πιστεύει δεν ξέρω αλλά έχει αλλάξει από τότε που ήρθε!!

Ελπίζω ότι θα αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας (δυστυχώς πρέπει να αλλάξει μέχρι τις 23) γιατί ούτε το μπάσκετ ξέχασαν, ούτε χαζοί είναι!
j-kidd13
Ολη αυτή η καταστροφολογία βέβαια με μια νίκη επι του Ολυμπιακού την άλλη εβδομάδα σε συνδυασμό με καλό μπάσκετ θα πάει περίπατο,οι παίχτες θα υψωθούν πάλι και ο Ομπραντοβιτς θα ξαναγίνει ο κορυφαίος κόουτς...Η ομάδα σε 1-1.5 μήνα αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο και ούτε μας είχε συνηθήσει να κάνει 2 κοντινές ήττες αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για τελεσίδικες αποφάσεις περι παιχτών προπονήτή κλπ...Τα πάντα θα κριθούν σε βάθος χρόνου.Και συμφωνώ απόλυτα με silversurfer για Xατζηβρέττα και Σάκοτα.
tzagasdog
Δεν ξερω, εγω βλεποντας και το παιχνιδι του Παο αλλα και το δικο μας σημερα αρχιζω να αναθεωρω για την δυναμικοτητα των υπολοιπων ομαδων της Α1. Πχ η ΑΕΚ, δεδομενου οτι δεν εχει παραπανω παιχνιδια στην Ευρωπη, αν την εποχη του τοπ16 εχει τετοια ευστοχια, στο παιχνιδι στην εδρα της θα ειναι αδυνατο για τον Οσφπ να την νικησει. Θυμαμαι απο περισυ οτι τετοιες εποχες (τοπ16) δεν εμπαινε τπτ και τα παιχνιδια τα παιρναμε (και οι 2 μεγαλοι) γιατι οι αλλοι ηταν αναξιοι να πιστεψουν οτι μπορουσαν να μας κερδισουν.
Αν ειμουν παο παντως δεν θα ανυσηχουσα. Για μενα θα ερθουν πολλες 'γκελες'για τους αιωνιους ακομα... ειδικα εκτος εδρας.

Btw ο Ομπραντοβιτς ειναι μεγαλος προπονητης αλλα και ο Παο εχεις πολλους παιχτες(παιχταραδες..τι να λεμε τωρα) που ειναι πολλααα χρονια στην ομαδα και εχουν δει πολλα. Νομιζω οτι αξιζουν την εμπιστοσυνη απο την πλευρα των οπαδων του Παο αλλα και τον σεβασμο απο ολους τους φιλαθλους του μπασκετ. Η αληθεια ειναι οτι απο την στιγμη που ηρθε ο Σαρας συζηταγαμε για το πως θα επιρεασει σαν ποσοτητα την χημεια της ομαδας. Δεν πρεπει να τον συμπαθει και ο Ζοτς και καπου εκει χαλαει η συνταγη. Αυτο φταιει για μενα σε πρωτη φαση
a bullet for your head
QUOTE(silversurfer @ Nov 17 2008, 00:01 ) *
Επίσης ο πολύ κακός κ εκτός νερών του Νίκολας! Έχω απογοητευτεί με τη μέχρι τώρα εικόνα του! Δεν καταλαβαίνω πως έχει γίνει έτσι το παιδί πραγματικά..Είναι σα να έχει ξεχάσει να σουτάρει σα να φοβάται σα να μη το πιστεύει δεν ξέρω αλλά έχει αλλάξει από τότε που ήρθε!!

Ειναι κατεξοχην παικτης ρυθμου,που στις προηγουμενες ομαδες του,δεν ειχε αυτους τους περιορισμους σε χρονο συμμετοχης κ σε συνολικο αριθμο προσπαθειων.Μαλλον την ''πληρωνει'',οπως ο Σανι περσι,προκειμενου να δουλεψει το ροτεισον των ''3'' και αυτο τον εχει επηρρεασει μαλλον ψυχολογια,εχοντας ως τωρα εκεινη την ασταθεια κ ''ανασφαλεια'' που εδειχνε περσι κ ο Ουινστον..
silversurfer
@tzagasdog: αυτό με το Σάρας το συζητάγαμε από πέρυσι! Αλλά τελικά το παλικάρι είναι ο μόνος που προσπαθεί κ που δείχνει ότι στα δύσκολα δε μασάει μία! Κ σίγουρα είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι οπότε για μένα φέτος θέμα χημείας με Σάρας δεν τίθεται! Να μην παίζει ο Σπανούλης στο 1..
Επίσης δε νομίζω ότι απαξιώνει κανείς μας, τουλάχιστον στο forum, τον Ζοτς. Μην τρελαθούμε κιόλας. Για την εικόνα της ομάδας γκρινιάζω. Όχι για την ήττα. Ας δω μπάσκετ κ ας χάσουμε δε με πειράζει καθόλου.

@a bullet for your head: σαφώς κ είναι θέμα ψυχολογίας κ σαφώς κ έχει βγεί εκτός ρυθμού με τον τρόπο που του ζητάνε να παίξει! Η διαφορά με τον παλιό Νίκολας φαίνεται όχι μόνο αν τον συγκρίνουμε με τις εμφανίσεις του παλιά αλλά κ με τις εμφανίσεις που έκανε στα πρώτα φιλικά! Που είχε ακόμα πολύ χρόνο συμμετοχής, έλειπαν κ οι διεθνής κ είχε αναβαθμισμένο ρόλο! Ελπίζω να βρεί τα πατήματά του κ την αυτοπεποίθησή του!! Κ επίσης πιστεύω ότι κ οι θέσεις είναι ξεκάθαρες μεταξύ 1 κ 2 κ περίπου 20 λεπτά που βγαίνει στον καθένα, δεδομένου κ του αριθμού των παιχνιδιών όλη τη χρονιά είναι υπεραρκετά!

@j-kidd13: Προσωπικά θα συνεχίσω τη γκρίνια, κ ας κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ την Κυριακή, αν φυσικά δεν παίξουμε μπάσκετ!!



Κ κάτι άσχετο: την Τετάρη παίζουμε όντως εντός έδρας με τον ΠΓΣ για το Κύπελο??
Nik7
εχω καιρο να γραψω, αλλα σημερα δεν κρατιεμαι αλλο.
κατ'αρχας, παραθετω τα αγωνιστικα προβληματα σε γενικες γραμμες:


αμυνα
η γραμμη των ψηλων ακομη δεν μπορει να παρει ριμπαουντ, κυριως οταν οι αντιπαλοι παιζουν με ελαφρεις ψηλους που βγαινουν εξω και ανοιγουν την αμυνα μας. οξυμωρο, αλλα κ εξοργιστικό, διοτι ενοσο η ρακετα μας θεωρητικα δεν εχει αντιπαλο, ξαφνου πετάγεται καποιος κ το παιρνει μεσα απο τα αδρανοποιημενα χερια μας. φοβερη ολιγωρια.
στα αντιπαλα πικ ν ρολ ακομη λειτουργουμε σαν ομαδα Α2. ο ραντενοβιτς κ ο γκολεματς μας εκαναν χαζους τουλαχιστον 15 φορες σημερα. απαραδεκτο.
οταν ο αντιπαλος γυρισει με επιμονη κ ταχυτητα τη μπαλα στην περιφερεια, οι δικοι μας περιφεριακοι αργουν ενα κλικ τουλαχιστον, κυριως λογω σαρας.
ο πεκοβιτς ειναι απειρος και υποπιπτει σε αχρειαστα φαουλ.


επιθεση
η κινητικοτητα στην επιθεση παραμενει πολλη χαμηλη για τις απαιτησεις του ΠΑΟ.
ο νικολας ειναι ναρκωμενος;
οταν βγαινει ο πεκοβιτς τα εναλακτικα σχεδια επιθεσης εφαρμοζονται αναιμικα με αποτελεσμα η αντιπαλη αμυνα να ειναι παντα ενα βημα μπρος. το ειδαμε κ σημερα με εξαιρεση την Α περιοδο οταν τα ποδια των παικτων μας ετρεχαν γρηγοροτερα.

εν κατακλειδι, βεβαιως κ δεν εχουν κριθει ολα ακομη, αλλα ηδη ο ΠΑΟ βρισκεται με την πλατη στον τοιχο, διοτι ο ολυμπιακος δεν θα αφησει αυτη την ευκαιρια χαμενη. δυσκολα θα χασει ο ολυμπιακος εδω ιδιως οταν θα εχει το κινητρο του πλεονοκτηματος εδρας να τον περιμενει.
ναι υπαρχουν πολλα πιθανα δυσκολα ταξιδια, αλλα οταν θα ξερουν οτι ειναι μπροστα, θα ειναι πιο συγκεντρωμενοι, πιο προσηλωμενοι.
επομενως θεωρω οτι εχουν ηδη οι βασεις για μειονεκτημα εδρας πλην απροοπτου.
αν ληφθει υποψη οτι σε μεγαλο ποσοστο εχει χαθει και η 1η θεση στον Α γυρο της ευρωλιγκα (υπαρχουν πολλοι που πιστευουν οτι οι πιθανοτητες να κερδισουμε με +25 την μπαρτσα ΚΑΙ εκτος τη σιενα ειναι σημαντικεςwink.gif, τοτε μιλαμε για πολλη κακο ξεκινημα.
υπαρχει βεβαια χρονος για να διορθωθουν τα πραγματα, αλλα θα χρειαστει υπερπροσπαθεια.

ΥΓ: ποσοι δε θα προσευχονταν να ειχαμε ακομη τον winston στο ροστερ φετος αντι του nikolas;
jimol34
Θεωρώ το Νίκολας φοβερό παίκτη, όταν αρχίζει να σκοράρει δύσκολα σταματιέται. Το θέμα είναι ότι ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και ακόμα δεν πατάει καλά. Για παράδειγμα τα εύκολα σουτ που έχει χάσει φέτος με την Εφές τα έβαζε. Υπομονή λοιπόν μέχρι να ενταχθεί στο παιχνίδι του ΠΑΟ. Βέβαια πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς για κάποιο λόγο δύσκολα καταφέρνει να αξιοποιήσει 100% έναν Αμερικανό παίκτη. Οι Μπατίστ, Μίντλετον είναι οι εξαιρέσεις.

Κατα τα άλλα επειδή είναι αρχή της σεζόν ακόμα, χρειάζεται υπομονή από εμάς τους φίλους των ομάδων. Θα ήταν παράλογο να ''πετάνε'' από τώρα.
j-kidd13
Ο Νίκολας και στην Μπενετόν και στην Εφες ήταν πρώτο βιολί.Δεν μπαινόβγαινε στην 5αδα και έιχε αρκετό συνεχόμενο χρόνο στο παρκέ(σχετικά με τον ρυθμό που αναφέρθηκε)το σύστημα δούλευε τρόπον τινά γι αυτόν και έπαιρνε πόσες επιθέσεις πάνω του...Εδώ έχει μπει σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο...
jimol34
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 17 2008, 01:31 ) *
Ο Νίκολας και στην Μπενετόν και στην Εφες ήταν πρώτο βιολί.Δεν μπαινόβγαινε στην 5αδα και έιχε αρκετό συνεχόμενο χρόνο στο παρκέ(σχετικά με τον ρυθμό που αναφέρθηκε)το σύστημα δούλευε τρόπον τινά γι αυτόν και έπαιρνε πόσες επιθέσεις πάνω του...Εδώ έχει μπει σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο...

Συμφωνούμε απόλυτα biggrin.gif Στο κάτω κάτω ολόκληρος Γιασικεβίτσιους δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί πλήρως στον ΠΑΟ. Πόσο μάλλον ο Ντρου που έχει 2 μήνες στην ομάδα.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 17 2008, 00:28 ) *
Μαλλον την ''πληρωνει'',οπως ο Σανι περσι,προκειμενου να δουλεψει το ροτεισον των ''3''

Το ανεφερα μιας κ οι Διαμαντιδης,Σπανουλης ειναι ''ακουνητοι'',ενω ο Σαρας πρεπει να παιξει για να ''δικαιολογησει'' τον μισθο του.Ισως κ λεω ισως,γιατι δεν μπορω να το γνωριζω κ ο Ζοτς να αισθανεται μια καποιου τυπου πιεση,προκειμενου να λειτουργησει η συγκεγκριμμενη 3πλετα.Δηλαδη,δεν εχω παρατηρησει την ιδια ''ανοχη'' στα λαθη απο μεριας Ζοτς,σε σχεση με Σπανουλη κ Νικολας,η' Σαρας με Νικολας,η' περσι με τον Μπετσιροβιτς..Ο Μπετσιροβιτς περσι,ηταν μονιμως στην ''απ'εξω'',και μιλαμε για τον ιδιο παικτη που εκανε εξαιρετικη σεζον το 07',οπως κ συνεχιζει να τα πηγαινει περιφημα κ στην Ρομα..Ο Νικολας ηρθε με πολυ καλες περγαμηνες,αλλα...Αισθηση μου ειναι οτι τον τελευταιο 1 με 1.5 χρονο,κατι δεν παει καλα στα εσωτερικα του ΠΑΟ..Μπορει βεβαια να πεφτω κ τελειως εξω..
j-kidd13
QUOTE(jimol34 @ Nov 17 2008, 02:39 ) *
Συμφωνούμε απόλυτα biggrin.gif Στο κάτω κάτω ολόκληρος Γιασικεβίτσιους δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί πλήρως στον ΠΑΟ. Πόσο μάλλον ο Ντρου που έχει 2 μήνες στην ομάδα.

Και ο Σάρας είνα μια περίπτωση σχετικά παρόμοια με τον Νϊκολας.Συνηθισμένος σε τελείως διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που περιελάμβανε την μπάλα στα χέρια του στην μεγαλύτερη διάρκεια της κάθε επίθεσης που για την οποία αποφάσιζε μόνος του,ήρθε σε μια ομάδα που πάνω κάτω υπάρχει τέτοιος παίχτης(Διαμαντίδης-Σπανούλης),και περιορίστικε σε περιοδική κατοχή της μπάλας...
nicolicius
Το που κολλάει ο Σάρας στο οτι οι άλλοι δεν παίζουν άμυνα δεν το καταλαβαίνω.
Σήμερα ήταν ο μόνος που προσπάθησε και είναι άδικο να τα ρίχνουμε σ αυτόν επειδή η ομάδα έχασε ένα παιχνίδι.

Οσο για τον Ζότς δεν νομίζω πως θα είχε πρόβλημα στο να τον αφήνει στον πάγκο αν δεν του έκανε και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους.

Γενικότερα θεωρώ πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό όπως και οι σχέσεις των παικτών.

Τωρα για το σημερινό μάτς πράγματι ο Πανελλήνιος ήταν πολύ καλός και εμείς δεν μπορούσαμε.

Απλα..

Δεν ηρθε το τελος
silversurfer
Καλημέρα.

Το τέλος δεν ήρθε ούτε απαιτούμε να πετάει η ομάδα από τώρα. Αλλά τον ΠΓΣ, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα, πρέπει να μπορούμε να τον κερδίσουμε είτε είμαστε καλά είτε όχι!

Ο Σάρας δείχνει να παίζει καλύτερα στα τελευταία 2 ματς που ξεκινάει βασικός - είχε κάνει κ ανάλογη δήλωση πέρυσι - κ αν αυτό θέλει για να πάρει μπρος ειλικρινά ας ξεκινάει 5αδάτος δλδ! Χθες ήταν one man show κ ο μόνος που είχε λίγο πάθος.
Κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι θα συμβαίνει κ με το Νίκολας, αλλά βέβαια αν αρχίσει ο καθένας να γκρινιάζει για την 5άδα δε θα καταλήξουμε πουθενά! Οπότε πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση, η οποία μπορεί να είναι για παράδειγμα: επιθετικά συστήματα για το Νίκολας. Να βγαίνει από σκριν κ να shot.gif .. Μπορεί έτσι να ανέβει λίγο ψυχολογικά.

Επίσης η άμυνα μας είναι τραγική!! Ο Διαμαντίδης είναι πάρα πολύ κουρασμένος κ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δε μένει έξω σε κάποιο ματς να ξεκουραστεί.

Δεν ξέρω πως είναι ο Σερμαντίνι στις προπονήσεις κ αν αξίζει θέση στη 12άδα αλλά από το να έχεις 2 παίκτες που δεν πρόκειται να μπουν δευτερόλεπτο αν δεν πηγαίνει καλά το ματς (Χατζηβρέτα, Σάκοτα) νομίζω είναι ορθότερη επιλογή.
Άλλωστε έχουμε 2 ψηλούς κ χθες έτυχε να είναι εκτός αγώνα κ οι 2 για διαφορετικούς λόγους.


Ο Ουίνστον ήταν αρκετά καλός παίκτης κ θα τον ήθελα στην ομάδα. Όχι όμως αντί του Νίκολας!
dirk10
QUOTE(silversurfer @ Nov 17 2008, 04:03 ) *
@tzagasdog: αυτό με το Σάρας το συζητάγαμε από πέρυσι! Αλλά τελικά το παλικάρι είναι ο μόνος που προσπαθεί κ που δείχνει ότι στα δύσκολα δε μασάει μία! Κ σίγουρα είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι οπότε για μένα φέτος θέμα χημείας με Σάρας δεν τίθεται! Να μην παίζει ο Σπανούλης στο 1..
Επίσης δε νομίζω ότι απαξιώνει κανείς μας, τουλάχιστον στο forum, τον Ζοτς. Μην τρελαθούμε κιόλας. Για την εικόνα της ομάδας γκρινιάζω. Όχι για την ήττα. Ας δω μπάσκετ κ ας χάσουμε δε με πειράζει καθόλου.

τελικα δεν ειμαι ο μονος που πιστευει οτι δεν πρεπει να παιζει 1 ο σπανουλης.θεμα σαρας σιγουρα δεν παιζει.απλα δεν μπορω να καταλαβω αυτη την εμμονη στον σπανουλη.κατι που ειδα και με την εθνικη απο πλευρας γιαννακη(ματς με αργεντινη).δεν νομιζω οτι απαξιωνει κανεις τον ζοτς απλα την αποψη μας λεμε και τα πιστευω μας.σιγουρα αυτος ξερει παραπανω!δεν ειδα ολο το ματς παρα μονο τα 3λεπτα στο τελος.αυτο που με πειραξε ηταν ο φοβος που εδειξε η ομαδα σε πολλες επιθεσεις υπηρχαν ελευθερα σουτ και δεν τα επερναν αυτο δεν το δεχομαι απο τετοιους παιχτες σε αυτο το επιπεδο.δηλ αυριο στο οακα τι θα γινει?
silversurfer
Ναι είμαστε οι 2 μας που δε θέλουμε το Σπανούλη στον άσσο!! smiley.gif
Εμμονή που δε την καταλαβαίνω ειλικρινά..

Όσο για τα σουτ, χθες πάλι τα σπάσαμε στα 3ποντα οπότε κάποια στιγμή το παράτησαν κ επειδή θόλωναν έκαναν τελικά λανθασμένες επιλογές..
j-kidd13
Κι εγώ μαζί σας είμαι...Φαντάζομαι οι Σπανούλης παίζει στον ασο λόγω του οτι είναι δημιουργικός παίχτης και χρειάζεται την μπάλα στα χέρια του αρκετή ώρα,έτσι κατεβάζει την μπάλα με σκοπό να βρεί γρήγορα ανοιχτούς διαδρόμους για drive στο καλάθι ,που είναι το βασικό του ατού....
dirk10
οχι πως δεν θελω τον σπανουλη αλλα απο την στιγμη που στην ομαδα υπαρχει ο σαρας ναι θελω να βλεπω αυτον στο1.και δεν δεχομαι οτι ο ζοτς δεν μπορει να βγαλει παιχνιδια για τον σπανουλη.μονο να εχει την μπαλα δεν το δεχομαι.δηλαδη να βγει απο ενα σκριν και να το παρει απο την κορυφη δεν μπορει ?ελεος.απλα ειναι η εμμονη που εχει
silversurfer
Το ίδιο ισχύει κ για το Νίκολας κ τα σκριν που δεν παίρνει για να βγεί μόνος του!
Το drive κ πάσα στη weak side που κάνει ο Σπανούλης το μάθανε πλέον κ μας αντιμετωπίζουν εύκολα!!
Εδώ χθες που θεωρητικά θα έπρεπε να έχουμε ελέυθερο σουτ, λόγω του 2ου παίκτη που πήγαινε πάνω στον Πέκοβιτς κ δεν καταφέραμε τίποτα θα το καταφέρουμε με το drive? Κ οκ θα πείτε ο Πέκο δεν έχει ακόμα την εύκολη πάσα, πάλι θεωρητικά, όμως η άμυνα του ΠΓΣ, που είχε βγεί εκτός ισορροπίας λόγω της βοήθειας, θα έπρεπε να μας δίνει πλεονέκτημα, αλλά που! Πιο πολλά λάθη κάναμε παρά ελεύθερα σουτ.
Δηλαδή πράγματα τα οποία λειτουργούσαν παλαιώθεν κ πήγαιναν ρολόι τώρα δεν βγαίνουν με τίποτα κ οι παίκτες πελαγώνουν στην επίθεση!! Το μόνο που ζητάνε είναι σκριν για pick 'n' roll... Ε πόσο πια θα παίζουμε έτσι? Οι άλλοι δλδ χαζοί είναι να μη το αντιμετωπίσουν σωστά?

Έχουμε χάσει τη φαντασία μας νομίζω.. Εκτός αν δουλεύουν στην προπόνηση τα συστήματα κ ξαφνικά μια ωραία Κυριακή τα εφαρμόσουν κ μείνουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό!
tzagasdog
προσωπικα πιστευω οτι ο Ζοτς δινει την μπαλα στον Σπανουλη για να βρει τα πατηματα του μετα τον τραυματισμο του. Νομιζω οτι περισυ προς το τελος της χρονια ειχε περιοριστει το φαινομενο να κραταει ο Σπανουλης την μπαλα τοσο πολυ.
Marciulionis
Ο Ζότς πάντα έδινε τη μπάλα πολύ στο Σπανούλη. Δε το έκανε με το ΠΓΣ πρώτη φορά. Κι εμένα μ'αρέσει σε αυτό το ρόλο ο Σπανούλης. Αν και σε κάποια σημεία χάνει λίγο το μπούσουλα κι αρχίζει τα απανωτά λάθη, σστο μεγαλύτερο μέρος (γενικά μιλάω κι όχι για το συγκεκριμένο ματς γτι δεν το είδα όλο) είναι ουσιαστικότατος και δημιουργικότατος.

Για το Διαμαντίδη είναι η ιδέα μου ή μου φαίνεται γενικά καλύτερος από άλλες χρονιές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερα τελειώματα?

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με το Ginobili ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχει ο Ζοτς. Εντάξει τον αγαπάμε μας έχει δώσει πολλά άλλα δεν γίνεται σε κάθε στραβή που γίνεται να μας φταίνε όλοι οι άλλοι έκτος από αυτόν. Και μη μου πείτε ότι ήταν η 1η γιατί το να τρώς κοντά 30 πόντους από τη Μπάρτσα με κάτω τα χέρια ΕΙΝΑΙ στραβή. Και η περσινή ευρωπαϊκή πορεία ήταν όλη ένα ναυάγιο κατά τη γνώμη μου.

Εγώ θα το πάω και λίγο παραpερα και θα πώ ότι αν αποτύχει να πάει και φέτος F4, σε συνδυασμό πάντα με τραγικές εμφανίσεις, γιατί η εικόνα της ομάδας κατά τη γνώμη μου μετράει περισσότερο από τους τίτλους και τα απότελέσματα, ίσως να έρθει η ώρα να τον ευχαριστήσουμε και να βρούμε ένα πιο φρέσκο και διψασμένο για διακρίσεις προπονητή. Το να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό και να πέρνουμε το πρωταθλημα δεν είναι αρκετό (κι ούτε και σίγουρο φέτος).

Πάντα ελπίζω βέβαια ότι θα δεί τις αδυναμίες και θα τις διορθώσει ώστε να μη χρειαστεί να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και να μπορέσει η ομάδα να αποδώσει το μπάσκετ που μπορεί βάσει των παικτών που έχει.
silversurfer
QUOTE(Marciulionis @ Nov 17 2008, 17:14 ) *
Για το Διαμαντίδη είναι η ιδέα μου ή μου φαίνεται γενικά καλύτερος από άλλες χρονιές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερα τελειώματα?



Ναι μπορεί να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση αλλά από άμυνα είναι χειρότερος! Κ όχι μόνο στο χθεσινό ματς..
Έχει κουραστεί κ φαίνεται καθώς δεν μπορεί να βγάλει την ίδια ενέργεια κ στα 2 μισά του γηπέδου! Απόδειξη ότι κάνει πιο πολλά λάθη κ λιγότερα κλεψίματα από όσα μας έχει μάθει να περιμένουμε από αυτόν!
Θα το ξαναπώ ότι με τους 6 κοντούς που έχουμε (Διαμαντίδη - Σάρας - Σπανούλη - Νίκολας - Χατζηβρέτα - Βεργίνη) μπορεί να γίνει ένα rotation κ να ξεκουράζονται όλοι από λίγο.

Ο Σπανούλης χρειάζεται τη μπάλα για να δημιουργήσει αλλά δεν παίζει μόνος του. Λογικό είναι όταν κάνει το ίδιο πράγμα ομάδες με σοβαρή άμυνα κ έξυπνο προπονητή να μπορούν να τον σταματήσουν.


Ο Ζοτς πρέπει να βρεί άλλους τρόπους επίθεσης κ να ξεκολλήσει από το pick 'n' roll.
VaVaRos
QUOTE(silversurfer @ Nov 17 2008, 17:35 ) *
Ναι μπορεί να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση αλλά από άμυνα είναι χειρότερος! Κ όχι μόνο στο χθεσινό ματς..
Έχει κουραστεί κ φαίνεται καθώς δεν μπορεί να βγάλει την ίδια ενέργεια κ στα 2 μισά του γηπέδου! Απόδειξη ότι κάνει πιο πολλά λάθη κ λιγότερα κλεψίματα από όσα μας έχει μάθει να περιμένουμε από αυτόν!
Θα το ξαναπώ ότι με τους 6 κοντούς που έχουμε (Διαμαντίδη - Σάρας - Σπανούλη - Νίκολας - Χατζηβρέτα - Βεργίνη) μπορεί να γίνει ένα rotation κ να ξεκουράζονται όλοι από λίγο.

Ο Σπανούλης χρειάζεται τη μπάλα για να δημιουργήσει αλλά δεν παίζει μόνος του. Λογικό είναι όταν κάνει το ίδιο πράγμα ομάδες με σοβαρή άμυνα κ έξυπνο προπονητή να μπορούν να τον σταματήσουν.


Ο Ζοτς πρέπει να βρεί άλλους τρόπους επίθεσης κ να ξεκολλήσει από το pick 'n' roll.

Φιλε το σιγουρο ειναι οτι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χωρις Σπανουλη και Διαμαντιδη δεν υπαρχει ο Σπανουλης ειναι αυτος που δινει πνοι στο ΠΑΟ και γι αυτο εχουμε τη καλητερη ομαδα.βεβαια θα το διαπιστωσεις την κυριακη με το ντερμπη τη θα κανει το ατομο και ποιος ειναι υγετης.Λογικο ειναι βεβαια να κανει λαθη γιατι δεν ειναι ο Jordan.
Ποιον Σαρα μιλαμε τον ανυπαρχτο που για να μαρκαρη ενα παιχτη κανουμε τον σταυρο μας.
οποιον μαρκαρη ο Σαρας εχει παντα πανω απο 15 ποντους στο λογισμικο του

QUOTE(silversurfer @ Nov 17 2008, 13:46 ) *
Το ίδιο ισχύει κ για το Νίκολας κ τα σκριν που δεν παίρνει για να βγεί μόνος του!
Το drive κ πάσα στη weak side που κάνει ο Σπανούλης το μάθανε πλέον κ μας αντιμετωπίζουν εύκολα!!
Εδώ χθες που θεωρητικά θα έπρεπε να έχουμε ελέυθερο σουτ, λόγω του 2ου παίκτη που πήγαινε πάνω στον Πέκοβιτς κ δεν καταφέραμε τίποτα θα το καταφέρουμε με το drive? Κ οκ θα πείτε ο Πέκο δεν έχει ακόμα την εύκολη πάσα, πάλι θεωρητικά, όμως η άμυνα του ΠΓΣ, που είχε βγεί εκτός ισορροπίας λόγω της βοήθειας, θα έπρεπε να μας δίνει πλεονέκτημα, αλλά που! Πιο πολλά λάθη κάναμε παρά ελεύθερα σουτ.
Δηλαδή πράγματα τα οποία λειτουργούσαν παλαιώθεν κ πήγαιναν ρολόι τώρα δεν βγαίνουν με τίποτα κ οι παίκτες πελαγώνουν στην επίθεση!! Το μόνο που ζητάνε είναι σκριν για pick 'n' roll... Ε πόσο πια θα παίζουμε έτσι? Οι άλλοι δλδ χαζοί είναι να μη το αντιμετωπίσουν σωστά?

Έχουμε χάσει τη φαντασία μας νομίζω.. Εκτός αν δουλεύουν στην προπόνηση τα συστήματα κ ξαφνικά μια ωραία Κυριακή τα εφαρμόσουν κ μείνουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Οσο για το Νικολας μεγαλο παλτο για τον ΠΑΟ.
καλος θα ηταν σε μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο την Αεκ Ηρακλη οποιαδιποτε αλλη ομαδα εχτος της υπερομαδας
Ginobili
QUOTE(silversurfer @ Nov 17 2008, 15:35 ) *
Ο Ζοτς πρέπει να βρεί άλλους τρόπους επίθεσης κ να ξεκολλήσει από το pick 'n' roll.

Το πιο...???? blink.gif pick 'n' roll έχουμε να κάνουμε από το πρώτο μισό της περιόδου 2005-06 και από το φάιναλ4 της Αθήνας.Τότε το κάναμε σε άπιαστη μορφή!!!! Τώρα....αραιά και που...μπορεί να βγει κανένα....
silversurfer
QUOTE(VaVaRos @ Nov 17 2008, 18:03 ) *
Φιλε το σιγουρο ειναι οτι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χωρις Σπανουλη και Διαμαντιδη δεν υπαρχει ο Σπανουλης ειναι αυτος που δινει πνοι στο ΠΑΟ και γι αυτο εχουμε τη καλητερη ομαδα.βεβαια θα το διαπιστωσεις την κυριακη με το ντερμπη τη θα κανει το ατομο και ποιος ειναι υγετης.Λογικο ειναι βεβαια να κανει λαθη γιατι δεν ειναι ο Jordan.
Ποιον Σαρα μιλαμε τον ανυπαρχτο που για να μαρκαρη ενα παιχτη κανουμε τον σταυρο μας.
οποιον μαρκαρη ο Σαρας εχει παντα πανω απο 15 ποντους στο λογισμικο του
Οσο για το Νικολας μεγαλο παλτο για τον ΠΑΟ.
καλος θα ηταν σε μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο την Αεκ Ηρακλη οποιαδιποτε αλλη ομαδα εχτος της υπερομαδας


Ε??


@ginobilli: οκ αν δεχτώ ότι δεν παίζουμε πικ εν ρολ τότε τι παίζουμε?? Γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι σκριν στη μπάλα κ μετά μια ωραιότατη πάσα στον ψηλό που έκανε το σκριν!
a bullet for your head
QUOTE(VaVaRos @ Nov 17 2008, 18:03 ) *
Οσο για το Νικολας μεγαλο παλτο για τον ΠΑΟ.
καλος θα ηταν σε μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο την Αεκ Ηρακλη οποιαδιποτε αλλη ομαδα εχτος της υπερομαδας

Παλτο ε?Μηπως μιας κ ανεφερες τον Ηρακλη,να σου διεφυγε το ICBS...??
a bullet for your head
Τις συνεπειες της ηττας στην Κυψελη,γνωριζει καλυτερα απ ολους ο Ομπραντοβιτς,ο οποιος διχως ιχνος οικτου,κρατησε σημερα τους παικτες του,για την πρωινη προπονηση 6ωρες...Πανω απο 2.5 ωρες βιντεο,οπου ο τεχνικος του ΠΑΟ επισημανε τα λαθη που εγιναν και πανω απο 2.5 ωρες προπονηση,με τους παικτες να αποχωρουν εξουθενωμενοι απ το ΟΑΚΑ..Η πραγραμματισμενη απογευματινη προπονηση,οπως ηταν λογικο αναβληθηκε,μιας κ η πρωινη κρατησε απ τις 10 το πρωι εως τις 4 το απογευμα... thumbsup.gif thumbsup.gif
vastravoud
Πετυχημένα πικ ν' βγαίνουν πλέον με το σταγονόμετρο, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ginobili.

Όσο για το Διαμαντίδη, πράγματι δείχνει καλύτερος φέτος(έχει κάνει καλά παιγνίδια στην Ευρωλίγκα), αλλά χρειάζεται ξεκουραση. Ποσο θα αντέξει πια;
kolokotronis
Όυτε η ήττα όυτε η εμφάνηση μου λένε τίποτα.Το πρωτάθλημα καλώς ή κακώς παίζεται σε 5 αγώνες σε 6 μήνες, το κύπελο σε 1 αγώνα και το ευρωπα'ι'κό σε 8-10 σε 5-6 μήνες.
Πιστεύω οτι δεν έχει γίνει αντιλειπτό ότι ομάδες όπωσ Παναλλήνιος, άρης, Μαρούσι, Πανιώνιος είναι αρκετά δυνατες και στη πολύ καλλή τους μέρα μπορεί να σε κερδίσουν. Ο ΠΑΟ επαιξε άσχημα και έφαγε 10. Πιστεύει κανείς ότι ο οσφπ δεν θα χάσει αλλο ματς εκτος από τα ντέρμπυ? Βλέπω κάποιοι λένε πάει η πρώτη θέση.....
Οι ήττες σε στάδιο που δεν στοιχίζουν φτιάχουν τις ομάδες, σφίγγουν τα λουριά, οι συνεχόμενες νικες τις χαλάνε.
15 ποντάκια την κυριακη!!
a bullet for your head
QUOTE(kolokotronis @ Nov 18 2008, 00:12 ) *
Όυτε η ήττα όυτε η εμφάνηση μου λένε τίποτα.Το πρωτάθλημα καλώς ή κακώς παίζεται σε 5 αγώνες σε 6 μήνες, το κύπελο σε 1 αγώνα και το ευρωπα'ι'κό σε 8-10 σε 5-6 μήνες.
Πιστεύω οτι δεν έχει γίνει αντιλειπτό ότι ομάδες όπωσ Παναλλήνιος, άρης, Μαρούσι, Πανιώνιος είναι αρκετά δυνατες και στη πολύ καλλή τους μέρα μπορεί να σε κερδίσουν. Ο ΠΑΟ επαιξε άσχημα και έφαγε 10. Πιστεύει κανείς ότι ο οσφπ δεν θα χάσει αλλο ματς εκτος από τα ντέρμπυ? Βλέπω κάποιοι λένε πάει η πρώτη θέση.....
Οι ήττες σε στάδιο που δεν στοιχίζουν φτιάχουν τις ομάδες, σφίγγουν τα λουριά, οι συνεχόμενες νικες τις χαλάνε.
15 ποντάκια την κυριακη!!

Την Κυριακη ειναι το παιχνιδι με τον ΟΣΦΠ?
Ginobili
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 17 2008, 18:53 ) *
Τις συνεπειες της ηττας στην Κυψελη,γνωριζει καλυτερα απ ολους ο Ομπραντοβιτς,ο οποιος διχως ιχνος οικτου,κρατησε σημερα τους παικτες του,για την πρωινη προπονηση 6ωρες...Πανω απο 2.5 ωρες βιντεο,οπου ο τεχνικος του ΠΑΟ επισημανε τα λαθη που εγιναν και πανω απο 2.5 ωρες προπονηση,με τους παικτες να αποχωρουν εξουθενωμενοι απ το ΟΑΚΑ..Η πραγραμματισμενη απογευματινη προπονηση,οπως ηταν λογικο αναβληθηκε,μιας κ η πρωινη κρατησε απ τις 10 το πρωι εως τις 4 το απογευμα... thumbsup.gif thumbsup.gif

Καλά...καλά....έτσι θα πάει η δουλειά φέτος??? Κάθε φορά που θα κάνουμε ΑΘΛΙΑ εμφάνιση (όπως με την Μπάρτσα)...θα την βγάζουμε στο ΟΑΚΑ την επόμενη μέρα???
Ο Διαμαντίδης ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 6ωρες ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!!! 1-2 βδομάδες αραλίκι χρειάζεται να συνέλθει το κεφάλι του.
Και ο Ντρου Νίκολας...δεν μπορεί να έγινε χέστης έτσι στα καλά καθούμενα...δεν γίνεται να παίρνει την μπάλα,και να τρέμει σαν το ψάρι...ο πιο δολοφονικός σουτέρ της Ευρωλίγκα τα τελευταία 3 χρόνια.
Και ο Πέκοβιτς δεν είναι ούτε ο Μπατίστ πριν 2 χρόνια...ούτε ο ο παλιός Μίντλετον...να βγαίνει να μαρκάρει έξω.Αφού στο 2ο ημίχρονο με την Σιένα...δεν μπορούσαν να του περάσουν την μπάλα....γιατί τον εξέθετε να μαρκάρει τον Στόουνρουκ,ή τον Λαβρίνοβιτς??? Αν ο μαλλιάς δεν τα είχε σπάσει...θα είχαμε χάσει για πλάκα,με τόσα ελεύθερα 3ποντα που έκανε.


Όσο παράξενο και να φαίνεται,το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟ αυτήν την στιγμή είναι η άμυνα.Σπανούλης-Διαμαντίδης-Μπατιστ-Τσαρτσαρής μάσαγαν σίδερα...και τώρα σε κάποιες στιγμές κάθονται σαν παρατηρητές...
Είναι απίστευτη η έλλειψη συγκέντρωσης που μας χαρακτηρίζει.Και μιλάμε για το #1 στην φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς(10 χρόνια τώρα,σε κάθε συνέντευξη του μιλάει για concentration!!!)
silversurfer
Ναι την Κυριακή είναι ο αγώνας με ΟΣΦΠ.. Πρώτα όμως έχει πάλι ΠΓΣ αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη στις 21:00 για το Κύπελλο!

Οκ μάλλον έχετε δίκιο για τα pick 'n' roll αλλά πείτε μου βλέπετε να βγαίνει κάποιο επιθετικό σύστημα στην ομάδα που δε βλέπω εγώ?

Συμφωνώ 1000% για την άμυνα!! Όλα ξεκινάνε από εκεί.. Πάντα για τον ΠΑΟ όλα από εκεί ξεκίναγαν...

Κ ναι μετά από κάθε ήττα 10ώρα στο ΟΑΚΑ για να μένουν συγκεντρωμένοι... Καλά τους κάνει!
Ginobili
QUOTE(silversurfer @ Nov 17 2008, 23:28 ) *
Κ ναι μετά από κάθε ήττα 10ώρα στο ΟΑΚΑ για να μένουν συγκεντρωμένοι... Καλά τους κάνει!

"Συγκεντρωμένος" στο νοσοκομείο θα καταντήσει ο Διαμαντίδης....αν το πάμε σχοινί-κορδόνι...
silversurfer
Μη γίνεσαι υπερβολικός! Διαβάζεις κ βλέπεις ότι κ γω λέω πως θέλω να ξεκουραστεί ο Διαμαντίδης, αλλά το μην κάνει προπόνηση είναι υπερβολή!
Ο Ζοτς έχει κόλλημα με τον Διαμαντίδη κ δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει εκτός 12άδας! Ο ίδιος όμως δε θα μπορούσε να πεί "κόουτς έχω σκάσει κ δεν αντέχω άλλο, να μείνω κ κανά παιχνιδάκι εκτός?"
VaVaRos
QUOTE(silversurfer @ Nov 18 2008, 11:43 ) *
Μη γίνεσαι υπερβολικός! Διαβάζεις κ βλέπεις ότι κ γω λέω πως θέλω να ξεκουραστεί ο Διαμαντίδης, αλλά το μην κάνει προπόνηση είναι υπερβολή!
Ο Ζοτς έχει κόλλημα με τον Διαμαντίδη κ δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει εκτός 12άδας! Ο ίδιος όμως δε θα μπορούσε να πεί "κόουτς έχω σκάσει κ δεν αντέχω άλλο, να μείνω κ κανά παιχνιδάκι εκτός?"

Κι εγω αυτο πιστευω οτι καποιοι παιχτες θα θελουν ξεκουραση γιατι θα τους καψουν και κατι αλλο η παιχτες θα πρεπει να δινουν το καλητερο εαυτο τους και .......................edited by admin................
τελος παντων ολοι πανω κατω θα εχουν παιξει basket οποτε ξερουν τη φταιει σε μια ομαδα και χανει ενα παιχνιδι
Ginobili
QUOTE(silversurfer @ Nov 18 2008, 10:43 ) *
Μη γίνεσαι υπερβολικός! Διαβάζεις κ βλέπεις ότι κ γω λέω πως θέλω να ξεκουραστεί ο Διαμαντίδης, αλλά το μην κάνει προπόνηση είναι υπερβολή!

Βρε συ...διαβάζεις τι γράφεις??? Τα 10ωρα που λες εσύ δεν είναι υπερβολή...ενώ αυτά που λέω εγώ είναι??? blink.gif
a bullet for your head
Πραγματοποιηθηκε το μεσημερι στο ΟΑΚΑ,η συσκεψη για τα μετρα ασφαλειας του ντερμπι αναμεσα σε ΠΑΟ κ ΟΣΦΠ.Αυτο που αποφασιστηκε,ειναι να εκδοθουν 18000 εισιτηρια,μονο για φιλαθλους του ΠΑΟ,ενω ο ελεγχος που θα γινεται στους εισερχομενους στο γηπεδο,θα ειναι εξονυχιστικος.Επισης αποφασιστηκε,να μεινει κλειστο τμημα εξεδρων,που ειναι πισω απ τον παγκο του ΟΣΦΠ(103Β),πισω απ την γραμματεια(103Β),οπως επισης κ οι 5 πρωτες σειρες,πισω απ το καλαθι,που θα βρισκεται απ την πλευρα του παγκου των ερυθρολευκων.Οσον αφορα τον παγκο του ΟΣΦΠ,προκειται να ενισχυθει το υπαρχον προστατευτικο,καθως κ να τοποθετηθει κ 2ο σε σχημα ''Γ'',στο πλαι.
kseplenhs
QUOTE(VaVaRos @ Nov 17 2008, 18:03 ) *
οποιον μαρκαρη ο Σαρας εχει παντα πανω απο 15 ποντους στο λογισμικο του



πέρα του ότι το συγκεκριμένο ποστ μου θυμίζει μπασκετικό αλέφαντο(μεγαλοπρεπέστατο σε κάθε του λέξη) ,η φράση "στο λογισμικό του" είναι τουλάχιστον θεική...

θα τη χρησιμοποιώ και εγώ όποτε και όπου βρίσκω ευκαιρία.... smiley.gif


ps: peace.gif
vastravoud
Πάντως προφανώς και δεν είναι ο Διαμαντίδης το πρόβλημα του Παναθηναϊκου!
silversurfer
QUOTE(Ginobili @ Nov 18 2008, 17:27 ) *
Βρε συ...διαβάζεις τι γράφεις??? Τα 10ωρα που λες εσύ δεν είναι υπερβολή...ενώ αυτά που λέω εγώ είναι??? blink.gif



peace.gif Ε δεν ήταν κ 10 ώρες η προπόνηση.. 6 ήταν από τις οποίες οι 2,5 αραχτές με φραπεδιά κ dvd με μπασκετάκι!! smiley.gif

Οκ εμείς οι 2 δε θα συμφωνήσουμε ποτέ αλλά δεν πειράζει έχει την πλάκα του! Πιστεύω ότι καλά έκανε κ τους τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο πάντως. Σαφώς βέβαια κ χρειάζονται κ ξεκούραση κ να δείς που Πέμπτη θα έχουν στάνταρ ρεπό..


Επίσης διάβασα κ την άποψη κάποιου στο site sport.gr ο οποίος αναφέρει:

"ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΖΟΤΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ "ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ."ΣΟΚ" ΕΝΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΜΕΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ.ΠΙΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΔΥΝΟ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ?ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ?ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΖΟΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....."

Τη μεταφέρω αυτούσια σαν μια γνώμη η οποία μου φάνηκε ύπουλη κ επειδή για μια στιγμή είπα στον εαυτό μου "βρε λες??" την παραθέτω να το συζητήσουμε..

marble
QUOTE(silversurfer @ Nov 18 2008, 21:05 ) *
peace.gif Ε δεν ήταν κ 10 ώρες η προπόνηση.. 6 ήταν από τις οποίες οι 2,5 αραχτές με φραπεδιά κ dvd με μπασκετάκι!! smiley.gif

Οκ εμείς οι 2 δε θα συμφωνήσουμε ποτέ αλλά δεν πειράζει έχει την πλάκα του! Πιστεύω ότι καλά έκανε κ τους τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο πάντως. Σαφώς βέβαια κ χρειάζονται κ ξεκούραση κ να δείς που Πέμπτη θα έχουν στάνταρ ρεπό..


Επίσης διάβασα κ την άποψη κάποιου στο site sport.gr ο οποίος αναφέρει:

"ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΖΟΤΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ "ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ."ΣΟΚ" ΕΝΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΜΕΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ.ΠΙΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΔΥΝΟ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ?ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ?ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΖΟΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....."

Τη μεταφέρω αυτούσια σαν μια γνώμη η οποία μου φάνηκε ύπουλη κ επειδή για μια στιγμή είπα στον εαυτό μου "βρε λες??" την παραθέτω να το συζητήσουμε..


Έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα και έχει ακουστεί αρκετές φορές αυτή η άποψη τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι φέτος έχουμε περιθώρια για ήττες τύπου Πανελληνίου.. Ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός πλέον και δε νομίζω ο Ζοτς να ρίσκαρε το πλεονέκτημα έδρας με αυτό το σκεπτικό.. Και με 30 πόντους να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ, το πλεονέκτημα έδρας δε θα είναι στα χέρια μας, εκτός αν νικήσουμε στο ΣΕΦ. Άλλωστε, έχει ήδη προηγηθεί η συντριβή στη Βαρκελώνη και κάποιες ακόμη μετριότατες εμφανίσεις, καλές αφορμές για "ηλεκτροσόκ".. Τώρα, το αν ο Ζοτς είναι γάτα και πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη, είναι άλλο θέμα.. Φυσικά και είναι και πρέπει να τον εμπιστευόμαστε, μέχρις αποδείξεως του εναντίου, αλλά δεν παίζει μπάσκετ αυτός...
jimol34
Ανύπαρκτο σενάριο κατά την άποψή μου. Σιγά μην ρίσκαρε ο Ομπράντοβιτς τη 1η θέση για να συνεφέρει τους παίκτες του. Ακόμα και να κερδίσει τον ΟΣΦΠ την Κυριακή, το πλεονέκτημα για τους τελικούς δεν το εξασφαλίζει, αφού υπάρχει και το ματς του ΣΕΦ. Συν το ότι υπάρχουν και μερικές ακόμα ομάδες οι οποίες στην έδρα τους έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν προβλήματα στους 2 αιώνιους.
Ginobili
QUOTE(silversurfer @ Nov 18 2008, 20:05 ) *
peace.gif Ε δεν ήταν κ 10 ώρες η προπόνηση.. 6 ήταν από τις οποίες οι 2,5 αραχτές με φραπεδιά κ dvd με μπασκετάκι!! smiley.gif

Οκ εμείς οι 2 δε θα συμφωνήσουμε ποτέ αλλά δεν πειράζει έχει την πλάκα του! Πιστεύω ότι καλά έκανε κ τους τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο πάντως. Σαφώς βέβαια κ χρειάζονται κ ξεκούραση κ να δείς που Πέμπτη θα έχουν στάνταρ ρεπό..


Επίσης διάβασα κ την άποψη κάποιου στο site sport.gr ο οποίος αναφέρει:

"ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΖΟΤΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ "ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ."ΣΟΚ" ΕΝΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΜΕΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ.ΠΙΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΔΥΝΟ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ?ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ?ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΖΟΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....."

Τη μεταφέρω αυτούσια σαν μια γνώμη η οποία μου φάνηκε ύπουλη κ επειδή για μια στιγμή είπα στον εαυτό μου "βρε λες??" την παραθέτω να το συζητήσουμε..

Κολοκύθια τούμπανα.....σιγά μην το έπαιξε και στοίχημα στο Λουτράκι,και το έχασε επίτηδες... icon_drunk.gif

Παίξτε μπάσκετ ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! Ξυπνήστε!!!!!


*Η' μάλλον όχι....δεν θέλω να παίξουν μπάσκετ....ΑΜΥΝΑ θέλω πρωτίστως να παίξουν!!!!!
j-kidd13
Θα του βγεί το όνομα του Ζοτς στο τέλος...Την μια ακούγεται οτι χάνει επίτηδες όταν παίζει με την Παρτιζάν,τώρα οτι έχασε για να αφυπνίσει τους παίχτες του.Δεν πιστεύω οτι ένας προπονητής που τρελλαίνεται όταν η ομάδα του δεν πρεσάρει τον αντίπαλο στην τελευταία επίθεση ενός αγώνα και ενώ προηγείται με 30 πόντους,να κάθεται να χάνει για διάφορους σκοπούς...
saou
QUOTE(silversurfer @ Nov 18 2008, 20:05 ) *
"ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΖΟΤΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ "ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ."ΣΟΚ" ΕΝΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΜΕΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ.ΠΙΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΔΥΝΟ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ?ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ?ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΖΟΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....."

Τη μεταφέρω αυτούσια σαν μια γνώμη η οποία μου φάνηκε ύπουλη κ επειδή για μια στιγμή είπα στον εαυτό μου "βρε λες??" την παραθέτω να το συζητήσουμε..


Και έλεγα, πότε θα σκάσει μύτη μια τέτοιου είδους άποψη... Αργήσατε φιλοι Παναθηναικοί... Προσωπική άποψη, όποιος πιστεύει κάτι παρόμοιο εθελοτυφλεί σε φριχτό βαθμό. Δεν είναι δυνατό όποτε χάνει ο ΠΑΟ να γίνεται εσκεμμένα... Και δε νομίζω ότι αξίζει να επεκταθεί κανείς περισσότερο.
kseplenhs
εντάξει όλοι οι οπαδοι μιας ομάδας έχουμε τη φαντασίωση η ομάδα μας σε περίοδο που δεν τραβάει ιδιέταιρα,στα κρίσιμα παιχνίδια να μεταμορφωθεί εντελώς ξαφνικά σε υπερομάδα και με συστήματα-πατέντες να εξολοθρέυσει την κάθε προσπάθεια αντιπάλου....

το οτι εφαρμόζουν συστήματα στις προπονήσεις που δεν εφαρμόζουν στους αγώνες δεν είναι κάτι εξωφρενικό(παράδειγμα η ζώνη 2-1-2 που εφάρμοσε ο γιαννάκης για πρώτη φορά στους περασμένους τελικούς.αλλά αυτό απλά απορύθμισε το παιχνίδι του αντιπάλου και δεν μεταμόρφωσε τον ολυμπιακό σε ντρίμ τιμ).αλλά το να χάνουν επίτηδες για να "κοιμήσουν" τον αντίπαλο και εντελώς ξαφνικά να επέλθει η μεταμόρφωση στο μεταξύ τους παιχνίδι,είναι λίγο παραμυθάκι με δράκους,εξωγήινους,δεινόσαυρους και άλλα τρομακτικά πλάσματα του ζωικού βασιλείου.

και ειδικά αν ρισκάρεις την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.κάτι που κάνει αυτή την ήττα όχι και τόσο "ανώδυνη"....

εκτός αν έχει τέτοιες υπεράνθρωπες δυνατότητες ο ζότς.που αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα επιδιώξω μια επαφη μαζί του μπάς και μου περάσει μερικά μαθήματα που έχω για το πτυχίο.... smiley.gif
vince carter #15
QUOTE(saou @ Nov 18 2008, 22:51 ) *
Και έλεγα, πότε θα σκάσει μύτη μια τέτοιου είδους άποψη... Αργήσατε φιλοι Παναθηναικοί... Προσωπική άποψη, όποιος πιστεύει κάτι παρόμοιο εθελοτυφλεί σε φριχτό βαθμό. Δεν είναι δυνατό όποτε χάνει ο ΠΑΟ να γίνεται εσκεμμένα... Και δε νομίζω ότι αξίζει να επεκταθεί κανείς περισσότερο.


ισως να μην μπορει να βρεθει χημεια μεταξυ των παιχτων...
οσο καιρο και να κατσουν μαζι δεν θα υπαρξει!!.... 68.gif
lakersdynasty
QUOTE(saou @ Nov 18 2008, 22:51 ) *
Και έλεγα, πότε θα σκάσει μύτη μια τέτοιου είδους άποψη... Αργήσατε φιλοι Παναθηναικοί... Προσωπική άποψη, όποιος πιστεύει κάτι παρόμοιο εθελοτυφλεί σε φριχτό βαθμό. Δεν είναι δυνατό όποτε χάνει ο ΠΑΟ να γίνεται εσκεμμένα... Και δε νομίζω ότι αξίζει να επεκταθεί κανείς περισσότερο.


Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του και τις ελπιδες του. Και ο συγκεκριμενος "τυπος" γνωμης αντιστοιχει σε αυτον του "η ομαδα του 97 εχασε απο τον ΒΑΟ και πηρε treble" αποψη που την ακουμε 2 χρονια ολοκληρα.

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον φιλο saou οτι αυτου του ειδους αποψεις εκ των υστερων ισως ειναι απλα βολικες.

Εγω προσωπικα πληγωθηκα απο αυτη την ηττα οχι για την πρακτικη της σημασια. Αλλα γιατι ηταν η πρωτη φορα που ειδα τους παικτες να μην εχουν κινητρο σε τετοιο βαθμο. Τα πραγματα διορθονονται ΑΝ υπαρχει διαθεση κι ας μην το πιστευει κανεις μας.

Στην Βαρκελωνη ναι μετα απο ενα σημειο στο δευτερο μισο του τριτου δεκαλεπτου το ματς αχισε να γινεται προπονηση για τα επωμενα αλλα ουτε καν αυτο δεν μας βγηκε.

Οπως τους βλεπω τους παικτες ειναι πολυ δυσκολο να κοντραρουν ολους τους τιτλους. Αν μας διαψευσουν οι ιδιοι τοτε καλως.

Ειμαι και εγω παντως της αποψης οτι καλο ειναι να γινονται δυνατες προπονησεις για να βλεπουν τα λαθη τους οι παικτες αλλα αν μετα δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου το μονο που μπορεις να κανεις μετα ειναι να καθησεις μετα τον επωμενο αγωνα και να ξανακανεις προπονηση για να ξαναδεις τα λαθη που εκανες επειδη δεν μπορουσες να παρεις τα ποδια σου.

Κατα τα αλλα καταστροφικη θα ειναι η ηττα αν ερθει αυριο γιατι χανεται ενας στοχος και μαλιστα απο νωρις. Το παιχνιδι του πρωταθληματος δεν εκρινε καν ακομα το πλεονεκτημα εδρας.

Για να δουμε τι θα γινει σε πρωτη φαση την Κυριακη.

vince carter #15
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 19 2008, 01:06 ) *
Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του και τις ελπιδες του. Και ο συγκεκριμενος "τυπος" γνωμης αντιστοιχει σε αυτον του "η ομαδα του 97 εχασε απο τον ΒΑΟ και πηρε treble" αποψη που την ακουμε 2 χρονια ολοκληρα.

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον φιλο saou οτι αυτου του ειδους αποψεις εκ των υστερων ισως ειναι απλα βολικες.

Εγω προσωπικα πληγωθηκα απο αυτη την ηττα οχι για την πρακτικη της σημασια. Αλλα γιατι ηταν η πρωτη φορα που ειδα τους παικτες να μην εχουν κινητρο σε τετοιο βαθμο. Τα πραγματα διορθονονται ΑΝ υπαρχει διαθεση κι ας μην το πιστευει κανεις μας.

Στην Βαρκελωνη ναι μετα απο ενα σημειο στο δευτερο μισο του τριτου δεκαλεπτου το ματς αχισε να γινεται προπονηση για τα επωμενα αλλα ουτε καν αυτο δεν μας βγηκε.

Οπως τους βλεπω τους παικτες ειναι πολυ δυσκολο να κοντραρουν ολους τους τιτλους. Αν μας διαψευσουν οι ιδιοι τοτε καλως.

Ειμαι και εγω παντως της αποψης οτι καλο ειναι να γινονται δυνατες προπονησεις για να βλεπουν τα λαθη τους οι παικτες αλλα αν μετα δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου το μονο που μπορεις να κανεις μετα ειναι να καθησεις μετα τον επωμενο αγωνα και να ξανακανεις προπονηση για να ξαναδεις τα λαθη που εκανες επειδη δεν μπορουσες να παρεις τα ποδια σου.

Κατα τα αλλα καταστροφικη θα ειναι η ηττα αν ερθει αυριο γιατι χανεται ενας στοχος και μαλιστα απο νωρις. Το παιχνιδι του πρωταθληματος δεν εκρινε καν ακομα το πλεονεκτημα εδρας.

Για να δουμε τι θα γινει σε πρωτη φαση την Κυριακη.


καλα γιατι δινεις εστω και 1% οτι μπορει να νικησει ο πανελληνιος παλι μεσα στο οακα??
ξερεις τι θα αποφερει αυτο!!!εγω ακουσα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει..το ξαναλεω δεν ξερω κατα ποσο..
οι γιαννακοπουλοι ειπαν στον ζελικο..δεν θελουμε αλλη ηττα..αυτη ηταν η τελευταια.......... bball.gif
lakersdynasty
QUOTE(vince carter #15 @ Nov 19 2008, 01:26 ) *
καλα γιατι δινεις εστω και 1% οτι μπορει να νικησει ο πανελληνιος παλι μεσα στο οακα??
ξερεις τι θα αποφερει αυτο!!!εγω ακουσα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει..το ξαναλεω δεν ξερω κατα ποσο..
οι γιαννακοπουλοι ειπαν στον ζελικο..δεν θελουμε αλλη ηττα..αυτη ηταν η τελευταια.......... bball.gif


Nαι αλλα δεν ειναι οτι θελουν οι Γιαννακοπουλοι.

Ειναι οτι θελουν οι παικτες που βρισκονται μεσα στο γηπεδο.
Και αυτοι πολλες φορες ΔΕΝ βρισκονται μεσα στο γηπεδο.

Ο Ζοτς θα κοουτσαρει οπως ξερει θα πει στους παικτες τους τι να αποφυγουν και τι να προσεξουν. Αν δεν το κανουν ομως τι γινεται?

Ε δεν μου φαινεται απιθανο να του ειπαν κατι τετοιο οι Γιαννακοπουλοι. Αυτος ειναι υπευθυνος για ολα. Και για τα καλα και για τα κακα σε αυτη την ομαδα.

Παντως εγω δεν εδωσα κανενα 1% οτι θα χασουμε. Ειπα οτι καταστροφικη θα ηταν μια ηττα στο Κυπελλο και οχι στο πρωταθλημα που υπαρχουν εστω δυσκολες ευκαιριες να επανορθωθουν τα πραγματα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.