Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brooklyn Nets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Brooklyn Nets






H αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Κάποια στιγμή, στο απώτερο μέλλον


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-2017): 20-62

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-2017):
Πόντοι: Brook Lopez 20.5, Jeremy Lin 14.5 (σε 36 παιχνίδια), Βojan Bogdanovic 14.2
Ριμπάουντ: Trevor Booker 8, Rondae Hollis-Jefferson 5.8, Brook Lopez 5.4
Ασίστ: Jeremy Lin 5.1 (σε 36 παιχνίδια), Spencer Dinwiddie 3.1, Isaiah Whitehead 2.6
Κλεψίματα: Jeremy Lin 1.2 (σε 36 παιχνίδια), Rondae Hollis-Jefferson 1.1, Trevor Booker 1.1
Κοψίματα: Brook Lopez 1.7, Justin Hamilton 0.7, Rondae Hollis-Jefferson 0.6
Ευστοχία %: Trevor Booker .516, Brook Lopez .474, Luis Scola .47 (σε 36 παιχνίδια)
Χρόνος συμμετοχής: Βrook Lopez 29.6, Bojan Bogdanovic 26.9, Sean Kilpatrick 25.1

Πιθανή 5άδα:
Lin Russell Crabbe
Hollis-Jefferson Mozgov


Πάγκος:
PG: Isaiah Whitehead, Spencer Dinwiddie
SG: Sean Kilpatrick, Joe Harris, Yakuba Ouattara
SF: DeMarre Carroll, Caris LeVert
PF: Trevor Booker, Quincy Acy, Jacob Wiley
C: Jarrett Allen, Tyler Zeller

Μεταγραφικές Κινήσεις

Υπέγραψαν: D' Angelo Russell (ανταλλαγή, Lakers), Crabbe (ανταλλαγή, Trailblazers), Timofey Mozgov (ανταλλαγή, Lakers), Yakuba Ouattara (Μοnaco, 2-way), DeMarre Carroll (ανταλλαγή, Raptors), Jacob Wiley (2-way), Jarrett Allen (#22 στο draft, υπέγραψε, 3.75m εγγυημένα), Τyler Zeller (υπέγραψε 1+1, 3.65m σύνολο)

Έφυγαν: Randy Foye (ελεύθερος), Αrchie Goodwin (waived, Trailblazers, training camp), Justin Hamilton (Beijing Ducks), Brook Lopez (ανταλλαγή, Lakers), KJ McDaniels (Raptors, non-guaranteed), Andrew Nicholson (ανταλλαγή, Trailblazers)


Παρουσίαση ομάδας

Βρίσκεις καμένη γη. Πως ξεκινάς να χτίσεις χωρίς κορυφαία picks και χωρίς top prospects στο roster σου; Με ανταλλαγές και προσωρινές ή μη υποθηκεύσεις του cap space σου. Ο Brook Lopez, ο μόνος παίκτης του roster που μπορεί να κάνει σεζόν στους 20+ πόντους, πωλείται για ένα top prospect που βρίσκεται στο trading block και το βάρος του συμβολαίου του Mozgov. Ο Bojan Bogda, ο μόνος άλλος βετεράνος πια παίκτης που έχει πραγματικό trade value, μετατρέπεται σε ένα pick πρώτου γύρου κι ας είναι και χαμηλά, παίρνεις ένα ταλέντο 9 χρόνια νεώτερο. Ο Crabbe έρχεται και φορτώνεσαι το υπερβολικό συμβόλαιο που του έδινες από πέρυσι. Ο DeMarre Carroll έρχεται μήπως και δώσει μέρες Atlanta αλλά κι αυτός ανάσα cap για κάποιους άλλους είναι που συνοδεύεται με ένα μέτριο pick πρώτου γύρου για το μέλλον.

Δε θέλω να τους τρομάξω, αλλά έχουν δρόμο ακόμα. Στη θέση του βασικού playmaker επιστρέφει ο Jeremy Lin, τεράστια βελτίωση σε σχέση με τους Whitehead και Dinwiddie που δεν κατάφεραν και πολλά εν τη απουσία του, αλλά ο Lin πια είναι στο τριακοστό έτος της ηλικίας του και δε νομίζω να λογίζεται ως ο playmaker του μέλλοντος για ένα Brooklyn που σκέφτεται με ορίζοντα τριετίας το λιγότερο. Δίπλα θα ξεκινάει ο D'Ange-Russ, περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί σε μια νέα πόλη, αρκετά.. κοσμοπολίτικη δυστυχώς tongue.gif , στη μπάλα μιλάει, να δούμε αν θα ενδιαφερθεί να το κάνει πιο συγκροτημένα και στις δύο μεριές ενός παρκέ ΝΒΑ, το best case scenario είναι κλοπή go-to guy για το BroLo, το worst case scenario είναι απλά έφυγε ο... ΒroLo, συνεχίζω να επικροτώ τη λογική των Nets σε αυτό το trade που έχει διχάσει θα έλεγα, έχω διαβάσει πολλές εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Στο 3 όταν θα είναι υγιής αναμένεται να ξεκινάει ο Allen Crabbe, ένας εξαιρετικός σουτέρ από μακριά που υπέγραψε ένα συμβόλαιο που ταυτόχρονα κατέστρεψε το.. value του στο Portland -ανάθεμά σε Evan Turner λέω εγώ-, θα έπρεπε κι αυτός να είναι καλύτερος αμυντικός, να ένα θέμα ήδη για τον Atkinson, θα έπρεπε να είναι γενικά πιο ενεργός στο παρκέ φοβάμαι. Αλλά τι να κάνεις, αυτόν βρήκαν, σε αυτόν θα ποντάρουν, αφού τον ήθελαν τόσον καιρό κάτι θα γίνει. Πίσω απ' το εκκεντρικό αυτό δίδυμο κάτι Kilmagic έχουν πεθάνει δυστυχώς, το μόνο σπουδαίο όνομα για το Bkn στο 1 ως 4 που δε θα ξεκινά και ίσως παίζει απ' το 1 ως το 4, είναι ο πάρα πολύ ικανός Caris LeVert, που αν δεν είχε restrictions στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής του χρονιάς θα μας είχε απασχολήσει περισσότερο, μετά τη φυγή του Bogda ήταν ο μόνος περιφερειακός τους που είχε νόημα να κοιτάς το box να δεις τι έκανε. Το small-ball θα πάει και θα έρθει, ήδη οι Nets ήταν πρώτοι σε pace στη λίγκα πέρυσι με το.. περσινό roster κι έτσι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ευέλικτα 4αρια, η Ronda(e) θα καθιερωθεί στο PF όπως πάμε και έχει βελτιωθεί σε πολλά, ο Carroll θα πάρει λεπτά σίγουρα και στις δύο θέσεις των forwards, ο Booker είναι ο πιο συμβατικά Power Forward της παρέας αλλά κι αυτός για το NBA του 2017-18 είναι καθαρά ενεργητικός undersized. Στο Center ο Mozgov θα ξεκινήσει τη σεζόν βασικός και πιστεύω θα παίζει σταθερά ένα ρόλο στο παιχνίδι του Brooklyn, το ότι δεν αξίζει το συμβόλαιό του -κι αυτός- δε σημαίνει πως δεν έχει καμία αγωνιστική χρησιμότητα, υπερβάλλουμε κάπου, αλλά και να θες να τον εξαφανίσεις για να τρέχουν πάνω κάτω σαν τους παλαβούς και οι πέντε για 48 λεπτά μάλλον βιάζεσαι, ο Jarrett Allen δεν είναι ΝΒΑ ready και πρέπει να μάθει πολλά, ο Zeller ήρθε για να υπάρχει κάποιος.. στη θεωρία κυρίως.

Το καλύτερο ίσως δεδομένο για το φετινό Brooklyn είναι πως πλην ίσως της προσδοκίας για μια ξεχωριστή σεζόν απ' το Russell -εγώ που τον είχα στο fantasy ούτε για πέρυσι παραπονιέμαι πάντως να τα λέμε αυτά- δεν περιμένει κανείς να αλλάξουν δραστικά τα πράγματα. Υπάρχει ο χώρος να δουλέψουν τους 3-4 παίκτες που ίσως είναι μέρος μιας ομάδας .500+ κάποια στιγμή, θα προσπαθήσουν να βγάλουν κι ένα pick ακόμη από ανταλλαγή του Jeremy Lin στους επόμενους 16 μήνες και βλέπουμε. Φέτος το κορυφαίο pick τους δεν τους ανήκει ξανά, έχει όμως πλέον περάσει στα χέρια των Cavaliers αυτή η επιλογή. Ούτε το tanking έχει νόημα ούτε η καλύτερη δυνατή πορεία που αν είναι υπέρβαση θα πρέπει κάπως να μετριαστεί(?) του χρόνου. Η αλήθεια είναι μια, το Brooklyn μακροσκοπικά θα το σώσει η ήρεμη δύναμη των μεγαλουπόλεων, η free agency. Αλλά διάολε κι ο RJ Barrett για ψηστήρι δε θα ταν άσχημος. Πάμε να μάθουμε Defense 101 τώρα.

Προπονητής

Kenny Atkinson

Βοηθός για χρόνια υπό D' Antoni και Budenholzer, η πρώτη του χρονιά τους Nets τον βρήκε να δοκιμάζει πολλά πρόσωπα και πράγματα μπας και του βγει κάτι, τελικά δεν κατάφερε πάρα πολλά ούτε έδωσε κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πέρα απ' το μεγάλο pace στο παιχνίδι του Brooklyn. Δεν είχε και πολλές επιλογές με το υλικό που είχε στα χέρια του, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα φέτος αλλά απέχουν πολύ απ' το ιδεατό. Το πόσο καλά θα πάνε οι νεαροί παίκτες στους οποίους πόνταραν οι Nets είναι το νούμερο ένα στο πως θα κριθεί η δουλειά του.


Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος

Να μην τερματίσουν τελευταίοι ξανά και να φανεί κάπως πως μπαίνουν σε καλύτερο δρόμο με τις κινήσεις που έκαναν, με καλό Russell, Crabbe, LeVert και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συνοχή και στις δύο πλευρές του παρκέ.


Κάτω απ' το φως του προβολέα

D' Angelo Russell



Επίδοξος All-Star ή καρναβάλι που δε θα παίξει μπάσκετ ποτέ; Οι Lakers δεν ήταν ευχαριστημένοι με τη διετία του D'Angelo στο LA, στο παρκέ και ίσως περισσότερο εξωγηπεδικά, προτίμησαν να δώσουν τα ηνία στο Ball και ο Russell βρέθηκε άμεσα σε μια ομάδα στην οποία θα συνεχίσει να έχει το προνόμιο να θεωρείται το πιθανό μέλλον του franchise. Έχει όλα τα φόντα να γίνει ο παίκτης των 20 πόντων σε σοβαρή ομάδα, μένει να δούμε κατά πόσο θα κάνει ουσιαστικά βήματα προς τα εμπρός για το 2017-18..

Θέλω να ρωτήσω το...

Jeremy Lin, με πόσα hairstyles ακόμα θα δοκιμάσει τα όρια της αισθητικής μας... Με το D' Angelo το post-retrάκια και το HoneyBadgerίδη τον Crabbe δίπλα θα ντρεπόμουν να βγάλω φωτογραφία biggrin.gif


Πρόβλεψη νικών: 31-51
Conference rank: 12-13
Division rank: 4-5

Teaser

aegeansheed
Νομίζω έπρεπε να φύγει ο Brook για να τους δω με καλύτερο μάτι. Τον είχα συνδέσει με την παλιά ομάδα των Nets, που απέτυχε. Και έτσι πρέπει να το είδε και ο Marks, εκεί καταλαβαίνουν κάτι τέτοια σε πολύ πιο προχώ ρυθμό από εδώ, γρήγορες αποφάσεις, να κινείται το πράμα, να έρθει η αισιοδοξία ξανά. Ναι χωρίς picks, θα πουν κάποιοι. Κάτι πήραν πίσω φέτος πλάκα πλάκα. Θα τους βλέπω φέτος καμιά φορά, μου αρέσει η τριάδα D'angeRuss-Crabb-Ronda, ειδικά ο τελευταίος πιστεύω θα παίξει μπαλάρα φέτος, θέλω να τους δω σε υψηλό pace, σουτ και να πάνε να πάρουν κανένα home game με καμιά ομάδα "playoffs" που θα πήγαινε στο Brooklyn με προ-σημειωμένο στο ντεφτέρι το "διπλο". Γενικά από τη μέση και προς το τέλος της σαιζόν να κάνουν καλά close-out σε όλα στην έδρα τους.
SG3ptshooter


30 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΠΑΜΕ

Αμολάτε και το LeVert τώρα που χάθηκε ο Ιερεμίας να κατεβάζω και τα παιχνίδια, ας τρώτε 140 πόντους ανά βράδυ ΔΕ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
benchwarmer
Κρίμα για τον Λιν, 2ος ανατριχιαστικός τραυματισμός σε 2 μέρες στο ΝΒΑ...

Ευελπιστώ τώρα να περάσει ο ΝτΆντζελο καθαρά στο 1 ώστε να δούμε όσο λιγότερο Dinwiddie και Whitehead γίνεται, και αντίθετα πολύ περισσότερο Levert, Kilpatrick, Harris, Crabbe. Στόχος φυσικά δεν υπάρχει (έχουν δώσει και το pick θυμίζω), υπάρχουν όμως αρκετά πουλέν που έστω 2-3 να βγουν σοβαρά, θα υπάρχει υλικό να χτιστεί κάτι. Κάποια στιγμή, κάποτε, που λέει και ο τίτλος του ΣουΓκου.
SG3ptshooter
O Whitehead θα ήταν χρήσιμος αν μπορούσε απλά να έμπαινε να δώσει λίγο grit σαν "άσσος-Beverley", που κι αυτό πρέπει να μάθει να το κάνει καλύτερα, σαφώς. Ο Dinwiddie είναι καλύτερος skillwise αλλά σε αυτήν την περιφέρεια δε λείπει το skill, λείπει κάποιος που να ήξερε να δώσει grit. Κι ας είχε τα ποσοστά του Whitehead. Πρέπει να μπει κάποιος να δώσει διάθεση/μάθημα/θυσία στην άμυνα, ένα two-way veteran presence. Ίσως σε αυτό να δώσει κάτι ο Carroll, αλλά θες και αντίστοιχο σε guard.

Kilmagic θα παίξει, αλλά το κλειδί στο μοίρασμα του ballhandling στα plays είναι να πιάσει τα ψάρια που ΣΑΦΩΣ πια του αναλογούν ο LeVert. Δεν έχουν κέρδος απ' το να μην βρει το groove του, για το τίποτα παίζουν πάλι.
SG3ptshooter


Τι πίνει δεν ξέρω.. nets1-sm.gif
SG3ptshooter
QUOTE
The Sixers are nearing a trade that would send Jahlil Okafor, Nik Stauskas and a 2019 second-round pick to the Nets, in exchange for Trevor Booker.


Γλεντάει κόσμο ο Marks, Okafor τζάμπα. Αν και έσκασε τρελό 2-man game με Caris o τζαρετάλεν προχτές.
jasonick
Επιστρέφει ο Όκαφορ απέναντι στους Wolves απόψε. Το τελευταίο του παιχνίδι (και μοναδικό) με την φανέλα των Νετς ήταν πριν από περίπου 3 εβδομάδες και όλο αυτό τον καιρό δεν έπαιζε για να δουλέψει στην φυσική κατάσταση.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστεί οφού το Brooklyn παίζει πολύ γρήγορα, σουτάρει πολλά τρίποντα, παίζει πολλά πικ εν ρολ και ποστάρει ελάχιστα. Θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε να παίζει όπως τον καιρό που ήταν στους Σίξερς σαν μία instant scoring option από τον πάγκο ή θα εμφανιστεί βελτιωμένος έχοντας προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του (όπως ένα ίχνος hustle ας πούμε 65.gif ). Ο Άτκινσον είπε πως θα δοκιμάσει σχήμα με afro.gif και ήδη έχουν ξυπνήσει άσχημες μνήμες με τον Kwame Brown των φτωχών που φορτωθήκαμε στο Dallas. laugh.gif
Να πω την αλήθεια ενώ το πρώτο φαίνεται σαν πιο λογικό σενάριο, με τον τρόπο που παίζει ο LeVert (που 'σαι ρε SG να βάλεις κανά βίντεο, σε έχει πιάσει Dunnoμάνια και έχεις ξεχάσει το άλλο πουλέν) δεν βγάζει νόημα να γίνει μία τόσο δραστική αλλαγή.

Υ.Γ: RHJ, ο most improved της καρδιάς μας.
RipCity
'Εχω την εντύπωση πως το trade έγινε για το pick και μόνο και ο Okafor θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι. Άλλωστε οι Νετς μπορούν να του προσφέρουν μόνο μέχρι 6Μ αν δεν κάνω λάθος, οπότε κι ο ίδιος θα ψαχτεί γι' αλλού. Τώρα ψιλοβερεσέ τα ακούω τα περι φυσικής κατάστασης.
gerorge
Τι επαθε ο DtB και δεν ανεβασε την 17αρα του J. Harris?
Πανηγυριζε προχτες για την 20αρα που επιτελους εβαλε και τωρα τον ξεχασε.Ισως το πιο pure jumpshoot στη λιγκα και καθε φορα ελπιζω σε καλη του εμφανιση για να εχουμε highlights του
gerorge
Η εμφανιση του Dinwiddie και το game winner θεωρουνται revenge game?Γιατι η αληθεια ειναι οι ιδιοι οι φανς των πιστονς δεν παιζει να τον πολυθυμουνται.Τρομερη βελτιωση παντως το παλικαρι και μαζι με μερικους ακομα gleague all stars αλλα και ωραια ταλεντακια κανουν τον Ainge να δειχνει ολο και πιο εξυπνος μερα με τη μερα.Απο τη μακραν πιο αδιαφορη ομαδα του πρωταθληματος εχουν γινει fun to watch οι Νετς.Αυτο ειναι το πρωτο και σημαντικο βημα και μετα θα ακολουθησουν θεματα οπως πλειοφς και το κατι παραπανω
nikolas_asteri
Χαρά στο κουράγιο σου που παρακολουθείς Νετς φίλε. Ειλικρινά.
Μέχρι πέρυσι, πήγαινα 2-3-4 φορές τον μήνα να τους δω (πολύ φθηνότερο εισιτήριο από τους Νικς και MSG δεν είναι γειτονιά tongue.gif ) και πραγματικά έπιανα τον εαυτό μου να αναπολεί παιχνίδια Β' Εθνικής. Είχα καταλήξει να πηγαίνω απλά γιατί έχω μάθει να πηγαίνω να βλέπω μπασκετάκι την ομάδα "της γειτονιάς" μου

Φέτος πάω και χαζεύω Rutgers που είναι μεν τέρμα άμπαλοι αλλά τουλάχιστον το ζει ο κόσμος στην κερκίδα.
RipCity
QUOTE (nikolas_asteri @ Jan 22 2018, 06:40 ) *
Χαρά στο κουράγιο σου που παρακολουθείς Νετς φίλε. Ειλικρινά.
Μέχρι πέρυσι, πήγαινα 2-3-4 φορές τον μήνα να τους δω (πολύ φθηνότερο εισιτήριο από τους Νικς και MSG δεν είναι γειτονιά tongue.gif ) και πραγματικά έπιανα τον εαυτό μου να αναπολεί παιχνίδια Β' Εθνικής. Είχα καταλήξει να πηγαίνω απλά γιατί έχω μάθει να πηγαίνω να βλέπω μπασκετάκι την ομάδα "της γειτονιάς" μου

Φέτος πάω και χαζεύω Rutgers που είναι μεν τέρμα άμπαλοι αλλά τουλάχιστον το ζει ο κόσμος στην κερκίδα.


Τουλάχιστον οι Nets ήδη από πέρυσι προσπαθούν να παίξουν ένα ωραίο μπάσκετ και προς την κατεύθυνση που οδεύει το ΝΒΑ σήμερα. Έχουν έναν αρκετά έξυπνο προπονητή. Υπάρχουν πολλές ομάδες που δε βλέπονται, αλλά δε νομίζω πως οι Nets είναι μία από αυτές.
nikolas_asteri
Δεν σε αμφισβητώ και ομολογώ ότι δεν τους παρακολουθώ φέτος αλλά πέρυσι απλά δεν αντεχόταν το παιχνίδι. Και προσπάθησα να πάω σε πολλά, δεν τους έκρινα από ένα. Όταν δε ερχόταν και καμιά άλλη κουλή ομάδα (τύπου Σακραμέντο), ε σου λέω, μου έλειπε το Παπάγου - Χολαργός.
SG3ptshooter


Είναι λες και παίζει αυτόματα το Planet Caravan από πίσω hippy.gif.jpeg
Andre Miller

Αυτόν τον παίκτη τον έχουν απαξιώσει πλήρως εκεί!
Μέχρι και οι Νετς για τα σκουπίδια τον έχουν!
Μακάρι του χρόνου να τον βλέπουμε στην Ευρώπη (γιατί οχι στην Παναθα) και να μην καταντήσει στην Κίνα.
SG3ptshooter


Τζαρετάλεν

Δεν έχουν ανέβει Forbes και Elfrid γλιτώσατε κατεστραμμένα παρακμιακά posts. icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.