Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Κολοσσος πηρε Αλεξανδρή
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Hakeem
ελπίζω να μη ζήτησε 7ετές και εκεί tongue.gif tongue.gif
P.Faliro13
hakeem δεν χρειζόταν να ανοίξεις καινούργιο τοπικ. υπάρχουν ήδη τόπικ που συζητάμε για μεταγραφές icon_wave.gif
Hakeem
ωχ..... Αν και ο τίγρης δεν μπορεί να μπαίνει με τον λοιπό κόσμο tongue.gif
kolossos
Είναι ώρα να επιστρέψει και το φορουμ μας στο bforum tongue.gif 19.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif
M_Kolossos
Στη Ρόδο βρίσκεται πλέον ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Πρόκειται να συναντηθεί με τα μέλη της διοίκησης και το τεχνικό team και από αύριο πιάνει δουλειά. Οι παίχτες της σεζόν που πέρασε, οι οποίοι έχουν διετές συμβόλαιο (Μοσχοβίτης, Μητρόπουλος, Κουπίδης, Μαχαίρας, Πετροδημόπουλος, Τσαμάτος) αλλά και οι Ροδίτες (Γκογκίδης, Παναγιωταράκος, Σκορδάλης), θα συναντηθούν ξανά αύριο στο Βενετόκλειο όπου θα αρχίσουν προπονήσεις για τις επόμενες 10 μέρες, ώστε να δει ο προπονητής τις ικανότητές τους. Ο μόνος που έχει ξανασυνεργαστεί με τον "τίγρη" είναι ο Πάνος Παναγιωταράκος, στο Μαρούσι την σεζόν 1999-2000 και μάλιστα τον είχε σε μεγάλη υπόληψη, οπότε έιναι πολύ πιθανόν να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Κολοσσό.

Κατά τ' άλλα, ακούγονται ότι οι πρώτες επιλογές του προπονητή είναι οι Γκαγκαλούδης (ΑΕΚ), Κουμπούρας (Απόλλων) και Κόμματος (ΑΕΚ).
Hakeem
δηλαδή όπου πάει ο Αλεξανδρής πρέπει να παίρνει τους ίδιους παίκτες? Εκτός αν θεωρεί ότι αυτό που έμοιαζε με ομάδα της ΑΕΚ φέτος απέδωσε καλό μπάσκετ. Και στη Ρόδο εχει άλλες βάσεις, άλλο μπάτζετ και όρεξη από τη διοίκηση. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά...
Air Kef
Ο Γκαγκα δήλωσε παιδί του στο Ολ Σταρ πριν απο καμια βδομαδα.Επισης ελεγε πως με τον Κομματο τα πηγαιναν μια χαρα παρολα οσα ειχαν ακουστει.

Επίσης:

QUOTE
κτός αν θεωρεί ότι αυτό που έμοιαζε με ομάδα της ΑΕΚ φέτος απέδωσε καλό μπάσκετ.


Μαλλον δν παρακολούθησες ποτε Ολύμπια επι Αλεξανδρή.


Ιδιο μπάσκετ με ΑΕΚ θα δούμε και στον Κολοσσό.
Θα σωθει ομως ο Κολοσσός οπως σώθηκε κι η Ολυμπια.
Hakeem
Η Ολύμπια του Αλεξανδρή με την Ολύμπια του Μπαρτζώκα απείχαν έτη φωτός. Οσο για το μπάσκετ της ΑΕΚ, το είδα τόσες φορές φέτος που σιχάθηκα το άθλημα. Και κυρίως τη νοοτροπία τους. Αν υπήρχε απλά σοβαρές ομάδες στην ουρά, η ΑΕΚ θα μας είχε αφήσει χρόνους. Θα δείξει, μακάρι να κάνω λάθος γιατί στη Ρόδο ασχολούνται σοβαρά με το μπάσκετ.
tsitum
QUOTE
Μαλλον δν παρακολούθησες ποτε Ολύμπια επι Αλεξανδρή.
Οπως ειδα κ απο την περσινη ανασκοπηση σου δεν εχεις κ σε πολυ εκτιμηση τον Αλεξανδρη.Δε συμφωνω.

Οντως ο Αλεξανδρης μπορει να πνιξει την επιθετικη πρωτοβουλια ειδικα απο αυτους που δεν τους προοριζει για αυτο το πραγμα,αλλα απο την αλλη σου δινει την ασφαλεια οτι οσο ειναι στο παγκο μιας ομαδας,αυτη δε θα κινδυνεψει να φυγει πολυ μακρια απο τους στοχους της (με εξαιρεση ισως την ΑΕΚ).Οι παικτες του δε προκειται ποτε να "κοιμηθουν" κ η διαιτησια,με τις διαμαρτυριες του,δε προκειται ποτε να τον αδικησουν καταφωρα.Εγω τον θεωρω εναν απο τους 6-7 καλυτερους ελληνες προπονητες.



Υ.Γ.Καλη επιτυχια στον Κολοσσο στην Α1.Ευχομαι να μεινει του χρονου στην κατηγορια αλλα να κανει κ καλυτερο γηπεδο.(κατι ειχα ακουσει οτι γινεται καινουργιο?)
kolossos
QUOTE
κατι ειχα ακουσει οτι γινεται καινουργιο?)


24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Air Kef
Στις διαιτησίες και στα λοιπά,μια χαρά τα καταφέρνει.Τι μπάσκετ θα παιξει ομως ο Κολοσσός,το φανταζόμαστε ολοι.Αναλογο της ΑΕΚ,της Ολύμπιας κτλ.
kolossos
Ας ανοίξει κάποιος ένα τόπικ για την νέα περίοδο μεταγραφές κτλ... Θα άνοιγα εγώ αλλά την προηγούμενη φορά που το έκανα πέσαμε στην Α2 tongue.gif
Kolossos-Rhodes
O χρονος θα δειξει φιλε air kef για το τι μπασκετ θα παιξει η ομαδα του κολοσσου υπο τις οδηγιες του αλεξανδρη.παντως αναφερωντας μονο 2 ομαδες που εχει κοουτσαρει και μαλιστα η μια προβληματικη (η αεκ) δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα για εναν προπονητη.επειδη προφανως δεν σου αρεσε αυτο που εβλεπες στην ομαδα σου,δεν σημαινει οτι θα ειναι παντου ετσι,αλλες συνθηκες εργασιας,περιβαλλον κτλ.ειναι αδικο για εναν προπονητη οποιος και αν ειναι αυτος να ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΥΜΕ το μπασκετ που θα δεις.
αλλωστε εκτος απο ελαχιστους ελληνες προπονητες αλλα και ξενους,δεν νομιζω οτι αυτην την στιιγμη στην α1 υπαρχουν τοσοι καλυτεροι προπονητες!εκτος απο τις 5 πρωτες ομαδες οι περισσοτερες η αλλαζουν προπονητη η ακουγεται οτι αλλαζουν.και στην τελικη απο κατι αλλους τυχοδιωκτες,γυρολογους,αποτυχημενους ή εγωκεντρικους στυλ σουμποτιτς,καλαφατακη και λοιπους,χιλιες φορες ο Αλεξανδρης...

ο χρονος θα δειξει...
dizzy_fingers
Τον σούμποτιτς γιατί τον βάζεις σε αυτό το τσούρμο?
Kolossos-Rhodes
προσωπικα δεν τον εχω σε καθολου καλη εκτιμηση,δεν ξερω ισως κανω λαθος αλλα απο το εργο του,δεν θυμαμαι να εχει προσφερει κατι.αντιθετως τον θυμαμαι πολυ αλαζονικο,για αυτο τον εβαλα στην κατηγορια αυτη,συν οτι δεν εχει στεριωσει καπου ποτε
Aristofanis
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 8 2007, 12:15 AM) *
Τον σούμποτιτς γιατί τον βάζεις σε αυτό το τσούρμο?


Πολύ αδικημένος προπονητής. Πολύ καλή χρονιά με Πανιώνιο, απίστευτη χρονιά με Ηρακλή και με τον Παναθηναικό μπορεί να απέτυχε στην Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα έφερε 2 πρωταθλήματα (και το ένα μέσα στο ΣΕΦ) μετά απο 14 χρόνια που οι Πολίτης, Κιουμουρτζόγλου, Παβλίσεβιτς και Μάλκοβιτς δεν το καταφέραν...
dizzy_fingers
Το πρώτο πρωτάθλημα του ΠΑΟ μέσα στο ΣΕΦ αυτός το πήρε.
Το ότι έφυγε την επόμενη χρονιά έγινε επειδή ήρθε ο Ομπράντοβιτς.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα (ενάντια στον Ομπράντοβιτς) αλλά τον οδήγησε στους τελικούς.

Ωστόσο μόνο και μόνο για τα όσα πέτυχε εκείνες τις χρονιές δεν τον κατατάσσω στα ίδια με τον Καλαφατάκη. smile.gif

EDIT: Απάντησε ο Αριστοφάνης καλύτερα από εμένα. Ξέχασα τον Ηρακλή.
Kolossos-Rhodes
Αααα και για τον φιλο που ρωτησε για το γηπεδο του κολοσσου,ασε ειναι πονεμενη ιστορια.
οι φωτο πιο κατω ειναι απο τις μακετες που ειχαν βγει ακριβως 2 χρονια πριν οταν η ομαδα ειχε ανεβει στην α1 πρωτη φορα!απο τοτε δεν εχει γινει το παραμικρο!!
αν μη τι αλλο ντροπη για την ροδο και για τους βουλευτες μας που καθε χωριο μιλαμε προς τα πανω που παιζει β εθνικη αλλα και γ εθνικη εχει δικο της παλαι ντε σπορτ και ολοκληρη ροδος 100000 κατοικων και ολοκληρη ομαδα α1 και εχει αυτο το γηπεδο.
τουλαχιστον λεμε οτι υπαρχει και χειροτερο γηπεδο στην α1. γηπεδο σπορτιγκ tongue.gif

Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Hakeem
QUOTE(Kolossos-Rhodes @ Jun 8 2007, 12:25 AM) *
προσωπικα δεν τον εχω σε καθολου καλη εκτιμηση,δεν ξερω ισως κανω λαθος αλλα απο το εργο του,δεν θυμαμαι να εχει προσφερει κατι.αντιθετως τον θυμαμαι πολυ αλαζονικο,για αυτο τον εβαλα στην κατηγορια αυτη,συν οτι δεν εχει στεριωσει καπου ποτε


amen....

Πως το είχε πει στον Παπαλουκά ο Σούμποτιτς? "Πάρε 80 και αν σ'αρέσει". Και μετά έκανε παγκόσμιο ρεκόρ φέρνοντας 1842 παίκτες στην περιφέρεια της μεγάλης αξίας των Μιλισάβλιεβιτς και δεν συμμαζεύεται... Ασε που χωρίς πλάτες τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει την Jesi στην Α2 και γενικά έχει παράγει μηδέν έργο σε όλες τις (μικρές) ομάδες που του έδωσαν δουλειά.
Kolossos-Rhodes
Πρώτη συνεντευξη Τύπου (9/6/2007)


Την πρώτη συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ έδωσε σήμερα το προπονητής της ομάδας μας κ. Αλεξανδρής, ο οποίος στο «βάπτισμα πυρός» με τους τοπικούς δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:


«ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ »

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και εύχομαι να πολλαπλασιαστούμε. Να γίνουμε περισσότεροι. Θα το προσπαθήσω από την πλευρά μου με τη δουλειά που θα κάνω. H διοίκηση και ο κόσμος έχουν αγκαλιάσει την ομάδα και με τα αποτελέσματα που θα φέρουμε, θέλουμε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Σαν προπονητής ξεκίνησα την καριέρα μου από πολύ μικρός. Είχα τη φλόγα να μεταφέρω αυτά που κέρδιζα από τις εμπειρίες μου και να τα μεταδίδω σε μικρότερα παιδιά. Ξεκίνησα από τον Mελιτέα, μία ομάδα του ορφανοτροφείου της Θεσσαλονίκης, συνέχισα στη M.E.N.T., δούλεψα στο Πέρα, στη Λάρισα, στο εφηβικό του Άρη. Θεωρώ ότι έχω γερές βάσεις σαν προπονητής, γιατί δούλεψα σε μικρές κατηγορίες. Έχω πέντε ανόδους και δεύτερη πανελλήνια νίκη με την εφηβική ομάδα του Άρη, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι συνεχόμενα στην A1».


«TO «ΔΕΚΑ TO KAΛO» O KOΛOΣΣOΣ»

«O Kολοσσός είναι η δέκατη ομάδα μου, το δέκα το καλό στην καριέρα μου. Είναι η 12η μου δουλειά στα Δωδεκάνησα. Πάντα παίζουν ρόλο οι συμπτώσεις στη ζωή μου. Είναι χαρακτηριστικές και οι ημερομηνίες και δεν ξέρω ποια δύναμη τα συνδυάζει έτσι, ώστε να υπάρχουν αυτές οι συμπτώσεις. Έρχομαι με πολύ μεγάλη χαρά και κέφι να δουλέψω στον Kολοσσό. Δεν ζορίστηκα για να πάρω την απόφαση να έρθω, αφού με έπεισε πολύ γρήγορα ο πρόεδρος. Είχαμε μία συζήτηση μαζί και θεωρώ ότι είμαι αρκετά φυσιογνωμιστής. Από το ενδιαφέρον και τα οράματα που έχει ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο με έπεισαν να συμφωνήσω με τον Kολοσσό. Τα οράματα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας τα μοιράζονται με την τοπική κοινωνία. Είναι πολύ εύκολο για έναν προπονητή που έχει εργαστεί ξανά στην επαρχία, να καταλάβει από το ενδιαφέρον του κόσμου, ότι ολόκληρο το νησί μοιράζεται τα όνειρα με την ομάδα».


«H ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ»

«Ήρθα νωρίς στη Pόδο για να δω τα παιδιά και να εκτιμήσω το υλικό ώστε να κάνω τις εισηγήσεις μου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές που ανέβασαν την ομάδα στην A1. Όσο κι αν φαινόταν εύκολο, είπα στη διοίκηση, ότι να πετύχεις ένα στόχο που θέτεις είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Μπορεί κάποιοι παράμετροι να μην έχουν ικανοποιήσει όλους, όμως από τη στιγμή που ο στόχος εκπληρώθηκε, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεσή. Την πρώτη μέρα λίγο ζορίστηκαν μέχρι να προσαρμοστούν, αλλά σταδιακά δείχνουν ένα καλύτερο πρόσωπο και μέχρι να τελειώσουν οι προπονήσεις, στις 22 Ιουνίου θα πάμε ακόμη καλύτερα. Μετά θα κάνω τις εισηγήσεις μου. Σε καθημερινή βάση έχουν μεγαλύτερη βελτίωση και έτσι κι εγώ θα έχω καλύτερη άποψη για τον καθένα. H πρόθεση μου είναι να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στον Kολοσσό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να κάνω αλλαγές. Μακάρι να μπορέσουν να δείξουν τέτοιο πρόσωπο, ώστε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. Από κει και πέρα έχουμε βάλει σαν στόχο με τη διοίκηση να ενισχύσουμε την ομάδα. Θα είμαστε προσεκτικοί και κάναμε μία επιλογή από παιδιά που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να στελεχώσεις μία ομάδα. Υπάρχει καλή διάθεση από όλους μας, αλλά μεσολαβούν πολλές απαιτήσεις, μάνατζερ και ένας προϋπολογισμός που θέλω να ακολουθήσω με ευλάβεια. Είναι εύκολο να έχω απαιτήσεις, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τους ανθρώπους που ματώνουν για την ομάδα ώστε να μαζέψουν κάθε ευρώ από τους χορηγούς. Όλοι κάνουν αγώνα δρόμου και προσπαθούν συνέχεια. Δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και πρέπει έστω και το τελευταίο ευρώ να αξιοποιηθεί κατάλληλα».


«ΕIMAI ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ»

«Δεν είμαι άνθρωπος και προπονητής που θέλω να κάνω αλλαγές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κι αυτό προϋποθέτει μεγαλύτερη κούραση και ψάξιμο, έτσι ώστε κάθε μας επιλογή να μείνει, όχι μόνο για φέτος, αλλά να δημιουργήσει προϋποθέσεις προκειμένου να υπάρξει ένας πυρήνας παικτών και για τη μεθεπόμενη χρονιά. Όπως ξέρετε έχουμε κάνει δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, θα τα τιμήσω και ελπίζω να δέσει η δουλειά και οι χαρακτήρες μας και να υπάρξει συνέχεια. Είμαι απαιτητικός, γιατί και εγώ στη ζωή μου πέτυχα αυτά που πέτυχα, αφού πάντα έβαζα υψηλούς στόχους. Θα παντρέψουμε με τους παίκτες αυτές τις φιλοδοξίες και θα τις πραγματοποιήσουμε. Έχω συνεργαστεί μόνο με τον Παναγιωταράκο, ένα χρόνο στο Mαρούσι. Τα υπόλοιπα παιδιά τώρα τα γνωρίζω, μου είναι γνωστά από τη θητεία τους στα πρωταθλήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την ομάδα. Τα νέα και οι φήμες είτε είναι καλά είτε άσχημα περπατούν. Τα σχόλια που ακολουθούν τον Kολοσσό είναι πολύ θετικά σε ολόκληρη την Eλλάδα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό στο μέλλον θα πολλαπλασιαστεί».


«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ O ΚΑΛΑΒΡΟΣ»

«Επέλεξα για συνεργάτη τον Mιχάλη Kαλαβρό, με τον οποίο θα δουλέψω πρώτη φορά σε ομάδα. H A1 είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, τα αντικείμενα είναι πάρα πολλά. Έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά χρειάζομαι και βοήθεια. O Mιχάλης με έχει βοηθήσει άπειρες φορές και σε εργασίες που ήθελα (κομμάτια από το N.B.A., σκάουτινγκ). Είναι εξαιρετικός, έχει δουλέψει για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Σπόρτιγκ και τη σεζόν που πέρασε ήταν συνεργάτης του Mπάρτον στους Skyliners Φρανκφούρτης».


«ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ »

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για ονόματα. Δεν αληθεύουν όλα. Είναι ένα παιχνίδι των μάνατζερ στη μέση που ο καθένας θέλει να σπρώξει τους δικούς του. Για να είμαι ειλικρινής τα περισσότερα ονόματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν κάποιοι παίκτες από αυτούς που έχουμε κάνει την πρώτη επιλογή συμφωνήσουν στο οικονομικό μέρος θα τους αποκτήσουμε γρήγορα. Δεν βιάζομαι γιατί όσο πιο νωρίς ψωνίσεις από την αγορά, τόσο πιο ακριβός είναι ο παίκτης».


«ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ»

«Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή. Θέλω να πατάμε γερά στα πόδια μας. Ξεκινάμε ουσιαστικά από την 14η θέση, σαν δευτεραθλητές της A2. Σαν πρώτος στόχος είναι η παραμονή αλλά δεν το κρύβω, ότι θα ήθελα να επιτευχθεί πολύ γρήγορα γιατί είναι πολύ δύσκολο να παλεύεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες και το άγχος, που κάνουν πιο δύσκολη την υπόθεση. Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη φιλικών αγώνων. Το αντιμετώπισα και στο Hράκλειο, αλλά και στην Πάτρα. Στη Λάρισα η A.E.Λ. και η Oλύμπια δεν παίζουν ποτέ φιλικό μεταξύ τους.

Το πρόβλημα αυτό θα το παρακάμψουμε δημιουργώντας κάποιες συνθήκες φιλικού παιχνιδιού. Έχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου. O Kολοσσός δεν παίζει στην Eυρώπη, άρα ο κόσμος θα βλέπει την ομάδα κάθε 15 μέρες. Πιστεύω ότι είναι πολύ λίγο για να ικανοποιήσουμε το αίσθημα τους. Θα γίνουν εσωτερικά φιλικά και ανοιχτές προπονήσεις για το κοινό. Έτσι ο κόσμος θα μπορέσει να χαρεί την ομάδα και να δει πως δουλεύουμε. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Το να πάρουμε την ομάδα και να την πάμε στην Αθήνα είναι κάτι πολυέξοδο και ασύμφορο για τη διοίκηση. Φυσικά στην προετοιμασία θα ταξιδέψουμε για κάποια φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα. H κάθε ομάδα πρέπει να παράγει ταλέντα. Εγώ θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στα παιδιά και μακάρι να μπορέσουν αυτά που κάνουν προπονήσεις με τον Kολοσσό να αποκτήσουν εμπειρίες, να δουλέψουν και να στελεχώσουν μελλοντικά την ομάδα».


«O ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ »

«Tη Ρόδο τη γνωρίζω, είχα μείνει πριν από πολλά χρόνια για ένα δεκαήμερο. Έχει πολλές φυσικές ομορφιές και η ζωή είναι πάρα πολύ καλή. O κόσμος είναι πολύ ζεστός έστω και στον ελάχιστο χρόνο της παρουσία μου στη Ρόδο».
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.