QUOTE(Kar66 @ Jun 26 2008, 16:06 )
Αναλύσεις επί αναλύσεων, Λεμπρόν, 4άρια, 5άρια, δεν κάνει ο ένας, δεν κάνει ο άλλος. Λένε όλοι για τον Παπαδογιάννη και τον κάθε Παπαδογιάννη, αλλά συνεχώς ανακυκλώνεται εδω μέσα από αρκετούς μια συζήτηση που χρησιμοποιεί φράσεις σε Α ενικό: "Εγώ δεν θέλω τον τάδε", "ελπίζω μην έρθει ο δείνα", "εγω θέλω αυτόν, εκείνον, τον άλλον" και όλοι ξέρουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ο κ. Ομπράντοβιτς.
Όταν όμως ανακοινώθηκε ο Νίκολας όλοι, πλήν ενός που το είχε πει από τον Απρίλιο νομίζω, δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση. Λοιπόν, καθημερινά από τις 8-10 σελίδες που γράφονται, οι 7-8 είναι χωρίς ουσία, γεμάτες με ευσεβείς πόθους, τρελά σενάρια, γεμάτα με αναλύσεις "προπονητών" που ξέρουν τι πρέπει ή όχι να κάνει ο αληθινός προπονητής της ομάδας. Αφού υπάρχει αυτή η συμπεριφορά, αφήστε επιτέλους και τον Παπαδογιάννη να γράφει και αυτός αυτά που πιστεύει.
Έλεος, μπορεί να το έχει παρακάνει λίγο με το πόσο πολύ επιτίθεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα με εκφράσεις του στυλ "χαίρομαι αν ελληνική ομάδα χάνει από ξένη", τυφλωμένος από τον - ως ένα βαθμό δικαιολογημένο - εκνευρισμό του για τους χούλιγκανς. Δεκτόν. Αλλά είναι παράλληλα από τους αρχαιότερους μπασκετικούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα και ένας εκ των 3 ΑΝΤΕ 4 που ξέρουν από μπάσκετ.
Πολλοί εδώ αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε τα τρελά σενάρια, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Λίγο ανοχή λοιπόν και απο μερικούς προς στους δημοσιογράφους.
Κατ'αρχας εγω ειχα αναφερει απο τις 6 Απριλιου οτι χρειαζομαστε εναν παιχτη σαν τον Νικολας κ οχι απαραιτητα τον ιδιο. Μαλλον εμενα εννοεις.
Για τους δημοσιογραφους γενικα κ ειδικα εχω να πω τα εξης:
Πολλοι δεν εχουν ιδεα απο αθλητισμο κ απλα ειναι παπαγαλακια κ εξυπηρετουν συμφεροντα.
Η πλειοψηφια ειναι ανθρωποι που , αφου ειναι η δουλεια τους, ασχολουνται συνεχως με τον αθλητισμο (απο εξω) κ ξερουν αρκετα πραγματα,
παρ'ολα αυτα δεν τα καταφερνουν κ τοσο καλα. Γιατι?
Γιατι ,εκτος ισως απειροελαχιστων εξαιρεσεων, ειναι πολυ χαμηλου νοητικου κ πνευματικου επιπεδου.
Ποιος σοβαρος με σπουδες ανθρωπος θα ασχοληθει με την αθλητικη δημοσιογραφια?
Λοιπον εδω μεσα, εκτος απο την σαβουρα, θα βρεις κ αποψεις απο ανθρωπους ευφυεις κ μορφωμενους που αγαπουν τον αθλητισμο κ
δεν χρειαζονται να ακουσουν την γνωμη κανενος δημοσιογραφου!!!
Μονο πληροφοριες χρειαζομαστε απο αυτους αλλα κ παλι πρωτα τα μαθαινουμε εμεις απο το εξωτερικο κ μετα αυτοι!