Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
j-kidd13
Oklahoma City Thunder




Oklahome Alone


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 55-27
Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Durant 28.4
Ριμπάουντ: Adams 9.5
Ασσίστ: Westbrook 11.0
Κλεψίματα:Westbrook 2.6
Κοψίματα: Ibaka 1.3
Eυστοχία %: Adams 61.3
Χρόνος συμμετοχής: Durant 35.8

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:WestbrookSG:OlaldipoSF:RobersonPF: IlyasovaC:Αdams


Πάγκος:
PG’s: Payne
SG’s: Morrow
SF’s: Singler,Abrines,Huestis
PF’s: Collison,Sabonis
C’s: Kanter

Offseason moves

Draft Picks: -
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Sabonis(μέσω ανταλλαγής από Orlando), Oladipo (μέσω ανταλλαγής από Orlando), Ilyasova(μέσω ανταλλαγής από Orlando ), Abrines (απο Μπαρτσελόνα)
Έφυγαν: Durant (FA), Ibaka (ανταλλαγή σε Orlando), Waiters (FA), Foye (FA)


Παρουσίαση ομάδας Νέα εποχή στην Oklahoma μετά απο 10 χρόνια.Ο Durant σαν νέος Lebron “took his talents to Bay Area”,υπογράφοντας στους Warriors,αφήνοντας τον Westbrook μόνο στο τιμόνι της ομάδας.Η απώλεια είναι τεράστια καθώς οι Thunder έχασαν τον καλύτερο και ικανότερο σκόρερ της λίγκας,ωστόσο η συνύπαρξη των 2 σταρ δεν ήταν και η πιο αρμονική,και υπήρχαν αρκετές σκιές όσον αφορά την σχέση τους,καθώς ο εκρηκτικός και εγωιστικός χαρακτήρας του Westbrook δεν ήταν συμβιβασμένος με το να βρίσκεται στο νο 2 της ομάδας.Με τον Durant αλλά και τον Ibaka,σε άλλα μέρη,πλέον ο Westbrook βγαίνει μόνος μπροστά,προερχόμενος από μια τρομακτική σεζόν.Στο πλάι του θα έχει ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα,τον Victor Oladipo,συνθέτοντας ένα εκρηκτικό δίδυμο στα γκαρντ,καθώς ο Oladipo,είναι ικανότατος επιθετικός,ωστόσο δεν θα απαιτήσει όσα ο Durant στο επιθετικό κομμάτι των Thunder,ενώ είναι και αρκετά καλός αμυντικός,με πίεση πάνω στη μπάλα.
Το ρόστερ μπορεί να έχασε ίσως το νο 1 του,αλλά παραμένει αρκετά ανταγωνιστικό.Με τον Ibaka στο Orlando πλέον,οι Adams και Kanter θα έχουν αυξημένες ευθύνες στη front line,με τον πρώτο να έχει ένα πολύ καλό finish στην περσινή σεζόν,και εξαιρετική παρουσία στα play offs,o Roberson θα αναλάβει περισσότερες ευθύνες στη θέση 3 με τον KD απόντα,και ο Payne όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα αποτελέσει ένα καλό back up του Westbrook.Προσωπικά θεωρώ καλή και την προσθήκη του Ilyasova,ο οποίος μπορεί να έχει «βαρύνει» πλέον ,αλλά θα προσφέρει βοήθειες στο σκοράρισμα και στα ριμπάουντ.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν,χωρίς τον Kevin Durant στο οπλοστάσιο.


Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Μπορεί να έφυγαν Durant και Ibaka,και ειδικά η απουσία του πρώτου να μην αναπληρώνεται,δεδομένα η ομάδα θα επιρρεαστεί,ωστόσο η Oklahoma μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστική,η προσθήκη του Oladipo σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο του Adams,μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά στηρίγματα στον Westbrook,ο οποίος,σαν το απόλυτο νο 1,αναμένεται καλύτερος (αλήθεια μπορεί να φανεί καλύτερος από πέρσυ?).Θα παλέψουν για τον τελικό της Δύσης,έστω και σαν outsider.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Μπορεί η προφανής επιλογή να είναι ο Russell Westbrook,που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο,χωρίς τον Durant,αλλά προσωπικά θα βάλω τον Adams.Την περσινή σεζόν,βελτιώθηκε κατακόρυφα,με αποκορύφωμα την πολύ καλή παρουσία του στα play off.Tη φετινή σεζόν οι Thunder περιμένουν περισσότερα από αυτόν,και η παρουσία του θα είναι καταλυτική για την-χωρίς τον Ibaka πλέον-frontline της ομάδας.


Προπονητής: Billy Donovan

Δεύτερη σεζόν για τον Donovan στο nba.Η rookie χρονιά του είχε θετικό πρόσημο,οι Thunder έπαιξαν ωραίο μπάσκετ,σημείωσαν 55 νίκες με τον ίδιο να γίνεται ο πρώτος coach που κατορθώνει κάτι τέτοιο στην 1η χρονιά του στο nba,προερχόμενος απευθείας από το κολλεγιακό πρωτάθλημα,και ο τρίτος τα τελευταία 15 χρόνια που πετυχαίνει 55+ νίκες στην πρώτη του σεζόν μετά τους Κerr και Thibodeau.
Προπονητής που επεδίωξε το fast pace παιχνίδι στην ομάδα-και πώς να μην το κάνει με Westbrook αλλά και Durant-και επιθετικά είναι υπέρ του σωστού spacing,αφήνοντας τους σταρ του να κάνουν το κάτι παραπάνω,και εκτός συστήματος,να πάνε στην ατομική προσπάθεια,όποτε αυτό είναι εφικτό.Φέτος χωρίς τον Durant,έχασε τον πιο χαρισματικό σκόρερ της λίγκας,που ουκ ολίγες φορές ξελάσπωνε την ομάδα,οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν τους Thunder.


Θέλω να ρωτήσω τον... Westbrook….Πότε μιλήσατε τελευταία φορά με τον Durant στο τηλέφωνο??

Πρόβλεψη: 53-29
Conference rank: 4th
Division rank: 1st

Teaser
D-Wade
QUOTE(j-kidd13 @ Oct 21 2016, 16:09 ) *
Πρόβλεψη: 53-29

ohmy.gif Βλέπει και κανας άλλος 50+ νίκες? Είμαι τόσο απαισιόδοξος? Κάπου στο 50% τους περιμένω ή λίγο παραπάνω. Μεγαλύτερη εντύπωση θα μου κάνει μια χρονιά με 53 νίκες παρά ο αποκλεισμός τους από τα playoffs

Δεν ξέρω, δε βλέπω πως μπορούν να σκοράρουν εύκολα.

Anyway ας περιμένουμε να δούμε πόσο κοντά θα φτάσει στην triple double χρονιά ο Westbrook.

RipCity
Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω κι εγώ. Τους έχω ξεκάθαρα πίσω από Jazz και Blazers στη division.
SG3ptshooter
Αφήστε ρε τον Kiddουρα να γράψει αυτό που αισθάνεται. cool.gif

Το Las Vegas τους δίνει 45.5 για over/under σε νίκες, που κι εμένα μου φαίνεται πιο λογικό απ' το 53. Αλλά αυτά υπάρχουν για να ανατρέπονται, πέρυσι οι Βlazers είδαμε πόσο καλοί ήταν τελικά...
j-kidd13
Χμ.....Μολις συνειδητοποιησα οτι ξεχασα να το αλλαξω,και μενα μου φανηκε υπερβολικο,και ειπα να το μελετησω καλυτερα,αλλα λογω υποχρεωσεων ξεχαστηκα!
48-34 ηθελα να το βαλω... cool.gif
T.W.Is.M.
52 θα κανουν, ετσι για να σας τη σπασουν! Ο Ρασελ το κατσικι θα κανει 27-8-9 μ.ο. και ο Adams θα κανει ρεκορ καριερας σε ποντους ριμπαουντ και χρονο συμμετοχης.
Μπονους το σουιπ με τους Warriors στην κανονικη περιοδο(τα πλει οφ ειναι αλλη ιστορια).
jimmy007
QUOTE (D-Wade @ Oct 24 2016, 18:33 ) *
ohmy.gif Βλέπει και κανας άλλος 50+ νίκες? Είμαι τόσο απαισιόδοξος? Κάπου στο 50% τους περιμένω ή λίγο παραπάνω. Μεγαλύτερη εντύπωση θα μου κάνει μια χρονιά με 53 νίκες παρά ο αποκλεισμός τους από τα playoffs

Δεν ξέρω, δε βλέπω πως μπορούν να σκοράρουν εύκολα.

Anyway ας περιμένουμε να δούμε πόσο κοντά θα φτάσει στην triple double χρονιά ο Westbrook.


Εγώ στις 44 τους έχω με τα δικά μου projections.

Συμφωνώ με αυτά που λες.

Βtw, έκοψαν τον Ronnie Price στον οποίο έδωσαν 5 εκατομμύρια για 2 χρόνια.

Πριν από ένα μήνα:

QUOTE
Oι Thunder «πέταξαν» 5 εκατομμύρια για 2 χρόνια στον Ronnie Price, που πέρα από αξιοπρεπή περιφερειακή άμυνα δεν προσφέρει τίποτα άλλο αγωνιστικά.

Η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι θετική αλλά ποιος ο λόγος να ξοδέψεις 2,5 εκατομμύρια από το cap space της επόμενης off-season?


Δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά WTF?
aegeansheed
Θα συνέβαινε κάποια στγμή. Ηρθε μόλις στο... δεύτερο ματς της χρονιάς! laugh.gif

44 σουτ (και 51 πόντοι), δεν το λες και efficient, αλλά είναι ένα κλασικό kobish output. Ωστόσο οι Thunder προχωρούν με 2/2 και αυτό μετράει.

Από το 1983 κι έπειτα υπάρχουν όλες κι ολες 8 ατομικές βραδιές με 44 τουλάχιστον προσπάθειες, οι οποίες έχουν προέλθει κυρίως από... τον Kobe (6), από μία φορά από Jordan και C-Webb.

http://bkref.com/tiny/rBzG2
SG3ptshooter
Βέβαια το 2-2 έμοιαζε δύσκολο και ήρθε απέναντι σε 2 απ'τις 2-3 projected ως χειρότερες ομάδες της λίγκας για φέτος. Just sayin'

edit offtopic.gif Ένα λεπτό άντεξε τις κατάρες σου ο Hibbs, Zelleroιδιοκτήτη.
SG3ptshooter
QUOTE
The 76ers have reportedly traded Jerami Grant to the Thunder in exchange for Ersan Ilyasova and a conditional future pick.

http://www.rotoworld.com/headlines/nba/309...HI:topheadlines
kotzito
Οποιαδήποτε ομάδα στέλνει με trade τον Ilyasova μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει tongue.gif

Καλή κίνηση πάντως, αφού προσθέτουν βάθος στο 3 που μόνο ο Roberson (ο οποίος φαίνεται ανεβασμένος φέτος) μπορεί να σταθεί προς το παρόν σε ρόλο βασικού, ενώ σε χαμηλά σχήματα θα παίζει και στο 4 ο Grant. O Sabonis ακόμα έχει δρόμο να διανύσει για να γίνει το βασικό 4αρι σε μια ομάδα σαν την OKC, οπότε λογικά Grant κυρίως και Kanter κατά δεύτερο λόγο μάλλον θα μοιράζονται τον χρόνο εκεί, με Sabonis - Lauvergne να παίζουν κι αυτοί αθροιστικά γύρω στα 20 λεπτά.
SG3ptshooter
Aν είδαμε κάτι χτες είναι πόσο κρίμα/πρόβλημα είναι που δεν έχει καλό wingspan o Sabonis. Και πάλι όμως είναι πολύ ωραίος παίκτης. 41.gif
AJSlaughter6
Ντροπιαστικος ο Ντουραντ, που πανυγηριζε τοσο παθιασμενα τα καλαθια απεναντι στην πρωην ομαδα του. Εξαιρετικη εμφανιση εκανε παντως
aegeansheed
Πού είναι το κακό δηλαδή?
AJSlaughter6
Θα έπρεπε να δείξει λίγο σεβασμο στην ομάδα που τον ανέδειξε
aegeansheed
Εντάξει δεν ήταν όμως όσο εκδικητικός ήταν ο Harden στην αντίστοιχη περίπτωση, μόνο 39 έριξε...

http://www.basketball-reference.com/boxsco...1302200HOU.html
RipCity
Καλά το ότι πανηγύριζε τα καλάθια κακό δεν είναι. Κάτι trash talking με Kanter και Grant δεν ήταν ωραία. Κρίμα να ναι τόσο ήρεμος χαρακτήρας ο Adams που δεν πήγε να του κολλήσει να τον κάνει να κατουρηθεί λίγο.
Andre Miller
QUOTE (AJSlaughter6 @ Nov 4 2016, 14:11 ) *
Ντροπιαστικος ο Ντουραντ, που πανυγηριζε τοσο παθιασμενα τα καλαθια απεναντι στην πρωην ομαδα του. Εξαιρετικη εμφανιση εκανε παντως

Ποιος είναι ο Σαλπιγγίδης; Του τα χουνε πρήξει από τότε που πήγε στο Γκολντεν Στεϊτ.
AJSlaughter6
QUOTE(aegeansheed @ Nov 4 2016, 16:39 ) *
Εντάξει δεν ήταν όμως όσο εκδικητικός ήταν ο Harden στην αντίστοιχη περίπτωση, μόνο 39 έριξε...

http://www.basketball-reference.com/boxsco...1302200HOU.html

o Harden αξιζε να το κανει, ηταν πολυ υποτιμημενος στην Οκλαχομα
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 07/11 - Domantas Sabonis.

Τα νούμερα: 15 πόντοι με 4/7 τρίποντα, 10 rebs για το πρώτο του double double και οι 2 πρώτες του κερδισμένες βολές, +14 στη νίκη επι του Miami. Δε θα τον έβαζα αν δεν έβλεπα πως σκόραρε όλους τους πόντους του πριν το μέσο της τρίτης περιόδου.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Τράβηξε τα βλέμματα απ' το πρώτο του u16, έπαιξε Euroleague βασικός ως μαθητής, κέρδισε σοβαρά λεπτά ως freshman στη συγκεκριμένη frontline του Gonzaga, επελέγη στον πρώτο γύρο του draft, ξεκίνησε βασικός τη rookie χρονιά του στο ΝΒΑ. Θα παραμείνει βασικός στην OKC και θα επεκτείνει το ρόλο του. Τα metrics του μάλλον όχι, αλλά άμα μιλάς στη μπάλα όλα γίνονται. Δηλαδή και all-star βγαίνεις.

Δε δήλωσε: "Hello Daddy, Hello Mom, I'm your τσου-τσου-τσου-τσου-τσου-τσου-τσου-τσου Cherry Bomb"
aegeansheed
QUOTE
Westbrook has four days off to rest up, then Oklahoma City will play the extremely-fast-paced Rockets on Friday, so it's likely he gets to his seventh, which would tie Oscar Robertson and Michael Jordan for the second-longest streak of triple-doubles in NBA history with seven. After that, he would need only three more to surpass Wilt Chamberlain's nine straight in 1968.

The record for most in one season is Oscar Robertson's 41, so Westbrook is already over a fourth of the way there after 22 games. Westbrook is now averaging 31 points, 10.9 rebounds, and 11.3 assists as he tries to become the second NBA player in history to average a triple-double over an entire season, behind Robertson.


Από Matt Moore http://www.cbssports.com/nba/news/russell-...triple-doubles/
nikolas12
QUOTE(aegeansheed @ Dec 6 2016, 15:27 ) *


Τρομακτικά στατιστικά φέτος ο Westbrook, μου φαίνεται πολύ λογικό από τη στιγμή που έφυγε ο Durant να αλωνίζει, ωστόσο πρέπει να προσέξει πολύ, γιατί ίσως προς το τέλος της χρονιάς έχει καταπονηθεί τόσο πολύ που μπορεί να πάθει σοβαρό τραυματισμό. Προς το παρόν είναι πυραυλοκίνητος και οργώνει το γήπεδο, άλλες φορές απολαυστικός, άλλες κουραστικός.
SteveNashidis


Με το σχόλιο κάτω από το βίντεο να καλύπτει πλήρως τις σκέψεις μου !
Αμυνάρα ο Μπέβερλι !

QUOTE
Why does Westbrook always go for a 3 even though a 2 can win or tie the game?This is why Durant left
aegeansheed
QUOTE(nikolas12 @ Dec 6 2016, 15:38 ) *
...ωστόσο πρέπει να προσέξει πολύ, γιατί ίσως προς το τέλος της χρονιάς έχει καταπονηθεί τόσο πολύ που μπορεί να πάθει σοβαρό τραυματισμό.


laugh.gif Δε νομίζω να τον επηρεάζει κάποια τέτοια σκέψη. Θυμάμαι όταν είχε χάσει κάποια παιχνίδια πριν δύο χρόνια ήταν??? ενώ είχε ξεκινήσει δαιμονισμένα, μένει έξω λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι, στο πρώτο ή το δεύτερο παιχνίδι που γυρνάει πήγε να σπάσει την στεφάνη ("Μπατής" retro!). Δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτός!
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 27/12 - Alex Abrines. The "Παραγγελιά" edition, όντως το ζήτησε κάποιος την πρώτη φορά που πέρασε τους 10 την περασμένη βδομάδα, μάλλον μας δουλεύει. Ή γιατί δε μπορώ να γελάσω ό,τι και να πει ο Αντωνίου οπότε γιατί να δεις "Μουρμούρα"..

Τα νούμερα: Μετά το career high των 18 πέρασε για δεύτερη φορά τους 10 σκοράροντας 14 πόντους χτες με 1/2 δίποντα, 4/7 τρίποντα, καμία βολή προφανώς, 1+1 rebounds και τη δεύτερη τάπα του στη σεζόν σε 22 λεπτά. +3 στην άνετη νίκη της OKC στη Florida.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Άλλος ένας νεαρός Ισπανός rookie. Κι αυτός απ' τη Mallorca, όπως ο Rudy Fernandez. Tη μάνα του τη λένε Redondo, πως τη γλίτωσε τη Real δεν ξέρω. Είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης της νικήτριας Ισπανικής Εθνικής στο U18 του 2011 και πήρε και μετάλλιο στο U20 της επόμενης χρονιάς. Σε συλλογικό επίπεδο τράβηξε τα βλέμματα με τη Malaga όταν ξαφνικά την άνοιξη του 2012 τον πέταξαν ψιλοαναγκαστικά μέσα full λεπτά κι αυτός έριξε 31 πόντους με 12 εύστοχες προσπάθειες σε ένα παιχνίδι απέναντι στη σάπια Estudiantes, που το έχασαν κιόλας. Το ίδιο κιόλας καλοκαίρι η Barcelona έδωσε το Vazquez και χρήματα -500.000, ουσιαστικά καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του Fran φαντάζομαι tongue.gif - για να αποκτήσει σε μια ιδιότυπη για τα Ευρωπαϊκά ειωθότα ανταλλαγή το μικρό. Χρειάστηκε χρόνο προφανώς για να κερδίσει ένα σταθερό ρόλο, κέρδισε ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο ως Καταλανός και έφτασε να παίζει πέρυσι μισό ματς και στην Euroleague, ρίχνοντας αβέρτα τρίποντα και ευστοχώντας στο 41,7% αυτών, πράγμα που για το 2015-16 τον έφερε στους 9,3 πόντους μέσο όρο και στην ανάδειξή του ως ο καλύτερος ανερχόμενος παίκτης της διοργάνωσης. Πολύ νωρίτερα, το 2013, είχε γίνει draft απ' τη Thunderα στις αρχές του δεύτερου γύρου, στο νούμερο 32, ένα pick που ανήκε αρχικά στη Charlotte που το έδωσε για ΤΟ ΜΕΓΑΛO BYRON MULLENS TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ στην OKC, που πέρασε κι από Boston, Houston και επέστρεψε στην Oklaχώμα στα πλαίσια της ανταλλαγής του Harden. Όχι για να μη λέτε πως έχασε το franchise στο trade αυτό δηλαδή. Υπέγραψε κι άφησε πίσω την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, ενδιάμεσα πήρε και το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο όντας όμως ξεκάθαρα ο δωδέκατος παίκτης της Ισπανίας. Τα πράγματα στο ΝΒΑ άρχισαν κάπως δύσκολα, στα 14 παιχνίδια του για το Νοέμβρη έδωσε 25,6% απ' το τρίποντο, ξέρεις είναι οι αλήτες οι Αμερικανοί που όποιος περνάει τον Ατλαντικό τον καταστρέφουν και καμία σχέση δεν έχει πως είναι 85 κιλά officially και κυνηγάει swingmen στο 2 και στο 3 νταμάρια όλη την ώρα και τα χε φτύσει ή πως η γραμμή είναι μισό μέτρο πιο έξω και πρέπει να τη συνηθίσεις μπλα μπλα, προφανώς και φταίει η κακή δουλειά που γίνεται και μόνο. To Δεκέμβρη μάλλον προσέλαβε προσωπικό προπονητή κατά προτίμηση απ' το Ανατολικό μπλοκ καθώς μετά και το χτεσινό έπιασε το 40% για το δεύτερο μήνα της κανονικής περιόδου και το respectable 33% στη σεζόν. Έχω πει στο παρελθόν πολλά για το πόσο ωραίο είναι το σουτάκι του και στο ΝΒΑ, τουλάχιστον στην αρχή θα ζήσει και θα πεθάνει σχεδόν αποκλειστικά από αυτό, σχεδόν 3/4 φορές που σουτάρει είναι για τρεις πόντους. Aν και το πιο εύστοχο πράγμα που έχω πει για το μικρό -είναι μόλις 23 ακόμη- έχει να κάνει με τη σχέση του με το Westbrook:
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 4 2016, 07:32 ) *
O Abrines θα είναι ο αγαπημένος συμπαίκτης του ever. laugh.gif

πράγμα που αναφέρει και ο DTB στην περιγραφή του vid, τα ίδια που έχω πει στο παρελθόν / που γράφω αμέσως μετά, γράφει συνήθως, ή διαβάζει basketforum ή είμαστε αντίστοιχα κατεστραμμένοι, κακό. Το μέλλον του Abrines θα είναι 7th-8th role player αν σταθεροποιήσει πράγματι το σουτ μα μείνει αρνητικός σε αρκετά αλλά και βασικός ρολίστας που κουμπώνει καλά δίπλα σε star player αν βελτιωθεί κάπως σε αμυντικό impact ή σε γενικότερη πολυπραγμοσύνη -πέρυσι είχε καρφώσει και κάτι alley oops, ενώ δεν είναι απαγορευτικά κακός στο να κουβαλήσει- χωρίς να χάσει το specialist's edge. Χλωμό να γίνει Aminu, χλωμό και το Redick ίσως αλλά μπορεί να δώσει περισσότερα απ' το "ξάδερφος του Novak". Μ' αρέσει ακόμα και είναι και σε καλή περίπτωση για σταδιακή έστω ανέλιξη, ολόκληρος Durant λείπει απ' το φτερό του franchise. Περισσότερο SG παρά SF για τα από κει δεδομένα σίγουρα, έχει πάρει κατά το bf-ref και λεπτά που λογίζεται ως το SF της πεντάδας, ουσιαστικά είναι ο Morrow όταν δεν παίζει ο Morrow δίπλα στο Russell με αντίστοιχα καλό fit κι ως "το άλλο φτερό δίπλα στο Roberson". Μακάρι να μη γυρίσει εύκολα. Όχι τίποτε άλλο θα πάει ως γηγενής σε Ισπανό ανταγωνιστή πάλι. tongue.gif

Αποθεώνει: συνέχεια το Russell μπας και πάρει καμιά πάσα. Απ' όταν έγινε στόχος η σεζόν στους triple double μέσους όρους μπορεί να κοιμάται ήσυχος.. laugh.gif
aegeansheed
Μαζί με τον Griffin κι αυτός...

SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 05/02 - Andre Roberson

Τα νούμερα: Ισοφάριση season high 14 πόντων με τα περισσότερα εύστοχα fgm στη σεζόν, 6. Το πρώτο double double της χρονιάς με 11 rebounds, 1 aasist, 3 κλεψίματα, +9 σε 36 λεπτά στη σημσντική εντός έδρας νίκη της OKC στην ενδοdivisional κόντρα με τους Portland TrailBlazers.

Η εικόνα ίσως να ανέβει επειδή είχε μόλις 3 ματς, διάφοροι ΝΒΑ uploaders δεν βλέπουν NFL, αν βαριόνται γιατί όχι. Στη δεύτερη θέση του top της ημέρας μπορείτε να δείτε ένα αρκετά καλό κάρφωμά του, που δε θα έβρισκε θέση σε top, όπως δε θα βρισκόταν κι ο Roberson στη στήλη, αν είχαμε περισσότερα ματς χτες.
Update:


Πριν/Μετά: Όχι ψηλά στη λίστα των prospects, βρήκε θέση στο NCAA ως παίκτης του Colorado και ξεχώρισε στα της αρμοδιότητάς του, αναδείχθηκε δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της Pac12 και καλύτερος αμυντικός της για το 2013. Είχε 10 πόντους και 9,6 rebounds με αρνητικό a/to και κάμποσα hustle stats μέσο όρο καριέρας ατην τριετία του ως Buffalo, κατέκτησε το μόνο Conference τίτλο τους το 2012 και έπαιξαν σε 2 σερί τελικά tournoix, όπου κατάφεραν μία νίκη. Η Thunder τον επέλεξαν προς το τέλος του πρώτου γύρου, στο νούμερο 26. Η πρώτη του χρονιά ήταν αναγνωριστική, πήγε και Tulsa, απ' τη δεύτερη όμως κέρδισε τη θέση του βασικού κώνου ανάμεσα σε Westbrook και Durant. Συζητήθηκε πολύ το career high του απέναντι στο Golden State στα playoffs, φέτος χωρίς Durant κρατά αντίστοιχο ρόλο απλά ανεβαίνει στα χαρτια θέση. Παρότι παίζει περισσότερο από ποτέ, 30.4 λεπτά ανά αγώνα, παραμένει ένας απ' τους λιγότερο παραγωγικούς επιθετικά παίκτες στη λίγκα, οι 10.4 πόντοι ανά 100 κατοχές είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση πίσω μόνο απ' τον τουρίστα του Dallas, Andrew Bogut, ο οποίος μάλιστα οριακά πιάνει το minimum των 25 συμμετοχών. Το μέλλον εξαρτάται απ' τις διαθεσεις του επίδοξου GM Russell. Αν συνεχίσει τα εύστοχα τρίποντα, ρίχνει περισσότερα κι έχει πέσει δραστικά το ποσοστό του, μπορεί να βρει 1-2 σουτ παραπάνω, ως εκεί.

Πήγε να δηλώσει, αλλά του πήρε το μικρόφωνο ο Westbrook. "Τι περισσότερα σουτ λέτε ρε, ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ; Οκ δεν γίνεται λένε να παίρνω όλες τις προσπάθειες και τα rebounds αλλά εγώ θα αρκούμαι σε ένα triple double με 30 πόντους κι οι υπόλοιποι, πόσοι είστε μωρέ καμιά 15αρια, κοιταχτείτε σε αυτό εδώ το καθρεφτάκι.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ;"
Manimal
Αν και ψιλοαναμενόμενο, αλλά εκέι στην Οκλαχόμα σαν απατημένες γκόμενες συμπεριφέρθηκαν, με εξαίρεση τον Adams που είναι πολύ κιμπάρης τύπος. Σε ένα ματς παρωδία, όπου μόνο μια ομάδα πήγε να παίξει μπάσκετ. Οι άλλοι αρκέστηκαν σε ψευτοτσαμπουκάδες και ουδεμία επαφή με το παρκέ και την πορτοκαλί μπάλα. Ναι ΟΚ ο χελώνας έγραψε 47πόντους με 11ριμπ. 8 ασίστ και 11 λάθη, αλλά βρε Roberson τώρα έμαθες να κρατάς την μπάλα από το κοτσάνι, ήταν πολύ βαρύ τα trash talking και τα σπρωξίδια στον Durant, που όσο persona non grata και αν είναι στην Οκλαχόμα, έχει προσφέρει.
spysta
το να εισαι φαν της OKC πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ σκληρο ..
oταν σκεφτετσαι πως πριν 5-6 χρονια ειχες Ουεστμπρουκ Ντουραντ Χαρντεν Ιμπακα στην ομαδα σου.

μιλαμε ειχες 3 ΤΟΠ NBA players.
mindblowing

SteveNashidis
QUOTE(spysta @ Feb 12 2017, 14:36 ) *
το να εισαι φαν της OKC πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ σκληρο ..
oταν σκεφτετσαι πως πριν 5-6 χρονια ειχες Ουεστμπρουκ Ντουραντ Χαρντεν Ιμπακα στην ομαδα σου.

μιλαμε ειχες 3 ΤΟΠ NBA players.
mindblowing


Βασικά το να είσαι φαν του Σιάτλ είναι ακόμα πιο σκληρό, με τον τρόπο που εξαπατήθηκαν και έχασαν την ομάδα τους. Συν το γεγονός ότι θα είχαν αυτούς τους τρείς παικταράδες, που στο περιβάλλον του Σιατλ θα έδινα περισσότερες πιθανότητες να σηκώσουν κούπα παρά σε αυτό της OKC.

Για το παιχνίδι μάλλον έχω διαφορετική άποψη καθώς οι Thunder πάλεψαν πάρα πολύ αλλά οι GSW δεν σταματιούνται. Δε νομίζω να έπαιξαν αντι-μπάσκετ ενώ τα τεντωμένα νεύρα με τον Ντουράντ είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένα .

Μου άρεσαν οι μικροί της Θαντέρας.
Αυτός που πραγματικά είναι μαχητής, ο Άνταμς έχει πολύ καλή αντιμετώπιση των γρήγορων κοντών στα διάφορα miss match. Δεν τρώει την προσποίηση, βρίσκεται κοντά στον επιθετικό,σε μέτρο που του επιτρέπουν τα πόδια και γενικά είναι ουσιαστικός.

Σοβαρεύτηκε και λίγο ο ΜακΓκί ή είναι ιδέα μου;; icon_drunk.gif icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
Πως θα ηθελα να συναντιουνταν στα πλει οφ οι δυο τους και να περνουσε η OKC...
Οι Warriors ειναι σοφτ ομαδα παντως.
D-Wade
Ο Russ μέχρι στιγμής έχει πάρει 43 ριμπ(10,69) και 8 ασ(10,13) παραπάνω από αυτά που απαιτούνται για triple double χρονιά.

Αν παίξει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα πρέπει να κάνει 7,85 ριμπ - 9,6 ασ
SteveNashidis
QUOTE(D-Wade @ Mar 4 2017, 12:17 ) *
Ο Russ μέχρι στιγμής έχει πάρει 43 ριμπ(10,69) και 8 ασ(10,13) παραπάνω από αυτά που απαιτούνται για triple double χρονιά.

Αν παίξει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα πρέπει να κάνει 7,85 ριμπ - 9,6 ασ


Aν βγάλει τη χρονιά με triple double δικαιούται να πάρει το βραβείο του ΜVP από τον Harden;
RipCity
Αυτό το ερώτημα γιατί γίνεται συνεχώς? Δηλαδή αν τελειώσει τη χρονιά ας πούμε με 9.8 ασίστ δε θα το αξίζει και είναι αυτό το 0.2 που κάνει τη διαφορά?

Επίσης με usage rate το μεγαλύτερο όλων των εποχών και τους συμπαίκτες του να του χαρίζουν συνεχώς ριμπάουντ (έχει 8.1 uncontested rebounds-τα περισσότερα στη λίγκα μπροστά κι από Drummond, Whiteside κτλ) είναι και πιο κοντά στο φυσιολογικό παρά στο παράλογο ένας τόσο καλός παίκτης να βγάλει triple double σε μ.ό.


Εγώ πάντως στο θέμα MVP τάσσομαι ξεκάθαρα υπέρ Harden, αφού η δική του ομάδα είναι η έκπληξη της χρονιάς.
(Οι πραγματικά καλύτεροι παίκτες πάντως για μένα είναι οι Lebron, Durant, Leonard μπροστά κι από Westbrook,Harden γιατί μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι και στις δύο μεριές του παρκέ).
D-Wade
QUOTE(RipCity @ Mar 4 2017, 15:17 ) *
και τους συμπαίκτες του να του χαρίζουν συνεχώς ριμπάουντ

Έχει πλάκα που στις βολές κάθεται μαζί με τους ψηλούς και παίρνει τα ριμπ σχεδόν σε κάθε άστοχη δεύτερη βολή biggrin.gif
SteveNashidis
QUOTE(RipCity @ Mar 4 2017, 15:17 ) *
Αυτό το ερώτημα γιατί γίνεται συνεχώς? Δηλαδή αν τελειώσει τη χρονιά ας πούμε με 9.8 ασίστ δε θα το αξίζει και είναι αυτό το 0.2 που κάνει τη διαφορά?


Aν τελειώσει με 9.8 assist δεν είναι triple double smiley.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 18/03 - Doug McDermott, vol. II overall, πρώτο ως Thunderα

Τα νούμερα: 21 πόντοι, το high του ως παίκτης της Oklahoma, από 8/9 σουτ(!) με 4/5 τρίποντα. Ακόμη 1 βολή στις 2. 5 αμυντικά rebounds, +6 στο φιλικό που έδωσαν οι Kings εκεί στο Νότο.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Ο βασιλιάς του Midwestern μπάσκετ ξαναχτυπά, η Oklahoma άλλωστε αγωνιωδώς αγγίζει τα όρια των πολιτειών που θεωρητικά αποτελούν το γεωγραφικό αυτόν περιορισμό, το Chicago στα ψέματα είναι μέσα, παρα-ήταν μεγαλούπολη για τον ταπεινό εκπρόσωπο της εγχώριας παραγωγής καλαμποκιού, Make America Great Again, start by buying Karo Dark Corn Syrup.. Έχουμε πει ξανά για τη σπουδαία καριέρα του στο Creighton της Omaha, το Chicago έχασε Γκαρή και Nurkic για να τον αποκτήσει και τελικά τα μετέτρεψε σε στέρηση Taj για να παίζει λίγο ο Love/Earn και το hairdo του Cameron Payne, κάτι τέτοιο, μη με ρωτάτε ούτε αυτοί δεν ξέρουν. Τα πράγματα στην OKC είναι πολύ πιο ξεκάθαρα για το Douggie, μάχεται να υποσκελίσει άλλους wing spotάδες στο να βρίσκεται κάπου δίπλα στο όνομα του Westbrook. Και χάνει τη μάχη ως εδώ, με ανταγωνισμό Roberson - Abrines. Τουλάχιστον εδώ ξέρει τι γίνεται, τι χρειάζεται να κάνει. Κυρίως να περιμένει τη σειρά του και να καθυστερήσει τις διακοπές του καμιά δεκαριά μέρες. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2018, θα βρει μνηστήρες, θέση βασικού και λεφτά βασικού για το έτος 2018 σχεδόν σίγουρα όχι.

Δε δήλωσε: "Το Douggie McBuckets το βαρέθηκα. Να το κάνουμε Douggie McD που παραπέμπει και στο "Dermott" και συμβολίζει με επιτυχία τη βελτιωμένη σχέση μου με την άμυνα; Όχι όχι απ' το "di*k" ρε σεις, απ' το "defense".
RipCity
Άραγε όταν καταλαγιάσει η σκόνη από το ρεκόρ των triple double του Westbrook τι θα μείνει? Υπήρξε έστω ένας παίκτης που βελτιώθηκε φέτος? Υπάρχει κάτι που να δίνει αισιοδοξία για το μέλλον?

Καλή η προβολή του σταρ σου και το στήσιμο όλης της ομάδας προκειμένου να επιτευχθεί το ρεκόρ και να έρθει το MVP, αλλά πιστεύω η φετινή χρονιά ήταν εντελώς χαμένη για το franchise. Δεν έγινε ούτε ένα βήμα μπροστά και πλέον με μηδενικό cap space δε φαντάζει και ιδανικό το μέλλον.
aegeansheed
QUOTE
What’s up world? Just wanted to say we’re in Romania and they said they cancelled my passport by Turkish embassy

Και συνέχισε χαρακτηρίζοντας τον Ερντογάν "δικτάτορα" και "Χίτλερ της εποχής μας".
https://www.usatoday.com/story/sports/nba/2...ssue/101917564/
SG3ptshooter
Άρση δικαιωμάτων μέχρι να μάθει πως το παρκέ έχει δύο μεριές.

Ο Erdogan προχτές έστειλε τους φρουρούς του να πλακώσουν διαδηλωτές στο ξύλο στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, αυτά είναι πασατέμπος. Αν σου κάνω update τα talk-show hosts rankings θα ανεβάσω Trevor Noah..
SteveNashidis


H αναφορά στον συγκεκριμένο αγώνα γίνεται όχι για το σούπερ σταρ τρίο της Οκλαχόμα, αλλά για την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση της Μελβούρνης που έφτανε να διεκδικεί τη νίκη με αξιώσεις μέχρι την τελευταία κατοχή . Εκεί έκλεψαν το ματς (γιατί δεν μπορεί να χάνει μια ομάδα ΝΒΑ από ομάδα Αυστραλίας) με την ταπα ,που ήταν αντικανονική, του Huestis. Αίσχος κύριοι laugh.gif

Cult επιστροφή στις οθόνες μας ο David Andersen με τη φανέλη της United, όπου στο τέλος του αγώνα έπαιξε 1v1 μία καθοριστική άμυνα στον George.

Eπίσης έμαθα ένα ταλεντάκι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, Casper Ware, που μπορεί να μπει στη μεταγραφολογία του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του Άρη, του ΠΑΟΚ κοκ.

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.