Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Air Kef
QUOTE(sherman)
"Ημέρες 1995 αναμένεται να ζήσει το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Πέμπτη"

Προσωπικα θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν γινει αυτο.

Το 1995 ο ΠΑΟ ηταν 11 χρονια χωρις πρωταθλημα,ειχε χασει απο τον αιωνιο στους τελικους και σε 2ο συνεχομενο ευρωπαικο ημιτελικο.Ηταν λογικο οι φιλοι του ΠΑΟ να εβλεπαν τον Ντομινικ σαν Μεσσια.
Σημερα ομως ο ΠΑΟ ειναι τρεμπλούχος και δν νομιζω οτι χρειάζεται κανεναν Μεσσια.

Αντιθετως αν ερχοταν στον Ολυμπιακο,ο οποιος μοιαζει σε πολλα πραγματα με τον ΠΑΟ 95,θα καταλαβαινα να επεφταν τα τσιμεντα.Φιλος μου που ηταν 1 μηνα στο νοσοκομειο μου εστειλε πριν 1 μηνα "αν ερθει θα παω με τους ορους στο αεροδρομιο". Υπαρχει διψα και ο Σαρας φανταζε σαν ιδανικος για να πεσει η πρασινη αυτοκρατορια. smile.gif

Στον ΠΑΟ το κινητρο των φιλων του ΠΑΟ που βλεπω με την ελευση Σαρας ειναι να μεινει αυτη η ομαδα στην ιστορια ως η καλυτερη ολων των εποχων,η να τελειωσει αηττητη τη σεζον,τουλαχιστον στην Α1.

Εκτος αν θελουν να πικαρουν τους κοκκινους οπαδους.Εκει να το γκρεμισουν το αεροδρομιο. tongue.gif

---------------

Μια τρομερη περιφερεια που μπορω να σκεφτω ειναι η Κιντερ 2002,που κερδισε ο ΠΑΟ μεσα στην εδρα της,με Γιαριτς,Τζινομπιλι,Μπετσιροβιτς(προ τραυματισμου),Ριγκοντο (+ Σμοντις-Γκρειντζερ στα φοργουορντ).
j-kidd13
σιγουρα ειναι λογος-περα απο την αξια της μεταγραφης-για τους οπαδους του παναθηναικου να μαζευτουν οσο περισσοτεροι γινεται για να πικαρουν τους ολυμπιακους!ειναι και το γοητρο στη μεση!!βιαστηκαν να του φορεσουν κασκολ οταν ειχε ερθει στην ελλαδα...μονο που ειχε λαθος χρωμα!!!
AZ1980
QUOTE(Pantel @ Sep 26 2007, 18:55 ) *
πάντως αν και Παναθηναϊκών αισθημάτων, δεν πιστεύω να επαναληφθεί το treble. Σχεδόν ποτέ οι ομάδες που θεωρούνται κλασσικά φαβορί δεν κατακτούν Ευρωλίγκα.

Ισχύει. Συμφωνώ έντονα με την παρατήρηση του Pantel.

Ο ΠΑΟ έχει δημιουργήσει ένα απίστευτων προδιαγραφών πανίσχυρο σύνολο, και φέτος θα είναι δύσκολο με τεχνάσματα περσινού τύπου να αποφευχθούν ο τίτλος και η πίεση του απόλυτου φαβορί. Και σχεδόν πάντοτε οι ομάδες που εμφανίζονται "σίγουρες" ή "αυτονόητες" νικήτριες κάποια στιγμή λυγίζουν υπό το βάρος της συνδυασμένης επίθεσης που δέχονται από τους διψασμένους και απελευθερωμένους από κάθε άγχος αντιπάλους τους, με την αυτοσυγκέντρωσή τους να κλονίζεται από την ίδια τους την υποχρέωση να κερδίσουν τα πάντα.

Η αποφυγή του φαινομένου μπορεί να γίνει με δυο τρόπους.

Ο ένας υποδείχτηκε από τον περσινό ΠΑΟ (ως και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας) και έχει να κάνει με την εσκεμμένη απόκρυψη των πραγματικών δυνατοτήτων της ομάδας/φαβορί, με έναν δηλαδή υποκινούμενο και ενορχηστρωμένο από την ίδια την ομάδα αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης που επιτυγχάνεται με κόλπα όπως το στα όρια του ρίσκου καθυστερημένο φορμάρισμα, ή ακόμα και οι εκούσιες ήττες ή μέτριες σε ενέργεια και αγωνιστικότητα αποδόσεις.

Η δεύτερη μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα φαβορί προκειμένου να δικαιωθούν οι προσδοκίες που γεννώνται από την υπεροπλία του, είναι αυτή που εφαρμόστηκε πχ. από τις Dream Team 1 και 2, αλλά και από τη Ρεάλ του 1995. Το φαβορί βάσει αυτής τις προσέγγισης δεν παίζει "κρυφτούλι", επιδιώκει εξ' αρχής να τρομάξει τους αντιπάλους του παίζοντας συνεχώς όσο πιο κοντά στο φουλ γίνεται, επιχειρώντας έτσι να μεταφέρει την ψυχολογική πίεση σε εκείνους, υπό την μορφή του φόβου της συντριβής. Στις προαναφερθείσες περιπτώσεις το συγκεκριμένο τέχνασμα απέδωσε τα μέγιστα, αφού είδαμε αντιπάλους αυτών των ομάδων να χάνουν την πίστη τους στη νίκη 1-2 φάσεις μετά το τζάμπολ κρίσιμων αγώνων, φέρνοντας έτσι πιο κοντά τους την συντριβή την οποία εξ' αρχής έτρεμαν, και δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στο εκάστοτε φαβορί να ξεμπερδέψει νωρίς με την πίεση που ενδεχομένως να συναντούσε σε πιο "κλειστό" παιχνίδι. Εννοείται όμως πως για να επιλέξει κανείς αυτή την ευθεία οδό πρέπει να έχει το υλικό και τη συνοχή που θα τον καθιστούν ΠΡΑΓΜΑΤΙ κλάσεις ανώτερο ακόμα και από τον πιο επίφοβο ανταγωνιστή, αλλιώς γυρίζουν όλα μπούμερανγκ, και έχουμε την ...ΤΣΣΚΑ του 2005!

(Υπάρχει βέβαια και άλλοι τρόποι να επιβεβαιώσει ένα απόλυτο φαβορί τα σκήπτρα του, οι οποίοι συνίστανται στο να κερδίσει κλειστά ματς χωρίς αύριο, στα οποία όλο το βάρος του κόσμου γέρνει στην πλευρά του, με προσωπικότητα (Μπουλς '98), διαιτησία (Γιουγκοσλαβία 1995, 1998), ή και συνδυασμό των δυο (Παναθηναικός 2007, τελικοί, 3ο ματς +μια γερή τζούρα τύχης). Εμπεριέχουν ρίσκο όμως, και καμιά ομάδα-φαβορί που σέβεται τον εαυτό και τους οπαδούς της δεν θέτει τέτοια σενάρια ως στόχους.)

Πάντως, ότι και αν επιλέξει ο Ομπράντοβιτς φέτος, ο ΠΑΟ έχει εναντίον του το ότι το φετινό ρόστερ είναι εντυπωσιακό όχι μόνο ουσιαστικά, αλλά και οικονομικά, γεγονός που πάντα δυσκολεύει την αποφυγή του τίτλου του φαβορί, δηλ την επιτυχημένη επανάληψη των περσινών "ελιγμών".

Υπέρ του ΠΑΟ αντίθετα είναι η παρουσία της ΤΣΣΚΑ, μιας ομάδας υποδεέστερής του, κατά τη γνώμη μου, σε στελέχωση, αλλά εξ' ίσου εντυπωσιακής, μιας ομάδας δηλ που ίσως, με τους κατάλληλους (ακροβατικούς θα έλεγα για φέτος) χειρισμούς, να μπορούσε να "φορτωθεί" εκείνη τον επαχθή χαρακτηρισμό του "γκανιάν" αλόγου της φετινής κούρσας.

Το τελευταίο πάντως ισχύει στην Ευρωλίγκα μόνο, μιας και στην Ελλάδα ο ΠΑΟ θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να παίξει όλους τους φετινούς αγώνες του νιώθωντας υποχρεωμένος να θριαμβεύσει, εξ' αιτίας τωνΜΜΕ, της κοινής γνώμης, αλλά και της αντικειμενικής πραγματικότητας. Ο Ολυμπιακός δεν λάμπει το ίδιο με την φετινή εκδοχή των "πράσινων", και αυτό δεν κρύβεται.

Θυμάστε όλοι φαντάζομαι πόση ζημιά έκανε από την ίδια θέση (αυτή του αουτσάιντερ) η ομάδα του Πίνι.

Και θα την ξανακάνει και φέτος, εκτός και αν ο Ζοτς βρει τρόπο να επιστρέψει με επιτυχία στην ...μέθοδο 2. smile.gif
sherman
respect....

Γνωριζει κανεις το φετινο κ περσυνο μπατζετ PAO-CSKA-OLUBIAKOU?
soz
AZ και τα 2 posts ¨έγραψαν¨ 41.gif
Green Warrior
QUOTE(Pantel @ Sep 26 2007, 18:55 ) *
πάντως αν και Παναθηναϊκών αισθημάτων, δεν πιστεύω να επαναληφθεί το treble. Σχεδόν ποτέ οι ομάδες που θεωρούνται κλασσικά φαβορί δεν κατακτούν Ευρωλίγκα. Είναι όντως πολύ περίεργο. Και πέρυσι σαν outsider το πήραμε. Όλες οι προβλέψεις( εκτός του AZ respect!! smiley.gif 77.gif ) έχριζαν αρχικά φαβορί για πρόκριση στον τελικο την ΤΑΟΥ και φαβορί για κατάκτηση του τίτλου την ΤΣΣΚΑ. Μακάρι να διαψευστώ.
Αυτό που θεωρώ πιο σίγουρο είναι ότι θα δούμε μπασκετ υψηλού επιπέδου από την ομάδα μας. Και ειδικά αν ο Σοφο από τον ΟΣΦΠ στρώσει επιτέλους, θα δούμε ίσως τους καλύτερους τελικούς ever blove.gif

Στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι έχει γίνει στα final4 υπάρχουν όμως και αρκετές εξαιρέσεις Ρεαλ 1995, Κιντερ 1998, Παναθηναϊκός 2000, Μπαρτσα 2003, Μακμπι 2004

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν απόλυτα φαβορί που δεν τα κατάφεραν Κίντερ 2002, ΤΣΣΚΑ 2005 καθώς και απόλυτα αουτσάιντερ που πήραν το κύπελλο Παρτίζαν 1992, Λιμόζ 1993, Ζαλγκίρις 1999

Πάντως γενικότερα τα final4 είναι ένας εντελώς απρόβλεπτος θεσμός...
enypnio
"Πάνω από όλα το καλό του Παναθηναϊκού"

Η μεταγραφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι γεγονός, και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη νέα αυτή τη προσθήκη. Σε αντίθεση με… άσπονδους φίλους που επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα με τόσους καλούς παίκτες συγκεντρωμένους στην περιφέρεια, ο Ιτούδης ακολουθεί άλλη οδό: «Πώς το λέτε κι εσείς; Είναι καλός πονοκέφαλος. Ευχάριστος. Δεν είναι πρόβλημα», είναι τα πρώτα του λόγια για να συνεχίσει μιλώντας για μεγάλη επιτυχία της διοίκησης σε ότι αφορά τη μεταγραφή».

Και να μπει στα πιο τεχνικά θέματα: «Με την προσθήκη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προστίθεται στην ομάδα ένας παίκτης ποιότητας και νικητής. Ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει, που αναγνωρίζει άμεσα το παιχνίδι του αντιπάλου και τις καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα στο γήπεδο και στον αιφνιδιασμό. Του μίλησε και ο κόουτς, μίλησα κι εγώ μαζί του και αυτό που είδαμε είναι ότι θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα, σέβεται τον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε είναι χαρούμενος που θα έχει «συμπαίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης ή ο Μπατίστ».

Είναι παίκτης που είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο, διαβάζει τις φάσεις, είναι πολύ καλός πικ εντ ρολ παίκτης το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα και πιστεύουμε ότι θα προσαρμοστεί και γρήγορα σε αυτό που ζητάμε. Γιατί το ζητούμενο για όλους τους παίκτες που έρχονται στον Παναθηναϊκό είναι η προσαρμογή. Και το ότι όλοι στον Παναθηναϊκό λειτουργούν για το σύνολο. Αυτό που ενδιαφέρει τον κάθε παίκτη που είναι στην ομάδα όσο καλός, όσο μεγάλος παίκτης κι αν είναι είναι το καλό του Παναθηναϊκού».

θα δουν πολλά τα μάτακια μας φέτος
soz
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...=2&pubid=579654

Οταν «μιλούν» οι τίτλοι

Του Νίκου Μπουρλάκη

Είναι... ωραίο το παιχνίδι που έχουμε «καθιερώσει», καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πόσους τίτλους έχουν συνολικά τα στελέχη του Παναθηναϊκού στην καριέρα τους. Μετά, λοιπόν, και την ένταξη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο «τριφύλλι», με μια πρώτη ματιά διαπιστώνουμε ότι η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού (προπονητής και παίκτες) έχει κατακτήσει συνολικά 152 τρόπαια!

Πολυτροπαιούχος, βέβαια, είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έχει κατακτήσει συνολικά 27 τρόπαια (σαν παίκτης και σαν προπονητής) στην καριέρα του, ενώ ακολουθεί ο συμπατριώτης του, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, με 21 τρόπαια και ο αρχηγός της ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, με 20! Βεβαίως, είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό το γεγονός ότι τρία στελέχη του Παναθηναϊκού έχουν... 20 και πλέον τρόπαια στην καριέρα τους. Οπως, επίσης, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι υπάρχουν άλλα τέσσερα που έχουν από 10 και πάνω: ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει 14 τρόπαια, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Νίκος Χατζηβρέττας από 11, ενώ ο Δήμος Ντικούδης έχει κατακτήσει 10 τίτλους στην καριέρα του.

Επίσης, κοντά στα 10 τρόπαια βρίσκονται ο Σάνι Μπετσίροβιτς (έχει κατακτήσει 9 τίτλους στην καριέρα του), καθώς επίσης και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπατίστ και Μίλος Βούγιανιτς (έχει από 8 έκαστος).

Πιο «κάτω» βρίσκουμε τον Βασίλη Σπανούλη, που έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους στην καριέρα του και τον Αντρια Ζίζιτς που έχει δύο... Οι μόνοι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν έχουν γευθεί ακόμα τη... χαρά της κατάκτησης τίτλου είναι οι δύο «νεοφερμένοι» από τον Πανιώνιο, Κένεντι Ουίνστον και Στράτος Περπέρογλου. Από τη στιγμή, όμως, που βρέθηκαν στον Παναθηναϊκό θεωρείται... σχεδόν σίγουρο ότι θα ζήσουν μεγάλες στιγμές στο μέλλον. Επίσης, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι από τους 14 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ομπράντοβιτς, οι 10 έχουν κατακτήσει τουλάχιστον μία φορά το τρόπαιο της Ευρωλίγκα! Ο Αλβέρτης το έχει κατακτήσει τέσσερις, ο Γιασικεβίτσιους τρεις και οι υπόλοιποι (Διαμαντίδης, Χατζηβρέττας, Βούγιανιτς, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Τομάσεβιτς, Μπατίστ, Μπετσίροβιτς) από μία. Ο δε Ομπράντοβιτς είναι από... άλλο ανέκδοτο καθώς έχει κατακτήσει 6 φορές το τρόπαιο της Ευρωλίγκα.

απλή αριθμητική smile.gif
Pantel
QUOTE(Green Warrior @ Sep 27 2007, 09:26 ) *
Στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι έχει γίνει στα final4 υπάρχουν όμως και αρκετές εξαιρέσεις Ρεαλ 1995, Κιντερ 1998, Παναθηναϊκός 2000, Μπαρτσα 2003, Μακμπι 2004

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν απόλυτα φαβορί που δεν τα κατάφεραν Κίντερ 2002, ΤΣΣΚΑ 2005 καθώς και απόλυτα αουτσάιντερ που πήραν το κύπελλο Παρτίζαν 1992, Λιμόζ 1993, Ζαλγκίρις 1999

Πάντως γενικότερα τα final4 είναι ένας εντελώς απρόβλεπτος θεσμός...

εδώ θα διαφωνήσω μερικώς. Η Ρεάλ το 1995 δεν ήταν και το ΑΠΟΛΥΤΟ Φαβορί μιας και ο ΠΑΟ ήδη την είχε κερδίσει μέσα-έξω στους ομίλους. Επίσης στις ομάδες Παναθηναικος 2000, Μπαρτσα 2003 υπήρχε ο εξής αστάθμητος παράγων: Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Τέτοιος winner μπορεί να "αψηφήσει" κάθε κανόνα. Ακόμη και το 2004 δεν ήταν δα και η Μακάμπι που δεν παίζεται.Ήταν φαβορί αλλά δεν ήταν η ομάδα που θεωρούσε κάποιος ότι ήταν 5 τλχιστον κλάσεις παραπάνω από τη 2η.
Αντίθετα η Κιντερ το 2002 με Γιαριτς, Σμόντις, Τζινομπιλι, Μπετσίροβιτς και δε συμμαζεύεται, μέσα στην Ιταλία με πολύ καλή πορεία (αν θυμάμαι καλά ) σε όλο τον χρόνο, ήταν το απόλυτο φαβορί.
Καταλαβαίνεις πιστεύω τι θέλω να πω.
vastravoud
Ξέρει κανείς αν το αυριανό φιλικό θα είναι ανοιχτό στον κόσμο;
soz
οχι βέβαια tongue.gif
james
«Ο Ολυμπιακός έδινε περισσότερα»
Η ώρα ήταν περασμένη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναπαυόταν στο δωμάτιό του και στο λόμπι ο Ιταλός ατζέντης του, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, αποφάσισε να κάνει βόλτες, για να ηρεμήσει έπειτα από μία πολύ δύσκολη ημέρα. Και οι συνομιλίες μαζί του έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον... «Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι έδινε περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Η προσέγγισή τους ήταν πολύ επαγγελματική, αλλά κάποια στιγμή τους είπα ότι καλά θα κάνουν να πάψουν να ασχολούνται με τον Σάρας, διότι δεν ήταν πια μέσα στις επιλογές του. Και το έκαναν».

Είπε επίσης: «Για τον Σάρας ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο δύσκολη επιλογή. Σκεφτείτε... Ο Ολυμπιακός έχει πολλά χρόνια να κερδίσει κάτι, τα χρήματα ήταν εξαιρετικά, υπήρχε ακόμη ένας Λιθουανός στο ρόστερ και όλα θα ήταν καλά για αυτόν. Στην Μπαρτσελόνα λατρεύεται σαν Θεός και η ομάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ την Ευρωλίγκα μετά το 2002, έχοντας τότε τον Σάρας στη σύνθεσή της. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Βρίσκεται στο απόγειο και αν πέσει έστω ένα μέτρο από εκεί που βρίσκεται, θα είναι αποτυχία. Κι όμως, αυτός είναι ο Σάρας. Ενας παίκτης νικητής».

Απο goalday.gr

Δε ξερω αν ταιριαζει εδω, αλλα εχει ενδιαφερον. smile.gif
james
Αν ισχυουν τα παραπανω φαινεται οτι δεν ειναι τοσο ταληροφονιας οσο του αποδισουν καποιοι. Αν ηταν μαλλον θα ηταν σε αλλη ομαδα. Αλλα φαινεται οτι μετρα και η ιστορια, η οργανωση και το περιβαλλον εργασιας καθε ομαδας.
enypnio
Δεν έδωσε περισσότερα ο Ολυμπιακός αλλά τι να κάνουμε
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Sep 27 2007, 20:47 ) *
Ξέρει κανείς αν το αυριανό φιλικό θα είναι ανοιχτό στον κόσμο;

Δεν νομιζω..μαλλον ο Ζελικο θα θελει να βγαλει καποια συμπερασματα (μονο αυτος! rolleyes.gif ) εν οψη του τουρνουα της Κυπρου! (το οποιο δεν θα δω και τσαντιζωμαι! ohmy.gif )
james
Από το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται στην Αθήνα. Τον Λιθουανό σούπερ σταρ συνόδεψε στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του Μαουρίτσιο Μπαλτούτσι, ο οποίος μιλώντας για τη μεταγραφή του πελάτη του στους πρωταθλητές Ευρώπης, υπογράμμισε ότι η απόφαση ανήκε αποκλειστικά στον «Σάρας»...

«Ο Σαρούνας ήταν αυτός που αποφάσισε πως δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και διάλεξε τον Παναθηναϊκό για τους δικούς του λόγους», είπε ο Μπαλτούτσι, που τόνισε ότι η ένταξη του Γιασικεβίτσιους στον Ολυμπιακό φάνταζε πολύ πιο εύκολη και εξήγησε το γιατί... «Ο Ολυμπιακός ήταν η πιο εύκολη περίπτωση για τον παίκτη, καθώς δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο και τα πράγματα έμοιαζαν πιο βατά γι’ αυτόν εκεί. Η Μπαρτσελόνα επίσης ήταν η αμέσως επόμενη, αφού εκεί είναι ήρωας, γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα, έχει περάσει πολύ καλά, ενώ η ομάδα έχει να πάρει χρόνια τίτλο. Ο Παναθηναϊκός αποτελούσε την πιο δύσκολη περίπτωση, αφού είναι κάτοχος της Ευρωλίγκας και έχει πολλά αστέρια στη σύνθεσή του, ωστόσο είναι οι πρωταθλητές και αυτούς διάλεξε ο Σάρας. Εξάλλου, για έναν παίκτη-πρωταθλητή το κίνητρο δεν είναι μόνο τα λεφτά, αφού σκέφτεται τελείως διαφορετικά από εμάς».

Ο πολύπειρος μάνατζερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους διοικούντες της «πράσινης» ΚΑΕ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση: «Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά τις καταστάσεις και να μην ξεπερνούν ποτέ τη? διαχωριστική γραμμή. Ακόμη και στην υπόθεση του Σισκάουσκας, που δεν ήταν ευχάριστη, το μόνο που μου είπαν είναι ?that’s business?, δηλαδή αυτοί είναι οι νόμοι του επαγγελματισμού. Αντιθέτως, μετά τη μεταγραφή του Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό... κάποιοι δεν θέλουν να μου μιλήσουν».

Απο ethnosport.gr

Εριξε και τη μπηχτη του smiley.gif
soz
7200 αύξοντας αριθμός σε διαρκείας που αγοράστηκε χθες το απόγευμα.
Πέρσυ είχαμε σταματήσει στο 4500.

Και έπεται συνέχεια.
Ginobili
QUOTE(soz @ Sep 28 2007, 09:33 ) *
7200 αύξοντας αριθμός σε διαρκείας που αγοράστηκε χθες το απόγευμα.
Πέρσυ είχαμε σταματήσει στο 4500.

Και έπεται συνέχεια.

Πού έμαθες ότι έχουμε πουλήσει 7200 εισητήρια??? Αν είναι έτσι...το 10άρι θα το φτάσουμε άνετα.... biggrin.gif
apkat
Χωρις να θελω να χαλασω το κλιμα ευφοριας που επικρατει θα κανω μια ερωτηση..

Θεωρειτε οτι ο τοσο μεγαλος αριθμος διαρκειας ειναι απαραιτητα καλος;;Αν υποθεσουμε οτι θα σταματουσε η πωληση σε αυτα τα δεδομενα(κατι που αποκλειεται.Θα ξεπερασει τις 9000-10000) δημιουργουνται οι φιλοδοξιες για ενα γηπεδο σχεδον γεματο σε καθε παιχνιδι..Ποσοι ομως πιστευετε οτι θα πηγαινουν στα μικρα ματς του πρωταθληματος;;Και ενω υπαρχει η προσδοκια για 10000 να βλεπουν τελικα 1000(κατι που δε θα συμβει σε λιγα ματς πιστευω) δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο..βεβαια οικονομικα βοηθαει την καε σιγουρα αυτο αφου σε καθε περιπτωση θα εχει εσοδα..
soz
Ρε συ Ginobilly είπα αύξοντας αριθμός,τι παραπάνω να πω ; tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Acpat εγω προσωπικά έχω ξαναπεί οτι δεν μου καίγεται καρφί για τον κόσμο,αλλά για την ομάδα.
Ας βλέπω εγω θέαμα (και μακάρι και τίτλους) και χ***στηκα για το πόσο κόσμο θα χουμε,οι έλληνες είμαστε ασάριστοι και δεν θα το μάθω τώρα αυτό biggrin.gif
enypnio
ναι αλλά ούτως η άλλος το γήπεδο είναι μεγάλο ... άμα θέλει άλλος κόσμος να πάει που δεν έχει διαρκείας δεν του κλείνει κανείς την πόρτα

εγώ δεν έχω διαρκείας έχω πάει κανονικά σε αγώνα ευρολίγκας και στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ ... και βρήκα τελευταία ώρα εισιτήριο,

στα ντέρμπυ δεν θα πάω ... την θέλω την ζωή μου

άρα σε τι κάνει κακό το διαρκείας σε τίποτα απλά έχεις μια σειρά προτεραιότητας

άμα ήταν τέτοια η ζήτηση που τα 10.000 διαρκείας με άδειες θέσει απαγόρευαν σε κόσμο να δει τους αγώνες ενώ ήθελε θα ήταν πρόβλημα
Ginobili
QUOTE(apkat @ Sep 28 2007, 11:09 ) *
Χωρις να θελω να χαλασω το κλιμα ευφοριας που επικρατει θα κανω μια ερωτηση..

Θεωρειτε οτι ο τοσο μεγαλος αριθμος διαρκειας ειναι απαραιτητα καλος;;Αν υποθεσουμε οτι θα σταματουσε η πωληση σε αυτα τα δεδομενα(κατι που αποκλειεται.Θα ξεπερασει τις 9000-10000) δημιουργουνται οι φιλοδοξιες για ενα γηπεδο σχεδον γεματο σε καθε παιχνιδι..Ποσοι ομως πιστευετε οτι θα πηγαινουν στα μικρα ματς του πρωταθληματος;;Και ενω υπαρχει η προσδοκια για 10000 να βλεπουν τελικα 1000(κατι που δε θα συμβει σε λιγα ματς πιστευω) δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο..βεβαια οικονομικα βοηθαει την καε σιγουρα αυτο αφου σε καθε περιπτωση θα εχει εσοδα..

Εγώ θα πηγαίνω!!!Εγώ!! Και ας είμαι και μόνος μου!! Όπως κάνω τόσα χρόνια τώρα.
Πραγματικά πάντως...έχω μεγάλη τσαντίλα με τον χαρακτήρα των Παναθηναικών!! Πέρσι..με το Μαρούσι(ο 1ος αγώνας κατόπιν Τροπαίου)...μου ερχόταν να σκοτώσω άνθρωπο( w00t.gif tongue.gif )!!!! Όλοι οι "πουθενάδες" που πήραν εισητήρια για φάιναλ4 στην λαμογιά...έμειναν άφαντοι!!!
Έπρεπε να πάρουμε και τον Γιασικιεβίτσιους...για να γίνει χαλασμός...Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... 68.gif
B for Basketball
QUOTE(Ginobili @ Sep 28 2007, 11:46 ) *
Πραγματικά πάντως...έχω μεγάλη τσαντίλα με τον χαρακτήρα των Παναθηναικών!! Πέρσι..με το Μαρούσι(ο 1ος αγώνας κατόπιν Τροπαίου)...μου ερχόταν να σκοτώσω άνθρωπο( w00t.gif tongue.gif )!!!! Όλοι οι "πουθενάδες" που πήραν εισητήρια για φάιναλ4 στην λαμογιά...έμειναν άφαντοι!!!
Έπρεπε να πάρουμε και τον Γιασικιεβίτσιους...για να γίνει χαλασμός...Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... 68.gif

Με μαρουσι εκει ημουν laugh.gif
Bonzo
Ελπίζω ότι καταλαβένετε ότι δεν έχουν πουληθεί ακόμα 7200 διαρκείας.Αν γινόταν αυτό θα ταν τρομερό αλλά είπαμε. Πάνω από 3000-4000 δεν έχουν πουληθεί ακόμα. Συγκεκριμένα είναι βέβαιο ότι έχουν πουληθεί λιγότερα από τι είχαν πουληθεί πέρσι συνολικά αφού τα 10αρια δεν έχουν φτάσει εκεί που είχαν φτάσει όταν πήρα εγώ περσι(που είχα πάρει από τους τελευταίους).Αν τελικά φτάσουμε πάνω από 5000-5500 πιστεύω θα μαστε πολύ καλα.
soz
μα φυσικά στον αύξοντα αριθμό 7200 συμπεριλαμβάνονται τα 4500 πρπ περσυνά...

Τα υπόλοιπα 2700 ας πούμε είναι φετεινά.

Εκτός αν η μέτρηση δεν ξεκινάει απο το μηδέν αλλά απο το 1000 ας πούμε,αυτό δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα.
Πάντως με βάση τα δεδομένα που γνωρίζω,θα ξεπεράσουμε τις 8000 συνολικά.
Green Warrior
QUOTE(Ginobili @ Sep 28 2007, 11:46 ) *

+1 Συμφωνώ και επαυξάνω

Αν και φέτος πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα (το δείχνει άλλωστε και η κίνηση στα διαρκείας)

Λόγω:

1. Ευρωπαϊκου (και triple crown) πέρσυ

2. Γιασικεβίτσιους

3. Λόγω της κατάστασης στο ποδόσφαιρο (καλώς ή κακώς αυτ'α συνδέονται μεταξύ τους...) τόσο λόγω έλλειψης διακρίσεων όσο και λόγω του ξενερώματος πολύ κόσμου από την πολιτική της ΠΑΕ σχετικά με εισητήρια οργανωμένους κλπ.
Nik7
εχουν ακουστεί πολλά, κανείς ομως δε μίλησε γι αυτό που εμένα προσωπικά με ερεθίζει οσο τπτ:
οι αγώνες με το houston & san antonio!!
τους περιμένω πώς και πώς, ειδικά αυτόν με το houston, διοτι πιστεύω οτι με την ομαδα που εχουμε φετος, οι αμερικανοί μπορεί και να χάσουν! με san antonio τα πράγματα βεβαια ειναι πιο δύσκολα, αλλά γενικά ειμαι πολυ περίεργος να δω τι θα βγει σ'αυτες τις τιτανομαχίες.
περιμένω σχόλια απο τους ειδικούς!!!

α, και να μην το ξεχάσω: ξερει κανεις ποσο κάνουν τα διαρκείας (τα σχετικά ακριβα);
enypnio
QUOTE(Nik7 @ Sep 28 2007, 17:18 ) *
εχουν ακουστεί πολλά, κανείς ομως δε μίλησε γι αυτό που εμένα προσωπικά με ερεθίζει οσο τπτ:
οι αγώνες με το houston & san antonio!!
τους περιμένω πώς και πώς, ειδικά αυτόν με το houston, διοτι πιστεύω οτι με την ομαδα που εχουμε φετος, οι αμερικανοί μπορεί και να χάσουν! με san antonio τα πράγματα βεβαια ειναι πιο δύσκολα, αλλά γενικά ειμαι πολυ περίεργος να δω τι θα βγει σ'αυτες τις τιτανομαχίες.
περιμένω σχόλια απο τους ειδικούς!!!

α, και να μην το ξεχάσω: ξερει κανεις ποσο κάνουν τα διαρκείας (τα σχετικά ακριβα);

http://www.paobasket.gr/news.asp?news_id=725
reignman
φιλικα παιχνιδια ειναι. εαν θελεις να δεις ποιος ειναι ο καλυτερος καντε το μια σειρα 5 παιχνιδιων. 19.gif
B for Basketball
QUOTE(reignman @ Sep 28 2007, 15:31 ) *
φιλικα παιχνιδια ειναι. εαν θελεις να δεις ποιος ειναι ο καλυτερος καντε το μια σειρα 5 παιχνιδιων. 19.gif

o καλυτερος ξερουμε ποιος ειναι κ δεν χωρα αμφιβολια...

το θεμα ειναι να δουμε ποσο μπορουμε να τους κοντραρουμε κ να δουμε το επιπεδο της ομαδας!
vastravoud
Τελικά είχα κάνει λάθος, το φιλικό με τον Πανελλήνιο είναι αύριο. Μετά ακολουθούν τα φιλικά στο τουρνουά της Ρόδου και μετά έχουμε τα 2 ματς στην Αμερική.

Έχω την αίσθηση ότι το ταξίδι θα μας κοστίσει κάποιες μέρες προετοιμασίας αλλά η υπάρχουσα χημεία της ομάδας θα μας επιτρέψει να μπούμε δυνατά στη νέα σεζόν.
enypnio
το κακό είναι ότι είναι αργά το ταξίδι άμα ήταν τώρα που η ομάδα είναι ακόμα ψιλοκαφενείο ... θα πείραζε λιγότερο .. αλλά στις 15 θα πλησιάζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας
padel pao
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
rchos

ποιος ειναι?εγω δεν ξερω!
vastravoud
QUOTE(enypnio @ Sep 28 2007, 16:49 ) *
το κακό είναι ότι είναι αργά το ταξίδι άμα ήταν τώρα που η ομάδα είναι ακόμα ψιλοκαφενείο ... θα πείραζε λιγότερο .. αλλά στις 15 θα πλησιάζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας

Δε θα ήταν χειρότερα όμως αν έκοβε την προετοιμασία στη μέση;

ΧΩρίς να έχω την παραμικρή γνώση σε αυτά τα θέματα, το πολύ μεγάλο rotation της ομάδας δε θα δώσει την ευκαιρία στον Ομπράντοβιτς να βρει περιόδους μέσα στη χρονιά(αν κάτσουν σερί 2-3 παιχνίδια εύκολα σε πρωτάθλημα-ευρωλίγκα) που θα ξαναδουλέψει σε φυσική κατάσταση/ενδυνάμωση; Ενδεχομένως δηλαδή να παρουσιαστεί η ομάδα "κουρασμένη" απέναντι στον ΑΓΟΡ, αλλά στη συνέχεια τα οφέλη να είναι περισσότερα.
AZ1980
QUOTE(B for Basketball @ Sep 28 2007, 15:39 ) *

το θεμα ειναι να δουμε ποσο μπορουμε να τους κοντραρουμε κ να δουμε το επιπεδο της ομαδας!

Αν υπονοείς πως το Χιούστον είναι γενικά de facto καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ, θα διαφωνήσω κάθετα.
lakersdynasty
Βρε παιδια αυτα τα 2 φιλικα ειναι εντελως αλλη φαση...ο Ζελικο θα εχει οχι 40 αλλα 48 λεπτα να βαλει ολους τους παικτες να τους δοκιμασει και να δει αν μη τι αλλο πως αντιδρουν αν οχι παντα σε καλητερους αλλα σιγουρα σε πιο αθλητικους αντιπαλους!

Δεν προκειτε να παμε εκει για να κερδισουμε με το ζορι...να βγαλει συμπερασματα θελει ο Ζελικο! Επισης μην ξεχνατε οτι θα παιζουμε σε γιεπεδο σε μεγαλητες διαστασεις και με το τριποντο απο τα 7,25! Τι σημαινει αυτο? Οτι αν παιξουμε με τα γνωστα σπλιτ αουτ και τριποντο (πχ λεω τωρα) ε δεν θα εχουμε την ιδια αποτελεσματικοτητα σιγουρα...Και επισης κατι αλλο.το γειπεδο εχει πλατος καπου ενα μετρο περισσοτερο αποτι τα Ευρωπαϊκα...Σκεψου να παιζουμε ζωνη και να εχουν μεσα τον Μακρειντι! Η σκεφτειτε ποσο καλο θα ειναι να δουμε τις αντοχες της ποιοτικης πλυν ημιψηλης φροντ λαϊν μας απενατι στον Ντανκαν!

Αυτο ειναι προκληση και καλη προπονηση μαζι! Αυτο θελει να δει ο Ζελικο! smiley.gif
Pierce
QUOTE(AZ1980 @ Sep 28 2007, 21:56 ) *
Αν υπονοείς πως το Χιούστον είναι γενικά de facto καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ, θα διαφωνήσω κάθετα.

[οfftopic] ειδικα το χιουστον ειναι ενα απο τα πιο ισχυρα φαβορι να παρει το πρωταθλημα φετος.(παιζοντας και ελκυστικο μπασκετ μαλιστα) ειναι πανοπλη ομαδα σε ολες τι θεσεις και αν μπορεις να βρεις μια αδυναμια ειναι στο 4 οπου ο σκολα με τον νοβακ μοιαζουν καπως λιγοι. Αν θες αναλυω το σκεπτικο μου γιατι βλεπω το χιουστον να χτυπαει το δαχτυλιδι και οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ,ακομα και να χασει, αλλα ειναι προτιμοτερο να το κανω στα τοπικ του europe live εστω και αν τυπικα ο αγωνας δεν ανηκει εκει smile.gif [/offtopic]
lakersdynasty
«Πρώτη» με Γιαννακόπουλους

Παρουσία του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου ο Σαρούνας Γιασικέβίτσιους πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (28/9).

Ο Λιθουανός γκαρντ του «τριφυλλιού», ο οποίος πέρασε το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, βρέθηκε το απόγευμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου και γνώρισε από κοντά τους νέους του συμπαίκτες και τον νέο του προπονητή.

Να σημειωθεί πάντως ότι δεν γνωστοποιήθηκε αν ο «Σάρας» θα παίξει στο φιλικό αγώνα με τον Πανελλήνιο το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά από τις 3 ως τις 7 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή της τοπικής ΑΕΛ, της ΑΕΚ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Τέλος οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης στις ΗΠΑ. Στις 12/10, στις 3.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Χιούστον Ρόκετς και δύο μέρες αργότερα, την ίδια ώρα (3.30) τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...=2&pubid=581546
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 28 2007, 19:16 ) *
Βρε παιδια αυτα τα 2 φιλικα ειναι εντελως αλλη φαση...ο Ζελικο θα εχει οχι 40 αλλα 48 λεπτα να βαλει ολους τους παικτες να τους δοκιμασει και να δει αν μη τι αλλο πως αντιδρουν αν οχι παντα σε καλητερους αλλα σιγουρα σε πιο αθλητικους αντιπαλους!

Δεν προκειτε να παμε εκει για να κερδισουμε με το ζορι...να βγαλει συμπερασματα θελει ο Ζελικο! Επισης μην ξεχνατε οτι θα παιζουμε σε γιεπεδο σε μεγαλητες διαστασεις και με το τριποντο απο τα 7,25! Τι σημαινει αυτο? Οτι αν παιξουμε με τα γνωστα σπλιτ αουτ και τριποντο (πχ λεω τωρα) ε δεν θα εχουμε την ιδια αποτελεσματικοτητα σιγουρα...Και επισης κατι αλλο.το γειπεδο εχει πλατος καπου ενα μετρο περισσοτερο αποτι τα Ευρωπαϊκα...Σκεψου να παιζουμε ζωνη και να εχουν μεσα τον Μακρειντι! Η σκεφτειτε ποσο καλο θα ειναι να δουμε τις αντοχες της ποιοτικης πλυν ημιψηλης φροντ λαϊν μας απενατι στον Ντανκαν!

Αυτο ειναι προκληση και καλη προπονηση μαζι! Αυτο θελει να δει ο Ζελικο! smiley.gif

Μα Ομπράντοβιτς δεν παίζει ζώνη.Η ζώνη είναι για τις μικρές ομάδες...,στον Ομπράντοβιτς δεν αρέσει να καταστρέφει το θέαμα...και να παίζει ζώνη.
Αυτά τα αντιμπασκετικά..ξυλοκοπικά,τσούκου τσούκου μπολ...τα κάνει ο Γκέρσον.... tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 29 2007, 01:43 ) *
Μα Ομπράντοβιτς δεν παίζει ζώνη.Η ζώνη είναι για τις μικρές ομάδες...,στον Ομπράντοβιτς δεν αρέσει να καταστρέφει το θέαμα...και να παίζει ζώνη.
Αυτά τα αντιμπασκετικά..ξυλοκοπικά,τσούκου τσούκου μπολ...τα κάνει ο Γκέρσον.... tongue.gif

blink.gif Ε οχι και δεν παιζει ζωνη! Ενταξει δεν ειναι και η πρωτητου επιλογη αλλα αν δεις παιχνιδια του ΠΑΟ θα δεις κατι ωραια σχηματα ζωνη 2-3 με εναλλαγες στα μαρκαρισματα και απλη ζωνη 2-3.

Το θεαμα του ΠΑΟ ειναι κυριως οι ωραιες φασεις στον αιφνιδιασμο...οι οποιες ξεκιναναι απο ωραιες φασεις του Μητσου (κυριως) αλλα και των ψηλων στην αμυνα! smiley.gif

Ειναι ωραιο το να βλεπεις θεαμα και στις 2 πλευρες του γηπεδου! Εγω προσωπικα πορωνομαι με τις καλες αμυνες και τα κλεψηματα-κοψηματα! w00t.gif
SotDan
Τους Spurs τους έχουμε πιο εύκολα απότι τους Rockets
Από Spurs μόνο ο Duncan δεν μαρκάρεται
Ginobili και Parker τους έχει ο Μητσάρας και η παρέα του.
Αλλά από Houston Ming και T-Mac δεν πιάνονται
Green Warrior
Το πιθανότερο πάντως είναι να χάσουμε και τους δυο αγώνες, εκτός του ότι θα παίζουμε με κανονισμούς ΝΒΑ και εκτος έδρας βάλτε και την κούραση και το τζετ λαγκ λόγω ώρας. Χώρια βέβαια ότι είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες το ΝΒΑ η μια εκ των οποίων πρωταθλήτρια. Πάντως πέρα από το γόητρο δεν αποτελούν κανένα...παγκόσμιο τελικό φιλικά παιχνίδια είναι αν και σίγουρα με κάποια ιδιαίτερη σημασία...

Άλλωστε επίσημα πρωταθλητές κόσμου έιμασταν το 1996 απέναντι στο μεγαθήριο Ολύμπια Σαντα Φε απ'ο την Αργεντινή smiley.gif
lakersdynasty
Ο ΠΑΟ 90-79 τον Πανελλήνιο
29/9/2007

Στο τελευταίο του φιλικό επί Ελληνικού εδάφους και πρώτο με την παρουσία όλων των παικτών(πλην του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο) ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Πανελλήνιο στο ΟΑΚΑ τον οποίο και κέρδισε με 90-79. Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα και ουσιαστικά συμπεράσματα αφού οι Κυψελιώτες αποδείχτηκαν εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος και προβλημάτισαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μάλιστα στην α΄ περίοδο ουκ ολίγες φορές προηγήθηκαν (4΄ 7-10, 8΄ 17-18) με τον Γκράντι να οδηγεί στο σκοράρισμα το τέλος της οποίας πάντως βρήκε το «τριφύλλι» μπροστά με 22-21, με τον Κένεντι Ουίνστον για άλλη μία φορά να έχει τον ρόλο του εκτελεστή. Στην β΄ περίοδο ο Παναθηναϊκός «πάτησε γκάζι» και με όπλο του την καλή του άμυνα (εκεί όπου κυριάρχησε ο Άντρια Ζίζιτς) επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και ξέφυγε για πρώτη φορά με 9 πόντους (15΄ 32-23) και λίγο αργότερα με 14 (17.30΄ 40-26) για να κλείσει το ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 49-35. Το δυνατό ξεκίνημα του Πανελλήνιου τον έφερε να πλησιάζει σε 49-44 στο 22΄ όμως η απάντηση του «τριφυλλιού» ήταν άμεση (57-44 στο 24΄) και παρά τις συνεχείς αλλαγές του Ομπράντοβιτς(σ.σ έπαιξαν και οι 14 παίκτες), οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «πατούσαν» καλύτερα στο παρκέ και έλεγχαν πλήρως τον ρυθμό. Ο Πανελλήνιος πάντως χάρη στην ευστοχία του έξω από τα 6.25 πλησίασε στο 33΄ σε 71-64΄ και 76-70 στο 35΄, όμως τελικά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν την νίκη με 90-79 χάρη σε ένα τρίποντο του Μίλος Βούγιανιτς στην εκπνοή Δεκάλεπτα: 22-21, 49-35(ημ), 70-58, 90-79 Οι συνθέσεις: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διαμαντίδης 9(3), Μπετσίροβιτς 13(3), Ουίνστον 15(2), Μπατίστ 6, Τσαρτσαρής – Σπανούλης 10(2), Χατζηβρέττας 5(1), Ζίζτς 4, Περπέρογλου 6(1), Ντικούδης 8, Βούγιανιτς 9(3), Αλβέρτης 2, Τομάσεβιτς 2, Ταταρούνης 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Γκράντι 26, Παπαϊωακείμ 2, Μαμαντού 6, Ντόζετ 7, Καράμπουλας 9, Αποστολίδης 10, Καλαϊτζίδης 3, Σκλάβος, Αργυρόπουλος 7, Μπαντέρ 8, Πέτρουλας 1

http://www.paobc.gr/news.asp?news_id=747
enypnio
ρε τον Ουίστον ... λέτε να είναι η έκπληξη της χρονιάς?
Green Warrior
QUOTE(enypnio @ Sep 29 2007, 17:20 ) *
ρε τον Ουίστον ... λέτε να είναι η έκπληξη της χρονιάς?

Στα μέχρι τώρα φιλικά τα έχει πάει μια χαρά μακάρι να συνεχίσει έτσι και στη διάρκεια της χρονιάς...
vastravoud
Πάντως η υπερπληθώρα παικτών στο ρόστερ μπορεί από τη μιά να "θάψει" κάποιον παίκτη, από την άλλη όμως τους αναγκάζει όλους να σκίζονται στη δουλειά μέσα στη σεζόν.
Ginobili
QUOTE(SotDan @ Sep 29 2007, 06:47 ) *
Τους Spurs τους έχουμε πιο εύκολα απότι τους Rockets
Από Spurs μόνο ο Duncan δεν μαρκάρεται
Ginobili και Parker τους έχει ο Μητσάρας και η παρέα του.
Αλλά από Houston Ming και T-Mac δεν πιάνονται

Ναι..μόνο που οι Σπέρς ξέρουν να παίζουν και άμυνα....και πολύ καλή μάλιστα...Άσε που έχουν και πολλά στοιχεία ευρωπαικού μπάσκετ,και παίζουν πολύ με μυαλό.Βρίσκονται πολύ κοντά στην φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς.
Εντυπωσιακές-ζογλερικές-σούπερ επιθετικές ομάδες...ο Ομπράντοβιτς ξέρει να τις αντιμετωπίζει πολύ πιο εύκολα,από ομάδες "έξυπνες" και σκληροτράχιλες.
eu.champions07
QUOTE(vastravoud @ Sep 29 2007, 21:55 ) *
Πάντως η υπερπληθώρα παικτών στο ρόστερ μπορεί από τη μιά να "θάψει" κάποιον παίκτη, από την άλλη όμως τους αναγκάζει όλους να σκίζονται στη δουλειά μέσα στη σεζόν.

Και μια που μιλάμε για υπερπλήρες ρόστερ,Μπετσίροβιτς ή Βούγιανιτς για το ελληνικό πρωτάθλημα;
enypnio
kata oras to mono simvolaio pou den exei paei ston esake einai tou milos apo oti lene ara milos mexri neoteras
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.