Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Unicaja Malaga
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
paodynasty
QUOTE(D-Wade @ Apr 3 2014, 22:15 ) *
Μπορεί να του το είπε ο Γιάννης ο Νάτου που είναι καλός σ΄αυτά laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif

κι άλλο κακό άθρωπο και νόμιζα ήμουν μόνος μου σήμερα
AKRG
Αυτό δεν είναι έκπληξη ! σχεδόν όλοι οι αγώνες μας στην ευρωλίγκα φέτος ήταν κακοί !!
bbplayer
QUOTE (andykrg @ Apr 3 2014, 23:19 ) *
Ας κρατήσουμε το πολύ ευχάριστο γεγονος οτι μετά από πολύ καιρό ο Μήτσος έβγαλε το ματς χωρίς λάθος και μάλιστα πρώτος σκόρερ του αγώνα με 13 πόντους (3/4 δίποντα-2/2 τρίποντα -1/1 βολή) , 6 ασίστ , 8 υπέρ φάουλ , 4 ριπάουντ και 1 τάπα !! Αυτό πιστεύω είναι μεγάλο νέο !

http://www.euroleague.net/main/results/sho...3#!boxscore

ακριβώς τα ίδια είχε κάνει και με τη Φενέρ και ελπίζω τώρα που έχει και βοήθεια από τον Κάρυ να είναι έτσι ή περίπου έτσι και στα ζόρια των χιαστί ματς
North_gato
QUOTE (andykrg @ Apr 3 2014, 23:22 ) *
Αυτό δεν είναι έκπληξη ! σχεδόν όλοι οι αγώνες μας στην ευρωλίγκα φέτος ήταν κακοί !!

Δεν συμφωνω σ αυτο...
Υπηρξαν αγωνες που ο ΠΑΟ ηταν καλος , ανεξαρτητως αποτελεσματος.
Ειδικα σημερα δεν επαιξε καλα απεναντι σε εναν αντιπαλο που ηταν προετοιμασμενος για διασυρμο.
AKRG
QUOTE (North_gato @ Apr 3 2014, 23:25 ) *
Δεν συμφωνω σ αυτο...
Υπηρξαν αγωνες που ο ΠΑΟ ηταν καλος , ανεξαρτητως αποτελεσματος.
Ειδικα σημερα δεν επαιξε καλα απεναντι σε εναν αντιπαλο που ηταν προετοιμασμενος για διασυρμο.

Θα δυσκολευτείς να βρεις πάνω από 2-3 φετινούς στην ευρωλίγκα ..
paodynasty
QUOTE(North_gato @ Apr 3 2014, 22:19 ) *
Παρα τηνβαθμολογικη σημασια του αγωνα και τη νικη του Παναθηναικου, που σε συνδυασμο με το σωρο της Καχα εδωσε την προκριση, πολυ φοβαμαι οτι ηταν ενας κακος αγωνας...
αποδειξη για αυτο ειναι οτι εδω και ωρα μιλαμε για τις π@π@ριες του Χατζη

αυτό φίλε μου συμβαίνει στο forum όταν κερδίζει ο Παναθηναικός 7 σελίδες στο τόπικ (στο πιο κρίσιμο παιχνίδι) κι όταν χάνουμε 12, 14, ή 21 (Φενέρ)
louie
εκει που επρεπε ημασταν παναθηναικος. παιξαμε οπως επρεπε και καναμε το καθηκον μας.

για τον διαμαντιδη τι να πεις, αλανθαστος με μονο ενα αστοχο σουτ και 31 ρανκινγκ(οσο ειχε και με την φενερ)!! αυτο τα λεει ολα.
ο καρι εδειξε ποσο πολυτιμος ειναι γιατι χρειαζομαστε εναν παιχτη σαν αυτον. πολυ ποιοτητα ο ανθρωπος
και αλλο ενα θετικο οτι ο μαυροκεφαλιδης εδειξε σημαδια ζωης εστω και μεσα απο καποια φαουλ που εκανε.
αα και οτι ο μπατιστ εχει προστεθει στο ροτεισον ειναι πολυ θετικο

απο εδω και περα θελω με κλειστα ματια την τσσκα. αλλα αυτο δεν εξαρταται ουτε καν απο το τι θα κανουμε εμεις τελευταια αγωνιστικη αφου η πρωτια στον αλλο ομιλο παιζεται ποντο ποντο. τωρα στην τελευταια αγωνιστικη κατεβαινεις για το γοητρο και γιατι μια νικη στο σεφ και στην ευρωλιγκα θα ειναι ψυχολογικο πληγμα στον ολυμπιακο και ενοψει τελικων α1.
North_gato
QUOTE (paodynasty @ Apr 3 2014, 23:28 ) *
αυτό φίλε μου συμβαίνει στο forum όταν κερδίζει ο Παναθηναικός 7 σελίδες στο τόπικ (στο πιο κρίσιμο παιχνίδι) κι όταν χάνουμε 12, 14, ή 21 (Φενέρ)

Δεν ειναι μονο οταν κερδιζει ο Παναθηναικος. Γενικα η νικη φερνει πιο λιγα σχολια απο την ηττα, οπου λιγο ο καθενας εκφραζει την πικρα του με διαφορους τροπους , κυριως με κριτικη και προπονητικες συμβουλες. Στην νικη σαφως και εχει πιο λιγα αλλα και οχι τοσο συχνα σχολια να κανει κανεις. Βεβαια σημερινη νικη ηταν κομβικης σημασιας, προκριση στους οκτω. Αν ομως δεις τα μετα τον αγωνα σχολια θα διαπιστωσεις ευκολα την ελλειψη ενθουσιασμου, και το οτι, οπως και πριν ειπα, πολυ μεγαλο μερος απο αυτα αναφεροταν στον Χατζη.
yorgos
Κι εγώ ΤΣΣΚΑ θέλω.
EXASFAIROS
Βγαινουμε πασει θυσια τεταρτοι και παιζουμε με Αρμανι η Μακαμπι ημιτελικο ΦΦ..... cool.gif
North_gato
QUOTE (yorgos @ Apr 3 2014, 23:44 ) *
Κι εγώ ΤΣΣΚΑ θέλω.

Καποιος ανοιξε poll για τον επιθυμητο αντιπαλο.
paodynasty
QUOTE(North_gato @ Apr 3 2014, 22:35 ) *
Δεν ειναι μονο οταν κερδιζει ο Παναθηναικος. Γενικα η νικη φερνει πιο λιγα σχολια απο την ηττα, οπου λιγο ο καθενας εκφραζει την πικρα του με διαφορους τροπους , κυριως με κριτικη και προπονητικες συμβουλες. Στην νικη σαφως και εχει πιο λιγα αλλα και οχι τοσο συχνα σχολια να κανει κανεις. Βεβαια σημερινη νικη ηταν κομβικης σημασιας, προκριση στους οκτω. Αν ομως δεις τα μετα τον αγωνα σχολια θα διαπιστωσεις ευκολα την ελλειψη ενθουσιασμου, και το οτι, οπως και πριν ειπα, πολυ μεγαλο μερος απο αυτα αναφεροταν στον Χατζη.

σωστά τα λες φίλε απλά εγώ αναφέρθηκα στην ομάδα μου που όλοι ξεχνάν ότι μιλούσαν για διάλυση πριν ενάμιση χρόνο και τώρα έχουν δεδομένο "το πρωταθληματάκι", δεν τους έκανε ο Πεδουλάκης κι απαιτούσαν και πλεονέκτημα έδρας στην 8άδα
whaler
QUOTE (EXASFAIROS @ Apr 3 2014, 23:45 ) *
Βγαινουμε πασει θυσια τεταρτοι και παιζουμε με Αρμανι η Μακαμπι ημιτελικο ΦΦ..... cool.gif

Είναι προδιαγεγραμένα τα ζευγάρια στο ΦΦ?
A.CAB
Επαγγελματική νίκη σήμερα. Η ομάδα έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει. Η Μάλαγα είναι ομάδα ημέρας. Αν είναι σ' αυτή τότε έχει ελπίδες αν όχι (που συνήθως δεν) τότε τα βρίσκει σκούρα. Σήμερα δεν τις μπήκαν τα σουτ, τους παίξαμε και πολύ καλή άμυνα κυρίως στην περιφέρεια και το αποτέλεσμα ήταν λογικό. Μπάσκετ φοβερό δεν είδαμε πάλι αλλά τουλάχιστον είχαμε ενα-δύο πολύ καλά διαστήματα που η ομάδα ρόλαρε καλά. Πάλι προσπαθήσαμε να τρέξουμε με όχι ιδιαίτερα πετυχημένο αποτέλεσμα αλλά τουλάχιστον είδαμε αρκετά καλό ροτέισον και παρά τα φάουλ του Λάσμε δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.
Ο Μήτσος ήταν απίστευτος σήμερα. Έκανε τα πάντα. Μέρες 2011 θύμησε.
Αντιθέτως ο Ούκιτς ήταν και πάλι χάλια. Ενώ και ο Ράιτ κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά. Ευτυχώς υπήρχε το στήριγμα του Κάρι στην περιφέρεια. Απολαυστικός.
Ο Γιόνας στάθηκε πολύ καλά στην άμυνα και στα ριμπάουντ αλλά δεν τράβηξε στο σκορ. Ενώ ο Μπράμος έκανε εξαιρετική δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα.
Τα 4άρια μας είχαν αναλαμπές. Δεν βρέθηκαν σε σούπερ μέρα αλλά ήταν θετικοί.
Ο Λάσμε στοχοποιήθηκε με τα φάουλ και ήταν λίγο αλλού αμυντικά σε κάμποσα διαστήματα του παιχνιδιού. Περιέργως σκόραρε και πάλι αρκετά. ΛΕς να το γυρίσει σε σκόρερ στα γεράματα;
Ο Μάικ απ' την άλλη ήταν πολύ καλός στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά κλάταρε στο τρίτο. Ο Λουκάς έκανε καλή δουλειά όσο έπαιξε. Πέταξε και ένα τρίποντο με ταμπλό αλλά κατάφερε να κάνει 5 φάουλ σε 10 λεπτά. Όπως και να 'χει πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί τρόπος να χρησιμοποιηθεί σε όσα παιχνίδια απομένουν πλέον.

Μπράβο λοιπόν για την πρόκριση στους 8. Πιστεύω πως πλέον πετύχαμε τα βασικά. Για μένα η χρονιά δεν είναι αποτυχημένη στην Ευρώπη πλέον. Οτιδήποτε από 'δω και πέρα είναι υπέρβαση. Αν κατέβουμε χωρίς άγχος στα παιχνίδια των πλέι οφ ανεξαρτήτως αντιπάλου θα έχουμε τις ελπίδες μας για κάτι καλό.
yorgos
Για μένα η χρονιά δεν είναι αποτυχημένη στην Ευρώπη πλέον. Οτιδήποτε από 'δω και πέρα είναι υπέρβαση. Αν κατέβουμε χωρίς άγχος στα παιχνίδια των πλέι οφ ανεξαρτήτως αντιπάλου θα έχουμε τις ελπίδες μας για κάτι καλό.

+1. H ομάδα έκανε το χρέος της και πλέον χωρίς άγχος πάει να κάνει ζημιές. Καμιά ομαδάρα δεν είμαστε, αλλά ειδικά αν μας πέσει η ΤΣΣΚΑ μπορούμε να την κάνουμε να κοψοχολιαστεί και ίσως να κλεψουμε και την πρόκριση. Και η Ρεάλ να είναι, στα τέτοια μας. Στόχος επετεύχθη, πάμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δε νομίζω να χαρεί καμία από τις δύο που θα βρεις εμάς μπροστά της, θα παρακαλούσαν να τους έπεφτε το "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" της Φενέρ"ή το "είμαστε καλά παιδιά αλλά δεν" της Μάλαγα. Κι επειδή στο πρωτάθλημα θα τα ξύνουμε μέχρι τους τελικούς, υπάρχει και χρόνος να προετοιμαστούμε σαν άνθρωποι.
shtarkws
Μπραβο στην ομαδα που εκανε το καθηκον της στους τελευταιους αγωνες,μπραβο στον Φραγκι στον Πριφτη και σε ολο το τιμ που βελτιωσε την εικονα της ομαδας,μπραβο στον ΔΓ που εδιωξε τον Πεδουλακη και εσωσε την χρονια στην Ευρωπη μπραβο και σε αυτους που δεν συμβιβαζονται με την μετριοτητα και θελουν παντα το καλυτερο
silversurfer
QUOTE(bbplayer @ Apr 3 2014, 21:58 ) *
αυτός ο Ούκιτς...μεχρι τελευταίο δευτερόλεπτο δηλαδή πρέπει να δοκιμάζει τα νεύρα μου shot.gif

δεν δοκιμάζει μόνο τα δικά σου.. οι μόνες φωνές που έβγαλα χθες ήταν για δαύτον..
Dreamerpanos
Το νούμερο 13 του Παναθηναικού βγήκε MVP της 13ης αγωνιστικής της euroleague βάζοντας 13 πόντους και με 31 ranking tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.